Dodaj do ulubionych

Bóle główy

IP: *.* 30.01.02, 11:41
Witam, może ktoś doradzi co wziąć na bóle głowy (np. Apap) (11 tydzień ciąży).Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: KasiaL Re: Bóle główy IP: *.* 30.01.02, 13:40
      Apap można i to co zawiera paracetamol.
    • Gość: Patrynia Re: Bóle główy IP: *.* 30.01.02, 17:12
      W okresie lepiej nic nie brać dopiero jak skończy sie pierwszy trymestr.Potem APAP rzeczywiście można brać. Patrycja
    • Gość: Olunia Re: Bóle główy IP: *.* 01.02.02, 22:48
      Ja tez miałam bóle głowy na początku ciąży, ale strarałam się je przetrzymać bez środków. Bóle głowy w ciąży mają to do siebie, że przechodzą tak nagle jak przychodzą. Jeżeli nie da się wytrzymać to można wziąć Apap.Pozdrawiam!Ola i 30-tygodniowy brzuszek
    • Gość: Aluc Re: Bóle główy IP: *.* 02.02.02, 21:00
      Porządny łyk świeżego powietrza :) nie bierz prochów - one nawet nie w ciąży nie są najlepszym rozwiązaniem, a w ciąży - tym bardziej.
    • Gość: erato Re: Bóle główy IP: *.* 04.02.02, 10:39
      Cześć :hello:Jestem migrenowcem, więc doskonale wiem, co znaczy ból głowy. Mój lekarz powiedział, że wolno mi brać leki typu appap lub paracetamol, ale nie brałam żadnych. Kiedy boli mnie głowa (a potrafi boleć, choć w ciąży te bóle nie doprowadzają np. do wymiotów) leżę w łóżku i zdycham... Ale prochów nie jem :) Taki już ze mnie czub :)Pozdrawiam Justyna&Brzunio
    • Gość: 123 Re: Bóle główy IP: *.* 08.02.02, 12:40
      ja jestem w 20 ktoryms a migreny mam od poczatku ciazy. Bo i przedtem mialam.Bralam no-spa i apap- tzn biroe jak juz nie moge wytrzymac a tak to kalde sie w ciemnym zimnym pokoju z mokrym lodowatym recznikiem na glowie icz ekampodobno w ciazy to normalnepzodrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka