melory_nox 05.12.06, 19:11 Co oznaczają śladowe ilości białka w moczu? Nie wiem czy mogę poczekać kilka dni na wizytę u swojej ginekolog, czy też lecieć natychmiast ... Może któraś z Was miała cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: śladowe ilości białka 05.12.06, 19:44 Jeśli tylko ślad białka to jeszcze nic goźnego i niepokojącego. Więc nie musisz od razu lecieć do lekarza. badaniamedyczne.fm.interia.pl/mocz.html Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliaa Re: śladowe ilości białka 05.12.06, 20:02 ja miałam białko w moczu, ale również obfity śluz i nabłonki czy krwiniki - już nie pamiętam. lekarz powiedział ze to zakażenie dróg moczowych i wązne jest jak najszysze zaregaowanie, brałam urosept i przeszło. gdybym poszła tydzień później na pewno musiałabym brać antybiotyki. zapytałam go wtedy o to białko, a on powiedział ze bialko w moczu zdarza sie czesto u kobiet w ciazy, zwlaszcza na poczatku i to nic groznego. oczywisice gorzej jesli stan bedzie sie poglebial. sprawdz wiec pozostale wyniki i idz do lekarza, bo jesli to zaawansowana ciaza to nie wiem.. ja mialam ten problem w 9 tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś