Dodaj do ulubionych

LUX MED Warszawa- do kogo na USG ?

13.12.06, 10:53
Którego z lekarzy pracujących w LUX-MEDZIE w Warszawie(wszystkie placówki)
możecie polecić do USG w ciąży ?
Obserwuj wątek
    • aniko16 Re: LUX MED Warszawa- do kogo na USG ? 13.12.06, 11:54
      do dra Kawki. Mój lekarz prowadzący dając mi skierowanie powiedział, że jeżeli
      Lux Med to najlepszy jest dr Kawka.
      Byłam już u niego 2 razy i jestem zadowolona. Pracuje w skupieniu i nie
      robi "cyrku" z pokazywaniem "dzidzi". Po prostu czuję, że jest wnikliwy i
      pracuje fachowo. Dodam, że jestem wymagająca i naprawdę rzadko jakiś lekarz mi
      się podoba.
      • nuska1973 do aniko16 13.12.06, 12:04
        A czy ciążę może też prowadzisz u lekarza z Lux medu?, jeśli tak u którego,
        pozdrawiam Nuska
        • aniko16 Re: do aniko16 13.12.06, 15:21
          Tutaj sprawa wygląda nieco gorzej. Jak napisałam rzadko który lekarz spełnia
          moje oczekiwania ale gdybym miała Ci kogoś polecić to byłby to dr Niedziela
          (rzadko przyjmuje) i dr Roszkowska. Oboje przymują przy Al. Jerozolimskich.
          • nuska1973 Re: do aniko16 13.12.06, 15:30
            Ja również jestem "dość wymagającym" pacjentem, niestety w lux medzie jakoś nie
            mam zaufania do lekarzy..) Mimo, iż mam wykupiony tam abonamet wybrałam lekarza
            prywatnie- prof. Smolarczyka ze szpitala na Karowej, ma dobre opinie jako
            specjalista, mam nadzieję, że jestem po dobrą opieką. A Ty- może polecisz
            swojego lekarza, zawsze warto zapamiętać "sprawdzonych" specjalistów.
      • m1519 Re: LUX MED Warszawa- do kogo na USG ? 14.12.06, 08:41
        dzięi za odpowiedź, czy ktoś jeszcze zmógłby polecic dobrego lekarza do USG w
        Lux Medzie w W-wa
        • syk2 Re: LUX MED Warszawa- do kogo na USG ? 14.12.06, 12:05
          Mi polecano DR Dworniaka i Bartkowiaka. Do Bartkowiaka nie udało mi się zapisać
          (strasznie długie terminy) natomiast Dr Dworniak być może dobry specjalista ale
          mam wrażenie że robi USG dla siebie, to znaczy żeby się czegoś dowiedzieć
          trzeba go "ciągnąć za język".
          Ja osobiście zawsze byłam zadowolona z USG u DR Królińskiego, mi wydawał się
          dobrym specjalistą no i nie trzeba było go o wszystko wypytywać. Poskreślam że
          to tylko moje subiektywne wrażenie.
    • ttkm Re: LUX MED Warszawa- do kogo na USG ? 14.12.06, 11:53
      ja polecam dr Gawlaka, wydaje mi się że jest kompetentny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka