Dodaj do ulubionych

opuchnięte stopy

IP: *.* 04.03.03, 15:22
czesc, jestem w 25 tygodniu ciąży, zauważyłam, że często wieczorem mam opuchnięte stopy. czy Wam też się to zdarza??
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia1974 Re: opuchnięte stopy IP: *.* 04.03.03, 18:42
      Witaj MarzenoJestem w 26 tygodniu i niestety też puchną mi stopy. Z tym że nie koniecznie wieczorem bo czasami rano też to się zdarzapozdrawiamKasia
    • Gość: Patynio Re: opuchnięte stopy IP: *.* 06.03.03, 18:44
      Moje maleństwo urodziło się 4,5 miesiąca temu, ale jak byłam w ciązy to miałam ten sam problem. Najpierw puchły mi stopy potem nogi aż od kolan w dół, a na koniec cała czułam się opuchnieta. Nie byłam wyjątkiem i wiem , że zdarza się to często. Lekarz przepisał mi lek Cyklo3forte . Na szczęście nie wzielam go tylko dlatego , że przez kilka dni nie mogłam go dostać w aptece. Potem opuchlizna zeszła i nie miałam potrzeby go zażywać. Zazyła go moja siostra i dostała takiego uczulenia, ze wylądowała w szpitalu. Pózniej okazało się , ze rzeczywiście taka moze byc reakcja na ten lek. Także ja do końca ciązy bałam się go brac i pogodziłąm sie z opuchlizna. Wolałam nie eksperymentować . Pozdrawiam i życze szybkiego i łatwego porodu
    • Gość: piffko Re: opuchnięte stopy IP: *.* 06.03.03, 18:59
      jestem w 21 tygodniu i powoli mis ie zaczyna. podobno powinno sie lezec z nogami na 2 poduszkach. swietny jest tez krem gerbera na opuchniete i zmeczone nogi albo scholla.pozdrawiamkasia ;)
    • Gość: zwierzozwierzyna Re: opuchnięte stopy IP: *.* 07.03.03, 09:09
      Jak będziesz miała tyle szczęścia :sarcastic: co ja to do nóg dojdą też ręce. Jak balony. Trzeba ciągle kogoś prosić żeby butelkę z soczkiem otwierał. Na szczęście został mi już tydzień do terminu :) to mogę właściwie siedzieć w domu. Szkoda mi kupować buty o numer większe na tak krótko...:hello: pozdrawiam,Kasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka