lagosiaprarie 10.01.07, 20:24 strasznie mi dokucza wylazl mi jakies dwa tygodnie temu i ani mysli zniknac , co moze mi pomoc ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: hemoroidy - macie jakies sposoby 10.01.07, 20:35 o rany, dwa dni temu był wacik na ten sam temat, weź skorzystaj z wyszukiwarki, pliiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.. Odpowiedz Link Zgłoś
elisia82 Re: hemoroidy - macie jakies sposoby 15.01.07, 16:26 Kup w aptece bez recepty Posterisan czopki i bierz po 1 dziennie az sie skonczy opakowanie. Przeczytaj jeszcze, zeby sie upewnic, czy moga ciezarne. Mi to poradzila lekarka jak karmilam, wiec podejrzewam, ze w ciazy tez mozna. Jak nie pomoze, skonsultuj sie z lekarzem. Koszt: cos ponad 30 zl. Juz dokladnie nie pamietam. Wiem, ze jeszcze mozna w ciazy na sto procent hemorektal. Jest tanszy, ale mniej skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
gmajerek Re: hemoroidy - macie jakies sposoby 15.01.07, 17:56 moze byc jeszcze Avenoc - masc, ktora moga stosowac ciezarowki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: hemoroidy - macie jakies sposoby 15.01.07, 21:18 posterisan masc dziala rewelacyjnie, ale troch eto trwa Odpowiedz Link Zgłoś
kubaskowa Re: hemoroidy - macie jakies sposoby 15.01.07, 21:29 Mi przepisał ginekolog zaraz po prorodzie posterisan H - w czopkach, pomogło od razu a dosłownie wyłam z bólu bo mi tyle ich wylazło podczas parcia... Odpowiedz Link Zgłoś