izoola 11.02.07, 10:27 zaczelam brac dopochwowo, lekarka powiedziala, ze mam aplikowac na noc i zabezpeczac sie podpaska, bo "bedzie mocno ciekło",...tak zrobilam a tu nic...tez tak mialyscie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinia82 Re: macmiror-dyskomfort? 11.02.07, 11:51 ja po macmirror zawsze mialam "mokro" dodatkowo to jest taiej nieprzyjemnej mazistej konsystencji. Z tym ze nie zawsze po przebudzeniu, czasem ciekło jak bylam juz w pracy i nie jest to mile uczucie. Generalnie z tymi tabletkami dopochwowymi roznie bywa, biorac te same czasem zauwazylam ze cos wycieka, nastepnego dnia ani sladu... Odpowiedz Link Zgłoś
jswistak2 Re: macmiror-dyskomfort? 12.02.07, 10:01 ja też stosowałam i non stop zabezpieczałam sie wkładkami Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: macmiror-dyskomfort? 12.02.07, 10:57 czy wy to stosujecie bedac w ciazy? Bo mnie zapisano wlasnie, a jestem w 22tc. Generalnie ufam lekarzom, ale warto zapytac innych uzytkowniczek I odp na pytanie - wycieka, uzywam wkladek. Odpowiedz Link Zgłoś
pinia82 Re: macmiror-dyskomfort? 12.02.07, 12:26 ja stosowałam to niewiedząc ze jestem w ciazy na poczatku ok 3-4 tydz. Po czym dowiadujac sie ze jestem w ciazy strasznie sie przerazilam. Dzis z nudow w poczekalni u lekarza poczytałam sobie folder od. Macmiror i pisało mniej wiecej tak: (odnosnie ciązy) ze w razie potrzeby stosowania skonsultowac sie z lekarzem ginekologiem, badania przeprowadzone na zwierzetach nie wykazały szkodliwego wpływu na rozwój płodu. Ulzyło mi na chwile, ale juz sama nie wiem co to bedzie bo dzis znow biore antybiotyk Duomox na oskrzela Odpowiedz Link Zgłoś