paluchy2 25.02.07, 19:50 jestem w 16 tc,ze względu na niewielkie upławy lekarz przepisał mi 1 dzienie Nystatynę. czy któraś z was też ja może brała. i oczywiście czy odczuwałyście moze jakieś dolegliwości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milka9933 Re: Nystatyna w 16tc 25.02.07, 21:04 Ja brałam, nie odczuwałam żadnych dolegliwości, ale w trakcie badania lekarz stwierdził, że te upłaty są z powodu jakiejś grzybicy. Niestety Nystatyna nic mi nie pomogła i następnym razem przepisał mi Natamycynę. Po tym leku wszystko mi przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
fairycharlotte Re: Nystatyna w 16tc 25.02.07, 21:42 Brałam globulki w 9 tc z powodu grzybicy. Mi pomogło rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
elizabeth81 Re: Nystatyna w 16tc 25.02.07, 22:05 Witam, również brałam ten lek jeszcze w 1-szym trymestrze na grzybka, którego nie widać, wyszedł dopiero w posiewie. Nystatyna nie wyleczyła jednak tego grzyba. Teraz biorę Gyno - Femidazol, mam nadzieje, że pomoże. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina27670 Re: Nystatyna w 16tc 26.02.07, 11:00 Ja brałam gdzieś po 20 tyg. bo miałam upławy, do tego doszło swędzenie. oprócz nystatyny miałam masc clitromazolum i mąż też się miał tym smarowac. Przeszło obojgu jak od ręki i na razie nie wraca Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Nystatyna w 16tc 26.02.07, 11:24 Ja brałam chyba wszystko co jest na rynku na grzybicę a cholerstwo nie chciało mnie opuścić. Była i nystatyna, gynalgin, natamycyna, jako ostatni był gyno femidazol i albo on wreszcie pomógł albo minął 30 tydzień ciązy i samo przeszło- podobno tak zwykle bywa jak powiedziała moja gin. Teraz jestem w 37 tyg. i nareszcie mam spokój Odpowiedz Link Zgłoś