wercia5 11.04.07, 11:30 Najprawdopodobniej jestem w 5tc i dziś właśnie wyskoczyła mi na ustach opryszczka. Dodam, że jestem typem bardzo podatnym na tę przypadłość. Boję się, że może to źle wpłynąć na ciążę, czy moje obawy są słuszne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenka30a Re: opryszczka 11.04.07, 11:31 nie, nie są słuszne kup zovirax i opryszczka minie Odpowiedz Link Zgłoś
jovila Re: opryszczka 11.04.07, 11:32 Ja w czasie ciąży miałam już opryszczkę 2 razy można używać Hascovir,u lekarz polecił, najlepiej zaraz szybko posmarować i wszystko będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzana27 Re: opryszczka 11.04.07, 11:36 U mnie do 3 misiąca opryszczka pojawiła się 4 razy !! (generalnie miewam skłonności 2 razy w roku:lato, zima) smarowałam zoviraxem i oxykortem (ten stosuje do dzisiaj wieczorem na wysuszone usta - pomaga). Jestem teraz w 6 mcu ciązy i od 3 miesięcy opryszczka o mnie zapomniała Odpowiedz Link Zgłoś
lilith8 Re: opryszczka 11.04.07, 13:35 A ja za tydzień rodzę i niestety na nieszczęście też mnie spryszczyło - zadziałała maść witaminowa. Odpowiedz Link Zgłoś