ulinka123 28.04.07, 20:36 A mi lekarz powiedzial, ze nalezy wypijac do 12 szklanek wody, czyli praktycznie co godzina to wypita szklanka. Jak dla mnie to nie do zrealizowania i choc sie staram nie udaje mi sie przekroczyc 8-miu szklanek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.sobczak Re: Dieta dla dwojga 02.05.07, 13:39 Myślę, że te 8 szklanek, o których napisali w artykule to minimum. Także i mnie lekarz powiedział, żebym piła 3 litry dziennie (czyli ok. 12 szklanek) - ciągle o tym zapominam i wciąz za mało piję... Odpowiedz Link Zgłoś
aqua_77 Re: Dieta dla dwojga 02.05.07, 13:53 A mi lekarz powiedzial, ze absolutnie nie mam wypijac 3 litrow, tylko pic normalnie + troche wiecej. I mowi, ze jak sie duzo pije to zwiekszaja sie obrzeki. Ale pierwszy raz sie spotkalam z taka opinia jak jego, weic juz sama nie wiem i pije po prostu ile mi wypadnie Odpowiedz Link Zgłoś
lolalalo Re: Dieta dla dwojga 02.07.07, 23:02 Paradoksalnie, opuchlizna pojawia sie gdy ZA MALO sie pije. Organizm wtedy na sile "zatrzymuje" wode. Nalezy wiec pic, pic, pic.... Odpowiedz Link Zgłoś
j.templin Dieta dla dwojga 20.06.08, 15:32 witam mam pytanie co do maslanki moj lekarz powiedzial mi ze nie mozna pic malanki w ciazy a tu czytam ze jak najbardziej wiec wkoncu jak jest z ta maslanka? Odpowiedz Link Zgłoś