ptysia78 09.08.03, 00:38 do ktorego tygodnia ciazy bolalo was podbrzusze?? i kiedy zaczelo?? w terminie spodziewanej miesiaczki czy wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewetka Re: bol w podbrzuszu 09.08.03, 09:58 Ja w okolicach spodziewanej miesiączki odczuwałam bóle podbrzusza i ogromną bolesność piersi. Ale ja zawsze coś takiego odczuwałam przed okresem więc do głowy mi nie przyszło, że mogę być w ciąży. Tym bardziej, że to był dopiero drugi cykl prób i nie wierzyłam w to, że to tak szybko pójdzie. Test zrobiłam po trzeciego dzia po spodziewanej miesiączce koło południa (raczej rozrzedzonym moczem) i wyszedł pozytywnie. Zyczę ci powodzenia Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin24 Re: bol w podbrzuszu 09.08.03, 11:01 Mnie brzuch zaczal bolec ok 1 tygodnia przed data spodziewanej miesiaczki ( ale zawsze tak bylo). Minał na cale szczescie w 7 tygodniu. terza jest 9-ty tydzień i mam nadzieje, ze mnie narazie nie nawiedzi. Yasmin Odpowiedz Link Zgłoś
mszymcza Re: bol w podbrzuszu 10.08.03, 21:17 Ja tez mam takie bole,mimo iz jestem w 19 tyg.Podobno tak moze byc+mam brac wtedy do 6 tabletek No-spy dziennie.Ew.skonsultuj to ze swoim lekarzem! Czasami tez sa w okresie teoretzcznej owulacji. Ale jezeli bol jest bardzo silnz i sie przedluza-podjedz do lekarza,ew.szpitala-lepiej panikowac,niz przbyc za pozno! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kasik13 Re: bol w podbrzuszu 12.08.03, 09:04 Jestem w 14 tygodniu. Niestety cały czas mam mdłości i niewiele mogę jeść. Wczoraj bolał mnie krzyż, a wieczorem podbrzusze. Dzisiaj podbrzusze znowu mi dokucza. Nie jest to silny ból, ale martwię się. Na szczęście nie mam plamienia, i oby się nie pojawiło. Biorę Duphaston 2 razy dziennie, a teraz zaczęłam też brać nos-pę, zgodnie z Waszymi i lekarzy zaleceniami. Niestety, moja lekarka jest na urlopie i mam wizytę dopiero 2 września, po jej powrocie. Nie wiem co robić. Czy takie bóle mogą się pojawiać? Kasik Odpowiedz Link Zgłoś
i.r Re: bol w podbrzuszu 11.08.03, 12:13 ptysia78 napisała: > do ktorego tygodnia ciazy bolalo was podbrzusze?? > > i kiedy zaczelo?? w terminie spodziewanej miesiaczki czy wczesniej? mnie brzuszek bolal bardzo od samego poczatku. dostalam dodatkowy progesteron, rowniez no- spa, ale tgo juz nie musze brac. Odpowiedz Link Zgłoś
ewetka Re: bol w podbrzuszu 11.08.03, 13:25 Bóle odczuwałam do 12 tygodnie. Potem jak ręką odjął. Teraz jestem w 24 tygodniu i tak mniej więcej od dwóch tygodni raz na jakiś czas zaboli. Jest to ponoć wynik rozciągania więzadeł podtrzymujących macicę i może występować do siódmego miesiąca ciąży. Jeżeli bóle są silne nie lekcewarz ich i powiedz o nich swojemu lekarzowi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewetka Re: bol w podbrzuszu 11.08.03, 13:28 Ups!!! Zakradł się błąd: Lekceważ Przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
kj74 Re: bol w podbrzuszu 12.08.03, 09:13 mnie brzuch zaczął boelć ( i sutki) gdzieś tydzień przed terminem okresu. W 5 tyg. lekarz przepisal mi9 no-spę. Jutro zaczyna się 11 tydz. i już nic mnie nie boli (tzn. piersi tak ) Odpowiedz Link Zgłoś