kasia8215 29.05.08, 12:26 Dziewczyny napiszcie ze tak moze byc bo zwariuje!jestem w ok 7-8 tc.objawy typu bol piersi,mdłosci,sennosc.Nagle sie wszystko skonczylo.czy mam jechac do lekarza czy narazie nie panikowac?dodam ze nie plamie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akh_1 Re: zanik objawow ciazowych 29.05.08, 12:53 W ogóle nie masz się czym martwic. Kazda kobieta ma inaczej. U ciebie trafiło na tych własnie kilka tygodni z mdłościami itd. I ciesz się ,ze mineło. Srednio przypada to na 1 trymestr, ale wcale nie musi trwac dokłądnie 3 miesiace. Niestety niektóre dziewczyny męczą sie 3 miesiące i dłużej. Spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiunia1 Re: zanik objawow ciazowych 29.05.08, 13:02 to tylko się cieszyć że przechodzisz ciąże bezproblemowo Nie trzeba przecież leżeć z głową w kiblu przez pierwsze 3 miesiące żeby mieć zdrową ciąże ja się czułam znakomicie. Córcia zdrowa jak byk pozdrawiam i się nie zamartwiaj Odpowiedz Link Zgłoś
rybitka Re: zanik objawow ciazowych 29.05.08, 13:05 Witaj.Jeśli masz możliwość i to Cię uspokoi to zkontaktuj się z lekarzem.Na forum raczej nikt nie zna odpowiedzi ponieważ każda ciąża jest indywidualna.Napewno nie jednej się wydawało że jest coś nie tak.Ja na początku też wariowałam bo nie miałam żadnych obiawów ciążowych,codziennie sprawdzałam temperature i tym się kierowałam i uspokajałam że wszystko ok.Takie objawy jak ty piszesz to też miałam tylko do 5,6tyg.Teraz mam tylko duże piersi i wystający brzuszek.Jak poszłam na kontrol i powiedziałam że martwie się tym że nie mam żadnych objawów typu wymioty itp,to pani powiedziała żebym się w głowe stukneła.Taką spokojną ciąże jak moja nie jedna by chciała.Teraz jestem w 18tyg i jak pisałam tylko brzuszek świadczy o tym że jestem w ciąży,a wtym brzuszku zaczyna już się wiercić mały lokator.Mam nadzieje że u ciebie też wszystko ok i nie martw się wszystko będzie dobrze.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna833 Re: zanik objawow ciazowych 29.05.08, 14:50 Nic sie nie martw , ja miałam tak samo , objawy jak ręką odjął strasznie sie bałam. Byłam na usg i maluch rośnie jak na drożdzach. Teraz jestem w 15 tc i nawet piersi nie sa obolałe ,troszke wieksza i tyle.Pomalutku zaczyna mi widać brzuszek a właściwie wyglądam jakbym sie sporo najadła.Spokojnie będzie dobrze zobaczysz musi byc dobrze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
skarbek78 Re: zanik objawow ciazowych 29.05.08, 14:50 Kazda ciaza jest inna ale moim zdnaiem powinnas jak najszybciej wybrac sie do lekarza. Gwaltowny zanik objawow ciazowych nie jest powodem do paniki ale na pewno do pilnej konsultacji z lekarzem. Wybierz sie do niego jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
jadziunia5 Re: zanik objawow ciazowych 29.05.08, 14:52 mi tez zniknęły objawy ok 11 tyg, ale wszystko na szczescie bylo ok i mam nadzieję, że jest ok - następna wizyta 9 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
kakmi Re: zanik objawow ciazowych 29.05.08, 15:12 jezu, jak bym siebie czytała. Dzis kończę 8 tc obudziłam się o 5 rano i zobaczyłam że nic a nic nie bolą mnie piersi a bolały mnie strasznie szczególnie rano że ledwo wstawałam i bardzo dobrze się czułam, jak dawniej... , cisnęłam piersi, macałam i NIC!! Aż mi się słabo z nerwów zrobilo, musiałam melisę sobie zaparzyć Chciałam lecieć dziś na usg, ale jakoś w trakcie dnia cycki znów zaczęły boleć i mam straszne mdłości, więc mam nadzieję, że wszystko jest ok. Aczkolwiek nie powiem żebym była dziś w super stanie psychicznym. Tym bardziej, że biorę duphaston na podtrzymanie i on też może dawać objawy bolących piersi, więc może po nim mnie zaczeły boleć? Wizytę mam w poniedziałek, obawiam się, że czeka mnie weekend nerwów Może taki dzień dziś dziwny, że i Ty i ja sie tak poczułyśmy?? Pozdrawiam ciepło i trzymam kciuki żeby było OK! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
210977333q Re: zanik objawow ciazowych 29.05.08, 23:20 Absolutnie nie chce Cie martwic i mam szczera nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze...ale u mnie takie objawy okazaly sie obumarciem plodu w 7 tygodniu.Wciaz mialam nadzieje.Usg w 12 tygodniu pokazalo,ze moje obawy nie sa urojone.Przez cale 12 tygodni nie mialam zadnych plamien.Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze,ale pojdz do lekarza zeby sie uspokoic. Odpowiedz Link Zgłoś