linaaaa.2 19.11.08, 10:52 Jestem w 22 tc i stasznie bolą mnie kolana. Najbardziej przy kucaniu, a w nocy te bóle są naprawdę uciażliwe. Czy któraś miaął podobny problem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wij-drewniak Re: Nocne bóle kolan :( 19.11.08, 11:41 Nie wiem czy mam cos podobnego, ale mnie wieczorami, nocą i przez poranek kolana kręcą”. I nadgarstki też. W kolanach to taki ból jakby grypoowy, a trochę jakby ze złego krążenia. Niestety lekarz nic nie poradził na to, jeśli już moge coś wziąć to paracetamol i nie wiadomo czy pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
galikowa Re: Nocne bóle kolan :( 29.11.08, 18:18 Wiesz, ja też coś takiego mam. Ale to wynik chondromalacji rzepki, w czasie ciąży u mnie bardziej dokuczliwe. Wiadomo, mniej cwiczeń, waga większa. W nocy czasem nie mogłam spać przez to... Cwiczenia pomagaja, ale nie obciążające kolan Odpowiedz Link Zgłoś
nikol021 Re: Nocne bóle kolan :( 02.12.08, 10:42 Witam !Mnie też bolą kolana tzn.od kolan w dół ale mysle ze w ciazy to normalne .Mam za to inny problem juz kilka razy mialam staszny ból w klatce piersiowej a z nim razem poty i dusznosci.co w ciazy chyba nie normalne co o tym myslicie ????czy to cos groznego .dodam ze jestem w 6 miesiacu.... Odpowiedz Link Zgłoś
atra1 Re: Nocne bóle kolan :( 02.12.08, 10:59 Też mam to cholerstwo... zaczyna się jak tylko położę sie spać i nie tylko kolana ale kostki też. Koszmar i chyba niestety norma ciązowa Ja się ratuję spryskiwaczem do prania, pryskam sobie chłodna wodą i na chwileczkę daje ulgę. Zważywszy na to, że dodatkowo wstaję jeszcze co 20 minut na siusiu, to średnio zasypiam po 1. Wrrr Odpowiedz Link Zgłoś