ciagle-zajeta 14.01.09, 21:39 witam!! jestem w 33/34 tyg. ciąży. jak na razie nie mam rozstępów. czy mogą się jeszcze pojawic? jak to było/jest u Was, dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fabiankaa Re: rozstępy ??? 14.01.09, 21:46 Polecam watek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=89644744 Mi sie pojawiły na kilka dni przed porodem. i to na łydce i biodrze Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka4 Re: rozstępy ??? 14.01.09, 21:46 mi w ciąży nie zrobił się ani jeden rozstęp, chociaż pod koniec nawet smarować mi się nie chciało. Tyle tylko... że miałam już trochę rozstępów przed ciążą. Mojej bratanicy rozstępy się porobiły tydzień przed porodem... Odpowiedz Link Zgłoś
teritom Re: rozstępy ??? 14.01.09, 22:05 Mi po ciąży zostały dwa rozstępy na jednej z piersi Zauważyłam je dopiero jak przestałam karmić. Odpowiedz Link Zgłoś
agamouse Re: rozstępy ??? 14.01.09, 22:27 mi się rozstępy pijawiły 2-3 tygodnie po porodzie. aż trzy takie białe na pośladkach. generalnie moja ginekolog powiedziała mi, a propos pytania o różne drogie i niedrogie kremy, że jak rozstępy mają się pojawić, to i tak będą. jest to indywidualna kwestia skłonności Twoje skóry. niektórym się pojawiają od tycia, innym od chudnięcia, innym od zmian hormonalnych w ciąży. jedne kobiety mają na brzuchu, inne na pośladlach, nogach czy piersiach, a inne wcale. ja najpierw kupowałam w ciąży specjalne preparaty przeciw, dla ciężarnych. takie do 20 zł. ale potem dałam sobie spokój i używałam zwykłej dziecięcej oliwki. podobnie moje koleżanki z porodówki. i co, ciąża bez ani jednego! a potem, cóż... takie miniaturowe, że nawet sobie tym głowy nie zaprzątam. głowa do góry. co ma być to będzie, skup się na innych rzeczach. Odpowiedz Link Zgłoś