f-olka 11.03.09, 16:57 WItam, mam na imię Ola mam dwóch synków Stasia i Frania, NIektóre z Was znają mnie z chustowego pod nickiem McBaby. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala.81 Re: chciałam się przywitać. 11.03.09, 17:56 witam tu alajakubik testowe doszły, czy krążą jeszcze po poczcie? Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia hej 13.03.09, 15:13 ja z wrześniowego tu tylko czytuję, bo nie jestem jeszze gotowa (zwłaszcza finansowo) na wielorazówki Odpowiedz Link Zgłoś
ala.81 Re: hej 13.03.09, 16:11 skocz na wątek "czy naprawdę taniej" i "ile wydałyście na wielorazówki" Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia czytam czytam 13.03.09, 16:42 i dochodze do wniosku ze jednak mam jeszcze bariere psychiczną zamówiła w eko baby dwa urocze otulacze ale nie mam czym zapłacic, bo własnie przyszły rachunki za swiatło. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia nie takie ogolne bardziej 13.03.09, 19:09 typu 'ło jezusisku ile to prania, a czy mu temu dziecku wygodnie w tym tetrze, i o bozesz ty moj co 15 minut trzeba pieluche zmieniac' no i jednak jest to jakis tam wydatek jednorazowy spory, pan ojciec bedzie znów sie o moje fanaberie czepial bo nakupuje a nie korzysta. no bo jesli mi sie nie sprawdzi? i nie bede korzystac? sprzedajesz zawsze z jaklas tam stratą ostatnio nabyłam byłam nati bambusowa i moj limit na fanaberie chyba wyczerpany Odpowiedz Link Zgłoś
ala.81 Re: hej 13.03.09, 18:56 masz dziecko z września, czy we wrześniu się urodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia wrzesien 2008 13.03.09, 19:10 mały diabełek. odkryła uroki pełzania i ciagle mi gdzies ucieka Odpowiedz Link Zgłoś
ala.81 Re: wrzesien 2008 13.03.09, 21:21 a ile waży? bo mam 3 otulacze polarkowe na zbyciu, po moim synku - jesli nie masz oporów fakt ze nie są piękne ale sprzedam za niewiele myślę, ze zamiast tetry lepiej kupić ręczniczki z ikei, te po 1,29, więcej wchłaniają i ja zmieniam co godzinę jak daję jeszcze wkładkę to do 2 godzin spoko jest no i paski polarkowe trzymają wilgoć zdlaa od pupki a ile wydajesz na pampki? ja wydawałam ok 120zł jak synek był mały w pierwszym miesiącu kiedy zrezygnowałam z pampków zakupiłam wielorazówek za tyle samo, w kolejnych podobnie - tak skompletowałam stosik pieluszek na poczatku miałam otulacze canpola są po 10zł z suchą pieluchą i po 7 te z ceratką - fakt nie są super wytrzymałe ale dawały radę Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia bardzo mi miło 14.03.09, 09:01 Nina ma jakies 7kg, moze 6,5 i 68cm. oporów nie mam, ale nie mam tez jeszcze przekonania - bo czy jej bedzie wygodnie pełzac? bo to jednak troche grubiej niz w pampersie Odpowiedz Link Zgłoś
popolina Re: bardzo mi miło 14.03.09, 20:01 Tez myslalam, ze to malo wygodnie z taaaakim kuprem gonic ale dziecku wszystko jedno, a moze rzaczej chodzi o to, ze pokona wszelkie trudnosci, by sie przemiescic Tak czy owak duza pupa nie przeszkadza (a wyglada slodko Odpowiedz Link Zgłoś
f-olka sio sio z mojego wątku przywitalnego :) 14.03.09, 21:07 ja tu myślałam, że tyle osób mnie wita a ciociacesia wątek mi "ukradła" no ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
uccello1 Re: sio sio z mojego wątku przywitalnego :) 16.03.09, 10:47 Witam f-olkę i ciocięcesię też Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia kradziejstwo kwitnie, panie 18.03.09, 20:05 chciałam ci sie dopisac do watku na kolejnym forum - o dziadkach i rozpieszczaniu ale mi tam prawo do wypowiedzi wygasło z powodu zbyt rzadkiego korzystania zen. to tak w ramach podtrzymania teorii o tym ze cie sledze Odpowiedz Link Zgłoś
alerion1 Re: chciałam się przywitać - też kradnę! 19.03.09, 15:34 Wkradam się w wątek! Witam oficjalnie wszystkie pieluszkary. Po otrzymaniu pierwszego otulacza i dokładnych jego oględzinach zdecydowaliśmy się z mężem ( po wielu dyskusjach i z pewna dożą nieśmiałości ) używać pieluszek wielorazowych Maluszek w lipcu, będziemy się z wami kontaktować i prosić o rady Trzymajcie za nas kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
f-olka Cesia a widziałas jak na mnie napadły :)D 19.03.09, 19:37 Jeny i to na forum wychowanie w wierze... a ten tekst o daniu na msze mnie powalił... wiesz odechciało mi się forum... bo dla mnie chrześcijanie powinni się wspierać a nie gadać na dziadków możesz mi podkradać wątki hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
pondo_81 Re: chciałam się przywitać. 05.04.09, 10:39 To ja też.. maluszka lipcowa, nieśmiało acz nieodwołalnie podjeliśmy decyzję o wielorazówkach tzrymajcie kciuki, to przecież nie może być takie trudne Odpowiedz Link Zgłoś
alerion1 Re: chciałam się przywitać. 05.04.09, 18:50 Strasznie się cieszę, że jeszcze jedna lipcówka się zdecydowała W tym samym czasie będziemy walczyć z pieluchą Odpowiedz Link Zgłoś
uccello1 Re: chciałam się przywitać. 06.04.09, 08:18 Ja uwielbiam wielorazówki i nie wyobrażam sobie bez nich życia (fajnie że nie jestem jedyna ) Znam jednak osoby które bardzo się starały ale ich nie pokochały, tak bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
rozeszek Re: chciałam się przywitać. 19.06.09, 22:38 Witajcie, ja mam 10-miesięcznego synka Franka i (dopiero) od 3 tygodni na dobre rozpoczęłam wielorazowe pieluchowanie. Planowałam to jak maluch był jeszcze w brzuszku, ale nigdy wcześniej nie miałam okazji bezpośrednio zobaczyć i dotknąć nowych wielorazowych wynalazków do czasu... spotkania o wielorazowych pieluszkach na Wyprawie Mama. Normalnie rozkochałam się w nich. Mamy kilka nowoczesnych rozwiązań, ale też w końcu 'przeprosiłam' się z tetrą i jak jesteśmy w domu to głównie jej używamy A na to forum trafiłam jakieś dwa tygodnie temu i z wypiekami na twarzy studiuję je prawie codziennie. Świetnie, że jest takie miejsce, gdzie można Was spotkać Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś