Dodaj do ulubionych

Basen dla ciężarnych w Łodzi

05.12.03, 00:08
Dziewczyny, wiecie może czy są na którymś z łódzkich basenów organizowane
zajęcia dla kobiet w ciąży?
Dziekuję za odpowiedzi i pozdrawiam.
medunia
Obserwuj wątek
    • acul Re: Basen dla ciężarnych w Łodzi 05.12.03, 09:56
      obawiam się ze nie ma jestesmy pod tym względem daleko za murzynami ja szukałam
      dzwoniłam i nie udało mi się. Jedynie pani prowadzaca zajęcia dla osob
      puszystych na starcie przy ulicy teresy powiedziała że można uczestniczyć w
      ćwiczeniach w basenie razem z tymi osobami pod kierunikem isntruktora ale
      wychodzi to drożej niż w przypadku samodzielnego uczęszczania na basen i nie sa
      to typowe ćwiczenia dla ciężarnych ale przyłączam sie do prośby może ktoś
      jednak coś wie
    • madam5 Re: Basen dla ciężarnych w Łodzi 05.12.03, 15:30
      Nie jestem pewna ale podobno na basenie przy ulicy sienkiewicza(liceum III)
      jest organizowany aerobik dla kobiet w ciąży.Pozdrawiam.Madzia
      • renis66 Re: Basen dla ciężarnych w Łodzi 21.01.04, 15:35
        Woda dla kobiet w ciąży nie może być chlorowana lecz ozonowana. Ja chodzę na
        Styrską i jest ok. Nie ma tam zajęc dla ciężarnych ale mozna sobie popływać bez
        stresu ze woda zaszkodzi maleństwu. jest ciepła, czysta i prawie nioe zawiera
        chloru. Polecam.

Renata i Rita (27 tydz)
        • mw115 Re: Basen dla ciężarnych w Łodzi 21.01.04, 15:49
          Hej, wiesz, ja też zastanawiałm sie czy tam nie chodzić. Chodziłam tam kiedyś (
          z rok temu. Tylko ze sama nie wiem, oni niby nie chlorują, ale jak z basenu sie
          wyjdzie to skóra tak jakby śmierdzi chlorem niewiedzieć czemu. Nie jestem
          przekonana, chyba ze wiesz na 100%??
          pozdrawiam
          Monika
          • renis66 Re: Basen dla ciężarnych w Łodzi 02.02.04, 14:07
            Moja koleżanka tam chodziła do końca 6 m-ca bo póżniej nie mogła z przyczyn
            zdrowotnych. Jej córka ma teraz pół roku i jest zdrowa jak ryba. Ja jestem w 29
            tyg i wszystko ok. Lekarz mi zaleca jak najbardziej. wiec będe chodzić do końca
            marca.

Pozdrawiam
            • medunia Re: Basen dla ciężarnych w Łodzi 02.02.04, 15:14
              A ja jak idę na basen, to nie przejmuję się czy woda jest ozonowana, czy
              chlorowana, tylko zakładam tampon i po sprawie (zalecił mi to mój ginekolog).
              Bardziej mnie martwi duży tłok na pływalni, bo wtedy o jakiś uraz nie trudno.
              medunia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka