medunia 05.12.03, 00:08 Dziewczyny, wiecie może czy są na którymś z łódzkich basenów organizowane zajęcia dla kobiet w ciąży? Dziekuję za odpowiedzi i pozdrawiam. medunia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
acul Re: Basen dla ciężarnych w Łodzi 05.12.03, 09:56 obawiam się ze nie ma jestesmy pod tym względem daleko za murzynami ja szukałam dzwoniłam i nie udało mi się. Jedynie pani prowadzaca zajęcia dla osob puszystych na starcie przy ulicy teresy powiedziała że można uczestniczyć w ćwiczeniach w basenie razem z tymi osobami pod kierunikem isntruktora ale wychodzi to drożej niż w przypadku samodzielnego uczęszczania na basen i nie sa to typowe ćwiczenia dla ciężarnych ale przyłączam sie do prośby może ktoś jednak coś wie Odpowiedz Link Zgłoś
madam5 Re: Basen dla ciężarnych w Łodzi 05.12.03, 15:30 Nie jestem pewna ale podobno na basenie przy ulicy sienkiewicza(liceum III) jest organizowany aerobik dla kobiet w ciąży.Pozdrawiam.Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
renis66 Re: Basen dla ciężarnych w Łodzi 21.01.04, 15:35 Woda dla kobiet w ciąży nie może być chlorowana lecz ozonowana. Ja chodzę na Styrską i jest ok. Nie ma tam zajęc dla ciężarnych ale mozna sobie popływać bez stresu ze woda zaszkodzi maleństwu. jest ciepła, czysta i prawie nioe zawiera chloru. Polecam. Renata i Rita (27 tydz) Odpowiedz Link Zgłoś
mw115 Re: Basen dla ciężarnych w Łodzi 21.01.04, 15:49 Hej, wiesz, ja też zastanawiałm sie czy tam nie chodzić. Chodziłam tam kiedyś ( z rok temu. Tylko ze sama nie wiem, oni niby nie chlorują, ale jak z basenu sie wyjdzie to skóra tak jakby śmierdzi chlorem niewiedzieć czemu. Nie jestem przekonana, chyba ze wiesz na 100%?? pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
renis66 Re: Basen dla ciężarnych w Łodzi 02.02.04, 14:07 Moja koleżanka tam chodziła do końca 6 m-ca bo póżniej nie mogła z przyczyn zdrowotnych. Jej córka ma teraz pół roku i jest zdrowa jak ryba. Ja jestem w 29 tyg i wszystko ok. Lekarz mi zaleca jak najbardziej. wiec będe chodzić do końca marca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
medunia Re: Basen dla ciężarnych w Łodzi 02.02.04, 15:14 A ja jak idę na basen, to nie przejmuję się czy woda jest ozonowana, czy chlorowana, tylko zakładam tampon i po sprawie (zalecił mi to mój ginekolog). Bardziej mnie martwi duży tłok na pływalni, bo wtedy o jakiś uraz nie trudno. medunia Odpowiedz Link Zgłoś