Dodaj do ulubionych

Coś z oczami-36tc

17.06.09, 20:56
Jestem w 36 tc,od jakiś kilku dni szczypią mnie oczy,mam jakby mroczki a od
wczoraj w lewym oku widzę jakby jakąś plamkę,dzisiaj trochę łzawiłam,byłam u
okulisty ok 30tc i stwierdził że wszystko OK,mam niedużą wadę
wzroku,nadcisnienia nie mam,poród zapowiada się wczesniej,czy mam się tym
niepokoić???
Obserwuj wątek
    • whisky7 Re: Coś z oczami-36tc 17.06.09, 21:43
      Ja jestem w 35 tc i mam to samo. Właśnie zaczęłam się niepokoić, ale jak widzę,
      nie jestem odosobnionym przypadkiem. 24 czerwca ide do okulisty to się dowiem co
      i jak.
      • marta5525 Re: Coś z oczami-36tc 17.06.09, 22:09
        Ja mialam cos podobnego ok. 30 tygodnia w poprzedniej ciazy-widzialam jakby
        ciemne plamy po patrzeniu na slonce (choc na slonce nie patrzylam). Taki stan
        trwal ok. 1h, potem bolala mnie glowa i bylam baaardzo zmeczona. Nie wiem, czy
        masz dokladnie to samo. W kazdym razie przebadal mnie okulista i neurolog i
        niczego nie stwierdzili. Moja prywatna diagnoza jest taka, ze ma to zwiazek z
        nerwami (sytuacja wystapila w zwiazku ze stresem w pracy). Moze jakis ucisk na
        nerw, czy cus? Dodam, ze wczesniej zdarzylo mi sie takie cos kilka razy w zyciu,
        powtarzalo sie w okresie dojrzewania. Moze tez jest to zwiazane z hormonami??
        Lekarze nie byli w stanie wiecej na ten temat powiedziec, ale martwic sie nie
        trzeba - samo przyszlo, samo poszlo.
        • nemesis5 Re: Coś z oczami-36tc 18.06.09, 09:58
          kurcze tez tak mam (35tc). napierw pieka mnie oczy, potem jakby zachodza mgla i lzawia. Nie wiem czy isc do okulisty... dodam tylko ze nie mam zadnej wady wzroku uncertain ale ciesze sie ze nie ubzduralam sobie tego - ze nie jestem odosobnionym przypadkiem smile
          • wiktorynka60 Re: Coś z oczami-36tc 24.06.09, 09:09
            Dziewczyny byłyście moze u okulisty bo ja mam wizytę dopiero jutro a nic mi nie
            przeszło,napiszcie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka