enia17 29.07.09, 11:19 babki, mam termin na 12.08 i od paru dni odczuwam silne bole krzyza. boli tak ze sie budze w nocy i nie daje rady wstac z lozka. jakies rady ? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gemmi18 Re: bole krzyza 29.07.09, 12:56 To już niedługo Ci zostało i powiem szczerze - wątpię, aby pomogły Ci jakieś ćwiczenia, bo to już końcówka i takie bóle krzyża będą coraz częstsze. Tak było u mnie, ale nie z takim nasileniem, a to co piszesz miałam już podczas porodu. Na początku, jak jeszcze skurcze miałam co 3 minuty. I baaardzo pomagało mi jedno - oblewanie pleców ciepłą wodą z prysznica. I Tobie też tak radzę, wstań w nocy i wejdź sobie do wanny, rozluźnij się i ogrzewaj krzyż wodą O ćwiczeniach na ból krzyża było kilka dni temu tu na forum, jakaś babka wypisała cały harmonogram, może któraś z dziewczyn znajdzie to i wyśle Ci linka? Na pewno nie zaszkodzi spróbować. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
agatracz1978 Re: bole krzyza 29.07.09, 13:18 Ja miałam to samo. Okropne bóle krzyża. Smarowałam amolem albo brałam prysznic i polewałam ciepłą wodą. Odpowiedz Link Zgłoś