Dodaj do ulubionych

Praca spawacza

23.10.10, 12:33
Czy to prawda ze spawacze maja gorzej z zapłodnieniem kobiety ??? slyszlaam wlasnie duzo opini o tym...
Obserwuj wątek
    • iwonagos Re: Praca spawacza 23.10.10, 15:05
      Eeeee tam. Najgorzej z zapłodnieniem mają faceci, którzy nie chcą dziecka. Będą robili wszystko, żeby mieć gorzej z zapłodnieniemwink
    • sunshine_83 Re: Praca spawacza 23.10.10, 15:40
      Ale zem sie usmiala... Moj maz jest inzynierem/mechanikiem/elektrykiem/spawaczem w sumie facetem od wszystkiego. Przez jakis czas (okolo 6 miesiecy temu) nie mogli znalezc spawacza u niego w pracy (facet mial wypadek) wiec musial znalezc czas na spawanie bo maszyna sie sama nie zrobi. Robil to przez 4 miesiace (z krotkimi przerwami na wyjazdy sluzbowe). Ile to ja sie nasluchalam, ze bedzie bezplodny... (dzieci w planach nie bylo). i co? Jestem 4,5 miesiaca w ciazy... Tylko to ze spawa wcale nie uwazalismy za metode antykoncepcyjna...
    • patoga Re: Praca spawacza 23.10.10, 19:21
      Mój ojciec jest spawaczem od 18 r.ż. i posiadaczem 3 dzieci więc nic się nie bój smile
      • anciarek2010 Re: Praca spawacza 23.10.10, 22:53
        A u mnie w rodzinie tak było, że brat cioteczny musiał się leczyć na bezpłodność właśnie przez to, że był spawaczem. I to wcale śmieszne nie jest, bo dosyć długo się starali o dziecko (3 lata). Nie znam się dokładnie jaki to ma wpływ, ale ponoć jakieś promieniowanie się tworzy przy tego typu pracy.
        • jasiek-2007 Re: Praca spawacza 23.10.10, 23:22
          tak to prawda że spawacze mają trudniej jak pracuje bez odzieży ochronnej
          • marta773 [...] 24.10.10, 09:38
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • jeza_bell Re: Praca spawacza 23.10.10, 21:20
      Jak chłop ma wrażliwe jąderka to i spawanie mu szkodzi big_grin
      • ona2010.net Re: Praca spawacza 24.10.10, 14:13
        od tego miesiaca znow zaczelismy starac sie o malucha mam zamiar kupic mezowi witamine C podobno ma korzystny wpływ na plemniki
        • wuika Re: Praca spawacza 24.10.10, 22:39
          O matko, tak poważne zabiegi! Aż witamina C?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka