Dodaj do ulubionych

PAZDZIERNIK 2004 Z TROJMIASTA

16.04.04, 11:35
czesc przyszel mamusie - dajcie znac ile was jest to moze jakies male
spotkanko, a moze sa wsrod was te co oczekuja drugiego tak jak ja?
Obserwuj wątek
    • synovia Re: PAZDZIERNIK 2004 Z TROJMIASTA 06.05.04, 19:22
      Hej, ja jestem z Trójmiasta. Termin na 9 listopada. Jeżeli chciałabyś
      porozmawiać to możemy się wymienic numerami GG jeśli masz. Daj znać.
    • ivo_atom Re: PAZDZIERNIK 2004 Z TROJMIASTA 07.05.04, 08:01
      Witam!
      Jestem z Gdańska i termin mam na 16 listopada, a spodziewam się bliźniaków
      jednojajowych smile
    • malgosik77 Re: PAZDZIERNIK 2004 Z TROJMIASTA 07.05.04, 08:56
      Hej, tez jestem z Trójmiasta, termin mam na 21.10. Jest to moja 1 ciąża,
      wygląda na to ,że pojedyncza. Z internetu korzystam głównie w pracy i niestety
      nie za bardzo mogę korzystać prywatnie z gg crying( Pozdrawiam
    • alaska80 Re: PAZDZIERNIK 2004 Z TROJMIASTA 07.05.04, 21:12
      Też jestem z trójmiasta,a dokłodnie z Gdańska. Forum to dopiero co odkryłam, bo
      cały czas byłam na forum "ciąża i poród",które bardzo jest podobne.Jestem w
      15tc.Tremin na 28 października. Czy zastanawiałyście się już nad szpitalem? Ja
      szczerze mówiąc nie wiem gdzie będe rodzić.Żaden szpital nie ma samych
      pochlebnych opinii. Jeżli jedni któryś chwalą inni na tym samym "psy wieszaj".I
      tak jest z każdym szpitalem-niestety.Zastanawiam się nad Zaspą...
    • martulinek Re: PAZDZIERNIK 2004 Z TROJMIASTA 08.05.04, 21:13
      Cześć!
      Co do szpitala, to ja na pewno na Zaspie! Może nawet uda mi się trafić na dyżur
      mojej lekarki...smileale to pewnie będzie bardzo trudne. Poza tym to najbliższy
      dla mnie szpital, wszystkie moje koleżanki (i moja siotra) tam rodziły i żadna
      się nie skarżyła.
      Pozdrawiam.
      Marta i 17 tyg. dzidziuś
      GG 3981209
      • malgosik77 Re: PAZDZIERNIK 2004 Z TROJMIASTA 10.05.04, 10:03
        Hej, z tego co pamiętam to masz termin na 20.10. Ja mam dzien póżniej, wiem że
        na pewno będę rodzić na Zaspie, jest szansa, że sie spotkamy smile Do której
        lekarki chodzisz? Planujesz tez chodzić do szkoły rodzenia przy szpitalu?
        Pozdrawiam
        Małgosia
        • martulinek Re: PAZDZIERNIK 2004 Z TROJMIASTA 10.05.04, 11:13
          Jestem pacjentką dr Lenckowskiej - niestety ona ma tam dyżury chyba tylko raz w
          tygodniu sad Ciężko będzie trafić...
          Tak, myślę o szkole rodzenia tam właśnie - słyszałam, że jest ok, no a co
          najważniejsze - jedyna bezpłatna w Trójmieście. Poza tym chcę poznać tamtejsze
          położne...
          Jeśli się nie spotkamy na porodówce to są duże szanse, że właśnie w szkole
          rodzenia.
          Pozdrawiam serdecznie smile
          • malgosik77 Re: PAZDZIERNIK 2004 Z TROJMIASTA 10.05.04, 12:14
            Ja chodzę do dr Sokołowskiej. Też prawdopodobnie pójdę do tamtejszej szkoły
            rodzenia, żeby poznać szpital i położne. Co prawda będę musiała kawałek
            dojechać komunikacją miejską z przesiadką (co pewnie w lipcu lub sierpniu nie
            będzie sympatyczne crying( ), ale chyba się zdecyduję, co tam. Mam jedną szkołe
            rodzenia niedaleko domu, ale jest mała i chyba nieznana, bo dziewczyny na forum
            o niej nie wspominają (ma niby rekomendację Instytutu Pampers, ale czy jest ona
            cos warta?)Moja dr mówi, zę na szkołe rodzenia jest jeszce czas i da mi sygnał
            kiedy warto zacząć chodzić. Sądzę że bedzie to właśnie przełom VII/VIII. Też
            mam nadzieję, że się tam spotkamy.
            Pozdrawiam smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka