Dodaj do ulubionych

Błagam, polećcie dobrego ginekologa

07.02.12, 12:40
Jakiś czas tamu pisałam Wam o chęci przygotowania się do drugiej ciąży, i wizycie u ginekologa w tym celu. Pierwsza ciąża zagrożona, dziecko z hipotrofią, itd. Do drugiej ciąży muszę się odpoowiednio przygotować ze względu na te pierwsze przeżycia. Mam swoją Panią ginekolog, która mnie zna i której ufam. No i się okazało, że Pani doktor nie ma, gdzieś wyjechała, będzie dopiero w kwietniu......... Kurcze, no... Niby mogę czekać do kwietnia, świat się nie zawali, ale przygotowania chciałabym - szczerze powiedziawszy - powziąć już teraz...
Czy możecie mi kogoś polecić, kto jest wart polecenia w Wawie? Najlepiej lekarz z doświadczeniem w prowadzeniu ciąż wysokiego ryzyka/problemowych, bo być może u niego już zostanę. Najlepiej, gdyby to była kobieta.

Z góry dzięki!
Obserwuj wątek
    • sellaronda Re: Błagam, polećcie dobrego ginekologa 07.02.12, 18:15
      Ja chodzę do dra Krzysztofa Dynowskiego w LuxMedzie w Warszawie i bardzo polecam.
      Poprowadził ciążę mojej przyjaciółki, teraz prowadzi moją.
      Przyjaciółka miała problem z zajściem w ciążę i jej pomógł.
      Ja mam problem z tarczycą, a on jest też endokrynologiem.
      Nie jest kobietą smile ale jest uważny, pamięta pacjentki i sprawia wrażenie człowieka z poważnym podejściem do tematu.
    • lola_lu81 Re: Błagam, polećcie dobrego ginekologa 08.02.12, 11:32
      Ja bardzo polecam doktora Wiaczesława Bramskiego (wybrałam go ze względu na świetne opinie na znanylekarz.pl). Podchodzi bardzo profesjonalnie, nie wygania "bo czas wizyty się kończy" - można mu opowiedzieć wszystkie swoje "gorzkie żale". Do tego ma ogromną praktykę, nie straszy. Polecam!
    • lidek0 Re: Błagam, polećcie dobrego ginekologa 08.02.12, 22:00
      Najlepiej takiego, który pracuje w szpitalu dr Marzena Padzik Moczydłowska ul.Marsa 101/103 22 611 87 43, przyjmuje tylko prywatnie, ma usg w gabinecie i pracuje w św.Zofii
    • artdesign84 Re: Błagam, polećcie dobrego ginekologa 09.02.12, 03:09
      dr Marzena Padzik Moczydłowska
    • pcoska Re: Błagam, polećcie dobrego ginekologa 09.02.12, 13:17
      Wiaczesław Bramski
      Małgorzata Jerzak
      Marek Śliwiński
      • madzikp Re: Błagam, polećcie dobrego ginekologa 29.02.12, 11:08
        Polecam dr Dądalską, prywatnie Ginomed a na co dzień pracuje w szpitalu na Karowej. Prowadzi mi ciążę zagrożoną, w pierwszej też szybko zareagowała na skracającą się szyjkę i zawsze mogę zadzwonić, jak coś mnie niepokoi (w miarę rozsądku)
    • straggly Re: Błagam, polećcie dobrego ginekologa 03.03.12, 11:37
      Mój ginekolog z Łodzi przyjmuje też w Warszawie - dr Hincz. Poczytaj sobie na znanylekarz.pl - ma świetne opinie. Ja niewiele mogę powiedzieć - jestem dopiero po pierwszej wizycie, ale jak na razie pozytywnie -świetnie przewidział dzień owulacji i w nagłej sytuacji dobrze mi poradził przez telefon.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka