katarina771 09.07.04, 14:45 Cześć wszystkim!!Chciałabym się dowiedzieć ile Was ma rodzić w styczniu.Ja mam termin na 3 stycznia a Wy??Napiszcie jak samopoczucie u Was i jaki już macie brzuszek???U mnie juz powoli zaczyna widac pozdrowienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia215 Re: STYCZNIÓWKI !!! 04.08.04, 14:52 Witam serdecznie!Mam termin na 8 stycznia( wg.usg 5 stycznia).Od kilkunastu dni czuję delikatne ruchy Dzidziusia. Brzuszek jest dość pokaźny (moim zdaniem),chociaż otoczenie uważa,że prawie nic nie widać.Jeśli chodzi o wagę , na razie trzymam się dzielnie - przytyłam ok. 2 kg. Pobolewają mnie więzadła i podbrzusze (to z powodu zaparć), poza tym mamy się dobrze. Z niecierpliwościa czekam na wizytę, gdyż mam nadzieję że dowiem się jaką płeć ma Maleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_f Re: STYCZNIÓWKI !!! 04.08.04, 15:35 Dziewczyny, są już 2 wątki założone przez styczniowe mamy - tam nas jest najwięcej ) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
gomus85 Re: STYCZNIÓWKI !!! 04.08.04, 16:13 Cześć ja mam termin na 20 stycznia.Brzuszek już jest doś duży.Jeśli chodzi o wagę to przytyłam jakieś 3kg.Bardzo powoli zaczynam kąpletować didziusiowi wyprawkę.Bardzo serdecznie pozdrawiam wszyskie styczniowe mamusie. Odpowiedz Link Zgłoś