Dodaj do ulubionych

CHCE MI SIĘ BECZEĆ...JEDNA KRESKA...TEST KŁAMIE?

14.07.04, 09:07
...smutno mi...robiłam dziś test-niestety jedna kreska...mam wrażenie,że
dzidzię sobie uroiłam-bolą mnie sutki a piersi jak nigdy wypełniają
miseczki,bolą mnie raz plecy albo dół brzucha,na apetyt nie narzekam...a tu
tylko jedna różowa kreseczka...sad(czy jest możliwość aby fasolka jeszcze się
nie zagnieździła??co prawda do spodziewanej miesiączki jeszcze kilka dni i
chyba powtórzę test;co myślicie Dziewczyny o tych objawach??dziękuję z góry
za wasze opinie...pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • iwonaandrzej Re: CHCE MI SIĘ BECZEĆ...JEDNA KRESKA...TEST KŁAM 14.07.04, 09:12
      hej
      ja test bym powtórzyła
      gdzieś uż pisałam, że w 8 dniu po owu był negatywny a tydzień potem już
      pozytywny. Odradzam PRETEST!!! Na Quick Vue wynik pojawil sie po kilku
      sekundach. Próbowaliśmy z mężem 3 razy i za 3 starania sie udaly. Głowa do
      góry smile
      pozdrawiam
      iwona
      • beti26 Re: CHCE MI SIĘ BECZEĆ...JEDNA KRESKA...TEST KŁAM 14.07.04, 09:15
        NO WŁAŚNIE,PANI W APTECE SPRZEDAŁA MI PRETEST sad(TWIERDZĄC,ŻE JEST
        NAJCZULSZY;MAM PYTANIE CO MYSLISZ O TAKICH WCZESNYCH OBJAWACH?DZIĘKUJĘ CI
        BARDZO ZA SUGESTIĘ.POZDRAWIAM SERDECZNIE-BEATA
        • iwonaandrzej Re: CHCE MI SIĘ BECZEĆ...JEDNA KRESKA...TEST KŁAM 14.07.04, 11:37
          hej
          ja cały 3 cykl mierzylam temperature i szalelismy w okolicach owu. Temp
          utrzymywala mi sie na poziomie ok 37, 1. W chyba 31dc zrobilam 2 test i wyszło
          ok. Pierwszy widocznie zrobilam za wczesnie, bo do zaplodnienia musialo dojsc
          pod koniec owulacji.
          Też bolały mnie piersi i podbrzusze, zresztą ciągle tak jest.
          Który masz dc???

pozdrawiam
          Iwona
          • beti26 Re: CHCE MI SIĘ BECZEĆ...JEDNA KRESKA...TEST KŁAM 14.07.04, 11:49
            dopiero 20dc...niby nie mam 15 lat a tak się zachowuję jakbym nie wiedziała
            jak "wygląda" cykl kobiety...to wszystko przez ogromną chęć zostania
            mamą.Pozdrawiam
            • iwonaandrzej Re: CHCE MI SIĘ BECZEĆ...JEDNA KRESKA...TEST KŁAM 14.07.04, 11:51
              hej

skoro to 20dc to naprawde jest za wczesnie, nawet jesli mialas owu w 14dc to
              moglo dojśc do zaplodnienia w 16dc!! wiec jeszcze cierpiliwie poczekaj.
              Wiesz kiedy mialaś owu? sprawdzalas w jakis sposób?

Iwona
              • beti26 Re: CHCE MI SIĘ BECZEĆ...JEDNA KRESKA...TEST KŁAM 14.07.04, 11:57
                wyszliśmy z założenia,że nie będziemy się spinać specjalnie...a teraz jak mam
                objawy nie znane mi dotąd to niecierpliwię się i robię test za
                wcześnie...pozdrawiam
                • iwonaandrzej Re: CHCE MI SIĘ BECZEĆ...JEDNA KRESKA...TEST KŁAM 14.07.04, 11:59
                  poczekaj wiec przynajmniej z tydzien i powtorz test jest @ nie nadejdzie

Pozdrawiam
                  iwona
                  • beti26 Re: CHCE MI SIĘ BECZEĆ...JEDNA KRESKA...TEST KŁAM 14.07.04, 12:04
                    dziękuję za odpowiedź,trzymaj się ciepło...
                    • eva5 Re: CHCE MI SIĘ BECZEĆ...JEDNA KRESKA...TEST KŁAM 14.07.04, 12:22
                      nie ma sensu robic testu za wczesnie ja tak zrobilam a po tygodniu
                      samoporonienie, szkoda tylko nerwow, poczekaj jeszcze wiem ze to trudne, ale po
                      co sie martwic
    • elzbieta1977 Re: CHCE MI SIĘ BECZEĆ...JEDNA KRESKA...TEST KŁAM 14.07.04, 19:14
      uszy do góry. testy powinno się robić w pierwszym dniu po spodziewanym terminie
      miesiączki. jeżeli robisz przed to wynik może być zafałaszowany i trzeba go
      powtórzyć (o ile miesiączka będzie się spóźniała) dopiero w tydzień po
      terminie. Z dwojga złego lepiej chyba poczekać do miesiączki bo można wpaść w
      niezłego doła czekając na wynik.

trzymam kciuki
      ela 33tc
      • beti26 do Eli 15.07.04, 15:35
        wiem Elu,że zachowuję się jak nastolatka,która nie zna przebiegu cyklu...ale
        tak bym chciała już mieć maleństwo pod serduszkiem że po prostu robię głupie
        kroki a potem przeżywam;dzięki za odp.Pozdrawiam i życzę Ci oraz Twojemu
        maleństwu zdrówka
    • iko78 Re: CHCE MI SIĘ BECZEĆ...JEDNA KRESKA...TEST KŁAM 16.07.04, 10:43
      Wiesz co ja ci proponuje zrobic sobie badanie z krwi na HCG.
      Kosztuje troche wiecej jak test w aptece ale przynajmniej masz 100% pewnosc.
      Ja tez czekalam na miesieczke w czerwcu. Cykle mam co 33 dni. Test robilam w 33
      i wyszedl negatywny, potem jeszcze w 40 tez wyszedl negatywny. Bylam juz pewna
      ze nic z tego. Piersi zrobily sie wielkie i bolace. myslalam ze lada dzien
      dostane okres. I w koncu wybralam sie na badanie beta HCG ( i bylam przekonana
      ze to wyrzucenie kasy) bo brzuch bolal mnie tak jak bym za sekunde miala
      dostac okres. Po 2 godz. czekania na wynik dostalam karteczke z HCG wiecej jak
      1000. Teraz jestem w 10 tygodniu. 3 dni temu widzialam moje szczescie na
      pierwszym usg. Wszystko jest oksmile
      Zobaczysz jak nie teraz to uda sie nastepnym razem. My z mezem staralismy sie o
      malenstwo cale pol roku. Dla jednych duzo dla drugich malo. Ale myslalam ze
      skoro mam juz jedno dziecko to z drugim nie bedzie problemow. W koncu jednak
      sie udalo i zobaczysz wam tez sie uda.
      Daj znac co slychac.
      Pozdrawiam i zycze dozytywnego wynikusmile
      Trzymam kciukismile
      pa
      • beti26 do Iko :-)) 16.07.04, 15:41
        dzięki wielkie ze otuchę;chyba trochę zaczęłam panikować,powinnam zrobić test
        dużo później-teraz staram się uzbroić w cierpliwość i czekam na datę @,jeśli
        zrobię wtedy test i będzie jedna samotna krecha wybiorę się tak jak mi radzisz
        na badanie krwi.Jak już będę cokolwiek wiedziała to dam znać.Tobie i Twojemu
        maluszkowi życzę zdrówka,zdrówka i jeszcze raz zdrówka.Pozdrawiam ciepło-Beata
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka