robaczek70 04.08.04, 10:41 Tak się zastanawiam czy są tutaj na forum przyszłe mamy z mijego miasta. Sama mam termin na 24-26 wrzesnia. Pozdrawiam jednoc ześnie wszystkie mamysie w Polsce i nie tylko..EWA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati1977 Re: przyszłe mamy z Bielsko-Białej 05.08.04, 09:12 cześć jestem z Bielska, termin mam na 16 listopada, po USG połówkowym nie wiem jeszcze jakie imię szykować dla małego lokatora, bo mocno się kamuflował, jak go podglądaliśmy z mężem i lekarzem. Jak samopoczucie u koleżanki z dłuższym o ponad miesiąc stażem , chciałabym wiedzieć co mnie czeka za niedługo, ja na razie czuję się dobrze, pracuję po 9 godzin dziennie ale w biurze i chyba tak pozostanie do końca, no może do prawie końca, pozdrawiam również. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
robaczek70 Re: przyszłe mamy z Bielsko-Białej 05.08.04, 10:53 witaj kasi - juz myslałam że nie ma tu mam z Bielska choc na ulicy często sie "nas" widuje. Ja też czuję sie nienajgorzej choć już z pozycja wygodnom ma problem. Dziś kończę 33 tydzień i dalej nie znam płci mojego "lokatora" A wiesz jeżeli masz ochotę no wymiane doświadczeń to podaję ci numer GG bo skoro jesteśmy tu (jak na razie) w dwójke to tak bedzie łatwiej GG 2500927 pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
izik_99 Re: przyszłe mamy z Bielsko-Białej 09.08.04, 09:47 czesc dziewczyny chetnie sie do was dolącze.Nie mam takiego stazu jak wy bo u mnie to dopiero poczatek)bedzie 6 tydzien,tak wiec dzidzia dopiero w kwietniu.Mam nadzieje ze wszystko bedie dobrze Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
kati1977 Re: przyszłe mamy z Bielsko-Białej 09.08.04, 16:06 Cześć Izik, witamy w klubie. Wszystko będzie dobrze Do robaczek70: Co tam słychać, nie mogę Cię złapać na gg, u mnie po staremu, mały się wierci, strasznie mi się nie chce chodzić do pracy, chętnie bym juz odpoczęła, ale niestety odpoczynku raczej nie będzie , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
robaczek70 Re: przyszłe mamy z Bielsko-Białej 10.08.04, 16:17 Moje słoneczko też bardzo ruchliwe i w nocy przegania mnie do toalety)) Wiesz na gadu to ja często jestem tylko że sie ukrywam ... tak że napisz na pewno sie odezwę. Izik witamy serdecznie powiedz jak sie czujesz? Ja pamietam straszne miałam wymioty i mdłości aż do piatego miesiaca .. uff dobrze że juz po tych watpliwych przyjemnościach Ewa i 34/35 tygodniowe słoneczko, które nie chce zdradzić płci Odpowiedz Link Zgłoś
robaczek70 Re: przyszłe mamy z Bielsko-Białej 12.08.04, 13:15 podciągam troszkę wątek - czyżby nie było na necie żadnych amam z Bielska??? Odpowiedz Link Zgłoś
kati1977 Re: przyszłe mamy z Bielsko-Białej 16.08.04, 09:37 Witam Bielszczanki, w którym szpitalu zamierzacie rodzić, co myślicie o szkole rodzenia? Mój nr gg 1627298, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
robaczek70 Re: przyszłe mamy z Bielsko-Białej 16.08.04, 13:37 będę rodzić w jedynce myslałam o wojewódzkim ale zdania sa podzielone warunki sanitarne super ale z opieka ponoc róznie bywa a ja tam wolę mieć pewnośc ze personel jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
i.n.f.i.n.i.t.y Re: przyszłe mamy z Bielsko-Białej 16.08.04, 09:55 Witam MOJE KOCHANE!!! Tak się ciesze że są tu jakieś dziewczyny z Bielska ))))))) Mam termin na 25 stycznia czuję sie bardzo dobrze, a wy??? Odpowiedz Link Zgłoś
i.n.f.i.n.i.t.y USG 3D/4D 17.08.04, 18:44 Dziewczyny czy wiecie może czy gdzieś w Bielsku lub okolicach wykonują USG 3D/4D? To świetna sprawa i bardzo chciałabym je sobie zrobić. Pozdrawiam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
robaczek70 Re: USG 3D/4D 20.08.04, 15:13 niestety nie wiem i sama chciałbym sie dowiedzieć jeżeli bedziesz cos słyszała daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
basia333 Re: przyszłe mamy z Bielsko-Białej 20.08.04, 15:34 cześć jestem Basia. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie z Bielska. Jestem dopiero w ok 6tc, pochodze oczywiście z Bielska i ciesze się ze znalazłam inne przyszłe mamy z okolic. Odpowiedz Link Zgłoś
kati1977 Re: przyszłe mamy z Bielsko-Białej 26.08.04, 11:24 Witam podciągam wątek, witam Cię Basiu w naszym gronie. Ewa napisz jak się czujesz w tych ostatnich tygodniach ciąży. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś