Dodaj do ulubionych

przyszłe mamy z Bielsko-Białej

04.08.04, 10:41
Tak się zastanawiam czy są tutaj na forum przyszłe mamy z mijego miasta. Sama mam termin na 24-26 wrzesnia. Pozdrawiam jednoc ześnie wszystkie mamysie w Polsce i nie tylko..EWA
Obserwuj wątek
    • kati1977 Re: przyszłe mamy z Bielsko-Białej 05.08.04, 09:12
      cześć jestem z Bielska, termin mam na 16 listopada, po USG połówkowym nie wiem
      jeszcze jakie imię szykować dla małego lokatora, bo mocno się kamuflował, jak
      go podglądaliśmy z mężem i lekarzem. Jak samopoczucie u koleżanki z dłuższym o
      ponad miesiąc stażem smile, chciałabym wiedzieć co mnie czeka za niedługo, ja na
      razie czuję się dobrze, pracuję po 9 godzin dziennie ale w biurze i chyba tak
      pozostanie do końca, no może do prawie końca, pozdrawiam również.
      Kasia
      • robaczek70 Re: przyszłe mamy z Bielsko-Białej 05.08.04, 10:53
        witaj kasi - juz myslałam że nie ma tu mam z Bielska choc na ulicy często sie "nas" widuje. Ja też czuję sie nienajgorzej choć już z pozycja wygodnom ma problem. Dziś kończę 33 tydzień i dalej nie znam płci mojego "lokatora"
        A wiesz jeżeli masz ochotę no wymiane doświadczeń to podaję ci numer GG bo skoro jesteśmy tu (jak na razie) w dwójke to tak bedzie łatwiej

GG 2500927

pozdrawiam Ewa
        • izik_99 Re: przyszłe mamy z Bielsko-Białej 09.08.04, 09:47
          czesc dziewczyny
          chetnie sie do was dolącze.Nie mam takiego stazu jak wy bo u mnie to dopiero
          poczateksmile)bedzie 6 tydzien,tak wiec dzidzia dopiero w kwietniu.Mam nadzieje ze
          wszystko bedie dobrze
          Pozdrawiam
          Iza
    • kati1977 Re: przyszłe mamy z Bielsko-Białej 09.08.04, 16:06
      Cześć Izik, witamy w klubie. Wszystko będzie dobrzesmile

Do robaczek70: Co tam słychać, nie mogę Cię złapać na gg, u mnie po staremu,
      mały się wierci, strasznie mi się nie chce chodzić do pracy, chętnie bym juz
      odpoczęła, ale niestety odpoczynku raczej nie będzie smile, pozdrawiam
      • robaczek70 Re: przyszłe mamy z Bielsko-Białej 10.08.04, 16:17
        Moje słoneczko też bardzo ruchliwe i w nocy przegania mnie do toaletysmile))
        Wiesz na gadu to ja często jestem tylko że sie ukrywam ... tak że napisz na pewno sie odezwę.

Izik witamy serdecznie powiedz jak sie czujesz?
        Ja pamietam straszne miałam wymioty i mdłości aż do piatego miesiaca .. uff dobrze że juz po tych watpliwych przyjemnościach

Ewa i 34/35 tygodniowe słoneczko, które nie chce zdradzić płci
    • robaczek70 Re: przyszłe mamy z Bielsko-Białej 12.08.04, 13:15
      podciągam troszkę wątek - czyżby nie było na necie żadnych amam z Bielska???
    • kati1977 Re: przyszłe mamy z Bielsko-Białej 16.08.04, 09:37
      Witam Bielszczanki, w którym szpitalu zamierzacie rodzić, co myślicie o szkole
      rodzenia? Mój nr gg 1627298, pozdrawiam
      • robaczek70 Re: przyszłe mamy z Bielsko-Białej 16.08.04, 13:37
        będę rodzić w jedynce
        myslałam o wojewódzkim ale zdania sa podzielone
        warunki sanitarne super ale z opieka ponoc róznie bywa
        a ja tam wolę mieć pewnośc ze personel jest ok
    • i.n.f.i.n.i.t.y Re: przyszłe mamy z Bielsko-Białej 16.08.04, 09:55
      Witam MOJE KOCHANE!!!
      Tak się ciesze że są tu jakieś dziewczyny z Bielska smile))))))) Mam termin na 25
      stycznia czuję sie bardzo dobrze, a wy???
    • i.n.f.i.n.i.t.y MOJE GG 16.08.04, 10:49
      TO MOJE GG 1857158
    • i.n.f.i.n.i.t.y USG 3D/4D 17.08.04, 18:44
      Dziewczyny czy wiecie może czy gdzieś w Bielsku lub okolicach wykonują USG
      3D/4D? To świetna sprawa i bardzo chciałabym je sobie zrobić. Pozdrawiam gorąco!
      • robaczek70 Re: USG 3D/4D 20.08.04, 15:13
        niestety nie wiem i sama chciałbym sie dowiedzieć jeżeli bedziesz cos słyszała daj znac
    • basia333 Re: przyszłe mamy z Bielsko-Białej 20.08.04, 15:34
      cześć jestem Basia. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie z Bielska. Jestem
      dopiero w ok 6tc, pochodze oczywiście z Bielska i ciesze się ze znalazłam inne
      przyszłe mamy z okolic.
    • kati1977 Re: przyszłe mamy z Bielsko-Białej 26.08.04, 11:24
      Witam podciągam wątek, witam Cię Basiu w naszym gronie.
      Ewa napisz jak się czujesz w tych ostatnich tygodniach ciąży.

Pozdrawiam
      Kasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka