Dodaj do ulubionych

jesteście zmęczone? (prawie 15tc)

11.02.14, 11:45
Wcześniej miałam jakieś skurcze, które po tygodniu zwolnienia lek. samoistnie przeszły. Odpoczęłam w domu, nie przemęczałam się. Wróciłam do pracy. Teraz po 2 tygodniach wieczorem mam taki napięty brzuch. Wizytę mam dopiero 17.02. Musze się po południu położyć, odpocząć, a naprawdę się jakoś specjalnie nie przemęczam. Praca-wiadomo, ale w domu mąż przejął część obowiązków, więc to nie to. Macie też tak? Nie mam żadnych krwawień, objawy ciążowe typu ciągle sikanie, wzdęcia i mdłości rano - w normie...
Obserwuj wątek
    • Gość: e-milia1 jestem zmeczona IP: *.netcologne.de 11.02.14, 12:31
      na szczescie zereo problemow i wszystko ok. aktualnie 18 tc. nie pracuje, ale mam 2 dzieci wiec jestem zalatana. z jednym i drugim na na rozne zajecia w tygodniu do tego reszta. maz zbytnio nie pomaga, raz na tydzien zakupy zrobi.. czesto padam wieczorem na pysk, ale wiem, ze inne maja gorzej.
    • panna_turkus Re: jesteście zmęczone? (prawie 15tc) 13.02.14, 08:12
      ja mam tak całą ciążę. męczę się dosłownie wszystkim. wystarczy mi przejść kilkanaście metrów z psem, ugotować obiad czy odkurzyć i już muszę odpoczywać. trochę pomaga mi godzinna drzemka w ciągu dnia.
      • makoc Re: jesteście zmęczone? (prawie 15tc) 31.03.14, 21:36
        ja niestety w tej ciazy zmeczenie odczuwam silne (aktualnie 13 tydz.). Do tego calodzienne mdlosci i wieczorne wymioty. RAno ledwie docieram do pracy. Wieczorem nie ruszam sie z kanapy. Skórczy brak. Ale sił też.
        • marygirl Re: jesteście zmęczone? (prawie 15tc) 01.04.14, 13:57
          polecam l4 i wiecej odpoczynku,dziecko i zdrowie najważniejsze zwlaszcza ze mialaś juz problem ze skurczami
    • olimp.ia Re: jesteście zmęczone? (prawie 15tc) 15.07.14, 16:53
      Rozumiem cię doskonale ja jestem w 32tc, przez praktycznie cały ten czas pracowałam raz z domu raz normalnie w biurze, ale już dłużej nie dawałam rady, więc od 2 tygodni jest na L4 i żeby było śmieszniej, nadal jestem potwornie zmęczona, szczególnie jak jest tak gorąco, cały dzień mogłabym przespać.. Też tak macie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka