Dodaj do ulubionych

Do agusik 25

15.09.04, 15:15
Czesc

doczytalam w twojej wypowiedzi ze masz termin jak ja na 18 marca i bylas na
1szym USG 8.09 jak ja i moja dzidzia tez ma 6.5 cm.... tylko ze moja ciagle
zasypiala i trzeba bylo ja budzic zeby zmierzyc kark (badanie na
przyziernosc - wyszlo OK).
Obserwuj wątek
    • agusik25 Re: Do agusik 25 15.09.04, 15:22
      Cześćsmile)))

Faktycznie, wszystko mamy bardzo podobniesmile Termin, wymiary, dobre wyniki
      badańsmile Tylko ten mój łobuz taki ruchliwysmile
      Byłam na USG 08.09, ale było to już moje drugie badanie. Pierwsze miałam w
      sierpniu, na potwierdzenie ciąży.

A czy dobrze pamiętam z innych Twoich wypowiedzi, że nie mieszkasz w Polsce?
      Tak mi sie coś kojarzy.

Pozdrawiam cieplutkosmile

PS: Chętnie będę wymieniać dalsze doświadczenia ciążowe. Piszę czasami na
      Marzec2005.
      • jovanka_lena Re: Do agusik 25 16.09.04, 11:16
        Hej, fajnie ze sie odezwalas. Tak mieszkam w irlandii. Pierwsza wizyta u gina
        dzis wczesniej oni tu nie chca cie widziec. Wszystko stoi na glowie a ceny
        szczegolnie ale nie bede narzekac bo trzeba sie cieszyc z takich slicznych
        bobskow. Dzis mam nadzieje zobaczyc trzpiota ponownie choc ostatnio to ciagle
        podsypial i trzeba bylo go budzic, musze zapytac lekarza czy to normalne i czy
        nie znaczy ze sie za powoli rozwija... ciekawa jestem ile bedzie mierzyl dzis
        (mowie on bo ma przeczucie ze to chlopaczysko). Trzym sie dobrze i chuchaj na
        drobinke. Do uslyszenia na Marzec 2005. Oby nam sie udalo! musi!!
        • agusik25 Re: Do agusik 25 16.09.04, 12:19
          Jovanka, na pewno nam się udasmile Nie widze innego wyjściasmile
          Napisz koniecznie jak było na wizycie, najlepiej na forum Marzec2005.
          Z tego co słyszałam dzieciaczki na tym etapie ciąży nie są tak bardzo ruchliwe.
          Mój gin mówił, że rzadko się spotyka takiego łobuza jak u mniesmile To pewnie po
          tatusiusmile
          Ja też mówię cały czas ONsmile Nawet mąz mnie wzywa, że mam się na razie nie
          nastawiać. Jakoś nie mam przekonania, że będzie dziewczynka, a nie chcę mówić
          tak bezosobowosmile
          pozdrawiamysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka