j04nn4 15.11.04, 17:44 moje kochane jak sie macie jak czujecie wszystkie a najbardziej lipcowki ja mam 5 lipiec a wy dzis na usg widzilam swoje malenstwo m 10mm i 4 tyg i 5 dni pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda101 Re: a jak lipcowki 15.11.04, 19:11 czesc chyba jakaś pomyslka nie mozesz być w 4 tygodniu. ja mam termin na 2 lipca, a jestem w 7 tyg 3 dzien. magda ps. wlasnie napisz, co widziałaś już na usg Odpowiedz Link Zgłoś
suzi27 Re: a jak lipcowki 15.11.04, 23:25 To moje maleństwo jakieś małe jest w 6 tygodniu i 5 dniu mialo tylko 7,6 mm. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka111 Re: a jak lipcowki 16.11.04, 09:30 Ja (licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki) jetsem w 5tc, w sobotę bedzie koniec 6 tc,i mam termin na 16 lipca 2005r.jak tam wasze samopoczucie? ja mam niestety torbiel na jajniku ala ponoć ma sie wchłonąć. narazie cieszę się dobrym samopoczuciem, oprócz dwóch dziwnych napadów bólu.Za każdym razem było to w nocy, bolało tak że aż sie obudziłam, tak jakby ból miesiączkowy, takie jakby napięcie podbrzusza,pierwszy raz zdarzyło się to 5 dni temu i dziś w nocy drugi raz. czy mam zadzwonić do lekarza? w ciągu dnia raczej nic mnie nie boli, czasami, ale tylko czasami coś mnie zakłóje.martwię się tym. pozdrawiam i zyczę zdrówka aśka Odpowiedz Link Zgłoś
78monika Re: a jak lipcowki 16.11.04, 09:56 Hej Asia Ja mam termin na 15 lipca, u mnie teraz 5 tydz i 5 dzien ) Jesli bol jest dokuczliwy i Cie martwi to mozesz zadzwonic do lekarza, zawsze bedziesz spokojniejsza. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
asienka111 Re: a jak lipcowki 16.11.04, 10:05 sama nie wiem, tak mi głupio, w poniedziałek mam wizytę więc może jeszcze poczekam, po pierwszym razie zadzowniłam do niego to powiedział że być może ta torbiel pękła, i kazał brać 2xLuteinę. a ty nie masz żadnych bóli? Odpowiedz Link Zgłoś
78monika Re: a jak lipcowki 16.11.04, 10:07 Nie, nic co by mnie zaniepokoilo... Jakies napiecie, lekkie uklocia ale zupelnie nie dokuczliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
gumecka Re: a jak lipcowki 16.11.04, 14:49 Dziwne te wymiary bo moje malenstwo na pierszym usg mialo 12mm i to byl 5tc a termin mamy na 1 lipca. Ale wszystko chyba zalezy od nas samych wg mnie to jest indywidualna sprawa,przeciez po kims to dziecko dziedziczy wzrost i cala reszte.A my narazie czujemy sie dobrze,jemy sobie duphaston i witaminki i oprocz boli piersi nic nam niedolega no moze czasm lekki bol podbrzusza.pozdrawiam jola Odpowiedz Link Zgłoś
aagulek Re: a jak lipcowki 16.11.04, 19:32 czesc, gumecka jestesmy zblizone terminowo ja na 03.07. pozdrawiam cieplutko, skad klikasz? Odpowiedz Link Zgłoś
gumecka Do aagulek. 17.11.04, 12:32 Ja jestem z Zabrza a ty? Dzisiaj mamy z dzidzia kolejna wizyte i boimy sie strasznie czy jest ok. Cala noc nieprzespana. Musi byc dobrze. Pozdrawiam jola Odpowiedz Link Zgłoś
paulinawk hej dziewczyny 17.11.04, 13:54 u mnie 7 tydzien i 3 dni.Jak byłam na USG to w 5 tygi 4 dniach moje malenstwo mialo 4mm a caly pecherzyk 1,5 cm..Nastepne Usg mam w poniedziałek i juz nie moge sie doczekac.U mnie ból piersi i potężne mdłosci.Niestety całodniowe! uffff Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_kolyska Re: a jak lipcowki 17.11.04, 14:42 my dziś mamy dokładnie 3 tydzień i idziemy do Pani Doktor. Termin na 21.07.2005. elen z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: a jak lipcowki 17.11.04, 15:39 ja jestem w 6 tygodniu i 6 dniu ))) dzidziuś wg wczorajszego USG dopochwowego ma całe 7mm i dostałam już pierwsze 2 zdjęcia dzidzia z czego najbardziej ucieszył się przyszły tatuś czuję się wyśmienicie tylko piersi pną się do góry i sutki naprzemian bolą to swędzą ... przed ciązą miałam ledwo 70A w biuście wiec powiększające się piersi to był 1 objaw godny zainteresowania i miła odmiana ))) czasami brzuszek mnie pobolewa i poza jeszcze zwiększonym apetytem nic mi nie jest. bierzemy witaminki Feminatal i dbamy o siebie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
j04nn4 Re: a jak lipcowki 17.11.04, 17:40 To moja dzidzia patrzac na rozmiary waszysch najwieksza dzisa mam nadzieje ze to sire unormuje z mezem jestesmy nie az tacy wysoy ja mam 170 a maz 178 hehehhe i ogolnie mla sie uroszilam ale pozniej wszystko sie wyrowna.)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grekaa rosną brzuszki... 17.11.04, 20:39 mam do sprzedania kilka ciuszków na wasze piękne brzuszki właśnie na lato Odpowiedz Link Zgłoś