azbestowestringi 21.11.04, 11:36 kobitki co to za plamienie? ((( dzis 33dc 6 dni temu termin @ 2 dni temu beta hcg wyszlo 22 jednostki a teraz mam takie lekkie plamienie i boli mnie brzuch... CO TO??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azbestowestringi Re: plamienie- POMOZCIE 21.11.04, 17:32 no i tyle bylam w szpitalu i lekarz powiedzial, ze to poronienie ale mamy zielone swiatelko.. nadziei pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
antylopa77 Re: o Boże ! 21.11.04, 17:41 Azbestowe, czy aby na pewno lekarz się nie mylił?????????????? Cholera, jakie to życie niesprawiedliwe........ Może jadnak, jeśli to tylko plamienie, jest jakaś szansa?....?.... Dał Ci jakieś leki? Jakiś progesteron, kazał leżeć? Czy totalna olewka???? Odpowiedz Link Zgłoś
azbestowestringi Re: o Boże ! 21.11.04, 21:01 wiesz, tyle sie ze mnie polalo ze juz tam nic nie zostalo na pewno... ogladalam macice na usg i oprocz tego ze byla rozpulchniona to nic tam nie bylo zeby podtrzymywac no i tyle.. ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
gamciaa Re: o Boże ! 21.11.04, 21:18 a dali ci cos w tym szpitalu ?? czy tylko diagnozę postawili ?? Bo ja sie trochę boje... Ja miałam chyba to samo... w 33 i 38 dniu cylku miałam na teście dwie kreseczki (co prawda jaśniutkie, ale były!). Miałam w 42 dniu zrobić dla pewności jeszcze jeden test (to było teraz w piątek), ale dostałam plamień, az w końcu @... Jest bardzo dziwna i baaardzo bolesna.... To sie nazywa chyba ciża biochemiczna... bo jest na tyle wczesna ze nie trzeba łżeczkować... Mowili ci coś jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: 21.11.04, 22:15 To raczej samoistne poronienie. Niestety ja tez to mam za soba - podobno zdarza sie bardzo czesto-kobiety, ktore nie podejrzewaja ciazy nawet o niej nie wiedza i traktuja jak spozniona miesiaczke. Dla pocieszenia dodam ze 2 m-ce pozniej znow bylam w ciazy, teraz to juz 38 tydzien. Pozdrawiam Ania i Lena (38tc) Odpowiedz Link Zgłoś
gamciaa Re: 22.11.04, 18:20 azbestowe... a myslisz ze to mozna było odratowac??? teraz przeczytałam pare watków na prywatnym forum "ciąża" i tam dziewczyny twierdza ze lekarz podał im duphaston, i uratował ciąże.... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10669&w=17896464&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=17895255&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiawo1 Re: plamienie- POMOZCIE 22.11.04, 19:13 Azbestowe, kochana trzymaj się!!!! Naprawdę wszystko jeszcze przed Wami, Życzę dużo optymizmu. Zdaj te kolokwia i odpocznijcie oboje. Jakiś długi spacer, albo coś, sama wiesz najlepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
azbestowestringi bedzie dobrze :) 22.11.04, 20:10 musi byc narazie siedze nad kolokwiami bo ciezki tydzien przede mna za tydzien ide do gini coby mnie obejrzala i zeby zobaczyc w jakim stadium sa pecherzyki.. bo teraz przy takim poslizgu to ja nawet nie wiem czego mam sie spodziewac w tym cyklu... tym czasem chlop juz zaciera rece coby sie zaczac przytulac w imie sprawy heh trzymajcie sie cieplo dziewczyny kochane i wielkie dzieki za slowa otuchy.. Odpowiedz Link Zgłoś