mamabasia 21.01.05, 09:01 Czy któras z was czeka na trzeciego bobasa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edyta_bo Re: Trzecia ciąża 21.01.05, 09:30 Ja czekam na trzecie dziecko, aktualnie 15 tydzień, mam już dwie córcie 13 i 9 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
luxfera1 A ja czekam na 4 ale moze sie zmieszcze?:) 26.02.05, 09:36 Bedzie 4 synus ..po 16,13 i 5 latku...wszyscy czekamy jak sepy...biedny maly..8 meskich rak go klepie i ciagle slyszy"wychodz juz"...dzisiaj konczymy 37 tc...Trojka dzieci w domu to fajna gromadka stale cos sie dzieje..a nastepne..to tylko wzmocnienie tego co juz jest..POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
tomcia5 Re: A ja czekam na 4 ale moze sie zmieszcze?:) 13.03.05, 11:11 Jak miło znaleźć bratnią duszęja też czekam na 4 dzidziusia....i też to będzie czwarty chłopak....... Moje dzieci mają 13, 9 i 3 .......i też nie mogą doczekać się braciszka..... Mam termin na początek kwietnia......ale urodziłabym już teraz..... Sama wiesz jak cięzko jest....a tu jeszcze tylku panów w domu i każdy domaga się uwagi i miłości........ A Ty na kiedy masz termin?????? Pozdrawiam ....... Powodzenia..... Tomcia jutro zaczynam 37 tydzien...... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia307 Re: Trzecia ciąża 01.03.05, 10:56 ja tez czekam na trzeciego dzidziusia jetsem w 18 tc,w domu ma juz 13letniego syna i 9 letnia corke.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blanka74 Re: Trzecia ciąża 21.01.05, 10:43 Ja też czekam na trzecie maleństwo, jestem w 12tc, mam już chłopca i dziewczynkę w wieku szkolnym. Odpowiedz Link Zgłoś
kajanna Re: Trzecia ciąża 21.01.05, 12:42 I ja czekam na 3 dziecko(24 tydzien ciazy). Mam juz Synka 8,5 lat oraz Coreczke 4 latka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
madzias1968 Re: Trzecia ciąża 21.01.05, 13:13 Ja czekam na Piotrusia, który będzie moim trzecim dzieckiem. Mam już Marcinka (14 rok) i Michałka (10 lat). Jestem w 19 tygodniu ciąży. Pozdrawiam. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: Trzecia ciąża 02.03.05, 17:40 kajanna - ta mam prawie tak samo ))) 28 tydzień - w domu 8,5 letni Kubuś i 3,5 letni Krzysio - czekamy z nadzieją na siestrzyczkę termin na 26 Maja Odpowiedz Link Zgłoś
bietka2 Re: Trzecia ciąża 21.01.05, 14:44 Ja tez czekam na trzecie - Jasia, ktory juz calkiem niedlugo do nas zawita (36 tc) Czekaja na niego oprocz nas siostra (5 l) i brat (2 l i 2 mies) Odpowiedz Link Zgłoś
ular1 Re: Trzecia ciąża 21.01.05, 14:55 Oj, też bym już chciała czekać na trzecie... Fajnie Wam. Może niedługo dołączę do "klubu"... Odpowiedz Link Zgłoś
juska2 Re: Trzecia ciąża 26.01.05, 23:31 Mi też się tęskni do trzeciej dzidzi mam już pięcioletnią córcię i dwuipółletniego synka i mam kryzys, chciałabym już trzecie ale mnie sytuacja finansowa powstrzymuje. Zazdroszczę wam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Trzecia ciąża 21.01.05, 14:55 To i ja sie dopiszę. Trzecie w drodze a w domu córka 7 lat i synuś 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
aaniagdynia Re: Trzecia ciąża 21.01.05, 14:58 Ja również oczekuje trzeciej pociechy,jestem w 19tc,a mam już córke 8lat i synka 4latka Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 super nie jestem sama:-))) 21.01.05, 16:01 myślałam że mamy posiadające trójkę dzieci to wyjątek.tak się cieszę Ze jest nas więcej.jestem w 26 tygodniu i spodziewam się córeczki.mam już pięcioletniego synka i półtoraroczną córeczkę.gdyby któraś z was chciała pogadac mój nr gg1745227.pozdrowionka )))) Odpowiedz Link Zgłoś
milena1 Re: Trzecia ciąża 26.01.05, 22:53 Jestem obecnie w 20tc. Jeszcze nie wiem na kogo czekamy bo chcemy mieć niespodziankę. A czekają min. Maciuś 6lat i Milenka 3 latka. Odpowiedz Link Zgłoś
mamul34 Re: Trzecia ciąża 25.02.05, 22:17 Ja też czekam - 35tc. W domku mam synka 12lat i córcię 9lat. Teraz będzie Jasio. Jestem przeszczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaanieli Re: Trzecia ciąża 28.02.05, 21:15 Witam! Mam córeczkę (3 lata) i synka (roczek). Jestemw jedenastym tygodniu. Jak fajnie, że jesteście. Trzymajcie się mamusie!!! AGATA Odpowiedz Link Zgłoś
mania793 Re: Trzecia ciąża 28.02.05, 21:36 cześc,jestem Magda.mam dwie córki.Michalina ma 5 lat a Tosia skończy dwa lata w maju. to 8 tydz.muszę leżeć mam problemy.rodzina pomaga ,ale jest bardzo ciężko.Tosię karmiłam do zeszłotygodniowej wizyty u lekarza.okazało się,żę odkleja mi się kosmówka.musiałam odstawić ją natychmiast.nie było tak źle.wierzę,że będzie dobrze.do usłyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
cookee2 Re: Trzecia ciąża 02.03.05, 13:09 Ja też spodziewam się 3 dzidziusia.Mam 28 lat,syn 5,5 a córcia 4 latka.Nie wiem czy wy również ale ja przez tą ciążę jestem bardziej przejęta wszystkim co się ze mna dzieje niż we wcześniejszych ciążach.Może dlatego żee teraz mam internet i wszystko śledzę tydz. po tygodniu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karolinajk Re: Trzecia ciąża 06.03.05, 13:46 Witam! Ja tez oczekuję tzreciego maleństwa(22 tydzien) a w domu mam juz dwoch chłopców- 13 i 5 lat,teraz jeszcze nie wiemy co się urodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna72 Re: Trzecia ciąża 06.03.05, 15:05 Witam ja tez czekam na trzecie dziecko to dopiero 6 tydzien .Mam dwoch synkow 12 lat i 2 latka pozdrowienia A ile macie lat ja w grudniu koncze 33 lata Odpowiedz Link Zgłoś
madziaost Re: Trzecia ciąża 09.03.05, 11:43 ja też czekam po raz trzeci. mam już ulę 10 lat, stasia 7,5 m-ca i jestem w 18 tc. ma być na 95% dziewczynka. czy któraś z Wasm ma może dziatki z podobnie małą różnicą wieku? ( chodzi mi oczywiście o te dwa ostatnie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
moni73 Re: Trzecia ciąża 09.03.05, 13:58 Ale Wam fajnie dziewczyny Ja mam dwojke 7 lat syn i 2,5 corka i marze o trzecim. Niestety finanse to jest to co nas powstrzymuje ...Gratuluje wszystkim mamom trojeczki Odpowiedz Link Zgłoś
madziaost Re: Trzecia ciąża 09.03.05, 14:03 moni, gdybym planowała, to bym się chyba nie zdecydowała na trzecie dziecko ze względów lokalowych dwa pokoje na parę z trójka dzieci i "dochodzącą" córcią męża z pierwszego małżeństwa wydaje się przeszkodą. jednak jestem w ciąży i bardzo się z tego cieszę. mam 34 lata i gdybyśmy czekali na większe mieszkanie, to pewnie dzidziuś nigdy by się nie pojawił. pozdrawiam. masia Odpowiedz Link Zgłoś
vase Re: Trzecia ciąża 12.03.05, 21:59 Dziewczyny! Jak ja Wam zazdroszcze! (Ale pozytywnie!!) A zwlaszcza luxferze1 (uwielbiam chlopcow!!!). Trzymajcie sie kochaniutkie i dbajcie o siebie. Moze mi bedzie dane kiedys sie pochwalic taka gromadka Na razie "walcze" o drugie. Ucaluski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaturyn Re: Trzecia ciąża 23.03.05, 16:12 A ja mam 2 córcie: Olę - w maju 3 lata, Anię - w czerwcu 2 lata i .... od 6 dni synka Jędrusia. Na razie ćwiczę pozycje do jednoczesnego karmienia Anki i Andrzejka. Pozdrawiam wszystkie "przyszłe" mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
madziaost Re: Trzecia ciąża 25.03.05, 09:35 pzdrawiam przyszłe mamy i życzę wam wesołych i bardzo, bardzo rodzinnych świąt (przynajmniej dzieci przy naszych świątecznych stołach dostatek) wczorajszy dzień rodzin woielodzietnych bardzo mnie ucieszył, mamy swoje święto. pozdrawiam gorąco raz jeszcze. magda. Odpowiedz Link Zgłoś
nikola313 Re: Trzecia ciąża 27.03.05, 19:32 Witam wszystkie mamy! Jestem nowym gosciem na tym forum, bo jak do tej pory bywalam na forum "Chore dziecko, Strata dziecka", ale mysle ze bedzie dla mnie lepiej jesli rozgoszcze sie tez i tu. Ja rowniez spodziewam sie trzeciego dziecka, z ktorego jestem bardzo szczesliwa! Mam 6 letniego synka, w ubieglym roku w listopadzie urodzilam coreczke, niestety martwa w 38\39 tc.- powod wezel pepowinowy, gdzie lekarz oczywiscie zaden nie widzial, a chodzilam do dwoch, ale teraz jestem w 6tc. i bardzo sie ciesze!!!! Bardzo jestem szczesliwa i zrobie teraz wszystkie badania, aby sytuacja sie nie powtorzyla. Jestem dobrej mysli i bardzo szczesliwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olaborkowska Re: Trzecia ciąża 02.04.05, 06:53 My czekamy na Julkę (może będę rodzić już dziś?). Razem z nami czeka Kacper (9 lat) i Mikołaj (7 lat). Odpowiedz Link Zgłoś
lula11 Re: Trzecia ciąża 02.04.05, 08:09 Witajcie, i ja czekam na trzeciego bobaska, u nas to będzie trzecia córeczka)))), mam już 4,5 letnia Olę i 2,5 letnia Julkę. Agata, 33tc. Odpowiedz Link Zgłoś