Dodaj do ulubionych

luteina????????????????

02.02.05, 16:53
napiszcie mi
Obserwuj wątek
    • kluseczka74 Re: luteina???????????????? 02.02.05, 18:23
      Hej
      Luteina jest hormonem ciałka żółtego, pochodną ( sztucznym - jeśli podawanym z
      zewnątrz) progesteronem. A ten z kolei to hormon ciąży. Jeśli masz go za mało
      to ciąża jest zagrożona. Luteinę stosuje się przy cyklach bez owulacyjnych -
      lecznie ich, przy problemach z zajściem w ciążę, przy wczesnych ciążach
      zagrożonych, plamieniach we wczesnej ciąży ( ja jestem tego przykładem a dziś
      kończę 38tc). Luteina i Duphason są to te same preparaty tyle, że opakowanie
      Luteiny kosztuje 3,5 a Dupahason duuuużo więcej. Luteinę brałam od 6tc (
      planienia nie znanego pochodzenie i poprzednia martwa ciąża) do 14tc kiedy
      łożysko przejęło funkcję ciałka żółtego i zaczeło karmić moją Fasolkę. Dziś
      Fasolka ( odpukać ) ma się dobrze i waży okolo 3500-4000 gram i coś nie spieszy
      się na ten najlepszy ze światów smile.
      Pozdrawiam
      Kluseczka i Człowieczek
      • iwi-monia Re: luteina???????????????? 02.02.05, 18:49
        "KLUSECZKO"smile BAardzo Ci dziekuje !pa
      • lenka30a Re: luteina???????????????? 04.02.05, 09:41
        to twój suwaczek

<a*href="http://lilypie.com/ca* che2/25/01525041.*png">suwaczek </a>

usuń te trzy gwiazdki, wstaw do sygnaturki, zaloguj się ponownie i powinno byc
        ok smile
        • iwi-monia Re: luteina???????????????? 04.02.05, 10:32
          lenoko30
          • lenka30a Re: luteina???????????????? 04.02.05, 11:08
            Oj nie kochana, ale jak chcesz to ci pomogę go zrobic!!smileto dla dziewczyny
            która Ci odpowiedziała, chciałam zeby miała zamiast tych literek jakis fajny
            napis, taki jak jej będzie odpowiadałsmile
      • annq Re: luteina???????????????? 04.02.05, 19:27
        hej Kluseczko! to bardzo fajne co napisałaś! niby wiem te wszystkie rzeczy o luteinie...tylko to zupełnie nie o to chodzi... poroniłam pół roku temu w 13tc sad teraz jestem w 8tc i długo nie wiedzialam czy w ogole moge sie cieszyc. mialam plamienie na poczatku i też lykam luteinke i dzieki Tobie utwierdzam sie w mojej nadziei i radosci ze tym razem wszystko bedzie dobrze smile
        pozdrawiam i zycze szczesliwego wykluwania!

ann
        • kluseczka74 Re: luteina???????????????? 04.02.05, 20:52
          Hej Annq
          Cieszę się, że mogłam Ci pomóc. Trzymam kciuki za Ciebie i Twoją Fasolkę.
          Wierzę, że napewno Ci się uda tym razem. Aby do tego 14-16tc. Potem aby do 24 -
          26tc a potem to już z górki.Hihhihi. A jaka ta góra to ja teraz wiem najlepiej
          hahahaha. Luteina smaczna nie jest ja ją stosowałam ,, od dolnie" bo i bez niej
          było mi niedobrze.
          Trzymajcie się cieplutko i mocno.
          Wszystko co najlepsze jeszcze przed Wami.
          Pozdrawiam
          Kluseczka i ociągający sie z przyjściem na świat Człowieczek.smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka