aska_kotek 09.02.05, 12:05 Mam pytanie, do przyszłych i obecnych mam, na co zwracacie wybierając fotelik samochodowy ?! Wiem, że musi mieć certyfikat bezpieczeństwa itp, ale co poza tym jest ważne, według Was ?! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morepig Re: Foteliki samochodowe 09.02.05, 22:14 dla mnie bylo wazne w kolejnosci: 1. bezpieczenstwo 2. musial pasowac do wozka a co za tym idzie byc w tym samym kolorze itp. a tak naprawde zamowilam taki ktory mi sie spodobal w sklepie- byl w komplecie z wozkiem. a w domu sprawdzilam ze jest w czolowce testow adap, wyniki testow sa tu: www9.nowe.mojeauto.pl/cms/?id=244 ja kupilam komplet bebe conforta, niestety fotelik elios a nie creatis, bo tego nie widzialam ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
isia_50 Re: Foteliki samochodowe 10.02.05, 12:12 - bezpieczny, z certyfikatem (dobrze sprawdzić na stronie internetowej jakie testy są zrobione, np. na stronie fotelików Concord) - wygodny (miękko pod pupą) Pierwsze 2 foteliki (kołyskę i do 18 kg) kupiliśmy Chicco, ostatni do 36 kg Concord. Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: Foteliki samochodowe 10.02.05, 21:11 1) Bezpieczeństwo (testy) 2) mozliwośc montażu na stelażu wózka 3) wygląd/kolor )) Przy pierwszy dziecku miałam Bebe Comfort. Teraz kupiliśmy Maxi Cosi Cabrio pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
aska_kotek Re: Foteliki samochodowe 15.02.05, 14:16 Wielkie dzięki za rady i link z wynikiem testów Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś