kateryzner 09.09.05, 14:27 hej dziewczyny,jestem w piątym tygodniu i mam potworne nudności,co mi pomoże??????/nie rzygam,żeby było jasne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atrawi Re: nudności 09.09.05, 14:41 Podobno pomaga picie wody z cytryną, ale osobiście nie sprawdzałam Ponoć mojej mamie pomagało. Ja wolę w takiej sytuacji napić się miętki. Powodzenia i zdrówka. oby coś podziałało. Agata Odpowiedz Link Zgłoś
tankgirl5 Re: nudności 09.09.05, 16:36 Hej nie pocieszę Cię niestety... Ja miałam mdłości od 5t do ok 9t. Potem na tydz. spokój i znów wróciły, ale lżejsze Nie pomagało nic Też nie wymiotowałam a mdłości trwały (i trwają) całą dobę. W dzień nic nie mogę robić a w nocy spać No ale liczę, że nie długo się skończą... Tak więc jeśli nie znajdziesz na siebie złotego środka życzę Spokojnego przeczekania... Odpowiedz Link Zgłoś
ania278 Re: nudności 09.09.05, 16:49 ja mam kolo siebie ogromny kubek i pije wode non stop doslownie nie wyrabiam z noszeniem butelek ze sklepu troche pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
mka16 Re: nudności 11.09.05, 00:37 ja slyszalam ze kandyzowany imbir jest dobry, w sumie sprobowalam i chyba troche mi pomagal, choc nie mialam bardzo uciazliwych mdlosci Odpowiedz Link Zgłoś
zabkamala1 Re: nudności 11.09.05, 14:14 witam ja non stop mam te mdłości, jestem w 9 tc i pomagają mi krówki mleczne co nie najlepiej wpływa na tusze, ale co tam )) cały dzień czuje się jak na kacu ale pomaga mi tez wpadanie w wir pracy,wtedy nie myśle o mdłościach i jest okej Zyczę Ci powodzenia i szybkiego końca mdłości Odpowiedz Link Zgłoś
olek771 Re: nudności 11.09.05, 16:15 Spróbuj wody mineralnej gazowanej (lub Staropolanki cytrynowej) - trochę pomaga.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
amilos Re: nudności 11.09.05, 17:29 Ja ssałam cukierki miętowe i pomagało na straszne mdłości. Odpowiedz Link Zgłoś