alex0681 06.10.05, 11:18 Mam pytanko,czy na wyniku bedzie jasno napisane czy jestem w ciąży czy nie? Czy podadzą jakiś zakres,poziom,z którego nie wiele będe wiedzieć?!Jak odczytac taki wynik?!Odbieram go dzis o 14. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smutna_ja Re: Beta HCG?!?! 06.10.05, 11:24 dostaniesz na kartce poziom hormonu, a pod spodem taka długą listę wartości właściwych dla poszczególnych tygodni ciąży i na tej podstawie będziesz mogła odczytać, który to może być tydzień... Odpowiedz Link Zgłoś
alex0681 Re: Beta HCG?!?! 06.10.05, 11:31 dziękuję bardzo za oodpowiedz!Mam jeszcze 2,5 godziny czekania chyba zwariuję! Odpowiedz Link Zgłoś
alex0681 Re: Beta HCG?!?! 07.10.05, 07:45 Wczoraj byłam w takiej radości że aż zapomniałam napisać,wg wyniku to 5-6 tydzień) We wtorek lece do lekarza.Jesetm chyba najszczęśliwsza na świecie))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex0681 Re: Beta HCG?!?! 07.10.05, 08:47 Normalnie nie mogę uwierzyć w swoje szczęście.Poprostu zaplanowaliśmy sobie że zaraz po ślubie bedziemy sie starać o dzidzię,a tu raptem 7 tygodni od ślubu i już jest) To niesamowite) Odpowiedz Link Zgłoś
birdee Re: Beta HCG?!?! 07.10.05, 10:02 Cześć dziewczyny, czytam sobie wasze posty nan temat beta HCG, w których często piszecie, że dopiero mając wynik tego badania idziecie na pierwszą wizytę do lekarza. Nie daje mi spokoju pytanie, czy żby zrobić to badanie nie musiałyście mieć żadnego skierowania? Tak po prostu można wejść z ulicy na jakiegoś laboratorium i poprosić o to badanie? Też chciałabym je zrobić, bo podejrzewam ciążę, ale nie mam skierowania, więc czy wygonią mnie z laboratorium? i jeszcze jedno pytanie - czy trzeba byc na czczo do tego badania? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
alex0681 Re: Beta HCG?!?! 07.10.05, 10:07 To badanie i tak jest płatne wiec skierowania nie potrzeba,poprostu poszłam i zrobiłam,nie byłam naczczo,a do tego panie w laboratorium były przesympatyczne.Uśmiały się powiedziałam im że interesuje mnie tylko pozytywny wynik) Odpowiedz Link Zgłoś
birdee Re: Beta HCG?!?! 07.10.05, 10:31 Dziękuje serdecznie za odpowiedź, w takim razie pójdę w poniedziałek i również powiem, że interesuje mnie tylko pozytywny wynik, a Tobie szczerze gratuluję Birdee Odpowiedz Link Zgłoś
alex0681 Re: Beta HCG?!?! 07.10.05, 10:47 To trzymam mocno kciuki i koniecznie daj znać jak wynik.Poproś ładnie panią żeby wynik był jeszcze tego samego dnia.Pozdrawiam i życzę powodzenia.Papapa Odpowiedz Link Zgłoś