Dodaj do ulubionych

Beta CG?!?!

06.10.05, 11:18
Mam pytanko,czy na wyniku bedzie jasno napisane czy jestem w ciąży czy nie?
Czy podadzą jakiś zakres,poziom,z którego nie wiele będe wiedzieć?!Jak
odczytac taki wynik?!Odbieram go dzis o 14.

Obserwuj wątek
    • alex0681 Re: Beta HCG?!?! 06.10.05, 11:18
      Miało być beta HCG!
      • smutna_ja Re: Beta HCG?!?! 06.10.05, 11:24
        dostaniesz na kartce poziom hormonu, a pod spodem taka długą listę wartości
        właściwych dla poszczególnych tygodni ciąży i na tej podstawie będziesz mogła
        odczytać, który to może być tydzień...
        • alex0681 Re: Beta HCG?!?! 06.10.05, 11:31
          dziękuję bardzo za oodpowiedz!Mam jeszcze 2,5 godziny czekania chyba zwariuję!
          • smutna_ja Re: Beta HCG?!?! 06.10.05, 11:54
            smile))
            • beettinna Re: Beta HCG?!?! 06.10.05, 16:18
              no i jak wynik?
              • alex0681 Re: Beta HCG?!?! 07.10.05, 07:45
                Wczoraj byłam w takiej radości że aż zapomniałam napisać,wg wyniku to 5-6
                tydzieńsmile) We wtorek lece do lekarza.Jesetm chyba najszczęśliwsza na
                świeciesmile)))
                • smutna_ja Re: Beta HCG?!?! 07.10.05, 08:40
                  gratulacje!smile
                  • alex0681 Re: Beta HCG?!?! 07.10.05, 08:47
                    Normalnie nie mogę uwierzyć w swoje szczęście.Poprostu zaplanowaliśmy sobie że
                    zaraz po ślubie bedziemy sie starać o dzidzię,a tu raptem 7 tygodni od ślubu i
                    już jestsmile) To niesamowitesmile)
                    • birdee Re: Beta HCG?!?! 07.10.05, 10:02
                      Cześć dziewczyny,
                      czytam sobie wasze posty nan temat beta HCG, w których często piszecie, że
                      dopiero mając wynik tego badania idziecie na pierwszą wizytę do lekarza. Nie
                      daje mi spokoju pytanie, czy żby zrobić to badanie nie musiałyście mieć żadnego
                      skierowania? Tak po prostu można wejść z ulicy na jakiegoś laboratorium i
                      poprosić o to badanie? Też chciałabym je zrobić, bo podejrzewam ciążę, ale nie
                      mam skierowania, więc czy wygonią mnie z laboratorium? i jeszcze jedno pytanie -
                      czy trzeba byc na czczo do tego badania?
                      Pozdrawiam serdecznie
                      • alex0681 Re: Beta HCG?!?! 07.10.05, 10:07
                        To badanie i tak jest płatne wiec skierowania nie potrzeba,poprostu poszłam i
                        zrobiłam,nie byłam naczczo,a do tego panie w laboratorium były
                        przesympatyczne.Uśmiały się powiedziałam im że interesuje mnie tylko pozytywny
                        wyniksmile)
                        • birdee Re: Beta HCG?!?! 07.10.05, 10:31
                          Dziękuje serdecznie za odpowiedź,
                          w takim razie pójdę w poniedziałek i również powiem, że interesuje mnie tylko
                          pozytywny wynik, a Tobie szczerze gratuluję
                          Birdee
                          • alex0681 Re: Beta HCG?!?! 07.10.05, 10:47
                            To trzymam mocno kciuki i koniecznie daj znać jak wynik.Poproś ładnie panią
                            żeby wynik był jeszcze tego samego dnia.Pozdrawiam i życzę powodzenia.Papapa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka