Dodaj do ulubionych

położna z ICZMP w Łodzi

09.10.05, 20:23
mamusie łodzianeczki! czy któraś może dać mi namiar najlepiej telefoniczny na
jakąś życzliwą duszę=dobrą położną z Matki Polki? Rzuciłam temat już 3 razy
ale jakoś ciągle bez echa. pomóżcie proszę!!!surprised))) chętnie wymienię się
wieściami na wszelkie tematy. mam moją kruszynkę w brzuszku już 15 tydzień i
właśnie przechodzę etap martwienia się o wszystko na zapas. help!!!:oO
Obserwuj wątek
    • czarna.czarna Re: położna z ICZMP w Łodzi 10.10.05, 21:36
      cześćsmile
      Ja również jestem z Łodzi ginekolog , która mnie prowadzi pracuje w CZMP i
      powiedziała mi , że w tym szpitalu nie można sie umówić z polożną na poród jest
      to odgórnie nakazane przez ordynatora szpitala by nikt nie brał łapóweksmile więc
      jak chcesz mieć swoją położną to musisz rodzić w innym szpitalu i tyle
      ja właśnie między innymi z tego powodu również szukam położnej i ciężko się
      zastanawiam gdzie rodzić choć jeszcze nam sporo czasu zostało
      pozdrawiam
      • agaiares Re: położna z ICZMP w Łodzi 10.10.05, 21:59
        cześć! dzięki wielkie za wiadomość. ja też mam gina z CZMP ale jeszcze z nim nie
        rozmawiałam na temat porodu, trochę też dlatego, że go nie mogę wyczuć jeszcze.
        jest nieco powściągliwy chociaż miły. cały czas się zastanawiam czy dobrze
        wybrałam gina i czy na pewno powinnam rodzić w Matce. druga opcja to dla mnie
        Madurowicz. jedyne co mnie od niego odstrasza to ta słynna bakteria. z drugiej
        strony to mały szpital i byłaby może milsza atmosfera a nie jak w kombinacie.
        sama nie wiem... możemy się powymieniać nowinkami jeśli chcesz. np. przez maile,
        będzie szybciej niż szukać się po forum. pozdrawiam Ciebie i Twoją dzidzię. Aga
        • czarna.czarna Re: położna z ICZMP w Łodzi 11.10.05, 00:30
          jestem jak najbardziej za bardzo chętnie z tobą popisze sobie maile
          powiemi Ci tylko , że Madurowicz też mnie odstrasza z tego samego powodu co
          Ciebie niestety i zastanawiam się nad Kopernikiem
          pozdrowionka dla Fasolki i dla Ciebie i mam nadzieję , że będziemy pisać coś
          czasem do siebie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka