mala_natka oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 21:13 No wlasnie co mam robic... Wy tu piszecie juz o listopadowych staraniach, a ja w pelni seznu szparagowego (fasolkowego) - juz ledwo sily zbieram - chyba sie zbytnio uparlismy zeby swieta z brzuszkiem spedzac . Wiec co, mam sama klikac sobie na "pażdziernikowych staraniach" ? :o - oj nie ladnie dziewczynki, nie ladnie, tak mnie na lodzie zostawic, samotna A tak w gole to piszecie i piszecie, a ja oczywiscie nie mam jak przeczytac tego wszystkiego - net mi nadal kiepsciutko dziala - wiecej sie chyba dowiaduje z naglowkow niz z samej tresci. A o co chodzi z ta strona - moze mi ktos wytlumaczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 21:16 wysyłamy Abie fotkli na jej adres, ona ma taką prywatną stronkę, do ktorej ci lina zapoda i tam jesteśmy wiesz wszystkie w jednej kupoiem fajowo opisane w barwie graficznej) brawa dla Kaowca Abie)))) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 21:28 mała natko....oczywizda tutaj stukaj... Melba, za tydzien testuję, oczywiście, jeśli małpa się wcześniej nie pojawi. Objawów mam jak zwykle tysiące....zatem nic nowego...aż śmiać mi się chce, co za psikusy ten organizm mi robi... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 21:36 hihihi! skąd ja to znam? )))) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 21:48 tysiące objawów....no to Balbinko, ja już coraz mocniej zaciskam kciuki, bo tak mi się widzi, że to nie są "psikusy" ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 21:28 Natka, jak Ci net źle działa to wyświetl sobie od razu z treścią (u góry jest taka opcja)....i wtedy nie musisz klikać i czekać każdorazowo....tylko ten jeden raz że się tak wyraże )) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_natka Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 21:33 WIelkie dzieki - ze ja tego wczesniej nie zauwazylam-wstyd mi i tyle Przyzwyczailam sie poprostu dl grup dyskusujnych i immych forow, gdzie cala tresc od poczatku mam jak na dloni. No to teraz moge sobie spokojnie czytac Jeszcze raz wielkie dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 21:37 cieszę się, że mogłam pomóc ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 21:31 droga natko! ja kaowiec przepraszam Cie w imieniu kolezanek, ze Ci stresu dolozylysmy Sezon fasolkowy - podoba mi sie, nawet bardzo. Posle Ci linka na nasza stronice, gdzie sie pieknie prezentujemy + przychowek roznego rodzaju. Pszczolo, dziekuje za komplementy, az sie troche zaczerwienila. E bredze, w zyciu sie nie czerwienie...ale ciesze sie ze Ci sie podoba. No i oficjalnie che POCHWALIC ATE przyslala mi zdjecia. Zaraz je wkleje. Jak Bartus? No i jak Ola? Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 21:40 Abie, u mnie słowo droższe od pieniędzy....a przecież mówiłam, że wyślę....po prostu hołduje zasadzie "lenistwo ponad wszystko"....także rozumiesz...musiałam się przemóc..usiąść przy kompie....poszukać na różnych płytkach...roboty od groma......buhahahahaha po prostu nie mogło mnie nie byc na tak pięknej stronce wśród tylu pięknych pań !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Abie 27.10.05, 21:46 pochwalę się...wiesz, że juz tydzień nie palę....nic a nic.....oczywista na wadze wskazówka nieubłagalnie posuwa się do przodu, ale jestem twarda....a swoją droga to pewnie w pewnym sensie to "rzucanie" tak źle na mnie wpływa, żeby nie powiedzieć unieszczęśliwia mnie....chociaż i tak myślałam, że będzie gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia ta...uprzejmie donoszę, ze Ata z wyglkądu to chyba 27.10.05, 21:49 z 10 deko przytyła...nie rozśmeiszaj mnie!!! abie- Ola i Bartek czują się dobrze)))) Bartek nei śpi po nocach,z a to w dzień cza go budzić na żarło))) Ola jusz lepiej) ale dzieci nadal nie kce mieć więcej)))) Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: ta...uprzejmie donoszę, ze Ata z wyglkądu to 27.10.05, 21:59 dobra, powiem cos za co bede zlinczowana, ale powiem. Palenie jest zle, ale, cytujac za ginem mojej kolezanki, ktora nie tyle palila, pali, co kopci jak tara lokomotywa. A byla w ciazy, pan dohtor powiedzial, ze powinna ograniczyc do maksimum, ale jesli absolutne rzucenie mialoby spowodowac dodatkowy stres dla organizmu, to lepiej zeby jednego wypalila, zamiast sie rozwalac na kawalki. Tyle, nie bijcie. Ja tez staram sie juz dlugo. Dzis mialam taka chcice, ze prawie kupilam, ale kolezanka, z ktora bylam na kawie tez nie pali (podpala od meza) powiedziala, ze jestesmy twardzielki(cwaniara w domu se podkopci, a ja co?) i ni kupilam. W zasadzie dobrze sie stalo, ale mnie nosi. Zdjecia beda zaraz, jesli jeszcze ich nie ma. Jest tez kolekcja zafasolkowanej Finki Wiecie. ile przetlumaczylam dzisiaj? Pol, qwa, strony. Wywala mnie z tej roboty jak nic. Mam lenia giganta. Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: ta...uprzejmie donoszę, ze Ata z wyglkądu to 27.10.05, 22:09 Abie, znam takie powiedzonka a propo pracy, ale nie wiem czy wypada na forum publicznycm coś takiego pisać, bo po pierwsze nie przystoi damie )) a po drugie wyjątkowo niedydaktyczne, więc chyba nie powiem a w kwestii palenia to jest tak.....mi jest trudniej chyba ograniczyć niż rzucić....wiecie o co chodzi....jakoś tak łatwiej mi nie palić wogóle niż palić przykładowo 3 dziennie Abie, jestem z Ciebie dumna, że nie kupiłaś fajeczek....bo jak są w domu to jednak ciężej się powsztrzymać....jagdybym miała, to na pewno spaliłabym całą paczkę, może nie od razu, ale sukcesywnie....więc wolę nie kusić losu...a jak się wq..rwie to....no wiecie co )) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia robota nie ch..j i z dwa dni postoi? o to Atko 27.10.05, 22:15 chodziło????D Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: robota nie ch..j i z dwa dni postoi? o to Atk 27.10.05, 22:18 oczywiście, że o to....wiedzialam, że jak zacznę to Ty skończysz....buhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: robota nie ch..j i z dwa dni postoi? o to Atk 27.10.05, 22:21 Pszczoła sorki nie doczytałam , że już rzuciłaś kopcenie sorki za klapsy...buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: robota nie ch..j i z dwa dni postoi? o to Atk 27.10.05, 22:24 ja nie wiem czy o to jej chodzilo, ale sie zastosuje, bo wlasnie tak mi sie nie kce Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia ty mnie nie gadaj.,..ja swoje dwie ciąże paliłam.. 27.10.05, 22:12 w drugiej rzuciłam i tak jusz mi zostalo)) ale wiesz..stray wróble jestem i jestem w stanie zrozumieć każdy aspekt i odcień uczuć związanych z rzucaniem tego cudownego jakby nei bylo i przyjemnego nałogu.... ech.... 5 miesięcy... szkoda..;DD pół strony????????? matko boska!!!!!!!! Abie...)))))) postrasz ich nami jk będa kcieli cię wywalić..))) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: a Abie.... 27.10.05, 22:25 to chyba wir pracy wciągnął, co??? a swoją droga to będę się z Wami żegnać kolorowych snów..dobrej nocki )))) Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: a Abie.... 27.10.05, 22:27 wir, na pewno, ale nie pracy, Odpuszczam na dzisiaj. Finka przysylalam w czesciach, wiec doklejalam. Powiem, ze moje kolezanki bija za wyrzucanie z pracy. Moze sie wystrasza. Mam nadzieje, ze wytrzymaja do poniedzialki, no powiedzmy, moze nawet soboty. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: a Abie.... 27.10.05, 22:30 Dobrze, że ją wirek wciągnął do zdjęc...pewnie to ten brak dymku nadrabia...A tłumaczonka zrobisz szybciutko, jak babki przestaną pisać hihihi. Pszczoła,Oleńka chyba strasznie to zniosła, ale podobno ten ból szybko idzie w niepamięć..zatem pewnie i siostrzeniczkę niedługo miec będziesz Zmykam do robotki...10 zeszytów jeszcze...pa, pa Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: a Abie.... 27.10.05, 22:33 Balbinka, mowisz, ze jeszcze do roboty wracasz? Ja raczej o loziu mysle. Moj Najkochanszy co prawda dzis nocuej ze "swoimi dziecmi" i lozko chlodem wieje, ale cos na twarz padam. Jutro prosze o kopa w dupko moje wielkie, natychmiast kiedy zauwazycie, ze gadam zamiast pracowa. Blagam zignorujcie mnie po pierwszym upomnieniu (nie tak od razu, dobra?). Wiec postanowione: ide spac Snijcie kolorowo i wesolo Odpowiedz Link Zgłoś
mala_natka Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 21:52 Wlasnie przegladam zdjatka - sliczne Nikogo nie rozpoznaje-tzn ze nikogo nie znam osobiscie (a ostanio musze przyznac ze kilka razy zdazylo sie tak ze niesswiadomie na necie klikalam z moimi znajomymi z realu hihihi - ja to mam szczescie). Odpowiedz Link Zgłoś
mala_natka Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 21:55 Dobra, zmykam bo juz Malz biega po domku nispokojnie )))) No coz, obowiazek wzywa ))))))))))) Kolorowych snow!!!! Buziaczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 22:13 mała natko, to ty do niego biegnij...facet niespokojny...po chacie biega,...w stroju Adama pewnie... chcesz, by się biedaczek zaziębił???????? Dni fasolowe..a ta w necie....??????????No i nie zapomnij o świecy..min 15 min... A tak w ogóle...to ktoś coś mówił ostatnio o psiej pozycji zalecanej przez ginusia...chyba ktat???Przyznać mi się ,ale to już, której to mężus będzie uszczęśliwiony????????? chyba sobie łykne jeszcze winka wytrawnego...ale mi odpala apetycik.... Atko, jesteś bohaterką!!!!!!!!!Tydzień bez dymka????????Gratulacje!!!! A moze te plasterki trochę by pomogły??? Ja jestem kompletnie uzależniona od kawusi....kiedys piłam po minimum 5 dziennie...dziś góra 3 filiżanki..przy moim serduchu to i tak dużo..ale podobno na arytmie się tak łatwo nie schodzi z tego świata... Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 22:17 hihihihihii...mój ginek na razie nie wchodzi w tak intymną sferę życia jakim są ....hmmmmm....no....teeee.....pozycje....więc to nie omnie chodziło DDD a jesli chodzi o kawusię to słyszałam tezw...nie wiem na ile prawdziwą (a na ile to pobożne zyczenia), ale ponoć, gdy się pije kawę z mlekiem to ono niweluje te wszystkie złe czynniki...no wiecie o co chodzi no i dziękuję za gratulację....a co ...milusio jest jak ktoś chwali DDD Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 22:25 Atko, to ty mi będziesz codziennie oznajmiała czy nadal trwasz w tym bezdymnym stanie, a ja cię będę pod niebiosa wychwalała....umowa stoi? A pszczoła monitoring zrobi...czy atka nie ściemnia czasami...! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia muszę przyznać z przyjemnością, że dzielna jest;-) 27.10.05, 22:27 nawet nie pyskuje za doożo))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 22:50 hihihi! Moj chyba nie bedzie dziś narzekał. Bierzemy sie do WIELKIEGO TWORZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Tycja 27.10.05, 22:12 doczytałam teraz, że autko Wam ukradli....dźizaski nie zazdroszcze....a świadomość, że złodzieje mają wtyki w PZU, to doprowadza mnie do szału...jestem ciekawa, czy to tylko w naszym piknym kraju tak jest...czy wszędzie???? Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Tycja 27.10.05, 22:53 noż do dziś nas nosi z tego powodu! I nie wiem dlaczego w naszym kraju zdarzają sie takie sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 27.10.05, 22:29 ja spadam.. miłej nocki laski******** Odpowiedz Link Zgłoś
idalkas Może któraś ma dziś 3 dc (dopiero)? 27.10.05, 22:31 Dziekuję za powitanie. Chciałabym wszystkie watki przeczytać ale to chyba niemożliwe. Może są dziewczyny, które beda testować w ok 23 listopada Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Abie... 27.10.05, 22:42 zdjecia wysłałam)) i ja Ciebie stad przepedzac nie będę- wredna ze mnie egoistka) ja lubie twoje posty czytac i w moim interesie jest, żebyś duuużo pisała) może któraś inna Kobieta okaże altruistyczną częśc charakteru i da Ci tego kopniaka)) kasica p.s. dobrej nocki wszystkim)) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Abie... 27.10.05, 23:08 A co to wszystkie spać idą ? Ja równiez fotosy wysłałam, A tłumaczenie no cóż z dwojga wolę Cię na forum niż nad tłumaczeniem widzieć Abie Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Abie... 27.10.05, 23:11 Ooo widzę że już się spać wybieracie - ja też tylko na chwilkę wpadłam. Abie - nasza galeria coraz ciekawsza - coraz więcej pięknych pań! i panów oczywiście A mój balejaż jak na pierwszy raz i to własnymi ręcyma wyszedł całkiem całkiem. Choć nie miałam wyczucia ile trzymać farbę na głowie - dlatego niektóre są mocniejsze inne leciuchne Następnym razem będzie lepiej ]Grunt że nie zrobiłam białego gniazda na głowie. Pszczola a jak ty robiłas siostrez - na folii?? powiem tak: komuś mogłabym juz robić - a sobie to ciężko tak długo ręce w górze trzymać. No i folia troszke ucieka. A ja do tego robiłam dwa kolorki - średni brąz i świetlisty blond.. Zdjęcie nie jest rewelacyjne: img486.imageshack.us/img486/1035/obraz0122wr.jpg Miłej nocy wszystkim życzę i owocnych staranek! A ja jutro do mężula jadę... ojj aż mi cos tak w środku jakoś tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Erga 27.10.05, 23:15 no Erga nieżle nieżle ja nie wiem ale ja się chyba do Ciebie nie dość że na działkę wprosze to jeszcze sobie zażyczę balejaż zrobic Naprawdę nieźle i własonęcznie ) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 No troche późno już 27.10.05, 23:17 niedługo spać chyba czas isc, Atko ale Ty bojowa jesteś wyglądasz z tą lufą super Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: No troche późno już 27.10.05, 23:19 No cóż chyba sama do siebie zaczynam pisać więc dobranocka wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: No troche późno już 27.10.05, 23:21 No, Atka niezła z tym czymś strzelającym)) Kochana,jak byś tak na mnie z krzaków wyskoczyła to bym sie posikała ze strachu... łojeżu! k. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: No troche późno już 27.10.05, 23:23 Bebell jak tam samopoczucie po całej tej rozmowie z tak zwanym pracodawcą? Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: No troche późno już 28.10.05, 09:41 heheheh....na "cywilów" nie wyskakuję )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Erga... 27.10.05, 23:19 mnie się podoba) ale jak byś nie była zadowolona to pamietaj: włosy rzecz nabyta) odrosną) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Erga... 27.10.05, 23:40 Erga - wloski super) podziwiam) Abi juz podziwialam ale zrobie to jeszcze raz - nie dosc ze laska z ciebie to i stronka SUPER!! czy tylko ja taka porabana jestem?? ani fajek nie palilam nigdy ani kawy nigdy nie pilam???kurcze cos ze mna nie tak, nie?? za to wlasnie obalilismy z mezem PRAWDZIWEGO sza,mpana (slubny prezent od prezesa - troszki sie hlodzil w lodowce ) i jest mi b fajnie) zycze wszstkim kolorowych snow i sama spadam spac) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Bebell 27.10.05, 23:49 mozesz sie kochana ze mnie smiac - ale mamy z moim P. pytanko - czy twoj malzon nie gral takim jednym fajnym filmie.... - jesli sie mylimy to wina tego szampana.... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Ma_ruda... 28.10.05, 07:43 jesteśmy we dwie nienormalne)) ja też nigdy nie paliłam ani kawy nie pijam)) moze założymy jakiś Klub??? k. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ma_ruda... 28.10.05, 08:37 Zalozenie Klubu popieram !!!!! i witam w piatek z rana! nareszcie piateczek!!!!! i 4 dni laby !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Erga... 28.10.05, 08:58 No mnie się też podoba - choć myślałam że będzie bardziej widać - za krótko trzymałam bo nie mam jeszcze wyczycia. Następnym razem będzie lepszy efekt Bebell- a zaczynając eksperyment brałam to pod uwagę-nie uda się to obcinam na króciutko Odpowiedz Link Zgłoś
mama-marty1 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 07:26 Hej dziewczyny ale jesteście produktywne! I ja równiez sie dopisuje do listopada,miałam dwa cykle odpuszczone i dziś czekam na @,która powinna przyjść,no przyjdż,przyjdż nie chce mi sie juz dłużej czekać.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 07:46 Witam kobiety)) spac mi się chce i bedzie chciało)) dziecko wczoraj wyrzuciło smoczka do kosza i niestety nie jest tak dobrze jak u alicji Lalisi)) troszkę w nocy płakała, a raczej się wkurzała i wierzgała nogami)) taaa, zobaczymy jak bedzie dalej... kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ktat ja naprawde nie mam jak tego nadrobic ;o) 28.10.05, 08:28 jejus ale smarujecie a jak przejde na infolinie to juz wogole porazka a no moga sobie robic co chca z nami i niby to dobra firma jak to powiedziala moja pani kierownik powinnam wyjsc z honorem i przyjechac do domu i powiedziec ze z ostatniej pracy zwolnilam sie sama ......ale jestem zalamana i poplakalam sie w domu przeciez to problemy ludzi praca do 20 na zmiany i jedna sobota wiec jak mi sie nie podoba to mam wyjscie tak mi powiedziala , no chyba ze bedzie ciaza to mam odrazu powiedziec ale staram sie o kredyt i szybka przeprowadzka... mam doła giganta maz tez dobrze ze chociaz miedzy nami jest dobrze .... bo tak samochod kredyt praca ciaza same problemy a w autku jakies zeby sie polamaly i do wymiany cala skrzynia i dlatego taka cena ale chyba kupie sobie deprim brzuch boli strasznie ale chwilowo po wysiłku albo jak ide 47dc (taki mialam najdluzszy)ostatni z luteina tempka 37,3 hmmm test juz mnie znow kreci ale czekam bo do 07,11 bdzie @ taki czas dał jej gin Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: ja naprawde nie mam jak tego nadrobic ;o) 28.10.05, 08:29 dodam ze w nowym cyklu mierze tempke robie wykresy kupuje termometr elektryczny i przytulanka co drugi dzien usciski Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: ja naprawde nie mam jak tego nadrobic ;o) 28.10.05, 13:22 O rany!! Elektryczny termometr?? A co to jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: :))))))))))) 28.10.05, 13:35 jak narazie nic sie nie pogarsza wiec moze juz tak zostanie jak mam skurcze staram sie na chwile odpoczac a alicja wtedy baraszkuje po calym mieszkaniu bylam dzisiaj z nia na badaniu komputerowym oczu bo ja mam spora wade wzroku i balam sie ze ona tez bo zaczela mrurzyc oczka ale tylko przy telewizorze naszczescie wszystko jest ok musze jej tylko ograniczyc TV. Odpowiedz Link Zgłoś
ktat mozecie mnie ukrzyzowac ale wyrzucilam niechcacy 28.10.05, 08:40 link do naszej strony z fotami plisssss!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: mozecie mnie ukrzyzowac ale wyrzucilam niechc 28.10.05, 08:46 witam w piateczek Gdauly, pogoda ladna, wiec wsiadam na rowerek i jade do szkoly. Tu zaczynaja sie ferie, wiec mam caly tydzien wolnego. Nadrobie prace i sprzatanie i prasowanie i sezon fasolkowy sie tez zacznie, wiec bedzie spokojny Ktat,poslalam Ci linka. Do zobaczenia pozniej i pamietajcie o kopie w dupsko dla mnie jak za duzo bede gadac. I nie sluchac Becell, chociaz taka kochana jest Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Abie 28.10.05, 08:55 Moja kochana a czy ja też mogę prosić o tego linka ze zdjęciami - zdążyłam doczytać że zrobiłaś jakąś stronkę z naszymi fotkami i bardzo chętnie ją zobaczę i jak mogę to prześlę ci kilka moich fotek. Ściskam i buziakuję Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
ktat nosz babell maz jest jak ten aktor z american pie 28.10.05, 09:02 czy jak to sie pisze a tosica jaka sliczna wogole jakie wy sliczne dziewuszki a stronka juz w ulubionych nie zginie buziale Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: witam porannie :)))) 28.10.05, 09:00 Abie, ja też lubię Ciebie czytać, więc nie wiem, czy dam radę przepędzać Ciebie z forum!! Bebell i Ma_radua....podziwiam...szacuneczek...nromalnie jesteście dla mnie wzorem (za brak złych nawyków i nałogów) ) Balbinko, ale się usmiałam jak przeczytałam, że Pszczółka ma mi monitoring robić.......hihihihihi.....co sobie o tym pomyślę to się śmieje...i zastanawiam jak by to miało się odbywać )))) Tycja, i jak wieczór się udał )))) Erga, jestem pod wrażeniem....fajnie ci wyszedł belajaż....zdolniacha z Ciebie )))))))))) pozdrawiam kolorowo w piąteczek Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: witam porannie :)))) 28.10.05, 09:04 pierwszy raz jestem dla kogos wzorem!!!! ata - ale mnie podbudowalas na weekendDDD Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Ata... 28.10.05, 11:44 nie przesadzaj z tym wzorem do naśladowania)) bo my takie doskonałe nie jesteśmy)) my się alkoholizujemy!!! Ma_rudka to nawet eksluzywnymi trunkami)) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Ata... 28.10.05, 11:49 hihihihihihi...mi też się zdarza....ale raczej nie takimi z górnej półki....oczywiście nie ma na myśli "wisionek " )))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ata & Bebell 28.10.05, 11:50 oj od razu ekskluzywnymi ale pod alkoholizowaniem sie podpisjue DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Ata & Bebell 28.10.05, 11:56 no dziewczyny w końcu nie można wszystkiego sopbie odmawiać DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ata & Bebell 28.10.05, 12:28 witam w południe...Jutko, wpadaj do nas częsciej Erga, włoski wyszły cudniebalbinko, kiedy tes? bo doczytałam,ze jakowes obiecujące objawy masz...a o testowaniu nie znalazłam nic...a może przeoczyłam? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ata & Bebell 28.10.05, 12:35 bebell, jak dobrze Cię rozumiem...chodzi mi o zajęcia ze studentami.Na państwowych uczelniach jest analogicznie,tez zdarzają się gwiazdy, które idą do dziekana na skargę,ze ktoś nie chce im dać piątego(!) terminu zaliczenia..!I to są ludzie, którzy kiedyś będą zwierzeta leczyli...Ech.Całe szczęscie ,że dydaktykę będę miała juz z głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: witam porannie :)))) 28.10.05, 17:58 A dzieki! udał sie Atko! Mam nadzieję, ze za dwa tygodnie będą tego wyrażne podwójne znaki na teście! Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Witajcie w piątek 28.10.05, 08:53 Moje kochane - nosz żadnych szans przy Was nie mam!! Teraz jestem w pracy sama i nie mam wogóle mozliwości żeby do Was zajrzeć. Dzisiaj przyszłam troszkę wcześniej i aż zaniemówiłam - czeka mnie 500 postów do przeczytania z października i prawie 400 z listopada!! Jeste w ciężkim szoku. Narazie nie wiem co się u Was dzieje. Lecę czytać i będę odpisywać jak się czegoś doczytam. Narazie powiem Wam że spotkanie z Niką wypadło wspaniale. Kilka godzin szukałyśmy tej jedynej sukni ślubnej ale efekt końcowy nas zachwycił. Nika będzie wyglądać wspaniale, cudownie, bajecznie. Wogóle nasze spotkanie było wspaniałe. Po sukienkach poszłyśmy sobie do Sfinksa (??) na kawkę i sałatkę i pogadałyśmy sobie troszeczkę. Nika była ze swoją siostrą Ewą - tak samo miłą i fajną jak ona. tamta sobota należy do bardzo udanych i mam nadzieję że szybko się znowu spotkamy A ja teraz uciekam do czytania i postaram się odezwać - co może być trudne bo znowu jestem sama Buziakuję Was wszystkie Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Witajcie w piątek 28.10.05, 09:16 Pkanetką, jak najspokojniejszego dnia w pracy, żębyś miała czas na czytanie....no i pisanie Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Witajcie w piątek 28.10.05, 09:20 Nareszczie piątek !!!!!!!!!!!!!!!!!! I 4 dni wolnego!!!! ale wiecie co.. mój mąż pracuje i w sobotę i.. w niedzielę!! nosz nie mają sumienia - ale terminy ich gonią i kosztem wolnego poniedziałku muszą poracować w niedzielę.. Dzięki za komplementy! Ant - zapraszam zapraszam - i na działeczkę i na balejaż. Anetko - no z nami trzeba czytać codziennie Super że ci się udało spotkanie n Niką i że suknia jest ta jedyna. Zobaczymy wkrótce foty - mam nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 09:21 Witajcie Kochane!!! Pamiętacie mnie jeszcze? Tak mi żal, ze nie mogę z Wami być codziennie, jak kiedyś ( Nie jestem w stanie przeczytac wszystkiego co napisałyście. Jakies nowimy? Zauwazyłam, ze Gviazdka nosi w sobie dzideczka- serdeczne gratulacje !!!!!! I u Megi wszytsko w porządeczku, Pszczoła ciocią została- super A co u reszty babeczek? Ja zarzuciłam starania do końca roku, nie mam teraz sił i głowy do tego- nowa praca- jest super, bardzo się ciesze, ze podjęłam taka decyzję, nauka do aplikacji. Ale przede wsyztskim nie mam w domu kompa i nie mam jak do Was dołaczyć, a w pracy dobre czasy sie skończyły. Aniu- jak Ci idzie nauka? Wysłałam Ci maila na adres gazetowy... Postaram się do Was zaglądać i ogromnie mocno trzymam kciuki Kochane!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 09:35 Juteczko ******** trzymam kciuki za Ciebie))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 09:40 Cześć Jutuś!!!!!Oj szkoda, ze nie ma Ciebie z nami....ale wiemm, że myślami jesteś z nami...i my z Tobą też ))) trzym się kochana i zaglądaj w miarę możliwości!!! no i powodzonka we wszelkich sferach życia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Juteczka kochana!!!!! 28.10.05, 09:48 Super że wpadłaś - brakuje nam ciebie - ale rozumiemy. ucz się ucz. Z nowinek to jak już wiesz zafasolkowana Gviazdka i kateb Megi wygrała starcie z bakteriami Psczoła jest ciocią - Ola urodziła Bartusia Abie zrobiła naszą tajemniczą stronkę - zaraz wyślę ci jej adres Matala została zamałpiona i nie zdążyła zatestować Atka robi badanka hormonalne i nie tylko Cytrusowa jest w Gdańsku To tyle z pamięci.. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 10:28 No witam kochana Juteczko, dobrze że u Ciebie wszystko OK, ja też się uczę ale trochę wolniej niż na poczatku, i podjełam decyzję że jeżeli dam radę przerobić większa częśc materiału to oczywiście podjdę w grudniu ale jeżeli nie dam rady to wstrzymam sie do następnego roku. Dobrze że praca Ci się podoba pewnie tez dużo się w niej uczysz. Jak tylko czas Ci pozwoli to zaglądaj do nas a ja zaraz ię na gazetwoego... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Jutka... 28.10.05, 11:10 fajnie, że jesteś choc na chwilkę) pamietamy o Tobie cały czas)) k. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia witamw piatek:)))))) szterydniwolengo...łojezza!!! 28.10.05, 09:30 Erga na foli aluminiowej robiłam))) ale twoje foto z blejażem jest...PETARDA!! ladnie ci wyszlo))))) letę czyatć coście ponaskrobywały do tej pory))) miłego dnia)) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: witamw piatek:)))))) szterydniwolengo...łojez 28.10.05, 09:41 kurcze -ale mnie zawstydzacie - no jestem zadowolona z mojego eksperymentu - choć mogło być lepiej. Zdjęcie tez takie sobie, bo to późno robiłam sama sobie. No ale skoro wam się podoba to pewnie jest niezły. Abie - ty pracusiu - stronka coraz ładniejsza. Kurcze chciałabym się nauczyć robić stronki. Może zapiszę się do cviebie na korepetycje.. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Pkanetko wejdź na tego czerwonego lina tam na dole 28.10.05, 09:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=31039006&a=31110029 Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Re: Pkanetko wejdź na tego czerwonego lina tam na 28.10.05, 10:14 Dziękuję bardzo - i Erdze i Tobie Pszczółko. Zapisuję się w kolejce na balejaż - zdolna fryzjerka z Ciebie Ergo Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia widzę, ze Abie nawrzucała trochu nowych fot 28.10.05, 09:41 Pana swojego))))) wygląda bardzo symaptycznie))))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: widzę, ze Abie nawrzucała trochu nowych fot 28.10.05, 09:50 Abie cały czas widze pracuje nad naszą stronką - zdolniacha z niej! Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: widzę, ze Abie nawrzucała trochu nowych fot 28.10.05, 09:51 i pracowita pszczółka z Abie )))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Wszystkie zdjęcia są piękne ale.. 28.10.05, 10:29 .. póki co to jest najlepsze: img457.imageshack.us/img457/3652/page21028thumb5mt.jpg Nosz normalnie abie nie mogę się napatrzeć! Szkoda że na takie cuda tylko w zoo można popatrzeć hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Wszystkie zdjęcia są piękne ale.. 28.10.05, 10:58 hihihihihihi....robi wrażenie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Abie 28.10.05, 11:10 Normalnie jestem w szoku!!!! Stronka jest odlotowa- bardzo ale to bardzo mi się podoba. Jeśli mogę to zaraz doślę swoje fotki Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Dziewczyny to nie jest zdrowe... 28.10.05, 11:12 siedzieć tyle przed komputerem!! Ja naprawdę nie nadążam Was czytać chociaż bym bardzo chciała. Ale po prostu nie daję rady!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Dziewczyny to nie jest zdrowe... 28.10.05, 11:14 Zgadzam się w pełni z Tobą)) to nie jest zdrowe) chyba powinnysmy stworzyc grupę terapetuczną)) uzależnienia sie leczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Dziewczyny to nie jest zdrowe... 28.10.05, 11:23 wiecie...ja kiedys słyszalam jak wypowiadal sie jakiś lekarz i twierdzil, że uzależnionym jest się wtedy, gdy siedzi się przed kompem ....no własnie nie pamiętam ile godzin,ale znaczące jest to, że ów lekarz wypowiedział się, że jak ktoś już zaczyna spożywać posiłki przed komputerkiem, wszystkie swoje czynności podporządkowuje do tego by jak najwięcej przebywać w necie (grać itepe) to są sygały, że źle się dzieje....tam było dużo jeszcze różnych takich....ostatnim etapem było odsunięcie się od ludzi ....no wiecie o co chodzi....to tak pół żartem..pół serio Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Re: Dziewczyny to nie jest zdrowe... 28.10.05, 11:23 Tak, następny wątek powinien się nazywać Terapia uzależnień! A poza tym na oczy to też nie jest dobre i na kręgosłup Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Dziewczyny to nie jest zdrowe... 28.10.05, 11:24 ja mysle ze nam juz zadne leczenie nie pomoze - ale grupa terapeutyczna to dobry pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Dziewczyny drogie.. 28.10.05, 11:31 dziś idę do lekarza po raz pierwszy zobaczyć moją kochaną fasolkę! Nie mogę się doczekać i jednocześnie boję się bardzo czy wszystko jest OK! Obiecuję zdać relację Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Dziewczyny drogie.. 28.10.05, 11:33 wszystko bedzie dobrze!!! czekamy na relacje z niecierpliwoscia Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Dziewczyny drogie.. 28.10.05, 11:37 Kateb, na pewno wszystko będzie dobrze....się nie nerwuj....a po koniecznie raporcik....trzymamy kciuki!!! Czym się bejba i spokojniutko....spokojniutko )) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Kateb... 28.10.05, 11:42 przytulam, żeby uspokoic) na stówę wszystko dobrze jest! i ten moment, kiedy usłyszysz serduszko... piekny jest)) k. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Dziewczyny drogie.. 28.10.05, 12:42 będzie na pewno wszystko dobrze)) trzymamy kciuki* Odpowiedz Link Zgłoś
kinia.gda Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 12:53 Witam moje piękne! Kateb...wszystko będzie dobrze! No musi być i już! Qrde ten wątek to cudo! Zamiast głupich gazet i nędznych fotek mam to!!!! :}:}:} A teraz proszę najuprzejmiej o adres stronki! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 kateb... 28.10.05, 13:03 wszystko będzie oki, nie ma innej opcji...przyjdziesz i opowiesz?proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: kateb... 28.10.05, 13:37 coś dziś mało rozmowne jesteście Kateb-wszystko będzie dobrze-zobaczysz. Koniecznie relacje musisz zdać. Anetko nic sie nie martw-masz 4 dni wolnego więc te 900 pościków na pewno przeczytasz Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: kateb... 28.10.05, 13:39 A co do uzaleznienia.. hmm. wcześniej to tylko w pracy siedziałam jak nie miałam akurat nic do roboty - w domu nie zbliżałam się do kompa. A teraz... co chwilkę zaglądam na wątek Ale jem jeszcze w kuchni-czasem kawę piję tylko przy wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: kateb... 28.10.05, 13:49 erga- to ze mną gorzej) bo ja czasem pożywiam sie przed kompem, ale to dlatego, że czasu mam dla siebie mało) i nie trace na oddzielne jedzenie i czytanie pościków, tylko razem! zeby wydajniejszą byc)) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Łdnie... bo ja właśnie jem:) 28.10.05, 18:51 Przy kompie... czy to uzależnienie? ja sądze, że nie bo po prostu to jest mój wolny czas od pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Erguniu kochana... 28.10.05, 14:04 ...bardzo bym chciała mieć 4 dni wolnego- niestety i jutro i w poniedziałek idę do pracy chlip, chlip.((( Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 odpowiadam z pamieci i zaraz spadam 28.10.05, 13:41 Pkanetka, zdjecia przyslij na moj gazetowy adres. Ciesze sie, ze Zeber Was tak poruszyl Byl prze - gosc. Z reszta jak i cala wycieczka. W wolnej chwili wrzuce na strone mojego Malzona, gdzie czasem polno mi cos porobic, wiecej zdjec. Wiecie, ja bardzo lubie fotografowac, i chcialabym nauczyc sie kiedys robic to porzadnie. teraz, to tylko na wyczucie. Obrobka tez na wyczucie, bo wszystkiego uczylam sie sama. Ergo, co do robienia stronek. Sporawa jest naprawde prosta. i nie madrze sie, trzeba znac kilka, doslownie klika komend, miec dobry program i leci samo. Co innego grafika, ale to wyzsza szkola jazdy. tego kiedys tez sie naucze. W koncu jako kura domowa, mam czas... Pszczola, tak. mieszkam od ponad 3 lat w Niemczech. Wiesz: "gdzie ty gajuszu, tam i ja, gaja" - serce poprowadzilo Ale prosze nie zacznijcie mnie jak obcego traktowac - ja swoja dziwucha jestem. I do nad morze przyjade - na pewno. Uwielbiam nasze morze, szczegolnie jesienia. Musze wziac sie do roboty, bo czas goni. Dzis dostalam kolejna porcje. I tak do lata bedzie, potem od maja do pazdziernika cisza. Tak to juz jest, wiec trzeba wykorzystac. Wiecie, Kochany podczytuje nasza strone, a on bystry chlopak i choc nie wszystko zajazyl (myslal, ze Stokrotka cos urodzila ) i powiedzial, ze jestem jedza, bo napisalam, ze on mnie do zmiany zdjec zmusil. Ale jak mu powiem, ze sympatyczny jest... Spadam na krotki spacer w celu zakupienia kebaba na obiad i biore sie do roboty. Jeszcze tylko zrobie przerwe na wyjazd - tez krotki - do winnego sklepu. W koncu weekend, nie?! usciskasy, jeszcze sie odezwe Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Abie no soś ty!!!! po prostu ja cię dobrze 28.10.05, 13:45 umiejscowiłam, a Ata to gdzieś do Szwecji, albo Norwegi stąd pytanieD szalona... kto by cię tera wypuścił stąd?????? bez jajcow tak?????? Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Abie no soś ty!!!! po prostu ja cię dobrze 28.10.05, 13:48 bo ja gdzieś...w swoim mniemaniu oczywiście flagę szwedzką (norewską) widziałam i stąd moje przekonanie Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Atko... 28.10.05, 13:50 ta flaga to pewnie u Altheii na zdjęciach)) ona tam pognała)) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Atko... 28.10.05, 13:53 a to ja tych fot nie widziałam...dlaczego sie pytam grzecznie??????? Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Atko... 28.10.05, 13:54 oj to coś pokręciłam....ale w sumie wiem skąd to było.....u Althei widziałam ta flagę...a Althea do kogoś kiedyś powiedziała, że jest w tym samym kraju 9tak to zrozumiałam) i wydawało mi się, że to było właśnie do Abie skierowane.....no tak to mi własnie jakoś w pamięci utkwiło Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Abie no soś ty!!!! po prostu ja cię dobrze 28.10.05, 13:52 Abie no to będziem jadły to samo też czekam na kebabika pysznego A że Ty swoja dziołcha jeeee to rzecz pewna, jaka tam obca )) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Abie no soś ty!!!! po prostu ja cię dobrze 28.10.05, 13:56 ale mi narobilyscie smaka tymi kebabami ja tez chce !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 22:53 kurka wodna tyle nastukałyscie...a ja zdychajaąca jestem po dzisiejszej pracy i zajęciach na podyplomówce....muszę jeszcze się trochę pouczyć....bo już jutro mam pierwszy egzaminik...nie mam pojęcia co ten facet wymyśli...ale zobaczymy... Pozdrawiam wszystkie serdecznie, jutro wpadnę po 18....pa, pa Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 14:04 no to moze warto pojechac po pracy koło poczty co tam sa podobno dobre Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 14:10 Tam sa dobre!!!!! jadlam tam juz z 10000 razy!!!!!! sa wysmienite, najlepsze w w-wie ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 14:05 a ja już wcinam jest pycha Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: smacznego!!!!! 28.10.05, 14:11 ojejku aż zgłodniałam.....smaka mi narobiłyście Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 14:11 weź tak..my w pracy jesteśmy..aty nam tutaj...ładne fotki macie na stronce)) a R. jaki fajny na fotach ślubnych)))) pozdrowionka od Sułków ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 14:12 wszystkie ładne mają DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 14:20 Ata zdjęcia trochę niewyraźne w pośpiechu skanowane widać bo krzywo ale jak mi się na wspomnienia zebrało po nich jak Amela była malusia taka kruszyneczka.... oj jak bym kciała jeszcze raz tak i mieć przy sobie dwa bąbelki) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 14:28 zanim sie obejrzysz bedziesz miala dwa i jeszcze sie bedziesz zastanawiac czyje to lobuziaki Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 14:16 a ja to gdzie tez w pracy no R fajny bo połowe chudszy dobrze mu ze mna co)) kochanego.... nigdyy nie zawielea ptaszek zawsze lubi daszek ))) Od nas też pozdrowionka )) Ale dobre było ale sie skończyło Ma ruda to co na kebabik po pracy Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Ant :) 28.10.05, 14:19 bardzo chetnie kochanie - ale nie dzisiaj - mam dziadka imieniny i jade prawie prosto z pracy (musze tylko prezencik zakupic). ale np na srode (02.11) po pracy mozemy sie umowic - co ty na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ant :) 28.10.05, 14:21 Oki a może by tak nawet trochę póżniej np koło 19.30 zostawie małą z tatusiem i pospacerujemy z kebabem po osiedlu co ? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ant :) 28.10.05, 14:24 PASUJE!!!!!!!!!!!!!!!! jak najbardziej - juz nastawiam przypominajke w telefonie DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ant :) 28.10.05, 14:29 no to znowu jestesmy umowione - kurcze ustawie druga przypominajke to wezme aparat - moze tym razem to udokumentujemy Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: dziewczyny proszę nie zapomnieć o aparacie!!! 28.10.05, 14:40 Tym razem załatwione) w końcu już się znamy i zobaczycie jakie pyszne kebeby mamy na tarchominie smak i zapach przeslemy mailem ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 14:36 ant25 napisał: >R fajny bo połowe chudszy dobrze mu ze mna co)) > kochanego.... nigdyy nie zawielea ptaszek zawsze lubi daszek ))) Ania, a co to za żart się Ciebie trzymają????? Pszczoła niczego nie potwierdza...w sensie ,że Ty niby grubsza ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 14:42 Nie, tylko my razem z moim M tak sobie dogadzamy jedzonkiem że teraz nas jest więcej ale mnie to nie przeszkadza bo ja akurat lubie sie miec do czego przytulić i lubię facetów takich nawet troche większych ale sama wolałabym mieć mniej to tu to tam. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia eee tam..bzudy gaadasz..spójż na mnie..:*** 28.10.05, 14:49 letę doma)) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: eee tam..bzudy gaadasz..spójż na mnie..:*** 28.10.05, 14:53 ale Ci dobrze ze tak konczysz pracę ... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 4 dni wolnego?? Wy nie nie nerwujcie!! 28.10.05, 14:17 Ja sobie tylko moge pomarzyc o 4 dniach wolnego... W poniedzialek znowu ide do szkoly... ale nas w jajo zrobili... szkoly maja tydzien wolnego... ale ja wlasnie skonczylam szkolke i zaczynam kurs na uniwersytecie... a uniwersytet wolnego nie ma. Oznajmiam wszem i o wbec, ze kurs zakonczylam z wynikiem pozytywnym! Sama sie sobie dziewie, ze mozna sie tak szybko nauczyc jezyka! A flaga mogla byc gdzies u mnie na zdjeciach... taka niebiesko-zolta. Jak zwykle mam ambitny plan posprzatac w domu. Jutro znowu pieke chleb. Robie mezusiowi szalik na drutach i sobie rekawy do swetra. Czytam ksiazke, tym razem po polsku. Wczoraj zaczelam sie uczyc robic na szydelku, bo marza mi sie aniolki szydeklowe na swieta. Mam pelno prasowania. I zdjecia slubne do wklejenia do albumu. Ma_ruda chyba pisala o szampanie od prezesa. My tez dostalismy od szefa meza... jeszcze stoi, chyba go potrzymamy do 1 rocznicy. Ja tez raczej bez nalogow jestem. Palilam chba przez mmiesiac w okolicach pierwszej sesji na studiach. Kawe pijam rzadko i tylko rozpuszczalna albo z ekspresu i zawsze z mlekiem. Czarnej niecierpie, a sypanki to juz w ogole... Zycze milego weekendu! Stronka jest fantastyczna! I co chwile nowe zdjecia! Super!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia NOOOOOOOOOOOO:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) 28.10.05, 14:21 brawo, brawo!!!!!!!))))))) ja jestem nałogiem kawki.. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 heja!)))))))))))))))))) 28.10.05, 18:13 A ja paliłam papierosy, długo( 12-13 lat!!!), ale mało ( jak nigdzie nie wychodziłam to do 5 , gorzej w barze). Od wakacji , po ślubie przyjaciółki obiecałysmu ze rzucimy. Jedna juz sie wyłamała, ale my we dwie trzymamy sie mocno postanowienia. mam argument by rzucić, wczesniej nie miałam to paliłam. A kawę pije 2x dziennie , zawsze z mlekiem i cukrem. więcej grzechów nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: 4 dni wolnego?? Wy nie nie nerwujcie!! 28.10.05, 14:23 Althea, gratulacje ...jestem dumna z Ciebie, że zakończyłaś kurs z wynikiem pozytywnym....mądra dziewczynka )))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: 4 dni wolnego?? Wy nie nie nerwujcie!! 28.10.05, 14:23 o szampanie to ja fakt - my swojego mielismy trzymac az pojawi sie potomek - ale kurna ile mozna czekac i jakos tak wyszlo ze wczoraj ... ale pilismy zeby potomek sie jak najszybciej pojawil (zreszta od 3 lat mrozi sie wodka ze strefy bezclowej - tez dla potomka ) a aniolka szydelkowego to ja chce !!! Althea- zrob jedngo dla mnie (moze byc maluski ) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: 4 dni wolnego?? Wy nie nie nerwujcie!! 28.10.05, 14:35 ma_rudka, ale ja jeszcze tych aniolkow nie potrafie zrobic... ale pracuje nad tym. Ale zamowienie przyjete! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: 4 dni wolnego?? Wy nie nie nerwujcie!! 28.10.05, 14:55 Althea- ja też chce aniołka! a wogóle to ja manualnie strasznie niezdolna jestem, takie drętwe łapy! i cierpie z tego powodu( bo szydełko i druty i szycie mi się marzy... Gratulacje z egzamin przyjm)) I sie pytam jeszcze: a Twoje foty gdzie??? wrzuc kilka)) kasiaca Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: 4 dni wolnego?? Wy nie nie nerwujcie!! 28.10.05, 15:06 cześć, wysyłam zdjęcia.. rano musiałam przed pracą kompa odpalić żeby je zgrać-ja to dopiero uzależniona jestem... Turkowe jedzenie tez lubię, właśnie przed chwilką skonsumowałam coś niecoś.. Uściski na weekend, Cytrusia-trzymam kciuki za egzam!!!! Kateb -i za badania! Papa Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: 4 dni wolnego?? Wy nie nie nerwujcie!! 28.10.05, 15:06 Aniol zaklepany! Ja ja lubie sobie tak lapkami cos porobic... no tylko czasu na to nie mam, bo lapkami to najwiecej po klawiaturce stukam! Kiedys mi sie nudzilo, to sie na drutach nauczylam... a teraz mi sie anily marza, to sie na szydelku ucze. Nie ma tak, zeby sie nie dalo! Pracuje nad tym szydelkiem: juz potrafie zrobic lancuszek, polslupki, slupki i slupki podwojne. Nie ma czasu na zdjecia... szydelko, druty, decoupage... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: 4 dni wolnego?? Wy nie nie nerwujcie!! 28.10.05, 15:02 super.. czekam z niecierpliwoscia na wyniki nauki Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Oto jezdem... 28.10.05, 16:36 Kochane dziewczyny, właśnie wróciłam i dzielę się z Wami (no bo z kim innym??). Otoż wszystko jak na razie jest w najlepszym porządku, pęcherzyk zagnieżdżony wysoko, serducho biło jak oszalałe!! a toż dopiero 5 tydz. Cud dochtorek akurat se kupił nową maszynerię- taką 3D-4D i nam mnie ją ćwiczył. Akurat u mnie to jeszcze nic specjalnie nie było widać, ale ja oczami matki zobaczyłam co chciałam. Dostałam nawet filmik i zdjęcie. Jestem szczęśliwa!! Może Was jakoś zarażę, co? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Oto jezdem... 28.10.05, 16:42 Kateb, super!! Takie male serducha juz tak maja, ze bija jak oszlale! Super, ze wszystko jest w porzadeczku. A skoro doktorek testowal, to pewnie sie naogladalas ile dusza zapragnie. Ja chetnie sie zaraze fasolowica!! Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Oto jezdem... 28.10.05, 18:17 Kateb, cieszymy sie razem z Tobą! A zarazaj, tutaj kazdy chce sie zarazić! Chętnie, chętnie! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Oto jezdem... 28.10.05, 16:43 ja cche sie zarazic!!!!!!!!!!!!! )) serducho to pewnie bilo malenstwu z radosci ze je mama wlasnie po raz pierwszy oglada)) nie potrafie sobie nawet wyobrazic co czulas ))))))) sciskam mocno oboje !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Re: Oto jezdem... 28.10.05, 16:49 Uczucie rzeczywiście niesamowite, przede wszystkim dlatego że do tej pory jakoś nie wierzyłam, że jestem w ciąży, że to może być prawda, a teraz mam na to papiery! ) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Oto jezdem... 28.10.05, 16:52 no jak masz juz na to papiery to zupelnie inna sprawa DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 co tam nowego? 28.10.05, 18:24 Cześć wam! czsami nie nadążam za wami. wystarczy raz wieczorem lub z rana nie przysiąśc i nie poczytać! ale z was niektórych robotnice! hihihi! Ja dzis miałam wizytę teściów, więc sie produkowałam w kuchni z obiadkiem ( zrobiłam kluski na parzez sosem- teściowej bardzo smakowało!!!! hura!) Włąsnie przyjacólka zadzwoniła z cudowną info- bedzie miec dziewczynkę! Włąsnie wróciła od gina. Życze jej naprawde dobrze bo miała w swoim życiu wiele kłopotów ciążowych... oby tym razem sie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: co tam nowego? 28.10.05, 18:40 No, to najważniejsze, że tesciowej smakowało) A przyznaj się jaką masz tesciową??? Już miałyśmy kiedys taki watek, więc uzupełnienie braków jak najbardziej wskazane) Moja jest beznadziejna(( i ma nas w d...(( Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Witam wieczorowo!!! 28.10.05, 18:48 Kateb, super wieśći.....ale nie mogło być inaczej przecież..cudnie po prostu cudnie....teraz z każdą wizytą prosimy o pełne relacje....no i fotki...i filmiki z usg Tycja, nie ma to jak odpowiednia mobilizacja, no nie??? powodzonka w wytrwaniu przy niepaleniu....teraz możemy wrazie co utworzyć doraźną grupę wsparcia dla tych, które skończyły z nałogiem....aczkolwiek 5 dziennie......to bardzo malutko Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Witam wieczorowo!!! 28.10.05, 19:39 Ja chce się zarazić, ja!!!!! Kateb - może pokaszlesz troszku na nas albo pokichasz i zarazisz nas fasolową choróbką? To fantastyczna wiadomość że wszystko jest OK. I takie maleńkie serducho bije tak mocno! Może podeślesz fotę? Althea - a masz już jakiś wzór na te aniołki? strasznie jestem ciekawa. Ja już dawno nie szydełkowałam ale chętnie do tego wócę. Tylko podsuń pomysł jak zamierzasz robić anielice? A palaczkom mówimy zdecydowane NIE !!! kobitki nie palcie! toż to głupi nawyk. ja byłam bierną palaczką od urodzenia i nienawidzę smrodu papierochów. Choć kilka razy zapaliłam na imprezkach ale to już mi minęło Miłego weekendu życzę - ja od męża nadaję więc proszę o usprawiedliwienie moich nieobecności - ale same rozumiecie. Po dwutygodniowej małpie też mi się coś należy, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Erga... 28.10.05, 19:46 to ja wolę nie myślec co bedzie się u Was działo) nosz chyba drzazgi będą leciały)) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Erga... 28.10.05, 19:48 Ja też nie myślę Bo aż się boję. zamiast myśleć po prostu weźmiemy sie do roboty hihi Może świeto zmarłych będzie magiczne i posypią się nowe życia??? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Aniolki 28.10.05, 19:59 Erga, mam wzory i wlasnie tworze... aniola giganta, bo nie mam cienkich nici i cienkiego szydelka, wiec robie z wloczki. Tu masz kilka wzorow: www.kaiem.xip.pl/html/index.php?option=com_remository&Itemid=39&func=selectfolder&filecatid=13 Powodzenia! I pokaz co ci wyszlo! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_natka witam wiczorowo :D 28.10.05, 20:58 jak w tytule oczywiscie tylko na chwile ze wzgledu na panujacy u nas obecnie sezon fasolkowy Ale wy dziewczyny klikacie :o naczytac sie nie idzie Aniolki sliczne, ale ja nie wierze ze kiedykolwiek umialabym takiego zmajstorwac - jak narazie poza szalik nie podskoczylam A tak w ogole to jest tu kto? Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Witam wieczorowo!!! 28.10.05, 19:42 Tak Ata, ale ja sie nie mogłam obyć bez tych 5ciu.A jak spotykałam sie z przyjaciólmi to niestety było dużo wiecej. Moj mąż nie pali i nigdy nie pozwalał na dymka w domu- stad tak mało. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: co tam nowego? 28.10.05, 19:38 No to ja nie zdązyłam w ogóle o tym przeczytać- musiałyście o tym pisać zanim Was odkryłam. Czytałam dopiero od lipca. A więc myśle , ze mam dobrą teściową, jest bardzo opiekuńcza i dobry z niej człowiek w ogóle. Ale jesteśmy spod tego samego znaku ( lwy) i niestety... mieszkać razem byśmy za długo nie mogły ( juz to sprawdziłam przez trzy miesiące). Niby wszystko dobrze, ale zdarzały sie takie sytuacje , ze kotłowało sie we mnie.Jeszcze nie było jednak spięcia- staram sie z nią rozmawiać dużo i tłumaczyć jak coś jest nie tak. Nie lubię NIE jasnych sytuacji. Ona mi od pewnego czasu matkuje i naprawdę duużo pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: co tam nowego? 28.10.05, 19:40 A!!! łasnie sie chciałam Was zapytać. Ja sie dowiedziałam od kolezanki ( ona juz urodziła niedawno!) ze siedzi na gazecie na forum to zaraz sobie weszłam i znalazłam was. Ale teraz zobaczyłam, ze istnieją wątki bardzo podobne: koczkodany, jesienne starania. Czym one sie róznią? Kto mi wytłumaczy sytuację? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: co tam nowego? 28.10.05, 19:42 Tycja te wątki chyba niczym się nie różnią - mało tego to jest forum pt "dla starających się" (my jesteśmy na "w oczekiwaniu" ) to tam dopiero się dzieje!! Takich dziewczyn jak my jest tysiące. Ale ja przyznaję trafiłam tu przypadkiem i tak zostało. Nie udzielam się na innych wątkach. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: co tam nowego? 28.10.05, 19:44 składem osobowym głównie) choc częśc dziewczyn pisze na kilku watkach)) piszesz tam, gdzie sie dobrze czujesz))w jednym bądź kilku wątkach... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Ata Efki będą miały chyba wywoływany poród... 28.10.05, 19:32 kuwa... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ata Efki będą miały chyba wywoływany poród... 28.10.05, 19:43 Jakie Efki? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Czyżby Abie bawiła się stronką? 28.10.05, 19:46 Bo cos nie mogę na nią wejść - pewnie nasz pracuś znowu udoskonala i powiększa galerię Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Czyżby Abie bawiła się stronką? 28.10.05, 19:50 Ok ja zmykam! nie piszcie za dużo bo kiedy ja to przeczytam?? no na pewno nie w weekend! uciekam w ramiona ukochanego. Papapa Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Czyżby Abie bawiła się stronką? 28.10.05, 20:16 Witam wieczorową porą Amela w kąpieli siedzi więc na kwilke jezdem Erguś to udanego miłusiego czasu w objeciach jak najbardziej ukochanego, u mnie bedzie ciekawie bo zauważyławm lekko płodny śluzik a dopiero to 8 dc ale co tam trzeba działać a nie sprawdzać )) Kateb jak się ciesze że wszystko Ok magiczne jest to bicie malutkiego serducha do końca zycia się nie zapomina))) Mam nadzieję że mnie też już niedługo spotka to szczeście i drugi raz zobaczę małe serduszko bo jedno już moje serduszko woła mnie do łazienki spadam )) Moze zaglądnem poźniej ) Pa Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Czyżby Abie bawiła się stronką? 28.10.05, 20:30 A chyba wszyscy Gladiatora oglądają co? zgadłam ? W kwestii nałogów to u mnie tak kawę najlepiej chciałabym sobie przez kroplowkę podłączyć i sączyć Fajeczki lubie ale pale 2,3 dziennie, jak mam urlop czy weekend to wcale w domu zakaz, wolne tylko w samochodzie jak jadę ale sama ) wstyd przyznać były sportowiec ze mnie teraz tylko duchem Lece tez na filmik Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 ech!!! 28.10.05, 20:57 U mnie w mieście panuje plaga - pandemia ciąż! włąsnie zadzwoniła do mnie kolezanka, z którą wymieniamy się lekcjami ( angielski za hiszpański) i poinformowała mnie , ze nie bedziemy sie przez jakiś czas spotykać, bo... no w ciązy jest i ostatnio nie najlepiej się czuje. Te dziewczyny, które sledziły moje posty wiedzą co to znaczy- 10 koleżanka którą mam jest w ciązy. To wcale nie znaczy, ze ja tylko dlatego chce zajść w ciąże, ze one są, ale ONA W TE WAKACJE WYSZŁA ZA MĄŻ I po prostu przestali sie po ślubie zabezpieczać i... miesiąc pózniej sie okazało, ze jest w ciąży. BARDZO sie cieszę z tych wiadomości, naprawdę, ale... kiedy my, dziewczyny? jest na to jakiś sposób? POnoć nalezy o tym nie myśleć i sie nie starać i nie stresować i ze wyjdzie w najmniej spodziewanym momencie. a co zrobić jeśli ktoś nie potrafi juz nie mysleć? ( przeciez my na forum tutaj codziennie rozmawiamy o testach, @, staraniach.... - więc , co? zrezygnować z zaglądania tutaj? Tez juz nie potrafię.Bo czuję, ze mi to pomaga, ktoś zawsze pocieszy, a nie strofuje ( bo i tacy w moim otoczeniu są, wrrr!)Staram sie podchodzić do tego na luzie, ale nadchodzą takie chwile, ze po prostu wymiękam. A moj mąż nie widzi problemu " Dlaczego sie wkurzasz, przecież dopoero się staramy 4 miesiące" Dla niego to wcale nie jest duzo.( kaze mi się nie nakręcać) A moze nie chce mnie denerwować i specjalnie bagatelizuje sprawe? A wy dziewczyny? Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: ech!!! 28.10.05, 21:08 jestem trochę zdołowana dziś. Tycja nie wiem jaka jest recepta...serio-serio. chciałabym znać kuwa receptę na dziecko. bo samo przytulanie jak widać nie starcza... faktem jest, ze jak ktoś się czasem zapomina to nagle pstryk jest!! ale to dotyczy tak naprawdę znikomej liczbie osób. nei mowię, ze my ejsteśmy ajkąś reprezentatywną grupą reporezentującą przekrój spoleczweństwa. pewno ejst nas za mało, a nawet jeśli to jesteśmy tu tylko my- te które starają sie,a el z róznych względów im nie wychodzi. nie wiem. chciałabym znać odpowiedź an twoje pytanei. ale mam dziwne wrażenie, ze ten kto by znalazł odpowiedź na twoje pytanka dostałby nobla...DD byłam dziś u Bartusia, dostał mechaniczną żółtaczkę, wiec chyba nmei wyjdzie jutro. antomaist moja siora ma depresję. najchętniej wpie..łaby za przeproszeniem komuś. przykre. pozdrófki.. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: ech!!! 28.10.05, 21:14 Tycja, no niestety tak jest ze niektorym sie udaje odrazu, a innym nie. Tych ktorym sie udaja za pierwszym podejsciem, nie ma na forum, bo szybko sie z niego wynosza, stad u nas tyle osob po przejsciach. A twoj maz ma racje, ze nie ma sie czym przejmowac, bo to ze sie nie udaje kilka miesiecy jest zupelnie naturalne. Ja z kazdym miesiacem jestem bardziej cierpliwa, czekam i mam nadzieje ze sie udalo po kazdych staraniach, ale nie rycze jak przychodzi malpa i czekam na nastepne staranka. Tak to juz jest, ze dzieci przychodza kiedy same chca a nie kiedy my chcemy. Twoj czas tez kiedys przyjdzie!! I moj tez mam nadzieje i kazdej z nas! Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_natka Re: ech!!! 28.10.05, 21:24 ja niestety tez musze sie przyznac ze ciezko znosze te starania -wrawdzie to dopiero 2 miesiac (chociaz mozna powiedziec ze 3 bo w maju raz troche zaszalalam i prawde piszac moglam tez wtedy wpasc, ale nie wpadlam ), ale wkurz mnie ta cala atmosfera . Z jednej strony chcialabym zeby bylo fajnie, spontanicznie, z drugiej jednak zeby to wyszlo jak najszybciej wiec wszystko koncentruje sie na skutecznisci ...grrr. A tak w ogole to dziasiaj o maly wlos nie kupilam slicznego pluszaka dla Ola (tia, imie tez juz mam wybrane ...instynktownie czuje ze moj pierwszy bejbasek bedzie chlopem, chociaz wolalabym kobitke ) kiepsko ze mna Odpowiedz Link Zgłoś
mala_natka Re: ech!!! 28.10.05, 21:24 A tak w gooe to tez macie juz wybrane imiona dla swoich maluszkow, czy tylko mi tak odbilo :o ? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: ech!!! 28.10.05, 21:27 nie Natko nie tylko Tobie)) u mnie będzie Agatka , albo Jagoda. jeśli będzie chłopak- to będzie Tomasz po tacie, bo tata wybrał sobie imie..khm khm.. Iwan... ja pierdziordziu...wynegocjowałam po tacie czyli Tomasz)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_natka Re: ech!!! 28.10.05, 21:31 a u mnie ma byc Olgierd (mojemu mezowi dopiero sie spodobalo, jak powiedzialm ze bedzie mogl wolac na niego Olo - tak jak na Psach -hihihihi-wszystko trzeba robic podstepem) a kobitka to Olga (predzej czy pozniej dorobimy jej brata Olgierda) albo Natasza. jakby sie kto pytal to ja tez nie wiem skad u mnie to zamilowanie do rosyjskich imion-zawsze nienawidzialam wszelkie "ruskie" filmy,ichnie defilady itp, a teraz, na starosc, taka metomorfoza :o Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Imiona... 28.10.05, 21:34 wybrane od dawna) jakos zaraz po ślubie podjęliśmy kluczowe decyzje. Jak chłopiec to Tadzio)) (walczy o palme pierszeństwa z Ignasiem)) ) jak dziewczynka to pewnie Michalinka)) Michalina Anna)) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Imiona... 28.10.05, 21:40 wiem) mój dziadek tak miał na imię) na drugie bedzie Józef- po Wojtkowych dziadkach)) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_natka Re: Imiona... 28.10.05, 21:43 A wiecie moj mezus jak kiedys byl raczej obojetny dzieciom to teraz tez popadl w taka schize jak ja i ostanio powiedzial rozkosznie , ze jak nic sie nie uda to pojdziemy do hipermarketku i ukradniemy sobie jakiegos biednego maluszka z koszyczka)))))))))))))))))))) ma chlop poczucie humorku, co? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia nie no..:-))) ma!!! mój Tomek nie miałby problemu 28.10.05, 21:44 do niegop się wszystkei dzieci uśmiechają.)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Imiona... 28.10.05, 21:44 A moj się śmieje, że kupimy sobie na allegro:: Odpowiedz Link Zgłoś
mala_natka Re: Imiona... 28.10.05, 21:46 Tia, a moj ostanio juz dojrzal jedno malutkie , samotne malenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Imiona... 28.10.05, 22:16 dziewczynki, pracowalam. Ale dalej nie skonczylam. mam nowe zdjecia i postaram sie jeszcze dzis, najpozniej jutro uzupelnic. Co do imion. Juz kiedys pisalam: to bedzie Zoska albo Helenka (kiedys czatalam, ze co druga dziewczynka to Zosia, ale u mnie to juz stara historia, bo najpierw moje lalki byla Zosia, chcialam miec siostre Zosie, no i nic z tego nie wyszlo, wiec zostaje coreczka i teraz zalezy od tego co urodzi sie u mojej przyjaciolki w staczniu, bo ona nie chce wiedziec a glupio, jak obie beda Helenki, prawda?), a chlopak bedzie Lusiek - powazny Leonard (i nie z zednego kosmopolitycznego powodu, tylko po mojej najkochanszej babci, a Kochany przystal na to, wiec spoko). Podobaja mi sie bardzo imiona, ktore wybaralyscie dla swoich dzieci. Oczywiscie, Pszczoleprzestrzegam dalej, ale piekne imie dla dziewczynki A moj tata mowi do mnie Jagna, to tez lubie. Bebell, dobrze prawi, dzieci przychodza kiedy chca. Mysle, ze maja swoj plan i go po prostu realizuja. U nas to jalepszy moment: jestesmy w odpowiednim wieku,mamy odpowiednie warunki i mieszkaniowe i finansowe, ja nie pracuje u kogos, tylko na swoim i moge sobie pozwoilic na przerwe. A tu dalej nic. mysle, ze trzeba czekac i myslec, zebedzie wszystko dobrze. sciskam na dobranoc, do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Imiona... 28.10.05, 21:49 Co do imion to podoba mi sie sporo Dla dziewczynki : Kaja lub Kalina, Michalina tez fajowo, albo Marcysia a chłopiec: Dawid, Bruno ( zeby mu śpiewać: Ruszaj sie Bruno idziemy na piwo!), Natan, Julek. Zobaczymy! Moze kiedyś uda mi sie mieć tyle dzieciaków i wykorzystać wszystkie imiona Dzieki za słowa otuchy. Zaraz mi sie lepiej na sercu zrobiło. Idę grać z moim T. w remika. Narazie. Jeszcze do was zajrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Boshe...to ty kcesz małą ligę se zrobić??????? 28.10.05, 22:00 o Matko Bosko Częstochowsko!!!!!!! w brydża??? nie gram , ale keidyś namiętnei w kanastę grywałam..o matko!!!! namietnei czekaliśmy an łikendy!!!! do 5 rano!!! debile..DD Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 a ja chcę Zosię... 28.10.05, 22:17 ...tak w kwestii imion. Rany, dzisiaj długo nie posiedzę, bo rano bladym świtem o 9 mam operację- jakieś biedne psie stworzenie, muszę być wyspana.I jutro jeszcze robię młodemu urodzinki z tortem , zabiegana będę...a w niedzielę jedziemy na groby .Chlip chlip. Kateb, cieszę się ,że wszystko ok To cudowny widok, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: a ja chcę Zosię... 28.10.05, 22:21 halo,jeszcze tu jestem. Zosia, piekne imie, jak juz pewnie sie doomyslasz, ze tak powiem. Czy Ty, jestes doktor od zwierzakow? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: a ja chcę Zosię... 28.10.05, 22:26 Abie jak sobie radzisz z tymi tłumaczeniami i jak tłumaczysz w stronę na ojczysty czy odwrotnie ? I jak mniemam z/na niemiecki tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Ant, 28.10.05, 22:34 nie moge sie od Was uwolnic - chyba tez nie bardzo chce... Tlumacze glownie z ang na pol, albo odwrotnie. zdarza sie, ze robie cos drobnego z niemieckiego, albo pisze korespondencje po niemiecku. W szeroko pojetym show - bussinessie, czyli firmy, dla ktorej pracuje, angielski goruje. Pracuje z nimi juz wiele lat i teraz, nawet na odleglosc mam dzieki temu jakas drobna robote. A Ty za czego - na co tlumaczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ant, 28.10.05, 22:44 No ja podobnie, angielski, pisze umowy lub opinie do nich takie tam domowe robotki młodego prawnika Teraz akurat dobrze bo dostaję z ang na polski wiec łatwiej i szybciej A niestety powiem Ci że tak łatwo to się od nas nie uwolnisz ) nie da rady) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ant, 28.10.05, 22:49 No a ja mam pytanko Abie jak przeliczasz stronkę tłumaczenia wg znaków? i czy wszystkie ze spacjami ? Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Ant, 28.10.05, 22:52 na stale sie uwolnic, to w zyciu nie!!!! M. zagapils sie w TV, ale wlasnie to cos, cokolwiek to bylo, sie konczy, wiec idzeimy cwiczyc ... albo spac. Dziewczynka czadowo sobie z plcia przeciwna radzi. Branoc, spadam, Maz czeka i kwili z uzaleznienia... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 ant, abie 28.10.05, 23:04 tia...jam doktor od zwierzaczków...miałam spadać, ale jeszcze podczytuję...abie, a medyczne teksty z polskiego na angielski też tłumaczysz?Bo przetłumaczyć z ang na polski potrafię, ale odwrotnie---uuu.Gorzej, znacznie gorzej mi idziea muszę coś popełnić, i to w lengłidżu Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Melba ... 28.10.05, 23:08 To jeżeli oczywiście nie maiłabyś nic na przeciwko to mogę się coś podpytać na temat mojego kota? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Melba ... 28.10.05, 23:14 pytaj śmiałoale chyba ktoś tego twojego zwierza serwisuje na stałe? Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: ant, abie 28.10.05, 23:15 Melba, z medycyna nigdy nie probowalam. Mam pomocnika w domu i jesli cos bedziesz potrzebowac, moge sprobowac Ci pomoc, ale to trudny jezyk. Ja sie raczej na muzyce znam. I z racji sytaucji zapozanalam z jezykiem prawniczym, choc przy pierwszym kontrakcie plakalam ze zlosci. Ant, 1800 znakow ze spacjami wlacznie, nie wazne jaka trzcionka. To informacja od kolezanki, ktora w biurze tlumaczen pracuje. Czasem oplaca sie na oko, bo dasz duzy tytul i masz 1/4 strony, ale generalnie wychodze mniej wiecej tak samo z tzw oficjalnym liczeniem. Z tym, ze za profesjonalne teksty mozesz swobodnie podnosic stawke. Dostalam SMS od kolezanki, ktora pznalam poprzez Gazete, i ktora mieszak w moim miescie, i z ktora sie zakolegowalam tez n azywo (wystarczy wstepu), ze w koncu po tygodniu oczekiwac po terminie UROZIL SIE DZI O 14:03 SYNECZEK. W niedziele idzeimy ich odwiedzic do kliniki. Az sie wzruszylam i M. tez sie ucieszyl, ze moja kolezanka, w koncu bez stresu z domu wychodzic moze.... ide papapapapa, do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ant, 28.10.05, 23:05 No to do dzieła ) Ja sobie jeszcze poczekam na powrót ukochanego A z tą stroną to ok, ale jaka czcionka ( rodzaj,rozmiar) ? Bo na razie wyceniam na tzw oko ale wolałabym jakoś bardziej profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Abie czili Agatka Ci pasi tak?;))))))) 28.10.05, 22:27 idę spać dziewczynki..oczy mi sie zamykają...sameDD branoc pchły na noc, karaluchy pod poduchu))))) Ania proszę Cię ucałuj Amelię))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Abie czili Agatka Ci pasi tak?;))))))) 28.10.05, 22:30 No zachwycisz mnie ta Agatka, tylko wiesz, to butne dziewcze. Zapytaj moja mame dobranoc, ja tez ide do lozia. Moze by tak trzeba sie wprawic przed "sezonem fasolkowym", przynajmniej tak twierdz moj maz. Nie widze powodow zeby mu nie wierzyc )))) papa Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Abie czili Agatka Ci pasi tak?;))))))) 28.10.05, 22:31 załatwione ) senny całus dany ))) A wiecie co musze wam coś opowiedzieć dzisiaj rano jechałam jak zwykle z małą i wjechałam na pas dla autobusów czasami tak robie jak sie naprawdę śpieszę i licze że się uda zwykle sie udaje ale dzisiaj halt! I moje dziecie wychyla się z fotelika i pyta grzecznie pana policjanta "cio Pan zacimuje? Facetowi się błoga mina zrobiła nawet dokumentów nie sprawdził pusćił nas wolno i dalej sobie jecałam po pasie dla uprzywilejowanych ) Ale mam czarodziejkę dobrze sobie już radzi z facetami) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Abie czili Agatka Ci pasi tak?;))))))) 28.10.05, 22:35 Dobra ta twoja cora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Boshe...to ty kcesz małą ligę se zrobić?????? 28.10.05, 23:15 I ja w Canastę za swoich studenckich czasów do rana grywałam, mieliśmy taką ekipę, graliśmy na min. 4 osoby. To były boskie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Imiona... 28.10.05, 22:08 Czyż znowu sama zostałam? Moje szczeście śpi ja co prawda mam stertę roboty nowe tłumaczenia + zleconka ale nie kce mi się nie ruszę nic dzisiaj dzień dobroci sobie zrobię M w pracy jeszcze ... ma wrócić kole 12.00 poczekam Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Imiona... 28.10.05, 22:13 Ja tez tu jeszcze wisze... ogladam Na dobre i na zle i robie szaliczek mojemu kochanemu. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Imiona... 28.10.05, 23:30 biedactwo... Ja tez sobie dziś wolne zrobiłam od wszystkich lekcji i tłumaczeń. Moj T. za to tez poszedł juz spać bo rano sie na ryby wybiera, bardzo rano.Że tez mu sie chce tak wstawać. Do ryb nie mam zadnego "ale" bo wraca najcześciej zaraz jak sie obudze albo jeszce śpię i nawet nie bardzo sie orientuję, ze wybywał mi gdzies w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Imiona 28.10.05, 21:37 U nas jest problem... bo imiona musza byc miedzynarodowe... i cierko cos wybrac, wiec jednoznacznie nic nie jest wybrane. Ja zawsze w sklepie ciagne meza do dzielu z ciuszkami dla dzieci i mowie mu ze cos musimy kupic, albo zaczynam wstawiac do wozka sloiczki z jedzonkiem dla dzieciaczkow. Oczywiscie nic nie kupujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia mój Tomek z daleka omija te stoiska i ja też. 28.10.05, 21:38 nie chcę się denerwować img497.imageshack.us/img497/5743/barti29it.jpg Bartuś))) mój siostrzeniec)) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Althea... 28.10.05, 21:39 ty o żadnych słoikach nawet nie myśl) sama gotuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: ech!!! 28.10.05, 21:34 Tak, masz całkowitą rację. Wiecie co? ale tak sobie pomyslałam idąc za przykładem Polyanny- to była moja idolka gdy byłam dzieckiem- wprost uwielbiałam ta książkę i jej magiczną grę w zadowolenie: dzięki temu , ze tyle sie czeka, mam możliwość sie lepiej poznać i moze nawet zaprzyjaźnić??? Prawda? To na pewno jest plusem naszej sytuacji. A przyjażn to cenny skarb. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: ech!!! 28.10.05, 21:37 och tak to akurat na pewno))) mamy z Atą takie forum zamknięte) no nie my ofkors z nią...sa tam dziewczyny z ktorym jestem już od marca a, Beata jakoś później doszła.. ale neiważne. naprawde sie zaprzyjaźniłyśmy)) aczkolwiek zaczyna sie cóś psuć..wiecie jak to jest, gdzie jest 10 bab tam o awanturę nietrudnoD Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: ech!!! 28.10.05, 21:30 To prawda, że one przychodzą wtedy, kiedy same chcą)) Nam z Tosią udało się za pierwszym razem, choc moment nie był idealny: teściowie kazali nam się wynieśc z mieszkania, W. miał problemy z pracą, tzn. nie miał jej, ja kończyłam studia i zaczynałam nastepne... ale nie chciałam dłużej czekac, tym bardziej, że byłam pewna, że zanim pojawi sie Maleństwo minie kilka miesięcy... wprowadziliśmy sie do domu naszego przyjaciela, żyliśmy z ołówkiem w ręku, bo oszczednosci nam się kurczyły, a dochodów nie było... i nawet chciałam zaprzestac starań, bo zaczynało byc naprawde ciężko, gdy zobaczyłam II kreski)) w pierwszym cyklu starań. z braku kasy całą ciążę przechodziłam w jednych spodniach ciążowych i w jednej spódnicy)) nie zapisaliśmy się do szkoły rodzenia, bo uznałam, że urodzic urodze i bez kursu, a za te pieniadze wole kupic coś dla Maleństwa. no, nie było lekko i taki czas Tosia sobie wybrała) teraz jest wszystko dobrze: kupujemy mieszkanie, W. dostaje propozycję za propozycją, ja nie musze pracowac z powodów finansowych i moge cała byc dla dzieci, teściowie uwolnili nas od tego kredytu (pamietacie?? pisałam Wam), czyli jest naprawde dobrze)) a Małe coś sie ociąga, cho moment wydaje się byc idealny. widocznie ma jakiś powód... czekam więc. i nie poganiam. wie co robi- mądre jest)) Tycja- ściskam... kasia Odpowiedz Link Zgłoś
mala_natka Re: ech!!! 28.10.05, 21:35 A mi sie zawsze marzyla wrecz wpadka Tylko nigdy nie dalam szansy - tak sie tym wszystykim anty poobstawialam. W ogole to zazdrosze kobitom, ktore orientuja sie ze sa w ciazy dopiero w 2-3 miesiacu-zero testow, obawy o ciaze (najgorsze 3 misiace maja za soba). tez bym tak chciala.... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Dobranoc... 28.10.05, 21:37 dziewczyny)) zmykam dzis wcześniej, bom zmęczona) kissy wieczorne kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Imiona 28.10.05, 22:02 Ja mam jedno tylko jedno Antoś.... Pszczoła Bartek jest cudowny aż mnie ukło coś w serduchu ale tak jak najbardziej pozytywnie Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: moje ostatnie słowo przed północą 28.10.05, 22:09 Tycja, ściskam...mam nadzieję, że dołki przeszły...dziewczyny odgoniły smuteczki, a mąż ukoi ...przytuli i przegoni wszystkie negatywne myśli!!!! I przyznam Twojemu M. rację....4 miesiąć to naprawdę nie jest powód do zmartwień....aczkowliek niewątpię, że serce mówi Ci zupełnie co innego....tak jak ładnie to ujęła Althea....dziecko czeka na odpowiedni moment i na pewno przyjdzie.....do jednych wcześniej do innych trochę później...ale przyjdzie do każdej z nas...wierzę w to głęboko!!! a w kwestii imion...nie ma wybranych....mąż też nie ma żadnych typów...raczje na zasadzie, że wiemy jakie imiona "nie wchodzą" w ogóle w gre...nie będę o nich mówić....bo cośco mi sie nie podoba może podabać się komuś innemu, a jestem przeciwiniczką "negatywnych kampanii" )) a Abie, twardzielka, to chyba całe tłumaczenie zrobiła co??????? bo się od kilku godzin nie pojawiła kolorowych snów Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: moje ostatnie słowo przed północą 28.10.05, 22:21 Melba to ja nie wiedziałam ale jak dobrze rozumiem to Ty weterynarz rodzaju żeńskiego jesteś tak? Althea szaliczek Ty masz cierpliwość ja raz w zyiu coś na szydełku i na drutach wysmarowałam a zgadnijcie ? buciki dla mojego maleństwa jak byłam w ciąży i sweterek ze spodenkami taki różowy komplecik cudny Teraz brak mi już czasu i cierpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Siedzę i siedzę założyłam nowy wątek dla lepszej.. 28.10.05, 23:24 pracy..) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia.gda Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 29.10.05, 12:45 JUż wszystko z wczoraj przeczytałam!!!:} Taaa....tyle tego było, że dzisiejsza absencja jest wytłumaczalna. Mam nadzieję, że się to zmieni, bo tylko dzisiaj będę mogła być na forum:] Qrde..strach pomysleć co się będzie działo po moim pzryjeździe. Pewnie czytania a czytania. Czego sobie i Wam życzę Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 29.10.05, 13:49 Zapraszamy do: POCZUJMY MOC LISTOPADOWEJ NOCY! Ten watek juz zwalnial za bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś