erga4 12.12.05, 13:52 zapraszam do kolejnej części bo tamta okropnie już zwalnia.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolaasia Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 13:53 to ja się już wpiszę, ale czytam dopiero coście naplodziły....siedem laski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 13:55 no proszę-kolezanki szybsze od swiatła Co z Kasią?Przejeżdzałam dziś obok tego szpitala.Może wieczorem się odezwie... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 13:56 Narazie nic się nie odzywała - tak się martwię o nią... żeby wszystko było dobrze.. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 13:57 Melduje sie na nowym watku i tez czekam na wiesci od Bebell ... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 13:58 no proszę -taka była cisza... gdybym wiedziała że milczycie bo czekacie na nowy wątek to już rano bym go założyła ) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 13:57 Złozyłam ofertę, panienka powiedziała mi,że lokal jest do przetargu, który mają ogłaSZAĆ NA PRZEŁOMIE GRUDNIA I STYCZNIA.Dopiero...ech.Zobaczymy. 28 dc mam jednak 14, pogubiłam się w rachunkach.Nie wiem , czy wytrzymam z testem do 16, ale moze nie będę musiała, bo mnie brzuszek zaczyna boleć , rzadko, przez kilka minut dziennie, ale jednoznacznie Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 13:58 A gdyby kolezanka Pszczoła częsciej tu bywałą, miałaby mniejsze zaległosci w czytaniu, o! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 13:59 Dobrze prawisz Melba!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:01 Sie melduję, też martwię się o Kasię Melba a może jednak byś się mogłą jakoś dogadać z poprzednim wynajmującym bo on byłby tratowany jako dotychczasowy i można by wtedy bez przetargu, i podnajem tak jak pisałam w poprzednim mailu. Jacie jak mnie plecy bolą ten dysk to okropaśna sprawa(((masaż poproszę, buuuuuuuu( Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:04 A mnie brzucho pobolewa - przez to co chwilka biegam do kibelka sprawdzać czy.. nie cieknę.. ) a tu czysto i sucho.. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:06 Oj Erga Erga , teścik bym kupowała i już ) A ja nie mówiełam wam jeszcze o jednej rzeczy otóż mam dziwne zjawisko, lejący katar z nosa ale tylko w nocy, rano jak wstaję wszystko Ok ani kropelki, a w nocy normalnie woda jak przy mega przeziębieniu, nie wiecie co to może być ? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:09 antus a moze jakies uczulenie?? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Ant 12.12.05, 17:31 taki wodnisty katar wyglada na uczulenie. Tylko najwiekszy problem na co. Zacznij od nawilzenia w sypialni, powinno troche pomoc. Tez mi przyszly do glowy jakies kosmetyki twojego moza. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:08 to ja sie doloacze do ogolnych narzekac. tez sie cos dzis nieciekawie czuje. tez cos z brzuchem. jakis tez tak momentami malpowaty bol, no ale gdzie @ w 20dc... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:11 też się nad tym zastanawiałam ale ja oprócz trawek i to minimalnie nie jestem uczulona ale starość nie radość to i może nowe uczulenie się przyplątało, może na mojego M?hi hi tylko w nocy jestem tak blisko niego a wdzień dalej i jest wszytko OK)) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:11 ant - może uczulenie. hmm nowa pościel albo wyprana w jakimś płynie.. no chyba że jakieś kwiaty w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:13 wiesz aniu tez najpierw pomyslalam ze to moze byc uczulenie na twojego meza D chociaz mam nadzieje ze jednak nie )) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:13 Ant - w moim przypadku to szkoda kasy na teścik - i nerwów rzecz jasna! To musiałby być naprawdę wielki cud. Fakt grudzień to magiczny miesiąc ale żeby aż tak... nie nie na pewno nie Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:14 może podczas świątecznych zakupów skuszę się na wizytę w aptece i zatrestuję w wigilię - wczesniej na pewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:39 Witam na nowym wąteczku.... erga, pomysl logicznie...jak ty wytrzymasz jeszcze dwa tygodnie, jak tak bedziesz biegać do kibelka???Rób teścior, jesli negatiw to smaruij dziewccze drogie do gina...oj, ti, ti, ti, najpierw te przedłużajace sie krwawienia...teraz i ch brak....a ból pozoataje..to nie jest normalne...A poza tym, jesli jestes w ciąży, to te te bóle mogłyby byc niepokojące...ktat pobiegła do ginka...i teraz grzecznie w łózeczku leży))I moze byc spokojna o maleństwo.... Cytrusiku, leć do gina i to szybko!Szkoda czasu, skoro macie sie szykowac do invitro... Monisiu,Giazdeczko, o mnie gawędziłyscie?Żartujesz chyba, nudny ze mnie temat do rozmów))Teraz juz wiem dlaczego mnie uszy piekły...Moniko, jestem pewna,ze bawiłyście się super!!!I nadal dopominam się zdjęć!!! Melba, na moje oko , to juz ktos ma ten lokalik obiecany, a zwlekaja tylko z powodu przyszłego najemcy...Działaj, działaj!!! Ant, bidulko, moze powinnaś iść do jakiegoś specjalisty?Kurka ja miałam juz kilkakrotnie prawie cały kręgosłup nastawiany...najgorsze sa dla mnie kręgi szyjne..i ten niesamowity trzask podczas nastawiania((Teraz, gdy mnie bardzo boli smaruję maścią analgool( polecam również na przeziebienia)mozna ja kupic bez recepty za raptem 6 zł...rewelacja, ale pachnie troszkę miętowo... Marudko, toz swiat przed toba stoi....a jak tam sprawy samochodzikowe??? Stokrociu, to faktycznie jeszcze troszke poczekaj, tym bardziej,ze podczas wizyty u ginka pęcherzyka nie było....ale po 20 dniach od potencjalnej owu...test powinien wyjśc...zatem nie czekaj zbyt długo...może trzeba będzie @@@wywoływać sztucznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:51 Balbinko nie będę leciała do ginka bo nic się takiego nie dzieje. jest całkiem prawdopodobne że to była małpa tylko taka skąpa. a teraz już nie plamię i brzuchal też mniej mnie boli. to ból typowo małpowy. tyle że bez małpy ) Ale co tam - w styczniu przebadają mnie wzdłuż i wszerz. nie chcę tego przyspieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:57 eh, balbinko - szkoda o samochodzie gadac. czekam sobie spokojnie ok 30 dni na umorzenie (a moze umozenie??) sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:03 umorzenie, umorzenie kochan, a mnie nosi, cisnienie spadlo, jestem nadpobudliwa...chyba wiem dlaczego - bodaj 15 grudnia jest pelnia ksiezyca, mowi wam to cos? walnelo mnie i robie dzis nalesniki z 3 nadzieniami! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:10 Erga, alez mnie rozbawiłaś , mówiąc, że nic się nie dzieje...A może ja jestem zbyt wielką panikarą? No nie wiem...Zresztą ,skoro mają cię wkrótce przebadać.. ( chyba tak od dłuższego czasu powtarzasz...)a może dzidziul juz ci wtedy pomacha...hihihi Marudo, brak słów((( Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:12 Melba, bo bedziem bic!!!Pszczoła teraz przyczajona...ale tłuc będzi, nie podarujemy....a ile to dni do małpy, która ma nie przychodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:24 Balbinko - nawet nie wiesz jakbym wtedy sie ucieszyła DD Ale ja myślę realnie-moim zdaniem nic się nie dzieje. Z tym powtarzaniem hmm może troszkę masz rację - bo miałam być w grudniu ale wypadł ten wyjazd męża.. a bez niego nie chcę jechać. ech - nie spieszy mi się bo jakoś już tracę nadzieję że się uda i podchodzę do tego jak pies do jeża. Po prostu powoli oswajam się z myślą że będziemy sami, we dwoje i już. Przestaje mnie to przerażać. Już nie czekam na testowanie i takie tam - jedynie na cud mogę czekać Po rozmowie z mężem na tematy typu in-vitro ryczałam pół dnia. On za nic nie zgodziłby się na "dziecko z probówki" tak mi powiedział..... nóż w serce ale cóż - nie mogę robić czegoś czego on nie będzie chciał. Może zmieni zdanie ale ja nawet nie chcę wracać do tego tematu-za bardzo boli.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:31 Powiem tak - ty za bardzo panikujesz a ja za mało D Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:17 Erga jak wynika z tego forum to wszystkie obecnie zaciążone zarzekały się akurat w tym miesiącu gdy widziały dwie krechy że nie,nie to niemożliwe nie teraz, a jednak )) Marudka a widzisz skoro dwie osoby o tym pomyślały to coś w tym musi być)) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:19 Ant - no co ty - uczu;enie na męża?? nie nie - co najwyżej na jakiś kosmetyk którego używa D Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Stokrotko 12.12.05, 14:27 A co do testu to ten który robiłaś wczoraj pokazał drugą bladą czy nie???? Bo ostatnio miałaś cień prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:29 Ant, ale poprzedni najemca zdał już lokal, nie pozostaje w stosunku najmu. Ale rzecz jest warta zastanowienia, mam na oku drugi lokal, jeszcze nie zdany Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:34 Melduje sie w nowym wątku! Normalnie w pracy taki młynek, ze nie iwadomo w co rece wsadzić.... ale czytam, czytam, i jestem na bieżącą. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:04 Anialm, a Ty nie robisz testu jakoś za chwilę? Nabyłam Quick vue, dzidziuś z opakowania usmiecha się do mnie zachęcająco, a pod jego buzią widzę małe błękitne literki'używać nawet 2-3 dni przed oczekiwaną miesiączką' Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:12 Troszkę się boje robić ... ze zobacze tylko jedną kreskę. Mam po prostu wielkie stracha - starania bardzo intensywne, a brzucho boli małpowato... Pewnie ze mnie korci, ale jak mam znowu miec znajomy widok samotnej niebieskiej kreski, to chyba sobie poczekam jeszcze... Poza tym dzis dopiero 28 d.c. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:15 Ostatni cykl miałam 26 dniowy, ale zazwyczaj są 28 dniowe.Dziś jest 26 dc Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:19 To co jutro teścik? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:22 Hmmm, boję się jednej krechy...ale szczerze mówiąc...jakoś nie wierzę w ten cykl. Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:32 Ja chyba za to w druga stronę - za bardzo pokładałam nadzieje w tym cyklu. Mój Kochany wymyślił "sposób na dzidzie" i przytulaliśmy sie codziennie do zeszłej niedzieli - normalanie maraton sie śmiałam. W ostatnia sobote listopada byłam u ginia i powiedział ze pęcherzyk pęknie za ok 5 dni.... Takze stracha przez to wszystko mam jeszcze większego..... Głupia jedna krecha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:02 Marudko, róznie to z naszymi @@@bywa...dwie rzeczy sa pewne..przychodzą nieproszone i lubią stadne życie....Mnie kiedys wredota zaskoczyła w 19 dni! Dobrze,że wtedy w domku byłam, bo byłoby źle... Ant, moze faktycznie jestes uczulona na jakis kosmetyk mężula...no chyba,że się uczuliłaś na pierze...a i tak bywa czasami... Ciekawe, co tam z nasza Kasiulką.... Tycjo,sądziłam,że dostaniesz zwolnienie przynajmniej do świąt... No tak, święta, święta..tuż, tuż...U mnie cd..przygotowań...Zatem.... Wczoraj zrobiłam dokładny spis potrzebnych produktów, które mogę kupić z wyprzedzeniem....(druga lista czeka na realizację do 22).W tej chwili już sobie to wszystko stoi w szafkach oraz w lodówce)) Robię tak już kilka lat, poniewaz nienawidzę ogromnych kolejek do kas, tłumu, pilnowania jak oka w glowie torebki i przede wszystkim tracenia czasu....a dziś duże zakupy zajęły nam raptem niecałe 15 minut)))Przy okazji mężul nie musi kołować kilka razy po parkingu, by znaleźć wolne miejsce i obce nam sa kolejki czekajace na koszyk... A i plusem takich zakupów jest to,że kupuję tylko to ,co mam na liście.... Mam tez zamiar wypisać kartki świąteczne, a jutro je wysłać.... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:16 no wlasnie z wrednotami nic pewnego. ale to chyba taki falszywy alarm dzisiaj - przy moich dluugich cyklach 20 dni to byl by cud. chociaz erga twierdzi ze w grudniu cuda sie zdarzaja. cytrus dzieki za lekcje polskiego ) wybaczcie prosze to glupie czasem bledy, ale ja juz tak mam kiedys napisalam " meszczyzna" - dobra jestem, co? Balbinka - podziwiam z tymi przygotowaniami do swiat. nosz narmalnie slow mi brakuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:29 malba bo i ja się dołączę do lania - nie tylko pszczoła leje za przedterminowe testowanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:35 dopisuję się do kolejnej części naszego tasiemca... Przysłali mi przed chwilą nową Musierowicz, już nie mogę się doczekać kiedy zanurzę się w czytanie mniam mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:56 to jednak była ciąża pozamaciczna... kasia Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 16:01 Boze !!!!!!!!!! tak mi przykro......... Trzymaj sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Kasiu-Bebell! 12.12.05, 17:23 Bardzo mi przykro! Trzymaj sie dzielnie! Jestes silna i sobie z tym poradzisz! Bedzie dobrze! Gorace buziaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:58 ja juz przeczytałam Kurczę, chyba przeziębiłam sobie pęcherz, wrrr.Łykam Urosept.I nie oddalam się od łazienki Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 16:05 Bebell, tak mi smutno z Twojego powodu .. Trzymaj się , dobrze, ze jesteś/byłaś pod dobrą opieką. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Kasiu- Bebell 12.12.05, 16:13 Pisałam juz wcześniej, ale znowu mi post zginąl...sorki,jeśli sie powtórzy... Bardzo, bardzo współczuję!Jesteś niezwykle dzilna!Kochanie, ściskam i całuję! Piszesz,ze była ...zrobili laparo, czy doszło do samoistnego poronienia??Co mówią lekarze???Jeszcze raz całuję! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Kasiu- Bebell 12.12.05, 16:59 Bebell - sciskam, tak mi przykro. nie wiem co jeszcze moge ci powiedziec. trzymaj sie i badz dzielna, kochana. Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 16:13 Bebell, przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 16:18 w ramach raportu. bylam dzis u lekarza. Ciaza rozwija sie dobrze, choc lekarz ocenil ja na "mlodsza" niz to co liczy sie od ostaniej @, co mnie jakos nie dziwi, bo juz sama to wymyslilam, ze chyba pozniej mialam owu. Ale serce bije i jest ok. Krwiak jeszcze sie nie wchlonal, ale nie przeszkadza. To cos co we mnie jest znaczy swoj teren: nie wolno nam sie przytulac przez nastepne dwa tygodnie4. Maly egoista Ergo, przemysl, co dziewczyny mowia. Cuda sie zdarzaja. Melba poczekaj jeszcze do srody ... jak dasz rade oczywiscie. No i trzymam kciuki za lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 22:29 Abie, super, że ciąża rozwija się dobrze...a co do zakazu...to wisz...dwa tygodnie szybko zleci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 16:19 Hortiko, wcale się nie dziwię...to z pewnością okropne doswiadczenia ,które dziliłyscie ty , pszczoła, jutka i teraz bebell....A moze zrób ten test,będziesz spokojniejsz, jakikolwiek wynik zobaczysz.... My dziewczyny po przejściach z pewnoscią od tego horroru nigdy sie w zupełności nie uwolnimy..brrr, już taki nasz los... A kiedy masz hsg??? Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 17:00 hsg będę miała po tym jak powalczę z bakteriami, z bakteriami powalczę jak pójdę do gin, a tam z kolej jak dostanę i przeczekam @. Test zrobię, ale pewnie mnie nie uspokoi, bo jak wyjdzie pozytywny to i tak beta i usg jeszcze muszą wyjść ok. Cały czas jakoś byłam pozytywnie nastawiona, na zasadzie, że juz drugi raz się to nie przytrafi, ale my chyba jakoś przyciągamy nieszczęścia, tfu tfu-no same powiedzcie. Ciąża pozamaciczna zdarza się ok.4 razy na 1000 ciaż, no to teraz czekam na te 1000 ciąż, bo limit pozamacicznych już z nawiazką mamy wykorzystany u nas na forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 17:01 zauważyłam, ze przesadziłam, teraz ma być tylko 996 tych dobrych ciąż... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 17:41 Melba, a u ciebie tez malpa sie zbliza?? To moga byc tylko hormonki przed malpa, albo za ostro poszaleliscie z mezem. Pij duzo, naprawde duzo, najlepiej kwasne rzeczy. Sok z cytryny. Bierz witanine C. I siedz w ceiple. Owin sie kocem i pij, pij, pij. Wtedy jest czym sikac i pecherz sie szybciej oczyszcza z bakterii jesli takowe sie zagniezdzily. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 18:19 bebell - no strasnzie mi przykro. ale z drugiej strony to matka natura sama zdecydowala, nie? zobaczysz, sie wsio dobrze ulozy!!! woda z nosa - to uczulenia, mowie to ja - stara wyjadaczka chleba, wlascicielka wodnistej wydzieliny z nosa, juz od wielu, wielu lat Odpowiedz Link Zgłoś
esselte5 Bebell 12.12.05, 19:14 Bardzo bardzo mi przykro Dbaj o siebie, odpoczywaj i trzymaj się dzielnie. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny nie czekające na @ w tym tygodniu: Melba, Anialm, Althea, Ant ( i wszystkie, których nie wymieniłam) - powodzenia w testowaniu!!! Czekamy na dobre wiadomości. Niech znów otworzy się worek z prezentami Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 16:02 Marudko, nie masz za co podziwiać..praktycyzm przeze mnie przemawia ot co...no i wygodnictwo.... Erga, masz zupełnie racje,ze ja za bardzo panikuje,a ty na odwrót...Przeżyłam juz tyle, że juz wszystkiego sie boję....I nie mysl,ze do lekarza na skrzydłach lece...o nie...ale wyjscia nie ma...trza podgladac i robić IUI, to robię(( A ty zasługujesz na spore lanie za takie myslenie!!!Jestes młoda , superowa dziewczyna i na pewno doczekacie sie potomstwa, zresztą trafiłas w dobre ręce...i leczą ci te nadnercza...Tylko dzwoneczku, ty mój kochany, więcej cierpliwości oraz mniej jeżyków w stosunku do wizyt...bo potem takie dziwne mysli cie nachodza!Daj lekarzom podziałać.A co do in vitro....to ostateczność, sama wiesz, zatem nie myśl jeszcze o tym...U mnie podobnie mąz zareagował...ale i tak nie mielibyśmy za co zrobić przez najbliższych 5 lat...dlatego już nie dramatyzuję... Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 16:10 Właśnie Erga, Balbinka ma rację zupełną, chcesz zasłuzyć na klapsa, czy co??? Dziewczyny, ale mam pietra, przeżycia Kasi- Bebell przypomniały mi kropka w kropkę moje własne dokładnie z przed roku. I tak sie boję powtórki, bo te plamienia w połowie cyklu i brak@ teraz... Co prawda mnie nic nie boli, plamnień już od 10 dni nie mam, ale to sie wszystko może zmienić. Koszmar jakiś... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Dzieńdoberek :) 12.12.05, 19:21 Bebell, Kochanie, tak mi przykro... Smutna wiadomość bardzo... Nadal nie mam @, dziś 51dc - odkąd notuję cykle - od 2 lat - nie miałam tak długiego!. W niedzielę na treście nie było żadnego cienia. W 40 dc robiłam betę i była negatywna. Ale w 41,42 i 43 dc miałam rozciągliwy śluzik, więc mogła być późna owu... Gdyby @ miała nie przyjść, to wczoraj było za wcześnie na teścik... Nie wiem więc nadal nic, będzie co ma być. Na nic się nie nastawiam. Brzuszek boli i piersi. Czuję się, jakby @ miała sie zacząć w każdej chwili. Jeżeli nie będzie @ to w niedzielę chyba zatestuję (kurka, może to tez za wcześnie - 14 dni od owu?) i zapiszę się do ginki jak będzie jedna krecha... (Coś za dużo testów juz zużyłam w tym cyklu i kasa na betę tez poszła...) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Dzieńdoberek :) 12.12.05, 19:38 Kasiu, Bebell, bardzo...bardzo mi przykro!!!! Ściskam Ciebie mocno....brak mi słów....chciałabym coś mądrego Ci pwoiedzieć, ale nie wiem co (((( Cytrusia, Ciebie również przytulam...a w kwestii skąpej @...to nie wiem...może faktycznie warto iść do gina...sprawdzić o co chodzi....trzymaj się dzielnie!!! dziewczynki nieczekające na wredotę...kciuki zaciśnięte i czekamy na dobre wieści!!!! jejkuś...chcialam oś więcej napisać...ale póki co strasznie mi niedobrze....znikam chwilowo....ech te @ (((((( Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Dzieńdoberek :) 12.12.05, 19:59 ładnie ładnie, Ata...mdli Cię na widok forum Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Dzieńdoberek :) 12.12.05, 20:11 Bebell tak strasznie mi przykro.... brak mi słów. ściskam mocno. trzymaj się słońce! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Dzieńdoberek :) 12.12.05, 20:16 Blabinko - wiem wiem -. Ale wolę takie myślenie przyjąć - jest mi z nim dużo łatwiej. Bo takie nakręcanie się nie slużyło mi. A tak wogóle to taka jestem wkurzona - własnie scięłam się z sąsiadem... o parkowanie auta! bo gad niedobry zwrócił kiedyś uwagę koledze który dosłownie przyjechał na 5 minut przed blok ba! nie tyle zwrócił uwagę co złapał go za fraki!! dlatego jak teraz zobaczyłam że on źle zaparkował to nie pozostałał\m dłużna... echhh jeszcze mnie trzepie! nosz zdenerwowałam się jak nie wiem co! i wogóle wszystko mnie wkurza coś dziś.. idę pooglądać M jak Miłość żeby się wyluzować. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Dzieńdoberek :) 12.12.05, 20:51 Obiad - kolacja Męzulkowi podany i komp na moment wolny . Erguś nie wkurzaj się na głupich ludzi, nie warto szarpać nerwów . Ja mam dla odmiany nastrój "wzruszający się" - to raczej objaw @-owy! Buuu... Była dziś u mnie przyjaciółeczka ze swoim ślicznym 4-miesięcznym brzdącem, małe cudeńko )). Chłopczyk wygląda jak laleczka! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Dzieńdoberek :) 12.12.05, 21:00 po raz pierwszy piszę z mojego laptopa(laptoka) uwaga, próba klawiatury. Ja mam z kolei taki humorek,że najchętnirj bym komuś...no.wiecie. To u mnie objaw @-owy...ech. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Dzieńdoberek :) 12.12.05, 21:11 Melba - ja też zwykle się wkurzam tak przed małpą - a już trzyma mnie kilka dni - nosz mnormalnie trzepie mnie z nerwów - nawet o to że np. łazienka jest zajęta w chwili kiedy ja chcę skorzystać! Ponoć brak lubego tak wpływa na konietę - tsknię jak nie wiem co.. tak bym chciała sie przytulić do mojego Micha Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Dzieńdoberek :) 12.12.05, 21:11 bez zmian.a wiecie,że około 20 zasnęłam na kanapie jak dziecko?małż mnie obudził gromkim okrzykiem,ze net w laptoku działa, adrenalina zwyciężyła i obudziłam się Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 21:09 gwiazdeczko..i jak po wizycie u gina???Czekamy na dobre wiadomosci!!!Bardzo ich dzis potrzebujemy!!! Melba..częste bieganie do klopa oznacza....ale ja nic nie mówię.... Urosept i mocno cytrynowe herbatki na pewno nie zaszkodzi brać))) Oj, cosik te nasze brzuchy sie umówiły...mnie od 3 dni boli, ale typowo torbielowo...i też biegam do toalety jak szalona..(( znikam, bo zeszyty leżą...a leń siedzi przed komputerkiem... Kartki juz wypisałam)grunt, to sprawiac sobie przyjemność Pszczoła, gdzie ty latasz? Atko, jeszcze boli???współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 21:13 ja chyba zmykam spać - padam na twarz.. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia witam wieczernie:-)))) 12.12.05, 21:21 i najsamym wstepie kcialam powiedzieć koleżance Melbie i erdze, ze bardzo serdecznie je przepraszam, za tak rzadko tu bywam, ale...wiecie..imprę miałam...wybaczcie!!!!! idę czytać..*********** Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: witam wieczernie:-)))) 12.12.05, 21:25 no pszczoła - to opowiadaj jak tam impra! Bo foty pewnie już wysyłasz.. tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: witam wieczernie:-)))) 12.12.05, 21:29 nieeee ...wstyd..muszem kupić baterie, bo zgubiłam...nie pytajcie jak..DD impra jak impra...ale ty mnie nie ściemniaj..kiedy testujesz???????? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: witam wieczernie:-)))) 12.12.05, 21:32 Pszczoła, opowiadaj, opowiadaj jak impra minęła....Masz szczęście, jestes usprawiedliwiona..... a i wiem dlaczego atka taka zemdlona....hihi za duzo sie szalało, co? Moje zeszyty nadal leżą...wygońcie mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: witam wieczernie:-)))) 12.12.05, 21:35 chyba pod kanapą szukaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: witam wieczernie:-)))) 12.12.05, 21:36 na płaży szybciej...DDD ata niestety nie dojechała, a jeśli chodzi o zeszyty to chyba śnisz, ze ktoś cię tu wygoni.... ide czytać dalej.. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: witam wieczernie:-)))) 12.12.05, 21:38 a moja twórczośc radosna utknęła w martwym punkcie, natchnienie i się chwilowo skończyło.mnie też wygońcie.. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: witam wieczernie:-)))) 12.12.05, 21:47 Na ciebie teraz nie mozna krzyczeć....no i musisz koniecznie z nami poćwiczyc nową klawiaturke..lepiej będzie ci sie potem prackę pisało... Porawiłam dwa zeszyty...noz leń ze mnie paskudny..i maz na mnie burczy,że potem będę się denerwować... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: soochajcie...Stokrotka ma 1 bladziuteńką kres 12.12.05, 22:00 pszczola, miała, miała przed wyjazdem, ale zrobiła bete i nic nie wyszło..(( Po powrocie znowu testowała i znowu nic.... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia kuwa... z tym netem cholernym..o cholera 12.12.05, 22:13 chcialam napisac.. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Dobranocka 12.12.05, 22:19 Pa dziewczynki, idę spać chyba... Zastanawiam się, czy ginki nie zmienić? Ona nic nie robi z tymi moimi cyklami, mówi, że nic się z nimi nie powinno robić... Jak myślicie, czy tak powinno być? I, że jak za parę miesięcy nie wyjdzie, to badanie M, monitoring i ewentualna stymulacja owu. Mówi, że cykli się nie reguluje. Ale to co mam teraz, to przegięcie! Mam do niej zaufanie, pracuje tez w klinice leczenia niepłodności - więc chyba wie, co mówi..? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Dobranocka 12.12.05, 22:20 mi macica też zmieniła położenie..kiedyś śmialam się, ze to zależało od pozycji, w której się kochaliśmy...Stokrtko w kwestii zmiany ginki to wiesz...trzymam kciuki i tyle****** Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Dobranocka 12.12.05, 22:26 kolorowych snów Stokrotko!!!! a teraz mogę popisać co wcześniej mi się nie udało, a więc tak: Gviazdeczko i Moniko, och jak zazdroszczę Wam spotkanka...na pewno bawiłyście się przednie....ecg...te rozmowy wieczorne...az żal że nie mogłysmy być z Wami...a swoją droga będą jakieś fotki???? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Dobranocka 12.12.05, 22:26 laptok pomyslnie przeszedł wszystkie testy.Idę spać.Howgh.Jutro 27 dc, ostatni był 26 dniowy, ale zazwyczaj mam 28 dniowe. Oby moje testowanie było równie pomyslne Dobranoc, dziewczyny Kasiu, odezwij się, kiedy już będziesz mogła Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Dobranocka 12.12.05, 22:28 Cykli sie nie reguluje? Ale przeciez one od czegos nieregularne sa, nie? Ja raz mialam cykl 36 dniowy, w mlodym wieku, matura te sprawy i przez pol roku szanowna pani endokrynolog ladowala we mnie Duphaston. Ale wcale nie jestem zwolennikiem ladowania lekow bez powodu, i u mnie to chyba specjalnie potrzebne nie bylo. Ale cykl ponad 50 dni?? Tym trzeba sie zajac! najpierw powinnas dostac cos na wywolanie okresu! Ale moze u ciebie te cuda sa zwiazane z podrozami w ostatnim czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Dobranocka 12.12.05, 22:39 Stokrotka...ja bym zmieniła....albo chociaz poszłabym na rekonesans do innego ..mnie sie wydaje,ze powinni dojśc do tego skad takie długasne sie biorą...popatrz na Ergę, jej cykle tez były dziwne i zaleźli sprawcę... a swoja drogą...to badanko męzul juz dawno powinien zrobić, a nie za jakis czas.... Przy tak długich cyklach trudno wcelowac w owu...chyba powinna ją obserwować...ale to moje zdanie...Wiesz, ja miałam cykle ksiązkowe...zawsze 28 lub z tolerancja 1 dnia w jedna i druga stronę...owu tez przypadała na 13 dzień...i co wszystko mi sie pochrzanilo...owu od 11 do 16 włącznie...pewnie bym jeszcze w nieświadomosci żyła i przytrzymywała męzula do 12 dnia...by plemniczki podrasować...3 lata zmarnowane u jednego gina.... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Dobranocka 12.12.05, 22:49 Zoabczę jak to będzie... Jak nie będzie @ i będzie jedna kreska to pocwałuję do swojej aktualnej i zobaczę co powie... Ale dziwne to, brzuszek i piersi bolą od paru dni, jakby już już miała się @ właśnie pojawić i nic się nie dzieje - żadnego plamienia, nic - śluzik lekko wilgotny, szyjka nadal wysoko. A teraz już naprawdę idziemy do łóżeczka, bo zaczęłam myśleć za dużo Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Dobranocka 12.12.05, 22:53 hmmmmm a może to będzie tak jak z Ciuforkiem....jej też bardzo późno wyszedł test. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Dobranocka 12.12.05, 22:51 Abi, to dzieciatko będzie z charakterkiem)ciekawe po kim takie znaczace terytorium))Super,ze wszystkie twoje niepokoje poszły sobie....., ale musisz na siebie uwżać, przede wszystkim duzo leżeć i dać szanse temu krwiakowi zniknąć...a możesz spokojnie jechac do domku na świeta??Masz bardzo daleko?? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re:Gwiazdeczko 12.12.05, 22:53 Czekam i czekam na twoje rewelacje z usg!!! Wpadnę tu jeszcze na chwilunię po kąpieli...mąż krzyczy na mnie...... Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Dobranocka 12.12.05, 22:34 teraz dopiero zauwazyłam Stokrotko co napisałaś...wiesz kiedyś gdzieś czytałam, że faktycznie cykli się nie reguluje, bo długie cykle to po prostu mniej szans, ale wcale nie oznaczją one nic złego....tyle że nie wiem, czy te 50 dni to jednak jeszcze norma czy już nie....może po prostu idź do jakiegoś innego gina i sprawdź co on na to powie...nie musisz przecież od razu rezygnować z obecnej ginki....tylko po prostu dla własnej spokojności sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: kuwa... z tym netem cholernym..o cholera 12.12.05, 22:20 oznajmiam wszem i wobec, że już mi lepiej i dementuję, że zrobiło się noedobrze od forum ...płacze nad faktem, że Melba mogła mnie o coś takiego osądzić )) a swoją droga to Melba jak testowanko laptopika??? Pozytywnie???? A praca...wisz...nie zając nie ucieknie...jeste też druga opcja tego przysłowia, ale chyba jej tu nie wypowiem DD Balbinko...zeszyciki przed Świętami???? patrz wyżej co napisałam Melbie )) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: kuwa... z tym netem cholernym..o cholera 12.12.05, 22:22 o cześć))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: kuwa... z tym netem cholernym..o cholera 12.12.05, 22:27 0 6 Pszczoła....słucham Kazika własnie teraz....Krzesło Łaski )))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: kuwa... z tym netem cholernym..o cholera 12.12.05, 22:28 a ja El MariachiD Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Kasiu, tak mi przykro... 12.12.05, 23:11 wchodze na net a tu taka wiadomość, ściskam kochana Was mocno, ja nie wiem jak można pocieszyć w takiej sytuacji i powiedzieć coś konstruktywnego, Pszczoła to w końcu gdzie Ty baterię zgubiłaś ?BO nie doczytałam, miło Cię widzieć w dobrych nastroju, mój dobry duszku)) Melba ja też chcę horyzontal z laptopikiem, to co czekamy na jutrzejszy teścik ? Balbinko Ty to dla mnie wzór pracowitości jestes, co nie jestem na forum Ty zawsze masz albo klasowki albo zeszyty, Ty musisz z tej szkoły z Taaaaaaaką wielką torbą zawsze wchodzić, co ? Erguś złość piękności szkodzi, ale jak już sę odreagować to lepiej na obcych tzw. " ustawiaczach " a co niech ma, i zobzaczy jak to dobrze) To co móweisz Cytruś że ten katar to uczulenie, no chyba tak ale jeszcze nie mogę dojść na co, bo niczego w swoim otoczeniu nie zmieniałam Pszczoła kiedyś słyszałam, że To El Wariaci) Pa mam coś jeszcze do porobienia, ale uwaga podglądam) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: ant 12.12.05, 23:26 Zgadłas, zgadłaś..torbę to noszę prawie zawsze przepełnioną...ale czasem nie mam sił wiecej niz 10 sprawdzić...i stąd ciagłe moje utyskiwanie i biadolenie, zawsze coś do domu biorę do zrobienia, a to dyktanda(lub ich poprawy) a to sprawdzianiki z lektur, testy...itp. Swojego czasu znajomi żartowali sobie,że powinnam sobie wózek z supermarketu wypożyczyć....hihihi. A ta nowosc Musierowicz to "Zaba?" Jeszcze nie czytałam.... Muszę zmykać do łóżeczka.... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 witam wtorkowo 13.12.05, 07:53 BIJCIE-ZROBIŁAM TEST. I natychmiast spotkała mnie kara boska -wynik hmmm....negatywny.No ale.... .Albo mam zwidy, albo tam jest cień drugiej rózowej kreski.Małż jednakże go nie widział((( Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: witam wtorkowo 13.12.05, 08:05 Tak...tam nic nie ma-sprawdziłam w swietle dziennym Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: witam wtorkowo 13.12.05, 09:03 Melba - 27 d.c. pewnie za wczesnie... Bić nie bede za to ściskam mocno!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: witam wtorkowo 13.12.05, 09:20 Melba, moze jeszcze za wczesnie... czekam na rozwoj sytuacji. Ja twarda jestem nie mietka i testu jeszcze nie zrobilam. Z tempa sie pogubilam, ale wyglada na to ze podwyzszona. Jakis dziwny ten termometr co mi mezul kupil. Zmierzylam raz: 37,6. Zmierzylam w drugim uchu: 36,9. No i tak jeszcze pare razy. Cos w okolicy 37 wychodzilo, ale juz nie tak wysoko jak ta pierwsza. Dzisiaj Sw. Łucja przychodzi ze swiatlem. Jade zaraz na koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: witam wtorkowo 13.12.05, 09:25 Althea, to trzymamy kciuki )))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
esselte5 Re: witam wtorkowo 13.12.05, 09:12 Szkoda, że nie wytrzymałaś chociaż do 29 dc, bo 27 to faktycznie może być za wcześnie No ale @ nie ma i oby nie było nadal. Trzymam mocno kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Witam wtorkowo! 13.12.05, 07:42 Cześć Robaczki! Chyba nici ze wszystkiego, zmierzyłam rano tempkę i było 36,4 - także niska... 52dc cholercia . Lecę do roboty. Dziś jadę sama tramwajem i już jestem spóźniona Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Melba to powinna na dupe gołą czy klapy dostać!!!! 13.12.05, 09:12 czy klapy!!!!!!!!!!!!!!! 27 dc i lona testuje...ysz... miłego dnia dziewczyny))))))) Ania Ant- no na plazy zgubiłam baterie... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Melba to powinna na dupe gołą czy klapy dosta 13.12.05, 09:17 Melba! a msz! a masz! w goły tyłek!! co to za testowanie w 27 dniu???? oj kochana - masz szczęście że daleko mieszaksz!! bo jakbym cię dorwała.. echhh ściskam mocno! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Melba to powinna na dupe gołą czy klapy dosta 13.12.05, 09:19 Ale miałam dziś piękny sen - taki realny że normalnie wydaje mi się że to była prawda... śniło mi się że zrobiłam test i wyszły 2 kreski - cieszyłam się jak głupia - biegałam po domu, skakałam z radości.. echh szkoda że to tylko sen.. Ale jaki pięęęękny Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Melba to powinna na dupe gołą czy klapy dosta 13.12.05, 09:20 cześć laski )))))))))))))))))))) Melba, klapsy jak nic się należą!!!!! W każdym razie kciuki nadal zaciśnięte!!! pozdrawiam wtorkowo Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Melba to powinna na dupe gołą czy klapy dosta 13.12.05, 09:21 Na plaży? W grudniu?? Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Witam wtorkowo! 13.12.05, 09:18 Tak wogole to całuski z rana! Stokrotko - na długich cyklach sie nie znam, ale swieze spojrzenie innego gina moze pomoże. Ja tylko raz miałm cykl 50 dniowy ale miał wtedy duzo stresu, Wczoraj mielismy miły wieczór - jak kochanie wrociło wieczorem do domu, to poszedł ucałowac Nule na dobranoc no i zaczeli rozmawiać i od słowa do słowa doszli do tego ze wujek bardzo ja kocha i mame tez i ze kiedys mama bedzie jego zoną. Na co moje dziecie powiedziało, ze wtedy to ona bedzie nasza córeczka a pochwili spytała czy bedzie mogła do niego wtredy mowić Tatusiu..... Wiec musicie sobie wyobrazić jaką miał mine kiedy przyszedł do mnie do kuchni, wzruszenie pomieszane z szokiem.... ale sie chłop ucieszył !!!! no i ja tez GDZIE TO SŁOŃCE??!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Witam wtorkowo! 13.12.05, 09:19 u nasDD w gdyni jest slońce)))) pozdrofki))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Witam wtorkowo! 13.12.05, 09:29 I ja sie witam we wtorek 13 - tego) czesc laski. Melba - mi tez sie wydaje ze za wczesnie zrobilas test - i nadla trzymam kciuki. za reszte testujacych w tym tyg rowniez. i czekam tylko n ainformacje o II kreskach!!! ergus - faktycznie mialas piekny sen... oby sie spelnil jak najszybcie - z calego serca zycze!!!! w gdyni jest slonce??????? jade tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Witam wtorkowo! 13.12.05, 09:31 Ma_rudka, tylko szybko...bo się zaczyna chmurzyć!!! Ergo, to teraz tylko rychłego spełnienia tego snu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Witam wtorkowo! 13.12.05, 09:43 jak to sie chmurzy!!!!!!!!!!!!!!!! NIE!!!!!!!!!!!!! zatrzymajcie slonce )) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Witam wtorkowo! 13.12.05, 09:35 Anialm, Ale musiał się wzruszyć... powiemn ci że ja mam łzy w oczach bo wyobraziłam sobie tą rozmowę Stokrotko co do takich cykli to myślę że najwyższa pora coś z tym zrobić. co do "nieregulowania długich cykli" to się tyczy do 37 dni - to jest górna granica długiego cyklu. Powyżej to już jest coś nie tak i koniecznie trzeba coś z tym robić - tak piszą mądre ksiąźki - a uwierz mi że na ten temat duuuużo czytałam. Jutko - gdzie jesteś kochana?? już po egzaminie więc może wpadniesz do nas na chwilkę?? Matalko - odpocznij troszkę od pracy bo coś nas zaniedbujesz.. a twoje posty są tu bardzo mile widziane! Pszczoła- baterie na plaży?? czyli foty jakieś będą.. dobrze że tylko baterie posiałaś a nie cały aparat ) Bebell - myślę cały czas o tobie... ściskam cię taaaak mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Witam wtorkowo! 13.12.05, 09:49 bea foty jak kupię nowe baterie, ze zdjąć je z aparatu...no na plaży..wiecie taki piasek nad morzemDD no czy to moja wina, ze na plaży byliśmy??DDD Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Witam wtorkowo! 13.12.05, 10:02 ech, dziewczyny...zebrało mi się na wspomnienia.11 grudnia ,rok temu po raz pierwszy ogladalismy nasze mieszkanie, a 16 już podpisywalismy umowę przedwstepną.Kilka dni później dostalismy wycenę książeczki mieszkaniowej małża i prawie usiedlismy na posadzce w bankuto była bardzo miła niespodzianka. Jak ten czas leci.... Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Informacje od Moniki i ode mnie... 13.12.05, 10:09 Witajcie już na kolejnym grudniowym wątku! Kasiu, jest mi niezmiernie przykro, nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego tyle z nas to spotyka... Przytulam Cię bardzo mocno i będę się modlić, by następna ciąża była bardzo szczęśliwa do samego końca!!! Wiem Balbinko, że teraz jesteście naprawdę spragnione cudownych wieści i mam troszkę takich, ale również jedną nieco smutniutką... :o( Nasza Monia jest w szpitalu!!! Wczoraj z rana dostała silnych, częstych skurczy i trafiła prosto na porodówkę, groził jej wczesny poród i bardzo się bała, jednak na szczęście lekarzom udało się powtrzymać te skurcze i dziś prawdopodobnie leży już na patologii! Teraz musi koniecznie leżeć i niezwykle uważać na siebie, trzymajcie kciuki, by wszystko u Moniczki naszej i Magdzi było w porządku, proszę... Ja zaś rzeczywiście dokładnie wczoraj byłam na tym szczegółowym badaniu USG w Katowicach! Mój dzidziuś mierzy ok.6,5 cm, cały czas się kręci w brzuszku, rozwija się prawidłowo (jest 5 dni do przodu!); widzięliśmy główkę,brzuszek, rączki, stópki, struktury mózgu, żołądek, pęcherz moczowy, kręgosłup i rzecz jasna bijące serduszko!!! Łzy spływały mi po policzkach podczas całego badania, jestem bardzo szcześliwa! Przezierność karku wynosi 1,5mm, czyli jest w normie! Dziewczynki, tak bym chciała, żeby każda z Was mogła cieszyć się tak cudnym widokiem... Nie potrafię się tak do końca cieszyć, wiedząc jak wiele w Was wciąż czeka na swoją dzidzię, podczas gdy akurat mnie tak szybko się udało... Myślę o Was bardzo dużo i modlę się za szczęście nas wszystkich! Przesyłam pozdrowionka na cały dzionek!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Informacje od Moniki i ode mnie... 13.12.05, 10:16 W którym Monika jest tygodniu?Około 32, prawda? OBY Madzia zechciała jeszcze trochę poczekać...Martwię się. Gviazdko, cieszę się,że u Ciebie wszystko ok Erga, jaki piękny senoby był proroczy Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Informacje od Moniki i ode mnie... 13.12.05, 10:26 Nie wiem dokładnie który to już tydzień u Moniki, ale termin ma na 18.02., zaś Mogdzia waży 1600g! Wg lekarzy dzidzia przeżyłaby, ale i tak lepiej, żeby jeszcze troszkę pomieszkała w brzuchu mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Dzięki dziewczyny 13.12.05, 12:24 za pozdrowionka,uściski i kciuki trzymane za naszą Monię! Ja też bardzo się o nią martwię, ale wierzę, że mała Magdalenka jeszcze poczeka z przyjściem na świat! Musi być dobrze!!! Widzę, że tu ostre pozytywne testowanka się szykują, nono! Jeśli dobrze zrozumiałam, to najbliższy piąteczek będzie tym szczęśliwym dniem,a potem wigilia... Powodzenia kobietki moje!!! Mam pytanie do doświadczonych ciążowo mamuś! Czy bardzo psuły Wam się zęby w czasie ciąży??? Mnie wydawało się, że w tym okresie częstsze wizyty (co 2-3 miesiące) załatwią sprawę, a tymczasem wczoraj musiałam jeszcze odwiedzić swoją dentystkę, tak mnie zaczął boleć ząb gdzieś z tyłu! A dodam, że byłam u niej jakieś 1,5 m-ca temu i wszystko było ok! Teraz też za bardzo nie widziała nowych ubytków, jednak mnie bolało i otworzyła mi siódemkę, gdzie znalazła mikroskopową plamkę! Dostałam jakieś lekarstwo do środka i mam przyjechać 28.12.! Wtedy zobaczymy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Dzięki dziewczyny 13.12.05, 12:30 Niestety Gwiazdko to jest ta ciemniejsza strona ciąży u mnie do 5 miesiąca gwałtownie psuły się zęby aż moj dentysta zaaplikował mi lakierowanie, potem było lepiej ale miałam w ciąży tak czy inaczej 5 leczonych ząbków, niestety Jedz dużo nabiału Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Dzięki Ant! 13.12.05, 12:43 Tak myślałam, że muszę więcej spożywać nabiału, co w moim przypadku jest bardzo ciężkie, gdyż jestem niejadkiem "białych rzeczy", tzn. nie znoszę mleka,śmietany, majonezu, serów, kefirów, masła itp.! Jednak staram się nadrabiać jogurtami owocowymi, serkami smakowymi, danonkami i mlekiem 0,5%, które jeszcze jakoś trawię! Może uda mi się uniknąć tak częstego leczenia tych zębów! Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: gwiazdeczko 13.12.05, 12:51 ostatnie badania wykazaly zewcale nie caza wplywa tak zle na zeby tylko to zeczesciej cos jemy i dlatego tak jest a ciaza nie ma wplywu mi wsumie sie jeszcze zaden nie zepsul a juz 7 m ostatnio leczylam8 ale to jak karmilam jeszcze alicje teraz zadnych ubytkow nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 o rany 13.12.05, 13:43 mam nadzieje, ze Moniki Magdalenka postanowi jednak byc dzieckiem z 2006 roku!!! Trzymam za nie kciuki. Maz mi opowiadal, ze dzidzius co sie u nich urodzil jakies 3 misiace temu gdy mial 24 tygodnie i 450gram, teraz wazy juz prawie 2kg i jest slodkim chloptasiem z niemal 100% szansa na zupelnie normalny rozwoj. Mam nadzieje, ze sytuacja Moni nie bedzie miala z ta historia nic wspolnego, ale chcialam tylko powiedzie, ze dzisiejsza medycyna ma swoje sposoby. I jak z tym sloncem w Gdyni? Tu nie ma sladu po nim. Mam dzien przysypiajacy. I wpadlam dzis rano niemal w histerie, bo nie weszlam w moje stare dzinsy. Owszem pochodza z mojego bardzo chudego kresu, ale przeciez, ciazowo jeszcze nie zaczelam tyc, wiec co bedzie jak do tego zacznie rosnac mi brzuch?!?!?! Jestem zalamany moim wygladem. I niech nikt nie mowi, ze to od ciazy. W 8 tygodniu jeszcze sie nie tyje. Bede qwa wielorybem. I do tego narazie nie moge uprawiac zadnego sportu. Dobra pobiadolilam troche, nie gniewajcie sie, ale wiecie jak jest gdy sie ma dzien brzydaka... Erga, moze tak dla pewnosci sprawdzilabyc, czy sen nie byl przypadkiem proroczy? Bo ta twoja ostatnia @ jakas dziwaczna byla. Melbo, tym razem ja nic nie mowie, ale przypomnij sobie jak bylo ze mna. W 29 dc test wyszedl mi negatywny. Za cala testujaca reszte trzymam kciuki. Niech nas bedzie wiecej!!! milego popoludnia Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: o rany 13.12.05, 13:51 Abie, ja mam to samo, już udało mi się spaść ładnie z wagi w lutym tego roku i co a teraz znowu waga w górę i to z nawiązką, załamka, a przy ślubie ważyłam 56 kg teraz to abstrakcja, ale zamierzam coś z tym zrobić idę na basen, ot co, Abie na Twoim miejscu wcale bym się nie przejmowała, ciążą to jedyny bezkarny okres gdzie zawsze niedoskonałości można zrzucić na karb ciązy a poza tym stracisz karmiąc piersią i biegając koło wrzeszczącego tobołka), jedz to co chcesz i rośnijcie zdrowo) Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: o rany 13.12.05, 13:57 wszyscy tak mowia i maja racje, ale i tak sie wsciekam na swoj brak silnej woli...bo to tylko moja wina. mam nadzieje, ze lekarz zniesie mi przy nastepnej wizycie zakaz sporu, bo chetnie poszlabym na basen, albo przynajmniej na bardzo dlugi spacer. Ant, a apros basenu? Wiesz, ja wtedy nie zdazylam sie zapisac...a Ty jak? W ramach bezkarnosci, pozwole zapuscic sie tluszczowi i poczytam cos w pozycji lezacej DDD Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: o rany 13.12.05, 14:17 Abie, w ciagu 3 pierwszych miesiecy ciazy, brzuch raczej nie rosnie, ale organizm przygotowuje sie na jego powiekszanie. Dlatego troche przybywa na biodrach i nogach, zeby mialo co nosic dodatkowy ciezar. Organizm gromadzi tez wiecej wody niz normalnie. I tak ma byc! Dbaj o siebie i malenstwo! Trzymam kciuki za Monike i Magdusie! Mam nadzieje, ze mala posiedzi jeszcze troche w przytulnym mieszkanku pod sercem mamy. Ant, dobrze, ze mala juz czuje sie lepiej. Pewnie mila racje, z tym co powiedziala... Erga, ale sliczny sen! Oby jak najszybciej byl jawa! To jedak mezul zabral twoje dzwonki? A cena nie powiem, niezla! Za tyle to mozna sprzedawac z satysfakcja! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: o rany 13.12.05, 14:24 Althea - żebyś wiedziała - 3 EURO to 12 złotych!! na allegro chodzą nawet po 2 złote Dzwonki te kolorowe wziął wszystkie - 27 sztuk. A ja produkuję kolejne zrobiłam 10 sztuk biało-złotych. Zapakowałam je w pudełeczko i nie mogłam wyjść z podziwu że tak to ładnie wygląda! Ale teściowa się ucieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: o rany 13.12.05, 14:27 Erga, swietny prezent dla tesciowej! Takie prezenty sa najfajniejsze, wykonane samodzielnie, a jeszcze takie piekne to juz w ogole! Moja chyba dostanie duzego aniola. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Ja tez sie zapisuje na Piatkowe Wielk Testowanie!! 13.12.05, 14:18 To ja sie dolaczam do piatkowych testujacych! O ile jeszcze bede miala jakis powod do testowania. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ja tez sie zapisuje na Piatkowe Wielk Testowa 13.12.05, 14:21 A tak w ramach marudzenia: -karta do bankomatu mi nie dziala, i nic sie z tym nie da zrobic, przysla mi nowa, to juz trzecia w ciagu ostatniego miesiaca... pierwsza miala nieaktualne nazwisko, druga nie dziala... a w sobote wyjezdzamy, a karty do soboty napewno nie dostane. -chor spoznil sie pol godziny... a spiewl 15 minut, ale ladnie spiewali przynajmniej. To tb bylo na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ja tez sie zapisuje na Piatkowe Wielk Testowa 13.12.05, 14:27 a mnie dzisiaj szlag trafia!! najchetniej zamknelabym sie w jakims ciemnym pokoju i zgrzytala zebami. nozsz wszystko nie .............. ciekawe why?? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ja tez sie zapisuje na Piatkowe Wielk Testowa 13.12.05, 14:30 why???? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ja tez sie zapisuje na Piatkowe Wielk Testowa 13.12.05, 14:56 a zebym to ja wiedziala??? szlag mnie trafia i juz rano mnie na komendzie zdenerwowali ale wydarlam na nich morde i pomoglo. juz wiem wszystko, przed swietami jak dobrze pojdzie dostane umorzenie sprawy !!!!! ale to chyba nie przez ta komende taka jestem wsciekla.. ale powodu nie znam. mozna tak reagowac na zblizajaca sie owu?? (jesli wogole bedzie) a moze to @???? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ja tez sie zapisuje na Piatkowe Wielk Testowa 13.12.05, 14:57 ja tak mam przed @ ostatnio.Wczoraj chciałam mordowac własnego chłopa i dziecko,ale uszli z życiem Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ja tez sie zapisuje na Piatkowe Wielk Testowa 13.12.05, 15:04 dobrze ze przezyli ja wczoraj mialam ok dzien. ale dzis mnie troche nosi. moze i na @. poczekamy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ja tez sie zapisuje na Piatkowe Wielk Testowa 13.12.05, 15:19 To z autkiem załatwiasz, tak?? te idiotyczne protokoły.. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ja tez sie zapisuje na Piatkowe Wielk Testowa 13.12.05, 15:23 z autkiem, z aukiem, matko glupie sa te nasz banki, przepisy, rzad, kraj .... wymieniac dalej Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ja tez sie zapisuje na Piatkowe Wielk Testowa 13.12.05, 15:24 masz rację marudko.. ale co zrobić - przepisów nie zmienisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ja tez sie zapisuje na Piatkowe Wielk Testowa 13.12.05, 15:26 wiem i to mnie dobija. kurna moze nasze dzieci beda zyly juz w lepszym, madrzejszym i piekniejszym kraju taa jak wyjade z polski to napewno Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: o rany 13.12.05, 13:56 Abie, będzie dobrze, wcale nie jest powiedziane, że duzo przytyjesz Odnosnie zebów-w pierwszej ciąży i w czasie karmienia posypał mi się słownie jeden ząb, więc bez paniki...nie musi być źle Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: o rany 13.12.05, 14:04 Abie z basenu były ostatnio niciAle no muszę coś zrobić bo oszaleję tak mi się wciska to tu to tam nie mam ochoty na zmiane garderoby )) Ale Ty poki co powyleguj się i odpoczywaj, przed Toba bezkarne 9 mcy )) Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Gviazdko, 13.12.05, 10:28 cześć, cudownie, że Twój maluszek rośnie i rowija się prawidłowo. Jesteś już trochę spokojniejsza? Jak będziesz rozmawiać z Monią to pozdrów ją ide mnie i "uściskaj", dobrze , że jest pod dobrą opieką i udało się lekarzom opanowac sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Gviazdko, 13.12.05, 10:31 właśnie, pozdrów Monikę i powiedz,że ciocie trzymają kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Gviazdko, 13.12.05, 10:36 Tryzmam kciuki za Monię i Małą Madgusię niechlepiej jeszcze poczeka w brzuchu u mamy, jeszcze troszkę jest jeszcze taka malutka Gwiadeczko ciesze się ze wszystko OK Melba jeszcze jest czas a dzisiaj 13 - ty pamiętaj nie mogło dzisiaj wyjść wyjdzie w piątek mówie Ci )) Anialm wzruszające, chyba twój M został wczoraj tatusiem co ? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Gviazdko, 13.12.05, 10:53 Jejuś ale mnie zmartwiłaś Monią... Żeby jej maleństwo jeszcze wytzrymało troszkę... Pozdrów ją!! I powiedz że myślami jesteśmy z nią. Oj dziewczynki tak bym chciała żeby sen był proroczy.. Ale koniec tego myślenia!! nie nakręcać się to moje motto i jak do tej pory udawało mi się to super! więc zmieniam temat. Dzwoniłam wczoraj do mężula - warunki mają spartańskie - w łazience na kempingu mają 4 stopnie!! to chyba woda z prysznica zanim doleci do nich to już przymarza hehe. nieźle im idzie - parę dzwonków moich sprzedał!! (po 3 EURO za sztukę hehe) Tak się za nim już stęskniłam - jak słysząłam jego głos... ech.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Gviazdko, 13.12.05, 10:55 Melbuś - wspominaj wspominaj - nie ma nic piękniejszego!! Gviazdko cieszę się że wszystko jest OK. To już niedługo dowiesz się czy synuś czy córcia.. Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Gviazdko, 13.12.05, 10:57 Erga, może mężowi doślesz nowe dzwoneczki, skoro się cieszą powodzeniem, co?? wiedziałam, ze tak będzie -są superarskie.. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Gviazdko, 13.12.05, 10:55 Niestey znowu moja córenia jest chora - grypa żołądkowa, bidulkę meczyły dzisiaj rano wymioty, ale dzielnie to zniosła nawet nie płakala i powiedziała że dobze ze sie wyzygałam, teraz bzusek nie boli, dosłownie tak powiedziała, moje słoneczko, dobrze że ma obstawę bo dzisiaj musiałam iść do pracki został z nią M i teściowa A u mnie, zupełna posucha objawowa, normalnie nic totalnie nic, 26 dc, dobrze ze plecki trochę lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Gviazdko, 13.12.05, 10:59 Antuś uściskaj córcię od cioci Ergi - taka dzielna mała królewna.. A może brak objawów to dobry objaw?? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 A co do mojego snu 13.12.05, 11:01 To tak się cieszyłam że wszystko zaczęło mnie boleć i bałam się krok zrobić - tylko leżałam ze strachu... No i wtedy się obudziłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Ant:) 13.12.05, 11:03 A skąd kochana masz takie wiadomosci,że test wyjdzie dodatni w piątek? Uściskaj maleńką, niech zdrowieje.Moj okaz zdrowia też zaczął pokasywać,niedobrze Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ant:) 13.12.05, 11:08 Melba Ty sie mnie nie słuchasz a ja mówiłam że testujemy razem w piątek tak czy nie ? a tyś się wyłamała to teraz masz ja jestem czarownica z Gór Świętokrzyskich wiem co mówie, więc do piątku )) Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Cytruś -jeszcze o podatku 13.12.05, 11:03 trochę mnie jeszcze gryzie ta sprawa Waszego podatku, poszperałam i w sumie znalazłam w kilku źródłach, że nawet jak się nie rozpoczęło ulgi remontowej wcześniej to do końca roku można. Więc chyba na to nowe mieszkanie moglibyście coś kupić i odliczyć, tylko może powinnaś jeszcze zadzwonić do swojego polskiego urzędu skarbowego do informacji i się upewnić, w u nas co urząd to inne zdanie ma niestety.. a jeżeli nie to skoro macie zapłacić podatek dochodowy od tych odsetek to chyba też przysługuje Wam kwota wolna od podatku- tak na chłopski(?) rozum by się wydawało.. Ale tu może któraś z dziewczyn Ci jeszcze pomoże, bo ja w podatkach czuję się bezradna. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Cytruś -jeszcze o podatku 13.12.05, 11:11 a wiec po kolei: Monika - trzymam kciuki zeby malutka jeszcze dluugo zostala w brzuszku u mamy Gviazdka - super ze wszystko ok i kruszek rosnie, slicznie nam wszystko opisalas Antus - dzielna ta twoja corcia i jak ladnie mowi ode mnie tez ja usciskaj. no i wiecej nie pamietam, kurna........ Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: No:))pozytyw w piąteczek :)) 13.12.05, 11:22 OBY !! dziewczynki, oby!! trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: No:))pozytyw w piąteczek :)) 13.12.05, 11:24 To ja tez przyłączę sie do pozytywu w piąteczek ) jak juz to juz wszystkie razem .... hmmm... ale bedzie piatek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: No:))pozytyw w piąteczek :)) 13.12.05, 11:29 Erga - sen jak marzenie.... och! i jak sie tu nie nakręcać! kiedy to snia sie dwie krechy! Ant - a maleńka mądra i przesłodka w komentarzach tylko pozazdrościc takiej kruszyny oby to okazała sie jakas jednodniowa niestrawność.... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: No:))pozytyw w piąteczek :)) 13.12.05, 11:30 No pewnie w kupie siła, )) Ale ja mam dobry nastrojek bo i tak się nie nastawiam, ale za Was dziewczynki trzymam kciukasy wiecie czarownice ( bo wróżką nie jestem od 5 lat( tyle jestem po ślubie ) )potrafią przepowiadać ale nie swoją przyszłość) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: No:))pozytyw w piąteczek :)) 13.12.05, 11:31 Z mała już duzo lepiej już rozrabia w domciu i nawet zjadła śniadanko, i łobuzuje więc wsio Ok może faktycznie coś tylko staneło na żołądku, zrzucila i jest Ok oby tak dalej) Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: No:))pozytyw w piąteczek :)) 13.12.05, 11:39 Ja tez juz wyluzowałam - jestem dziwnie spokojna... cos mnie tam kłuje, wiec sobie mysle bedzie co ma byc.... Az trudno uwierzyc bo jeszcze pare dni temusie dziwiłam ze ktos moze spokojnie do tego podchodzić. Powiem wiecej jakby @ sie nie zjawiła do piątku to bym na dzień dzisijszy jeszcze nie testowała.... taki mam humor dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: No:))pozytyw w piąteczek :)) 13.12.05, 11:47 Ant skoro przewidujesz przyszłość to może i mi conieco przepowiesz?? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: No:))pozytyw w piąteczek :)) 13.12.05, 11:49 Ja już Ci powiedziałam idż i test kupuj ) Ale tak na serio nie chciałabym nikogo nakręcać bo wiem jak bolesne mogą być rozczarowania, wieć wiecej nic nie powiem) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: No:))pozytyw w piąteczek :)) 13.12.05, 11:47 No wiesz Anialm ty to już bardzie zaawansowana w cyklu jesteś prawda ? który to teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: No:))pozytyw w piąteczek :)) 13.12.05, 11:49 Dopiero 29 Tym razem to moj Pan czesciej niz ja mysli ze byc moze Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa hortika 13.12.05, 11:55 dziekuje ci kochanienka za informacje - masz racje z tą logiką, tez tak myslalam, ze jest jaks kwota wolna od podatku, skoro nie mamy dochodow, to moze sie zmiescimy w tej wonlnej kwocie. a i tak sie pofatyguje do urzedu zaraz jak przyjade. mam nadzieje ze blerwy-urzedniczki dwa dni przed siwtami udzielą mi informacji Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: No:))pozytyw w piąteczek :)) 13.12.05, 11:56 Noo anialm - to jest nadzieja..Panowie w tych sprawach mają więcej przeczuć Oby się udało! Ant - wiem wiem - ja nie chcę się nakręcać ale... obyś miała rację Póki co staram się o tym nie myśłeć - tak jak powiedziałam zatestuję w wigilię - w taki piękny dzień łatwiej będzie znieść jedną krechę hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 12:43 Gviazdeczko, super, że wszytko w porządku!!!!!! Cieszę ię razem z Wami )) jesli chodzi o Monię to również ode mnie ją pozdrów...myslami jestem z nią i Magda...aczkowielk wierzę, że będzie dobrze...nie ma innej opcji...jest pod dobrą opieką...leży w szpitalu...wszytstko na pewno dobrze się ułoży!!! dziewczynki w pięteczek wielkie testowanie????ojojojo to kciuki będą zaciśniete )))) Melba, rok czasu....pieknie...pieknie ))) Cytrusia, Hortika ma rację....jest jakaś kwota wolna od podatku...ale nie mam pojęcia ile Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 14:10 Ale wiecie co - mój sen był tak realny że cały czas mam wrażenie że to się działo naprawdę... Mam nadzieję że do jutra zapomnę o tym bo inaczej oszaleję Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 14:12 może zrób ten test, takie realistyczne sny lubią się sprawdzać... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 14:26 za bardzo się boję.. powiedziałam - w wigilię i już Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 14:33 A może piąteczek co )kusi kusi kusa))))))))DDDDDD Bom ciekawa strasznie Erga a może może , już nic nie mówie dobra dobra siedzę cicho)) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 14:36 oj kusi ) jeszcze z taką ekipą.. nosz jak tu nie testować?? Ale może wytrzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 14:45 Erga, fachowo to się nazywa stopniowanie napięcia, celował w tym Hitchcock (jag go zwał...)może jednak piątek??? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Erguniu, 13.12.05, 14:51 Byłabyś mistrzynią cierpliwego czekania wytrzymując naprawdę do tej wigilii, ale to dopiero za 11 dni, oj, ja nie dałabym rady!!! Może więc jednak dołączysz do sporej gromadki testujących w piąteczek???!!! Przemyśl to,plizzzz, tym bardziej, że umieramy z ciekawości!!! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 14:53 Melba uwielbiam Cie )DDDDDDDDDDDstopniowanie napięcia)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 14:56 ale kusicie.... ojjj no nie wiem czy przy was wytrzymam do wigilii Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 14:58 erga ja tez cie namawiam na piatek - w kupie (ale slowo, co) razniej. a poza tym mowia za @ lubia chodizc stadami to moze i II krechy tez?? kto wie Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 15:06 Erga - Ja tez dołaczam sie do postulatu zebys prztestowała w piątek.... Razem razniej... nawet z jedna krechą... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 15:13 To która testuje w piątek?? Melba - 27 dc Anialm - 29 dc Ant Ktoś jeszcze?? u mnie 32 dc.. normalnie ani by mi w głowie było testowanie ale ten ból brzucha przez 4 dni i plamienie przez 2 dni.. a małpy niet. Kurcze może poczekam do wigilii.. pomyślę jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 aajj jeszcze Althea 13.12.05, 15:15 To która testuje w piątek?? Melba - 27 dc Anialm - 29 dc Ant Althea Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: aajj jeszcze Althea 13.12.05, 15:19 Erga jak ty sie nie wykończysz nerwowo do wigilii z tej niepewności to my z pewnością tak... )))) Tylk o 2 dni plamienia i nic wiecej.... och a moze to ten "mały nosek" z wróżb andrzejkowych.... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: aajj jeszcze Althea 13.12.05, 15:21 To która testuje w piątek?? Melba - 27 dc Anialm - 29 dc Ant Althea - 28 dc Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: aajj jeszcze Althea 13.12.05, 15:23 Melba - 27 dc Anialm - 29 dc Ant - 26 dc Althea - 28 dc Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: aajj jeszcze Althea 13.12.05, 15:24 Ale nakombinowalysmy z ta lista... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 15:17 Ant 26 dc, Erga zmasowany atak przeprowadzamy na Cię kochana albo sie obronisz albo ulegniesz )) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 15:20 Oj anialm... chyba oszalałabym ze szczęścia Kurcze ale mnie kusicie.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:22 To która testuje w piątek?? Melba - 27 dc Anialm - 29 dc Ant - 26 dc Althea Erga 32 dc... nie wiem czy się zdecyduję.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:23 > To która testuje w piątek?? > Melba - 27 dc > Anialm - 29 dc > Ant - 26 dc > Althea - 28 dc > - > - > Erga 32 dc... nie wiem czy się zdecyduję.. Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:25 Całkiem spora grupka sie zebrała.... oby szczesliwie Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:26 może jeszcze się ktoś dołączy - wtedy ja też zatestuję Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:28 Ok Erga, idę na ulice jak złapię chętnego na teścik to dawaj go tu i nie będziesz miała wyjścia )) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:30 to może jakiegoś pana dla urozmaicenia?? niech napluje na teścik - jak to Matala mówiła - wtedy ponoć wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:30 w piątek będę miała 30 dc.Spadam ratować chore zwierzątka Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:33 o i jest kolejna do testowania - Melba. Ergus teraz to sie juz nie wywiniesz Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:37 Ale może stokrotka się zdecyduje.. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:52 no jo, w koncu chce jakąs kreche ujrzec - blagam, mogeeeee z wamiiiiiiiii??????? bede grzecznaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:58 Cytrusia, ktory masz dzien cyklu? Mow szybko i juz cie dopisuje! A Erga wpadla jak sliwka w kompot! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 16:06 Ja się nie dopisuję..u mnie dopiero..16 dc.... Przed godzinka rozmawiałam z pkanetka..u niej wszystko dobrze....tylko postanowili na jakis czas zrezygnować ze staranek....Powiedziała też,ze miała info od Monisi,że Magdusia juz sie urodziła... przez cc..waży 1500...Strasznie się zdenerwowałam..mam nadzieję,ze wszystko będzie dobrze... A umnie dzis iscie sadny dzień ...szkoda gadać....jak tak dalej będzie ,to chyba sie totalnie załamię...normalnie ostatnio zrobili sobie ze mnie chłopca do bicia...idę sobie wypić meliskę... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 16:12 O rany! Mam nadzieje, ze wszystko dobrze z Magdusia. Takie malenstwo... Moniczka trzymaj sie! Balbinko, pisz jesli dowiesz sie czegos wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 16:23 Monisiu, ogromne gratulacje!!!!!!!!!!Szkoda,ze maleńka okazała sie byc taka niecierpliwa i juz postanowiła zrobić wam przedwczesny prezencik gwiazdkowy....Mam nadzieję,że szybciutko wrócicie razem do domku!!!Duża buźka dla obu pań!!! Dziewczyny, myślę,ze gwiazdeczka będzie bardziej na bieżąco...ale jeśli sie czegos dowiem , to oczywiscie dam znać!!! Sączę meliske, ale nie pomaga...jeszcze po mnie nie spłynęło... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 16:17 o kurcze - taki malutki czlowieczek. mam nadzieje i trzymam kciuki ze wszystko jest i bedzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 MOniczko 13.12.05, 16:18 Mała Magdusiu trzymaj się dzielnie, Moniczko gratulację, troszkę szybko ale już jest z Wami Wasza Córenia) Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 16:19 ojejku!! też się zdenerwowałam.. Oby wszystko było dobrze, na pewno będzie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 16:22 Całusy dla świezo upieczonej mamusi!!! No i zeby córcia zdrowa była... wszsytko bedzie ok. troszke wczesnie ale widac tak miało być. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa wy swiruski jestescie:-) 13.12.05, 15:34 jak chcecie, ja moge z wami do towarzystwa potestowac - w 5dc Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: wy swiruski jestescie:-) 13.12.05, 15:36 No to ty?? my?? świruski?? hehe - jasne że możesz testować może ci wyjdzie jakaś krecha hehe A melba jest już na liście ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:34 To jeszcze zmienimy listę ) który to dzień będzie w piątek To która testuje w piątek?? > Melba - dziś 27 dc w piątek 30 dc > Anialm - 29 dc w piątek 32 dc > Ant - 26 dc w piątek 29 dc > Althea - 28 dc w piątek 31 dc > - > - > Erga 32 dc w piątek 35 dc ale nadal się waham D Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:38 powiedzialas erga ze jak ktos jeszcze dolaczy to juz testujesz!!! a dolaczyla i Melba i Cytrusia. jak chcesz to i ja sie poswiecie - w piatek bedzie 24 dzien Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:40 pomysl, pomysl - to podobno nie szkodzi (chodzi mi o myslenie ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:41 No już prawie wam się udało mnie przekonać D Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:42 ja to PRAWIE???????? D Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:46 Erga Erga Ty sie wahasz ? Ty mi się tu nie kiwaj DD Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 16:00 to może i ja dołączę do piątkowych szaleństw.. wtedy już Erga nie masz wyjścia, co? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 13.12.05, 16:03 biedna erga, teraz to juz napewno nie ma wyjscia D a ja wlasnie na allegro zamowilam sobie 15 komiksow Garfielda (tzn wlasciwie bedzie ich 7 bo na spolke z kumpela z pracy) - maz mnie z domu wyrzuci - znowu przyniose ksiazki ))) ale za to jakie DD Odpowiedz Link Zgłoś
hortika więc nowa lista na piątek!!! 13.12.05, 16:07 Melba - dziś 27 dc w piątek 30 dc Anialm - 29 dc w piątek 32 dc Ant - 26 dc w piątek 29 dc Althea - 28 dc w piątek 31 dc Hortika -34 dc - > - > Erga 32 dc w piątek 35 dc ale nadal się waham Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: więc nowa lista na piątek!!! 13.12.05, 16:09 Melba - dziś 27 dc w piątek 30 dc Anialm - 29 dc w piątek 32 dc Ant - 26 dc w piątek 29 dc Althea - 28 dc w piątek 31 dc Hortika -34 dc w piątek 36 dc Cytrusowa - Erga 32 dc w piątek 35 dc Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: więc nowa lista na piątek!!! 13.12.05, 16:11 Melba - dziś 27 dc w piątek 30 dc Anialm - 29 dc w piątek 32 dc Ant - 26 dc w piątek 29 dc Althea - 28 dc w piątek 31 dc Hortika -34 dc w piątek 37 dc Cytrusowa - Erga 32 dc w piątek 35 dc Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 QRCZE, WY JUŻ WIECIE?!?!?! 13.12.05, 16:44 A ja myślałam, że żyjecie jeszcze w błogiej nieświadomości, iż nasza Monia została dziś mamusią!!! Niedawno rozmawiałyśmy... Mała waży 1500g, jest bardzo silna, zaraz po porodzie wydała pierwsze dźwięki i oddychała sama, jednak teraz podłączono ją do respiratorka! Urodziła się przez cesarskie cięcie dziś o 9:20, gdyż leżącej na patologii Monii nagle odeszły wody, dostała ponownych skurczy, no i nie było na co czekać! Monika czuje się dobrze, jest spokojna i dobrej myśli, wie, że córeczka jest pod doskonałą opieką, choć jeszcze jej nie widziała (za to tatuś kursuje między mamą, a córcią!) Magda wyjdzie ze szpitala prawdopodobnie jak osiągnie wagę 2 kg; jej rodzice liczą na wspólnego Sylwestra w domku! Monia natomiast dziękuje Wam za wsparcie i serdecznie Was pozdrawia!!! To tyle wieści szpitalnych... Przyjemnego wieczoru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: QRCZE, WY JUŻ WIECIE?!?!?! 13.12.05, 16:51 Dzięki za dobre wieści, przekaż jej gratulacje, uściski iii ... bosz jak dobrze, że mała jest silna i że tak szybko mają być razem w domku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: QRCZE, WY JUŻ WIECIE?!?!?! 13.12.05, 16:53 Az sie poplakalam... Gviazdeczki dziekujemy za wiescie! Dziewczynki sa silne, co widac po Magdusi, taka malenka a sama zaczela oddychac. Poradzi sobie! Monisiu gratulacje! Dla taty rowniez gratulacje! Niedlugo przytulisz swoja coreczke! Mam nadzieje, ze mala bedzie szybko przybierala na wadze i ze szybko wyjdziecie ze szpitala. Buziaki dla calej rodzinki! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: QRCZE, WY JUŻ WIECIE?!?!?! 13.12.05, 17:04 Kurcze już???? Monia - gratulacje mamusiu!!! Tak się cieszę że wszystko jest w porządku!! Madziu - bądź silna - taka jak twoja mamusia !!!! Widać zależało jej żeby być z 2005 a nie 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: QRCZE, WY JUŻ WIECIE?!?!?! 13.12.05, 17:06 No ładnioe - widzę że tu jakiś masowy atak na mnie.. ojjj wy niedobre!! OK OK poddaję się - testuję z wami!! Hortika - ty już 34 dc ??? no no - obiecująco się zapowiada piątek.. Skoro Hortika doszła no to nie mam wyjścia - słowo się rzekło Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Lista piątkowa 13.12.05, 17:09 Melba - dziś 27 dc w piątek 30 dc Anialm - 29 dc w piątek 32 dc Ant - 26 dc w piątek 29 dc Althea - 28 dc w piątek 31 dc Hortika -34 dc w piątek 37 dc Cytrusowa - 5 dc w piątek 8 dc Erga 32 dc w piątek 35 dc Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Lista piątkowa 13.12.05, 17:12 no wlasnie Erga, jakbys miala jeszcze jakies watpliwosci, to chcialam Cie troche poszantazowac i o poprosic zebys tak jednak test zrobila, no a wiesz wielorybom sie nie odmawia Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: QRCZE, WY JUŻ WIECIE?!?!?! 13.12.05, 17:11 przepytalam meza: powiedzial, ze 32 tydzien i 1500 jest OK, czy ona jest intubowana czy podlaczona przez rurke w nosku? Robi sie to czasami po to zeby dac pluckom czas na wzmocnienie sie, nie wiem jak to napisac, ale jak wdycha to jest prawdopodobnie dobrze, ale przy wydchaniu moze sie "zapasc" i do tego nie wolno dopuscic, dlatego podaje sie tlen pod cisnieniem, ktory do tej zapasci nie dopuszcza. Pewni w miedzy czasie dadza jej preparat przyspieszajacy rozwoj plucek. Mam nadzieje, ze udalo mi sie powtorzyc, co mi owiedzial. Gviazdko, Balbinko, pogratulujcie Monisi i powiedzcie, ze na pewno wszystko bedzie w najlepszym porzadku, i ze ich coreczka bedzie rosla duza i piekna. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa wszystkie MADZIE są silne 13.12.05, 17:13 mowi wam to cytrusowa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Abie, 13.12.05, 17:21 Nie jestem pewna, ale Magda chyba ma tylko tą rureczkę i jest po badaniach płuc, teraz wszyscy czekają na wyniki! Lekarze powiedzieli Monii, że najważniejsze są 3-4 najbliższe doby, potem rodzice mogą już być spokojni o swoją córcię! Zaś wspomniane przeze mnie dwa kg mała ma osiągnąć w ciągu dwóch tygodni, czyli ok. 27.12.!!! Dzięki Abie za wypytanie męża!!! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Abie, 13.12.05, 17:25 to dobrze. Madzia sobie poradzi. a co do mojego meza. Wiekszosc moich kolezanek ma malenkie dzieci, a on ma przyjemnosc byc ekspertem od leczenia dzieci, wiec sie juz przyzwyczail No a dodatkowo w tym przypadku, to jego dokladna specjalizacja, wiec niech sie chlopak wykazuje wiedza, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: QRCZE, WY JUŻ WIECIE?!?!?! 13.12.05, 17:10 Monia ją podkarmi że mała przed sylwestrem przekroczy 2 kilogramy!! Jeszcze raz gratulacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Wiecie co?! 13.12.05, 17:29 Właśnie do mnie dotarło, że Magdzia Bombymoniki jest pierwszym dzidziusiem, które urodziło się w naszym gronie, cudnie!!! I cholercia to musi być dobry znak przed tym piąteczkiem!!! Wierzę w to z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Wiecie co?! 13.12.05, 17:48 pogratuluj Monice coreczki, napewno jest bardzo silna i jeszcze w tym roku beda wszyscy w domu) faktycznie jest to pierwsza nasza prawdziwa mamusia na kogo kolej teraz ja w marcu Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Wiecie co?! 13.12.05, 17:55 Ojej, Dziewczyny, normalnie poryczałam się! Wchodzę, a tu taka wiadomość! Boże, taka kruszyneczka! Monisiu, Magdusiu i tatusiu Magdusi - trzymajcie się!!! Musi być wszystko dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Wpadllam w dolek ;( 13.12.05, 18:20 i wszystko mnie dzis przytloczylo .... Od wczoraj zastepuje szefostwo, wiec dodatkowe obowiazki i urwanie glowy. Fakt - radze sobie, ale jakim kosztem- zamiast relaksu - stresy, a dzis 16 dc, wiec po owu. I huknely dwie nowiny- Pierwsza: przed 6 rano urodzila dzis kuzynka core; nawet nic nie wiedzialam, ze jest w ciazy, bo jak wyszla za maz tak przepadla. Druga: po 9 rano urodzila dzis kolezanka core; a z nia znamy sie dlugo i utrzymujemy kontakty, wiec wszystko wiedzialam. Esesmesowe gratulacje byly i radosci. Caly dzien sie trzymalam tylko teraz mnie cos dopadlo jakies smutki. Lezki mi sie kreca i sobie porycze. Kiedy ja bede miala te bliznieta ;? Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Wpadllam w dolek ;( 13.12.05, 18:22 no i nowy watek, ktorego nie nadrobie, bo sily nie mam. Ide sobie, bo zaraz klawisze beda mokre. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Wpadllam w dolek ;( 13.12.05, 20:31 Matalko, będzie dobrze, zobaczyszWszystkie będziemy miały swoje maleństwa.Nie smuć się Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Co ja narobiłam ;))) 13.12.05, 20:39 Wiecie co dziś narobiłam? Kupiłam dla M w pracy na wynos karkóweczkę z grilla z suróweczką z marchewki. W pracy schowałam do lodówki. Przed wyjściem z biura śpieszyłam się, wyciągnęłam pojeminczek i poleciałam do domu. Zareklamowałam M, jaką to mam dla niego pyszna karkóweczkę . Chcąc mu ją w domku odgrzać, nastawiłam patelnię, otwieram pojemniczek i ... wydobył sie ze mnie okrzyk - " o k***a, devolaj!!!". Pomyliłam pojemniczki i zakosiłam czyjś obiad )). Ktoś pewnie nieźle pomstował! Jutro będę musiała poszukać właściciela, przeprosić i odkupić obiadek - chyba że wziął karkóweczkę mojego M ))! Ale mi głupio było, hihi, a M sie śmiał! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Co ja narobiłam ;))) 13.12.05, 20:44 Może się ktoś ucieszyłGdyby popadło na mojego małża, ucieszyłby się napewno, uwielbia karkówkę Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Co ja narobiłam ;))) 13.12.05, 20:49 Ja bym się wkurzyła, gdyby ktoś mi obiad gwizdnął ))! Jutro będę się tłumaczyć, hihi! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Co ja narobiłam ;))) 13.12.05, 20:58 zaraz gwizdnał...przeca karkówka została, nie?z głodu by nie umarł Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Co ja narobiłam ;))) 13.12.05, 21:01 Stokrotko a może ten ktoś sie pomylił i zabrał karkówkę a ty po prostu złapałaś to co zostało.. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Co ja narobiłam ;))) 13.12.05, 21:06 Stokrotko, a co maz na delolaja?? Smakowal? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Co ja narobiłam ;))) 13.12.05, 21:22 Nie martw się, została karkóweczka...a jutro poszkodowany i tak bedzie wył na całe biuro...no chyba, ze to on pierwszy pomylił pudełka.... Ktat, wymyslcie jakis powód, by teściówka nic nie podejrzewała...ale najprościej będzie po prostu powiedzieć, co i jak...no i nie wygłupiaj sie...czy to wazne co ona powie??To dzidziul chyba powinien być najważniejszy..Przyłączam sie do klapsów....kobieto ty przeciez jestes na zwolnieniu i masz leżeć....gdzie ten rozumek zostawiłaś??? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Co ja narobiłam ;))) 13.12.05, 21:39 Smakował, choć karkóweczka by smakowała bardziej . Laski, ciągle nie mam @. Chyba w czwartek rano pójdę bez zapisu do ginki jak się nie pojawi... Niech mi da coś na wywołanie! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Co ja narobiłam ;))) 13.12.05, 21:52 Stokrotko, idz koniecznie. Ponad 50 dni to juz przesada. No i niech ona cos zacznie robic z tymi twoimi cyklami. Moze badanka jakies. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Co ja narobiłam ;))) 13.12.05, 22:26 Idę spać .Dobrej nocy po dniu pełnym wrażeń Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Wpadllam w dolek ;( 13.12.05, 19:06 Matalko, co to za smutki? Cieszyc sie trzeba, ze nowe zycia przybyly na ten swiat! Twoje blizniaki tez przybeda pewnego dnia! Buziaki! Trzymaj sie cieplo! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Ależ dzis wiadomości!!!! 13.12.05, 18:26 Przede wszystkim Bombamoniko!!!! mamuśka! Magduśka jest silna to bedzie suuuper, a ciebie ominęło najgorsze dzwiganie wielkiego brzusia Bebell, nawet nie pytam jak sie czujesz.... Myslę o tobie i wspieram cie myślami. Chciałabym aby to był tylko zły sen... Melba, Anialm, Ant, Althea, Erga i Horitka czyli w piątek dowiemy sie o 6 nowych przyszłych mamusiach No to juz prosze sie oszczędzać i jeść zdrowe warzywka. Ant jest czarownicą z gór to was zaczarowała ( wiem co mówię Balbinko, ja tez miałam dzis kiepski dzień w pracy, dzis 13, tyle ze nie piatek, ale w Hiszpanii to wtorek trzynastego jest uznawany za najbardziej pechowy dzień. U nas dzis była ewakuacja, ktos zadzwonił, ze bomba w szkole. A ja miałam tylko jedną godzinę i to tą godzinę. Trzeba bedzie odrabiać ją w sobotę. Gó..arze jedni! No i moi kochani uczniowie jako ze nie mieli 3 tygodnie lekcji nawet nie odrobili pracy domowej, nie mowiąc juz o powtorzeniu czegokolwiek. Ale im nagadałam! Jejku, ale bym chciała juz zrobic kolejne usg... Taka jestem niepewna po tym szpitalu... Boję sie... Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 13.12.05, 18:48 witajcie babell brak mi słów strasznie sie bałam takiej ciazy i w sumie dlatego nastepnego dnia pol.ecialam na usg kosiuniamy cie... abie tycja gviazdko ciesze sie ze u was ok gratuluje pierwszej forumowej mamusi i trzymam kciuki za nastepne uuu to sie posyp;ie w piatek dobrych newsow !!!! trzymam kciuki za upragniony widok u mnie ok leze plamienia okazaly sie jednorazowe pojawily sie piertwsze nudnosci i wstret do jedzenia najadam sie zapachem jak pochodze to boli dzis umylam okno i dostalam opierdziel ze przeciez mam zakaz no ale odcerpialam swoje bo bolalo i wiecej nie zrobie nie moge sie doczekac 22 jak zobacze serduszko i 24 jak powiemy rodzicom jeszcze w czwartek z mezem na kontrole do lekarza na onkologie mam nadzieje ze bedzie ok buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 13.12.05, 19:14 Kasiu - no co ty okno myłaś??? należy ci się porządne lanie!! masz się szanować, kobieto! tyle czekałaś na dzidzię a teraz okien ci się zachcewa?? Do łóżka i wypoczywać!! następne okno umyjesz za 8 miesięcy!! Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 13.12.05, 19:20 wiem wiem juz nigdy ale lepiej sie poczulam i zeby tesciowa nie gadala ze nic nie robie bo nie wie ale nalezy mi sie oj nalezy Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 13.12.05, 20:27 strach i radość!!!Ale się Magda pospieszyła, nie ma co!ale napewno wszystko będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 13.12.05, 20:29 Ufff, ochłonęłam trochę-serdeczne gratulacje dla Moniki ,i Męza Moniki Pierwsze forumowe dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 13.12.05, 20:38 Witam wieczorową porą nim położę się spać, a padam już padam! Matalko, nie smutaskuj się, wiem, że łatwo powiedzieć, ale ja naprawdę wierzę, że już niedługo dołączysz do wszystkich szczęśliwych mamuś! Ktat, a Ty kochana nie przesadzaj z porządkami, nie wolno Ci i koniec! Chyba ważniejsze jest zdrowie dzidzi i Twoje niż gadanie teściowej, prawda?! Więc, odpoczywaj na maksa i niczym się nie przejmuj!!! Muszę Wam jeszcze napisać ostatni news od Moniki... Niestety Magdusia jest niewydolna oddechowo, podłączono ją do respiratora,dostała leki na wzmocnienie płuc i jutro czeka ją kolejne prześwietlenie! Być może również jutro Monia będzie mogła ją nakarmić... Trzymajmy kciuki za nasze panie M.!!! Dobranoc dziewczynki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 13.12.05, 21:00 Staokrotko - no to narobiłaś!! Ja tam wolę devolay niż karkówke więc chyba bym się zdenerwowała - ale miejmy nadzieję że trafiłaś na smakosza karkówki ) Gviazdeczko powiedz moni że cały czas jesteśmy myślami z nią - to w końcu nasza pierwsza foremkowa mamusia!!! A madzia na pewno jest dzielna i też nabierze sił! No w końcu jak się ma taką mamusię to trzeba być dzielną! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 13.12.05, 21:01 Biedne malenstwo! Boze, oby z nia bylo wszystko dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 13.12.05, 21:04 Musimy w to wierzyć.. i modlić się za nie obie, ale ja wierzę że Ojciec Święty czuwa nad madzią - to w końcu dziecię wymodlone przed Jego grobem.. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 13.12.05, 21:37 Maleństwo biedniutkie, ale jest silne! Wierzę, że szybko dojdzie do siebie i pojedzie z rodzicami do domku )). Jestem z nimi myślami, my wszystkie jesteśmy! Bebell, Kochanie, a jak Ty się czujesz? Pewnie nawet nie mas zochoty zajżeć do nas... ? A Ktat dałaś czadu z tymi oknami! Może lepiej poinformować teściówkę, to się odczepi! Może nawet zmieni stosunek do Ciebie, w końcu babcią zostanie ))! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 13.12.05, 22:41 Wiecie u nas w domciu tez dzisaj wieczorkiem jest jeden temat o małej Magdusi i jej dzielnej mamusi, moj M mowi ze napewno wszystko bedzie OK a jak on tak mowi to musi tak byc Ktat do lozia a nie do okienciesz się tym wyjątkowym stanem Bebell kochanie jak Ty się masz, czekam niecierpliwie na wieści od Ciebie, Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 08:06 Witam w środę - widzę że pierwsza jestem Idę robić kawę - zaraz do was wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 08:50 I ja witam się z Wami w środę. Ależ wiadomości w międzyczasie się pojawiły. Aż uronilam łezkę jak to wszystko czytalam. Przede wszystkim ogromne gratulacje dla rodziców Monisi i jej męża. Magdusia to silna dziewczynka i napewno sobie poradzi. Bebell bardzo mi przykro, aż nie wiem co powiedzieć. Gviazdko, Abie, Tycjo i Ktat cieszę się że u Was wszystko dobrze. )) Ktat Ty nie szalej , odpoczywaj sobie, oknami może się zająć ktoś inny. Widzę, ze zapowiada się gorący piąteczek. Tyle testujących. Trzymam kciuki żeby u kazdej z Was pojawily sie die kreseczki. Czas na gwiadkowe prezenty ) Wczoraj mialam wizytę kontrolna u lekarza i wygląda na to, ze wszystko jest w najlepszym porządku. Wyniki mam dobre i czuję się też znakomicie. Słuchaliśmy bicia serduszka maleńswa. To niesamowite jak ono szybko bije. Chociaż muszę przyznać że moje z wrażenia biło niewiele wolniej. To już 16 tc, strasznie szybko to leci, ani się obejrzę i bedzie polowa ciąży. W końcu mam luzy w pracy wiec mogę tu bez wyrzutow zaglądać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 08:56 Ja również witam środowo, pochmurnie, ale dobre nastroje mnie nie opuszczają) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 08:56 To dobrze Nika że masz wiecej luzu - w końcu tez nie możesz się przemęczać. No i częściej z nami będziesz Bebell - myślę o tobie... pewnie nawet nie masz ochoty do nas zaglądać.. Rozumiem.. na pewno jest ci ciężko. Przytulam cię mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:01 ja tez witam w pochmurna srode ale tak jak u Ant - nastruj mam raczej pogodny i oby tak zostalo) Ktat - odbilo ci z tymi okanim??? matko - do lozka i nosa z pod koldry nie wychylaj!!! boshe, powariowala OKNA!!!! D Matalka - kochanie ty sie tak nie doluj, prosze... ja tez czekam na moje blizniaki wymarzone - i zobaczysz ze sie doczekamy) sciskam. Bebell kochanie - ja tez o tobie caly czas tak jak reszta mysle i sciskam. czekamy na ciebie ... MOnika i Magdusia - trzymajcie sie dziewczynki ... bedzie dobrze, MUSI!!! wiecej jak zwykle nie pamietam .... ( Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:08 Witam z rana! Ja juz na uczelni. Chcialam rano z domu zajrzec, ale internet sie zbuntowal. Mam nadzieje, ze bedzie dzialal jak wroce. U mnie nadal nie ma malpiszona, tempa ciagle wysoka, cyce mnie bola i brzuch troche bobolewa. Zycze milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:25 No tak zabolało mnie troszkę serducho, przeczytałam o wynikach egzaminów na aplikację i właśnie widziałam test, szkoda że jednak nie poszłam (tchórz ze mnie, cholercia, Jutuś daj znać jak Ci poszło i co u Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:29 a gdzie są wyniki tych testów?? wśród moich znajomych-2 się dostały i 2 nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 środa 14.12.05, 09:26 witam szanowne Panie Gviazdko,prosimy o wieści od Moniki na bieżąco Kasiu,myslimy o Tobie.Odezwij się,jak już będziesz mogła... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: środa 14.12.05, 09:27 nawet temperaturę zmierzyłam-nadal około 37,brzych czasem zakłuje, biust jakby większy))) czekamy do piątku Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:26 Matalko - ty i dół?? no nie wierzę.. Kochana może dlatego że za mało z nami przebywasz?? a ja dziś z ciekawości tempkę zmierzyłam - 36,8 - nie mierzę od początku cyklu więc nawet nie wiem czy wzrosła czy nie - no ale raczej chyba zalicza się do tych wyższych.. hmm - w piątek wszystko się okaże.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:27 Antuś - a widzisz.. ty tchórzyku mały!! zawsze tak jest - boimy się przed egzaminem że nic nie umiemy a po egzaminie okazuje się że był prościutki.. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:31 Nie nie ja nie mówię że był super prościutki, no i inaczej się patrzy na pytania na spokojnie inaczej w stresie, ale był do zrobienia żadne z kosmosu, jestem na siebie zła i już mam nadzieję że Jutce się udało. Cholercia jasna, no normalnie jestem an siebie zła jak diabli, zlałabym się po gołej wielkiej D ale nie sięgnę))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:35 Antuś - ale zawsze tak jest! Ja mam tak samo - jak nie poszłam na jakiś egzamin to zawsze wydawał mi się prosty - no właśnie bo to wtedy patrzy się bez stresu i wszystko wydaje isę łatwiejsze. Nie złość się - to już nie pomoże. Szkoda że nie zaryzykowałaś - ale cóż - stało się i już. Teraz myśl o piątku D Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:41 No tak mam nadzieję, że chociaż piątek zaspokoi moje poczucie rozdarcia albo jeszcze spotęguje moją złość nie tylko na siebie ale i cały świat...przesadzam wszystko bedzie dobrze jak by nie było a egzamin bedzie jeszcze raz pewnie za pół roku i bedzie Ok teraz i tak nie dałabym rady ze wszystkim, ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:48 Antuś - święta się zbliżają więc wszystkim dołkom mówimy NIE !!! Nawet jeśli w piątek dostaniemy kopa od jednej krechy.. Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:28 hihi, ja też jakoś w weekend sobie mierzyłam jednorazowo, ale to chyba nie ma sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:30 ja dlatego nie mierzę - odpuściłam sobie. Ale wiesz przed testowaniem wolałam zmierzyć - no bo jakby dziś było np 36,3 (jak bywa u mnie w I fazie) to nie byłoby sensu nawet testować.. Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:26 Cześć, Trzymam kciuki za małą Madzię i dołączam do zdania Cytrusi- Madzie są silne!!! Bebell-uściski, cały czas o Tobie myślę!! wiem co przeżyłaś i przeżywasz i na kiepskie pocieszenie powiem: najgorsze już za Tobą, zobaczysz. Spadam dziewczynki bo mam stresujący okres w pracy i jeszcze dziś firmowe przyjęcie gwiazdkowe i jeszcze katar okrutny mnie męczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:48 Czesc dziewczyny! Trzymam kciuki za małą Madzie - i wierze wszystko bedzie ok! U mie temperatura w ok. 37,3 od wczoraj przekroczyła magiczne 37... poza tym brzuch boli małpowato... Nie licze juz na dobre wiesci w piatek. Ale za Was kochaniutkie trzymam kciuki Buzki w ten pochmurzasty wstretny dzień! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:55 Antus - czym ty sie martwisz!!! zdasz za pol roku!! po co sie zamartwiac co by bylo gdyby ... bez sensu) ale mimo wszystko cie rozumiem ... i jak chcesz to ja cie moge zlac po D - mam blisko - ale nie wiem gdzie ona taka duza??? D ale mnie dobijacie z ta temperatura - a ja sie uparlam mierzyc caly cykl i caly czas mam 36,5 i 36,4 - kurna a wedlug wszystkich znakow na ziemi i niebie powinna byc na dniach owu. i co.... i pewnie cztery litery... ehh juz mi sie humor zaczyna psuc ( wrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Dobre wiadomości:)) 14.12.05, 10:04 Jutka się dostała, pięknie zdała egzamin, jeszze raz GRATULACJE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Dobre wiadomości:)) 14.12.05, 10:09 Jutka, gratulacje!!! ja nadal w szkole... wlasnie skonczylam zajecia w pracowni jezykowej... czyli glupie gadanie do siebie. Teraz ide krecic film o zmienianiu fleka. Bebell. mysle o tobie caly czas! Odezwij sie do nas troszke, Kasiu! Mam nadzieje, ze szybko wyjdziesz ze szpitala, a moze juz jestes wdomku? Buziaki!! Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:54 przede wszystkim gratulacje dla Moni!!!!!! A Magdusi dużo zdrówka i żeby jak najszybciej rosła i na Sylwestra była już w domku...Trzymam kciuki, żeby było dobrze, choć jestem przekonana, że będzie ok!!! Ktat, klapsy za te okna....szanuj się kochana!!! trzymam też kciuki za testując e w piątek....mam nadzieję, że będą same 2 krechy!!!! Matalko, ściskam kochanie...a dołom wszelkim precz mówimy!!! Trzymaj się i nie smutkuj!!!! Antuś, nie mysl o tym egazminie....czasu nie cofniesz....a przynajmniej na nastepny pójdziesz mnie zdenerwowana....co się odwlecze to nie ucziecze ...i tylko tak na to patrz...bo nie ma sensu się zadręczać...mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi!!! Bebell, kochana .....myślimy o Tobie!!! całuski dla wszytkich których nie wymieniłam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 10:09 A skąd wiesz?? To super!!! Gratulację Juteczko!! Wpadaj tu do nas byśmy mogły cię uściskać! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 10:10 Bo mam z Jutką kontakt, pochwaliła się mam to na piśmie)) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 10:11 aaa to super!! na poczcie jeszcze nic nie ma - pewnie za chwilę dojdzie Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 10:12 ja wprawdzie Jutki jeszcze nie znam - ale i tak gratuluje!!!!!!!!! wow Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 10:14 Ma-rudko - myślę że będziesz miała okazję poznać Jutkę. Powinna się pojawić na forum - zniknęła bo się uczyła ale teraz.. powinna odpocząć i wpaść do nas. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia prawie 300....baby wstrętne...czytam.... 14.12.05, 10:02 bede komentować na bieżąco bo nie mam waszych umysłow...wiecie stara doopa już jestemDDD więc tak- trzymam kciuki za wszystkie testujące w piatek)))))))) witamy na świecie Madziarę)))) Katarzyno kamieniowa- proszę przestać pleść bzudry!!!! histeria...tez coś...i ile niby przytylaś????? 30 deko????????? Gwiazdeczko ciesze się przestrasznie)))) Erga...testuj diable, testuj...ale byłaby jazda!!!!!:-0))))))))))))) w kwestii pozamacicznej ciąży Bebell... kurde...nie zazdroszczę jej tego wszytskiego...jak to się życie może kuwa popieprzyć..((( Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:11 ok, moze dojdzie zamin dojade do domu, bo teraz musze leciec. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:16 sprawdzam i sprawdzam i nic nie mam póki co.. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:17 Coś mi odbija tzn na skrzynce zobaczę z innej skrzynki Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:33 dzien dobry srodowo. trzymam ksciuki za maleńką imienniczkę i jej mamusię. co do egzaminu dla prawnikow, to nie ma co zalowac, bo slyszlaam ,ze dali tylko piemny, by bylo sprawiedliwie, a po ogloszeniu wynikow okazalo sie, ze nie zdalo egzaminu 90 procent osob. to chyba swiadczy albo o slabej wiedzy, albo o dziwnie ulozonym tescie. stawiam na to drugie, bo nie wierze, by ci, co zdają nie byli dobrze przygotoani. co tam jeszcze.... oj,z now zapomnialam co chiclaam ktorej jeszcze napisac tyle tego produkujecie, ze zanim dojde do konca, zapominam co ktorej chcialam odpisac, wrrr. no wiec napisze wam, ze dizs wieczorem bedą wyniki badan genetycznych - w koncu!!! a i tak bez interwencji telefonicznej pewnie nic z tego by nie wyszlo i dalej bysmy czekali - mowie glosno, ze niemieckie tzw. recepcjonistki są beznadziejne! na szkolenie do Polski je wwyslac! hihihihih Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:16 Ja tez gorąco gratuluje Jutce, no i z checia poznam Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:44 o niedobre kobiety!nic nie mam nowego w skrzynce Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:30 Wiecie co - miałam dziś sen.. Śniło mi się że szef dał wypowiedzenie takiej babce od nas - starsza kobitka na emeryturze ale u nas na etacie jest. Znów był ten sen taki realny.. A dziś dowiaduję się że był omawiany ten temat. Jednak jej nie zwolni ale.. kurcze - aż mi serce mocniej zabiło że moje sny mogą się sprawdzić.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:32 Antuś - jakie cudne zdjęcie!! jak je zrobiłasś?? Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:35 Jutka serdeczne gratulacje!!!! Tak czula ze Ci się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:38 Antus- super ta kartka - bo to chyba kartka swiateczna, co????? boska ) dzieki - to moja pierwsza kartka swiateczna w tym roku DD Ergus - j anic nie mowie o tych twoich snach proroczych - zobaczymy w piatek )) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:39 Ja ja nie potrafie robić zdjęć, to nadworny fotograf przedszkolny)ale cudna jest prawda? Wiem nie jestem nie bede i nie chce być obiektywna, ona jest śliczna Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:41 jest wiecej niz cudna))))))))))) i wiem ze ma to po mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:46 Antuś - to śmiało możesz wysyłać znajomym jako kartkę świąteczną z życzeniami!! Ciekawe ile osób zorientuje się że to twoja córcia Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:38 Erguś - jak ty masz takie prorocze sny, to hohoho.... no nic jez wiecej nie mówie Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:48 hehe - chciałabym Ale powiem wam że normalnie zszokowana byłam.. zwłaśzcza że nawet nie było mowy w pracy o zwolnieniach. Nie wiem skąd taki sen. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:50 Oj babo babo To niech ci się i ja przyśnie co? Możesz to dla mnie zrobić? )))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:51 jak bys moga i o mnie snic ergus - fajnie by bylo D Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:52 Jaka sliczna córcia pierwszy raz widze... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:54 Antuś - chciałabym ale chyba nie mam na to wpływu.. chyba że masz jakiś pomysł.. Ale co do tych snów to okaże się w piątek czy były prorocze - i wtedy możemy kombinować Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Babeczki..... 14.12.05, 11:25 Witam wczesną jak na mnie-przedpołudniową porą! Jak na razie nie mam żadnych nowych wieści od Moniki, pewnie sami czekają na prześwietlenie płucek Magdusi i wtedy Monia da mi zanć co i jak! Póki co nie chcę do niej dzwonić... Stokrotko, i jak wytłumaczyłać zakoszenie czyjegoś obiadku w pracy?! Znalazł się właściciel de volaille'a??? :oDDD Jutko, serdeczne gratulacje!!! Teraz możesz spokojnie do nas wrócić i zabrać się za powiększanie rodzinki! ;o) "Piątkóweczki", jak tam samopoczucie??? Jeszcze dwa dni i wszystko będzie jasne! Ależ się niecierpliwię!!! Marudko i Atko, podziwiam za dobry nastrój w taką szarugę!!! Ja chcę słońca!!!!!!!!!!!!!!! I żeby mnie ząbek pzrestał boleć! :o( Balbinko, czy Ty czekasz na wyniki IUI czy tradycyjnych przytulanek??? Dziewczynki, ten ząb doprowadza mnie do szału (a nawet nie wiem dokładnie który, chyba 7 lub 8), może coś mi się na korzeniu robi, ooo nieee!!! Dziś jeszcze muszę jechać do lekarza rodzinnego i na badanka serca, tak zalecił mój gin., dobrze, że do ośrodka mam bliziutko! Buziaczki na cały smętny dzień!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Stokrotka tą rąbniętą 14.12.05, 11:39 karkówą to mi smaka zrobiła...a ja żurek dziś kończę.. gratulujemu Jutce!!!!!! Ania Ant..jestem nieobiektywna, ale wypożycz mi tą pięknotę tak na tydzień choć cio???? plosiem.....DD i nie żałuj, ze nie poszlas.. ja wyznaje zasade nigdy nie żałuj podjętych wyborów..szkoda życia))) Matalko mam nadzieję, że dół odlecial w niepamięc.... Erga co ty masz z tymi snami???????? kissów million dziewczyny*** Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Stokrotka tą rąbniętą 14.12.05, 11:44 Ania jest prześliczna ja chcę mieć córeczkę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Sprostowanie! 14.12.05, 11:44 Wczoraj napisałam Wam, że prawdopodobnie dziś Monia będzie mogła nakarmić Magadlenkę, ale tak właściwie to nie ona będzie dostarczała małej pokarmu, tylko sztucznie go otrzyma! A tak poza tym, ja nie mam żadnych fotek!!! Kcę też zobaczyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Sprostowanie! 14.12.05, 12:16 pszczoła - sama nie wiem co z tymi snami - w piątek sie okaże To że jeden się prawie sprawdził to nie znaczy że drugi też. Ant-ja zawsze chciałam tylko synka ale jak patrze na twoją córcię to chyba zmienię zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Lalisia 14.12.05, 12:19 Twoja córcia też cudna!!!!! Ale wiesz - Boże Narodzenie 2006 ????? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Lalisia 14.12.05, 12:20 Lalisia - jejku jaka sliczna dziewczynka - a jaka ma fajan minke)) Bomba no - Ergus jakas ty spostrzegawcza Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Lalisia 14.12.05, 12:22 Ale bardzo dziękuję za życzenia!! A ty skąd taką śliczną karteczkę masz?? też fotograf przedszkolny?? Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Lalisia 14.12.05, 12:24 nie alisia nie chodzi do przedszkola sama ja robilam))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Lalisia 14.12.05, 12:25 Aaaa no to gratulacje!! Super pomysł - to jakiś program masz do tego?? Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Lalisia 14.12.05, 12:23 fakt ja nawet nie zwrucilam na to uwagi widocznie chyba bardzo chce zeby byl juz 2006) Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Lalisia 14.12.05, 14:39 Lalisia dziękuję za kartkę. Śliczną masz córunię Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:28 coś mnie dzis znowu brzuch pobolewa - jakoś tak małpowo.. Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:33 posciagalam troche kartek z netu i potem kombinowalam w photoshopie tylko taka pomylka z tym rokiem( a juz wyslalam do wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:35 Nie przejmuj się - może nikt nie zauważy. Ja po prostu za bardzo spostrzegawcza jestem ) Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:35 Myslisz ze małpowato.... ze tamto to były jakies tam plamienia... szkoda by było. A moze to wszystko przez to ze myslisz, ze moze jednak i teraz tak brzucho boli? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:39 Powiem ci że wogóle o tym nie myśle - nawet mi się udaje ) A boli tak lekko. Nie sądzę żebym znowu zaczęła plamić - pewnie to ostatnie to była uboga małpa. Dlatego też nie nastawiam się na to testowanko-choć zatestuję jak obiecałam. Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:41 A mnie tak boli prawy jajnik i czasem brzuch małpowo, ze juz chyba chce zeby przyszła @, bo wtedy mi przejdzie... Taki ból bardziej mnie straszy niz cieszy, bo nie miałam tak wczesniej. Ale za ciebie i tak bede trzymac mocno kciuki mocno, mocno Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:47 trzymam za was wszystkie kciuki w piatek))) a moja alicjasie rozchorowala na dobre juz 5 dzien ma ponad 38 st po lekarstwie spada jej tylko do 37,5 ma hrypke i chyba zacznie kaszlec bo ja juz pomalu do tego zbiera. Ale muszeprzyzna ze dzielnie sie trzyma nie jest bardzo marudna tylko po oczkach widac ze cos jej jest( lekarz powiedzial ze jaknie przejdzie za tydzien to znowu do kontroli ona wsumie pierwszy raz jest chora ale lakarstwa bardzo ladnie zarzywa a jest ich az 4 syropki. no i niestety mnie tezzaczyna zbierac boli mnie gardlo i kaszel sie przyplatal a wszystko przez meza on przyniusl to z pracy bo najpierw jemu cos dolegalo( Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:35 Lalisiu Twoja corenia jest słodziutka Erguś oj nie wiem nie wiem ale chyba dobrze że boli co ? Byle do piatku i śnija dalej i mów co ci się śni, a może Ty lepiej idź do domu spać a potem nam powiesz co i jak u której i kiedy co? Wiem wiem, to z tego nowy zawód można zrobic - "wróżka śpioszka prawdę Ci powie" - ładne co ? Sorki łapie mnie śmiechawka głupawka to pewnie z jakiegoś tam stresu, bo posucha objawowa zmieniła się dzisiaj na objawy typowe dla @ trochę późno ale są i pewnei @ się spóźni takei sa moje mniemania Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:40 hehehe - wróźka śpioszka - podoba mi się!!!! Oj fajnie by było Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:41 Antuś - no co ty - nie wyłamuj się. Małpie powiedz NIE i już! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:44 He he To powiedz to jej tzn @ a nie mnie ja stoję w szeregu w równym rządku i czekam na swoją kolejkę to się małpica zawsze musi wepchnąć pomiędzy ) Baby bywają wredne szczególnie te małpowe) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:50 co prawda, to prawda. Fajnie by było gdybyśmy wszystkie zobaczyły po dwie krechy - czyli 10 krech... hehe to by było!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:52 Oj przepraszam - 12 kreseczek ( 6 testujących ) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:55 taaaa...te nasze kreseczki.... a wlasnie, zapisalam sie na jutro do gina, powiem jej o tych dziwnych okresach, i innych niz zwykle bolach i poprosze o cos p/bolowego, bo kombinacja nospy i ibupromu do pare godzin na mnie nie dziala.... no i od razu pwoiem, co wyszlo w badnaixach genetycznych i kiedy to invitro... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:04 mówiesz 12 to tyle ile miesięcy w roku i Grudzien oj bedzie sie działo)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:08 no prosze 12 kresek na 12 mieisecy - musi cos z tego wyjsc!!!!! i ja w to wierze zreszta powtorze za nasza wrozka spioszka - grudzien to taki MAGICZNY mieiac juz sie nie moge piatku doczekac! zadnych malp do tej pry - slyszycie ????? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:17 Marudko - żadnych!!!! Jestem za!!! miesiąc dwunasty to i dwanaście kreseczek.. sześć testujących.. oj będzie się działo Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:21 Mnie się tak nasuneło 12 grudzień gwiazdka 6 - to mikołaj jak by nie patrzezc zawsze = PREZENT )!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:25 no no - masz rację!!!! czyli musimy testować wszystkie choćby nie wiem co!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:25 Właśnie dostałm relacje "ze stoku" moja mała chodzi na nauke jazdy na nartach no i zapatrzony w nia dziadek obiecła ze pojedzie zobaczyć swoją rybeńke jak jezdzi - mam tylko nadzieje ze zabrał aparat. Nula podobno mknie jak strzała (jeszcze z asekuracją na lince) i krzyczy na całą Malte, ze chce szybciej.... Nosz masz ci, ze sie nie boi Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:29 No brawo Nula )odważna dziewczynka Ja zamierzam mała po raz pierwszy wskadzić na narty w tym roku zobaczymy coz tego wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:32 Cóż za dzielna Nulka - super!! Niech się uczy! ja tam też krzyczałam na początku - ale ze strachu. Mężul mnie uczył ale gips na nodze też zaliczyłam Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:33 To jest własnie plus dla takich dzieci - im wczesniej tym lepiej (oczywiscie w granicach rosądku ) bo one szybko łapią o co chodzi i nie sa sztywne. Ja to bym chyba juz teraz sie nie nauczyła jezdzic - no chyba ze w wielkich bólach Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:34 No i krzyczałabym nie szybycie tylko wolniej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:35 ja tez nie umiem - nigdy nie maialam nart na nogach .a core podziwiam... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:43 ja uczyłam się hmm na trzecim roku studiów - więc też dość późno. Na piątym roku miałam nogę w gipsie - od kostki do.. hmm do dziurki I to jeszcze wtedy gdy miałam najwięcej chodzenia za literaturą do pracy dyplomowej Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:44 po 5 tygodniach mi ściągnęłi ale jeszcze 2 tygodnie chodziłam o kulach Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:45 ale już rok temu odażniej jeździłam - nogi już nie czułam. Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Babeczki..... 14.12.05, 14:24 Mysle ze spokojnie byście sie nauczyly. Ja nauczylam sie dopiero w zeszlym roku. Zamówiałam sobie na takiej malej górce godzine z instruktorem, a już za drugim razem zjeżdzałam w Czechach z całkiem sporych stoków. I wtedy dopiero mi sie naprawdę podobało. Niestety w tym roku nie pojeżdzę sobie, ale mam nadzieję że nie zapomne tego co się nauczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 14:29 Nika - tego się nie zapomina!! Moim instruktorem był Małż. Nie cackał się ze mną. Założył mi narty, buty podholował na kijku pod wyciąg i nie było wyjścia! Facet od wyciągu podał mi orczyk lekko pchnął i z krzykiem ruszyłam Jak już byłam na górze to musiałam jakoś zjechać - większość oczywiście na tyłku Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Babeczki..... 14.12.05, 14:36 Ja jeżdzilam na narty sama tzn. że znajomymi bo M. stwierdzil że nie ma ochoty uczyć się jeżdzić na nartach. Oby mu przeszlo do czasu jak będę mogla szusować po stokach. Wtedy będziemy jeździć we trójkę. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 14:37 no ja nie miałam wyjścia - mój to zapalony narciarz - od dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Babeczki..... 14.12.05, 14:38 a moj proponowal snowbord - kto wiem moze w przyszlym roku? jak sie przychowku nie doczekamy Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Jestem... 14.12.05, 13:39 Wyszłam dziś ze szpitala. W poniedziałek było USG- obraz praktycznie rozwiał watpliwosci, jajowód był już poszerzony. Zaraz potem zrobili laparoskopie. Zryczałam się okropnie i tak strasznie trzęsły mi sie nogi... nie mogłam nad tym zapanowac. Narkoze zniosłam dobrze. Po pieciu godzinach juz wstałam. Gdy mnie wybudzali, pomiedzy jednym a drugim zapadnięciem się jeszcze w sen przyśnił mi się Marek Aureliusz)) Wiem, że to on, nie pytajcie skąd) Podniósł się ze swego lóżka pokrytego skórami, stanął w dumnej pozie Cesarza Rzymskiego i powiedził:"Skromnie przyjmowac, spokojnie tracic..." Uspokoiłam się po tym śnie... Jest mi smutno. Ale juz nie płaczę... Przyjmuję swój los... Nie przeczytałam jeszcze wszystkiego. Jestem w trakcie, ale jest mi tak ciepło jak czytam Wasze posty do mnie)) dziękuję, że jestesie ze mną! kasia Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Jestem... 14.12.05, 13:41 Dobrze ze jestes juz w domku no i z nami. Ściskam mocno!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Jestem... 14.12.05, 13:41 Bebell - kochana - ściskam mocno i przytulam. Nam wszytstkim też smutno. Cały czas byłyśmy i jesteśmy z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Jestem... 14.12.05, 13:46 Bebell kochana dobrze że jesteś, teraz najważniejszy jest spokój aż mi ciarki poszły po plecach jak czytałam o Twoim śnie i jakie to prawdziwe, nie wiem dlaczego nas takie rzeczy spotykają ale pewnie jest w tm jakiś sens który trudno nam pojąć a jeszcze trudniej zaakceptować, Trzyzmajcie się, ściskam i przytulam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Jestem... 14.12.05, 13:53 Bebell-a sen... no niesamowity. Ale ten tydzień jest jakiś taki pełny snów - realnych snów Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Jestem... 14.12.05, 13:56 a moja teściowa się oburzyła jak usłyszała od W. o tym Marku Aureliuszu. I dała do zrozumienia, że jakaś postac biblijna byłaby bardziej na miejscu... A Marek Aureliusz pojawił się pewnie pod wpływem Szanownego Ignacego Borejki)) Przeczytałam całą Jeżycjadę w szpitalu... k. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Jestem... 14.12.05, 13:53 Nadrobiłam)) co prawda troche mi sie miesza, bo duzo na raz, ale jestem na bieząco) Monia- gratuluję córeczki!!! I modlę się, by było wszytsko dobrze, żeby szybko przybierała na wadze i rosła. Ściskam Ciebie I Magdulkę)) A w jakim szpitalu jesteście??? Jutka- gratulacje!!! Wiedziałam, że zdasz, Ty Wspaniała, Ambitna Kobieto!!! I wracaj do nas Kochana! Gviazdko- cieszę się, że USG pokazało prawidłowy rozwój Maleństwa. Pisz Kochana co u Was jak najczęściej! Kciuki za Testujące Stado)) Piątkowe juz zacisnęłam! Nosz, Kobiety adrenalina mi juz skoczyła!!! Buziaki dla Was kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Jestem... 14.12.05, 13:56 Bebell twój sen a raczej tekst staje się od dzisiaj moim mottem życiowym, wspaniałe słowa Daj znać jak już będziesz gotowa i jak bedziesz miała ochotę na spotkanko poczekamy tyle ile będzie trzeba na Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Jestem... 14.12.05, 13:57 To może sobota)) Althea przylatuje i może tez by się do nas wyrwała??? Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Jestem... 14.12.05, 14:04 ja mogę w sobotę po południu, po zajęciach na uczelni, a reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Jestem... 14.12.05, 14:05 Kasiu! Buziaki! Jak dobrze, ze juz jestes w domu! No i co to bylo z ta twoja Tosiula? Tak, bede w sobote w Warszawie. Co prawda nie wiem czy dam rade sie z wami spotkac, ale moze chociaz na momencik. Juz w niedziele chcemy jechac dalej, a w Warszawie tez troche bedziemy mieli do pozalatwiania. Ale tak bardzo bym chciala... Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Jestem... 14.12.05, 14:03 Bebell-uściski!!! wiem, co to za uczucie, niestety.. A sen rzeczywiście mądry i niesamowity. Ja też jestem na etapie Borejków (a dokładnie najnowszej Żaby) i pozwalają mi oni trochę odetchnać, bo baardzo boję się, że mi się znów pozamaciczna trafi.. Aaa, zapomniałam Wam powiedzieć, byłam przed chwilą na becie, wynik też będzie w piątek. Więc stresujacy weekend przede mną chyba Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Jestem... 14.12.05, 14:07 Wiem co czujesz Hortiko... ale wierzę, że wszytsko będzie dobrze)) ja też się boję... tak nam juz chyba zostanie... kasia Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Jestem... 14.12.05, 14:08 Hortika czyli zamiast testu beta?? ok - też zaliczamy ) Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Jestem... 14.12.05, 14:11 nie zamiast tylko dodatkowo, bo u mnie dwie krechy to dopiero pierwszy krok (ale jaki!!!!!!!!!!), muszę mieć podwójną betę, żeby być spokojna, że fasolka jest tam gdzie ma być. Ale wiecie co, ja po prostu wiem, że to to... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Jestem... 14.12.05, 14:12 aaaa - czyli ty już jestes pewna że się udało, tak??? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Jestem... 14.12.05, 14:07 a ja w sobote nie moge, buuuuuuu - mam firmowa kolacje swiateczna razem z kreglami(( Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Jestem... 14.12.05, 14:09 też chętnie bym poszła ale... hmm w szpitalu w tym laboratorium pracuje żona mojego kierownika - a nie chciałabym żeby ktokolwiek wiedział... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Jestem... 14.12.05, 14:10 a wyjdzie negatywny - to i tak może się roznieść że się staramy.. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Spotkanko 14.12.05, 14:20 Dla mnie w sobotę OK po południu po szkółce oczywiście, Może 18.00 Starówka, tylko ja nie wiem tylko dokładnie gdzie mogłybyśmy się spotkać, Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Spotkanko 14.12.05, 14:23 18.00 to dla mnie tez dobra pora)) A Ma_rudko Ty o której masz te kolację?? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Spotkanko 14.12.05, 14:25 na 99,9 % o 19.00 ( wiec nie dam rady, bo ok 18.30 pewnie bede miec taksowke... ale w takim razie bedziecie sie musialy ze mna spotkac po swietach i pewnie ju zpo nowym roku - KONIECZNIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Spotkanko 14.12.05, 14:29 To może 17.00 i wtedy Marudko dałabyś radę co ? I jak reszta ? Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Spotkanko 14.12.05, 14:31 no chyba, że na niedzielę przełożymy, co? może wtedy wszystkie będziemy mogły? A spotkać mozemy się pod dużą choinką na przykład??? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Spotkanko 14.12.05, 14:37 powiem tak... sobota przez ta kolacje to mi nie bardzo pasuje bo i wyszykowac sie musze itp. ale np niedziela - tyle ze pozniej ok 19.00 jak by kazdemu pasowala, co? widze ze hortika tez niedziele proponuje. tyle ze nie za wczesnie bo to moj dzien prezentowy (musze prezenty pokupowac, bo czas mi sie konczy ). Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Spotkanko 14.12.05, 14:36 Aż żałuję że mieszkam tak daleko... też chętnie bym się spotkała. Hortika - czyżbyś coś przeczuwała??? a może masz pewność? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Spotkanko 14.12.05, 14:37 sobota????chętnie Hortika, czy ja dobrze widzę??? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Spotkanko 14.12.05, 14:42 niedziela też może byc) ale nie po 19.00( raczej koło 17.00... w niedzielę niestety Althea nie będzie mogła(( Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Spotkanko 14.12.05, 14:46 moze byc i 17.00 w niedziele - zakupy zrobie pozniej. ale fakt Althea nie moze ( Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: HORTIKA !! 14.12.05, 14:55 nie, no co Ty, poczekajmy do piątku.. Po prostu przeczucie poparte objawami. I wiecie jaka ja kretynka jestem- staram się wszelkimi sposobami uspokoić, ze to nie bedzie powtórka z pozamacicznej i najlepiej działającym na mnie chwilową argumentem w powyższej kwestii jest, ze wtedy nie miałam żadnego przeczucia ciąży-zero, nul. Tylko takie argumenty to niewiele, tak się boję.. Trzymajcie kciuki, proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: HORTIKA !! 14.12.05, 14:58 Ja tam się nie nastawiam - zero przeczuć - wręcz przeciwnie. Zastanawia mnie tylko to pobolewanie brzucha i plaminie sprzed kilku dni. I chciałabym się upewnić że nic tam nie ma żeby w święta spokojnie napić się alkoholu ) Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: HORTIKA !! 14.12.05, 15:03 brak @ przede wszystkim i brak plamień uff, no i solidnie obolały biust już od ponad dwóch tygodni.. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: HORTIKA !! 14.12.05, 15:07 Horitka a jak cie ten biust boli? Mnie najbardziej jak leze na boku i reka mi go przyciska. Nie moge sobie znalezc pozycji do spania, bo boli. No i jak podskocze np. albo wykonam jakis inny gwaltowny ruch. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: HORTIKA !! 14.12.05, 15:11 Mnie też od wczoraj cycki bolą.. Ale ja się nie nakręcam!! o nie!!! Proszę was - jak tak opowiadacie to ja zaczynam obserwować u siebie te objawy )) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: HORTIKA !! 14.12.05, 15:12 Ale ja masakrycznie przekrecam niki, no normalnie sama sobie tworze.... dziewczyny przepraszam, za to ciagle przekrecanie! Ale jak mi sie raaz cos ubzdura to potem juz mysle, ze tak ma byc.... tragiczna jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: HORTIKA !! 14.12.05, 15:13 trudno opisać, po prostu go czuję, właśnie szczególnie jak po schodach schodzę, albo skaczę. W sumie zawsze mnie bolał przed @ ale teraz mocniej i dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Lalisia, Alicja jest cudna, będę się powtarzać-ja 14.12.05, 15:13 też chcę córeczkę A z biustem mam tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Lalisia, Alicja jest cudna, będę się powtarza 14.12.05, 15:15 A mnie piersi nie bolą, nic nawet nie nabrzmiały jak zwykle przed @.... Tylko mnie brzucho boli... No i sobie posikuje, co chwile do kibela i pare kropelek - a moze mam cos z pęcherzem. No ładnie a cała reszta widzi u siebie objawy zaciążenia Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Lalisia, Alicja jest cudna, będę się powtarza 14.12.05, 15:20 nie nei - ja nie widzę!!! ale sikam też co chwilę - hehehe Oj dziewczyny chyba przesadzamy. Człowiek wszyt\stko jest w stanie sobie wmówić. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Lalisia, Alicja jest cudna, będę się powtarza 14.12.05, 15:23 ja to do tego luzno podchode, bo "objawy" to ja mam co miesiac odkad sie staramy i to co miesiac inne. I jak narazie zadne nie byly ciazowe! Powymyslac sobie mozna, wazne zeby tego za bardzo do serca nie brac. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Lalisia, Alicja jest cudna, będę się powtarza 14.12.05, 15:27 no no - masz rację. A test i tak swoje pokaże D Ale to się nazywa autosugestia!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Spotkanko 14.12.05, 15:00 W niedziele to ja moze tylko rano ewentualnie. A co do nart, to ja sie uczylam w tym roku na wiosne. Ja panikara jestem stara i sie balam nawet swiasc na orczyk. Ale pani z wyciagu jak mnie zobaczyla to wziela mnie za reke jak dziecko, bo to gorka dla dzieci byla, i tak wjechalam na gore. a pozniej zjechalam tak z nia za reke. Pozniej juz sama wjezdzalam i zjezdzalam obot trzylatkow. Po 1,5 dnia na oslej laczce przenioslam sie na normalne stoki. Jak byla za stromo to mnie maz trzymal i jechalismy razem. Raz wjechalismy na gore i ja stwierdzilam, ze ja za nic w swiecie nie zjade. A obok jakis trzylatek sie darl, ze jest za nisko i ze on chce wyzej jechac. przyechali po mnie skuterkiem, ale ja uparta jestem wiec i tak zlazlam sama, niosac narty w rekach. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Spotkanko,no to kiedy????? 14.12.05, 15:04 Hortika, oki, NIC nie mówię, ale w piątek ...DDD Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Spotkanko 14.12.05, 15:04 Lalisia, sliczna kartka! Dziekuje! Ant! Od ciebie nic nie dostalam.... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Spotkanko 14.12.05, 15:06 Althea - po mnie przyjechali raztownicy i zwiźli mnie AKIĄ -(takimi sankami) prosto do karetki ) a ja na przemian się śmiałam i płakałam z bólu Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Kasiulka 14.12.05, 14:47 dobrze ze jestes oj ten Ignacy Borekjo i jego umysl filologa klasycznego mnie pognal kiedys na polonistyke i zostalo zamilowanie do mądrych slow ronyhc mądrych ludzi. Mareak Aureliusz podszeptał ci slowa, ktore powinn teraz wyznaczać ci droge, nie? przynajmniej w najblizszym czasie. Caluski dla Ciebie za to, ze jestaś taka dzielna! a te, co sie spotykają, to prosze za mnie wypic jednego browara!!! leb mnie boli, cisnienie mis koczylo, ja - niskocisnieniowiec mam teraz 121/75 i umieram. leb mnie boli z tylu i rzygac mi sie chce, ble. jak nie urok, to sraczka, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Ant, 14.12.05, 14:50 masz zajęcia na podyplomówce w sobotę?? ja mam praktykę)) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ant, 14.12.05, 15:12 Tak, mam mam czyli co może my się wcześniej zobaczymy co ? gdzei masz zajęcia ja na I pietrze, od głównego wejścia na architekturze PW Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Ant, 14.12.05, 15:16 a ja na parterze -w korytarzyku pod schodami , oczywiście też na architekturze.. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Poproszę o zdjęcia!!! 14.12.05, 15:15 Lalisi i Niki ze ślubu... kto mi prześle, ładnie prosze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Poproszę o zdjęcia!!! 14.12.05, 15:17 ja mam nikę, mogę wysłać, ale znając dziewczyny to już do Ciebie kilka maili idzie, a nie chce skrzynki Ci zawalić) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Poproszę o zdjęcia!!! 14.12.05, 15:20 Kasiu, dostalas juz zdjecia od kogos, jak nie to juz wysylam! A co do spotkania, to na mnie dziewczyny nie patrzecie, bo ja to i tak nie wiem czy dotre. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Hej, w środe! 14.12.05, 15:39 Kasiu Bebell, jestes dzielna.Jeszcze będzie dobrze i zaświeci słoneczko nad twoją mądrą główką.Pamietaj ze wszystkie tu o Tobie myslimy, tulimy cie do serducha zyczymy ci jak najlepiej. Warszawianki! sZKODA ZE NIE MOGE TERAZ DALEKO JEŹDZIĆ i pić browarków, bo normalnie to bym wsadziła swój kuper do samochodu i pognała do Wawy. Moze jak minie ten najtrudniejszy trymest to sie spotkamy. Althea, Ant przybędziecie na stare śmieci? Gratuluję egzaminu Jutce. Horitka.... ciiiiii.... trzymam kciuki. Reszcie dziewczyn juz cos pisałam. Ale w piatek wejde od samego rańca na neta zeby usłyszec DOBRA NOWINĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Hej, w środe! 14.12.05, 15:42 Kasiu wysłałam Ci zdjęcia. Trochę potrwa zanim dojdą do Ciebie. Ściskam Cię mocno Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Hej, w środe! 14.12.05, 15:49 Na święta no pewno że tak już się doczekac nie mogę Co do spotkanka to ja się w weekendzik dostosuję może być i sobota i niedziela Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Hej, w środe! 14.12.05, 15:55 Dziewczynki niestety typowe bole ostre małpowe się pojawiły już tylko czekam na wielkie przyjście chyba niestety nie doczekam do piątku Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Ant!ja nie mam nic w skrzynce! 14.12.05, 15:55 Lalisia supcio karteczka z twoja niunieczką! Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ant!ja nie mam nic w skrzynce! 14.12.05, 16:51 Tyśka - a czego nie masz?? Karteczki Antusiowej?? Ja ci mogę przesłać jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ant!j 14.12.05, 17:23 bóle jeszcze nic nie znaczą, jesli @ nie ma, jest nadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 14.12.05, 16:50 Witam z domku! Wiecie co - tak z ciekawości zajrzałam na sennik winsen.republika.pl/ ale się uśmiałam - popatrzyłam na hasło "ciąża" i odnośnik "brzemienność" No nic tylko bliźniaki w drodze - hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Lalisia ;)))) 14.12.05, 18:32 Bardzo dziekuje za zyczenia BN W wolnej chwili tez Wam bede zyczyc )))) Dzis humorek lepszy!!!! Wlasnie przekroczylam drzwi do domciu i ide robic jajecznice !!!! Milego wieczorku Wszystkim - tym malenkim i tym calkiem duzym )) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Lalisia ;)))) 14.12.05, 18:34 Tez jadlam jajecznice po powrocie do domu. Na boczku z cebulka. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Hejka! 14.12.05, 19:30 Cześć Dziewczynki! Niedawno wróciłam, myślałam, że w tramwaju zasnę.. Bebell, fajnie, że już w doku jesteś! Buziaczki, Kochana! Dobrze, że mała Madziulka Monisi dostanie dziś jedzonko i, że wszystko jest ok! Trzymam za wszystkie kciuki w piąteczek, niezła gromadka testujących . U mnie ciągle brak @ - 53dc. Rano jadę do pani doktor, mam nadzieję, że mnie przyjmie - terminy ma dopiero na nowy rok . Nie wiem czy testować przed wyjściem jutro, czy sobie darować? Coś na wywołanie by dała... Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Dobry wieczór :) 14.12.05, 19:31 Bebell wróciła, tak się cieszę i jednocześnie smucę kochanie... Trzymaj się dzielniutko!!! Warszawiankom życzę, by Wasze spotkanko wreszcie się odbyło i było bardzo udane, choć co do tego to nie mam żadnych wątpliwości!!! I podobnie jak Erga żałuję, że nie mieszkam bliżej! Niestety wciąż nie mam żadnych wiadomości od Moniki, strasznie się martwię i chyba spróbuję do niej napisać, mam nadzieję, że wszystko dobrze u niej jak i u Madzi... Moje dzisiejsze EKG nie wykazało żadnych nieprawidłowości, lekarz rodzinny oglądał też węzły chłonne, brzuch, osłuchał mnie i zmierzył ciśnienie! Wszystko jest OK! Co do bólu piersi, muszę Wam powiedzieć, że mnie zaczęły boleć dopiero jakiś czas po pozytywnym teściku, a bolały tak bardziej pod pachami niż od strony dekoltu! Qrcze tak liczę na te Wasze 12 kreseczek!!!:oD Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Dobry wieczór :) 14.12.05, 19:35 Gviazdka,daj nam znać, co u Moniki i Magdy,bo się stresamy, a to płodność podobno obniża,mam nadzieję,ze wszystko ok Stokrotka, zatestuj lepiej, bo kto wie, czy za rogiem...)))) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Dobry wieczór :) 14.12.05, 19:38 O rany! To mnie wlasnie tak boli z bokow najbardziej i na dole... no ale nie ma sie co nakrecac, ale pomarzyc zawsze mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia kurde...jestem tyko na chwilę.,.... 14.12.05, 19:39 soochajcie mam propozycję.... umówmy się NIGDY WIĘCEJ U NAS ŻADNYCH CIĄZ POZAMACICZNYCH, PORONIEŃ I INNYCH NIESZCZĘSLIWYCH ZAKOŃCZEŃ!!!! nigdy!!!!!! Bebel, Mamo Tosicy...jest mi niewyobrażalnie przykro.... po prostu nie znajduje słów... cieszę się, że już jesteś po wszytskim... ******** następnym razom bedzie dobrze!!!! kiedy masz iśc na kontrolę do gina? coś mówił? co dalej? następna sprawa....kiedy chcę żeby komuś się coś udalo, to mam taką zasadę nie mowię o tym glośno...trzymam pięści w milczeniu, więc czymam je!!!!! za Was... Hortiko..kurde....sza************************* nie bój się!!!!!! juz ustalone żadnych więcej pozamacicznych!!!!!!!!! pozdrófki wieczorne;-******************************* Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: kurde...jestem tyko na chwilę.,.... 14.12.05, 19:50 Ptoła, popieramlimit nieszczęść wyczerpałyśmy, teraz ma być samo szczęście. Rany, do małża przyszedł kumpel, zostawiłam ich na chwilę,żeby mogli porozmawiać, i taaaak mi się spaaaać zachciało...ziewam, położyłabym się...ale przy gosciu nie wypada Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Szpitalne wieści... 14.12.05, 20:04 Monika wreszcie się odezwała! Co za ulga!!! Razem z mężem siedzieli dziś u małej, która jest naświetlana z powodu żółtaczki, ale to normalna sprawa! Jutro być może Magda spróbuje oddychać samodzielnie! To tyle odn. naszej Moniki! Stokrotko, nie napisałaś nam dalszego ciągu de volaille'owej afery?! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Szpitalne wieści... 14.12.05, 20:09 Pszczoła masz rację - nigdy więcej!! gviazdeczko - dobrze że piszesz o Moni bo tu wszystkie czekamy. Ja obgryzam już paznokcie z nerwów. Zaraz myuszę zmykać - jżdże tam i z powrotem do szpitala. mojej przyjaciółki tato jest w szpitalu w stanie ciężkim - nowotwór. Jak to lekarz powiedział "pani ojciec jest umierający". tak mi smutno - nie wiem jak ją pocieszyć. Robię wszystko żeby jej jakoś pomóc - a nasi chłopcy za granicą - i nic nie wiedzą co tu się dzieje. Jej też ciężko bez narzeczonego.. Ale ustaliłyśmy że chłopakom nic nie mówimy - bo po co mają się martwić jak i tak nic nie pomogą. Dlatego zaraz muszę znowu pojechać po nią a zawieźć jej mamę.. płakać mi się chce.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: kurde...jestem tyko na chwilę.,.... 14.12.05, 20:04 ale sie zdenerwowałam! nie dość że net się ślimaczy to mój post się skasował. A spłodziłam takiego długiego buuu A serwer mnie wywalił i post wsiąkł.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: kurde...jestem tyko na chwilę.,.... 14.12.05, 20:17 Stokrotko a jak tam afera obiadowa?? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: kurde...jestem tyko na chwilę.,.... 14.12.05, 20:19 czyli jutro kupujemy testy?? a w piątek z rana testujemy?? tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: kurde...jestem tyko na chwilę.,.... 14.12.05, 20:22 Moj test lezy w szufladzie juz do dluzszego czasu. Kiedys kupilam dwa w zestawie. Ale jak narazie mialam okazje jeden z zestawu wykorzystac. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: kurde...jestem tyko na chwilę.,.... 14.12.05, 20:26 a ja już nie muszę testować Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: kurde...jestem tyko na chwilę.,.... 14.12.05, 20:40 a koleś małża jeszcze siedzi...nawet nie mam gdzie się schować,żeby wypłakać się w spokoju.Cholera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: kurde...jestem tyko na chwilę.,.... 14.12.05, 20:43 Melbus, przytulam cie mocno! Nie przejmuj sie kochana! Bardzo mi przykro... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: kurde...jestem tyko na chwilę.,.... 14.12.05, 20:44 Melbuś - tak mi przyktro...Ściskam - wypłacz się na moim. chcesz?? służe ramieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Pokażę wam prezent dla teściowej 14.12.05, 20:45 img312.imageshack.us/my.php?image=img20028aa.jpg Myślę że się ucieszy.. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pokażę wam prezent dla teściowej 14.12.05, 20:50 Erga, jakie to śliczne Nie będę płakać .Szkoda nowego laptopa. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pokażę wam prezent dla teściowej 14.12.05, 21:05 Melba - kurna sciskam i masz racje -nie warto plakac Ergus - prezent boski - slow mi brakuje!!!!!!!!!!! branoc Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pokażę wam prezent dla teściowej 14.12.05, 21:06 Erga, slicznie to zrobilas! To ile bedzie tych dzwoneczkow w koncu? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: kurde...jestem tyko na chwilę.,.... 14.12.05, 21:28 Afera obiadowa zakończona . Wszyscy dziś mieliśmy ubaw. A devolaj był dla męża koleżanki z księgowości. Karkówki nie wzięła. Bo mąż wybredny i nie lubi )). A ja chyba jutro nie pojedę do lekarza, bo mamy nowy (nowy-stary) samochodzik i M coś przebąknął, że nienaładowany czy cóś... Musiałabym z Woli na Domaniewską na 7 jechać autobusami... Kurde, no! Malba, nie smutkaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: kurde...jestem tyko na chwilę.,.... 14.12.05, 21:49 Miało być Melba oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Pszczoła... 14.12.05, 22:01 No, więc tak: we wtorek zdjęcie szwów i powtórka bety. Za dwa tygodnie będą wyniki badania histopatologicznego i wtedy do lekarza na kontrolę. Zapisałam się juz na 4. stycznia... Nastepna ciąża nie wcześniej niż za trzy miesiące... czyli podejmiemy działania gdzieś w połowie marca... razem z wiosną)) Taki mamy harmonogram)) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pszczoła... 14.12.05, 22:08 Kasiu, tzrymam kciuki zeby wszytsko bylo ok. Po szwach pewnie do marca nie bedzie nawet sladu. No coz Tosi sie udala dluzej pobyc jedynaczka. A jak tam Tosiulka?? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pszczoła... 14.12.05, 22:30 Tośka strasznie tęskniła za mną. Pierwszy raz rozstawałyśmy się na tak długo. W poniedziałek to juz płakała przy zasypianiu, tak cichutko i mówiła:"Mama, mama..." I jak Wojtek wracał ode mnie ze szpitala to robiła mu regularne awantury, że znowu wrócił sam i mamy nie przywiózł... I zmieniła się bardzo przez ten tydzień... jakos tak wydoroślała... mówi więcej, co prawda jeszcze mocno po swojemy, ale rozumiemy ją juz coraz lepiej... Wczoraj Wojtek ją zaszczepił, nawet nie zapłakała)) dzielna bestyjka! a dziś cały dzień się do mnie tuliła, a ja do niej)) k. p.s. aha, ta wysypka sama znikła po trzech dniach... nie wiemy co to było??? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pszczoła... 14.12.05, 22:39 Dzielne malenstwo! Ucaluj ja ode mnie! A krostki, dobrze ze zniknely... i miejmy nadzieje juz sie nie pojawia. Ja wlasnie robie kartke dla mojego chrzesniaka, 2 latka, na urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pszczoła... 14.12.05, 22:44 Ale dzielna Tosia!! na pewno bardzo tęskniła za tobą - a ty za nią. To dziś pewnie śpicie razem, co? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Erga... 14.12.05, 22:04 dzwonki śliczne!!! teściowa napewno się ucieszy!!! k. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Erga... 14.12.05, 22:06 bebell, ale zostaniesz z nami do wiosny, albo i dłużej? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Erga... 14.12.05, 22:23 no, ba!!!)) jesne, że zostane, nigdzie się nie wybieram, bo mi z wami dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Erga... 14.12.05, 22:30 Bardzo się cieszymy, bo nam z Tobą też ))! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Erga... 14.12.05, 22:36 Bebell - no no zostajesz z nami i już!! Byle do wiosny - ja będę z tobą się starać )) Cieszę się że prezent wam sie podoba - mam nadzieję że teściowej tez się spodoba. Dzwoneczków jest 10. A pudełko mam z ozdób takich słomkowych które koleżanka wysyłała bratu - niestety pudełko i łańcuch się nie zmieściły więc się ostały. Łańcuch widać tam w tle. A dzwoneczki (każdy inny) własnoręcznie zrobione nie mam pojęcia co teściowi sprezentować.. Melbuś - masz rację - szkoda laptopa - trza otrzeć łzy i próbować dalej. Stokrotko to ładnie się uśmialiście z obiadowej wpadki musiało być wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Erga... 14.12.05, 22:32 Po pierwsze, Melba kurcze przykro mi, ale nie smutaj się uda sie w koncu się uda i to oby jak najszybciej Erga moj M jest pod Twoim duuuuuuużym wrażeniem, no no a w zasadzie tych dzwoneczków no kochana powiem Ci że jak jemu sie w koncu cos podoba to to musi być w takim razie śliczne, ja tez nie mogę wyjś z podziwu, nauczysz mnie ??) Bebell na wiosnę budzi się nowe zycie, ale wiesz co zaraziłaś mnie chyba tą Jeżycjadą zamierzam gdzieś to dostać Tycja dostałaś już zdjątko? Jeżeli nie to daj znać to pokombinuje i prześlę jeszcze raz bo przesyłałam, ale widocznie nie doszło No dziewczynki jak dobrze pójdzie to jutro kupujemy tesciki, i jakie Quick czy może inny? A my jeseśmy w trakcie remontu robimy malutkiej pokoik już jest bliżej niz dalej do konca, już jej zazdroszcze tego pokoiku sama bym tu zamieszkała A gdzie nasza Balbinka i Abie? Jakoś długo nie widziałm też Kateb i Zeberki a i o Ciuforku myślałam ostatnio, ehh już trochę czasu tu jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Erga... 14.12.05, 22:42 Ant - no dzięęęęki aż się zarumieniłam. Mój M to wcale się na tym nie zna, więc doceniam tym bardziej jego zachwyt . choć mój M przyglądał się jak to robię. Ale samo opakowanie jest fajniutkie - ktoś nieźle to wymyślił. Bo te słomiane ozdóbki też ładnie w nim wyglądały. Chętnie cię nauczę - jakieś korepetycje on- line ) To naprawdę nic trudnego. A właśnie - jakie tety kupujecie?? bo to już jutro trzeba odwiedzić aptekę.. A mnie brzuch cały czas pobolewa, tak bardzo podobnie do małpy.. Ale póki co czysto i sucho Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Erga... 14.12.05, 23:27 Stokrotko - co do testowania i wizyty: Jak powiesz lekarzowi co i jak to przepisze ci najprawdopodobniej luteinę która wywołuje okres, ale jeśli byś była w ciąży to nic a nic nie zaszkodzi. Nie masz się czym martwić - ja tez już kiedyś tak miałam: w cyklu w którym brałam clo i duphaston małpa nie przyszła - czekałam, zrobiłam test i nic - poszłam do ginki i dała mi luteiną- no i małpa wtedy przyczłapała. Odpowiedz Link Zgłoś
hortika już czwartek.. 15.12.05, 08:25 Cześć Moje Drogie, Melba-tak mi smutno..., żesz diabeł by te małpiska porwał!! Erga-piękny prezent, na pewno się spodoba. Pudełko rzeczywiście fajne, też mam takich kilka właśnie ze słomkowych ozdób. Wybawiłam się wczoraj na gwiazdkowej imprezie w firmie, były tańce!! wreście!! W efekcie mam dobry humor i nie myślę o głupotach już, bedzie co ma być. Co ze spotkaniem - umawiamy się na niedzielę o 17 na Zamkowym pod dużą choinką? Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: już czwartek.. 15.12.05, 09:16 Czesc dziewczynki!!! Melbus - tulam mocno....!!!! Erga - normalnei mnie zatkło, te ozdóbki piękne, nie ma opcji zeby sie nie spodobały. Horitka - fajnie ze imprezka firmowa sie udała. Dzisiaj w ramach odstresowania idziemy do kina za darmo i jeszcze winka sie napijemy dostaliśmy zaproszenie od naszej szkoly językowej - zapraszają nas na film i lampkę wina, tak przed swiętami. Miłe nie powiem żeby nie Wczoraj tez sie alkoholizowałam tylko z okazji naszej rocznicy Buziaczki dla wszystkich! p.s. testu jeszcze nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 15.12.05, 09:23 Hortika a ty nie szalejesz aby za bardzo???DD no i dobrze))) Melbuś przykro mi...naprawdę)) Erga..kurde zatkalo mnie jak to zobaczyłam...prosto prezpiekne..podziwiam ludzi, którzy mają cierpliwość do takiej dlubaninki, ja bym to rzucila w cholere po 6 minutach...serrio-serio.... Bebel, no cóż to moze ja poczekam sobie na ciebie i razem na wiosnę zastartujemy??))))) przykro mi, ze ci się nei udalo...** reszta dziewczyn serdeczne kissy** aaaaaa i jeszcze jedno, o jutrze nic nei gadam, ale ze spotkania w neidzielę się nei wymigacie...chcę solidną dokumentację fotograficzną na krzynce!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Melba..ten usmeich oznaczał, ze się uśmeicham do 15.12.05, 09:24 Ciebie....wiesz ot em, bo czytam i widze, ze to goopio zagrzmialo...** Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Pszczołko 15.12.05, 09:48 Cieszę się ze Cie widze bo ostatnio to nam jakoś przycichłaś, opowiadaj jak tam Twój malenki siostrzeniec, czy już się troszke uspokoił ? No i jak po imprezie pewno była udana bo z Wami zabawa zawsze jest udana) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pszczołko 15.12.05, 10:10 A tak mi się nasuneło, Anialm ty to już chyba sporo po terminie @ jesteś co ? Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Pszczołko 15.12.05, 10:25 Dzisiaj jest 31 d.c., wczoraj mnie cos tknęło i po wieczornym kapąniu postanwiła sprawdzić co i jak tam ma się wśordku... wszystko mam rozpulchnione jakby ktos mnie napompował... A ty Ant jak przed jutrem? Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Pszczołko 15.12.05, 10:26 A co do rozpulchnienie, to moze @ wielkimi krokami sie zbliża Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa no i jak tam z piątkowym testowaniem??? 15.12.05, 10:26 ja dzis lece do gina, zobacyzmy co powie. aha, i nwes odtatnich dni - badania genetyczne są w porządku, mozemy miec razem ZDROWE dzieci!!!!! takze po nowym Roku invitro. nawet nie wiecie, jak sie ciesze z wynikow badan!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: no i jak tam z piątkowym testowaniem??? 15.12.05, 10:38 Cytruś, no to rewelacyjna wiadomość z wynikami badań!! tak sie cieszę. Dobrze, że mamy dobre wiadomości, bo złych przecie ma już nie być)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Anialm 15.12.05, 10:39 hmm jak u mnie? dziwnie, piersi opadły - dosłownie, a nie bolały w poniedziałek zaczeły we wtorek a wczoraj -opadły, brzuch bolał a teraz nic, generalnie wszystko świadczy na korzyść małpy, pewnie jutro bedzie albo jeszcze dzisiaj w nocy, ale jest jedno male ale otóż nie mam pryszczy a co miesiąc mam, i to jest ta jedyna rzecz która jeszcze we mnie nutkę nadziei tli Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: no i jak tam z piątkowym testowaniem??? 15.12.05, 10:40 Cytruś to super, czekamy na nowy rok ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: no i jak tam z piątkowym testowaniem??? 15.12.05, 10:54 Cytruś - ale się cieszę!! no to nowy rok zapowiada się ciekawie!! Ja tam objawów nie mam żadnych bo i pewnie nie ma powodów do objawów. No ale nic-obiecałam to i jutro stanę do szeregu siusiających w okienko testu Pszczoła jak tam Bartuś?? Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: 6 laski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 15.12.05, 10:55 Bebell, jeszcze raz przytulam mocno.....przykro, że tak sie to wszystko potoczyło.....mam nadzieję, że te 3 miesiące zlecą Tobie/Wam szybciutko i że będzie wszystko dobrze!!!!! Hortika....super wiadomość...póki co jeszcze nie mowię głośno, ale.....zresztą sama wiesz )) Erguś, piękny prezent la teściówki....pozazdrościć tylko!!! Gviazdeczko, bardzo się cieszę, że u WAs wszystko w porządku....)) a za Magdusię nieustająco trzymam kciuki!!!! no i oczywiście za wszystkie testujące jutro kciuki zaciśnięte!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Cytrusia!!!!!! 15.12.05, 10:57 super, że badania genetyczne wyszły dobrze!!!!!! Teraz czekamy na wieści po wizycie u ginka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Cytrusia!!!!!! 15.12.05, 11:08 ja tez sie Cytrus ciesze, ze te badanka sa Ok. super )))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 15.12.05, 11:02 Cytruś strasznie się cieszę))) Ania no wiesz...zabawa z nami to wiesz sama jak wygląda) u mnei wporzo) ajk zwykle. @ się skończyła, ale tak naprawde to aj sobie odpuszczam na jkiś czas..i tyle) mały drze sie niemilosiernie...piluje ryjka jak jakaś piła łańcuchowa, ale na serio zdrowotnie to znim wporzo ejst)) taki aktor...w oczach tyje...taki grubcio się fajowy robi powoli...)) ściski) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Jutka 15.12.05, 11:20 przypomniało mi się....Jutko gratulacje, aczkolwiek byłam pewna, że tak będzie!!!!! Mam nadzieję, że wkrótce do nas zajrzysz ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 15.12.05, 11:29 Mówisz piłuje, no to mają trochę zabawy z nim Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 15.12.05, 11:34 cieszę się że prezent wam się podoba. wiecie co - tak sobie myślę że chyba nie chce mi się jutro testować... No dobra!!! żartowałam!! nie bijcie - zatestuję! ) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 15.12.05, 11:37 Ty sobie tak nie żartuj, ja pokładam nadzieję w Tobie) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 15.12.05, 11:38 Wiecie co znowu zwalnia nam wątek, założy ktosik ? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 15.12.05, 11:48 no to załóż....)) piłuje, piłuje) ale to taka jego uroda chyba))) Odpowiedz Link Zgłoś