Dodaj do ulubionych

GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):)

12.12.05, 13:52
zapraszam do kolejnej części bo tamta okropnie już zwalnia..
Obserwuj wątek
    • pszczolaasia Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 13:53
      to ja się już wpiszę, ale czytam dopiero coście naplodziły....siedem laski!!!
      • melba7 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 13:55
        no proszę-kolezanki szybsze od swiatłasmile
        Co z Kasią?Przejeżdzałam dziś obok tego szpitala.Może wieczorem się odezwie...
        • erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 13:56
          Narazie nic się nie odzywała - tak się martwię o nią... żeby wszystko było
          dobrze..
        • ma_ruda2 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 13:57
          Melduje sie na nowym watkusmile
          i tez czekam na wiesci od Bebell ...
          • erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 13:58
            no proszę -taka była cisza... gdybym wiedziała że milczycie bo czekacie na nowy
            wątek to już rano bym go założyła wink)
            • ma_ruda2 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 13:59
              big_grinDDDD
        • melba7 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 13:57
          Złozyłam ofertę, panienka powiedziała mi,że lokal jest do przetargu, który mają
          ogłaSZAĆ NA PRZEŁOMIE GRUDNIA I STYCZNIA.Dopiero...ech.Zobaczymy.
          28 dc mam jednak 14, pogubiłam się w rachunkach.Nie wiem , czy wytrzymam z
          testem do 16, ale moze nie będę musiała, bo mnie brzuszek zaczyna boleć ,
          rzadko, przez kilka minut dziennie, ale jednoznaczniesad
          • melba7 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 13:58
            A gdyby kolezanka Pszczoła częsciej tu bywałą, miałaby mniejsze zaległosci w
            czytaniu, o!
            • erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 13:59
              Dobrze prawisz Melba!!
          • ant25 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:01
            Sie melduję, też martwię się o Kasię

Melba a może jednak byś się mogłą jakoś dogadać z poprzednim wynajmującym bo on
            byłby tratowany jako dotychczasowy i można by wtedy bez przetargu, i podnajem
            tak jak pisałam w poprzednim mailu.

Jacie jak mnie plecy bolą ten dysk to okropaśna sprawasad(((masaż poproszę,
            buuuuuuuucrying(
            • erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:04
              A mnie brzucho pobolewa - przez to co chwilka biegam do kibelka sprawdzać czy..
              nie cieknę.. smile) a tu czysto i sucho..
              • ant25 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:06
                Oj Erga Erga , teścik bym kupowała i już smile)

A ja nie mówiełam wam jeszcze o jednej rzeczy otóż mam dziwne zjawisko, lejący
                katar z nosa ale tylko w nocy, rano jak wstaję wszystko Ok ani kropelki, a w
                nocy normalnie woda jak przy mega przeziębieniu, nie wiecie co to może być ?
                • ma_ruda2 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:09
                  antus a moze jakies uczulenie??
                • althea35 Ant 12.12.05, 17:31
                  taki wodnisty katar wyglada na uczulenie. Tylko najwiekszy problem na co.
                  Zacznij od nawilzenia w sypialni, powinno troche pomoc. Tez mi przyszly do
                  glowy jakies kosmetyki twojego moza.
              • ma_ruda2 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:08
                to ja sie doloacze do ogolnych narzekac. tez sie cos dzis nieciekawie czuje.
                tez cos z brzuchem. jakis tez tak momentami malpowaty bol, no ale gdzie @ w
                20dc...
                • ant25 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:11
                  też się nad tym zastanawiałam ale ja oprócz trawek i to minimalnie nie jestem
                  uczulona ale starość nie radość to i może nowe uczulenie się przyplątało, może
                  na mojego M?hi hi tylko w nocy jestem tak blisko niego a wdzień dalej i jest
                  wszytko OKsmile))
                • erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:11
                  ant - może uczulenie. hmm nowa pościel albo wyprana w jakimś płynie.. no chyba
                  że jakieś kwiaty w pokoju.
                  • ma_ruda2 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:13
                    wiesz aniu tez najpierw pomyslalam ze to moze byc uczulenie na twojego meza big_grinD
                    chociaz mam nadzieje ze jednak nie smile))
                  • erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:13
                    Ant - w moim przypadku to szkoda kasy na teścik - i nerwów rzecz jasna! To
                    musiałby być naprawdę wielki cud. Fakt grudzień to magiczny miesiąc ale żeby aż
                    tak... nie nie na pewno nie big_grin
                    • erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:14
                      może podczas świątecznych zakupów skuszę się na wizytę w aptece i zatrestuję w
                      wigilię - wczesniej na pewno nie.
                      • balbinka74 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:39
                        Witam na nowym wąteczku....

erga, pomysl logicznie...jak ty wytrzymasz jeszcze dwa tygodnie, jak tak
                        bedziesz biegać do kibelka???Rób teścior, jesli negatiw to smaruij dziewccze
                        drogie do gina...oj, ti, ti, ti, najpierw te przedłużajace sie
                        krwawienia...teraz i ch brak....a ból pozoataje..to nie jest normalne...A poza
                        tym, jesli jestes w ciąży, to te te bóle mogłyby byc niepokojące...ktat
                        pobiegła do ginka...i teraz grzecznie w łózeczku leżysmile))I moze byc spokojna o
                        maleństwo....

Cytrusiku, leć do gina i to szybko!Szkoda czasu, skoro macie sie szykowac do
                        invitro...

Monisiu,Giazdeczko, o mnie gawędziłyscie?Żartujesz chyba, nudny ze mnie temat
                        do rozmówsmile))Teraz juz wiem dlaczego mnie uszy piekły...Moniko, jestem pewna,ze
                        bawiłyście się super!!!I nadal dopominam się zdjęć!!!

Melba, na moje oko , to juz ktos ma ten lokalik obiecany, a zwlekaja tylko z
                        powodu przyszłego najemcy...Działaj, działaj!!!

Ant, bidulko, moze powinnaś iść do jakiegoś specjalisty?Kurka ja miałam juz
                        kilkakrotnie prawie cały kręgosłup nastawiany...najgorsze sa dla mnie kręgi
                        szyjne..i ten niesamowity trzask podczas nastawianiacrying((Teraz, gdy mnie bardzo
                        boli smaruję maścią analgool( polecam również na przeziebienia)mozna ja kupic
                        bez recepty za raptem 6 zł...rewelacja, ale pachnie troszkę miętowo...

Marudko, toz swiat przed toba stoi....a jak tam sprawy samochodzikowe???

Stokrociu, to faktycznie jeszcze troszke poczekaj, tym bardziej,ze podczas
                        wizyty u ginka pęcherzyka nie było....ale po 20 dniach od potencjalnej
                        owu...test powinien wyjśc...zatem nie czekaj zbyt długo...może trzeba będzie
                        @@@wywoływać sztucznie....

• erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:51
                          Balbinko nie będę leciała do ginka bo nic się takiego nie dzieje. jest całkiem
                          prawdopodobne że to była małpa tylko taka skąpa. a teraz już nie plamię i
                          brzuchal też mniej mnie boli. to ból typowo małpowy. tyle że bez małpy smile)

Ale co tam - w styczniu przebadają mnie wzdłuż i wszerz. nie chcę tego
                          przyspieszać.
                        • ma_ruda2 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:57
                          eh, balbinko - szkoda o samochodzie gadac. czekam sobie spokojnie ok 30 dni na
                          umorzenie (a moze umozenie??) sprawy...
                          • cytrusowa Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:03
                            umorzenie, umorzeniesmile

kochan, a mnie nosi, cisnienie spadlo, jestem nadpobudliwa...chyba wiem dlaczego
                            - bodaj 15 grudnia jest pelnia ksiezyca, mowi wam to cos?

walnelo mnie i robie dzis nalesniki z 3 nadzieniami!
                          • balbinka74 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:10
                            Erga, alez mnie rozbawiłaś , mówiąc, że nic się nie dzieje...A może ja jestem
                            zbyt wielką panikarą? No nie wiem...Zresztą ,skoro mają cię wkrótce przebadać..
                            ( chyba tak od dłuższego czasu powtarzasz...)a może dzidziul juz ci wtedy
                            pomacha...hihihi

Marudo, brak słówsad(((
                            • balbinka74 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:12
                              Melba, bo bedziem bic!!!Pszczoła teraz przyczajona...ale tłuc będzi, nie
                              podarujemy....a ile to dni do małpy, która ma nie przychodzić?
                            • erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:24
                              Balbinko - nawet nie wiesz jakbym wtedy sie ucieszyła big_grinDD
                              Ale ja myślę realnie-moim zdaniem nic się nie dzieje.
                              Z tym powtarzaniem hmm może troszkę masz rację - bo miałam być w grudniu ale
                              wypadł ten wyjazd męża.. a bez niego nie chcę jechać. ech - nie spieszy mi się
                              bo jakoś już tracę nadzieję że się uda i podchodzę do tego jak pies do jeża.
                              Po prostu powoli oswajam się z myślą że będziemy sami, we dwoje i już.
                              Przestaje mnie to przerażać. Już nie czekam na testowanie i takie tam - jedynie
                              na cud mogę czekać smile
                              Po rozmowie z mężem na tematy typu in-vitro ryczałam pół dnia. On za nic nie
                              zgodziłby się na "dziecko z probówki" tak mi powiedział..... nóż w serce ale
                              cóż - nie mogę robić czegoś czego on nie będzie chciał. Może zmieni zdanie ale
                              ja nawet nie chcę wracać do tego tematu-za bardzo boli..
                            • erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:31
                              Powiem tak - ty za bardzo panikujesz a ja za mało big_grinD
                    • ant25 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:17
                      Erga jak wynika z tego forum to wszystkie obecnie zaciążone zarzekały się
                      akurat w tym miesiącu gdy widziały dwie krechy że nie,nie to niemożliwe nie
                      teraz, a jednak smile))

Marudka a widzisz skoro dwie osoby o tym pomyślały to coś w tym musi byćsmile))
                      • erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:19
                        Ant - no co ty - uczu;enie na męża?? nie nie - co najwyżej na jakiś kosmetyk
                        którego używa big_grinD
                        • erga4 Stokrotko 12.12.05, 14:27
                          A co do testu to ten który robiłaś wczoraj pokazał drugą bladą czy nie????

Bo ostatnio miałaś cień prawda?
                        • melba7 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:29
                          Ant, ale poprzedni najemca zdał już lokal, nie pozostaje w stosunku najmu.
                          Ale rzecz jest warta zastanowienia, mam na oku drugi lokal, jeszcze nie zdanysmile
                          • anialm Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 14:34
                            Melduje sie w nowym wątku!

Normalnie w pracy taki młynek, ze nie iwadomo w co rece wsadzić....
                            ale czytam, czytam, i jestem na bieżącą.
                            • melba7 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:04
                              Anialm, a Ty nie robisz testu jakoś za chwilę?
                              Nabyłam Quick vue, dzidziuś z opakowania usmiecha się do mnie zachęcająco, a pod
                              jego buzią widzę małe błękitne literki'używać nawet 2-3 dni przed oczekiwaną
                              miesiączką'
                              • anialm Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:12
                                Troszkę się boje robić ... ze zobacze tylko jedną kreskę. Mam po prostu wielkie
                                stracha - starania bardzo intensywne, a brzucho boli małpowato...

Pewnie ze mnie korci, ale jak mam znowu miec znajomy widok samotnej niebieskiej
                                kreski, to chyba sobie poczekam jeszcze... Poza tym dzis dopiero 28 d.c.
                                • melba7 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:15
                                  Ostatni cykl miałam 26 dniowy, ale zazwyczaj są 28 dniowe.Dziś jest 26 dc
                                  • anialm Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:19
                                    To co jutro teścik? smile
                                    • melba7 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:22
                                      Hmmm, boję się jednej krechy...ale szczerze mówiąc...jakoś nie wierzę w ten cykl.
                                      • anialm Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:32
                                        Ja chyba za to w druga stronę - za bardzo pokładałam nadzieje w tym cyklu. Mój
                                        Kochany wymyślił "sposób na dzidzie" i przytulaliśmy sie codziennie do zeszłej
                                        niedzieli - normalanie maraton smile sie śmiałam. W ostatnia sobote listopada
                                        byłam u ginia i powiedział ze pęcherzyk pęknie za ok 5 dni....

Takze stracha przez to wszystko mam jeszcze większego.....

Głupia jedna krecha!!!!
                          • balbinka74 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:02
                            Marudko, róznie to z naszymi @@@bywa...dwie rzeczy sa pewne..przychodzą
                            nieproszone i lubią stadne życie....Mnie kiedys wredota zaskoczyła w 19 dni!
                            Dobrze,że wtedy w domku byłam, bo byłoby źle...

Ant, moze faktycznie jestes uczulona na jakis kosmetyk mężula...no chyba,że się
                            uczuliłaś na pierze...a i tak bywa czasami...

Ciekawe, co tam z nasza Kasiulką....

Tycjo,sądziłam,że dostaniesz zwolnienie przynajmniej do świąt...

No tak, święta, święta..tuż, tuż...U mnie cd..przygotowań...Zatem....
                            Wczoraj zrobiłam dokładny spis potrzebnych produktów, które mogę kupić z
                            wyprzedzeniem....(druga lista czeka na realizację do 22).W tej chwili już sobie
                            to wszystko stoi w szafkach oraz w lodówcesmile)) Robię tak już kilka lat,
                            poniewaz nienawidzę ogromnych kolejek do kas, tłumu, pilnowania jak oka w
                            glowie torebki i przede wszystkim tracenia czasu....a dziś duże zakupy zajęły
                            nam raptem niecałe 15 minutsmile)))Przy okazji mężul nie musi kołować kilka razy
                            po parkingu, by znaleźć wolne miejsce i obce nam sa kolejki czekajace na
                            koszyk... A i plusem takich zakupów jest to,że kupuję tylko to ,co mam na
                            liście....
                            Mam tez zamiar wypisać kartki świąteczne, a jutro je wysłać....

• ma_ruda2 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:16
                              no wlasnie z wrednotami nic pewnego. ale to chyba taki falszywy alarm dzisiaj -
                              przy moich dluugich cyklach 20 dni to byl by cud. chociaz erga twierdzi ze w
                              grudniu cuda sie zdarzaja.
                              cytrus dzieki za lekcje polskiego smile) wybaczcie prosze to glupie czasem bledy,
                              ale ja juz tak mam sad kiedys napisalam " meszczyzna" - dobra jestem, co?
                              Balbinka - podziwiam z tymi przygotowaniami do swiat. nosz narmalnie slow mi
                              brakuje ...
                              • erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:29
                                malba bo i ja się dołączę do lania - nie tylko pszczoła leje za przedterminowe
                                testowanie!!!
                                • hortika Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:35
                                  dopisuję się do kolejnej części naszego tasiemca... Przysłali mi przed chwilą
                                  nową Musierowicz, już nie mogę się doczekać kiedy zanurzę się w czytanie mniam
                                  mniam...
                                  • bebell Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:56

to jednak była ciąża pozamaciczna...

kasia
                                    • anialm Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 16:01
                                      Boze !!!!!!!!!! tak mi przykro.........
                                      Trzymaj sie!!
                                    • althea35 Kasiu-Bebell! 12.12.05, 17:23
                                      Bardzo mi przykro! Trzymaj sie dzielnie! Jestes silna i sobie z tym poradzisz!
                                      Bedzie dobrze!
                                      Gorace buziaki!!!
                                  • melba7 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 15:58
                                    ja juz przeczytałamwink
                                    Kurczę, chyba przeziębiłam sobie pęcherz, wrrr.Łykam Urosept.I nie oddalam się
                                    od łazienkismile
                                    • hortika Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 16:05
                                      Bebell, tak mi smutno z Twojego powodu .. Trzymaj się , dobrze, ze jesteś/byłaś
                                      pod dobrą opieką.
                                      • melba7 Kasiu 12.12.05, 16:08
                                        Jesteśmy z Tobą, trzymajcie się
                                        • balbinka74 Re: Kasiu- Bebell 12.12.05, 16:13
                                          Pisałam juz wcześniej, ale znowu mi post zginąl...sorki,jeśli sie powtórzy...
                                          Bardzo, bardzo współczuję!Jesteś niezwykle dzilna!Kochanie, ściskam i całuję!
                                          Piszesz,ze była ...zrobili laparo, czy doszło do samoistnego poronienia??Co
                                          mówią lekarze???Jeszcze raz całuję! Kasia
                                          • ma_ruda2 Re: Kasiu- Bebell 12.12.05, 16:59
                                            Bebell - sciskam, tak mi przykro. nie wiem co jeszcze moge ci powiedziec.
                                            trzymaj sie i badz dzielna, kochana.
                                      • abie76 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 16:13
                                        Bebell, przykro mi.
                                        • abie76 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 16:18
                                          w ramach raportu. bylam dzis u lekarza. Ciaza rozwija sie dobrze, choc lekarz
                                          ocenil ja na "mlodsza" niz to co liczy sie od ostaniej @, co mnie jakos nie
                                          dziwi, bo juz sama to wymyslilam, ze chyba pozniej mialam owu. Ale serce bije i
                                          jest ok. Krwiak jeszcze sie nie wchlonal, ale nie przeszkadza. To cos co we mnie
                                          jest znaczy swoj teren: nie wolno nam sie przytulac przez nastepne dwa
                                          tygodnie4. Maly egoista wink

Ergo, przemysl, co dziewczyny mowia. Cuda sie zdarzaja.

Melba poczekaj jeszcze do srody ... jak dasz rade oczywiscie. No i trzymam
                                          kciuki za lokal.
                                          • ata76 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 22:29
                                            Abie, super, że ciąża rozwija się dobrze...a co do zakazu...to wisz...dwa
                                            tygodnie szybko zleci!!!!
                                        • balbinka74 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 16:19
                                          Hortiko, wcale się nie dziwię...to z pewnością okropne doswiadczenia ,które
                                          dziliłyscie ty , pszczoła, jutka i teraz bebell....A moze zrób ten
                                          test,będziesz spokojniejsz, jakikolwiek wynik zobaczysz....
                                          My dziewczyny po przejściach z pewnoscią od tego horroru nigdy sie w zupełności
                                          nie uwolnimy..brrr, już taki nasz los...

A kiedy masz hsg???
                                          • hortika Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 17:00
                                            hsg będę miała po tym jak powalczę z bakteriami, z bakteriami powalczę jak
                                            pójdę do gin, a tam z kolej jak dostanę i przeczekam @. Test zrobię, ale
                                            pewnie mnie nie uspokoi, bo jak wyjdzie pozytywny to i tak beta i usg jeszcze
                                            muszą wyjść ok. Cały czas jakoś byłam pozytywnie nastawiona, na zasadzie, że
                                            juz drugi raz się to nie przytrafi, ale my chyba jakoś przyciągamy
                                            nieszczęścia, tfu tfu-no same powiedzcie. Ciąża pozamaciczna zdarza się ok.4
                                            razy na 1000 ciaż, no to teraz czekam na te 1000 ciąż, bo limit pozamacicznych
                                            już z nawiazką mamy wykorzystany u nas na forum..
                                            • hortika Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 17:01
                                              zauważyłam, ze przesadziłam, teraz ma być tylko 996 tych dobrych ciąż...
                                    • althea35 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 17:41
                                      Melba, a u ciebie tez malpa sie zbliza?? To moga byc tylko hormonki przed
                                      malpa, albo za ostro poszaleliscie z mezem.

Pij duzo, naprawde duzo, najlepiej kwasne rzeczy. Sok z cytryny. Bierz witanine
                                      C. I siedz w ceiple. Owin sie kocem i pij, pij, pij. Wtedy jest czym sikac i
                                      pecherz sie szybciej oczyszcza z bakterii jesli takowe sie zagniezdzily.
                                      • cytrusowa Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 18:19
                                        bebell - no strasnzie mi przykro.
                                        ale z drugiej strony to matka natura sama zdecydowala, nie?
                                        zobaczysz, sie wsio dobrze ulozy!!!

woda z nosa - to uczulenia, mowie to ja - stara wyjadaczka chleba, wlascicielka
                                        wodnistej wydzieliny z nosa, juz od wielu, wielu lat
                                        • esselte5 Bebell 12.12.05, 19:14
                                          Bardzo bardzo mi przykrosad Dbaj o siebie, odpoczywaj i trzymaj się dzielnie.
                                          Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny nie czekające na @ w tym tygodniu: Melba,
                                          Anialm, Althea, Ant ( i wszystkie, których nie wymieniłam) - powodzenia w
                                          testowaniu!!! Czekamy na dobre wiadomości. Niech znów otworzy się worek z
                                          prezentamismile
                                  • balbinka74 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 16:02
                                    Marudko, nie masz za co podziwiać..praktycyzm przeze mnie przemawia ot co...no
                                    i wygodnictwo....

Erga, masz zupełnie racje,ze ja za bardzo panikuje,a ty na odwrót...Przeżyłam
                                    juz tyle, że juz wszystkiego sie boję....I nie mysl,ze do lekarza na skrzydłach
                                    lece...o nie...ale wyjscia nie ma...trza podgladac i robić IUI, to robięsad((
                                    A ty zasługujesz na spore lanie za takie myslenie!!!Jestes młoda , superowa
                                    dziewczyna i na pewno doczekacie sie potomstwa, zresztą trafiłas w dobre
                                    ręce...i leczą ci te nadnercza...Tylko dzwoneczku, ty mój kochany, więcej
                                    cierpliwości oraz mniej jeżyków w stosunku do wizyt...bo potem takie dziwne
                                    mysli cie nachodza!Daj lekarzom podziałać.A co do in vitro....to ostateczność,
                                    sama wiesz, zatem nie myśl jeszcze o tym...U mnie podobnie mąz zareagował...ale
                                    i tak nie mielibyśmy za co zrobić przez najbliższych 5 lat...dlatego już nie
                                    dramatyzuję...
                                    • hortika Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 16:10
                                      Właśnie Erga, Balbinka ma rację zupełną, chcesz zasłuzyć na klapsa, czy co???
                                      Dziewczyny, ale mam pietra, przeżycia Kasi- Bebell przypomniały mi kropka w
                                      kropkę moje własne dokładnie z przed roku. I tak sie boję powtórki, bo te
                                      plamienia w połowie cyklu i brak@ teraz... Co prawda mnie nic nie boli,
                                      plamnień już od 10 dni nie mam, ale to sie wszystko może zmienić. Koszmar
                                      jakiś...
    • stokrotka76 Dzieńdoberek :) 12.12.05, 19:21
      Bebell, Kochanie, tak mi przykro... Smutna wiadomość bardzo...

Nadal nie mam @, dziś 51dc - odkąd notuję cykle - od 2 lat - nie miałam tak
      długiego!. W niedzielę na treście nie było żadnego cienia. W 40 dc robiłam betę
      i była negatywna. Ale w 41,42 i 43 dc miałam rozciągliwy śluzik, więc mogła być
      późna owu... Gdyby @ miała nie przyjść, to wczoraj było za wcześnie na
      teścik... Nie wiem więc nadal nic, będzie co ma być. Na nic się nie nastawiam.
      Brzuszek boli i piersi. Czuję się, jakby @ miała sie zacząć w każdej chwili.
      Jeżeli nie będzie @ to w niedzielę chyba zatestuję (kurka, może to tez za
      wcześnie - 14 dni od owu?) i zapiszę się do ginki jak będzie jedna krecha...
      (Coś za dużo testów juz zużyłam w tym cyklu i kasa na betę tez poszła...)
      • ata76 Re: Dzieńdoberek :) 12.12.05, 19:38
        Kasiu, Bebell, bardzo...bardzo mi przykro!!!! Ściskam Ciebie mocno....brak mi
        słów....chciałabym coś mądrego Ci pwoiedzieć, ale nie wiem co sad((((

Cytrusia, Ciebie również przytulam...a w kwestii skąpej @...to nie wiem...może
        faktycznie warto iść do gina...sprawdzić o co chodzi....trzymaj się dzielnie!!!

dziewczynki nieczekające na wredotę...kciuki zaciśnięte i czekamy na dobre
        wieści!!!!

jejkuś...chcialam oś więcej napisać...ale póki co strasznie mi
        niedobrze....znikam chwilowo....ech te @ sad((((((
        • melba7 Re: Dzieńdoberek :) 12.12.05, 19:59
          ładnie ładnie, Ata...winkmdli Cię na widok forum
          • erga4 Re: Dzieńdoberek :) 12.12.05, 20:11
            Bebell tak strasznie mi przykro.... brak mi słów. ściskam mocno. trzymaj się
            słońce!
            • erga4 Re: Dzieńdoberek :) 12.12.05, 20:16
              Blabinko - wiem wiem -. Ale wolę takie myślenie przyjąć - jest mi z nim dużo
              łatwiej. Bo takie nakręcanie się nie slużyło mi.

A tak wogóle to taka jestem wkurzona - własnie scięłam się z sąsiadem... o
              parkowanie auta! bo gad niedobry zwrócił kiedyś uwagę koledze który dosłownie
              przyjechał na 5 minut przed blok ba! nie tyle zwrócił uwagę co złapał go za
              fraki!! dlatego jak teraz zobaczyłam że on źle zaparkował to nie pozostałał\m
              dłużna... echhh jeszcze mnie trzepie! nosz zdenerwowałam się jak nie wiem co!
              i wogóle wszystko mnie wkurza coś dziś.. idę pooglądać M jak Miłość żeby się
              wyluzować.
              • stokrotka76 Re: Dzieńdoberek :) 12.12.05, 20:51
                Obiad - kolacja Męzulkowi podany i komp na moment wolny smile.

Erguś nie wkurzaj się na głupich ludzi, nie warto szarpać nerwów smile.

Ja mam dla odmiany nastrój "wzruszający się" - to raczej objaw @-owy! Buuu...

Była dziś u mnie przyjaciółeczka ze swoim ślicznym 4-miesięcznym brzdącem, małe
                cudeńko smile)). Chłopczyk wygląda jak laleczka!
                • melba7 Re: Dzieńdoberek :) 12.12.05, 21:00
                  po raz pierwszy piszę z mojego laptopa(laptokawink)
                  uwaga, próba klawiatury.
                  Ja mam z kolei taki humorek,że najchętnirj bym komuś...no.wiecie.
                  To u mnie objaw @-owy...ech.
                  • althea35 Re: Dzieńdoberek :) 12.12.05, 21:05
                    Melba, a jak sikanie??
                    • erga4 Re: Dzieńdoberek :) 12.12.05, 21:11
                      Melba - ja też zwykle się wkurzam tak przed małpą - a już trzyma mnie kilka
                      dni - nosz mnormalnie trzepie mnie z nerwów - nawet o to że np. łazienka jest
                      zajęta w chwili kiedy ja chcę skorzystać!
                      Ponoć brak lubego tak wpływa na konietę - tsknię jak nie wiem co..
                      tak bym chciała sie przytulić do mojego Micha
                    • melba7 Re: Dzieńdoberek :) 12.12.05, 21:11
                      bez zmian.a wiecie,że około 20 zasnęłam na kanapie jak dziecko?małż mnie obudził
                      gromkim okrzykiem,ze net w laptoku działa, adrenalina zwyciężyła i obudziłam się
    • balbinka74 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 21:09
      gwiazdeczko..i jak po wizycie u gina???Czekamy na dobre wiadomosci!!!Bardzo ich
      dzis potrzebujemy!!!

Melba..częste bieganie do klopa oznacza....ale ja nic nie mówię....
      Urosept i mocno cytrynowe herbatki na pewno nie zaszkodzi braćsmile)))

Oj, cosik te nasze brzuchy sie umówiły...mnie od 3 dni boli, ale typowo
      torbielowo...i też biegam do toalety jak szalona..sad((
      znikam, bo zeszyty leżą...a leń siedzi przed komputerkiem...

Kartki juz wypisałamsmile)grunt, to sprawiac sobie przyjemnośćsmile

Pszczoła, gdzie ty latasz?
      Atko, jeszcze boli???współczuję...
      • erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 12.12.05, 21:13
        ja chyba zmykam spać - padam na twarz..
    • pszczolaasia witam wieczernie:-)))) 12.12.05, 21:21
      i najsamym wstepie kcialam powiedzieć koleżance Melbie i erdze, ze bardzo
      serdecznie je przepraszam, za tak rzadko tu bywam, ale...wiecie..imprę
      miałam...wybaczcie!!!!! idę czytać..kiss***********
      • erga4 Re: witam wieczernie:-)))) 12.12.05, 21:25
        no pszczoła - to opowiadaj jak tam impra! Bo foty pewnie już wysyłasz.. tak??
        • pszczolaasia Re: witam wieczernie:-)))) 12.12.05, 21:29
          nieeee ...wstyd..muszem kupić baterie, bo zgubiłam...nie pytajcie jak..big_grinDD
          impra jak impra...ale ty mnie nie ściemniaj..kiedy testujesz????????
        • balbinka74 Re: witam wieczernie:-)))) 12.12.05, 21:32
          Pszczoła, opowiadaj, opowiadaj jak impra minęła....Masz szczęście, jestes
          usprawiedliwiona.....

a i wiem dlaczego atka taka zemdlona....hihi za duzo sie szalało, co?

Moje zeszyty nadal leżą...wygońcie mnie...
          • balbinka74 Re: witam wieczernie:-)))) 12.12.05, 21:35
            chyba pod kanapą szukaj....
            • pszczolaasia Re: witam wieczernie:-)))) 12.12.05, 21:36
              na płaży szybciej...big_grinDDD ata niestety nie dojechała, a jeśli chodzi o zeszyty
              to chyba śnisz, ze ktoś cię tu wygoni.... ide czytać dalej..kiss
              • melba7 Re: witam wieczernie:-)))) 12.12.05, 21:38
                a moja twórczośc radosna utknęła w martwym punkcie, natchnienie i się chwilowo
                skończyło.mnie też wygońcie..smile
                • balbinka74 Re: witam wieczernie:-)))) 12.12.05, 21:47
                  Na ciebie teraz nie mozna krzyczeć....no i musisz koniecznie z nami poćwiczyc
                  nową klawiaturke..lepiej będzie ci sie potem prackę pisało...
                  Porawiłam dwa zeszyty...noz leń ze mnie paskudny..i maz na mnie burczy,że potem
                  będę się denerwować...
                  • pszczolaasia soochajcie...Stokrotka ma 1 bladziuteńką kreskę??? 12.12.05, 21:59

• balbinka74 Re: soochajcie...Stokrotka ma 1 bladziuteńką kres 12.12.05, 22:00
                      pszczola, miała, miała przed wyjazdem, ale zrobiła bete i nic nie wyszło..sad((
                      Po powrocie znowu testowała i znowu nic....
                      • pszczolaasia 0o 12.12.05, 22:13

• pszczolaasia kuwa... z tym netem cholernym..o cholera 12.12.05, 22:13
                          chcialam napisac..sad
                          • stokrotka76 Re: Dobranocka 12.12.05, 22:19
                            Pa dziewczynki, idę spać chyba...
                            Zastanawiam się, czy ginki nie zmienić? Ona nic nie robi z tymi moimi cyklami,
                            mówi, że nic się z nimi nie powinno robić... Jak myślicie, czy tak powinno być?
                            I, że jak za parę miesięcy nie wyjdzie, to badanie M, monitoring i ewentualna
                            stymulacja owu. Mówi, że cykli się nie reguluje. Ale to co mam teraz, to
                            przegięcie! Mam do niej zaufanie, pracuje tez w klinice leczenia niepłodności -
                            więc chyba wie, co mówi..?
                            • pszczolaasia Re: Dobranocka 12.12.05, 22:20
                              mi macica też zmieniła położenie..kiedyśsmile śmialam się, ze to zależało od
                              pozycji, w której się kochaliśmy...Stokrtko w kwestii zmiany ginki to
                              wiesz...trzymam kciuki i tylekiss******
                              • ata76 Re: Dobranocka 12.12.05, 22:26
                                kolorowych snów Stokrotko!!!!

a teraz mogę popisać co wcześniej mi się nie udało, a więc tak:

Gviazdeczko i Moniko, och jak zazdroszczę Wam spotkanka...na pewno bawiłyście
                                się przednie....ecg...te rozmowy wieczorne...az żal że nie mogłysmy być z
                                Wami...a swoją droga będą jakieś fotki????
                              • melba7 Re: Dobranocka 12.12.05, 22:26
                                laptok pomyslnie przeszedł wszystkie testy.Idę spać.Howgh.Jutro 27 dc, ostatni
                                był 26 dniowy, ale zazwyczaj mam 28 dniowe.
                                Oby moje testowanie było równie pomyslnewink

Dobranoc, dziewczyny
                                Kasiu, odezwij się, kiedy już będziesz mogła
                            • althea35 Re: Dobranocka 12.12.05, 22:28
                              Cykli sie nie reguluje? Ale przeciez one od czegos nieregularne sa, nie?
                              Ja raz mialam cykl 36 dniowy, w mlodym wieku, matura te sprawy i przez pol roku
                              szanowna pani endokrynolog ladowala we mnie Duphaston. Ale wcale nie jestem
                              zwolennikiem ladowania lekow bez powodu, i u mnie to chyba specjalnie potrzebne
                              nie bylo. Ale cykl ponad 50 dni?? Tym trzeba sie zajac! najpierw powinnas
                              dostac cos na wywolanie okresu! Ale moze u ciebie te cuda sa zwiazane z
                              podrozami w ostatnim czasie?
                              • balbinka74 Re: Dobranocka 12.12.05, 22:39
                                Stokrotka...ja bym zmieniła....albo chociaz poszłabym na rekonesans do
                                innego ..mnie sie wydaje,ze powinni dojśc do tego skad takie długasne sie
                                biorą...popatrz na Ergę, jej cykle tez były dziwne i zaleźli sprawcę...
                                a swoja drogą...to badanko męzul juz dawno powinien zrobić, a nie za jakis
                                czas....
                                Przy tak długich cyklach trudno wcelowac w owu...chyba powinna ją
                                obserwować...ale to moje zdanie...Wiesz, ja miałam cykle ksiązkowe...zawsze 28
                                lub z tolerancja 1 dnia w jedna i druga stronę...owu tez przypadała na 13
                                dzień...i co wszystko mi sie pochrzanilo...owu od 11 do 16 włącznie...pewnie
                                bym jeszcze w nieświadomosci żyła i przytrzymywała męzula do 12 dnia...by
                                plemniczki podrasować...3 lata zmarnowane u jednego gina....
                                • stokrotka76 Re: Dobranocka 12.12.05, 22:49
                                  Zoabczę jak to będzie... Jak nie będzie @ i będzie jedna kreska to pocwałuję do
                                  swojej aktualnej i zobaczę co powie... Ale dziwne to, brzuszek i piersi bolą od
                                  paru dni, jakby już już miała się @ właśnie pojawić i nic się nie dzieje -
                                  żadnego plamienia, nic - śluzik lekko wilgotny, szyjka nadal wysoko.

A teraz już naprawdę idziemy do łóżeczka, bo zaczęłam myśleć za dużo smile
                                  • ata76 Re: Dobranocka 12.12.05, 22:53
                                    hmmmmm a może to będzie tak jak z Ciuforkiem....jej też bardzo późno wyszedł
                                    test.
                                • balbinka74 Re: Dobranocka 12.12.05, 22:51
                                  Abi, to dzieciatko będzie z charakterkiemsmile)ciekawe po kim takie znaczace
                                  terytoriumsmile))Super,ze wszystkie twoje niepokoje poszły sobie....., ale musisz
                                  na siebie uwżać, przede wszystkim duzo leżeć i dać szanse temu krwiakowi
                                  zniknąć...a możesz spokojnie jechac do domku na świeta??Masz bardzo daleko??
                                  • balbinka74 Re:Gwiazdeczko 12.12.05, 22:53
                                    Czekam i czekam na twoje rewelacje z usg!!!
                                    Wpadnę tu jeszcze na chwilunię po kąpieli...mąż krzyczy na mnie......
                            • ata76 Re: Dobranocka 12.12.05, 22:34
                              teraz dopiero zauwazyłam Stokrotko co napisałaś...wiesz kiedyś gdzieś czytałam,
                              że faktycznie cykli się nie reguluje, bo długie cykle to po prostu mniej szans,
                              ale wcale nie oznaczją one nic złego....tyle że nie wiem, czy te 50 dni to
                              jednak jeszcze norma czy już nie....może po prostu idź do jakiegoś innego gina
                              i sprawdź co on na to powie...nie musisz przecież od razu rezygnować z obecnej
                              ginki....tylko po prostu dla własnej spokojności sprawdzić
                          • ata76 Re: kuwa... z tym netem cholernym..o cholera 12.12.05, 22:20
                            oznajmiam wszem i wobec, że już mi lepiej i dementuję, że zrobiło się noedobrze
                            od forum ...płacze nad faktem, że Melba mogła mnie o coś takiego osądzić wink))

a swoją droga to Melba jak testowanko laptopika??? Pozytywnie???? A
                            praca...wisz...nie zając nie ucieknie...jeste też druga opcja tego przysłowia,
                            ale chyba jej tu nie wypowiem big_grinDD

Balbinko...zeszyciki przed Świętami???? patrz wyżej co napisałam Melbie wink))
                            • pszczolaasia Re: kuwa... z tym netem cholernym..o cholera 12.12.05, 22:22
                              o cześćsmile)))))
                              • ata76 Re: kuwa... z tym netem cholernym..o cholera 12.12.05, 22:27
                                0 6 Pszczoła....słucham Kazika własnie teraz....Krzesło Łaski smile))))
                                • pszczolaasia Re: kuwa... z tym netem cholernym..o cholera 12.12.05, 22:28
                                  a ja El Mariachibig_grinD
                                  • ant25 Kasiu, tak mi przykro... 12.12.05, 23:11
                                    wchodze na net a tu taka wiadomość, ściskam kochana Was mocno, ja nie wiem jak
                                    można pocieszyć w takiej sytuacji i powiedzieć coś konstruktywnego,

Pszczoła to w końcu gdzie Ty baterię zgubiłaś ?BO nie doczytałam, miło Cię
                                    widzieć w dobrych nastroju, mój dobry duszkusmile))

Melba ja też chcę horyzontal z laptopikiem, to co czekamy na jutrzejszy teścik ?

Balbinko
                                    Ty to dla mnie wzór pracowitości jestes, co nie jestem na forum Ty zawsze masz
                                    albo klasowki albo zeszyty, Ty musisz z tej szkoły z Taaaaaaaką wielką torbą
                                    zawsze wchodzić, co ?

Erguś złość piękności szkodzi, ale jak już sę odreagować to lepiej na obcych
                                    tzw. " ustawiaczach " a co niech ma, i zobzaczy jak to dobrzesmile)

To co móweisz Cytruś że ten katar to uczulenie, no chyba tak ale jeszcze nie
                                    mogę dojść na co, bo niczego w swoim otoczeniu nie zmieniałam

Pszczoła kiedyś słyszałam, że To El Wariacismile)

Pa mam coś jeszcze do porobienia, ale uwaga podglądamsmile)
                                    • balbinka74 Re: ant 12.12.05, 23:26
                                      Zgadłas, zgadłaś..torbę to noszę prawie zawsze przepełnioną...ale czasem nie
                                      mam sił wiecej niz 10 sprawdzić...i stąd ciagłe moje utyskiwanie i biadolenie,
                                      zawsze coś do domu biorę do zrobienia, a to dyktanda(lub ich poprawy) a to
                                      sprawdzianiki z lektur, testy...itp. Swojego czasu znajomi żartowali sobie,że
                                      powinnam sobie wózek z supermarketu wypożyczyć....hihihi.

A ta nowosc Musierowicz to "Zaba?" Jeszcze nie czytałam....

Muszę zmykać do łóżeczka....
                                      • melba7 witam wtorkowo 13.12.05, 07:53
                                        BIJCIE-ZROBIŁAM TEST. I natychmiast spotkała mnie kara boska -wynik
                                        hmmm....negatywny.No ale....
                                        .Albo mam zwidy, albo tam jest cień drugiej rózowej kreski.Małż jednakże go nie
                                        widziałsad(((
                                        • melba7 Re: witam wtorkowo 13.12.05, 08:05
                                          Tak...tam nic nie ma-sprawdziłam w swietle dziennym
                                          • anialm Re: witam wtorkowo 13.12.05, 09:03
                                            Melba - 27 d.c. pewnie za wczesnie... Bić nie bede smile za to ściskam mocno!!!!!
                                            • althea35 Re: witam wtorkowo 13.12.05, 09:20
                                              Melba, moze jeszcze za wczesnie... czekam na rozwoj sytuacji.

Ja twarda jestem nie mietka i testu jeszcze nie zrobilam.
                                              Z tempa sie pogubilam, ale wyglada na to ze podwyzszona. Jakis dziwny ten
                                              termometr co mi mezul kupil. Zmierzylam raz: 37,6. Zmierzylam w drugim uchu:
                                              36,9. No i tak jeszcze pare razy. Cos w okolicy 37 wychodzilo, ale juz nie tak
                                              wysoko jak ta pierwsza.

Dzisiaj Sw. Łucja przychodzi ze swiatlem. Jade zaraz na koncert.
                                              • ata76 Re: witam wtorkowo 13.12.05, 09:25
                                                Althea, to trzymamy kciuki smile))))))))))))))))
                                        • esselte5 Re: witam wtorkowo 13.12.05, 09:12
                                          Szkoda, że nie wytrzymałaś chociaż do 29 dc, bo 27 to faktycznie może być za
                                          wcześniesad No ale @ nie ma i oby nie było nadal. Trzymam mocno kciuki.
    • stokrotka76 Witam wtorkowo! 13.12.05, 07:42
      Cześć Robaczki! Chyba nici ze wszystkiego, zmierzyłam rano tempkę i było 36,4 -
      także niska... 52dc cholercia sad.

Lecę do roboty. Dziś jadę sama tramwajem i już jestem spóźniona smile
      • pszczolaasia Melba to powinna na dupe gołą czy klapy dostać!!!! 13.12.05, 09:12
        czy klapy!!!!!!!!!!!!!!! 27 dc i lona testuje...ysz...
        miłego dnia dziewczynysmile)))))))
        Ania Ant- no na plazy zgubiłam baterie...big_grin
        • erga4 Re: Melba to powinna na dupe gołą czy klapy dosta 13.12.05, 09:17
          Melba! a msz! a masz! w goły tyłek!! co to za testowanie w 27 dniu???? oj
          kochana - masz szczęście że daleko mieszaksz!! bo jakbym cię dorwała.. echhh
          ściskam mocno!
        • erga4 Re: Melba to powinna na dupe gołą czy klapy dosta 13.12.05, 09:19
          Ale miałam dziś piękny sen - taki realny że normalnie wydaje mi się że to była
          prawda... śniło mi się że zrobiłam test i wyszły 2 kreski - cieszyłam się jak
          głupia - biegałam po domu, skakałam z radości.. echh szkoda że to tylko sen..
          Ale jaki pięęęękny big_grin
        • ata76 Re: Melba to powinna na dupe gołą czy klapy dosta 13.12.05, 09:20
          cześć laski smile))))))))))))))))))))

Melba, klapsy jak nic się należą!!!!! W każdym razie kciuki nadal zaciśnięte!!!

pozdrawiam wtorkowo
        • althea35 Re: Melba to powinna na dupe gołą czy klapy dosta 13.12.05, 09:21
          Na plaży? W grudniu??
      • anialm Re: Witam wtorkowo! 13.12.05, 09:18
        Tak wogole to całuski z rana!

Stokrotko - na długich cyklach sie nie znam, ale swieze spojrzenie innego gina
        moze pomoże. Ja tylko raz miałm cykl 50 dniowy ale miał wtedy duzo stresu,

Wczoraj mielismy miły wieczór - jak kochanie wrociło wieczorem do domu, to
        poszedł ucałowac Nule na dobranoc no i zaczeli rozmawiać i od słowa do słowa
        doszli do tego ze wujek bardzo ja kocha i mame tez i ze kiedys mama bedzie jego
        zoną. Na co moje dziecie powiedziało, ze wtedy to ona bedzie nasza córeczka a
        pochwili spytała czy bedzie mogła do niego wtredy mowić Tatusiu.....
        Wiec musicie sobie wyobrazić jaką miał mine kiedy przyszedł do mnie do kuchni,
        wzruszenie pomieszane z szokiem.... ale sie chłop ucieszył !!!! smile no i ja
        tez smile

GDZIE TO SŁOŃCE??!!
        • pszczolaasia Re: Witam wtorkowo! 13.12.05, 09:19
          u nasbig_grinDD w gdyni jest slońcesmile)))) pozdrofkismile)))
          • ma_ruda2 Re: Witam wtorkowo! 13.12.05, 09:29
            I ja sie witam we wtorek 13 - tegosmile) czesc laski.
            Melba - mi tez sie wydaje ze za wczesnie zrobilas test - i nadla trzymam
            kciuki. za reszte testujacych w tym tyg rowniez. i czekam tylko n ainformacje o
            II kreskach!!!
            ergus - faktycznie mialas piekny sen... oby sie spelnil jak najszybcie - z
            calego serca zycze!!!! smile
            w gdyni jest slonce??????? jade tam....
            • ata76 Re: Witam wtorkowo! 13.12.05, 09:31
              Ma_rudka, tylko szybko...bo się zaczyna chmurzyć!!!

Ergo, to teraz tylko rychłego spełnienia tego snu!!!!!
              • ma_ruda2 Re: Witam wtorkowo! 13.12.05, 09:43
                jak to sie chmurzy!!!!!!!!!!!!!!!! NIE!!!!!!!!!!!!! zatrzymajcie slonce smile))
        • erga4 Re: Witam wtorkowo! 13.12.05, 09:35
          Anialm, Ale musiał się wzruszyć... powiemn ci że ja mam łzy w oczach bo
          wyobraziłam sobie tą rozmowę smile

Stokrotko co do takich cykli to myślę że najwyższa pora coś z tym zrobić. co
          do "nieregulowania długich cykli" to się tyczy do 37 dni - to jest górna
          granica długiego cyklu. Powyżej to już jest coś nie tak i koniecznie trzeba coś
          z tym robić - tak piszą mądre ksiąźki - a uwierz mi że na ten temat duuuużo
          czytałam.

Jutko - gdzie jesteś kochana?? już po egzaminie więc może wpadniesz do nas na
          chwilkę??

Matalko - odpocznij troszkę od pracy bo coś nas zaniedbujesz.. a twoje posty są
          tu bardzo mile widziane!

Pszczoła- baterie na plaży?? czyli foty jakieś będą.. dobrze że tylko baterie
          posiałaś a nie cały aparat smile)

Bebell - myślę cały czas o tobie... ściskam cię taaaak mocno.
          • pszczolaasia Re: Witam wtorkowo! 13.12.05, 09:49
            bea foty jak kupię nowe baterie, ze zdjąć je z aparatu...no na plaży..wiecie
            taki piasek nad morzembig_grinDD no czy to moja wina, ze na plaży byliśmy??big_grinDDD
            • melba7 Re: Witam wtorkowo! 13.12.05, 10:02
              ech, dziewczyny...zebrało mi się na wspomnienia.11 grudnia ,rok temu po raz
              pierwszy ogladalismy nasze mieszkanie, a 16 już podpisywalismy umowę
              przedwstepną.Kilka dni później dostalismy wycenę książeczki mieszkaniowej małża
              i prawie usiedlismy na posadzce w bankuwinkto była bardzo miła niespodzianka.
              Jak ten czas leci....
    • gviazdka3 Informacje od Moniki i ode mnie... 13.12.05, 10:09
      Witajcie już na kolejnym grudniowym wątku!

Kasiu, jest mi niezmiernie przykro, nie jestem w stanie zrozumieć
      dlaczego tyle z nas to spotyka... Przytulam Cię bardzo mocno i będę
      się modlić, by następna ciąża była bardzo szczęśliwa do samego
      końca!!!

Wiem Balbinko, że teraz jesteście naprawdę spragnione cudownych wieści
      i mam troszkę takich, ale również jedną nieco smutniutką... :o(

Nasza Monia jest w szpitalu!!! Wczoraj z rana dostała silnych, częstych
      skurczy i trafiła prosto na porodówkę, groził jej wczesny poród i bardzo
      się bała, jednak na szczęście lekarzom udało się powtrzymać te skurcze
      i dziś prawdopodobnie leży już na patologii! Teraz musi koniecznie leżeć
      i niezwykle uważać na siebie, trzymajcie kciuki, by wszystko u Moniczki
      naszej i Magdzi było w porządku, proszę...

Ja zaś rzeczywiście dokładnie wczoraj byłam na tym szczegółowym badaniu USG
      w Katowicach! Mój dzidziuś mierzy ok.6,5 cm, cały czas się kręci w brzuszku, rozwija się prawidłowo (jest 5 dni do przodu!); widzięliśmy główkę,brzuszek,
      rączki, stópki, struktury mózgu, żołądek, pęcherz moczowy, kręgosłup i rzecz
      jasna bijące serduszko!!! Łzy spływały mi po policzkach podczas całego badania,
      jestem bardzo szcześliwa! Przezierność karku wynosi 1,5mm, czyli jest w normie!

Dziewczynki, tak bym chciała, żeby każda z Was mogła cieszyć się tak cudnym
      widokiem... Nie potrafię się tak do końca cieszyć, wiedząc jak wiele w Was
      wciąż czeka na swoją dzidzię, podczas gdy akurat mnie tak szybko się udało...
      Myślę o Was bardzo dużo i modlę się za szczęście nas wszystkich!

Przesyłam pozdrowionka na cały dzionek!!!
      M.
      • melba7 Re: Informacje od Moniki i ode mnie... 13.12.05, 10:16
        W którym Monika jest tygodniu?Około 32, prawda?
        OBY Madzia zechciała jeszcze trochę poczekać...Martwię się.

Gviazdko, cieszę się,że u Ciebie wszystko okwink
        Erga, jaki piękny sensmileoby był proroczysmile
        • gviazdka3 Re: Informacje od Moniki i ode mnie... 13.12.05, 10:26
          Nie wiem dokładnie który to już tydzień u Moniki, ale termin ma
          na 18.02., zaś Mogdzia waży 1600g! Wg lekarzy dzidzia przeżyłaby,
          ale i tak lepiej, żeby jeszcze troszkę pomieszkała w brzuchu mamy!
          • gviazdka3 Dzięki dziewczyny 13.12.05, 12:24
            za pozdrowionka,uściski i kciuki trzymane za naszą Monię!
            Ja też bardzo się o nią martwię, ale wierzę, że mała
            Magdalenka jeszcze poczeka z przyjściem na świat! Musi być
            dobrze!!!

Widzę, że tu ostre pozytywne testowanka się szykują, nono!
            Jeśli dobrze zrozumiałam, to najbliższy piąteczek będzie tym
            szczęśliwym dniem,a potem wigilia... Powodzenia kobietki moje!!!

Mam pytanie do doświadczonych ciążowo mamuś! Czy bardzo psuły Wam
            się zęby w czasie ciąży??? Mnie wydawało się, że w tym okresie
            częstsze wizyty (co 2-3 miesiące) załatwią sprawę, a tymczasem
            wczoraj musiałam jeszcze odwiedzić swoją dentystkę, tak mnie zaczął
            boleć ząb gdzieś z tyłu! A dodam, że byłam u niej jakieś 1,5 m-ca
            temu i wszystko było ok! Teraz też za bardzo nie widziała nowych ubytków,
            jednak mnie bolało i otworzyła mi siódemkę, gdzie znalazła mikroskopową
            plamkę! Dostałam jakieś lekarstwo do środka i mam przyjechać 28.12.!
            Wtedy zobaczymy!!!
            • ant25 Re: Dzięki dziewczyny 13.12.05, 12:30
              Niestety Gwiazdko to jest ta ciemniejsza strona ciąży u mnie do 5 miesiąca
              gwałtownie psuły się zęby aż moj dentysta zaaplikował mi lakierowanie, potem
              było lepiej ale miałam w ciąży tak czy inaczej 5 leczonych ząbków, niestety
              Jedz dużo nabiału
              • gviazdka3 Dzięki Ant! 13.12.05, 12:43
                Tak myślałam, że muszę więcej spożywać nabiału, co w moim
                przypadku jest bardzo ciężkie, gdyż jestem niejadkiem
                "białych rzeczy", tzn. nie znoszę mleka,śmietany, majonezu,
                serów, kefirów, masła itp.! Jednak staram się nadrabiać
                jogurtami owocowymi, serkami smakowymi, danonkami i
                mlekiem 0,5%, które jeszcze jakoś trawię! Może uda mi się
                uniknąć tak częstego leczenia tych zębów!
                • lalisia78 Re: gwiazdeczko 13.12.05, 12:51
                  ostatnie badania wykazaly zewcale nie caza wplywa tak zle na zeby tylko to
                  zeczesciej cos jemy i dlatego tak jest a ciaza nie ma wplywu mi wsumie sie
                  jeszcze zaden nie zepsul a juz 7 m ostatnio leczylam8 ale to jak karmilam
                  jeszcze alicje teraz zadnych ubytkow nie ma
                  • abie76 o rany 13.12.05, 13:43
                    mam nadzieje, ze Moniki Magdalenka postanowi jednak byc dzieckiem z 2006 roku!!!
                    Trzymam za nie kciuki.
                    Maz mi opowiadal, ze dzidzius co sie u nich urodzil jakies 3 misiace temu gdy
                    mial 24 tygodnie i 450gram, teraz wazy juz prawie 2kg i jest slodkim chloptasiem
                    z niemal 100% szansa na zupelnie normalny rozwoj. Mam nadzieje, ze sytuacja Moni
                    nie bedzie miala z ta historia nic wspolnego, ale chcialam tylko powiedzie, ze
                    dzisiejsza medycyna ma swoje sposoby.

I jak z tym sloncem w Gdyni? Tu nie ma sladu po nim. Mam dzien przysypiajacy. I
                    wpadlam dzis rano niemal w histerie, bo nie weszlam w moje stare dzinsy. Owszem
                    pochodza z mojego bardzo chudego kresu, ale przeciez, ciazowo jeszcze nie
                    zaczelam tyc, wiec co bedzie jak do tego zacznie rosnac mi brzuch?!?!?! Jestem
                    zalamany moim wygladem. I niech nikt nie mowi, ze to od ciazy. W 8 tygodniu
                    jeszcze sie nie tyje. Bede qwa wielorybem. I do tego narazie nie moge uprawiac
                    zadnego sportu.
                    Dobra pobiadolilam troche, nie gniewajcie sie, ale wiecie jak jest gdy sie ma
                    dzien brzydaka...

Erga, moze tak dla pewnosci sprawdzilabyc, czy sen nie byl przypadkiem proroczy?
                    Bo ta twoja ostatnia @ jakas dziwaczna byla.

Melbo, tym razem ja nic nie mowie, ale przypomnij sobie jak bylo ze mna. W 29 dc
                    test wyszedl mi negatywny.

Za cala testujaca reszte trzymam kciuki. Niech nas bedzie wiecej!!!

milego popoludnia
                    • ant25 Re: o rany 13.12.05, 13:51
                      Abie, ja mam to samo, już udało mi się spaść ładnie z wagi w lutym tego roku i
                      co a teraz znowu waga w górę i to z nawiązką, załamka, a przy ślubie ważyłam 56
                      kg teraz to abstrakcja, ale zamierzam coś z tym zrobić idę na basen, ot co,
                      Abie na Twoim miejscu wcale bym się nie przejmowała, ciążą to jedyny bezkarny
                      okres gdzie zawsze niedoskonałości można zrzucić na karb ciązy a poza tym
                      stracisz karmiąc piersią i biegając koło wrzeszczącego tobołkasmile), jedz to co
                      chcesz i rośnijcie zdrowosmile)
                      • abie76 Re: o rany 13.12.05, 13:57
                        wszyscy tak mowia i maja racje, ale i tak sie wsciekam na swoj brak silnej
                        woli...bo to tylko moja wina.
                        mam nadzieje, ze lekarz zniesie mi przy nastepnej wizycie zakaz sporu, bo
                        chetnie poszlabym na basen, albo przynajmniej na bardzo dlugi spacer.
                        Ant, a apros basenu? Wiesz, ja wtedy nie zdazylam sie zapisac...a Ty jak?

W ramach bezkarnosci, pozwole zapuscic sie tluszczowi i poczytam cos w pozycji
                        lezacej big_grinDDD
                        • althea35 Re: o rany 13.12.05, 14:17
                          Abie, w ciagu 3 pierwszych miesiecy ciazy, brzuch raczej nie rosnie, ale
                          organizm przygotowuje sie na jego powiekszanie. Dlatego troche przybywa na
                          biodrach i nogach, zeby mialo co nosic dodatkowy ciezar. Organizm gromadzi tez
                          wiecej wody niz normalnie. I tak ma byc!
                          Dbaj o siebie i malenstwo!

Trzymam kciuki za Monike i Magdusie! Mam nadzieje, ze mala posiedzi jeszcze
                          troche w przytulnym mieszkanku pod sercem mamy.

Ant, dobrze, ze mala juz czuje sie lepiej. Pewnie mila racje, z tym co
                          powiedziala...

Erga, ale sliczny sen! Oby jak najszybciej byl jawa! To jedak mezul zabral
                          twoje dzwonki? A cena nie powiem, niezla! Za tyle to mozna sprzedawac z
                          satysfakcja!
                          • erga4 Re: o rany 13.12.05, 14:24
                            Althea - żebyś wiedziała - 3 EURO to 12 złotych!! na allegro chodzą nawet po 2
                            złote smile

Dzwonki te kolorowe wziął wszystkie - 27 sztuk. A ja produkuję kolejne smile
                            zrobiłam 10 sztuk biało-złotych. Zapakowałam je w pudełeczko i nie mogłam wyjść
                            z podziwu że tak to ładnie wygląda! Ale teściowa się ucieszy.
                            • althea35 Re: o rany 13.12.05, 14:27
                              Erga, swietny prezent dla tesciowej! Takie prezenty sa najfajniejsze, wykonane
                              samodzielnie, a jeszcze takie piekne to juz w ogole!
                              Moja chyba dostanie duzego aniola.
                        • althea35 Ja tez sie zapisuje na Piatkowe Wielk Testowanie!! 13.12.05, 14:18
                          To ja sie dolaczam do piatkowych testujacych! O ile jeszcze bede miala jakis
                          powod do testowania.
                          • althea35 Re: Ja tez sie zapisuje na Piatkowe Wielk Testowa 13.12.05, 14:21
                            A tak w ramach marudzenia:
                            -karta do bankomatu mi nie dziala, i nic sie z tym nie da zrobic, przysla mi
                            nowa, to juz trzecia w ciagu ostatniego miesiaca... pierwsza miala nieaktualne
                            nazwisko, druga nie dziala... a w sobote wyjezdzamy, a karty do soboty napewno
                            nie dostane.
                            -chor spoznil sie pol godziny... a spiewl 15 minut, ale ladnie spiewali
                            przynajmniej.
                            To tb bylo na tyle.
                            • ma_ruda2 Re: Ja tez sie zapisuje na Piatkowe Wielk Testowa 13.12.05, 14:27
                              a mnie dzisiaj szlag trafia!! najchetniej zamknelabym sie w jakims ciemnym
                              pokoju i zgrzytala zebami. nozsz wszystko nie ..............
                              ciekawe why??
                              • melba7 Re: Ja tez sie zapisuje na Piatkowe Wielk Testowa 13.12.05, 14:30
                                why????
                                • ma_ruda2 Re: Ja tez sie zapisuje na Piatkowe Wielk Testowa 13.12.05, 14:56
                                  a zebym to ja wiedziala??? szlag mnie trafia i juz sad
                                  rano mnie na komendzie zdenerwowali ale wydarlam na nich morde i pomoglo. juz
                                  wiem wszystko, przed swietami jak dobrze pojdzie dostane umorzenie sprawy !!!!!
                                  ale to chyba nie przez ta komende taka jestem wsciekla.. ale powodu nie znam.
                                  mozna tak reagowac na zblizajaca sie owu?? (jesli wogole bedzie) a moze to
                                  @????
                                  • melba7 Re: Ja tez sie zapisuje na Piatkowe Wielk Testowa 13.12.05, 14:57
                                    ja tak mam przed @ ostatnio.Wczoraj chciałam mordowac własnego chłopa i
                                    dziecko,ale uszli z życiem
                                    • ma_ruda2 Re: Ja tez sie zapisuje na Piatkowe Wielk Testowa 13.12.05, 15:04
                                      dobrze ze przezyli smile ja wczoraj mialam ok dzien. ale dzis mnie troche nosi.
                                      moze i na @. poczekamy zobaczymy smile
                                  • erga4 Re: Ja tez sie zapisuje na Piatkowe Wielk Testowa 13.12.05, 15:19
                                    To z autkiem załatwiasz, tak?? te idiotyczne protokoły..
                                    • ma_ruda2 Re: Ja tez sie zapisuje na Piatkowe Wielk Testowa 13.12.05, 15:23
                                      z autkiem, z aukiem, matko glupie sa te nasz banki, przepisy, rzad, kraj ....
                                      wymieniac dalej big_grin
                                      • erga4 Re: Ja tez sie zapisuje na Piatkowe Wielk Testowa 13.12.05, 15:24
                                        masz rację marudko.. ale co zrobić - przepisów nie zmienisz.
                                        • ma_ruda2 Re: Ja tez sie zapisuje na Piatkowe Wielk Testowa 13.12.05, 15:26
                                          wiem i to mnie dobija. kurna moze nasze dzieci beda zyly juz w lepszym,
                                          madrzejszym i piekniejszym krajusmile taa jak wyjade z polski to napewno smile
                    • melba7 Re: o rany 13.12.05, 13:56
                      Abie, będzie dobrze, wcale nie jest powiedziane, że duzo przytyjesz
                      Odnosnie zebów-w pierwszej ciąży i w czasie karmienia posypał mi się słownie
                      jeden ząbwink, więc bez paniki...nie musi być źle
                      • ant25 Re: o rany 13.12.05, 14:04
                        Abie z basenu były ostatnio nicisadAle no muszę coś zrobić bo oszaleję tak mi
                        się wciska to tu to tam nie mam ochoty na zmiane garderoby smile))

Ale Ty poki co powyleguj się i odpoczywaj, przed Toba bezkarne 9 mcy smile))
        • hortika Gviazdko, 13.12.05, 10:28
          cześć,
          cudownie, że Twój maluszek rośnie i rowija się prawidłowo. Jesteś już trochę
          spokojniejsza? Jak będziesz rozmawiać z Monią to pozdrów ją ide mnie
          i "uściskaj", dobrze , że jest pod dobrą opieką i udało się lekarzom opanowac
          sytuację.
          • melba7 Re: Gviazdko, 13.12.05, 10:31
            właśnie, pozdrów Monikę i powiedz,że ciocie trzymają kciuki
            • ant25 Re: Gviazdko, 13.12.05, 10:36
              Tryzmam kciuki za Monię i Małą Madgusię niechlepiej jeszcze poczeka w brzuchu u
              mamy, jeszcze troszkę jest jeszcze taka malutka

Gwiadeczko ciesze się ze wszystko OK

Melba jeszcze jest czas a dzisiaj 13 - ty pamiętaj nie mogło dzisiaj wyjść
              wyjdzie w piątek mówie Ci smile))

Anialm wzruszające, chyba twój M został wczoraj tatusiem co ?
              • erga4 Re: Gviazdko, 13.12.05, 10:53
                Jejuś ale mnie zmartwiłaś Monią... Żeby jej maleństwo jeszcze wytzrymało
                troszkę... Pozdrów ją!! I powiedz że myślami jesteśmy z nią.

Oj dziewczynki tak bym chciała żeby sen był proroczy.. Ale koniec tego
                myślenia!! nie nakręcać się to moje motto i jak do tej pory udawało mi się to
                super! więc zmieniam temat.

Dzwoniłam wczoraj do mężula - warunki mają spartańskie - w łazience na kempingu
                mają 4 stopnie!! to chyba woda z prysznica zanim doleci do nich to już
                przymarza hehe. nieźle im idzie - parę dzwonków moich sprzedał!! (po 3 EURO za
                sztukę hehe)
                Tak się za nim już stęskniłam - jak słysząłam jego głos... ech..
                • erga4 Re: Gviazdko, 13.12.05, 10:55
                  Melbuś - wspominaj wspominaj - nie ma nic piękniejszego!!

Gviazdko cieszę się że wszystko jest OK. To już niedługo dowiesz się czy synuś
                  czy córcia..
                • hortika Re: Gviazdko, 13.12.05, 10:57
                  Erga, może mężowi doślesz nowe dzwoneczki, skoro się cieszą powodzeniem, co??
                  wiedziałam, ze tak będzie -są superarskie..
              • ant25 Re: Gviazdko, 13.12.05, 10:55
                Niestey znowu moja córenia jest chora - grypa żołądkowa, bidulkę meczyły
                dzisiaj rano wymioty, ale dzielnie to zniosła nawet nie płakala i powiedziała
                że dobze ze sie wyzygałam, teraz bzusek nie boli, dosłownie tak powiedziała,
                moje słoneczko, dobrze że ma obstawę bo dzisiaj musiałam iść do pracki został z
                nią M i teściowa

A u mnie, zupełna posucha objawowa, normalnie nic totalnie nic, 26 dc, dobrze
                ze plecki trochę lepiej
                • erga4 Re: Gviazdko, 13.12.05, 10:59
                  Antuś uściskaj córcię od cioci Ergi - taka dzielna mała królewna..
                  A może brak objawów to dobry objaw??
                  • erga4 A co do mojego snu 13.12.05, 11:01
                    To tak się cieszyłam że wszystko zaczęło mnie boleć i bałam się krok zrobić -
                    tylko leżałam ze strachu... No i wtedy się obudziłam..
                  • melba7 Ant:) 13.12.05, 11:03
                    A skąd kochana masz takie wiadomosci,że test wyjdzie dodatni w piątek?wink
                    Uściskaj maleńką, niech zdrowieje.Moj okaz zdrowia też zaczął pokasywać,niedobrzesad
                    • ant25 Re: Ant:) 13.12.05, 11:08
                      Melba Ty sie mnie nie słuchasz a ja mówiłam że testujemy razem w piątek tak czy
                      nie ? a tyś się wyłamała to teraz masz ja jestem czarownica z Gór
                      Świętokrzyskich wiem co mówie, więc do piątku smile))
                • hortika Cytruś -jeszcze o podatku 13.12.05, 11:03
                  trochę mnie jeszcze gryzie ta sprawa Waszego podatku, poszperałam i w sumie
                  znalazłam w kilku źródłach, że nawet jak się nie rozpoczęło ulgi remontowej
                  wcześniej to do końca roku można. Więc chyba na to nowe mieszkanie moglibyście
                  coś kupić i odliczyć, tylko może powinnaś jeszcze zadzwonić do swojego
                  polskiego urzędu skarbowego do informacji i się upewnić, w u nas co urząd to
                  inne zdanie ma niestety.. a jeżeli nie to skoro macie zapłacić podatek
                  dochodowy od tych odsetek to chyba też przysługuje Wam kwota wolna od podatku-
                  tak na chłopski(?) rozum by się wydawało.. Ale tu może któraś z dziewczyn Ci
                  jeszcze pomoże, bo ja w podatkach czuję się bezradna.
                  • ma_ruda2 Re: Cytruś -jeszcze o podatku 13.12.05, 11:11
                    a wiec po kolei:
                    Monika - trzymam kciuki zeby malutka jeszcze dluugo zostala w brzuszku u mamy smile
                    Gviazdka - super ze wszystko ok i kruszek rosnie, slicznie nam wszystko
                    opisalas smile
                    Antus - dzielna ta twoja corcia i jak ladnie mowi big_grin ode mnie tez ja usciskaj.

no i wiecej nie pamietam, kurna........ sad
                    • melba7 Ant, skoro czarownica, to nie mam wiecej pytań;) 13.12.05, 11:13

• ant25 No:))pozytyw w piąteczek :)) 13.12.05, 11:16
                        • erga4 Re: No:))pozytyw w piąteczek :)) 13.12.05, 11:22
                          OBY !! dziewczynki, oby!! trzymam kciuki!
                        • anialm Re: No:))pozytyw w piąteczek :)) 13.12.05, 11:24
                          To ja tez przyłączę sie do pozytywu w piąteczek smile) jak juz to juz wszystkie
                          razem .... hmmm... ale bedzie piatek!!!!
                          • anialm Re: No:))pozytyw w piąteczek :)) 13.12.05, 11:29
                            Erga - sen jak marzenie.... och! i jak sie tu nie nakręcać! kiedy to snia sie
                            dwie krechy!

Ant - a maleńka mądra i przesłodka w komentarzach tylko pozazdrościc takiej
                            kruszyny smile oby to okazała sie jakas jednodniowa niestrawność....
                          • ant25 Re: No:))pozytyw w piąteczek :)) 13.12.05, 11:30
                            No pewnie w kupie siła, smile))

Ale ja mam dobry nastrojek bo i tak się nie nastawiam, ale za Was dziewczynki
                            trzymam kciukasy wiecie czarownice ( bo wróżką nie jestem od 5 lat( tyle jestem
                            po ślubie smile) )potrafią przepowiadać ale nie swoją przyszłośćsmile)

• ant25 Re: No:))pozytyw w piąteczek :)) 13.12.05, 11:31
                              Z mała już duzo lepiej już rozrabia w domciu i nawet zjadła śniadanko, i
                              łobuzuje więc wsio Ok może faktycznie coś tylko staneło na żołądku, zrzucila i
                              jest Ok oby tak dalejsmile)
                              • anialm Re: No:))pozytyw w piąteczek :)) 13.12.05, 11:39
                                Ja tez juz wyluzowałam - jestem dziwnie spokojna... cos mnie tam kłuje, wiec
                                sobie mysle bedzie co ma byc....
                                Az trudno uwierzyc bo jeszcze pare dni temusie dziwiłam ze ktos moze spokojnie
                                do tego podchodzić. Powiem wiecej jakby @ sie nie zjawiła do piątku to bym na
                                dzień dzisijszy jeszcze nie testowała.... taki mam humor dobry...
                                • erga4 Re: No:))pozytyw w piąteczek :)) 13.12.05, 11:47
                                  Ant skoro przewidujesz przyszłość to może i mi conieco przepowiesz?? hehe
                                  • ant25 Re: No:))pozytyw w piąteczek :)) 13.12.05, 11:49
                                    Ja już Ci powiedziałam idż i test kupuj smile)

Ale tak na serio nie chciałabym nikogo nakręcać bo wiem jak bolesne mogą być
                                    rozczarowania, wieć wiecej nic nie powiemsmile)
                                • ant25 Re: No:))pozytyw w piąteczek :)) 13.12.05, 11:47
                                  No wiesz Anialm ty to już bardzie zaawansowana w cyklu jesteś prawda ? który to
                                  teraz ?
                                  • anialm Re: No:))pozytyw w piąteczek :)) 13.12.05, 11:49
                                    Dopiero 29

Tym razem to moj Pan czesciej niz ja mysli ze byc moze smilesmile
                                    • cytrusowa hortika 13.12.05, 11:55
                                      dziekuje ci kochanienka za informacje - masz racje z tą logiką, tez tak
                                      myslalam, ze jest jaks kwota wolna od podatku, skoro nie mamy dochodow, to moze
                                      sie zmiescimy w tej wonlnej kwocie. a i tak sie pofatyguje do urzedu zaraz jak
                                      przyjade. mam nadzieje ze blerwy-urzedniczki dwa dni przed siwtami udzielą mi
                                      informacjismile
                                    • erga4 Re: No:))pozytyw w piąteczek :)) 13.12.05, 11:56
                                      Noo anialm - to jest nadzieja..Panowie w tych sprawach mają więcej przeczuć smile
                                      Oby się udało!

Ant - wiem wiem - ja nie chcę się nakręcać ale... obyś miała rację big_grin
                                      Póki co staram się o tym nie myśłeć - tak jak powiedziałam zatestuję w wigilię -
                                      w taki piękny dzień łatwiej będzie znieść jedną krechę hehe

• cytrusowa witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 11:56

• ata76 Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 12:43
                                        Gviazdeczko, super, że wszytko w porządku!!!!!! Cieszę ię razem z Wami smile))

jesli chodzi o Monię to również ode mnie ją pozdrów...myslami jestem z nią i
                                        Magda...aczkowielk wierzę, że będzie dobrze...nie ma innej opcji...jest pod
                                        dobrą opieką...leży w szpitalu...wszytstko na pewno dobrze się ułoży!!!

dziewczynki w pięteczek wielkie testowanie????ojojojo to kciuki będą
                                        zaciśniete smile))))

Melba, rok czasu....pieknie...pieknie smile)))

Cytrusia, Hortika ma rację....jest jakaś kwota wolna od podatku...ale nie mam
                                        pojęcia ile
                                        • erga4 Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 14:10
                                          Ale wiecie co - mój sen był tak realny że cały czas mam wrażenie że to się
                                          działo naprawdę...
                                          Mam nadzieję że do jutra zapomnę o tym bo inaczej oszaleję smile
                                          • hortika Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 14:12
                                            może zrób ten test, takie realistyczne sny lubią się sprawdzać...
                                            • erga4 Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 14:26
                                              za bardzo się boję.. powiedziałam - w wigilię i już smile
                                              • ant25 Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 14:33
                                                A może piąteczek co smile)kusi kusi kusasmile))))))))DDDDDD
                                                Bom ciekawa strasznie Erga a może może , już nic nie mówie dobra dobra siedzę
                                                cichosmile))
                                                • erga4 Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 14:36
                                                  oj kusi smile) jeszcze z taką ekipą.. nosz jak tu nie testować?? Ale może
                                                  wytrzymam.
                                                  • melba7 Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 14:45
                                                    Erga, fachowo to się nazywa stopniowanie napięcia, celował w tym Hitchcock (jag
                                                    go zwał...)może jednak piątek???
                                                  • gviazdka3 Erguniu, 13.12.05, 14:51
                                                    Byłabyś mistrzynią cierpliwego czekania wytrzymując naprawdę
                                                    do tej wigilii, ale to dopiero za 11 dni, oj, ja nie dałabym
                                                    rady!!! Może więc jednak dołączysz do sporej gromadki testujących
                                                    w piąteczek???!!! Przemyśl to,plizzzz, tym bardziej, że umieramy
                                                    z ciekawości!!! :o)))
                                                  • ant25 Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 14:53
                                                    Melba uwielbiam Cie smile)DDDDDDDDDDDstopniowanie napięciawink))))))))))))))))
                                                  • erga4 Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 14:56
                                                    ale kusicie.... ojjj no nie wiem czy przy was wytrzymam do wigilii smile
                                                  • ma_ruda2 Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 14:58
                                                    erga ja tez cie namawiam na piatek - w kupie (ale slowo, co) razniej. a poza
                                                    tym mowia za @ lubia chodizc stadami to moze i II krechy tez?? kto wie smile
                                                  • anialm Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 15:06
                                                    Erga - Ja tez dołaczam sie do postulatu zebys prztestowała w piątek.... Razem
                                                    razniej... nawet z jedna krechą...
                                                  • erga4 Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 15:13
                                                    To która testuje w piątek??
                                                    Melba - 27 dc
                                                    Anialm - 29 dc
                                                    Ant

Ktoś jeszcze??
                                                    u mnie 32 dc.. normalnie ani by mi w głowie było testowanie ale ten ból
                                                    brzucha przez 4 dni i plamienie przez 2 dni.. a małpy niet.
                                                    Kurcze może poczekam do wigilii.. pomyślę jeszcze smile
                                                  • erga4 aajj jeszcze Althea 13.12.05, 15:15
                                                    Melba - 27 dc
                                                    Anialm - 29 dc
                                                    Ant
                                                    Althea
                                                  • anialm Re: aajj jeszcze Althea 13.12.05, 15:19
                                                    Erga jak ty sie nie wykończysz nerwowo do wigilii z tej niepewności to my z
                                                    pewnością tak... smile))))
                                                    Tylk o 2 dni plamienia i nic wiecej.... och a moze to ten "mały nosek" z wróżb
                                                    andrzejkowych....

• althea35 Re: aajj jeszcze Althea 13.12.05, 15:21
                                                    Melba - 27 dc
                                                    Anialm - 29 dc
                                                    Ant
                                                    Althea - 28 dc
                                                  • althea35 Re: aajj jeszcze Althea 13.12.05, 15:23
                                                    Melba - 27 dc
                                                    Anialm - 29 dc
                                                    Ant - 26 dc
                                                    Althea - 28 dc
                                                  • althea35 Re: aajj jeszcze Althea 13.12.05, 15:24
                                                    Ale nakombinowalysmy z ta lista...
                                                  • erga4 Re: aajj jeszcze Althea 13.12.05, 15:25
                                                    noooo
                                                    może to na szczęście smile)
                                                  • ant25 Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 15:17
                                                    Ant 26 dc,

Erga zmasowany atak przeprowadzamy na Cię kochana albo sie obronisz albo
                                                    ulegniesz smile))
                                                  • erga4 Re: witam sie wtorkowo z wami!!!! 13.12.05, 15:20
                                                    Oj anialm... chyba oszalałabym ze szczęścia smile
                                                    Kurcze ale mnie kusicie..
    • erga4 Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:22
      Melba - 27 dc
      Anialm - 29 dc
      Ant - 26 dc
      Althea

Erga 32 dc... nie wiem czy się zdecyduję..
      • erga4 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:23
        > To która testuje w piątek??
        > Melba - 27 dc
        > Anialm - 29 dc
        > Ant - 26 dc
        > Althea - 28 dc
        > -
        > -
        > Erga 32 dc... nie wiem czy się zdecyduję..
      • anialm Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:25
        Całkiem spora grupka sie zebrała.... oby szczesliwie
        • erga4 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:26
          może jeszcze się ktoś dołączy - wtedy ja też zatestuję smile
          • ant25 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:28
            Ok Erga, idę na ulice jak złapię chętnego na teścik to dawaj go tu i nie
            będziesz miała wyjścia smile))
            • erga4 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:29
              hehehehehehehe
              • erga4 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:30
                to może jakiegoś pana dla urozmaicenia?? niech napluje na teścik - jak to
                Matala mówiła - wtedy ponoć wyjdzie smile
            • melba7 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:30
              w piątek będę miała 30 dc.Spadam ratować chore zwierzątka
              • ma_ruda2 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:33
                o i jest kolejna do testowania - Melba. Ergus teraz to sie juz nie wywiniesz big_grin
                • erga4 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:37
                  Ale może stokrotka się zdecyduje..
                  • cytrusowa Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:52
                    no jo, w koncu chce jakąs kreche ujrzec - blagam, mogeeeee z wamiiiiiiiii???????
                    bede grzecznaaaaaaaa
                    • althea35 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:58
                      Cytrusia, ktory masz dzien cyklu?
                      Mow szybko i juz cie dopisuje!
                      A Erga wpadla jak sliwka w kompot!
                    • balbinka74 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 16:06
                      Ja się nie dopisuję..u mnie dopiero..16 dc....
                      Przed godzinka rozmawiałam z pkanetka..u niej wszystko dobrze....tylko
                      postanowili na jakis czas zrezygnować ze staranek....Powiedziała też,ze miała
                      info od Monisi,że Magdusia juz sie urodziła... przez cc..waży 1500...Strasznie
                      się zdenerwowałam..mam nadzieję,ze wszystko będzie dobrze...

A umnie dzis iscie sadny dzień ...szkoda gadać....jak tak dalej będzie ,to
                      chyba sie totalnie załamię...normalnie ostatnio zrobili sobie ze mnie chłopca
                      do bicia...idę sobie wypić meliskę...
                      • althea35 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 16:12
                        O rany! Mam nadzieje, ze wszystko dobrze z Magdusia. Takie malenstwo...
                        Moniczka trzymaj sie!
                        Balbinko, pisz jesli dowiesz sie czegos wiecej.
                        • balbinka74 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 16:23

Monisiu, ogromne gratulacje!!!!!!!!!!Szkoda,ze maleńka okazała sie byc taka
                          niecierpliwa i juz postanowiła zrobić wam przedwczesny prezencik
                          gwiazdkowy....Mam nadzieję,że szybciutko wrócicie razem do domku!!!Duża buźka
                          dla obu pań!!!

Dziewczyny, myślę,ze gwiazdeczka będzie bardziej na bieżąco...ale jeśli sie
                          czegos dowiem , to oczywiscie dam znać!!!

Sączę meliske, ale nie pomaga...jeszcze po mnie nie spłynęło...
                      • ma_ruda2 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 16:17
                        o kurcze - taki malutki czlowieczek. mam nadzieje i trzymam kciuki ze wszystko
                        jest i bedzie OK.
                      • ant25 MOniczko 13.12.05, 16:18
                        Mała Magdusiu trzymaj się dzielnie, Moniczko gratulację, troszkę szybko ale już
                        jest z Wami Wasza Córeniasmile)
                      • hortika Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 16:19
                        ojejku!!
                        też się zdenerwowałam.. Oby wszystko było dobrze, na pewno będzie, prawda?
                        • anialm Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 16:22
                          Całusy dla świezo upieczonej mamusi!!!
                          No i zeby córcia zdrowa była... wszsytko bedzie ok. troszke wczesnie ale widac
                          tak miało być.
              • cytrusowa wy swiruski jestescie:-) 13.12.05, 15:34
                jak chcecie, ja moge z wami do towarzystwa potestowac - w 5dcwink
                • erga4 Re: wy swiruski jestescie:-) 13.12.05, 15:36
                  No to ty?? my?? świruski?? hehe - jasne że możesz testować smile może ci wyjdzie
                  jakaś krecha hehe

A melba jest już na liście smile)
              • erga4 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:34
                To jeszcze zmienimy listę smile) który to dzień będzie w piątek smile
                > Melba - dziś 27 dc w piątek 30 dc
                > Anialm - 29 dc w piątek 32 dc
                > Ant - 26 dc w piątek 29 dc
                > Althea - 28 dc w piątek 31 dc
                > -
                > -
                > Erga 32 dc w piątek 35 dc ale nadal się waham big_grinD
                • ma_ruda2 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:38
                  powiedzialas erga ze jak ktos jeszcze dolaczy to juz testujesz!!! a dolaczyla i
                  Melba i Cytrusia. jak chcesz to i ja sie poswiecie - w piatek bedzie 24 dzien big_grin
                • erga4 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:38
                  ooo a balbinka??
                  • erga4 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:39
                    hehe OK - pomyślę smile
                    • ma_ruda2 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:40
                      pomysl, pomysl - to podobno nie szkodzi (chodzi mi o myslenie big_grin)
                      • erga4 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:41
                        No już prawie wam się udało mnie przekonać big_grinD
                        • ma_ruda2 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:42
                          ja to PRAWIE???????? big_grinD
                        • ant25 Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 15:46
                          Erga Erga Ty sie wahasz ? Ty mi się tu nie kiwaj big_grinDD
                          • hortika Re: Lista testujących w piątek.. 13.12.05, 16:00
                            to może i ja dołączę do piątkowych szaleństw.. wtedy już Erga nie masz wyjścia,
                            co?
                            • ant25 A widzisz Erga nie masz wyjścia :-DD 13.12.05, 16:02
    • ma_ruda2 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 13.12.05, 16:03
      biedna erga, teraz to juz napewno nie ma wyjscia big_grinD
      a ja wlasnie na allegro zamowilam sobie 15 komiksow Garfielda (tzn wlasciwie
      bedzie ich 7 bo na spolke z kumpela z pracy) - maz mnie z domu wyrzuci - znowu
      przyniose ksiazki smile))) ale za to jakie big_grinDD
      • hortika więc nowa lista na piątek!!! 13.12.05, 16:07
        Melba - dziś 27 dc w piątek 30 dc
        Anialm - 29 dc w piątek 32 dc
        Ant - 26 dc w piątek 29 dc
        Althea - 28 dc w piątek 31 dc
        Hortika -34 dc
        -
        > -
        > Erga 32 dc w piątek 35 dc ale nadal się waham
        • althea35 Re: więc nowa lista na piątek!!! 13.12.05, 16:09
          Hortika -34 dc w piątek 36 dc
          Cytrusowa -
          Erga 32 dc w piątek 35 dc
          • hortika Re: więc nowa lista na piątek!!! 13.12.05, 16:11
            Hortika -34 dc w piątek 37 dc
            Cytrusowa -
    • gviazdka3 QRCZE, WY JUŻ WIECIE?!?!?! 13.12.05, 16:44
      A ja myślałam, że żyjecie jeszcze w błogiej nieświadomości, iż
      nasza Monia została dziś mamusią!!!

Niedawno rozmawiałyśmy... Mała waży 1500g, jest bardzo silna,
      zaraz po porodzie wydała pierwsze dźwięki i oddychała sama,
      jednak teraz podłączono ją do respiratorka! Urodziła się przez
      cesarskie cięcie dziś o 9:20, gdyż leżącej na patologii Monii
      nagle odeszły wody, dostała ponownych skurczy, no i nie było
      na co czekać! Monika czuje się dobrze, jest spokojna i dobrej
      myśli, wie, że córeczka jest pod doskonałą opieką, choć jeszcze
      jej nie widziała (za to tatuś kursuje między mamą, a córcią!)
      Magda wyjdzie ze szpitala prawdopodobnie jak osiągnie wagę 2 kg;
      jej rodzice liczą na wspólnego Sylwestra w domku!
      Monia natomiast dziękuje Wam za wsparcie i serdecznie Was pozdrawia!!!
      To tyle wieści szpitalnych...

Przyjemnego wieczoru!!!
      • hortika Re: QRCZE, WY JUŻ WIECIE?!?!?! 13.12.05, 16:51
        Dzięki za dobre wieści, przekaż jej gratulacje, uściski iii ... bosz jak
        dobrze, że mała jest silna i że tak szybko mają być razem w domku!!!!
      • althea35 Re: QRCZE, WY JUŻ WIECIE?!?!?! 13.12.05, 16:53
        Az sie poplakalam... Gviazdeczki dziekujemy za wiescie!
        Dziewczynki sa silne, co widac po Magdusi, taka malenka a sama zaczela
        oddychac. Poradzi sobie!

Monisiu gratulacje! Dla taty rowniez gratulacje! Niedlugo przytulisz swoja
        coreczke!

Mam nadzieje, ze mala bedzie szybko przybierala na wadze i ze szybko wyjdziecie
        ze szpitala.

Buziaki dla calej rodzinki!
        • erga4 Re: QRCZE, WY JUŻ WIECIE?!?!?! 13.12.05, 17:04
          Kurcze już???? Monia - gratulacje mamusiu!!! Tak się cieszę że wszystko jest w
          porządku!! Madziu - bądź silna - taka jak twoja mamusia !!!!
          Widać zależało jej żeby być z 2005 a nie 2006
          • erga4 Re: QRCZE, WY JUŻ WIECIE?!?!?! 13.12.05, 17:06
            No ładnioe - widzę że tu jakiś masowy atak na mnie.. ojjj wy niedobre!! OK OK
            poddaję się - testuję z wami!!
            Hortika - ty już 34 dc ??? no no - obiecująco się zapowiada piątek..

Skoro Hortika doszła no to nie mam wyjścia - słowo się rzekło smile
            • erga4 Lista piątkowa 13.12.05, 17:09
              Hortika -34 dc w piątek 37 dc
              Cytrusowa - 5 dc w piątek 8 dc
              • abie76 Re: Lista piątkowa 13.12.05, 17:12
                no wlasnie Erga, jakbys miala jeszcze jakies watpliwosci, to chcialam Cie troche
                poszantazowac i o poprosic zebys tak jednak test zrobila, no a wiesz wielorybom
                sie nie odmawia smile
        • abie76 Re: QRCZE, WY JUŻ WIECIE?!?!?! 13.12.05, 17:11
          przepytalam meza: powiedzial, ze 32 tydzien i 1500 jest OK, czy ona jest
          intubowana czy podlaczona przez rurke w nosku? Robi sie to czasami po to zeby
          dac pluckom czas na wzmocnienie sie, nie wiem jak to napisac, ale jak wdycha to
          jest prawdopodobnie dobrze, ale przy wydchaniu moze sie "zapasc" i do tego nie
          wolno dopuscic, dlatego podaje sie tlen pod cisnieniem, ktory do tej zapasci nie
          dopuszcza. Pewni w miedzy czasie dadza jej preparat przyspieszajacy rozwoj
          plucek. Mam nadzieje, ze udalo mi sie powtorzyc, co mi owiedzial.
          Gviazdko, Balbinko, pogratulujcie Monisi i powiedzcie, ze na pewno wszystko
          bedzie w najlepszym porzadku, i ze ich coreczka bedzie rosla duza i piekna.
          • cytrusowa wszystkie MADZIE są silne 13.12.05, 17:13
            mowi wam to cytrusowa Madziasmile
          • gviazdka3 Abie, 13.12.05, 17:21
            Nie jestem pewna, ale Magda chyba ma tylko tą rureczkę i jest
            po badaniach płuc, teraz wszyscy czekają na wyniki!
            Lekarze powiedzieli Monii, że najważniejsze są 3-4 najbliższe
            doby, potem rodzice mogą już być spokojni o swoją córcię!
            Zaś wspomniane przeze mnie dwa kg mała ma osiągnąć w ciągu dwóch
            tygodni, czyli ok. 27.12.!!!

Dzięki Abie za wypytanie męża!!! :o)))
            • abie76 Re: Abie, 13.12.05, 17:25
              to dobrze. Madzia sobie poradzi.
              a co do mojego meza. Wiekszosc moich kolezanek ma malenkie dzieci, a on ma
              przyjemnosc byc ekspertem od leczenia dzieci, wiec sie juz przyzwyczail smile No a
              dodatkowo w tym przypadku, to jego dokladna specjalizacja, wiec niech sie
              chlopak wykazuje wiedza, a co!
          • erga4 Abie 13.12.05, 19:02
            I ty Brutusie przeciwko mnie??
      • erga4 Re: QRCZE, WY JUŻ WIECIE?!?!?! 13.12.05, 17:10
        Monia ją podkarmi że mała przed sylwestrem przekroczy 2 kilogramy!! Jeszcze raz
        gratulacje!!
        • gviazdka3 Wiecie co?! 13.12.05, 17:29
          Właśnie do mnie dotarło, że Magdzia Bombymoniki jest pierwszym
          dzidziusiem, które urodziło się w naszym gronie, cudnie!!!
          I cholercia to musi być dobry znak przed tym piąteczkiem!!!
          Wierzę w to z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o))))))
          • lalisia78 Re: Wiecie co?! 13.12.05, 17:48
            pogratuluj Monice coreczki, napewno jest bardzo silna i jeszcze w tym roku beda
            wszyscy w domusmile) faktycznie jest to pierwsza nasza prawdziwa mamusia na kogo
            kolej teraz ja w marcu
          • stokrotka76 Re: Wiecie co?! 13.12.05, 17:55
            Ojej, Dziewczyny, normalnie poryczałam się! Wchodzę, a tu taka wiadomość! Boże,
            taka kruszyneczka! Monisiu, Magdusiu i tatusiu Magdusi - trzymajcie się!!! Musi
            być wszystko dobrze!
            • matala6 Wpadllam w dolek ;( 13.12.05, 18:20
              i wszystko mnie dzis przytloczylo ....

Od wczoraj zastepuje szefostwo,
              wiec dodatkowe obowiazki
              i urwanie glowy.
              Fakt - radze sobie,
              ale jakim kosztem-
              zamiast relaksu - stresy,
              a dzis 16 dc, wiec po owu.

I huknely dwie nowiny-
              Pierwsza:
              przed 6 rano urodzila dzis kuzynka core;
              nawet nic nie wiedzialam, ze jest w ciazy,
              bo jak wyszla za maz tak przepadla.
              Druga:
              po 9 rano urodzila dzis kolezanka core;
              a z nia znamy sie dlugo i utrzymujemy kontakty,
              wiec wszystko wiedzialam.
              Esesmesowe gratulacje byly i radosci.

Caly dzien sie trzymalam
              tylko teraz mnie cos dopadlo
              jakies smutki.
              Lezki mi sie kreca
              i sobie porycze.
              Kiedy ja bede miala te bliznieta ;?
              • matala6 Re: Wpadllam w dolek ;( 13.12.05, 18:22
                no i nowy watek,
                ktorego nie nadrobie,
                bo sily nie mam.

Ide sobie, bo zaraz klawisze beda mokre.
                • melba7 Re: Wpadllam w dolek ;( 13.12.05, 20:31
                  Matalko, będzie dobrze, zobaczyszsmileWszystkie będziemy miały swoje maleństwa.Nie
                  smuć sięsmile
                  • stokrotka76 Co ja narobiłam ;))) 13.12.05, 20:39
                    Wiecie co dziś narobiłam? Kupiłam dla M w pracy na wynos karkóweczkę z grilla z
                    suróweczką z marchewki. W pracy schowałam do lodówki. Przed wyjściem z biura
                    śpieszyłam się, wyciągnęłam pojeminczek i poleciałam do domu. Zareklamowałam M,
                    jaką to mam dla niego pyszna karkóweczkę smile. Chcąc mu ją w domku odgrzać,
                    nastawiłam patelnię, otwieram pojemniczek i ... wydobył sie ze mnie okrzyk - "
                    o k***a, devolaj!!!". Pomyliłam pojemniczki i zakosiłam czyjś obiad smile)). Ktoś
                    pewnie nieźle pomstował! Jutro będę musiała poszukać właściciela, przeprosić i
                    odkupić obiadek - chyba że wziął karkóweczkę mojego M smile))! Ale mi głupio było,
                    hihi, a M sie śmiał!
                    • melba7 Re: Co ja narobiłam ;))) 13.12.05, 20:44
                      Może się ktoś ucieszyłwinkGdyby popadło na mojego małża, ucieszyłby się napewno,
                      uwielbia karkówkę
                      • stokrotka76 Re: Co ja narobiłam ;))) 13.12.05, 20:49
                        Ja bym się wkurzyła, gdyby ktoś mi obiad gwizdnął smile))! Jutro będę się
                        tłumaczyć, hihi!
                        • melba7 Re: Co ja narobiłam ;))) 13.12.05, 20:58
                          zaraz gwizdnał...przeca karkówka została, nie?z głodu by nie umarł
                        • erga4 Re: Co ja narobiłam ;))) 13.12.05, 21:01
                          Stokrotko a może ten ktoś sie pomylił i zabrał karkówkę a ty po prostu złapałaś
                          to co zostało..
                    • althea35 Re: Co ja narobiłam ;))) 13.12.05, 21:06
                      Stokrotko, a co maz na delolaja?? Smakowal?
                      • balbinka74 Re: Co ja narobiłam ;))) 13.12.05, 21:22
                        Nie martw się, została karkóweczka...a jutro poszkodowany i tak bedzie wył na
                        całe biuro...no chyba, ze to on pierwszy pomylił pudełka....

Ktat, wymyslcie jakis powód, by teściówka nic nie podejrzewała...ale
                        najprościej będzie po prostu powiedzieć, co i jak...no i nie wygłupiaj
                        sie...czy to wazne co ona powie??To dzidziul chyba powinien być
                        najważniejszy..Przyłączam sie do klapsów....kobieto ty przeciez jestes na
                        zwolnieniu i masz leżeć....gdzie ten rozumek zostawiłaś???
                      • stokrotka76 Re: Co ja narobiłam ;))) 13.12.05, 21:39
                        Smakował, choć karkóweczka by smakowała bardziej wink.

Laski, ciągle nie mam @. Chyba w czwartek rano pójdę bez zapisu do ginki jak
                        się nie pojawi... Niech mi da coś na wywołanie!
                        • althea35 Re: Co ja narobiłam ;))) 13.12.05, 21:52
                          Stokrotko, idz koniecznie. Ponad 50 dni to juz przesada. No i niech ona cos
                          zacznie robic z tymi twoimi cyklami. Moze badanka jakies.
                          • melba7 Re: Co ja narobiłam ;))) 13.12.05, 22:26
                            Idę spać .Dobrej nocy po dniu pełnym wrażeń
              • althea35 Re: Wpadllam w dolek ;( 13.12.05, 19:06
                Matalko, co to za smutki? Cieszyc sie trzeba, ze nowe zycia przybyly na ten
                swiat! Twoje blizniaki tez przybeda pewnego dnia! Buziaki! Trzymaj sie cieplo!
            • tycja78 Ależ dzis wiadomości!!!! 13.12.05, 18:26

Przede wszystkim Bombamoniko!!!! mamuśka! Magduśka jest silna to bedzie suuuper, a ciebie ominęło najgorsze dzwiganie wielkiego brzusiasmile

Bebell, nawet nie pytam jak sie czujesz....
              Myslę o tobie i wspieram cie myślami.
              Chciałabym aby to był tylko zły sen...

Melba, Anialm, Ant, Althea, Erga i Horitkasmile czyli w piątek dowiemy sie o 6 nowych przyszłych mamusiachsmile
              No to juz prosze sie oszczędzać i jeść zdrowe warzywka.
              Ant jest czarownicą z gór to was zaczarowała ( wiem co mówięsmile

Balbinko, ja tez miałam dzis kiepski dzień w pracy, dzis 13, tyle ze nie piatek, ale w Hiszpanii to wtorek trzynastego jest uznawany za najbardziej pechowy dzień.
              U nas dzis była ewakuacja, ktos zadzwonił, ze bomba w szkole.
              A ja miałam tylko jedną godzinę i to tą godzinę.
              Trzeba bedzie odrabiać ją w sobotę. Gó..arze jedni!
              No i moi kochani uczniowie jako ze nie mieli 3 tygodnie lekcji nawet nie odrobili pracy domowej, nie mowiąc juz o powtorzeniu czegokolwiek. Ale im nagadałam!

Jejku, ale bym chciała juz zrobic kolejne usg...
              Taka jestem niepewna po tym szpitalu...
              Boję sie...
              • ktat Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 13.12.05, 18:48
                witajcie

babell brak mi słów strasznie sie bałam takiej ciazy i w sumie dlatego
                nastepnego dnia pol.ecialam na usg kosiuniamy cie...

abie tycja gviazdko ciesze sie ze u was ok

gratuluje pierwszej forumowej mamusi i trzymam kciuki za nastepne

uuu to sie posyp;ie w piatek dobrych newsow !!!! trzymam kciuki za upragniony
                widok

u mnie ok leze plamienia okazaly sie jednorazowe pojawily sie piertwsze
                nudnosci i wstret do jedzenia najadam sie zapachem
                jak pochodze to boli dzis umylam okno i dostalam opierdziel ze przeciez mam
                zakaz no ale odcerpialam swoje bo bolalo i wiecej nie zrobie nie moge sie
                doczekac 22 jak zobacze serduszko i 24 jak powiemy rodzicom
                jeszcze w czwartek z mezem na kontrole do lekarza na onkologie mam nadzieje ze
                bedzie ok

buziaki
                • erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 13.12.05, 19:14
                  Kasiu - no co ty okno myłaś??? należy ci się porządne lanie!! masz się
                  szanować, kobieto! tyle czekałaś na dzidzię a teraz okien ci się zachcewa?? Do
                  łóżka i wypoczywać!! następne okno umyjesz za 8 miesięcy!!
                  • ktat Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 13.12.05, 19:20
                    wiem wiem juz nigdy
                    ale lepiej sie poczulam i zeby tesciowa nie gadala ze nic nie robie bo nie wie
                    ale nalezy mi sie oj nalezy
                    • melba7 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 13.12.05, 20:27
                      strach i radość!!!Ale się Magda pospieszyła, nie ma co!ale napewno wszystko
                      będzie dobrzesmile
                      • melba7 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 13.12.05, 20:29
                        Ufff, ochłonęłam trochę-serdeczne gratulacje dla Moniki ,i Męza Monikismile
                        Pierwsze forumowe dzieckosmile
                    • gviazdka3 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 13.12.05, 20:38
                      Witam wieczorową porą nim położę się spać, a padam już padam!

Matalko, nie smutaskuj się, wiem, że łatwo powiedzieć, ale ja
                      naprawdę wierzę, że już niedługo dołączysz do wszystkich
                      szczęśliwych mamuś!

Ktat, a Ty kochana nie przesadzaj z porządkami, nie wolno Ci i koniec!
                      Chyba ważniejsze jest zdrowie dzidzi i Twoje niż gadanie teściowej,
                      prawda?! Więc, odpoczywaj na maksa i niczym się nie przejmuj!!!

Muszę Wam jeszcze napisać ostatni news od Moniki... Niestety Magdusia
                      jest niewydolna oddechowo, podłączono ją do respiratora,dostała leki na wzmocnienie płuc i jutro czeka ją kolejne prześwietlenie! Być może
                      również jutro Monia będzie mogła ją nakarmić... Trzymajmy kciuki za
                      nasze panie M.!!!

Dobranoc dziewczynki!!!
                      • erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 13.12.05, 21:00
                        Staokrotko - no to narobiłaś!! Ja tam wolę devolay niż karkówke więc chyba bym
                        się zdenerwowała - ale miejmy nadzieję że trafiłaś na smakosza karkówki smile)

Gviazdeczko powiedz moni że cały czas jesteśmy myślami z nią - to w końcu nasza
                        pierwsza foremkowa mamusia!!! A madzia na pewno jest dzielna i też nabierze
                        sił! No w końcu jak się ma taką mamusię to trzeba być dzielną!
                      • althea35 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 13.12.05, 21:01
                        Biedne malenstwo! Boze, oby z nia bylo wszystko dobrze.
                        • erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 13.12.05, 21:04
                          Musimy w to wierzyć.. i modlić się za nie obie, ale ja wierzę że Ojciec Święty
                          czuwa nad madzią - to w końcu dziecię wymodlone przed Jego grobem..
                          • stokrotka76 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 13.12.05, 21:37
                            Maleństwo biedniutkie, ale jest silne! Wierzę, że szybko dojdzie do siebie i
                            pojedzie z rodzicami do domku smile)). Jestem z nimi myślami, my wszystkie
                            jesteśmy!

Bebell, Kochanie, a jak Ty się czujesz? Pewnie nawet nie mas zochoty zajżeć do
                            nas... ?

A Ktat dałaś czadu z tymi oknami! Może lepiej poinformować teściówkę, to się
                            odczepi! Może nawet zmieni stosunek do Ciebie, w końcu babcią zostanie smile))!
                            • ant25 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 13.12.05, 22:41
                              Wiecie u nas w domciu tez dzisaj wieczorkiem jest jeden temat o małej Magdusi i
                              jej dzielnej mamusi, moj M mowi ze napewno wszystko bedzie OK a jak on tak mowi
                              to musi tak bycsmile

Ktat do lozia a nie do okiensmileciesz się tym wyjątkowym stanem

Bebell kochanie jak Ty się masz, czekam niecierpliwie na wieści od Ciebie,

• erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 08:06
                                Witam w środę - widzę że pierwsza jestem smile
                                Idę robić kawę - zaraz do was wracam.
                                • nika112 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 08:50
                                  I ja witam się z Wami w środę.

Ależ wiadomości w międzyczasie się pojawiły. Aż uronilam łezkę jak to wszystko
                                  czytalam.
                                  Przede wszystkim ogromne gratulacje dla rodziców Monisi i jej męża.
                                  Magdusia to silna dziewczynka i napewno sobie poradzi.

Bebell bardzo mi przykro, aż nie wiem co powiedzieć.

Gviazdko, Abie, Tycjo i Ktat cieszę się że u Was wszystko dobrze. smile))
                                  Ktat Ty nie szalej smile, odpoczywaj sobie, oknami może się zająć ktoś inny.

Widzę, ze zapowiada się gorący piąteczek. Tyle testujących. Trzymam kciuki żeby
                                  u kazdej z Was pojawily sie die kreseczki. Czas na gwiadkowe prezenty smile)

Wczoraj mialam wizytę kontrolna u lekarza i wygląda na to, ze wszystko jest w
                                  najlepszym porządku. Wyniki mam dobre i czuję się też znakomicie.
                                  Słuchaliśmy bicia serduszka maleńswa. To niesamowite jak ono szybko bije.
                                  Chociaż muszę przyznać że moje z wrażenia biło niewiele wolniej.
                                  To już 16 tc, strasznie szybko to leci, ani się obejrzę i bedzie polowa ciąży.

W końcu mam luzy w pracy wiec mogę tu bez wyrzutow zaglądać.
                                  Pozdrawiam
                                  • ant25 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 08:56
                                    Ja również witam środowo, pochmurnie, ale dobre nastroje mnie nie opuszczająsmile)
                                  • erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 08:56
                                    To dobrze Nika że masz wiecej luzu - w końcu tez nie możesz się przemęczać. No
                                    i częściej z nami będziesz smile

Bebell - myślę o tobie... pewnie nawet nie masz ochoty do nas zaglądać..
                                    Rozumiem.. na pewno jest ci ciężko. Przytulam cię mocno.
                                    • ma_ruda2 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:01
                                      ja tez witam w pochmurna srode smile ale tak jak u Ant - nastruj mam raczej
                                      pogodny i oby tak zostalosmile)
                                      Ktat - odbilo ci z tymi okanim??? matko - do lozka i nosa z pod koldry nie
                                      wychylaj!!! boshe, powariowala OKNA!!!! big_grinD
                                      Matalka - kochanie ty sie tak nie doluj, prosze... ja tez czekam na moje
                                      blizniaki wymarzone - i zobaczysz ze sie doczekamysmile) sciskam.
                                      Bebell kochanie - ja tez o tobie caly czas tak jak reszta mysle i sciskam.
                                      czekamy na ciebie ...
                                      MOnika i Magdusia - trzymajcie sie dziewczynki ... bedzie dobrze, MUSI!!! smile
                                      wiecej jak zwykle nie pamietam .... sad(
                                      • althea35 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:08
                                        Witam z rana!
                                        Ja juz na uczelni. Chcialam rano z domu zajrzec, ale internet sie zbuntowal.
                                        Mam nadzieje, ze bedzie dzialal jak wroce.
                                        U mnie nadal nie ma malpiszona, tempa ciagle wysoka, cyce mnie bola i brzuch
                                        troche bobolewa.
                                        Zycze milego dnia.
                                        • ant25 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:25
                                          No tak zabolało mnie troszkę serducho, przeczytałam o wynikach egzaminów na
                                          aplikację i właśnie widziałam test, szkoda że jednak nie poszłam sad(tchórz ze
                                          mnie, cholercia,

Jutuś daj znać jak Ci poszło i co u Ciebie
                                          • hortika Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:29
                                            a gdzie są wyniki tych testów?? wśród moich znajomych-2 się dostały i 2 nie..
                                            • ant25 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:32
                                              W Rzepie
                                        • melba7 środa 14.12.05, 09:26
                                          witam szanowne Paniesmile
                                          Gviazdko,prosimy o wieści od Moniki na bieżącosmile
                                          Kasiu,myslimy o Tobie.Odezwij się,jak już będziesz mogła...
                                          • melba7 Re: środa 14.12.05, 09:27
                                            nawet temperaturę zmierzyłam-nadal około 37,brzych czasem zakłuje, biust jakby
                                            większywink)))
                                            czekamy do piątku
                                        • erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:26
                                          Matalko - ty i dół?? no nie wierzę.. Kochana może dlatego że za mało z nami
                                          przebywasz??

a ja dziś z ciekawości tempkę zmierzyłam - 36,8 - nie mierzę od początku cyklu
                                          więc nawet nie wiem czy wzrosła czy nie - no ale raczej chyba zalicza się do
                                          tych wyższych.. hmm - w piątek wszystko się okaże..
                                          • erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:27
                                            Antuś - a widzisz.. ty tchórzyku mały!! zawsze tak jest - boimy się przed
                                            egzaminem że nic nie umiemy a po egzaminie okazuje się że był prościutki..
                                            • ant25 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:31
                                              Nie nie ja nie mówię że był super prościutki, no i inaczej się patrzy na
                                              pytania na spokojnie inaczej w stresie, ale był do zrobienia żadne z kosmosu,
                                              jestem na siebie zła i już mam nadzieję że Jutce się udało.

Cholercia jasna, no normalnie jestem an siebie zła jak diabli, zlałabym się po
                                              gołej wielkiej D ale nie sięgnęsmile)))
                                              • erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:35
                                                Antuś - ale zawsze tak jest! Ja mam tak samo - jak nie poszłam na jakiś egzamin
                                                to zawsze wydawał mi się prosty - no właśnie bo to wtedy patrzy się bez stresu
                                                i wszystko wydaje isę łatwiejsze. Nie złość się - to już nie pomoże. Szkoda że
                                                nie zaryzykowałaś - ale cóż - stało się i już. Teraz myśl o piątku big_grinD
                                                • ant25 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:41
                                                  No tak mam nadzieję, że chociaż piątek zaspokoi moje poczucie rozdarcia albo
                                                  jeszcze spotęguje moją złość nie tylko na siebie ale i cały świat...przesadzam
                                                  wszystko bedzie dobrze jak by nie było a egzamin bedzie jeszcze raz pewnie za
                                                  pół roku i bedzie Ok teraz i tak nie dałabym rady ze wszystkim, smile)

• erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:48
                                                    Antuś - święta się zbliżają więc wszystkim dołkom mówimy NIE !!!
                                                    Nawet jeśli w piątek dostaniemy kopa od jednej krechy..
                                          • hortika Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:28
                                            hihi, ja też jakoś w weekend sobie mierzyłam jednorazowo, ale to chyba nie ma
                                            sensu...
                                            • erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:30
                                              ja dlatego nie mierzę - odpuściłam sobie. Ale wiesz przed testowaniem wolałam
                                              zmierzyć - no bo jakby dziś było np 36,3 (jak bywa u mnie w I fazie) to nie
                                              byłoby sensu nawet testować..
                                        • hortika Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:26
                                          Cześć,
                                          Trzymam kciuki za małą Madzię i dołączam do zdania Cytrusi- Madzie są silne!!!
                                          Bebell-uściski, cały czas o Tobie myślę!! wiem co przeżyłaś i przeżywasz i na
                                          kiepskie pocieszenie powiem: najgorsze już za Tobą, zobaczysz.
                                          Spadam dziewczynki bo mam stresujący okres w pracy i jeszcze dziś firmowe
                                          przyjęcie gwiazdkowe i jeszcze katar okrutny mnie męczy..
                                          • anialm Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:48
                                            Czesc dziewczyny!

Trzymam kciuki za małą Madzie - i wierze wszystko bedzie ok!

U mie temperatura w ok. 37,3 od wczoraj przekroczyła magiczne 37... wink poza tym
                                            brzuch boli małpowato... Nie licze juz na dobre wiesci w piatek.
                                            Ale za Was kochaniutkie trzymam kciuki smile

Buzki w ten pochmurzasty wstretny dzień!
                                            • ma_ruda2 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:55
                                              Antus - czym ty sie martwisz!!! zdasz za pol roku!! po co sie zamartwiac co by
                                              bylo gdyby ... bez sensusmile) ale mimo wszystko cie rozumiem ... i jak chcesz to
                                              ja cie moge zlac po D - mam blisko - ale nie wiem gdzie ona taka duza??? big_grinD
                                              ale mnie dobijacie z ta temperatura - a ja sie uparlam mierzyc caly cykl i caly
                                              czas mam 36,5 i 36,4 - kurna a wedlug wszystkich znakow na ziemi i niebie
                                              powinna byc na dniach owu. i co.... i pewnie cztery litery... ehh juz mi sie
                                              humor zaczyna psuc sad( wrrrrrrr
                                            • ant25 Dobre wiadomości:)) 14.12.05, 10:04
                                              Jutka się dostała, pięknie zdała egzamin, jeszze raz GRATULACJE!!!!!!
                                              • althea35 Re: Dobre wiadomości:)) 14.12.05, 10:09
                                                Jutka, gratulacje!!!

ja nadal w szkole... wlasnie skonczylam zajecia w pracowni jezykowej... czyli
                                                glupie gadanie do siebie. Teraz ide krecic film o zmienianiu fleka.

Bebell. mysle o tobie caly czas! Odezwij sie do nas troszke, Kasiu! Mam
                                                nadzieje, ze szybko wyjdziesz ze szpitala, a moze juz jestes wdomku? Buziaki!!
                                          • ata76 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 09:54
                                            przede wszystkim gratulacje dla Moni!!!!!! A Magdusi dużo zdrówka i żeby jak
                                            najszybciej rosła i na Sylwestra była już w domku...Trzymam kciuki, żeby było
                                            dobrze, choć jestem przekonana, że będzie ok!!!

Ktat, klapsy za te okna....szanuj się kochana!!!

trzymam też kciuki za testując e w piątek....mam nadzieję, że będą same 2
                                            krechy!!!!

Matalko, ściskam kochanie...a dołom wszelkim precz mówimy!!! Trzymaj się i nie
                                            smutkuj!!!!

Antuś, nie mysl o tym egazminie....czasu nie cofniesz....a przynajmniej na
                                            nastepny pójdziesz mnie zdenerwowana....co się odwlecze to nie ucziecze ...i
                                            tylko tak na to patrz...bo nie ma sensu się zadręczać...mam nadzieję, że wiesz
                                            o co mi chodzi!!!

Bebell, kochana .....myślimy o Tobie!!!
                                            całuski dla wszytkich których nie wymieniłam!!!
                                            • erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 10:09
                                              A skąd wiesz?? To super!!! Gratulację Juteczko!! Wpadaj tu do nas byśmy mogły
                                              cię uściskać!
                                              • ant25 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 10:10
                                                Bo mam z Jutką kontakt, pochwaliła się mam to na piśmiesmile))
                                                • erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 10:11
                                                  aaa to super!! na poczcie jeszcze nic nie ma - pewnie za chwilę dojdzie
                                                • ma_ruda2 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 10:12
                                                  ja wprawdzie Jutki jeszcze nie znam - ale i tak gratuluje!!!!!!!!! wow smile
                                                  • erga4 Re: Ależ dzis wiadomości!!!! 14.12.05, 10:14
                                                    Ma-rudko - myślę że będziesz miała okazję poznać Jutkę. Powinna się pojawić na
                                                    forum - zniknęła bo się uczyła ale teraz.. powinna odpocząć i wpaść do nas.
    • pszczolaasia prawie 300....baby wstrętne...czytam.... 14.12.05, 10:02
      bede komentować na bieżąco bo nie mam waszych umysłow...wiecie stara doopa już
      jestembig_grinDDD

więc tak- trzymam kciuki za wszystkie testujące w piateksmile))))))))
      witamy na świecie Madziaręsmile))))

Katarzyno kamieniowa- proszę przestać pleść bzudry!!!! histeria...tez coś...i
      ile niby przytylaś????? 30 deko?????????
      Gwiazdeczko ciesze się przestraszniesmile))))
      Erga...testuj diable, testuj...ale byłaby jazda!!!!!:-0)))))))))))))
      w kwestii pozamacicznej ciąży Bebell... kurde...nie zazdroszczę jej tego
      wszytskiego...jak to się życie może kuwa popieprzyć..sad(((
      • ant25 Babeczki..... 14.12.05, 10:06
        Coś wam wysłąłam na skrzyneczkismile)
        • althea35 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:10
          Moja skrzynka pusta! Abuuuu...
          • ant25 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:10
            pewnie idzie bo było do Ciebie wysłane
            • althea35 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:11
              ok, moze dojdzie zamin dojade do domu, bo teraz musze leciec.
              • erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:16
                sprawdzam i sprawdzam i nic nie mam póki co..
                • ant25 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:17
                  Coś mi odbija tzn na skrzynce zobaczę z innej skrzynki
                  • erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:18
                    Może za dużo adresów dałaś na raz?
                    • cytrusowa Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:33
                      dzien dobry srodowo.

trzymam ksciuki za maleńką imienniczkę i jej mamusię.

co do egzaminu dla prawnikow, to nie ma co zalowac, bo slyszlaam ,ze dali tylko
                      piemny, by bylo sprawiedliwie, a po ogloszeniu wynikow okazalo sie, ze nie zdalo
                      egzaminu 90 procent osob. to chyba swiadczy albo o slabej wiedzy, albo o dziwnie
                      ulozonym tescie. stawiam na to drugie, bo nie wierze, by ci, co zdają nie byli
                      dobrze przygotoani.

co tam jeszcze....
                      oj,z now zapomnialam co chiclaam ktorej jeszcze napisacsad
                      tyle tego produkujecie, ze zanim dojde do konca, zapominam co ktorej chcialam
                      odpisac, wrrr.

no wiec napisze wam, ze dizs wieczorem bedą wyniki badan genetycznych - w
                      koncu!!! a i tak bez interwencji telefonicznej pewnie nic z tego by nie wyszlo i
                      dalej bysmy czekali - mowie glosno, ze niemieckie tzw. recepcjonistki są
                      beznadziejne! na szkolenie do Polski je wwyslac! hihihihih
              • anialm Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:16
                Ja tez gorąco gratuluje Jutce, no i z checia poznam smilesmile
                • ant25 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:26
                  Poszło..
                  • melba7 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:43
                    Jutko, gratulacjesmilesmile:
                    • melba7 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:44
                      o niedobre kobiety!nic nie mam nowego w skrzyncesmile
                • erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:30
                  Wiecie co - miałam dziś sen..
                  Śniło mi się że szef dał wypowiedzenie takiej babce od nas - starsza kobitka na
                  emeryturze ale u nas na etacie jest. Znów był ten sen taki realny..
                  A dziś dowiaduję się że był omawiany ten temat. Jednak jej nie zwolni ale..
                  kurcze - aż mi serce mocniej zabiło że moje sny mogą się sprawdzić..
                  • erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:32
                    Antuś - jakie cudne zdjęcie!! jak je zrobiłasś??
                    • nika112 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:35
                      Jutka serdeczne gratulacje!!!!
                      Tak czula ze Ci się uda.
                      • anialm buuuu.... 14.12.05, 10:37
                        A Ja nic nie mam w skrzyneczce... sad
                      • ma_ruda2 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:38
                        Antus- super ta kartka - bo to chyba kartka swiateczna, co????? boska smile)
                        dzieki - to moja pierwsza kartka swiateczna w tym roku big_grinDD
                        Ergus - j anic nie mowie o tych twoich snach proroczych - zobaczymy w piatek ))
                      • ant25 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:39
                        Ja ja nie potrafie robić zdjęć, to nadworny fotograf przedszkolnysmile)ale cudna
                        jest prawda? Wiem nie jestem nie bede i nie chce być obiektywna, ona jest
                        śliczna
                        • ma_ruda2 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:41
                          jest wiecej niz cudnasmile))))))))))) i wiem ze ma to po mamusi big_grin
                          • ant25 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:41
                            No oczywiście smile)) he he he
                        • erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:46
                          Antuś - to śmiało możesz wysyłać znajomym jako kartkę świąteczną z życzeniami!!
                          Ciekawe ile osób zorientuje się że to twoja córcia smile
                    • anialm Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:38
                      Erguś - jak ty masz takie prorocze sny, to hohoho.... no nic jez wiecej nie
                      mówiesmile
                      • erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:48
                        hehe - chciałabym
                        Ale powiem wam że normalnie zszokowana byłam.. zwłaśzcza że nawet nie było mowy
                        w pracy o zwolnieniach. Nie wiem skąd taki sen.
                        • ant25 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:50
                          Oj babo babo To niech ci się i ja przyśnie co? Możesz to dla mnie zrobić? smile))))
                          • ma_ruda2 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:51
                            jak bys moga i o mnie snic ergus - fajnie by bylo big_grinD
                          • anialm Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:52
                            Jaka sliczna córcia smile pierwszy raz widze...
                            • lalisia78 Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:10
                              tez cos odemnie macie napoczcie
                          • erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 10:54
                            Antuś - chciałabym ale chyba nie mam na to wpływu.. chyba że masz jakiś
                            pomysł..
                            Ale co do tych snów to okaże się w piątek czy były prorocze - i wtedy możemy
                            kombinować smile
                            • gviazdka3 Re: Babeczki..... 14.12.05, 11:25
                              Witam wczesną jak na mnie-przedpołudniową porą!

Jak na razie nie mam żadnych nowych wieści od Moniki, pewnie
                              sami czekają na prześwietlenie płucek Magdusi i wtedy Monia
                              da mi zanć co i jak! Póki co nie chcę do niej dzwonić...

Stokrotko, i jak wytłumaczyłać zakoszenie czyjegoś obiadku
                              w pracy?! Znalazł się właściciel de volaille'a??? :oDDD

Jutko, serdeczne gratulacje!!! Teraz możesz spokojnie do nas
                              wrócić i zabrać się za powiększanie rodzinki! ;o)

"Piątkóweczki", jak tam samopoczucie??? Jeszcze dwa dni i wszystko
                              będzie jasne! Ależ się niecierpliwię!!!

Marudko i Atko, podziwiam za dobry nastrój w taką szarugę!!!
                              Ja chcę słońca!!!!!!!!!!!!!!! I żeby mnie ząbek pzrestał boleć! :o(

Balbinko, czy Ty czekasz na wyniki IUI czy tradycyjnych przytulanek???

Dziewczynki, ten ząb doprowadza mnie do szału (a nawet nie wiem dokładnie
                              który, chyba 7 lub 8), może coś mi się na korzeniu robi, ooo nieee!!!
                              Dziś jeszcze muszę jechać do lekarza rodzinnego i na badanka serca, tak
                              zalecił mój gin., dobrze, że do ośrodka mam bliziutko!

Buziaczki na cały smętny dzień!!!
                              • pszczolaasia Stokrotka tą rąbniętą 14.12.05, 11:39
                                karkówą to mi smaka zrobiła...a ja żurek dziś kończę..big_grin
                                gratulujemu Jutce!!!!!!
                                Ania Ant..jestem nieobiektywna, ale wypożycz mi tą pięknotę tak na tydzień choć
                                cio???? plosiem.....big_grinDD i nie żałuj, ze nie poszlas.. ja wyznaje zasade nigdy
                                nie żałuj podjętych wyborów..szkoda życiawink)))
                                Matalko mam nadzieję, że dół odlecial w niepamięc....
                                Erga co ty masz z tymi snami????????
                                kissów million dziewczynykiss***
                                • melba7 Re: Stokrotka tą rąbniętą 14.12.05, 11:44
                                  Ania jest prześlicznasmile
                                  ja chcę mieć córeczkę!!!!
                                • gviazdka3 Sprostowanie! 14.12.05, 11:44
                                  Wczoraj napisałam Wam, że prawdopodobnie dziś Monia będzie
                                  mogła nakarmić Magadlenkę, ale tak właściwie to nie ona
                                  będzie dostarczała małej pokarmu, tylko sztucznie go otrzyma!

A tak poza tym, ja nie mam żadnych fotek!!! Kcę też zobaczyć!!!
                                  • lalisia78 Re: Sprostowanie! 14.12.05, 11:49
                                    ja tez nic nie mam
                                    • erga4 Re: Sprostowanie! 14.12.05, 12:16
                                      pszczoła - sama nie wiem co z tymi snami - w piątek sie okaże smile To że jeden
                                      się prawie sprawdził to nie znaczy że drugi też.

Ant-ja zawsze chciałam tylko synka ale jak patrze na twoją córcię to chyba
                                      zmienię zdanie
                                      • erga4 Lalisia 14.12.05, 12:19
                                        Twoja córcia też cudna!!!!!

Ale wiesz - Boże Narodzenie 2006 ?????
                                        • ma_ruda2 Re: Lalisia 14.12.05, 12:20
                                          Lalisia - jejku jaka sliczna dziewczynka - a jaka ma fajan minkesmile)) Bombasmile
                                          no - Ergus jakas ty spostrzegawcza big_grin
                                          • anialm Re: Lalisia 14.12.05, 12:22
                                            Śliczna masz córcie Lalisia - rozkoszna smilesmile
                                          • erga4 Re: Lalisia 14.12.05, 12:22
                                            Ale bardzo dziękuję za życzenia!!
                                            A ty skąd taką śliczną karteczkę masz?? też fotograf przedszkolny??
                                            • lalisia78 Re: Lalisia 14.12.05, 12:24
                                              nie alisia nie chodzi do przedszkola sama ja robilamsmile)))
                                              • erga4 Re: Lalisia 14.12.05, 12:25
                                                Aaaa no to gratulacje!! Super pomysł - to jakiś program masz do tego??
                                          • lalisia78 Re: Lalisia 14.12.05, 12:23
                                            fakt ja nawet nie zwrucilam na to uwagi widocznie chyba bardzo chce zeby byl
                                            juz 2006smile)
                                            • nika112 Re: Lalisia 14.12.05, 14:39
                                              Lalisia dziękuję za kartkę.
                                              Śliczną masz córunię smile
                      • erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:28
                        coś mnie dzis znowu brzuch pobolewa - jakoś tak małpowo..
                        • lalisia78 Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:33
                          posciagalam troche kartek z netu i potem kombinowalam w photoshopie tylko taka
                          pomylka z tym rokiemsad( a juz wyslalam do wszystkich
                          • erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:35
                            Nie przejmuj się - może nikt nie zauważy. Ja po prostu za bardzo spostrzegawcza
                            jestem smile)
                        • anialm Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:35
                          Myslisz ze małpowato.... ze tamto to były jakies tam plamienia... szkoda by
                          było. A moze to wszystko przez to ze myslisz, ze moze jednak i teraz tak
                          brzucho boli?

• erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:39
                            Powiem ci że wogóle o tym nie myśle - nawet mi się udaje smile)
                            A boli tak lekko. Nie sądzę żebym znowu zaczęła plamić - pewnie to ostatnie to
                            była uboga małpa. Dlatego też nie nastawiam się na to testowanko-choć zatestuję
                            jak obiecałam.
                            • anialm Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:41
                              A mnie tak boli prawy jajnik i czasem brzuch małpowo, ze juz chyba chce zeby
                              przyszła @, bo wtedy mi przejdzie...
                              Taki ból bardziej mnie straszy niz cieszy, bo nie miałam tak wczesniej.

Ale za ciebie i tak bede trzymac mocno kciukismile mocno, mocno smilesmile
                              • lalisia78 Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:47
                                trzymam za was wszystkie kciuki w piateksmile)))
                                a moja alicjasie rozchorowala na dobre juz 5 dzien ma ponad 38 st po lekarstwie
                                spada jej tylko do 37,5 ma hrypke i chyba zacznie kaszlec bo ja juz pomalu do
                                tego zbiera. Ale muszeprzyzna ze dzielnie sie trzyma nie jest bardzo marudna
                                tylko po oczkach widac ze cos jej jestsad( lekarz powiedzial ze jaknie przejdzie
                                za tydzien to znowu do kontroli ona wsumie pierwszy raz jest chora ale
                                lakarstwa bardzo ladnie zarzywa a jest ich az 4 syropki. no i niestety mnie
                                tezzaczyna zbierac boli mnie gardlo i kaszel sie przyplatal a wszystko przez
                                meza on przyniusl to z pracy bo najpierw jemu cos dolegalosad(
                        • ant25 Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:35
                          Lalisiu Twoja corenia jest słodziutkasmile

Erguś oj nie wiem nie wiem ale chyba dobrze że boli co ?
                          Byle do piatku i śnija dalej i mów co ci się śni, a może Ty lepiej idź do domu
                          spać a potem nam powiesz co i jak u której i kiedy co?
                          Wiem wiem, to z tego nowy zawód można zrobic - "wróżka śpioszka prawdę Ci
                          powie" - ładne co ?

Sorki łapie mnie śmiechawka głupawka to pewnie z jakiegoś tam stresu, bo
                          posucha objawowa zmieniła się dzisiaj na objawy typowe dla @ trochę późno ale
                          są i pewnei @ się spóźni takei sa moje mniemaniasmile
                          • erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:40
                            hehehe - wróźka śpioszka - podoba mi się!!!! Oj fajnie by było smile
                          • erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:41
                            Antuś - no co ty - nie wyłamuj się. Małpie powiedz NIE i już!
                            • ant25 Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:44
                              He he To powiedz to jej tzn @ a nie mnie ja stoję w szeregu w równym rządku i
                              czekam na swoją kolejkę to się małpica zawsze musi wepchnąć pomiędzy smile)

Baby bywają wredne szczególnie te małpowesmile)
                              • erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:50
                                co prawda, to prawda.
                                Fajnie by było gdybyśmy wszystkie zobaczyły po dwie krechy - czyli 10 krech...
                                hehe to by było!!
                                • erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:52
                                  Oj przepraszam - 12 kreseczek ( 6 testujących smile)
                                  • cytrusowa Re: Babeczki..... 14.12.05, 12:55
                                    taaaa...te nasze kreseczki....

a wlasnie, zapisalam sie na jutro do gina, powiem jej o tych dziwnych okresach,
                                    i innych niz zwykle bolach i poprosze o cos p/bolowego, bo kombinacja nospy i
                                    ibupromu do pare godzin na mnie nie dziala....
                                    no i od razu pwoiem, co wyszlo w badnaixach genetycznych i kiedy to invitro...
                                    • ant25 Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:04
                                      mówiesz 12 to tyle ile miesięcy w roku i Grudzien oj bedzie sie działosmile))
                                      • ma_ruda2 Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:08
                                        no prosze 12 kresek na 12 mieisecy - musi cos z tego wyjsc!!!!! i ja w to
                                        wierze smile zreszta powtorze za nasza wrozka spioszka - grudzien to taki MAGICZNY
                                        mieiac big_grin juz sie nie moge piatku doczekac! zadnych malp do tej pry -
                                        slyszycie ????? smile
                                        • erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:17
                                          Marudko - żadnych!!!! Jestem za!!!
                                          miesiąc dwunasty to i dwanaście kreseczek..

sześć testujących.. oj będzie się działo
                                          • ant25 Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:21
                                            Mnie się tak nasuneło 12 grudzień gwiazdka 6 - to mikołaj jak by nie patrzezc
                                            zawsze = PREZENT smile)!!!!
                                            • erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:25
                                              no no - masz rację!!!! czyli musimy testować wszystkie choćby nie wiem co!!!
                                            • anialm Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:25
                                              Właśnie dostałm relacje "ze stoku" smile moja mała chodzi na nauke jazdy na
                                              nartach no i zapatrzony w nia dziadek obiecła ze pojedzie zobaczyć swoją
                                              rybeńke jak jezdzi - mam tylko nadzieje ze zabrał aparat.
                                              Nula podobno mknie jak strzała (jeszcze z asekuracją na lince) i krzyczy na
                                              całą Malte, ze chce szybciej.... Nosz masz ci, ze sie nie boi smilesmile
                                              • ant25 Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:29
                                                No brawo Nula smile)odważna dziewczynka smile

Ja zamierzam mała po raz pierwszy wskadzić na narty w tym roku zobaczymy coz
                                                tego wyjdzie
                                                • erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:32
                                                  Cóż za dzielna Nulka - super!! Niech się uczy! ja tam też krzyczałam na
                                                  początku - ale ze strachu. Mężul mnie uczył smile ale gips na nodze też
                                                  zaliczyłam smile
                                                • anialm Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:33
                                                  To jest własnie plus dla takich dzieci - im wczesniej tym lepiej (oczywiscie w
                                                  granicach rosądku smile ) bo one szybko łapią o co chodzi i nie sa sztywne.

Ja to bym chyba juz teraz sie nie nauczyła jezdzic - no chyba ze w wielkich
                                                  bólach smile
                                                  • anialm Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:34
                                                    No i krzyczałabym nie szybycie tylko wolniej!!!! smile
                                                  • ma_ruda2 Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:35
                                                    ja tez nie umiem - nigdy nie maialam nart na nogach .a core podziwiam... smile
                                                  • erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:43
                                                    ja uczyłam się hmm na trzecim roku studiów - więc też dość późno. Na piątym
                                                    roku miałam nogę w gipsie - od kostki do.. hmm do dziurki smile
                                                    I to jeszcze wtedy gdy miałam najwięcej chodzenia za literaturą do pracy
                                                    dyplomowej
                                                  • erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:44
                                                    po 5 tygodniach mi ściągnęłi ale jeszcze 2 tygodnie chodziłam o kulach
                                                  • erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 13:45
                                                    ale już rok temu odażniej jeździłam - nogi już nie czułam.
                                                  • nika112 Re: Babeczki..... 14.12.05, 14:24
                                                    Mysle ze spokojnie byście sie nauczyly. Ja nauczylam sie dopiero w zeszlym roku.
                                                    Zamówiałam sobie na takiej malej górce godzine z instruktorem, a już za drugim
                                                    razem zjeżdzałam w Czechach z całkiem sporych stoków. I wtedy dopiero mi sie
                                                    naprawdę podobało. smile
                                                    Niestety w tym roku nie pojeżdzę sobie, ale mam nadzieję że nie zapomne tego co
                                                    się nauczyłam.
                                                  • erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 14:29
                                                    Nika - tego się nie zapomina!!
                                                    Moim instruktorem był Małż. Nie cackał się ze mną. Założył mi narty, buty
                                                    podholował na kijku pod wyciąg i nie było wyjścia! Facet od wyciągu podał mi
                                                    orczyk lekko pchnął i z krzykiem ruszyłam smile Jak już byłam na górze to
                                                    musiałam jakoś zjechać - większość oczywiście na tyłku big_grin
                                                  • nika112 Re: Babeczki..... 14.12.05, 14:36
                                                    Ja jeżdzilam na narty sama tzn. że znajomymi bo M. stwierdzil że nie ma ochoty
                                                    uczyć się jeżdzić na nartach. Oby mu przeszlo do czasu jak będę mogla szusować
                                                    po stokach. Wtedy będziemy jeździć we trójkę.
                                                  • erga4 Re: Babeczki..... 14.12.05, 14:37
                                                    no ja nie miałam wyjścia - mój to zapalony narciarz - od dziecka.
                                                  • ma_ruda2 Re: Babeczki..... 14.12.05, 14:38
                                                    a moj proponowal snowbord - kto wiem moze w przyszlym roku? jak sie przychowku
                                                    nie doczekamy big_grin
    • bebell Jestem... 14.12.05, 13:39
      Wyszłam dziś ze szpitala.
      W poniedziałek było USG- obraz praktycznie rozwiał watpliwosci, jajowód był już
      poszerzony.
      Zaraz potem zrobili laparoskopie.
      Zryczałam się okropnie i tak strasznie trzęsły mi sie nogi... nie mogłam nad tym
      zapanowac.
      Narkoze zniosłam dobrze. Po pieciu godzinach juz wstałam. Gdy mnie wybudzali,
      pomiedzy jednym a drugim zapadnięciem się jeszcze w sen przyśnił mi się Marek
      Aureliuszsmile)) Wiem, że to on, nie pytajcie skądsmile) Podniósł się ze swego lóżka
      pokrytego skórami, stanął w dumnej pozie Cesarza Rzymskiego i
      powiedził:"Skromnie przyjmowac, spokojnie tracic..." Uspokoiłam się po tym śnie...
      Jest mi smutno. Ale juz nie płaczę... Przyjmuję swój los...

Nie przeczytałam jeszcze wszystkiego. Jestem w trakcie, ale jest mi tak ciepło
      jak czytam Wasze posty do mniesmile)) dziękuję, że jestesie ze mną!

kasia
      • anialm Re: Jestem... 14.12.05, 13:41
        Dobrze ze jestes juz w domku no i z nami.

Ściskam mocno!!!!
      • erga4 Re: Jestem... 14.12.05, 13:41
        Bebell - kochana - ściskam mocno i przytulam. Nam wszytstkim też smutno. Cały
        czas byłyśmy i jesteśmy z tobą.
        • ma_ruda2 Re: Jestem... 14.12.05, 13:45
          Bebell- ja rowniez sciskam kochana.
        • ant25 Re: Jestem... 14.12.05, 13:46
          Bebell kochana dobrze że jesteś, teraz najważniejszy jest spokój aż mi ciarki
          poszły po plecach jak czytałam o Twoim śnie i jakie to prawdziwe, nie wiem
          dlaczego nas takie rzeczy spotykają ale pewnie jest w tm jakiś sens który
          trudno nam pojąć a jeszcze trudniej zaakceptować,
          Trzyzmajcie się, ściskam i przytulam
          Ania
          • erga4 Re: Jestem... 14.12.05, 13:53
            Bebell-a sen... no niesamowity. Ale ten tydzień jest jakiś taki pełny snów -
            realnych snów
            • bebell Re: Jestem... 14.12.05, 13:56
              a moja teściowa się oburzyła jak usłyszała od W. o tym Marku Aureliuszu. I dała
              do zrozumienia, że jakaś postac biblijna byłaby bardziej na miejscu...
              A Marek Aureliusz pojawił się pewnie pod wpływem Szanownego Ignacego Borejkismile))
              Przeczytałam całą Jeżycjadę w szpitalu...

k.
        • bebell Re: Jestem... 14.12.05, 13:53
          Nadrobiłamsmile)) co prawda troche mi sie miesza, bo duzo na raz, ale jestem na
          biezącosmile)

Monia- gratuluję córeczki!!! I modlę się, by było wszytsko dobrze, żeby szybko
          przybierała na wadze i rosła. Ściskam Ciebie I Magdulkęsmile)) A w jakim szpitalu
          jesteście???

Jutka- gratulacje!!! Wiedziałam, że zdasz, Ty Wspaniała, Ambitna Kobieto!!! I
          wracaj do nas Kochana!

Gviazdko- cieszę się, że USG pokazało prawidłowy rozwój Maleństwa. Pisz Kochana
          co u Was jak najczęściej!

Kciuki za Testujące Stadosmile)) Piątkowe juz zacisnęłam! Nosz, Kobiety adrenalina
          mi juz skoczyła!!!

Buziaki dla Was

kasia
          • ant25 Re: Jestem... 14.12.05, 13:56
            Bebell twój sen a raczej tekst staje się od dzisiaj moim mottem życiowym,
            wspaniałe słowa

Daj znać jak już będziesz gotowa i jak bedziesz miała ochotę na spotkanko
            poczekamy tyle ile będzie trzeba na Ciebiesmile
            • bebell Re: Jestem... 14.12.05, 13:57
              To może sobotasmile))
              Althea przylatuje i może tez by się do nas wyrwała???

• hortika Re: Jestem... 14.12.05, 14:04
                ja mogę w sobotę po południu, po zajęciach na uczelni, a reszta?
              • althea35 Re: Jestem... 14.12.05, 14:05
                Kasiu! Buziaki! Jak dobrze, ze juz jestes w domu!
                No i co to bylo z ta twoja Tosiula?

Tak, bede w sobote w Warszawie. Co prawda nie wiem czy dam rade sie z wami
                spotkac, ale moze chociaz na momencik. Juz w niedziele chcemy jechac dalej, a w
                Warszawie tez troche bedziemy mieli do pozalatwiania. Ale tak bardzo bym
                chciala...
            • hortika Re: Jestem... 14.12.05, 14:03
              Bebell-uściski!!! wiem, co to za uczucie, niestety.. A sen rzeczywiście mądry i
              niesamowity. Ja też jestem na etapie Borejków (a dokładnie najnowszej Żaby) i
              pozwalają mi oni trochę odetchnać, bo baardzo boję się, że mi się znów
              pozamaciczna trafi.. Aaa, zapomniałam Wam powiedzieć, byłam przed chwilą na
              becie, wynik też będzie w piątek. Więc stresujacy weekend przede mną chyba
              • bebell Re: Jestem... 14.12.05, 14:07
                Wiem co czujesz Hortiko...
                ale wierzę, że wszytsko będzie dobrzesmile))
                ja też się boję... tak nam juz chyba zostanie...

kasia
                • erga4 Re: Jestem... 14.12.05, 14:08
                  Hortika czyli zamiast testu beta?? ok - też zaliczamy smile)
                  • hortika Re: Jestem... 14.12.05, 14:11
                    nie zamiast tylko dodatkowosmile, bo u mnie dwie krechy to dopiero pierwszy krok
                    (ale jaki!!!!!!!!!!), muszę mieć podwójną betę, żeby być spokojna, że fasolka
                    jest tam gdzie ma być. Ale wiecie co, ja po prostu wiem, że to to...
                    • erga4 Re: Jestem... 14.12.05, 14:12
                      aaaa - czyli ty już jestes pewna że się udało, tak???
              • ma_ruda2 Re: Jestem... 14.12.05, 14:07
                a ja w sobote nie moge, buuuuuuu - mam firmowa kolacje swiateczna razem z
                kreglamisad((
                • erga4 Re: Jestem... 14.12.05, 14:09
                  też chętnie bym poszła ale... hmm w szpitalu w tym laboratorium pracuje żona
                  mojego kierownika - a nie chciałabym żeby ktokolwiek wiedział...
                  • erga4 Re: Jestem... 14.12.05, 14:10
                    a wyjdzie negatywny - to i tak może się roznieść że się staramy..
                    • ant25 Spotkanko 14.12.05, 14:20
                      Dla mnie w sobotę OK po południu po szkółce oczywiście, Może 18.00 Starówka,
                      tylko ja nie wiem tylko dokładnie gdzie mogłybyśmy się spotkać,
                      • bebell Re: Spotkanko 14.12.05, 14:23
                        18.00 to dla mnie tez dobra porasmile))
                        A Ma_rudko Ty o której masz te kolację??

• ma_ruda2 Re: Spotkanko 14.12.05, 14:25
                          na 99,9 % o 19.00 sad( wiec nie dam rady, bo ok 18.30 pewnie bede miec
                          taksowke... ale w takim razie bedziecie sie musialy ze mna spotkac po swietach
                          i pewnie ju zpo nowym roku - KONIECZNIE!!! big_grin
                          • ant25 Re: Spotkanko 14.12.05, 14:29
                            To może 17.00 i wtedy Marudko dałabyś radę co ? I jak reszta ?
                          • hortika Re: Spotkanko 14.12.05, 14:31
                            no chyba, że na niedzielę przełożymy, co? może wtedy wszystkie będziemy mogły?
                            A spotkać mozemy się pod dużą choinką na przykład???
                            • hortika Re: Spotkanko 14.12.05, 14:31
                              ja mogę przez cały weekend po 17.
                              • ma_ruda2 Re: Spotkanko 14.12.05, 14:37
                                powiem tak... sobota przez ta kolacje to mi nie bardzo pasuje sad bo i
                                wyszykowac sie musze itp. ale np niedziela - tyle ze pozniej ok 19.00 jak by
                                kazdemu pasowala, co? widze ze hortika tez niedziele proponuje. tyle ze nie za
                                wczesnie bo to moj dzien prezentowy (musze prezenty pokupowac, bo czas mi sie
                                konczy big_grin).
                            • erga4 Re: Spotkanko 14.12.05, 14:36
                              Aż żałuję że mieszkam tak daleko... też chętnie bym się spotkała.
                              Hortika - czyżbyś coś przeczuwała??? a może masz pewność?
                              • hortika Re: Spotkanko 14.12.05, 14:45
                                mam pewnosć, po prostu wiem -czuję.
                          • melba7 Re: Spotkanko 14.12.05, 14:37
                            sobota????chętniesmile
                            Hortika, czy ja dobrze widzę???smilesmile
                            • bebell Re: Spotkanko 14.12.05, 14:42
                              niedziela też może bycsmile)
                              ale nie po 19.00sad( raczej koło 17.00...
                              w niedzielę niestety Althea nie będzie mogłasad((
                              • ma_ruda2 Re: Spotkanko 14.12.05, 14:46
                                moze byc i 17.00 w niedziele - zakupy zrobie pozniej.
                                ale fakt Althea nie moze sad(
                            • hortika Re: Spotkanko 14.12.05, 14:46
                              a co czy dobrze widzisz Kochana???
                              • erga4 HORTIKA !! 14.12.05, 14:49
                                Czyli już mogę ci gratulować....
                                • erga4 Re: HORTIKA !! 14.12.05, 14:50
                                  tak???
                                  • hortika Re: HORTIKA !! 14.12.05, 14:55
                                    nie, no co Ty, poczekajmy do piątku.. Po prostu przeczucie poparte objawami. I
                                    wiecie jaka ja kretynka jestem- staram się wszelkimi sposobami uspokoić, ze to
                                    nie bedzie powtórka z pozamacicznej i najlepiej działającym na mnie chwilową
                                    argumentem w powyższej kwestii jest, ze wtedy nie miałam żadnego przeczucia
                                    ciąży-zero, nul. Tylko takie argumenty to niewiele, tak się boję.. Trzymajcie
                                    kciuki, proszę!
                                    • erga4 Re: HORTIKA !! 14.12.05, 14:56
                                      A jakie masz objawy??
                                      • erga4 Re: HORTIKA !! 14.12.05, 14:58
                                        Ja tam się nie nastawiam - zero przeczuć - wręcz przeciwnie. Zastanawia mnie
                                        tylko to pobolewanie brzucha i plaminie sprzed kilku dni. I chciałabym się
                                        upewnić że nic tam nie ma żeby w święta spokojnie napić się alkoholu wink)
                                      • hortika Re: HORTIKA !! 14.12.05, 15:03
                                        brak @ przede wszystkim i brak plamień uff, no i solidnie obolały biust już od
                                        ponad dwóch tygodni..
                                        • althea35 Re: HORTIKA !! 14.12.05, 15:07
                                          Horitka a jak cie ten biust boli?
                                          Mnie najbardziej jak leze na boku i reka mi go przyciska. Nie moge sobie
                                          znalezc pozycji do spania, bo boli. No i jak podskocze np. albo wykonam jakis
                                          inny gwaltowny ruch.
                                          • erga4 Re: HORTIKA !! 14.12.05, 15:11
                                            Mnie też od wczoraj cycki bolą..
                                            Ale ja się nie nakręcam!! o nie!!!
                                            Proszę was - jak tak opowiadacie to ja zaczynam obserwować u siebie te objawy
                                            smile))
                                          • althea35 Re: HORTIKA !! 14.12.05, 15:12
                                            Ale ja masakrycznie przekrecam niki, no normalnie sama sobie tworze....
                                            dziewczyny przepraszam, za to ciagle przekrecanie! Ale jak mi sie raaz cos
                                            ubzdura to potem juz mysle, ze tak ma byc.... tragiczna jestem!
                                          • hortika Re: HORTIKA !! 14.12.05, 15:13
                                            trudno opisać, po prostu go czuję, właśnie szczególnie jak po schodach schodzę,
                                            albo skaczę. W sumie zawsze mnie bolał przed @ ale teraz mocniej i dłużej.
                                          • melba7 Lalisia, Alicja jest cudna, będę się powtarzać-ja 14.12.05, 15:13
                                            też chcę córeczkęsmilesmile
                                            A z biustem mam tak samowink
                                            • anialm Re: Lalisia, Alicja jest cudna, będę się powtarza 14.12.05, 15:15
                                              A mnie piersi nie bolą, nic nawet nie nabrzmiały jak zwykle przed @....
                                              Tylko mnie brzucho boli... No i sobie posikuje, co chwile do kibela i pare
                                              kropelek - a moze mam cos z pęcherzem.

No ładnie a cała reszta widzi u siebie objawy zaciążenia smile
                                              • erga4 Re: Lalisia, Alicja jest cudna, będę się powtarza 14.12.05, 15:20
                                                nie nei - ja nie widzę!!! ale sikam też co chwilę - hehehe
                                                Oj dziewczyny chyba przesadzamy. Człowiek wszyt\stko jest w stanie sobie wmówić.
                                                • althea35 Re: Lalisia, Alicja jest cudna, będę się powtarza 14.12.05, 15:23
                                                  ja to do tego luzno podchode, bo "objawy" to ja mam co miesiac odkad sie
                                                  staramy i to co miesiac inne. I jak narazie zadne nie byly ciazowe!
                                                  Powymyslac sobie mozna, wazne zeby tego za bardzo do serca nie brac.
                                                  • erga4 Re: Lalisia, Alicja jest cudna, będę się powtarza 14.12.05, 15:27
                                                    no no - masz rację. A test i tak swoje pokaże big_grinD
                                                    Ale to się nazywa autosugestia!!
                                                  • althea35 Kasiu 14.12.05, 15:29
                                                    Zdjecia poszly!
                              • althea35 Re: Spotkanko 14.12.05, 15:00
                                W niedziele to ja moze tylko rano ewentualnie.

A co do nart, to ja sie uczylam w tym roku na wiosne. Ja panikara jestem stara
                                i sie balam nawet swiasc na orczyk. Ale pani z wyciagu jak mnie zobaczyla to
                                wziela mnie za reke jak dziecko, bo to gorka dla dzieci byla, i tak wjechalam
                                na gore. a pozniej zjechalam tak z nia za reke. Pozniej juz sama wjezdzalam i
                                zjezdzalam obot trzylatkow. Po 1,5 dnia na oslej laczce przenioslam sie na
                                normalne stoki. Jak byla za stromo to mnie maz trzymal i jechalismy razem. Raz
                                wjechalismy na gore i ja stwierdzilam, ze ja za nic w swiecie nie zjade. A obok
                                jakis trzylatek sie darl, ze jest za nisko i ze on chce wyzej jechac.
                                przyechali po mnie skuterkiem, ale ja uparta jestem wiec i tak zlazlam sama,
                                niosac narty w rekach.
                                • melba7 Re: Spotkanko,no to kiedy????? 14.12.05, 15:04
                                  Hortika, oki, NIC nie mówię, ale w piątek ...big_grinDDD
                                • althea35 Re: Spotkanko 14.12.05, 15:04
                                  Lalisia, sliczna kartka! Dziekuje!

Ant! Od ciebie nic nie dostalam....
                                • erga4 Re: Spotkanko 14.12.05, 15:06
                                  Althea - po mnie przyjechali raztownicy i zwiźli mnie AKIĄ -(takimi sankami)
                                  prosto do karetki smile) a ja na przemian się śmiałam i płakałam z bólu
                            • cytrusowa Kasiulka 14.12.05, 14:47
                              dobrze ze jestes
                              oj ten Ignacy Borekjo i jego umysl filologa klasycznego mnie pognal kiedys na
                              polonistyke i zostalo zamilowanie do mądrych slow ronyhc mądrych ludzi.
                              Mareak Aureliusz podszeptał ci slowa, ktore powinn teraz wyznaczać ci droge,
                              nie? przynajmniej w najblizszym czasie.
                              Caluski dla Ciebie za to, ze jestaś taka dzielna!

a te, co sie spotykają, to prosze za mnie wypic jednego browara!!!

leb mnie boli, cisnienie mis koczylo, ja - niskocisnieniowiec mam teraz 121/75 i
                              umieram.
                              leb mnie boli z tylu i rzygac mi sie chce, ble.
                              jak nie urok, to sraczka, nie?
                              • hortika Ant, 14.12.05, 14:50
                                masz zajęcia na podyplomówce w sobotę?? ja mam praktykęsmile))
                                • ant25 Re: Ant, 14.12.05, 15:12
                                  Tak, mam mam czyli co może my się wcześniej zobaczymy co ? gdzei masz zajęcia
                                  ja na I pietrze, od głównego wejścia na architekturze PW
                                  • hortika Re: Ant, 14.12.05, 15:16
                                    a ja na parterze -w korytarzyku pod schodami , oczywiście też na
                                    architekturze..
                              • bebell Re: Kasiulka 14.12.05, 14:54
                                Cytruś- albo przemarsz wojsksmile)))
    • bebell Poproszę o zdjęcia!!! 14.12.05, 15:15
      Lalisi i Niki ze ślubu...
      kto mi prześle, ładnie prosze!!!

• hortika Re: Poproszę o zdjęcia!!! 14.12.05, 15:17
        ja mam nikę, mogę wysłać, ale znając dziewczyny to już do Ciebie kilka maili
        idzie, a nie chce skrzynki Ci zawalićsmile)
        • hortika Lalisia, 14.12.05, 15:19
          dzięki za życzenia i kartkę przefajną!!!
        • althea35 Re: Poproszę o zdjęcia!!! 14.12.05, 15:20
          Kasiu, dostalas juz zdjecia od kogos, jak nie to juz wysylam!

A co do spotkania, to na mnie dziewczyny nie patrzecie, bo ja to i tak nie wiem
          czy dotre.
          • tycja78 Hej, w środe! 14.12.05, 15:39
            Kasiu Bebell, jestes dzielna.Jeszcze będzie dobrze i zaświeci słoneczko nad twoją mądrą główką.Pamietaj ze wszystkie tu o Tobie myslimy, tulimy cie do serducha zyczymy ci jak najlepiej.

Warszawianki! sZKODA ZE NIE MOGE TERAZ DALEKO JEŹDZIĆ i pić browarków, bo normalnie to bym wsadziła swój kuper do samochodu i pognała do Wawy. Moze jak minie ten najtrudniejszy trymest to sie spotkamy.

Althea, Ant przybędziecie na stare śmieci?

Gratuluję egzaminu Jutce.

Horitka.... ciiiiii.... trzymam kciuki. Reszcie dziewczyn juz cos pisałam. Ale w piatek wejde od samego rańca na neta zeby usłyszec DOBRA NOWINĘ.
            • nika112 Re: Hej, w środe! 14.12.05, 15:42
              Kasiu wysłałam Ci zdjęcia. Trochę potrwa zanim dojdą do Ciebie.
              Ściskam Cię mocno
            • ant25 Re: Hej, w środe! 14.12.05, 15:49
              Na święta no pewno że tak już się doczekac nie mogę smile

Co do spotkanka to ja się w weekendzik dostosuję może być i sobota i niedziela
              • ant25 Re: Hej, w środe! 14.12.05, 15:55
                Dziewczynki niestety typowe bole ostre małpowe się pojawiły już tylko czekam na
                wielkie przyjście chyba niestety nie doczekam do piątku sad
              • tycja78 Ant!ja nie mam nic w skrzynce! 14.12.05, 15:55

Lalisia supcio karteczka z twoja niunieczką!
                Dziękujęsmile
                • erga4 Re: Ant!ja nie mam nic w skrzynce! 14.12.05, 16:51
                  Tyśka - a czego nie masz?? Karteczki Antusiowej?? Ja ci mogę przesłać jakby co.
                  • erga4 Re: Ant!ja nie mam nic w skrzynce! 14.12.05, 16:52
                    Tysia - poszło!
                    • melba7 Re: Ant!j 14.12.05, 17:23
                      bóle jeszcze nic nie znaczą, jesli @ nie ma, jest nadzieja
    • erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 14.12.05, 16:50
      Witam z domku!
      Wiecie co - tak z ciekawości zajrzałam na sennik
      winsen.republika.pl/
      ale się uśmiałam - popatrzyłam na hasło "ciąża" i odnośnik "brzemienność"
      No nic tylko bliźniaki w drodze - hehehehehehe
      • matala6 Lalisia ;)))) 14.12.05, 18:32
        Bardzo dziekuje za zyczenia BN

W wolnej chwili tez Wam bede zyczyc wink))))

Dzis humorek lepszy!!!!

Wlasnie przekroczylam drzwi do domciu
        i ide robic jajecznice !!!!

Milego wieczorku Wszystkim -
        tym malenkim
        i tym calkiem duzym wink))
        • althea35 Re: Lalisia ;)))) 14.12.05, 18:34
          Tez jadlam jajecznice po powrocie do domu. Na boczku z cebulka.
    • stokrotka76 Hejka! 14.12.05, 19:30
      Cześć Dziewczynki!

Niedawno wróciłam, myślałam, że w tramwaju zasnę..

Bebell, fajnie, że już w doku jesteś! Buziaczki, Kochana!

Dobrze, że mała Madziulka Monisi dostanie dziś jedzonko i, że wszystko jest ok!

Trzymam za wszystkie kciuki w piąteczek, niezła gromadka testujących wink.

U mnie ciągle brak @ - 53dc. Rano jadę do pani doktor, mam nadzieję, że mnie
      przyjmie - terminy ma dopiero na nowy rok sad. Nie wiem czy testować przed
      wyjściem jutro, czy sobie darować? Coś na wywołanie by dała...

• gviazdka3 Dobry wieczór :) 14.12.05, 19:31
      Bebell wróciła, tak się cieszę i jednocześnie smucę kochanie...
      Trzymaj się dzielniutko!!!

Warszawiankom życzę, by Wasze spotkanko wreszcie się odbyło
      i było bardzo udane, choć co do tego to nie mam żadnych
      wątpliwości!!! I podobnie jak Erga żałuję, że nie mieszkam
      bliżej!

Niestety wciąż nie mam żadnych wiadomości od Moniki, strasznie
      się martwię i chyba spróbuję do niej napisać, mam nadzieję, że
      wszystko dobrze u niej jak i u Madzi...

Moje dzisiejsze EKG nie wykazało żadnych nieprawidłowości, lekarz
      rodzinny oglądał też węzły chłonne, brzuch, osłuchał mnie i zmierzył
      ciśnienie! Wszystko jest OK!

Co do bólu piersi, muszę Wam powiedzieć, że mnie zaczęły boleć dopiero
      jakiś czas po pozytywnym teściku, a bolały tak bardziej pod pachami
      niż od strony dekoltu! Qrcze tak liczę na te Wasze 12 kreseczek!!!:oD
      • melba7 Re: Dobry wieczór :) 14.12.05, 19:35
        Gviazdka,daj nam znać, co u Moniki i Magdy,bo się stresamy, a to płodność
        podobno obniża,mam nadzieję,ze wszystko oksmile
        Stokrotka, zatestuj lepiej, bo kto wie, czy za rogiem...wink))))
      • althea35 Re: Dobry wieczór :) 14.12.05, 19:38
        O rany! To mnie wlasnie tak boli z bokow najbardziej i na dole... no ale nie ma
        sie co nakrecac, ale pomarzyc zawsze mozna.
    • pszczolaasia kurde...jestem tyko na chwilę.,.... 14.12.05, 19:39
      soochajcie mam propozycję.... umówmy się NIGDY WIĘCEJ U NAS ŻADNYCH CIĄZ
      POZAMACICZNYCH, PORONIEŃ I INNYCH NIESZCZĘSLIWYCH ZAKOŃCZEŃ!!!! nigdy!!!!!!
      Bebel, Mamo Tosicy...jest mi niewyobrażalnie przykro.... po prostu nie znajduje
      słów... cieszę się, że już jesteś po wszytskim... kiss******** następnym razom
      bedzie dobrze!!!! kiedy masz iśc na kontrolę do gina? coś mówił? co dalej?
      następna sprawa....kiedy chcę żeby komuś się coś udalo, to mam taką zasadę nie
      mowię o tym glośno...trzymam pięści w milczeniu, więc czymam je!!!!! za Was...
      Hortiko..kurde....szakiss************************* nie bój się!!!!!! juz ustalone
      żadnych więcej pozamacicznych!!!!!!!!!
      pozdrófki wieczorne;-*******************************
      • melba7 Re: kurde...jestem tyko na chwilę.,.... 14.12.05, 19:50
        Ptoła, popieramsmilelimit nieszczęść wyczerpałyśmy, teraz ma być samo szczęście.
        Rany, do małża przyszedł kumpel, zostawiłam ich na chwilę,żeby mogli
        porozmawiać, i taaaak mi się spaaaać zachciało...ziewam, położyłabym się...ale
        przy gosciu nie wypadawink
        • gviazdka3 Szpitalne wieści... 14.12.05, 20:04
          Monika wreszcie się odezwała! Co za ulga!!!
          Razem z mężem siedzieli dziś u małej, która jest
          naświetlana z powodu żółtaczki, ale to normalna
          sprawa! Jutro być może Magda spróbuje oddychać
          samodzielnie! To tyle odn. naszej Moniki!

Stokrotko, nie napisałaś nam dalszego ciągu
          de volaille'owej afery?! ;o)
          • erga4 Re: Szpitalne wieści... 14.12.05, 20:09
            Pszczoła masz rację - nigdy więcej!!

gviazdeczko - dobrze że piszesz o Moni bo tu wszystkie czekamy. Ja obgryzam już
            paznokcie z nerwów.

Zaraz myuszę zmykać - jżdże tam i z powrotem do szpitala. mojej przyjaciółki
            tato jest w szpitalu w stanie ciężkim - nowotwór. Jak to lekarz
            powiedział "pani ojciec jest umierający". tak mi smutno - nie wiem jak ją
            pocieszyć. Robię wszystko żeby jej jakoś pomóc - a nasi chłopcy za granicą - i
            nic nie wiedzą co tu się dzieje. Jej też ciężko bez narzeczonego.. Ale
            ustaliłyśmy że chłopakom nic nie mówimy - bo po co mają się martwić jak i tak
            nic nie pomogą. Dlatego zaraz muszę znowu pojechać po nią a zawieźć jej mamę..
            płakać mi się chce..
        • erga4 Re: kurde...jestem tyko na chwilę.,.... 14.12.05, 20:04
          ale sie zdenerwowałam! nie dość że net się ślimaczy to mój post się skasował. A
          spłodziłam takiego długiego sad buuu

A serwer mnie wywalił i post wsiąkł..
          • erga4 Re: kurde...jestem tyko na chwilę.,.... 14.12.05, 20:17
            Stokrotko a jak tam afera obiadowa??
            • erga4 Re: kurde...jestem tyko na chwilę.,.... 14.12.05, 20:19
              czyli jutro kupujemy testy?? a w piątek z rana testujemy?? tak??
              • althea35 Re: kurde...jestem tyko na chwilę.,.... 14.12.05, 20:22
                Moj test lezy w szufladzie juz do dluzszego czasu. Kiedys kupilam dwa w
                zestawie. Ale jak narazie mialam okazje jeden z zestawu wykorzystac.
                • melba7 Re: kurde...jestem tyko na chwilę.,.... 14.12.05, 20:26
                  a ja już nie muszę testować
                  • melba7 Re: kurde...jestem tyko na chwilę.,.... 14.12.05, 20:40
                    a koleś małża jeszcze siedzi...nawet nie mam gdzie się schować,żeby wypłakać się
                    w spokoju.Cholera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • althea35 Re: kurde...jestem tyko na chwilę.,.... 14.12.05, 20:43
                      Melbus, przytulam cie mocno! Nie przejmuj sie kochana! Bardzo mi przykro...
                    • erga4 Re: kurde...jestem tyko na chwilę.,.... 14.12.05, 20:44
                      Melbuś - tak mi przyktro...Ściskam - wypłacz się na moim. chcesz?? służe
                      ramieniem.
                      • erga4 Pokażę wam prezent dla teściowej 14.12.05, 20:45

img312.imageshack.us/my.php?image=img20028aa.jpg
                        Myślę że się ucieszy..
                        • melba7 Re: Pokażę wam prezent dla teściowej 14.12.05, 20:50
                          Erga, jakie to ślicznesmile
                          Nie będę płakać .Szkoda nowego laptopa.
                          • ma_ruda2 Re: Pokażę wam prezent dla teściowej 14.12.05, 21:05
                            Melba - kurna sciskamsmile i masz racje -nie warto plakacsmile
                            Ergus - prezent boski - slow mi brakuje!!!!!!!!!!!
                            branoc smile
                        • althea35 Re: Pokażę wam prezent dla teściowej 14.12.05, 21:06
                          Erga, slicznie to zrobilas! To ile bedzie tych dzwoneczkow w koncu?
            • stokrotka76 Re: kurde...jestem tyko na chwilę.,.... 14.12.05, 21:28
              Afera obiadowa zakończona smile. Wszyscy dziś mieliśmy ubaw. A devolaj był dla
              męża koleżanki z księgowości. Karkówki nie wzięła. Bo mąż wybredny i nie
              lubi smile)).

A ja chyba jutro nie pojedę do lekarza, bo mamy nowy (nowy-stary) samochodzik i
              M coś przebąknął, że nienaładowany czy cóś... Musiałabym z Woli na Domaniewską
              na 7 jechać autobusami... Kurde, no!

Malba, nie smutkaj się!
              • stokrotka76 Re: kurde...jestem tyko na chwilę.,.... 14.12.05, 21:49
                Miało być Melba oczywiście...
                • bebell Pszczoła... 14.12.05, 22:01
                  No, więc tak: we wtorek zdjęcie szwów i powtórka bety. Za dwa tygodnie będą
                  wyniki badania histopatologicznego i wtedy do lekarza na kontrolę. Zapisałam się
                  juz na 4. stycznia...
                  Nastepna ciąża nie wcześniej niż za trzy miesiące... czyli podejmiemy działania
                  gdzieś w połowie marca... razem z wiosnąsmile))
                  Taki mamy harmonogramsmile))

kasia
                  • althea35 Re: Pszczoła... 14.12.05, 22:08
                    Kasiu, tzrymam kciuki zeby wszytsko bylo ok. Po szwach pewnie do marca nie
                    bedzie nawet sladu. No coz Tosi sie udala dluzej pobyc jedynaczka.

A jak tam Tosiulka??
                    • bebell Re: Pszczoła... 14.12.05, 22:30
                      Tośka strasznie tęskniła za mną. Pierwszy raz rozstawałyśmy się na tak długo. W
                      poniedziałek to juz płakała przy zasypianiu, tak cichutko i mówiła:"Mama, mama..."
                      I jak Wojtek wracał ode mnie ze szpitala to robiła mu regularne awantury, że
                      znowu wrócił sam i mamy nie przywiózł...
                      I zmieniła się bardzo przez ten tydzień... jakos tak wydoroślała... mówi więcej,
                      co prawda jeszcze mocno po swojemy, ale rozumiemy ją juz coraz lepiej...
                      Wczoraj Wojtek ją zaszczepił, nawet nie zapłakałasmile)) dzielna bestyjka!
                      a dziś cały dzień się do mnie tuliła, a ja do niejsmile))

k.

p.s. aha, ta wysypka sama znikła po trzech dniach... nie wiemy co to było???
                      • althea35 Re: Pszczoła... 14.12.05, 22:39
                        Dzielne malenstwo! Ucaluj ja ode mnie!
                        A krostki, dobrze ze zniknely... i miejmy nadzieje juz sie nie pojawia.

Ja wlasnie robie kartke dla mojego chrzesniaka, 2 latka, na urodziny.
                      • erga4 Re: Pszczoła... 14.12.05, 22:44
                        Ale dzielna Tosia!! na pewno bardzo tęskniła za tobą - a ty za nią. To dziś
                        pewnie śpicie razem, co?
                • bebell Melbuś... 14.12.05, 22:01
                  ściskam baaardzo mocno!!!

k.
                  • bebell Erga... 14.12.05, 22:04
                    dzwonki śliczne!!!
                    teściowa napewno się ucieszy!!!

k.
                    • melba7 Re: Erga... 14.12.05, 22:06
                      bebell, ale zostaniesz z nami do wiosny, albo i dłużej?
                      • bebell Re: Erga... 14.12.05, 22:23
                        no, ba!!!smile))
                        jesne, że zostane, nigdzie się nie wybieram, bo mi z wami dobrze...
                        • stokrotka76 Re: Erga... 14.12.05, 22:30
                          Bardzo się cieszymy, bo nam z Tobą też wink))!
                          • erga4 Re: Erga... 14.12.05, 22:36
                            Bebell - no no zostajesz z nami i już!! Byle do wiosny - ja będę z tobą się
                            starać smile))

Cieszę się że prezent wam sie podoba - mam nadzieję że teściowej tez się
                            spodoba. Dzwoneczków jest 10. A pudełko mam z ozdób takich słomkowych które
                            koleżanka wysyłała bratu - niestety pudełko i łańcuch się nie zmieściły więc
                            się ostały. Łańcuch widać tam w tle. A dzwoneczki (każdy inny) własnoręcznie
                            zrobione smile

nie mam pojęcia co teściowi sprezentować..

Melbuś - masz rację - szkoda laptopa - trza otrzeć łzy i próbować dalej.

Stokrotko to ładnie się uśmialiście z obiadowej wpadki smile musiało być wesoło.
                      • ant25 Re: Erga... 14.12.05, 22:32
                        Po pierwsze, Melba kurcze przykro mi, ale nie smutaj się uda sie w koncu się
                        uda i to oby jak najszybciej

Erga moj M jest pod Twoim duuuuuuużym wrażeniem, no no a w zasadzie tych
                        dzwoneczków no kochana powiem Ci że jak jemu sie w koncu cos podoba to to musi
                        być w takim razie śliczne, ja tez nie mogę wyjś z podziwu, nauczysz mnie ??smile)

Bebell na wiosnę budzi się nowe zycie, smile ale wiesz co zaraziłaś mnie chyba tą
                        Jeżycjadą zamierzam gdzieś to dostaćsmile

Tycja dostałaś już zdjątko? Jeżeli nie to daj znać to pokombinuje i prześlę
                        jeszcze raz bo przesyłałam, ale widocznie nie doszło

No dziewczynki jak dobrze pójdzie to jutro kupujemy tesciki, i jakie Quick czy
                        może inny?

A my jeseśmy w trakcie remontu robimy malutkiej pokoik już jest bliżej niz
                        dalej do konca, już jej zazdroszcze tego pokoiku sama bym tu zamieszkałasmile

A gdzie nasza Balbinka i Abie?

Jakoś długo nie widziałm też Kateb i Zeberki a i o Ciuforku myślałam ostatnio,
                        ehh już trochę czasu tu jestem...
                        • erga4 Re: Erga... 14.12.05, 22:42
                          Ant - no dzięęęęki aż się zarumieniłam. Mój M to wcale się na tym nie zna, więc
                          doceniam tym bardziej jego zachwyt smile. choć mój M przyglądał się jak to robię.
                          Ale samo opakowanie jest fajniutkie - ktoś nieźle to wymyślił. Bo te słomiane
                          ozdóbki też ładnie w nim wyglądały. Chętnie cię nauczę - jakieś korepetycje on-
                          line smile) To naprawdę nic trudnego.

A właśnie - jakie tety kupujecie?? bo to już jutro trzeba odwiedzić aptekę..

A mnie brzuch cały czas pobolewa, tak bardzo podobnie do małpy.. Ale póki co
                          czysto i sucho smile
                          • stokrotka76 Re: Erga... 14.12.05, 22:47
                            Ja mam Quick Vue sztuk 1 w zapasie smile
                            • erga4 Re: Erga... 14.12.05, 23:27
                              Stokrotko - co do testowania i wizyty:
                              Jak powiesz lekarzowi co i jak to przepisze ci najprawdopodobniej luteinę która
                              wywołuje okres, ale jeśli byś była w ciąży to nic a nic nie zaszkodzi. Nie masz
                              się czym martwić - ja tez już kiedyś tak miałam: w cyklu w którym brałam clo i
                              duphaston małpa nie przyszła - czekałam, zrobiłam test i nic - poszłam do ginki
                              i dała mi luteiną- no i małpa wtedy przyczłapała.
                              • hortika już czwartek.. 15.12.05, 08:25
                                Cześć Moje Drogie,

Melba-tak mi smutno..., żesz diabeł by te małpiska porwał!!
                                Erga-piękny prezent, na pewno się spodoba. Pudełko rzeczywiście fajne, też mam
                                takich kilka właśnie ze słomkowych ozdób.
                                Wybawiłam się wczoraj na gwiazdkowej imprezie w firmie, były tańce!! wreście!!
                                W efekcie mam dobry humor i nie myślę o głupotach już, bedzie co ma być.
                                Co ze spotkaniem - umawiamy się na niedzielę o 17 na Zamkowym pod dużą choinką?
                                • anialm Re: już czwartek.. 15.12.05, 09:16
                                  Czesc dziewczynki!!!

Melbus - tulam mocno....!!!!

Erga - normalnei mnie zatkło, te ozdóbki piękne, nie ma opcji zeby sie nie
                                  spodobały.

Horitka - fajnie ze imprezka firmowa sie udała.

Dzisiaj w ramach odstresowania idziemy do kina smile za darmo i jeszcze winka sie
                                  napijemy smile dostaliśmy zaproszenie od naszej szkoly językowej - zapraszają nas
                                  na film i lampkę wina, tak przed swiętami. Miłe nie powiem żeby nie smile Wczoraj
                                  tez sie alkoholizowałam tylko z okazji naszej rocznicy smile

Buziaczki dla wszystkich!

p.s. testu jeszcze nie mam.
    • pszczolaasia Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 15.12.05, 09:23
      Hortika a ty nie szalejesz aby za bardzo???big_grinDD no i dobrzewink)))
      Melbuś przykro mi...naprawdęsmile))
      Erga..kurde zatkalo mnie jak to zobaczyłam...prosto prezpiekne..podziwiam
      ludzi, którzy mają cierpliwość do takiej dlubaninki, ja bym to rzucila w
      cholere po 6 minutach...serrio-serio....
      Bebel, no cóż to moze ja poczekam sobie na ciebie i razem na wiosnę
      zastartujemy??wink))))) przykro mi, ze ci się nei udalo...kiss**
      reszta dziewczyn serdeczne kissykiss**
      aaaaaa i jeszcze jedno, o jutrze nic nei gadam, ale ze spotkania w neidzielę
      się nei wymigacie...chcę solidną dokumentację fotograficzną na krzynce!!!!!
      • pszczolaasia Melba..ten usmeich oznaczał, ze się uśmeicham do 15.12.05, 09:24
        Ciebie....wiesz ot em, bo czytam i widze, ze to goopio zagrzmialo...kiss**
        • ant25 Pszczołko 15.12.05, 09:48
          Cieszę się ze Cie widze bo ostatnio to nam jakoś przycichłaś, opowiadaj jak tam
          Twój malenki siostrzeniec, czy już się troszke uspokoił ?

No i jak po imprezie pewno była udana bo z Wami zabawa zawsze jest udanasmile)
          • ant25 Re: Pszczołko 15.12.05, 10:10
            A tak mi się nasuneło, Anialm ty to już chyba sporo po terminie @ jesteś co ?

• anialm Re: Pszczołko 15.12.05, 10:25
              Dzisiaj jest 31 d.c., wczoraj mnie cos tknęło i po wieczornym kapąniu
              postanwiła sprawdzić co i jak tam ma się wśordku... wszystko mam rozpulchnione
              jakby ktos mnie napompował...

A ty Ant jak przed jutrem?
              • anialm Re: Pszczołko 15.12.05, 10:26
                A co do rozpulchnienie, to moze @ wielkimi krokami sie zbliża smile
            • cytrusowa no i jak tam z piątkowym testowaniem??? 15.12.05, 10:26
              ja dzis lece do gina, zobacyzmy co powie.

aha, i nwes odtatnich dni - badania genetyczne są w porządku, mozemy miec razem
              ZDROWE dzieci!!!!! takze po nowym Roku invitro.
              nawet nie wiecie, jak sie ciesze z wynikow badan!!!!!!!!
              • hortika Re: no i jak tam z piątkowym testowaniem??? 15.12.05, 10:38
                Cytruś,
                no to rewelacyjna wiadomość z wynikami badań!! tak sie cieszę. Dobrze, że mamy
                dobre wiadomości, bo złych przecie ma już nie byćsmile))))
              • ant25 Anialm 15.12.05, 10:39
                hmm jak u mnie? dziwnie, piersi opadły - dosłownie, a nie bolały w poniedziałek
                zaczeły we wtorek a wczoraj -opadły, brzuch bolał a teraz nic, generalnie
                wszystko świadczy na korzyść małpy, pewnie jutro bedzie albo jeszcze dzisiaj w
                nocy, ale jest jedno male ale otóż nie mam pryszczy a co miesiąc mam, i to jest
                ta jedyna rzecz która jeszcze we mnie nutkę nadziei tlismile
              • ant25 Re: no i jak tam z piątkowym testowaniem??? 15.12.05, 10:40
                Cytruś to super, czekamy na nowy rok smile)
                • erga4 Re: no i jak tam z piątkowym testowaniem??? 15.12.05, 10:54
                  Cytruś - ale się cieszę!! no to nowy rok zapowiada się ciekawie!!

Ja tam objawów nie mam żadnych bo i pewnie nie ma powodów do objawów. No ale
                  nic-obiecałam to i jutro stanę do szeregu siusiających w okienko testu smile

Pszczoła jak tam Bartuś??
                • ata76 Re: 6 laski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 15.12.05, 10:55
                  Bebell, jeszcze raz przytulam mocno.....przykro, że tak sie to wszystko
                  potoczyło.....mam nadzieję, że te 3 miesiące zlecą Tobie/Wam szybciutko i że
                  będzie wszystko dobrze!!!!!

Hortika....super wiadomość...póki co jeszcze nie mowię głośno, ale.....zresztą
                  sama wiesz smile))

Erguś, piękny prezent la teściówki....pozazdrościć tylko!!!

Gviazdeczko, bardzo się cieszę, że u WAs wszystko w porządku....smile)) a za
                  Magdusię nieustająco trzymam kciuki!!!!

no i oczywiście za wszystkie testujące jutro kciuki
                  zaciśnięte!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • ata76 Re: Cytrusia!!!!!! 15.12.05, 10:57
                super, że badania genetyczne wyszły dobrze!!!!!! Teraz czekamy na wieści po
                wizycie u ginka!!!
                • ma_ruda2 Re: Cytrusia!!!!!! 15.12.05, 11:08
                  ja tez sie Cytrus ciesze, ze te badanka sa Ok. super smile))))
    • pszczolaasia Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 15.12.05, 11:02
      Cytruś strasznie się cieszęsmile)))
      Ania no wiesz...zabawa z nami to wiesz sama jak wyglądawink) u mnei wporzosmile)
      ajk zwykle. @ się skończyła, ale tak naprawde to aj sobie odpuszczam na jkiś
      czas..i tylewink)
      mały drze sie niemilosiernie...piluje ryjka jak jakaś piła łańcuchowa, ale na
      serio zdrowotnie to znim wporzo ejstsmile)) taki aktor...w oczach tyje...taki
      grubcio się fajowy robi powoli...smile)) ściskismile)
      • ata76 Re: Jutka 15.12.05, 11:20
        przypomniało mi się....Jutko gratulacje, aczkolwiek byłam pewna, że tak
        będzie!!!!! Mam nadzieję, że wkrótce do nas zajrzysz smile)))))
      • ant25 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 15.12.05, 11:29
        Mówisz piłuje, no to mają trochę zabawy z nim
    • erga4 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 15.12.05, 11:34
      cieszę się że prezent wam się podoba.

wiecie co - tak sobie myślę że chyba nie chce mi się jutro testować...

No dobra!!! żartowałam!! nie bijcie - zatestuję! smile)
      • ant25 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 15.12.05, 11:37
        Ty sobie tak nie żartuj, ja pokładam nadzieję w Tobiesmile)
      • ant25 Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 15.12.05, 11:38
        Wiecie co znowu zwalnia nam wątek, założy ktosik ?
        • pszczolaasia Re: GWIAZDKOWO-MIKOŁAJOWE PREZENTY:):):) 15.12.05, 11:48
          no to załóż....smile)) piłuje, piłujesmile) ale to taka jego uroda chybawink)))
          • ant25 Dziewczynki założyłam ... 15.12.05, 11:58
            Założyłam i zaprzaszam smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka