misia9944 NASZA LISTA 04.05.06, 15:31 Lista Folikóweczek zafasolkowanych się powiększa oby tak dalej !!!!! kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian 08.06.2002 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub ......... elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień qulinek – Magda – Wrocław - w trakcie starań monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - starania od maja fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – początek starań od maja bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – starania od kwietnia/maja mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - starania trwają mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) mariankaa - Maria - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - starania od maja martajotka - Marta - Poznań - w trakcie starań fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) jaania77 - Ania - Dolny Śląsk - w trakcie starań wiolasb - Wiola - Wałbrzych - za chwilke zaczną się starania Folikóweczki może się Nam przedstawicie ? Co tam u Was słychać ? magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Ale fajnie ze Nas tyle juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotti Nadszedł MAJ .... zaowocuje czy nie? 04.05.06, 18:34 Nadszedł MAJ na który długo czekałam. Właśnie się kończy @ i teraz już czekam tylko na "odpowiedni czas". Zobaczymy czy zaowocuje.... Eh, krążą wokół mnie fluidki od ciężarnych, oj krążą .... zobaczymy.... Przygotowania folikowe były realizowane, niemniej jednak z powodu wciąż się nasilającego, jak to zwykle bywa pod koniec roku szkolnego, nawału pracy nie meldowałam się na forum. (Znów zabrzmiało jak meldunek hihihi, może mam to gdzieś w genach..). Póki słonko świeci idę się rozkoszować jego promykami. Pozdrawiam wszystkich Anna Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Musze odłożyć moje marzenia na później :( 04.05.06, 19:12 Narazie daje sobie spokój ze starankami Wszystko się pochrzaniło Dziś był najgorszy dzień w moim życiu No może były gorsze ale sobie nie przypominam! Zrezygnowałam z jednej pracy, bo druga była pewna na 95% i co się okazuje, że zostałam na lodzie, bo praca koliduje mi z nauką!!!A to już ostatni rok i za co mam zapłacić czesne??Jestem w plecy 1500zl do tego jeszcze Urząd Skarbowy 400zl eh szkoda słów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Witajcie Kochane:) 04.05.06, 19:50 Dziś w końcu znalazłam chwilę czasu i zajrzałam w końcu na forum. A tu tyle wieści do przeczytania od Was! Jak się cieszę Dziewczynki, że już jesteście i się "meldujecie" na forum! I to takie wypoczęte i radosne... Kasiu, super, że wyjechaliście i tak wspaniale spędziliście czas zapominając o codzienności, problemach, bolączkach...B.B się cieszę!I dzięi,że podzieliłaś się z nami swoją radością i wrażeniami Angelika, myślę,że @ już blisko i stąd Twoje gorsze samopoczucie...Ale masz długi cykl. Patrz jak to złośliwość losu...Człowiek czeka, a tu jak na złość -doczekać się nie można! Nadya - nie smuć się! Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Nie odkładajcie starań z dzidziusiem, przecież na maj mamy zamówione bociany - wszyskie folikówki i co teraz - co zrobi Twój bocianek? Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni i będzie dobrze, kryzys minie. Trzymaj się i nie dawaj chandrze! Musi być dobrze, powodzenia Dziewczynki, a ja się nie odzywałam bo miałam nalot rodzinki - byli u mnie w gościach moi rodzice + 2 babcie. Przyjechali na promocję mojego brata, który dziś skończył szkołę pożarniczą A jutro mój mężulek ma ponowne badania nasienia. Pamiętacie, w zeszłym miesiącu martwiłam się, że miał obniżoną ruchliwość - zobaczymy czy jest poprawa po miesiącu. Mam nadzieję. Temat dzieci też wyszedł ze strony jednej z babć, że kiedy te wnuki...I druga babcia powiedziała, że będą jak się nikt nie będzie spodziewał. Bo jak się czeka to wnuki przyjść nie chcą... Nie włąćzyłam się do tematu, bo byłam zajęta podawaniem obiadu tylu osobom i nie chciałam tak na szybkiego i w tkim dniu podejmować tego tematu i się tłumaczyć. Będą te wnuki, będą, Prawda dziewczynki? Całuski dla wszystkich od Moniki * Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Witajcie Kochane:) 04.05.06, 20:09 Witamy Monike Mam nadzieje, ze te nasze zamowione boćki beda punktualne! Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Witajcie Kochane:) 04.05.06, 20:41 Mycha.76... 3mam kciuki, aby mali wojownicy Twojego męża w końcu się rozruszali i podbili to , co trzeba... A co wnuków, to nasze rodzinki w końcu sie ich doczekają.... A ...CO !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Witajcie Kochane:) 04.05.06, 20:57 Kasiu, mam nadzieję, że nie będziesz zła, ale z ciekawości zajrazałam na Twoją stronkę, bo też lubię psy. Obejrzałam zdjęcia Waszego pupila! Ależ on wspaniały! Jako szczeniak słodziutki, a teraz też - jakie miny robi na tych zdjęciach, pozuje jak model! Jest super - aż mi się zatęskniło za tym, żeby też mieć psa (na razie tylko moi rodzice mają kundelka), ale niestety - póki co wynajmujemy maciupkie mieszkanko w bloku, więc nic z tego Ale jesteś śliczna! Nadal masz takie długie włosy? Piękne!!! ZazdroszczęLaseczka z Ciebie Kasieńko Ale podejrzewam, że wszystkie Folikówki to laski - tak, tak! No i oglądając te zdjęcia znów zatęskniło mi się za Kołobrzegiem i morzem.... Na razie pozostaje Wisła pozdrawiam Kasiu i dzięki za miłe słowo! Dobrej nocki! Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Witajcie Kochane:) Do Mycha.76 :))) 04.05.06, 21:48 Mycha.76.... Na samą noc mnie zawstydziłaś Bo jak chyba większość bardzo krytycznie podchodzę do swojej osoby Ale dziękuję za miłe słowa Tak... nadal ma długie włosy... Ale moja mama ma jeszcze dłuższe i jeszcze grubsze )) I czesze się w warkocza, takiego grubego, ach.... ona to dopiero ma piekne włosy Bardzo mi miło, że odwiedziłaś naszą stronę... Dziękuję... i może też mi prześlesz swoje zdjęcie na maila z mojej strony... Pilssss, tak to lepiej, jak sie widzi, z kim sie rozmawia... proszę, nie zapomnij o tym !!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Witajcie Kochane:) Do Mycha.76 :))) 04.05.06, 21:51 A gdzie jest ta stronka ? tez bym chciala zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Witajcie Kochane:) Do Misia9944:))) 04.05.06, 22:59 Misia... no pare linijek wyzej Ci podalam linka, abys mi na maila z tej strony zapodala swoja fotke.... Czyzbys cos pominela.... www.owczarekgryf.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do Kasi 05.05.06, 08:34 Super ta stronka Juz wiem jak wyglada Kasia (ładna kobitka ) A moj chlop jak zobaczyl waszego pieska to chyba teraz bede dziennie sluchac ze on takiego chce. Bo mu sie marzy albo Owczarek albo Bulterier. Pozdrawiam bardzo goraco dzis posle moje fotki P.S.A wczesniej w postach nigdzie nie widzialam tego linku i do teraz nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa dziś już piatek 05.05.06, 08:59 ja dobrze, że ten tydzien tak szybko minął foliku wczoraj zapomniałam, miałam łyknąć w pracy a potem mi wyszło z głowy coś mało obowiązkowa ostatnio jestem, ten długi weekend mnie ta rozleniwił ale dziś już uzupełnię zapas Kasia krokodylek wasz Gryf jest bardzo fajnym pieskiem ja osobiście mam jamnika, staruszka ma 14 lat, ciągle śpi i się obżera, niestety po naszym ślubie został z rodzicami bo strasznie mu się tęskniło w naszym domku gdy szlismy do pracy Nadya nie martw się i nie odkładaj staranek, bo z tym rożnie bywa, a pracą się nie przejmuj, kończysz dopiero studia więc świat stoi dla ciebie otworem i wierzę że szybko znajdziesz nową pracę, głowa do góry ciekawe jak te bociany czy już lecą pozdrawiam was dziewczyny i zabieram się do pracy, bo dziś piątek i trzeba się wcześniej zerwać, dziś lecę na mój aerobik znowu pomęczę moje mięsnie Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: dziś już piatek 05.05.06, 09:14 Agnieszko - tez bym chciala pomeczyc swoje miesnie, ale jakos nie mam mobilizacji !ahhaha Folik wzięty. Kasia - zdjecia wyslalam na email daj znac czy doszly Odpowiedz Link Zgłoś
mimi.bo Re: Witajcie Kochane:) 04.05.06, 23:34 Witajcie! Foliczek łykany, mój stan bez zmian, ale w domu zamieszanie ogromne, bo mam małą........suczkę owczarka niemieckiego (do kompletu z poważną już jamniczką). I co tu odkrywam.. kopalnię wiedzy wychowania małego owczarka! krokodylek1313, czy będę mogła "zamęczać" Cię moimi wątpliwościami w tej sprawie. Na razie przeżyłam kwestię uszka, które pięknie stało, potem oklapło i dziś znów jest piękne! Próbuje też zaprowadzić względny pokój pomiędzy dwoma "Paniami" Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Witajcie Kochane:) 05.05.06, 10:13 ) ale bym sobie poszła na spacer z psem do lasu. U moich Rodziców jest też owczarek niemiecki, czarny podpalany ale bez rodowodu. Została zabrany jako 9- miesięczna psinka z ciasnego, betonowego kojca przy jakiejś firmie i jest nam za to do teraz niezmiernie wdzięczna. Dobrze, że piątek bo weekend pozwala na realizcję takich drobnych marzeń... Dziś o foliku pamiętałam!! Duuuużo słońca dla Was!! marta Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Witajcie Kochane:) 05.05.06, 10:43 Witam w piąteczek - weekendu począteczek)) Ale miło, że "psi" temat tak się rozkręcił. Okazało się, że sporo Folikówek to "psiary".Ja też "psiara", choć z psem tylko u rodziców...Ale wiecie...tak sobie marzę, że w przyszłości będę mieć domek, ogródek, trójkę dzieci, psa, kota, więc mogę się tak określać,prawda? A tymczasem zaraz idę do pracy, a potem też na aerobik jak Agniesia. Pozdrawiam Was wszystkie)) Ps. Kasiu, postaram Ci się wysłać moją fotkę z mężem, ale sama nie umiem (taki gapcio trochę ze mnie, w tych sprawach). Poproszę wieczorem męża o pomoc I nie chciałam Cię zawstydzać, broń Boże! Aż mi głupioSama mam marne włosy i tym bardziej zazdroszczę wszystkim tego daru natury Ale to chyba kwestia genów. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Witajcie Kochane:) 05.05.06, 10:57 Tak na marginesie to ja mam tez psa (w domu bo wlasnosc niby brata), a raczej "suczke" ale to taki zwykly kundel mieszaniec, ale fajny. Ja sie z nim bawie, a brat wychodzi na dwor hahaa. Zyc nie umierac. A moj facet marzy o Owczarku albo o Bulterierze. Ale to dopiero jak bedziemy mieli wlasny kat. Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Witajcie Kochane:) 05.05.06, 13:11 Mycha, Agniesia dziękuje bardzo za wsparcie Wczoraj miałam okropnego doła, bo tyle rzeczy naraz mi się pochrzaniło Dziś już lepiej bo mój dziubek zobowiązał się, że w czerwcu mi wszystko spłaci Wiecie mam w nim ogromne wsparcie Wyżaliłam się też przyjaciółce i dziś wstałam co prawda z bólem głowy, ale w lepszym nastroju Będę Was odwiedzać, bo nadal jestem folikówką (dziś łyknięty), tylko może te staranka jakoś odwleczemy Racjonalnie jak o tym myśle to wiem, że tak trzeba, ale serduszko moje się nie zgadza Szczególnie, że te cykle są bezowulacyjne(z tego co wiem to od grudnia) buuu Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: A gdzie Monjan? 05.05.06, 10:46 Monjan chyba przedłużyła sobie majowy weekendCiekawe jak u niej po weselu, na którym się bawiła? Wiecie coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: A gdzie Monjan? 05.05.06, 12:32 Monjan żegnała nas ostatnio na tydzień, pisała że bierze urlop i jej nie będzie, sama jestem ciekawa jak tam u niej po zabawie i starankach )) Odezwij się Monia jak tylko wrócisz Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: A gdzie Monjan? 05.05.06, 13:23 Monjan napewno przyniesie dobre wieści i kto wie, może jej bocianek przyleci najszybciej W końcu staranka wypadały jej w sam raz w okolice wesela Więc, zaabsorbowana weselem nie będzie myśleć o dzidzi, a podobno takie "bezmyślne staranka" są najowocniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Witajcie Kochane:) 05.05.06, 16:07 Mimi..... jasne, że możesz mnie zamęczać o Twojego psa. Jak tylko bedziesz miała jakiś pytania czy wątpliwości, to pisz na maila z mojej strony Co do uszka, to nie martw sie samo powinno stanąc. Może tak kalpać i stawac na przemian aż do wymiany zębów na stałe.... Można smiało podawać galaretkę z kurzych łapek do każedgo posiłku... Co do ustalania hierarchii wśród twoich Pań, to nich to zrobia same. Do tej pory jamniczka była pania domu... I nie możesz jej zaniedbać. Jamniczka szczeniakowi nie zrobi krzywdy, jak ja troche "skarci" a hierarchia sie wtedy sama ustali. najgorszym błędem jest na siłę ustalanie jej.... jak cos to pisz ma maila... W mairę mozliwości bede pomagać Odpowiedz Link Zgłoś
ememik Melduję się po przerwie :-) 05.05.06, 14:47 WItajcie kochane folikówki! Nie było mnie dłuuugo, ale wracam żeby zameldować - wczoraj zobaczyłam II kreski na teście Folik oczywiście wzięty - ostatnio nawet karmiłam nim męża - chyba teraz mu odpuszczę a na badanie z krwi dla pewności idę w poniedziałek Przesyłam Wam mocne fluidki ciążowe! Magda ps. nogi do góry - mnie pomogło choć mąż się śmiał... a teraz się cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Melduję się po przerwie :-)- gratulacje!!! 05.05.06, 15:19 Łapać! ŁApać fluidki!!! Magda! wielkie gratulacje, bardzo się cieszę! Życzę spokojnych, zdrowych i pełnych radosnych oczekiwań 9 miesięcy! ale fajna wiadomośc na weekend! uściski Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do Magdy (ememik) 05.05.06, 15:57 Gratuluje Ci 2 kreseczek z calego serduszka Ciesze sie razem z Wami Poczatek Maja, a takie wspaniale wiadomosci Zycze spokojnych 9 miesiecy (zaraz zmienie na liscie ) Buziaki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Gratulacje II krech !!! 05.05.06, 16:17 Ja tez gratuluję II krech )) No to i ja łapię fluidki ciążowe )) Misia9944 - dzieki za zdjęcia !!!! Od razu ze zdjęcia widać, że super z Ciebie kobitka )) Jak miło teraz.... wiem z kim rozmawiam )) I co dalej czekasz na @ ??? Teraz jeszcze czekam na Mychę Dziekuję Wszystkim Paniom za odwiedzenie mojej strony... Fakt, jetem psią maniaczką )) I ciesze sie, że Wy też lubicie psiaki i tez je posiadacie )) Folik był.... i czekam na @ )) Teraz tylko czeakć na wieści od Moniki..., może dobrze wypoczeta przyniesie dobre wieści o fasolce pod serduchem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do Kasi 05.05.06, 16:29 No ja tez sie cieszę, ze juz wiem z kim mam przyjemnosc () @ nadal nie ma. Kurcze juz dzis chcialam Nas na liscie zapisac ze Jestesmy "starajacymi sie" ale sie powstrzymalam (napisze po @)choc ja juz szalalam przed spodziewana data @ a @ cos kreci bo sie opoznia. Jezeli chodzi o Monjan to mysle, ze bedzie miala dla Nas wspaniale wiesci tylko niech sie do Nas odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Do Misi 05.05.06, 16:32 Wiesz co... juz wczoraj przez mysl mi przeszło, że może ten @, to nie spóźnia sie bez przyczyny ... Nie ukrywam, iz taka wiadomość, to by była dobra wiadmomośc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: do Magdy (ememik) 08.05.06, 09:47 Ja też się dołączam do gratulacji, spokojnych 9 miesięcy i zdrowej fasoleczki życzę Aga Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Nasza Lista Folikówek W Ciąży Się Powiększa :) 05.05.06, 16:03 Lista Folikóweczek zafasolkowanych się powiększa oby tak dalej !!!!! kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian 08.06.2002 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub ......... elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień qulinek – Magda – Wrocław - w trakcie starań monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - starania od maja fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – początek starań od maja bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – w trakcie staran (kwiecien/maj) mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - w trakcie starań mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) mariankaa - Maria - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - starania od maja martajotka - Marta - Poznań - w trakcie starań fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) jaania77 - Ania - Dolny Śląsk - w trakcie starań wiolasb - Wiola - Wałbrzych - za chwilke zaczną się starania Folikóweczki może się Nam przedstawicie ? Co tam u Was słychać ? magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Ale fajnie ze Nas tyle juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Nasza Lista Folikówek W Ciąży Się Powiększa : 05.05.06, 16:25 MIŚka, skoro wpisałaś Ememik na listę zafasolkowanych to usuń ją z tej w trakcie starań bo się pogubimy Miłego weekendu! m Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Nasza Lista Folikówek W Ciąży Się Powiększa : 05.05.06, 16:31 Ok ok juz sciagam Ją... o losie zapomnialo mi sie heheh... zakrecona Angelika cos dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Nasza Lista Folikówek W Ciąży Się Powiększa :) 05.05.06, 16:32 Lista Folikóweczek zafasolkowanych się powiększa oby tak dalej !!!!! kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian 08.06.2002 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub ......... elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień qulinek – Magda – Wrocław - w trakcie starań monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - starania od maja fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) teresa96 – Teresa - początek starań maj arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – początek starań od maja bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – w trakcie staran (kwiecien/maj) mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - w trakcie starań mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) mariankaa - Maria - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - starania od maja martajotka - Marta - Poznań - w trakcie starań fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) jaania77 - Ania - Dolny Śląsk - w trakcie starań wiolasb - Wiola - Wałbrzych - za chwilke zaczną się starania Folikóweczki może się Nam przedstawicie ? Co tam u Was słychać ? magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Ale fajnie ze Nas tyle juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Nasza Lista Folikówek W Ciąży Się Powiększa : 05.05.06, 18:06 Jejku Dziewczynki, wracam z pracy a tu takie dobre wieści))) Ememik - ja też CI GRATULUJĘ i cieszę się razem z Tobą! Uwielbiam takie nowiny...Teraz dbaj o siebie, żyj sobie spokojnie i ciesz się swoim stanem. Niech obejdzie się bez przykrych dolegliwośći i niech maluszek zdrowo rośnie pod Twym serduszkiem. Ale fajnie! Angelika, Kasia - Wasze @ już tak długo nie przychodzą i nie przychodzą...Kochane, dawajcie znać jakby co - bo już zaczynam mieć jakieś dziwne przeczucia Mój mąż jeszcze nie wróćił z pracy, więc nie wiem, jak te jego wyniki...Może są takie złe, że boi się wrócić i mi o tym powiedzieć Taka groźna żona jestem, że ho,ho POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 mycha.76 :) 05.05.06, 20:21 Daj znac jak wyniki (trzymam kciuki zeby byly jak najlepsze)!!! A groźną żonką chyba nie jestes Sciskam! Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Do mycha.76 i Misia9944 06.05.06, 07:37 Witajcie dziewczyny No teraz powiem wprost: JAK MIŁO WAS WIDZIEĆ !!!!! Jesteście fantastyczne!!!! Mycha... jak wyniki ???? Od razu inaczej sie bedzie rozmawiać !!!!! O rany... ale fajnie Ale powiem tak: Że faktycznie ja nie wygladam na te swoje 28 lat Pan wczoraj w pracy dał mi 20 !!!! Powiedziałam skromnie aby dodał jeszcze 8 he he he ))) Dzis jestem pierwsza, bo za chwilkę przyjedzie kuzynka z facetem, a mężulko zbiera sie do pracy .... Oj nie dadzą mi pospać Zaraz sniadanko i folik.... Całuski na cały długi dzień dla Wszystkich folikówek... Odpowiedz Link Zgłoś
ememik Witam weekendowo :-) 06.05.06, 09:08 Dziękuję Wam Dziewczyny za ciepłe i miłe słowa - bardzo mi były potrzebne, bo coś mnie nachodzą "czarne" myśli - czy wszystko będzie OK, czy Maleństwo się dobrze rozwija itp... Martwi mnie moja alergia (właśnie się zacznie niedługo, już mam trochę kataru), przedwczoraj spuchły mi nogiw kostkach... Wiem że tak nie można ale chyba każda Mama ma jakieś obawy. Mój M. widzi to - chociaż nic nie mówię - i stara się mnie zająć innymi rzeczami, no jest po prostu fantastyczny! Tak jak Wy Kochane Folikówki! Jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy o ciąży, nie chcę "zapeszyć" bo dopiero w pon. idę na badania. Tym milsze są mi Wasze posty - na razie tylko Wy wiecie, hi, hi A co do posiadania psów - ja też b. chaciałabym mieć psa (najchętniej jakiejś dużej rasy), ale za długo nas w domu nie ma, no i psina by się tylko męczyła w mieszkaniu... Poza tym mieszkamy w centrum W-wy, więc na spacery trzeba by jeździć np. na Pola Mokotowskie. Więc może jak będziemy mieć kiedyś własny dom z ogrodem to wtedy koniecznie dwa psiaki! mmm....ale się rozmarzyłam .... Kilku moich znajomych ma psy rasowe, z rodowodami, dlatego czasem jeżdżę na wystawy psów rasowych (jak są w Wwie lub okolicach). Polecam! Można się napatrzeć na śliczne psiaczki! Na takiej wystawie zakochałam się w pieskach rasy rodezjan (nie wiem czy tak się to pisze). Podobają mi się też golden retrivery, dalmatyńczyki, no i owczarki niiemieckie. Mój brat stryjeczny ma dom pod Warszawą i razem z żoną uwielbiają właśnie owczarki niemieckie - mają 2 psy i trenują je w jakichś szkołach dla owczarków. Psiny są po prostu piękne, takie kochane a jednocześnie groźne... Emanuje z nich siła i odwaga, to mi się właśnie w tych psach podoba. Ale się rozpisałam off-topic... Sorki Buziaczki dla Was i życzę miłego słonecznego weekendu! Magda Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Witam weekendowo :-) 06.05.06, 10:47 Cześć Dziewczynki Jak dobrze się z Wami spotkać, ale - cóż Kochane - smutno mi... Wczoraj mąż miał badanie nasienia. Dziś rano zadzwonił po wyniki I co się okazało - zamiast poprawy, wszystkie spadły. Jest gorzej niż było. Zdecydowanie poniżej normy jest ilość,ruchliwość i morfologia. Pani prze telefon powiedziała mu, że oczywiście jest jakaś szansa, by został ojcem, to znaczy może próbować, ale będzie to bardzo utrudnione. (( Mąż się załamał po tym telefonie, zaczął płakać....Ja oczywiście pocieszałam go, przytuliłam, ale wiecie - też mi cięzko Oj, życie.... Ale nie martwcie się Kochane. Wiecie, po tych naszych 15 miesiącach nieudanych starań - jakąś taką siłę w sobie czuję, że nawet płakać mi się nie chcę. Tylko się modlę. Wiara bardzo mi pomaga i wiele dla mnie znaczy... Pan Bóg doświadcza nas poprzez to trudne sytuacje, ale ma tao wszystko jakiś sens. Widocznie taka droga jest nam potrzebna... Ememik, nie martw się - wszystkie folikówki są z Tobą i życzą Ci pomyślnego przebiegu ciąży...Alergia na pewno utrudnia życie, ale pomyśl - ma ją w obecnych czasach mnóstwo ludzi, mam kilka koleżanek z alergią - bardzo dobrze zniosły ciążę! Dzieci urodziły się zdrowe, piękne i kochane. Ale Twoje obawy są naturalne i jak najbardziej normalne. Szleją w Tobie teraaz hormony, przygotowujesz się do nowej roli, to też jest trochę stres zmierzenie się z nową sytuacją, ale - będzie dobrze. Każda kobieta w ciąży ma lęki i obawy. Mojej koleżance w ciąży śniło się, że rodzi kalekie dziecko albo, że gubi dziecko, budziła się zlana potem i ...objawy były absolutnie bezpodstawne. Jako że mieszkasz w Warszawie, to może zainteresuje Cię wiadomość, że w każdą 1.niedzielę miesiąca, w kościele Bł.Wł. z Goleniowa na ul. Przy Bażantarni 9metro Natolin) o godz. 13.15 odbywa się msza św. specjalnie w intencji kobiet w ciąży i kobiet starających się zajść w ciążę. Po mszy kobiety otrzymują specjalne błogosławieństwo relikwiami bł. Joanny. Właśnie jutro jest taka msza. Może udział w Eucharystii dla mam Ci pomoże w pokonaniu tych obaw? Tego Ci życzę Magdo z całego serca! Kasiu, rzeczywiście wyglądasz młodziutko - ja myślałam, że te zdjęcia po prostu były robione parę lat temuMiłego spotkania z rodzinką. U nas też nocuje dziś babcia. Teraz jest u koleżanki, ale przyjdzie po południu, daletgo zabieram się za obiadzik. Angelika, dzięuję, że trzymałąś kciuki Co z Twoją @? Przyszła? Pozdrawiam Was wszystkie Folikówki - Miłego, słonecznego weekendu od Moniki Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Witam weekendowo :-) Do Mycha.76 06.05.06, 11:30 Moniko.... nie ukrywam, iż jak przeczytałam o Twoim mężu, to mi samej się łezka w oku zakręciła Ale jednoczesnie nabrałam jeszcze większej wiary, że wszystko będzie dobrze. Prosze nie zapominaj o Potronie Spraw Beznadziejnych (ach, taki ma patronat) Św. Taduesz Juda.... Tylko proszę, nie twierdzę, że Wasza sprawa jest benadziejna, ale ja zawsze mówię, że to Patron Spraw Bardzo Trudnych - bo tak ładniej brzmi. Nie ukrywam iż juz nie az korzystałam z jego pomocy !!!! I bardzo wierze w to, że On czuwa nad tymi Trudnymi Sprawami Ja w każdym razie teraz jeszcze bardziej... będę 3mac za Was kciuki i już "zapukałam" do św. T. Judy o wsparcie dla Was.... Po prostu bardzo, bardzo mocno wierze, że wszystko sie ułoży. Przesyłam Ci wirtulanego mocnego przytulańca.... (<-Ó-> PS. Przez ostatnie parę lat nic a nic sie nie zmieniłam.... a zdjęcia są aktulane Po prostu jestem 28-mią.... 20-stolatką Misia... u nie jeszcze nie ma @, a u Ciebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: Witam weekendowo :-) 06.05.06, 11:55 Witajcie Kochane!Jejku, jak dawno mnie tu nie bylo!!A ile do nadrobienia mialam)))Ostatnio odebalam wyniki cytomegalii- poziom spada, wiec jestem bardzo szczesliwa.Jesli wszystko bedzie dobrze(czekam druga czesc wyniku), to zaczynamy staranka))))))))))Mycha-wierze, ze wszystko bedzie dobrze i ze juz niedlugo bedziesz nosic pod serduszkiem inne malenkie serduszko.Krokodylek- tez zajrzalam na Twoja stronke-pieknego macie psiaka!Ja z moim musialam sie rozstac (zostal u rodzicow), ale tak sie cieszy, jak tylko tam wracam))Jamniczka z charakterem))Misia, alez to dziwna sprawa z ta@!!A moze...??))Moze juz Ktos rosnie w Twoim brzuszku?)))))Pozdrawiam Was , Kochane, b.b.b. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Witam weekendowo :-) 06.05.06, 12:17 Czesc WAM. Moniś Ty to tam dzisiaj bardzo mocno wspieraj meza, bo On tego bardzo potrzebuje! Ja wierze, ze jeszcze wszystko dobrze sie zakonczy! Jezeli chodzi o mnie to dzis 36 dc, okresu nie ma. FOLIK jak zawsze łyknięty. Trzymajcie sie Kochaniutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Misia..... 06.05.06, 12:19 Misia, właśnie @ nadszedł..... A u Ciebie, to może fasolka zablokowała @... co??? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do krokodylek1313 06.05.06, 12:27 Kasia ja chyba dostane nerwicy ! Nie wiem co sie dzieje, ze nie mam tego okresu kurcze zaplodnienie to chyba jest malo prawdopodobne no bo "kochalam sie" jak juz byly dni nieplodne bez zabezpieczenia. A tak chcialam z Toba zaczac cykl... no chyba ze za chwilke dostane ten okres to pojdziemy łeb w łeb Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Weekend :D 06.05.06, 13:40 Ememik gratuluje fasolki Trzymajcie się cieplutko Myszko tak mi przykro z powodu plemniczków mężusia Ale trzymam za Was mocno kciuki i jestem pewna, że wszystko będzie dobrze Może zaserwuj mu te medykamenty, o których piszą dziewczyny(środki energetyzujące, folik, zakaz papierosów- o ile pali, zero alkoholu )no i trzebaby było poszukać coś na necie napewno są środki, które pobudzają je do działania i wzmacniają. Ja sobie tak myśle, że skoro mówi się, żeby kochać się co 2-3 dni, żeby plemniczki były mocniejsze, to może tak wytrwać w abstynencji i dopiero próbować w dniu jajeczkowania i wspomóc się tymi dopalaczami(red bule czy jakieś tam inne?) Pamiętaj, że wiara czyni cuda i nie daj odczuć mężowi, że martwisz się bo będzie miał wyrzuty sumienia Ściskam mocno Misiu9944 no niby zapłodnienie mało prawdopodobne, ale natura płata figle Pamiętaj, że dzidzia sama się wprasza do naszych brzuszków i lubi robić niespodzianki No ale może akurat będziecie szły łeb w łeb z krokodylkiem w tym cyklu Jak kogoś ominęłam to przepraszam Ide po folik!ciumek Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Weekend :D 06.05.06, 14:06 To jeszcze raz ja...DziękiDziewczynki za dobre słowo i wsparcie,tego mi było potrzeba. Kasiu, szczególnie dzięuję za modlitwę. Pomogła, bo i tak dobrze to znosimy. A mąż jakto facet, "zamknął się w jaskini" - nie chce o tym gadać, dla ambitnego, młodego faceta to jest naprawdę trudne - takie ugodzenie w jego męskość. Nadya dzięki za pomocne wskazówki. Wszystkie stosujemy. Mąż nigdy nie palił, nie pije, od miesiąca zrezygnował z kawy, zaczął nosić luźną bieliznę z naturalnych tkanin, zrezygnował z gorących kąpieli, nie trzyma już laptopa na kolanach...Codziennie je "promen" (preparat zwiększający płodność u facetów)+ kwas foliowy i wiesiołka i ...wyniki się pogorszyły. Dziwne, nie? Nic z tego nie rozumiem. Ale w poniedziałek mam wizytę u mojej pani dr na monitoring, więc l;iczę, że ona coś podpowie.No i powie jak wyszły te moje wyniki hormonów. Dzięki Dziewczynki,że tak we mnie wierzycie....))) Kasiu, jednak @ przyszła...A to oznacza, że masz dziś 1 d.c. i przed Tobą nowy miesiąc-MAJ, miesiąc na który czekałaś. Oto nadszedł - fluidki od Ememika już złapałaś, więc będzie OK A Angelika, bidulka, czeka...To czekanie to najgorsze, no!MIsieńka - czekamy z Tobą! A z tymi dniami płodnymi i niepłodnymi to tak do końca nigdy nie jest pewne. Wracam do kuchni! Jeszcze raz Wam mówię - że JESTEŚCIE WSPANIAŁE i zawsze potraficie człowieka podnieść na duchu. I zadbam o tego mojego męża...Staram się być naturalna, nie płaczę, a nawet się uśmiecham i nie poruszam drażliwego tematu. Jak będzie gotowy na rozmowę na ten temat - pierwszy go podejmie. Buziaki! Agnieszkamonika - miło, że wróciłaś i jesteś z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Weekend :D 06.05.06, 14:49 Ja tak sobie dzis pomyslalam, ze jak @ nie przyjdzie do 9 maja to 9 zrobie rano test. Tak dla wlasnej ciekawosci. Kasia powiedz kiedy zmienic na liscie, iz Jestes juz STARAJACO SIE W koncu maj :0 Dzis ide na spacerek... Buziolki, odwezwe sie wieczorkiem Odpowiedz Link Zgłoś
oleska16 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 06.05.06, 21:41 Biore od ponad roku bo podobno nie tylko dobrze działa na fasolke, ale pomaga kobietom w stresie. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Słoneczna Niedziela 07.05.06, 13:13 Czesc ! Jaka u Was jest pogoda? Bo u mnie sloneczko swieci, wlasnie wrocilismy z parku bylismy na rowerach, teraz troszke odpoczne, a pozniej idziemy na ogrodek na grilla Zycze miłego dnia. Sciaskam Angelika Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Słoneczna Niedziela 07.05.06, 13:44 U nas też jest piekna pogoda, tyle tylko, że wieje zimny wiatr, brrr, brrr. Zaraz jedziemy na zakupy do miasta... Jak sie mieszka na uboczu, to raz na tydzien trzeba sie wybrac po prowiant Folik był... Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 poniedziałek 08.05.06, 09:20 Witam Was Drogie Folikówki !!! Co słychać ? Folik wzięty , @ -brak jak narazie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: poniedziałek 08.05.06, 09:46 Czesc, w Poznaniu słonecznie! ale właśnie sobie uświadomiłam, że nie było folika do śniadanka- obym nie zapomniała wieczorem! Weekend sympatyczny. Byliśmy z mężem na dwóch wystawach fotograficznych ( w tym WOrld Press Photo), grillu u Teściów, meczu 7-ligowej drużyny piłki nożnej 0 gdzie gra nasz kolega i na spacerze na wsi u mojej przyjaciólki(o rany, ale mieliśmy aktywność!). I tak właśnie sobie skojarzyłaM Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: poniedziałek 08.05.06, 10:03 witam poniedziałkowo folik wezmę zaraz po śniadanku, niesiety jeszcze nie było na nie czasu w pracy, dziś duży stres panuje i mam już dość Mycha ściskam mocno, trzymajcie się dzielnie, bądź dobra i miła teraz dla męża, on tego potrzebuje, pomimo że jak każdy facet "zamyka się w jaskini", będzie dobrze, osobiście nie znam się na tych problemach ale może jest tak jak mówi martajotka że na wyniki zażywania leków trzeba jeszcze poczekać głowa do góry, ja wierzę że tworzymy tu z dziewczynami taki magiczny krąg, ciągle ktoś wysyła nam fluidki, zobaczysz że i ty będziesz je wysyłać Misia jest już @, moze i u ciebie majowa fasolka już rośnie powolutku pozdrawiam was dziewczynki Aga Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Smutno mi 08.05.06, 10:17 Czesc dziewczyny!!! Nie jestem w dobrym nastroju w czwartek poronilam swoja 5 tygodniowa ciaze. Coz teraz na dwa miesiace musze zaprzestac staran a pozniej moja gin zdecyduje co i jak. Mam wykonac badania TSH i poziomu cukru ehhh Mam jeszcze jedna rade dla wszystkich starajacych malo lekarzy o tym mowi ale zbadajcie sobie grupe krwi zanim zaczniecie starania, aby wykluczyc ewentualny konflikt mnie dopiero po fakcie o tym powiedziano, ale na szczescie u mnie nie ma konfliktu. Wszystkim zafasolkowanym gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do Ani (adrasteaa ) 08.05.06, 10:27 Czesc, przykro mi ze tak sie stało (brak słow) hmm tak patrzac na nasza liste to mysmy "Folikowki" wogole nie wiedziały, ze zaszłaś w ciąże. Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Re: Do Ani (adrasteaa ) 08.05.06, 10:34 Nie chciałam nic mówic, najpierw chcialam sie upewnic wlasnie dzis mialam isc na wizyte i usg zeby sobie poogladac ziarenko ehhh mam nadzieje ze je zobacze za 3 miesiace Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Do Ani (adrasteaa ) 08.05.06, 11:11 Aniu ja Ci z calego serducha zycze zebys za te 3 miesiace doczekala sie tych 2 kreseczek i spokojnych-szczesliwych 9 miesiecy ! Napisz prosze jaki mieisac mam napisac na naszej liscie -tzn. w jakim zaczniesz kolejne starania. Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Do Ani (adrasteaa ) 08.05.06, 13:40 Aniu trzymaj się, to bardzo smutne aż mi się łezka kręci, ale życzę ci wszystkiego dobrego, żebyś za te 3 miesiące zaczęła staranka i żeby były one owocne A. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Smutno mi 08.05.06, 10:43 tak mi przykro!!( sciskam Cie mocno na pewno tak mialo byc, choc ciezka to proba... Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Smutno mi 08.05.06, 10:52 to bardzo przykre... jesteśmy z Tobą! 90% poronień wiąże się z wadami genetycznymi... może Ktoś potężniejszy stwierdził że tak będzie lepiej dla Ciebie i dla Was? ściskam Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: poniedziałek 08.05.06, 10:17 martajotka - no to widze ze weekend mialas interesujacy aagniesiaa - Agniesia Ty sie tylko nie strsuj w tej pracy (szkoda nerwow) Dziś ide kupic test no bo w koncu okres spoznia mi sie juz 8 dni...i nie wiem co jest grane. Jak do jutra rana nie przyjdzie @ to zrobie tescik. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan jestem, jestem!!! 08.05.06, 10:42 jak zwykle z Wami kochane!!! wrocilam po urlopie, ech nie chce sie pracowac... oczywiscie mialam mase postow do przeczytania!!miłych i troszke mniej... ale od poczatku weselicho było super!!! zabawa ze hej, nogi bola, gardło zdarte od spiwania a i glowa bolala bo wesele trwalo 3 dni!!! ale było suuper!!wygladałam ekstra! a co!a para mloda sliczna)) a potem krotki weekend w domciu-gotowanie obiadkow mezusiowi, sadzenie kwiatkow na balkonie, spacery, zakupy, sprzatanie ogladanie filmow fajnie ogolnie aa po drodze kolejna imprzeza-moje imienimy-Myszko tez???najlepszego potem wieczor panienski kolezanki-jak sie bawic to na calego nie?? jak widzicie nie mialam czasu za bardzo rozmyslac o fasolce i bardzo dobrze vykl jest lightowy-nie mierzylam temp w "strategicznych" dniach, testu + tez nie ujrzalam, teraz mierze temp ale nie wiem nawet czy bya owu czy sie nie przesunela??dzis 24 dc wiec jeszcze tydzien najmniej czekam aa Misia testowalas????ja bym juz dawno zobila test!!! to wyglada super!!!jak tyle po terminie @ to mozesz testowac i po poludniu!!!!!trzymam mocno kciuki!!!!! Kasiu Krokodylek trzymam kciuki!!!!bedzie dobrze, jestesmy z TobA! Mycha odwagi!!! nie stresuj sie tak i badz popdpora dla meza!!! pozdrowki dla Was wszytkich kochane-Agniesia, Martajotka i reszty co podczytuja gratulacje zaciazonym!!! fajnie, ze na mnie czekałyscie))) Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 MONJAN WITAJ :) 08.05.06, 11:16 Buziak na Dzien dobry Hura w koncu wrocilas, a ja juz tak czekalam Widze, ze wesele musiało byc zajeb... Ciesze sie ze super sie bawiłas przez te wszystko dni i tak powinno sie korzystac z zycia Jezeli chodzi o mnie to zaraz mykam po test (Qucik View) kupie. A jutro zatestuje, chyba ze dzis nie wytrzymie. ZOBACZYMY Jeszcze raz sciskam Cie no i nie tylko Ciebie A gdzie Krokodylek znikł ? <cmok> Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: jestem, jestem!!! 08.05.06, 13:44 Fajnie Moniko, że jesteś, i jak widzę luz totalny to dobrze, jak głowa tyle nie myśli to jest lepiej zyczę ci wszyskiego naj z okazji twoich imienin (z 4 maja) spełnienia tych najskrytszych marzeń (chociaz dla nas folikówek są one po części znane ) i najbardziej życzę ci zafasolkowania o czym zresztą marzy tu zapewne każda z nas dlatego też życzę wam dziewczyny i nie tylko z okazji imienin te bociany w końcu zamówione miały być to pewnie lecą Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: jestem, jestem!!! 08.05.06, 14:10 dziekuje bardzo i ja zokazji moich imiienin zycze Wam tego samego))) czyli szybkiej, bezproblemowej, upragnionej ciązy!! Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 witajcie... 08.05.06, 10:29 witajcie po dłuższej nieobecności, śledziłam was lecz nie pisałam. Ja codziennie łykam folik i zaczynam 2 staranie, jestem w 6 dc. Misia9944 jak tam teścik? Jeśli spóźnia ci się 8 dni to napewno teścik wykaże. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do kostka25 08.05.06, 11:18 No fajniutko ze sie odezwalas (czesciej prosimy dawac sygnalki zycia ) Powodzenia w 2 cyklu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
baka1baka Re: witajcie... 08.05.06, 12:57 Magda, gratuluję!! Misia, coś czuję, ze to będzie TO! A jak się czujesz? Masz jakeis objawy na @ albo na fasolkę? Ja też czekam, ale u mnie to 27dc, więc jestem jeszcze przed spodziewaną @. Monjan WITAJ! Ty to masz dobrze z tymi urlopami A Greta nadal milczy??? Folik ostatnio łykam w kratkę, ale myślę że jakiś zapasik w organiźmie już mam, więc nic się nie stanie jak czasem zapomnę Baka Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Do Misia 08.05.06, 13:31 Misia trzymam mocno kciuki mam nadzieje ze to ciąża z calego serca życze tak na wszelki wypadek dbaj o siebie i nie dzwigaj zadnych ciezkich rzeczy nie myj okien nie wieszaj firan, ani nie wykonuj zadnych czynnosci w ktorych ma sie rece w gorze A ja rozpoczne starania mam nadzieje ze w lipcu bardzo bym chciała Pozdrawiam i daj znac co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Witaj baka1baka 08.05.06, 16:11 Objawy to narazie tylko brak @, i jedno mnie dziwi ze zawsze przed @ bolały mnie piersi a teraz nic. Grecia nadal milczy pozdrawiam i Kasiu oddzywaj sie do Nas czesciej cmok. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 ... 08.05.06, 12:16 Poszłam do bankomatu, a on jak zawsze kiedy go najbardziej potrzebuje ma AWARIE! A wiec zakupow nie zroblma i testu tez nie kupilam A jak moj facet wroci z pracy to juz apteki bede pozamykane ! I tak to bywa na tym dziwnym swiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: ... 08.05.06, 13:29 idz do apteki gdzie mozna placic karta!!! i kup koniecznie test!!! trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: ... 08.05.06, 13:48 Misia trzymam kciuki za Ciebie, daj nam koniecznie znać bo już pewnie wszystkie umieramy z ciekawości, tak jak radzi Monika idz do apteki i zapłać kartą albo szybciutko do innego bankomatu, w końca masa ich jest Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Ale sie dzieje :))) 08.05.06, 15:38 Witam Was kochane folikówki Juz wróciłam z pracy.... zasiadłam trochę przed robieniem obiadu a tu..... MONJAN wróciła !!!! Witaj.... ciesze się , że wypoczęłaś, a teraz wracaj do nas Aniu (adrasteaa) tak mi przykro Ale jestem dobrej myśli, że juz niedługo fasolka zagości w Twoim brzuszku ponownie Powiem tak po cichu, że od soboty zaczynamy staranka .... Ale nic nie chcę zapeszac .... MISIA9944.... Qrcze !!!!! Bo ja juz jak na szpilkach siedze, mi sie już @ kończy.... a Tobie może mała fasolka rośnie ))) DAWAJ TEN TEST, bo nerwowo nie wytrzymamy )) Dla wszytskich duzo słońca - Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Misia!!!! i co???? 08.05.06, 15:49 hej hej Kasiu! ja tez juz nie moge wytrzymac z ciekawosci!!!! gdzie ta Misia?????mam nadz ze kupila i zrobila w koncu ten test!! trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Misia!!!! i co???? 08.05.06, 16:05 Wlasnie wrocilam test kupiony Quick View a teraz mysle czy poczekac do rana (bo pisze ze z rannego moczu) czy zrobic teraz (jak tylko mi sie bedzie chcialo siku) ale czy test wtedy powie prawde -popoludniu? hmm Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Misia!!!! Żeby było jasne .... 08.05.06, 16:11 Misia mysle, że w takim razie poczekajmy do rana.... Buuuuu, ja dopiero sie dowiem po południu, jak wrócę z pracy, ale myslę, że juz wtedy bedziemy wiedziały napewno !!!! Tak więc myslę, żebyś zgodnie z instrukcją poczeakała do rana... Dziewczyny, a jak Wy sądzicie ???? Nie będzimy aż tak poganiac Misi Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Misia!!!! i co???? 08.05.06, 16:11 ja bym zrobiła! test z porannego moczu dotyczy testowania w dniu prawdopodobnego wystąpienia @ lub nawet wcześniej. przy takim opoźnieniu jakie TY masz jeżeli jesteś w ciąży to stężenie hormonów jest już na wysokim poziomie i test powinien być wiarygodny niezależnie od pory dnia. A co do prawdy- jeżeli wyjdą dwie kreski to wątpliwości na pewno nie będzie! poowodzenia!! i szybko napisz co Ci wyszło! Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: No i po teście - Oooo 08.05.06, 18:18 Misia... no to co sie dzieje??? Zaczynam sie martwic Przesyłam wirtualne przytulańce Z innej beczki ...Miałam ambicję chciałam sie "ulepszyc" przed wakacjami I zapisałam się na "spacer w podcisnieniu". Chciałam wybrac całą serie tej 10- 13 zabiegów, ale okazało się, że jednym z przeciwsakzań jest wszystko co jest związane z ciążą i zachodzeniem I zaczymany staranka od soboty i na sobocie kończe "ulepszanie" na 6 zabiegach Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Krokodylek 08.05.06, 18:48 A ja sie tym testem nie przejmuje bo i tak zaplodnienie bylo malo prawdopodobne czekam na ta @ moze sie spoznia przez moj stres zwiazany z zrezygnowaniem z pracy...a co! Zaraz ide na rower A wiesz cio fajne takie "spacery w podcisnieniu" Jutro na liscie napisze ze Jestesmy starajcymi sie cio??????? Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re:Misia :))) 08.05.06, 19:31 Janse.... jasne.... wpisz nas... wpisz .... )) Ale się rozochociłam Ale na powaznie.... To chyba juz możesz nas wpisac. Teraz tylko niecierpliwie czeakm na wieści o Twojej @. Wiesz... ja dziś tak liczyłam swoje cykle i okazało się, że są bardzo krótkie, bo 25 dni I tak naprawde to mam mało czasu na cokolwiek, bo wszystko mam skrócone .... Ale czas pokaże.... Całuski Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Poniedziałek wieczór 08.05.06, 19:35 Witajcie Kochane Dopiero teraz miałam możliwość zasiąść do kompa, a tu tyle Waszych postów do przeczytania i tyle emocji....Ale się zaczytałam i ...aż nie wiem od czego zacząć. Aniu, ściskam Cię mocno...Też łezki mi się kręcą i nie wiem jak Cię pocieszyć...Po prostu trzeba tu czasu. Obiecuję modlitwę...I oby te 3 miesiące jak najszybciej zleciały, byś znowu miała fasolkę... Monjan - jak dobrze, że się pojawiłaś! Wszystkie czekałyśmy na Twoje relacje z wesela i staranek. Widać, że wypoczęłaś, bo optymizm aż z Ciebie bije. I super! Tak trzymaj! Misia, no wicie co....Już miałam takie przeczucie co do Ciebie i już zaczynałam się w duszy bardzo cieszyć...A tu ten test. 8 dni spóźnienia to dużo...Czy wcześniej też zdarzały Ci się takie nieregularne cykle? A może i masz rację - może to ta praca w tym "liderku " tak rozstroiła Twój organizm...Życzę by @ przyszła jak najszybciej, byś mogła podjąć te majowe staranka... Cieszę się, że jesteśmy już tak licznie na forum....Super, bo w weekendy to pusciutko u nas...Ale może to i dobrze, bo to znak, że odpoczywamy od kompa.. My z męzem wczoraj wybraliśmy się do Łazienek. Było zielono, pięknie, pawie się puszyły...tylko tych kobiet w ciąży bez liku i to nas trochę dołowało, przyznam...A rano w kościele, gdy w ławce usiadła koło mnie pani z wieeeelkim brzuchem, patrzyłam na ten brzuch i popłakiwałam sobie.. Dziś byłam na usg u pani dr w klinice. MOje wyniki hormonków wyszły ok. Niestety, pani dr potwierdziła, że wyniki męża są złe (plemniki nieprawidłowe i tylko 10% ledwo co się rusza) i wymaga spotkania z andrologiem i leczenia. Zapisał się na wizytę na 1. możliwy termin, czyli koniec maja, kuracja też pewnie potrwa nie wiwdomo ile, więc cóż - chyba muszę się pogodzić , że w maju nie zafasolkuję Zresztą jesteśmy tak "umęczeni" psychicznie tym wszystkim, że gdy nadchodzi wieczór ...cóż ...jesteśmy tak poranieni..Że nie umiemy podjąć staranek, bo to kojarzy nam się z kolejną porażką. I, Dziewczyny, nie myśłcie, że jestem wredną babą, ale ..powiem Wam, zę trudno być teraz dobrą żoną...Gdzieś podświadomie mam żal do męża, że nie zbadał się wcześniej i że zawsze uważał, że to że nam nie wychodzi to wina mojej psychiki, bo ja za bardzo chcę i pewnie sie spinam...Gdy piszecie - wspieraj męża - przyznaję Wam rację i wiem, że powinnam być teraz czułą, ciepłą żoną, ale z 2 str. jest we mnie jakaś złość na niego, na tę sytuację, taki żal, że ...po prostu jestem na to wszystko zła!!!! I miotam się z tym wszystkim jak bomba zegarowa. Przepraszam, że taki długi ten post, postaram się nie pisać takich esejów, lecz częśćiej i krócej. Ach...Dobrze, że jesteście. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Do KASI 08.05.06, 19:38 Kasiu, co to za pomysł z tym ulepszaniem się przed wakacjami, przecież jesteś szczupłaTo musi być chyba strasznie fajne "spacery w podciśnieniu"? Pierwsze słyszę o takiej propozycji. W Wwie chyba tego nie ma...Napisz, na czym to polega i jakie są efekty... Brzmi fajniutko Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Kasia i Angelika zaczynają starania :) 08.05.06, 20:19 Lista Folikóweczek zafasolkowanych się powiększa oby tak dalej !!!!! kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian 08.06.2002 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - w trakcie starań (maj) krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) qulinek – Magda – Wrocław - w trakcie starań teresa96 – Teresa - w trakcie starań (maj) arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – początek starań od maja bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec adrasteaa - Ania – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – w trakcie staran (kwiecien/maj) mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - w trakcie starań mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) mariankaa - Maria - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) martajotka - Marta - Poznań - w trakcie starań fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) jaania77 - Ania - Dolny Śląsk - w trakcie starań wiolasb - Wiola - Wałbrzych - za chwilke zaczną się starania Folikóweczki może się Nam przedstawicie ? Co tam u Was słychać ? magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Ale fajnie ze Nas tyle juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do przeczytania :P 08.05.06, 20:37 KASIU- poszukaj sie tam na liscie hehe, a co wpisalam nas juz dzis (tak mi jakos lepiej na serduchu!!!!!!Jestes koło mnie Bylismy na rowerze heheh najpierw zepsulam przezutke (ale ze moj chlop pracuje w rowerowym to mi naprawił) ujechalismy jakies 20 min nawet daleko od domku bylismy i przebilam dentke hehe tego sie juz nie szlo uratowac i z buta na nogach ałaaaaaa. No coż widocznie to nie był dzien na podroze rowerowe.Teraz ja siedze na forum a moj chłop naprawia. mycha.76- pierwszy raz mi sie zdarzylo ze mam taki długi cykl zawsze mialam 28 dniowe, ale od jakis 4 miesiecy mam 30-32 dniowe dzis 38dc ale coz widocznie tak ma byc, juz jestem spokojna i wszystko biore na luz. MONIKA Aha! nie dziwie Ci sie, ze masz troche zalu do meza (ja bym pewno tez miala),poniewaz jak sie tak bardzo pragnie dziecka i ze swojej strony wie sie ,ze hormony sa ok i ta swiadomosc "kurcze najprawdopodobniej gdyby bylo wszystko ok (z mezem) miala bym juz to dziecko"...to jest ciezko na duszy...ALE TRZYMAJ SIE MY JESTESMY Z TOBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny jak tylko dostane @ to napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Misia9944 08.05.06, 20:39 Słuchaj słońce mam pytanko do Ciebie Bierzesz ślub w sierpniu tak?? W tej chwili nie pracujesz? Bo wiesz mnie dręczą troche wyrzuty sumienia Od grudnia nie pracuje a bardzo chce mieć dzidzie Tylko troszke mi ciężko, że właściwie ślub za pasem, a ja jestem bez pracy i mało tego zamiast odciążyć narzeczonego to myśle tylko o dziecku Może powinnam jednak dać na wstrzymanie i najpierw troszke pomóc mu w przygotowywaniu naszego gniazdka ?? Jak Ty rozwiązujesz ten problem? Nie masz wyrzutów sumienia?? Aha mój luby powiedział, że już w tym miesiącu kochamy się bez zabezpieczeń, ale nie z jakąś obsesyjną zawziętościa tylko co będzie to będzie Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 nadya22 08.05.06, 20:55 Moja Odpowiedz Tak dokładnie 19 sierpnia sie pobieramy, chwilowo nie pracuje tzn. mam oferte ale jeszcze jej nie podjełam (odpoczywam) Wyrzutów nie mam, wiesz mimo tego ze jestem mlodziutka ze swoim narzeczonym Jestesmy razem 3,5 roku to ja przez ten caly czas pragnelam dziecka, ale ciagle czekalismy, bo... On nie byl gotowy,ja musialam skonczyc ekonomika, pozniej zdac mature, porobic pare tytulow-kursow, troszke popracowac i odlozyc kasy a teraz w koncu doczekalam sie tego ze w tym miesiacu bedziemy sie kochac bez zabezpieczen i moze w koncu sie spelnia moje marzenia. Mieszkania nie mamy wlasnego narazie i nawet gdybysmy mieli kase (bo zbieramy ale calej jeszcze sumy nie mamy)to i tak bym jeszcze na swoje nie poszla! (z wielu wzgledow ale tego nie bede narazie opisywac) A wiec wyrzutow nie mam( a miliarderami tez nie jestesmy), cieszymy sie razem z naszego szczescia i tak Nam jest dobrze. Wogole ja jestem optymistyczna dziewczynka hehe Mam nadzieje ze w miare odpowiedzialam na Twoje pytania Jak cos to pisz Aha no to widze ze Ty tez zaczynasz w MAJU super )))))(dopisze) Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: misia9944 08.05.06, 21:06 No właśnie takiej optymistycznej odpowiedzi oczekiwałam Moja koleżanka, którą poznałam właśnie na forum powtarza, że na wszystko jest czas i każdą rzecz możesz odłożyć na później, ale nie dziecko Bo jak wiemy dziecko przychodzi do nas i wybiera samo czas a nie my wybieramy Mój ukochany twierdzi, że odda za nas życie i zrobi wszystko, żeby było nam dobrze(już mówi w liczbie mnogiej tak jakbym była w ciąży ). Ja jeszcze mam rente rodzinną, którą utrzymam nawet po ślubie bo studiuje No tak jak w tym miesiącu Wam się uda to chyba oferty nie przyjmiesz, bo z brzuszkiem do pracy nie będziesz chodzić Ja oprócz tego, że tak się dręcze wyrzutami sumienia, że nie będę pracować(chyba presja rodziny i takie nastawienie z dzieciństwa)to jeszcze zastanawiam się jak usiedze w domu przez te 9 miesięcy nic nie robiąc Forum dniami i nocami chyba będę okupywać Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: misia9944 08.05.06, 21:19 Mysmy powiedzieli ze chocbysmy mieli zyc mniej skromniej to ja napewno przez 2 lub nawet 3 lata nie pojde do pracy (jak bede miala dziecko) tylko z malenstwem bede siedziec, ja tak bardzo na nie czekam i nie zrezygnuje z macierzynstwa z opieki nad dzieckiem z tych wszystkich wspaniałych rzeczy I jestem pewna ze wieksza polowa nas rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Wróciłam :-) 08.05.06, 20:50 Dziewczynki moje kochane! Jestem z powrotem z Wami. Już mówię wszystko, co się ze mną działo: otóż miałam baardzo złe dni za sobą - oczywiście związany z brakiem ciąży. Najpierw byłam wściekła i się "obraziłam" na forum, a potem to już tylko ryczałam. Wiem, że to dopiero 4 cykle z mną, ale ja taka jestem, ze chcę już. Oczywiście wszystko widziałam w czarnych barwach. Najgorszy moment to był wtedy, kiedy dowiedziałam się, ze na moim piętrze w bloku - na 6 mieszkań (łącznie z moim) - 4 sąsiadki są w ciąży!!! Poryczałam się i zamknęłam w sobie na kilka dni. Zaczęłam nawet szukać w necie materiałów o adopcji. Trochę to histeryczne zachowanie - wiem o tym, ale nie mogłam sobie z tym poradzić! Teraz już chyba jest mi lepiej - mąż obiecał mi, że jeśli teraz (16dc) nam nic nie wyjdzie, to w przyszłym cyklu zaczynamy badania - zaczynając od niego... „Znając wroga - można lepiej przygotować się do wojny...”. Widzę, ze w naszym wątku duże zmiany. Poniżej „koncert życzeń”: Magdziu! Gratuluję! Adrasteo – ogromnie mi przykro – przytulam Cię baaaardzo mocno! Myszko! MUSI się Wam udać. Monjan – dziękuje za pamięć Dziękuję wszystkim, które o mnie pamiętały i wywoływały mnie w wątku – to bardzo dużo dla mnie znaczy... Niestety mam teraz bardzo gorący okres w racy, wiec nie często będę zaglądać, ale pamiętajcie, że jestem z Wami myślami! Niech Moc będzie z nami!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Wróciłam :-) ...Misia płacze 08.05.06, 20:58 Kurcze Gretko ale sie ciesze ze sie odezwalas, narazie nic nie napisze bo po przeczytaniu Twojego posta wyje jak mops (nie wiem ciemu) tak jakos na mnie zadzialal. Sciskam Cie. DZIĘKUJE ZE JESTES. POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re:Mycha.76... 08.05.06, 21:33 He he... Spacerki w podciśnieniu Z tą moją szczupłoscią to bym mocno dyskutowała, ale to nie to forum Jestem małym skrótem, który narobił sobie bałaganu braniem tabletek antywłamaniowych Szczupła to ja byłam .... zanim zrobiłam się wygodnicka .... w łóżku - bratalne ale prawdziwe A te spacerki to taka kapsuła - bieżnia. Zakładją na mnie taki gorsecik, który musi przylegac mocno do ciała i wchodzę do tej kapsułu i mniej więcej od pasa ten gosrecik umocowują naokoło kpasuły. Czyli od pasa w górę wyglądam normalis, a od pasa w dół już jestem zamknięta. START - cisnienie sie stponiowo odniża, najpierw do - 15 bar, potem do - 25 bar. Cały czas sie idzie po bieżni, a powietrze wewnątrz zasysa mnie tworząc cos w rodzaju próżni, w której sie spaceruje. Oczywiście w samych gaciorkach,obuwiu sportowym i koszulce bawełnianej Super sprawa odaję link: www.forma.neo.pl/index.html Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re:Gwiazdki już na niebie... 08.05.06, 22:34 Wróciłam z areobiku i jeszcze postanowiłam do Was zajrzeć. A tu znowu niespodzianka - Grecia wróciła! Witaj Greta Ja Cię doskonale rozumiem - bunt, żal, złość, że znowu nie wyszło, zazdrość i zdziwienie, że innym tak łatwo to przychodzi...Przerabaim to przez 15 miesięcy! Ale od ok.2 miesiećy zamiast ryczeć w poduszkę (jak poprzednio) wygaduję się na forum i to MI NAJLEPIEJ POMAGA!!! Najskuteczniejsze lekarstwo. W swoim otoczeniu nie mam osoby z którą maogłabym tak otwarcie rozmawiać o tak osobistych sprawach. Ale mam WAS i jesteśćie jak balsam dla mej duszy. Greto, nie buntuj się ,tylko odwiedzaj nas jak najczęściej i pisz o swoich odczuciach. Czekamy i wspieramy Cię na Twojej drodze do macierzyństwa. MIsia, ale miałaś dziś pecha z tymi rowerami, dobrze, że Twój facet umie naprawić. I popieram wszystko co napisałaś do Nadyi. Zgadzam się z Twoją opinią. Nadya, Misia ma rację, nie miej wyrzutów sumienia. Jeszcze się w życiu napracujesz, a na dziecko może być potem za późno. Ja jestem tego smutnym przykładem Kasieńka, dzięi za wyjaśnienmia - fajny ten sport Podoba mi się - może to i lepsze od aerobiku? Ale u nas na hali tego nie ma, jest za to aerobik TBC, więc na to chodzę. Oj, dzisiaj to pot ze mnie leci. Dałam z siebie wszystko, bo musiałam wyrzucić z siebie tą złość, która we mnie siedzi - na mojego męża i życie (MIsia, dzięki, że mnie rozumieszDobrej nocki Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 No to teraz juz moge zaczac swoje upragnione...cd 09.05.06, 00:27 cd starania o godz 23:57 hehe nawet zapamietalam dostalam @. A wiec po niej zaczynam swoj 1 cykl czyli za 4 dni. A wiec Kasiu idziemy prawie 'łeb w łeb" hehe Potraktuje ten okres ze przyszedl 9 maja (3 min mnie nie zbawia!) Ide w koncu spac Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Misia do dzieła 09.05.06, 07:38 No to trzymam mocno kciuki za owocne stranka Powodzenia Zycze wszystkim milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Wtorek 09.05.06, 09:08 Hej, ale się dzieje... Mycha! rozumiem TwÓj żal do męża, ale pomyśl jak on się z tym, musi czuć... a w złości łatwo powiedzieć coś, czego się potem będzie żałowało... Dziewczyny! Mamy siebie i naszych partnerów! Duuużo optymizmu! m Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Wtorek 09.05.06, 09:45 ojej jakie u nas zawirowania!! ile sie dzieje!! fajnie, bo watek zyje no wiec witam wtorkowo, folik byl i pyszna kanapka na sniadanie, zaraz ide na kwe bo jedno oko mi sie zamyka Grecia! witamy wsrod zywych wiesz, ze pamietamy o Tobie!! Misiu przykro mi, ze dostalas @, ale masz teraz nowy cykl!!do dziela! Mycha!! kochaj meza! on Cie potrzebuje!!! sciskam was mocno Andrastea, Martajotka, Agniesiaa i kto tam jeszcze, co sie ukrywa)) buzka Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Wtorek 09.05.06, 10:47 ale się napisałam i cały post mi uciekł przez kompa no nic powtórzę się Greta nie martw się bo 4 m-ce to jeszcze nie tak długo najważniejsze to o tym nie myśleć ale jak to zrobić to już gorsza sprawa dziewczyny nie przejmujcie się brakiem pracy, praca rzecz nabyta, raz się ją ma raz nie, a latwiej znaleźć ją napewno mamusi niż młodej mężatce (takie polskie realia) a ja co życie sobie poukładałam, i teraz się staram i na razie bez efektu Mycha, głowa do góry, polska medycyna poszła dużo do przodu, na pewno wam pomogą ja folik łykam i mam 9 dc, ciekawe ile potrwa ten nowy cykl, ostatni byl 37 dni, oby nie dłużej, chciałabym już jakiejś regularności trzymajcie się Aga Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Re: Wtorek 09.05.06, 10:52 Dziś zrobiłam sobie test ciążowy. I oczywiście wyszedł mi negatywny Jestem dwa dni po spodziewanej @ i już myślałam ,ze może nam się udało,a tu dupa blada! Buuuuuuu MARCEL Zapraszam na forum Czterolatki Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do monjan 09.05.06, 10:49 Ja sie ciesze ze juz ten okres mam bo w koncu moge zaczac swoje starania, gdyby ta @ przyszla punktualnie to dzis juz bym miala 9dc a tak 1 kurcze No ale widocznie tak mialo byc. @ minie i do dziela. Usciski dla WSZYSTKICH. Folik był, dzis wyprawa rowerowa ale to dopiero wieczorkiem Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: do monjan 09.05.06, 11:11 to dobrze głowa do góry i nie psuj roweru bedada-bierz przyklad z Misi!! Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 dziękuję 09.05.06, 11:33 Dzięki Laseczki moje kochane! Sciskam Was mocno!!! G. Odpowiedz Link Zgłoś
baka1baka Wtorek 09.05.06, 11:28 Do mnie wczoraj wieczorkiem przyszła @, a mialam nadzieję ze jej nie będzie. Przede mną 3 cykl starań. Pierwsze były wspomagane luteiną dla wyregulowania cyklu, teraz będzie bezluteinowy, zobaczymy jak zareaguje organizm. Ściskam mocno! Greta witaj! Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Wtorek 09.05.06, 13:38 Baka1baka, nie martw się @ - będziesz szła w staraniach w doborowym towarzystwie, bo z MIsią i KrokodylkiemMaj ma być miesiącem szczęśliwym dla Folikówek, bo przecież mamy zamówione bocianki na ten czas! Misia, podziwiam, że z @ jeszcze masz w planach rower oby dziś obyło się już bez niemiłych przygód... Dzięuję jeszcze raz wszystkim za dobre słowo.Jakoś staram się zaakceptować fakt, że mój mąż ma 80% plemników nieprawidłowych i że 90% z nich się nie rusza, a pozostłe nie ruszają się szybko, lecz "drgają", ale wciąż jest to dla mnie trudne. Złość na męża ciągle we mnie aż kipi i z trudem powstrzymuję się przed tym "aby mu coś powiedzieć". Ale macie rację, on też cierpi, a poza tym gdy ja się na nim wyżyję - może i chwilowo by mi ulżyło, ale skutki mogłyby być nieodwracalne - może koniec małżeństwa? Zaraz idę na Radę pedagogiczną - to mi dobrze zrobi, wszystko lepsze niż obsesyjne myślenie o niepłodności męża... Agnieszka, Monjan, Martajotka,Misia, Kasia, Ania, Magda, Greta - i wszystkie inne - pozdrawiam w dniu dzisiejszym Pa - MOnia Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Wtorek 09.05.06, 14:26 Monika(mycha.76)-no... troszke przy tym 1 dniu okresu jestem obolala ale coz ide na rowerek, dzis sie nic nie zepsuje bo wieczorkiem moj mezczyzna()naprawil wszystko na cacy. Wychodze z założenia, że CO MNIE NIE ZABIJE TO TYLKO WZMOCNI Bidulka "moja" Kasiunia (krokodylek) pewno jeszcze w pracy, ale bedzie miala czytania. nadya22 - ja wlasnie w tym cyklu zastosuje nogi w gorze po stosunku ... bo tyle sie o tym pozytywnych postow naczytalam ze az wyprobuje! Ciekawe tylko jak jest z pozycja od tyłu ?? co mam tak dalej kleczec? (sorki za bezposrednosc)zeby za szybko nie wypłynęlo?? Zna ktos odp?? Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Wtorek 09.05.06, 14:37 Misieńko, nie masz co przepraszać za bezpośredniość, w końcu my Folikówki - mamy być szczere i na wiele tematów rozmawiamy po to by sobie pomagać Dla dobra ludzkości to wszystko, KOchana Po pozycji "od tyłu" nie musisz nadal klęczeć. Ponoć sama siła w tej pozycji, wszyscy zalecają ją starającym się.. Ja też zastosuję nogi w górze po staraniu (jak widzicie mam jeszcze nadzieję), żeby te pomóc plemnikom męza. Dotychczas też to stosowałąm, ale może za krótko (ok.2 min.),a czytałam., że dziewczyny zalecają nogi w górze ok. 20 min, więc w tym miesiącu tak zamierzam trzymać. Wychodzę z założenia, że nie wiem, czy to pomoże, ale na pewno nie zaszkodzi...Trzymaj się Angelika Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Wtorek 09.05.06, 14:38 Mamy już ponad 1800 pościków i chociaż nie jestem z wami od początku to się i tak cieszę że mamy siebie Misia ja takich sztuczek nie próbowałam, to pewnie tak jest że jak ma być dzidzi to będzie, z nogami do góry czy bez ale każdy tam jakoś sobie tłumaczy w zależności od okoliczności tak ładnie dziś słonko grzeje, już bym chciała uciec z pracy a to jeszcze z godzinkę ja za to idę na aerobik znów, chociaz na rower też bym poszła gdybym miała musismy się z mężem zaopatrzyć w rowerki bo koło nas jest nawet gdzie jeździć całusy Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Wtorek 09.05.06, 14:42 No właśnie poruszyłaś Misiu problem, który mnie wczoraj nurtował Kochaliśmy się na jeźdźca i wiem, że ta pozycja może nie sprzyja za bardzo poczęciu ale ją lubie No i jak schodziłam z mojego P. to duża część zdążyła się ze mnie wylać )) Mimo to i tak podłożyłam sobie poduszki pod pupe, żeby było troszke wyżej A jeśli o pozycje od tyłu, to jest jak najbardziej sprzyjająca poczęciu przynajmniej na moje oko, bo dość głęboka penetracja Proponuje jednak nie klęczęć potem przez te 20 minut hehehe tylko szybciutko się położyć i oczywiście nogi do góry Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Re: Wtorek 09.05.06, 14:48 Z tymi nogami do gory to mit straszliwy poczytajcie bodajze na forum dla starajacych był na ten temat post, jak bede miała czas to poszukam tego ale nie dzis. Jednym słowem bzdura na resorach nie ma to znaczenia zadnego. W ksiazce Walka plemników jest to podobno opisane Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Wtorek 09.05.06, 15:01 No nie adresteaa zniszczyłaś nam nadzieję i dobrą zabawe Nogi do góry napewno nie zaszkodzą Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Wtorek 09.05.06, 16:07 hihihi! ale tu się poradnia zrobiła! na jednej stronie (niemieckiej poradnilekarskiej) przeczytałam, że najlepiej leżeć na brzuchu ok 20 min. Ma to pomóc szczegółnie w przypadkach tyłozgięcia macicy... no a w filmie Jańcio Wodnik - Jańcio wieszał swoją kobitę za nogi głową w dól na postronku!) i zaciążyła! pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Wtorek 09.05.06, 13:41 Witam dziewczynki Słoneczko się do mnie uśmiechai próbuje wyciągnąć na spacerek Pewnie się zaraz wybiore Ja dziś do folika(u)a tu ostatnia tabletka, rany jak ten czas szybko leci Będę musiała zmolestować mojego, żeby mi kupił Dziś mam już 12dc, ale cykle ostatnio mam przydługie także na ff prawdpodobny czas owulacji wypada mi na 22 dc, co wcale nam nie przeszkodziło wczoraj poczynić staranka o powiększenie rodziny Misiu bardzo dziękuje, że odpisałaś na moje posty i rozwiałaś troszke rozsterki Jeszcze wsparcie Myszki i wypowiedź Aaagniesi upewniły mnie, że nie ma na co czekać W "kącie dziecka" wg.feng-shui już mam powieszone dzwoneczki wietrzne z aniołkami, zdjęcie dzidziusia i smoczek(ktory zreszta mama mi przyniosła ),tak żeby przyciągnąć malucha Wiem wiem wariactwo, ale nie zaszkodzi Muszę się zmobilizować, żeby codziennie mierzyć tempke, bo śluz tak jakby płodny jest(wodnisty, śliski narazie). Misia dobrze, że wreszcie przyszła @, oby ten cykl był udany(pierwszy). Trzymam za nas kciuki dziewczynki, nogi do góry i do dzieła Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Re: Wtorek 09.05.06, 14:45 Wszystko bedzie dobrze o Mycha współczuje rada pedagogiczna to pewnie nic ciekawego. Choć jak wczoraj w wiadomosciach nowy minister edukacji Giertych zapowiedział podwyżki to sie zastanawiam czy nie odkurzyc swojego dyplomu i moze do szkoly.... ale z drugiej strony jakos tak mnie nie ciągnie Odpowiedz Link Zgłoś
baka1baka Re: Wtorek 09.05.06, 15:03 Ale sie uśmiałam jak czytałam o tych 20 minutach na kolanach, ale to był taki śmiech serdeczny, pozytywny! Nie wiedziałam ze pozycja od tyłu jest sprzyjająca poczęciu, w tym cyklu zastosuję sie do tego I hasło miesiąca: NOGI DO GÓRY Jesteście Kochane baka Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Wtorek 09.05.06, 17:22 Noo to MISIA sie dołanczam do tego hasła !!!!!!!!! Na wesoło NOGI DO GÓRY ))))))))))) a noż.... Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: No to Nogi do Góry :))) 09.05.06, 18:54 Witam Was kochane .... Właśnie zasiadłam do kompa, (stęskniona po pracy... ooo tyle czytania) a tu.. piiiii, piiiii noestrada piiiiii, co 30 s sie rozłączała, tak przez 30 min piiiiiiii. Gdybyście widziały jak się zjerzyłam Szlag mnie trafił nie mało, bo co chciałam poczytac forum, to siup.... nie ma NIC !!! Az się posprzeczałam z moim mężulkiem Teraz leży obrazony..... Upssss... A co tych nóg do góry, to ja już o tym słyszałam A co... ja tez tego spróbuje Zresztą są pozycje sprzyjające poczęciu dziecka, ale nie wszystkie są dla wszystkich odpowiednie. Dla mnie najwazniejsze, aby połączyc przyjemne z pożytecznym. Nie mam zamiaru wykonywac jakichs ekwilibrystycznych figur, tylko się mozna umęczyc.... @ już mi sie kończy, tak więc od piątku lub soboty startujemy na powaznie Całuski dla Was.... Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: No to Nogi do Góry :))) 09.05.06, 20:05 Mnie ten Jancio Wodnik ubawiał najbardziej!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: No to Nogi do Góry :))) 09.05.06, 22:05 Wrocilismy z rowera, ale mnie nogi bola. Kasia idz pociesz meza, moj tez mi mowi "Ty tylko wejdziesz do domu to od razu do komputera na forum zobaczyc "a co by było gdyby mi cosik nie działalo... Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Do Misia :) 09.05.06, 22:18 Misiu.... juz go pocieszyłam Mocno przytuliłam Macie zdrowie z tymi rowerami... CHYLĘ CZOŁA !!!! Och.... jutro znów do pracy.... Teśc wyjechał na szkolenie i do końca tygodnia biuro na moich barkach... włącznie z chłopami.. pracownikami Idę spac. Będę śnic o nas Folikówkach..., aby nam Wszystkim się udało Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do Kasi 10.05.06, 12:10 Wiesz ja to rzadko jezdze na rowerze, ale moj narzeczony jezdzi bardzo czesto bo uprawia kolarstwo gorskie no i teraz nawet pracuje w tym co lubi EXTREME BIKE. Pozdrawiammmm Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: No to Nogi do Góry :))) 09.05.06, 23:02 Ja dopiero wróciłam do domku Znowu grilowaliśmy u teściów tym razem jednak tylko we dwoje Teściowa tylko na 10 minutek z nami siadła Ale za to sobie pobeczałam tak, że hoho Nie wiem co mi było, ale włączyły mi się pretensje do mojego P. począwszy od papierosów(niech skończy drań już palić)a skończywszy na tym, że kiedyś to kwiatuszki omal codziennie dostawałam a teraz nic Chyba było mi to potrzebne, bo teraz czuje się lepiej haha kobiety to takie dziwne stwory, które tłamszą w sobie uczucia a później wybuchają do nic nie rozumiejącego mężusia A właśnie ja mam tyłozgięcie, więc mam leżeć na brzuszku??a jaka pozycja w takim wypadku??hm troche tak troche tak chyba będe No to NOGI DO GÓRY Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: nadya22 - tyłozgjęcie 10.05.06, 16:10 nadya22 - znalazłam to dla Ciebie POZYCJA KOLANKOWO-ŁOKCIOWA dla osób z tyłozgięciem dla osób z tyłozgięciem, z kiepskim nasieniem, długo nie mogących zajść w ciążę, sprzyja poczęciu chłopca. Pozycja nie ma wielkich walorów seksualnych dla kobiety, ale ma wielką zaletę, nasienie zbierając się w opadającej ku dołowi pochwie w okolicach szyjki ułatwia zajście w ciążę. Kobieta klęczy tak aby uda i łydki ustawione były pod kątem prostym ręce podparte na łokciach (nie wyprostowane !!!), aktywność wyłącznie po stronie mężczyzny. Mama ndzieję, że troche pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: nadya22 - tyłozgjęcie 11.05.06, 13:43 Dziękuje Słonko Dziś się zastosuje z pełnym zapałem Co prawda wolałabym mieć dziewuszke, ale co tam nie ważna płeć- ważne by zdrowe było ciumaski Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: Wtorek 09.05.06, 23:50 Aniu, bardzo mi przykro((((((((((Nie daj sie zlym myslom.Bedzie dobrze!!Na pewno juz niedlugo. Kasiu, rozumiem Cie bardzo dobrze i mysle, ze to naturalne, ze czujesz zlosc.Ale masz racje-nie warto powiedziec czegos, czego za chwile bedziesz zalowac. Misia-no wreszcie!!Ja tez dolaczam sie do staranek majowych,ale dopiero pod koniec miesiaca.Dzis odebralam druga czesc wynikow- wszystko dobrze i bez strachu moge zaczynac))))))) Kiedy beda wakacje?????Oszaleje w tej szkole((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Środa 10.05.06, 08:48 połowa tygodnia więc już z górki, chociaż pracy nie ubywa, ale szef ma dziś odjazdowy garniak, boki zrywam od rana ha ha, chyba po dziadku, jakiś wypłowiały zielony, niemodny i bez fasonu ) oj gdybyście wiedziały jak ja go nienawidzę ... folik łykam po śniadanku dziś 13 dc, a mężuś tak dużo pracuje, że mamy mało czasu na przytulanka, ale w zeszłym cyklu owu była 25dc więc jeszcze chwilkę mamy miłego dzionka !! Aga PS: Ale wiaterek rano wiał w Łodzi, aż zmarzłam w drodze do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Wtorek 10.05.06, 08:50 czesc Wam eee ja te nogi do góry juz przerabialam i mi sie nie chce... nie zadzialalo u mnie-mozna zajsc i bez tego a co jak szybki seksik??np. na stojaco?i nie ma czasu lezec a tym bardziej z nogami do gory??teoria to lipa...Jancio byl the best to buzka!! Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Sroda 10.05.06, 09:16 Hej dziewczyny Miłego dnia wszystkim zycze, u mnie ładne slonko choc dzien niezbyt udany wczoraj szefowa obrobili w pracy ehhh koszmar jak tak można Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Sroda 10.05.06, 09:26 JA też Wam życzę miłego dnia! u mnie takie słoneczko, żę by się chciało pójść na specer a nie siedzieć w biurze... ale do weekendu coraz bliżej a wiczorem trochę ruchu na aerobiku! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do martajotka 10.05.06, 09:32 Tak sobie dzisiaj myslalam to Ty Marta musisz byc wysportowana Tyle aerobiku-podziwiam Pozdrawiam Wszystkich !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Do martajotka 10.05.06, 10:24 Hej Misiu, na aerobik (zreszta aquaaerobik czyli w wwodzie) chodzę raz w tygodniu. Ale staram się dużo ruszać, jeżdzę na rowerze, pływam... wtedy się po prostu dobrze czuję. W ogóle jestem kobietą aktywną i nie znoszę bezczynności. a ja też jestem za pozostaniem w tym wątku... może i rozbudowany ale swojski! m Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa A moze by tak nowy watek załozyc 10.05.06, 09:26 Bo ten juz strasznie długi co wy na to ?? Moze misia załozy jako opiekunka i dobry duch naszego watku Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: A moze by tak nowy watek załozyc 10.05.06, 09:30 Witam, jezeli chodzi o nowy watek to ja chyba nie zabardzo za nim jestem ale jezeli wiekszosc bedzie chciala to założe nowy (dla Was wszystko) A wiec głosujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: A moze by tak nowy watek załozyc 10.05.06, 09:46 ja tez wole ten a oczekiwania cos tam cos tam dawno w tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: A moze by tak nowy watek załozyc 10.05.06, 15:44 Właśnie wróćiłam ze szkoły, nastawiłam kurczaka na obiad (bo nie wymaga pracy, a dziś mam lenia) i przybiegłam się zameldować na wątku i przywitać. Nasz wątek rzeczywiście rozrósł się bardzo, ale mi to nie przeszkadza, wprost przeciwnie - cieszy! Dziewczynki ja głosuję, żeby pozostać na tym wątku. Ale może żeby wszystkie babeczki były zadowolone - pójdźmy na kompromis: dojdźmy do 2000 postów i potem spotkajmy się na nowym folikowym wątku W każdym razie moje zdanie jest takie: nieważne nowy wątek czy stary - ważne żebyśmy nadal były razem, dzieliły się swoimi doświadczeniami i przeżyciami I będzie dobrze! Uśmiecham się do Was i pozdrawiam. Ps. W Warszawie też rano wiało, teraz super słonko grzeje. Mój nastrój się poprawia Dziś mam zamiar iść na majowe i do spowiedzi, bo w niedzielę jesteśmy zaproszeni na komunię św. Daleka krewność, ale dziewuszka fajna. Odwiedzam ich tak mniej więcej raz w roku, zaprosili nas, bo mieszkamy w Wwie, więc na miejscu. I b. się cieszymy. Jutro zaczynam bieganie za prezentem. Dawno nie byłam na komunii, więc nawet nie wiem, w jakich graniach finansowych powinnam kupić prezent? Może macie jakieś doświadczenia komunijne, Folikówki? Monika Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: A moze by tak nowy watek załozyc 10.05.06, 16:00 A ja jestem za założeniem nowego. Ten jest kochany i swojski, ale strasznie długo sie otwiera (nawet przy twardym łączu). Ale z całą symaptią do Misi, to zmiany powinna dokonać nasza Matka Założycielka - czyli Mama Martusi, która nam pięknie zaciążyła. No chyba, ze ja nic nie wiem i Mama Matrusi przekzała wszystkie plenipotencje Misi. W kazdym razie ja głosuje za nowym watkiem. PS Folik był Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: A moze by tak nowy watek załozyc 10.05.06, 16:13 Witam Was.... ja jestem za tym, aby pozostac w starym wątku, tak tu swojsko się zrobiło Ale jeśli będzie potrzeba, to będę pisac tez w nowym. Pod wwarunkiem, że my wszystkie tam sie spotakmy Bo bez Was to nie to samo No ja juz po pracy Zaraz idę kosic trawę przed i z tyłu domu... To do wieczora Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: A moze by tak nowy watek załozyc 10.05.06, 19:59 Przekazała Gosia(mamusiamartusi) watek juz dawno Misi Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re:Do Misi :) 10.05.06, 20:02 To co kochana, zakładasz mowy wątek ??? Jeżeli tak, to musiz jakis fajny tytuł wymyslic Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do Folikówek 10.05.06, 21:03 MYSLE ZE DOJEDZIEMY DO 2000 TAKIEJ OKRAGLEJ LICZBY I ZAŁOŻYMY NOWY A ten bedzie ładnie zakonczony. A teraz chcialabym usłyszec WASZE propozycje jak nazwac nowy post, chce Go nazwac razem z WAMI bo w koncu WSZYSTKIE DO NIEGO NALEZYMY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Do Folikówek 10.05.06, 21:11 Misia, zgadzam się - na razie pracujmy na 2000 postów. A co do nazwy nowego wątku, chyba coś z folikem musi być - tradycyjnie Ale konkretnego pomysłu jeszcze nie mam, więc na razie nie pomogę. Buziaki i dobrej nocki wszystkim w myśl hasła "nogi w górę" )))) Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Sama z ciekawosci wyszukałam... 10.05.06, 21:14 i znalazlam Watek Gosia załozyla 02.01.2006, a od 13.02.2006 mi Go przekazała no i chyba daje sobie rade ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Super sobie radzisz! 10.05.06, 21:24 Misia, radę to Ty sobie dajesz znakomicie!!! Jesteś często, dla każdego masz uśmiech i miłe słowa i jakoś to wszystko ogarniasz - kto starający, od kiedy, która zafasolkowała itp, itd. Brawo, brawo! Dzięki, że tak to trzymasz i właśnie dlategomy też "trzymamy" się folikowego wąteczku Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Super sobie radzisz! 10.05.06, 21:30 Monika Dziękuje za te słowa, za to ze mnie doceniasz bo naprawde staram sie zeby ten watek byl ciekawy przyciagajacy, zebysmy sie w nim dobrze czuły, miały w sobie sparcie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Super sobie radzisz! 11.05.06, 09:12 ja też uważam Misia że wątek dzięki Tobie działa sprawnie, ja bym chyba nie nadążyła ogarnąć kto od kiedy się stara tak dużo tu nas Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Propozycja nazwy ;) 10.05.06, 21:31 No... grunt to żyłka detektywa Tak Misiu, świetnie dajesz sobie radę Oby tak dalej !!!! Na dzis wieczór mogę wysunąc propozycję nowego wątku: "Folikowa kontynuacja..." lub "My Folikówki..." To mi tak teraz przyszło na myśl.... Rzucajcie swoje propozycje, bo mi nic innego na myśl nie przychodzi... No to dobranoc, do zobaczenia jutro około 16.00 Pa Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Propozycja nazwy ;) 10.05.06, 21:40 Kasiu, ale jesteś szybka. "My, Folikówki" bardzo mi się podoba...Właśnie coś takiego z folikem musi być...Kolorowych snów! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Propozycja nazwy ;) 10.05.06, 21:44 No, no kazdy cos poda i bedzie w czym wybierac Mi przyszło na mysl moze...taki tytuł "Zajrzyj do Nas FOLIKÓWEK- z nami zawsze raźniej " albo "FOLIK na wesoło część 2" no nie wiem jeszcze bede dumac Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Folikówki lista 10.05.06, 22:10 Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian 08.06.2002 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - w trakcie starań (maj) krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – początek starań od maja adrasteaa - Ania – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta – folik od listopada 2005 mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - Poznań - w trakcie starań elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) qulinek – Magda – Wrocław - w trakcie starań teresa96 – Teresa - w trakcie starań (maj) arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – w trakcie staran (kwiecien/maj) mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - w trakcie starań niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - mariankaa - Maria - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) jaania77 - Ania - Dolny Śląsk - w trakcie starań wiolasb - Wiola - Wałbrzych - za chwilke zaczną się starania magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Dziękuje Wam za to, że Jesteście ! Misia Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do Anety (nadya) 10.05.06, 22:15 Prosze napisz mi od kiedy zaczełas starania bo chcialam uzupelnic na liscie. Dzięki. Ok mykam spac. Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Do Anety (nadya) 11.05.06, 14:01 Misia myśle, że może zapisz mnie na maj, bo w tamtym miesiącu mimo tego, że bez zabezpieczenia to jakoś nie z takim nastawieniem, że musi się udać W tym miesiącu jednak nastawienie jest Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Jeszcze o nazwie 10.05.06, 22:15 Super, Dziewczyny, widzę, że pomysłów coraz więcej. Będzie wybór aż za duży. Ja też dodam 2 propozycje: "Folik łykamy - na fasolki czekamy", "Ance, kabance, flore - folik rano lub wieczorem". Która następna coś wymyśla? Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: Jeszcze o nazwie 10.05.06, 23:45 My, Folikowki-zdecydowanie!!Swietna, wdzieczna nazwa.Mnie bardzo sie spodobala- wpada w ucho))Oj, jutro ciezki dzien- hospitacja mnie czeka w pracy((((Ale sie denerwuje, no. Folik w brzuszku spi)Trzymajcie za mnie kciuki, co Kobietki? Do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Czwartek 11.05.06, 08:40 Czesc dziewczynki melduje sie z rana, narazie nazwy na nowy watek nie wymyslilam ale w wolnej chwili moze coś wymyśle. Pozdrawiam wszystkich i zycze udanego dnia u mnie dzis bardzo pracowicie Mam juz dośc kontroli NIK-owej niech juz ida sobie precz.Papapa A moze by tak na lody z bita smietana wyskoczyć, pyszna kawke i babskie ploteczki?? Co wy na to ??? Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Czwartek 11.05.06, 09:07 jA tez witam czwartkowo jak dobrze ze juz prawie weekend, jeszcze tylko dzis i jutro i WESELE!!again! folik byl ja jestem za "Folikówki part2" ale co nie wymyslicie i tak sie tam przeniose Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: Czwartek 11.05.06, 09:28 hej dziewczyny!! My Folikówki ładnie brzmi ) też mi się podoba Sama jeszcze trochę nie kontaktuję, bo niewyspana ale jak coś mi przyjdzie do głowy to napiszę Wczoraj rozmawiałam z moją kumpelą (nasz losy różnie się toczyły, znam ją do liceum, potem się trochę znajomość rozwaliła, a potem znowu spotkałayśmy się tym razem już w tej samej firmie), ona ma już 2 letniego synka i teraz będą się starać o drugie, jak miło by było gdbyśmy razem zostały brzuchatkami Ale tak mnie ostatnio nachodzą pesymistyczne myśli, mąz tak dużo pracuje (na noce niestety też), jest bardzo zmeczony i niewyspany, a przecież to też ma wpływ na płodność, a ja tak bym chciała już zajść żeby wiedzieć ze na pewno z nami wszystko ok i coś chyba dużo o tym myślę ostatnio... Monjan ale fajnie masz drugie wesele super, ten cykl będzie dla ciebie totalnie luzacki i szalony, może tym razem kto wie, a który u ciebie dzień, to pewnie już niedługo się okaże ) Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Jeszcze o nazwie 11.05.06, 08:52 "Folik łykamy - na fasolki czekamy" no mi by sie taki wateczek podobał jak najbardziej agnieszkamonikaz -powodzenia w pracy, trzymam kciuki. FOLIK do sniadanka łykłam Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Jeszcze o nazwie 11.05.06, 08:59 KTO FOLIK JE Z NAMI ŚWIETNIE CZUJE SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Jeszcze o nazwie 11.05.06, 09:03 Tu wesoła jest gromada, która folika wraz zajada! to takie hasła, ale na nazwę nowego wątku najbardziej mi pasuje " My Folikówki". dziś przyjeżdża szef więc nie będę miała możliwości aktywnego udziału w forum. Ale myślami jestem z Wami! miłego dnia! marta Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Jeszcze o nazwie 11.05.06, 10:43 Misiu - super sobie radzisz Dziekujemy za wspaniałą opiekę A co do nazwy - to uważam, ze powinien być ten sam wątek z nr 2 - bo jak ktoś dawno nie zaglądał, to będzie wiedział, gdzie nas szukać, a tak zmylimy dziewczyny. Czyli "Od dziś folikowe przygotowania cz. 2". Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Jeszcze o nazwie 11.05.06, 11:49 Nowe pomysly na nowa nazwe watku sa super ale z drugiej strony Grecia ma racje...moga nas pozniej nie odnalesc , choc to sa madre kobitki i pewno jak tylko zobacza w nazwie cos "folikowo podobne" to sie odezwa Jeszcze myslimy Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Jeszcze o nazwie 11.05.06, 14:16 Misiu - super sobie radzisz Dziekujemy za wspaniałą opiekę A co do nazwy - to uważam, ze powinien być ten sam wątek z nr 2 - bo jak ktoś dawno nie zaglądał, to będzie wiedział, gdzie nas szukać, a tak zmylimy dziewczyny. Czyli "Od dziś folikowe przygotowania cz. 2". Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 11.05.06, 10:46 A co do nazwy - to uważam, ze powinien być ten sam wątek z nr 2 - bo jak ktoś dawno nie zaglądał, to będzie wiedział, gdzie nas szukać, a tak zmylimy dziewczyny. Czyli "Od dziś folikowe przygotowania cz. 2". Odpowiedz Link Zgłoś
lemurka3 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 11.05.06, 11:18 Ja wczoraj połknęłam pierwsza tabletkę folika. A o dzidziusia bedziemy starać sie od września. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do lemurka3 11.05.06, 11:51 Witamy wsrod Nas Jak mozesz to napisz jak masz na imie i skad Jestes, wtedy wpiszemy lemurke na liste Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lemurka3 Do Misi9944 15.05.06, 12:14 Witam Cię Misiu i wszystkie folikowe babeczki. Serdecznie pozdrawiam Dominika z Warszawy ps. Coraz częsciej tu zaglądam Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 11.05.06, 11:54 Witam w czwartek. To mój "luzacki" dzień, bo miałam tylko 3 lekcje. Ale żeby nie było mi za dobrze - byczyć niestety się nie będę. Najpierw jadę do lekarza na monitoring (mam 16 dc i lekarz ma sprawdzić jak pęcherzyk rośnie i w związku z tym kiedy mamy się starać , a potem za prezentem na komunię... Pozdrawiam Was wszystkie i te które siedzą w pracy i te które w domku. Witam lemurkę - jeśli chcesz być Folikówką, napisz coś o sobie (skąd jesteś i czy masz już dzidziusia) to Misia wpisze Cię na naszą listę)) Powodzenia w staraniach! Agnieszkamonika - napisz jak hospitacja, mam nadzieję, że dobrze Ci poszło! Agniesia - nie martw się, że coś może być nie tak.Myśl raczej pozytywnie, że się uda mimo przemęczenia męża. Gdybyście starali się o dzidzię rok, współżyli bez zabezpieczeń w dni płodne i nic - to wtedy mogłabyś mieć powody do myśłenia, że może być trudniej (jak w naszym przypadku), ale u Was będzie DOBRZE)) Tego Wam życzę. Monjan, no, no - ale Ci dobrze z tymi weselami - ja tak miałam 3 lata temu - 4 wesela do obtańcowania w jednym roku, ale od tego czasu - cisza...No i napisz, który masz dc. bo czekamy na "efekty" poprzedniego wesela A co do nazw - wszystkie są fajne - niezależnie od nazwy. Moim faworytem jest "My, Folikówki", ale Greta też ma rację - choć myślę, że "stare Folikówki" (przepraszam za niefortunne określenie), jeśli będą chciały odwiedzić wątek - to się domyślą, że to o to chodzi - no i poznają po nicku Misi Pozdrawiam - Monika Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 11.05.06, 12:33 oj Moniko aby tak było narazie nie myślę o tym dużo, ale tak czasem mnie nachodzi jak się naczytam za dużo mam nadzieję że będzie dobrze mimo ale tak już by się chciało, gdzie się człowiek nie ruszy to widzi brzuszki tylko, na wiosnę wszystkie brzuchatki się poodsłaniały Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 11.05.06, 12:48 No to prawda Agniesiu, brzuchy atakują wszędzie! W supermarkecie, kościele, parku - ja czasem mam wrażenie, że specjalnie mi na złość chcą mnie osaczyć i wpędzić w depresję! My z mężem jescze rok temu mieliśmy taką grę, że jak gdzieś widzieliśmy ciężarówkę to liczyliśmy i był punkt dla tego kto pierwszy zauważył. Czasem było śmiesznie, bo w sklepie wołałam do męża np."Piątka", a ona mi " O, a ja mam szóstkę!". Wtedy nas to bawiło. Stanowiło przygoptowanie, oswojenie z faktem ,że wkrótce to ja będę "Jedyneczką". Tak mi mąż obiecywał ze śmiechem Teraz wszystko się pokomplikowało. Mąż już nie obiecuje, ciężąrówek unikamy, a już tym bardziej ich nie wypatrujemy i nie liczymy Ale - BĘDZIE OK! Nie ma się co martwić, trzeba wierzyć i ufać, że wkrótce zafasolkujemy. Czekamy na kolejne fluidki na forum 0 ostatnie łapałyśmy od Ememika - kto następny? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 11.05.06, 13:34 Cos mi sie zdaje ze wygrywa tytuł na nowy watek "My Folikówki" moze damy "My Folikówki cz.2" ? mycha- daj pozniej znac co kupiłas na ta komumie ...no ciekawe jakiej wielkosci jest pecherzyk- trzymaj sie Udanego luzackiego dnia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
breili Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 11.05.06, 13:40 Czesc Dziewczyny! W poniedzialek ide do gina i poprosze o folik. Na poczatku czerwca odstawie tabletki. Juz sie nie moge doczekac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do breili 11.05.06, 13:57 Czesc breili. O Folik nie musisz prosic, mozesz kupic bez recepty w aptece ja np za 30 szt place 5,40. Podaje Ci stronke www.folik.pl/ mozesz sobie poczytac Odpowiedz Link Zgłoś
breili Re: Do misi9944 11.05.06, 14:02 Dzieki Misia za dobra rade ale i tak musze isc do gina na kontrole. Juz 6 miesiecy minelo od ostatniej wizyty. Przydaloby sie zrobic cytologie. Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 11.05.06, 14:12 No widze dziewczynki, że na jeden dzień was spuścić z oka i już chcecie się przenosić Podoba mi się nazwa "my, folikówki" Zresztą sama też pomyśle o czymś Niestety dziś znowu do szkoły na konsultacje przed egzaminami a jutro egzamin końcowy z angielskiego Nie czuje się na siłach, żeby go zdawać Ale dziś i jutro się poucze i będzie ok Monjan chyba jeszcze tydzień czeka na @, bo coś mi się wydaje, że w tamtym tygodniu w sobote była blisko jajeczkowania, nawet śmialiśmy się, że może po weselu coś zadziała Agniesiu nie martw się mój facet też pracuje na zmiany i to w systemie 4- brygadowym, co ma zgubny wpływ na plemniczki i ogólnie na zdrowie Do tego jest palaczem uff walcze z tym nałogowcem, ale co mu zrobić ale ale kto powiedział, że staranka muszą być w nocy??W przelocie jak Ty wrócisz z pracy a on niczym wyjdzie może uda Ci się go namówić na szybciutki seksik(nie każdy go lubi ). Tak sobie myśle, że całkiem możliwe, że niestety masz to co ja,czyli , że On ciągle jest zmęczony, " nogi go bolą ", najchętniej to by się położył przed tv i nic nie robił Na mojego nie działają nawet seksowne piżamki czasem Ale jak ma wolne to już inny gość Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 11.05.06, 14:28 nadya22- zycze powodzenia na egzaminie jutrzejszym (bede trzymac kciuki) A ja dzis juz pol dnia siedze nad Ekonomia robie zagadnienia mojemu. Tylko sie pochwalic ze sie cos umie to juz...wykorzystaja Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 11.05.06, 14:31 No misia mój kierunek Ile właściwie Słonko masz lat?? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do nadya22 11.05.06, 14:45 15 sierpnia bede miała 21. A z zawodu jestem Technik -Ekonomista no i akurat tak sie zdarzylo ze moj narzeczony na studiach ma ekonomie i kto mu wszystko robi -Angelika a on tylko to pozniej sie uczy. Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Do misia9944 11.05.06, 14:57 Tak mi się wydawało, że młodziutka jesteś I widze, że masz to samo co ja czyli od najwcześniejszych lat mocno rozwinięty instynkt i hopla chce mieć dziecko Mi się zaczęło jak miałam 17 lat Studiujesz czy zamierzasz czy narazie nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Do misia9944 11.05.06, 15:05 Misiu Słońce zmodyfikowałaś już liste folikówek?? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 nadya22 lista wyglada tak 11.05.06, 15:15 Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian 08.06.2002 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - w trakcie starań (maj) krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – początek starań od maja adrasteaa - Ania – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta – w trakcie starań mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - Poznań - w trakcie starań elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) qulinek – Magda – Wrocław - w trakcie starań teresa96 – Teresa - w trakcie starań (maj) arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – w trakcie staran (kwiecien/maj) mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - w trakcie starań niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - mariankaa - Maria - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) jaania77 - Ania - Dolny Śląsk - w trakcie starań wiolasb - Wiola - Wałbrzych - za chwilke zaczną się starania magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Dziękuje Wam za to, że Jesteście ! Misia Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: nadya22 dopisalam Ci maj a skad Jestes? 11.05.06, 15:18 Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian 08.06.2002 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - w trakcie starań (maj) krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – początek starań od maja adrasteaa - Ania – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta – w trakcie starań (maj) mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - Poznań - w trakcie starań elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) qulinek – Magda – Wrocław - w trakcie starań teresa96 – Teresa - w trakcie starań (maj) arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – w trakcie staran (kwiecien/maj) mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - w trakcie starań niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - mariankaa - Maria - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) jaania77 - Ania - Dolny Śląsk - w trakcie starań wiolasb - Wiola - Wałbrzych - za chwilke zaczną się starania magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Dziękuje Wam za to, że Jesteście ! Misia Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Dopisany Sanok :P zapraszam nowe folikowki do NAS 11.05.06, 15:45 Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian 08.06.2002 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - w trakcie starań (maj) krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – początek starań od maja adrasteaa - Ania – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta - Sanok – w trakcie starań (maj) mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - Poznań - w trakcie starań elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) qulinek – Magda – Wrocław - w trakcie starań teresa96 – Teresa - w trakcie starań (maj) arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – w trakcie staran (kwiecien/maj) mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - w trakcie starań niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań op.wawa – Paulina – Warszawa - mariankaa - Maria - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) jaania77 - Ania - Dolny Śląsk - w trakcie starań wiolasb - Wiola - Wałbrzych - za chwilke zaczną się starania magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Dziękuje Wam za to, że Jesteście ! Misia Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 lista wyglada tak - co za widok :) 11.05.06, 15:22 Fajnie tak przeczytać, w trakcie starań Dzięki Teraz jeszcze obiadek i na konsultacje Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Do misia9944 11.05.06, 15:09 no hopla to mam juz od 14 lat ale wtedy mialam bardziej hopla nad dziecmi od kogos a teraz juz chcialabym swoje Nie, nie studiuje. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 11.05.06, 14:56 Witajcie Dziewczyny!Uff, juz po hospitacji.No, moglo byc lepiej-nie zdazylam z jednym cwiczeniem i, co za tym idzie, nie zrealizowalam jednego celu.No, ale gorzej tez moglo byc.Ale stres(((Na to konto zjadlam wlasnie dwa lody, by sie odstresowac.Zaraz wykladam sie na balkonie z gazetka.A co!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 11.05.06, 14:30 Myszko (Moniko ) Z tymi brzuchatkami to tak jest, że wszędzie się pojawiają szczególnie teraz, co tak naprawde doprowadza mnie również do furii Wcześniej się uśmiechałam- jaki śliczny brzusio A teraz jak widze dziewczyny z brzuchami z wpadki to szlak mnie omal nie trafia!!! Najgorsze jest to, że sama znam kilka, które po prostu nie planowało ciąży i teraz na łapu capu ślub i cała reszta Mam przynajmniej nadzieję, że podczas ciąży wytworzy im się instynkt i zapragną tych dzieci i ciąża przestanie być dla nich kłopotem Jak bliska znajoma powiedziała mi, że jest w ciąży i bierze ślub, bo musi to myślałam, że się zapłacze na śmierć- taka małpa, puszczalska i w ciąży??A ja to co??Zapomnieli o mnie??Tyle starań(w tamtym roku staraliśmy się 6 miesięcy- dopóki nie pojawił się torbiel i byłam zmuszona znowu brać tabletki), tyle oczekiwań na 2 kreseczki, tyle zmartwień i nerwów, że ze mna coś nie tak,a ona już bez problemu??I jeszcze w marcu(w miesiącu w którym zaszła)mówiła mi, że powinnam się bawić a nie myśleć już o dziecku fuuu jaką furie dostałam Dobra wygadałam się i przeszło na 3 dni jakieś Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 11.05.06, 15:52 hej, ale mi narobiłyście smaka na loda... chyba zaraz pobiegnę do sklepu... ja też ostatnio wszędzie widzę kobiety w ciązy. Z jednej strony się uśmiecham na ich widok a drugiej.. gdiześ w głębi mnie coś kłuje i oczy zachodzą łzami. Wszak my tak długo jeszcze się sie staramy, bo to dobiero 3 cykl, ale każda z nas tu rozumie, że każdy dzień się dłuży. Teraz oczekuję narodzin dziecka moich przyjaciół i to chyba jedyna para której nie zazdroszczę takiego stanu. Ale co tam! my też niedługo dołączymy do grona tych z brzuszkami!! Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 11.05.06, 15:00 ah nadya z ochotą to nawet jeszcze jakoś jest co prawda marwtię się bardziej o jego zdrowie, na szczęście papaierosy już dawno mu wybiłam z głowy już na samym początku gdy wiedziałam że z palaczem nie będę mogła być (rodzice palacze i mialam już tego powyżej dziurek w nosie), no i często się mijamy zanim ja przybiegnę z pracy i zrobię obiad to on już musi biec i tak w kółko, wczoraj się nie widzieliśmy dziś też nie, dopiero jutro buuu Ale cóż trzeba sobie jakoś radzić a w ogóle dzewczynki jak będziemy tyle pisać to to 2000 do jutra przekroczymy hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 11.05.06, 15:04 Aagniesiaa to daj mi jakieś rady jak go oduczyć??Ja już chyba wszystkie argumenty wykorzystałam- począwszy od finansowych, skończywszy na zdrowotnych, ciążowych, zapachowych i smakowych Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 11.05.06, 15:28 hej dziewuszki Nadya tak czekam na to, czy sie okaze czy nie... jak dobrze pojdzie to w pon, wtorek a jak nie to za tydz w czwartek(nie wiem kiedy mialam jajeczkowanie bo wrzucilam na luz) ale mamy fajny długasny watek ja tez chce loda!!!!i zjem sobie bo amm w domu Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Instynkt macierzyński.... 11.05.06, 16:09 Witam Was dziewczyny Jestem w trakcie robienia obidau, ale wpadłam na chwilę. Tak czytam o instynkcie macierzyńskim, o brzuchatych kobitkach itp. rzeczach. Ja się przyznam bez bicia, że mój instynkt macierzyński "obudził" się dopiero, jakieś pół roku temu !!!!! ALE JESTEM CO??? Otóż jakos dzieci mnie nie specjalnie interesowały. Najpierw człowiek zasłania się szkołą średnią. Po szkole średniej poszlismy na studia - no to po studiach będziemy myslec. Studia dawno skończone a tu ni widu ni słychu o byciu mamą Dopiero jak jedna moja koleżanka urodziła, a 2 miesiące temu druga, to tak dotykając brzuchola tej drugiej, jak była w ciąży.....to tak mi sie błogo na sercu zrobiło, że ja juz też bym chciała zostac mamą. Praktycznie z dnia na dzień decyzja o odstawieniu tabletek... i tak dołączyłam do Was. A z drugeij strony, to praktycznie ostatni dzwonek. Stukneło mi już 28 lat... Teraz 3 tygodnie temu, sąsiadka - 18-stka, wpadła i urodziła dzidzię I tak sobie pomyślałam, że jak ona będzie w moim wieku, to jej dziecko będzie miało juz 10 lat!!! I na co tu czekac??? A tak to poznałam Was - kochane Filkówki I to sama radośc z Wami spędza czas Ale sie rozpisałam.... a na koniec jeszcze dowcip: "Co robi jeż w fabryce prezerwatyw???? Kinder niespodzianki... " Dzis usłyszałam tez takie coś: "Nawet szary świat, może szczęscie szalone dac, nawet kilka chwil może cieszyc Ciebie i mnie" " Nie dajmy sie zwariowac, gdy jest naprawdę źle..... pod dach przyjaciół sie schowac..." To na razisko.... Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
breili Re: Do krokodylka1313 Instynkt macierzyński.... 11.05.06, 17:08 Tak czytam Twojego posta i jakbym czytala swoja historie. U mnie instykt maciezynski "obudzil" sie rowniez pol roku temu. Tez stuknelo mi 28 a wlasciwie to niebawem stuknie mi 29. Wpierw szkola, studia, itd...... Po naglym "przebudzeniu" mojego instynktu maciezynskiego i po rozmowie z mezem stwierdzilismy ze skoncze zazywac te tabletki co mam w domu (swiezo kupiony zapas na 6 miesiecy - starczy do 31.maja ) i zaczniemy starac sie o dzidziusia. Juz nie moge sie doczekac!!!! Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Do breili - Instynkt macierzyński.... 11.05.06, 17:20 Kończ , kończ te tabletki.... Porób badania przed ciążą i dołączaj do nas starających się Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do krokodyla :) 11.05.06, 17:25 Kasia mi sie juz okresik konczy jeszcze tylko jutro i od soboty STARANIA !!! Czytałam, ze Ty tez zaczynasz działać od sobotki. Coś mi sie wydaje, ze MAJ bedzie INTERESUJĄCY Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Do Misi :) 11.05.06, 19:34 Misiu.... ja bym zaczynała od DZISIAJ, ale.... Wczoraj moje mężo miało słuzbę. Jak wrócił, to ja juz spałam. A teraz ja wróciłam do domku a on zaraz idzie spowrotem na służbe na nockę.... No i pozamiatane Ale cos mi sie zdaje, że jutro już ruszymy pełna parą Misiunia, tak sie cieszę, że zaczynamy łeb w łeb... Tylko wymodlic, aby nam sie udało... A jak nie, to bedziemy dzielne i bedziemy próbowac dalej Całuski ... Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 11.05.06, 16:59 Tak dzis siedząc w biurze zauważyłam, że na drzewie, jakieś 10 m od mojego okna 2 sroki wija sobie gniazdko Na razie to mi się zapowiada na willę.... I tak sonie myślę.. "Pewnie one tez zaczynają starania w maju " Potem sama z siebie się smiałam Folik był do obiadku.... i trzeba kupic nowe opakowanie, bo te się skończyło Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do Kasi 11.05.06, 17:22 Och Ty to masz poczucie humorku dzisiaj Cos ta Breili nie chce Nam sie przedstawic Odpowiedz Link Zgłoś
breili Re: Do misi9944 12.05.06, 06:55 Czesc! Juz sie poprawiam i przedstawiam. Mam na imie Daria i pochodze z Krakowa, ale mnie "wywialo" do Niemiec . Od kilku dni czytam Wasze posty i juz nie moge sie doczekac zeby do Was dolaczyc, ale jak napisalam do konca maja bede zazywac tabletki (choc wczoraj baardzo sie zastanawialam czy zaczac zazywac to ostatnie opakowanie, ale w koncu zaczelam ) Niestety nie mam w domu kompa, wiec wieczorami i w weekendy nie mam mozliwosci odpowiadania na posty. Pozdrowionka dla Wszystkich starajacych sie, przyszlych mam! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do Dari (breili) 12.05.06, 09:03 Ok to zaraz dopisze Cie na liste tylko jak bedziesz na forum to prosze napisz od kiedy zaczynacie starania aha a na liscie napisze ze Jestes z Niemiec no bo z tamtad piszesz Buzka. Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Piąteczek :) 12.05.06, 09:09 Witam was dziewczyny, w Łodzi piękny dzień się zapowiada, słonko przygrzewa a tu trzeba w pracy siedzieć, powiem wam że ja też nie mam pracy sprzyjającej fasolkom (dużo stresu, szef pracoholik nerwus i choleryk, co bym nie zrobiła to źle, ciągle za wolno, jak jest jakiś czas dobrze to zawsze czekam kiedy jakaś burza wybuchnie , teraz już trochę przywykłam, ale początki były ciężkie-na lekach ziołowych uspokajających-co zresztą i tak nic nie dawało), także jeśli będę hodowała fasolkę to raczej pójdę na zwolnienie Lody, mniam mniam, mój mężuś mógłyby jeść wiaderkami, a ja truskawkowe najbardziej Witam wśród nas Darię - Daria nie bierz już tych tabletek, to sama chemia i wcale nie powiedziane że się od razu zachodzi, też mam 28 lat (kończe w lipcu) i rzuciłam to swiństwo w styczniu i narazie nic Nadya z tym oduczaniem papierosów to było na początku naszego związku, prosiłam i mówiłam że nie chcę byc z palaczem więc ma się zdecydować na czym mu zależy, zwlekał i zwlekał, mówił że rzuca, ale było inaczej, jak pojechalismy na pierwsze wakacje, to pomyślałam o nie, dlaczego ja mam męczyć się z palaczem, przecież sama tak nienawidzę tego nałogu, głowa mnie zawsze boli o ddymu i źle się czuje, postawiłam wtedy sprawe na ostrzu noża, a że bylismy za granicą, było słonko ciepełko i ładne plaże więc jakoś łatwiej mu to poszło, co prawda za jakis czas (po około 1 roku) pojawił się problem stresu i zaczęło się popalanie (jakieś pojedyncze papierosy) ale po co ??!! sama tego nie wiem, ale ten nałóg zostaje na całe życie, jego tata np rzucił przymuszony okolicznościami zdrowotnymi, a moi rodzice kopcą jak lokomotywy chociaż ciągle na nich krzyczę o to... Misia powodzenia na rozmowie o pracę, na pewno będzie ok, nie denerwuj się a wypadniesz na pewno rewelacyjnie a co do inseminacji ja bym się zdecydowała jakby to miało pomóc ide łykac folik i na śniadanko Aga Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 11.05.06, 19:32 Już po konsultacjach uf wymęczyli nas z prawa, no i moje Panie drążyłam temat odnośnie pracy w ciąży- wcale nie musimy przyznawać się pracodawcy, że jesteśmy brzemienne nawet gdy dopiero podpisujemy z nim umowe Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 11.05.06, 21:08 No, no, no, moje Panie - ale płodne pisarsko jesteśmy Wróciłam z miasta i już musiałam nadrobić zaległości czytelnicze. Misia, dobra robota z naszą listą - wygląda imponująco! Wielkie brawa dla Ciebie! Gratuluję udanej hospitacji Agnieszkamonika. Widzę, że wśród Folikówek - wielbicielki lodów Ja najbardziej lubię waniliowe i truskawkowe* Nadya - rozumiem Cię n ajbardziej boli, gdy człowiek się stara i stara, a tu ktoś inny - wcale nie myślący o roli matki - wpada sobie beztrosko. Wiele musimy znieść i chyba się przez to uodporniamy... Kasia, Twój dobry humor( dowcipki, sentencje...)jak najbardziej wskazany - dobrze na nas działa... Agniesia- no takie to czasy mamy, że się z mężami mijamy. Ja z moim się nie mijam, ale mój codziennie wraca ok. 20 - 22.Widujemy się wieczorami i w weekendy. Ale nie ma wyjścia. On daleko dojeżdza do pracy no i studiuje dziennie na polibudzie - trudno to połączyć. A cierpi żonka... Dziewczyny, byłam u pani dr. Mój pęcherzyk (a mam 16 dc) już pękł, owulacja już była na dniach, choć w poniedziałek 13 dc - na usg w ogóle nie było jeszcze widać pęcherzyka. A my w tym tyg. niestety mieliśmy tylko 1 przytulanko (mieliśmy oststnio trochę nerwową sytuację jak Wam pisałam) no i już po ptakach w tym miesiącu jak dla mnie. Mam czekać na @ i przyjść na monitoring w nowym cyklu. A jak wtedy się nie powiedzie, czeka mnie INSEMINACJA (sztuczne zapłodnienie - wstrzykną mi spreparowane plemniki męża do macicy). Kosztuje to ok. 1 tyś zł. Chyba że się nie zgodzimy, to wtedy znowu będą monitoringi... No nic, Dziewczynki, choć dla mnie maj pechowy - to jestem z Wami i kibicuję Wam wszystkim. I z Waszych brzuszków będę się cieszyć, daję słowo. Ps. A na komunię kupiłam książki+włożę do koperty stówę. Wiecie po tym lekarzu to już nie miałam sił na wielkie chodzenie po sklepach, tylko zaszłam do Empiku, ale książki albumowe, fajne. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 11.05.06, 22:00 Monika (mycha) - Ciesze sie, ze podoba Ci sie ulepszona lista (doceniasz moje starania hura), co do lodów to ja lubie najbardziej czekoladowe Pecherzyk pekł- ale w koncu było choc jedno przytulanko, a wiec zawsze jakas nadzieja jest, nigdy nie mow chop... INSEMINACJA- powiedz mi czy zdecydowałabys sie na taka inseminacje? (pytam z ciekawosci) Krokodylku co to Twojej wypowiedzi to odpowiadam że "Razem - damy rade" bede sie Ciebie trzymac jak rzep hehe. Dobranoc P.S. ja jutro na godz 14:00 jade na rozmowe w sprawie pracy. A o 18:00 mamy kolejne nauki przedmałzenskie (i moj facet sie musi o godz zwolnic z pracy zebysmy zdarzyli) PA Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 11.05.06, 22:08 Misia, a więc trzymam jutro kciuki za Ciebie o 14. Będzie dobrze. Masz tyle uroku osobistego, że zrobisz na nich pozytywne wrażenie, inaczej nie może być. Zresztą po doświadczeniach w Liderku, jesteś odporniejsza psychicznie. Ja w Ciebie wierzę. A co do inseminacji - sama nie wiem co o tym myśleć....Pani dr powiedziała, że przy niruchliwych plemnikach to najlepsze wyjście, bo od razu znajdą się w macicy, nie będą błądzić po jajowodzie... Jednak takie sztuczne zapłodnienie jest - moim zdaniem - wbrew naturze, no i kościół katolicki też jest przeciwko, a my z mężem jesteśmy osobami wierzącymi...Mam dylemat moralny...Liczę na to, że androlog (do którego idzie pod koniec maja) zacznie leczyć męża i dojdzie do zapłodnienia naturalnego...Dzięki za troskę! Ps. Czekoladowe też lubię A lista - bomba, szkoda, że niektóre Dziewczyny przestały się odzywać...Ale pewnie są zapracowane, a może wkrótce dadzą znać co u nichCzekamy na wieści Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do Moni 11.05.06, 22:59 No ta praca co tam chce isc to jest ciezka nawet, bo na akord ale fajnie placa 900zl na reke na czysto, a jak sie pojdzie w weekend to idzie dojechac nawet do 1300z zlzz. Moja kumpela taka starsza tam robi i mi polecila. No ale praca na 3 zmiany. No coz mozna sprobowac, a taka kasa to az grzech nie sprobowac. Co do inseminacji to jak bym wiedziala, ze juz nie mam szansy na "naturalne"zaciazenie to mimo wszystko bym sie ZDECYDOWALA. Zycze powodzenia. Dobranoc, ja wrocilam z rowerka zjadlam i wracam do Ekonomi. Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 12.05.06, 01:10 Dziś mam już 14dc staranka były Niestety krokodylku nie w pozycji kolankowo- łokciowej Ale to nic!Wedle instrukcji "po"poleżałam na brzuszku(dla tyłozgiętych) Potem jak mówiłam mojemu mężczyźnie, że w sumie to mogliśmy od tyłu, to on mi wszedł w słowo i mówi: to mogłaś powiedzieć, że tak chcesz, wiem, że to sprzyja poczęciu, ale chłopczyka Zamurowało mnie Ja się dowiedziałam o tym chłopczyku na forum a on skąd wie?? Martwi mnie coś mój prawy jajnik(na nim miałam torbiele i zapalenia- ogólnie taka chorowita gadzina), bo znowu mnie pobolewa, ale nie tak jak przy jajeczkowaniu, tylko jak ugiętą nogę podnoszę do góry to mnie tak ciągnie, no i przy kochaniu się hm ostatnio miałam tak przy torbielu Mam nadzieję, że to nie jest to!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Mycha 12.05.06, 01:15 Myszko wierzymy, że Ci się uda bez inseminacji, zresztą czytałam, że kupiłaś jakiś paseczek z modlitwą- jak jesteś wierząca to napewno pomoze Droga ta inseminacja To nie jest takie całkowite ingerowanie w nature, bo przecież nie zapładnia się jajeczka na zewnatrz tylko pozwala się działać plemniczkom na własną "witke"(bo o ręce tu nie może być mowy). Jak dalsze próby nie dałyby rezultatów to ja bym się ZDECYDOWAŁA. Co innego z in-vitro, tu można mieć naprawde dylemat moralny Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Do Nadyi 13.05.06, 10:24 Nadya , dziękuję Ci za miłe słowa. Dodały mi one otuchy i wiary. Paseczek św. Dominika noszę prawie cały czas (z przerwami na pranie. Ale nie kupiłam go, lecz dostałam. Te siostry Dominikanki z Krakowa prazesyłają go wraz z modlitwą zupenie za darmoDziękuję też za Twoją opinię na temat inseminacji - ja myślę tak samo jak TY. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 12.05.06, 10:15 Witam Folik był aagniesiaa - dzięki , buziolek nadya22 - no staranaka były, fajnie teraz tylko czekac ba rezultat , co do sexiku od tyłu to moj facet wyczytal ze "niby" sprzyja poczeciu chlopczyka, no i tak chce zebysmy w tym miesiacu to wyprobowali. Kurcze...a ja tak marze o 1 coreczce hehe ale wazne zeby było zdrowe (choc w glebi serduszka marze o córce) Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do Anety! 11.05.06, 21:48 "nawet gdy dopiero podpisujemy z nim umowe " o to o tym nie wiedzialam,a jutro jade na rozmowe i mysle ze sie dostane, a planuje dzidzie to jak cos to ich wystawie. I takie jest moj plan! A powiesz cos wiecej jeszcze na ten temat? czy jest to w kodeksie pracy, od kiedy wchodzi w zycie i jaki to artykuł ? Z gory Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: w sprawie pracy w ciąży :) 12.05.06, 01:04 No w sumie to nic nowego się nie dowiedziałam oprócz właśnie takiego małego przekrętu, że nie mamy obowiązku informować pracodawcy, że jesteśmy w ciąży (oczywiście dopóki jest to nam na ręke- czyli np.podpisujemy z nim umowe o prace, zawsze później możemy powiedzieć, że nie wiedziałyśmy, lub do 3 miesiąca ciąży, bo dopiero po tym miesiącu chroni nas prawo i pracodawca nie może nas zwolnić). Zresztą wtedy możemy iść też na 100% płatne chorobowe(np. w Twoim przypadku, bo praca ciężka na akord itp.)przez 1 miesiąc płaci pracodawca, a później już ZUS. Aha i jeszcze jedna rzecz, ale tym razem pesymistyczna, pracodawca nie ma obowiązku przedłużyć nam umowy do czasu rozwiązania umowy próbnej(ona się nie liczy, w tym wypadku)co jest dość niekomfortowe, bo z reguły firmy najpierw zatrudniają na okres próbny. Podziwiam Misiu, że decydujesz się na taką prace U nas jest duża firma, gdzie przyjmują młodych (mój narzeczony tam pracuje), ale ja choć bym nawet chciała tam iść (a nie pójde, bo szkodliwe dla brzucholka i przyszłej fasolki) to i tak mój kochany nie pozwoli mi tam pracować Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: w sprawie pracy w ciąży :) 12.05.06, 08:52 czesc, najpierw krotko a tresciwie: §3. umowa o pracęzawarta na czas określony lub na czs wykjonywania określonej pracy albo na okres próbny przekraczający jeden miesiąc, która uległaby rozwiązaniu po upływie trzeciego miesiąca ciąży, ulega przedłużeniu do dnia porodu. KP Dział *, art 177 §3) znacy to po prosty, ze jezeli w momencie wygaśnięcia umowy (nawet próbnej czy okresowej > 1 miesiąc) bedziecie już w czwartym miesiącu to pracodawca musi automatycznie przedłużyć Wam zatrudnienie do dnia porodu. Za okres urlopu macierzyńskiego płaci wtedy ZUS. O tym, że pracodawca nie musi być informowany w dniu podpisywania umowy o Waszej ciąży decyduje nie KP ale KOnstytucja RP ( nei pamiętam który artykuł, ale o wolności obywatelskiej). To zależy tylko o Waszej uczciwośći. Ale będąc np w 3 tygodniu (lub % zależy jak liczyć) nie musicie teoretycznie jeszcze o tym wiedzieć potem sie odezwe pa m Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: w sprawie pracy w ciąży :) 12.05.06, 09:16 Witam, oczywiscie folik był ) Co do inseminacji - nie słyszałam o tym, ze Kosciół Katolicki jest przeciwny. Bardziej przeciwny jest badaniom nasienia, ponieważ nasienie to pobierane jest po prez "czyn niegodny" czyli masturbację. Wg mnie to czysty nonsens i w zyciu nie uwierzę, ze Pan Bóg jest przeciwny staraniom o dziecko. Sama jestem wierząca, ale kwestia - czemu przeciwny jest Kosciól, a czemu nie - jest sprawą bardzo delikatną, bo moim zdaniem wiara jest sprawą prywatną kazdego z nas. Ja wiem, ze ja inseminacji, jak i in vitro - NA PEWNO bym się poddała, jeśli byłby to jedyny sposób na dziecko. Pozdrowienia, G. Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: w sprawie pracy w ciąży :) 12.05.06, 13:01 No martajotka brawo bo ja tam artykułów nie znałam No ale mówili mi, że próbnej nie przedłużają Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: w sprawie pracy w ciąży :) 12.05.06, 09:09 Aha czyli tak to wyglada, dzięki , mam dzis troche załatwiania ;/ Pozdrawiam Was. Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Piatek 12.05.06, 09:23 I nareszcie koniec tygodnia nam nastał ufff. Zycze wszystkim miłego dnia, spokojnej i lekkiej pracy. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Piatek 12.05.06, 10:55 yeah!! juz weekend! i podobno ma byc dosc ciepły-jak na zimnych ogrodnikow no i wesele dzis paznokcie, jutro fryzjer z solarka chyba dam sobie spokoj bo nie wiem czy sie nam udalo...choc temp mi spadla na linie pokrywajaca!ale to jeszcze o niczym nie swiadczy buziaki dla was Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Piatek 12.05.06, 13:08 Wreszcie piątek Słoneczko się do mnie uśmiecha, tak cieplutko na polku Wiecie co jakiś dziwny mam wykresik Chyba jednak pasuje wreszcie uwierzyć ginowi, że nie mam owulacji bo jak to wytłumaczyć ?? www.fertilityfriend.com/home/12d660 Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: w sprawie pracy w ciąży :) 12.05.06, 12:02 w POznaniu strasznie gorąco... a mnie niestety boli głowa... ale nic to, za parę godzin weekend! pozdrawiam m Odpowiedz Link Zgłoś
ememik już zaraz sobota :-) 12.05.06, 12:46 cześć Kochane Folikówki! znów dorwałam się do internetu i od razu do was zaglądam Krokodylku-Kasiu, breili-Daria - ja podobnie jak wy mam 28 lat i mój instynkt na bycie mamą dopiero pod koniec zeszłego roku się objawił. a już myślałam że w tym wieku to jestem jakaś "nie tego". Ale od stycznia zaczęliśmy starania no i efektem jest 6 tydzień ciąży potwierdzonej dziś przez gin. a co do inseminacji - pierwszy raz słyszę , że Kościół Kat. zabrania, przecież to "prawie" naturalna droga do zapłodnienia. Chyba że rzeczywiście nasienie jest jakoś preparowane i to może o to chodzi.... Greta - Twój post o tym, że to sposób "pobierania" nasienia jest "grzeszny" - naprawdę jest takie stanowisko Kościoła? pytam, bo nigdy nie myślałam o tym w ten sposób, przecież tu nie chodzi o przyjemność tylko o pobranie materiału do badania czy zabiegu.... Jestem katoliczką, ale czasem stanowisko Kościoła w niektorych sprawach jest po prostu śmieszne Buziaki dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Lista Powiększa Się :D 12.05.06, 09:21 Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian 08.06.2002 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - w trakcie starań (maj) krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – początek starań od maja adrasteaa - Ania – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta - Sanok – w trakcie starań (maj) mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - Poznań - w trakcie starań elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) qulinek – Magda – Wrocław - w trakcie starań teresa96 – Teresa - w trakcie starań (maj) arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – w trakcie staran (kwiecien/maj) mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - w trakcie starań niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań mariankaa - Maria - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) jaania77 - Ania - Dolny Śląsk - w trakcie starań wiolasb - Wiola - Wałbrzych - za chwilke zaczną się starania op.wawa – Paulina – Warszawa - breili - Daria - Niemcy - magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Dziękuje Wam za to, że Jesteście ! Misia Odpowiedz Link Zgłoś
breili Re: Lista Powiększa Się :D 12.05.06, 09:56 Bardzo dziekuje za wpisanie mnie na liste!!!!! ;-P Od czerwca bede sie ladnie starala o dzidzisia i nie przyniose Wam wstydu . Od poniedzialku bede brac folik. Trzymajcie sie Dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Lista Powiększa Się :D dopisek 12.05.06, 10:10 Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian 08.06.2002 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - w trakcie starań (maj) krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – początek starań od maja adrasteaa - Ania – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta - Sanok – w trakcie starań (maj) mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - Poznań - w trakcie starań elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) qulinek – Magda – Wrocław - w trakcie starań teresa96 – Teresa - w trakcie starań (maj) arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – w trakcie staran (kwiecien/maj) mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - w trakcie starań niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań mariankaa - Maria - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) jaania77 - Ania - Dolny Śląsk - w trakcie starań wiolasb - Wiola - Wałbrzych - za chwilke zaczną się starania op.wawa – Paulina – Warszawa - breili - Daria - Niemcy - starania od czerwca magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Dziękuje Wam za to, że Jesteście ! Misia Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Re: Lista Powiększa Się :D dopisek 12.05.06, 10:43 Cześć dziewczynu W Szczecinie piękna słoneczna pogoda,jutro planujemy wyskoczyć gdzieś na cały dzień w plener Folik oczywiście wzięty. A mojego okresu ciągle nie widać! Powinnam dostać 7 maja,a do dziś nic!!! Robiłam już jeden test 8 maja ,ale wyszedł mi negatywny. Poczekam do poniedziałku i zrobię następny.Ale jakoś specjanie nie robię sobie nadzieji,bo nie mam żadnych objawów,ani ciążowych,ani @. Może to tylko przesilenie wiosenne? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do Beaty 12.05.06, 11:01 Czesc, u mnie tez super pogoda No jak okresu nadal nie ma to dokad sie nie pojawi nadzieja jest Kurcze troche stresik mnie dzisiaj zjada ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Do Misi 12.05.06, 11:31 Napewno wszystko będzie dobrze! Trzymam kciuki za pozytywne załatwienie wszystkich spraw. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 12.05.06, 13:37 dziewczyny tez mi się tak dziś przypomniało że gdzieś czytałam że nadmierna otyłość i w drugą stronę niedowaga mogą wpływać na zaciążenie - nie wiecie może dlaczego ? dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
aagniesiaa Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 12.05.06, 13:45 bo ja akurat ma szybką przemianę materii i zawsze chcialam przytyc a nie mogę, noszę 34 rozmiar i we wszystkich tych pomiarach masy ciała zawsze nie starcza dla mnie tabeli i wychodzi mi niedowaga, i tak pamiętam że gdzieś coś takiego mi się obiło o uszy ale nie wiem o co chodziło, że też czasami kobitki przy kości zanim zajdą musza trochę schudnąć, czy tro chodzi o to że wyniki badań mogą nie być dobre? Dziękuje i buziaczki ślę Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 12.05.06, 14:47 Agniesiaa! ale TY musisz byc chudzinka! z tego co ja czytałąm i słyszałam. skrajne wagi (+/-) rzeczywiście moga wpłynąć na trudności z zajściem i donoszeniem ciązy. ale wiąże się to głównie z duzymi róznicami wagi w okresie przed poczęciem. Zwłaszcza gwałtowne odchudzanie może byc problemem bo z tym często się wiążą problemy hormonalne czyli np cykle bezowulacyjne. W przypadku nadwaghi gónym problemem jest prawdopodobieństwo cukrzycy. Ale najlepiej pogadaj o tym ze swoim ginekologiem lub lekarzem rodzinnym. JA znam kilka dziewcząt niesamowicie chudych (bo trudno wręcz mówić że są szczupłe), które bez problemu urodziły dzieci. Tym drobnijeszym najwyżej zalecano cesarki. pa Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 12.05.06, 14:49 kobieta.gazeta.pl/edziecko/1,72075,3191390.html?as=1&ias=3 tu są tekie ogólne informacje... Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 12.05.06, 15:17 jak masz dobre wyniki badan, morfologie nie masz anemii to wszytko powinno byc ok juz prawie sobota!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 12.05.06, 15:46 I wrocilam i nici z pracy Urzad Pracy skierowal kobiety (w tym mnie)bo w takim zakladzie przyjmuja kobiety mysmy tam pojechaly a tam g...nie chca kobiet Urzad zle informacje ma. Jak tam w poniedzialek rano wparze do tego Urzedu Pracy to te kobity...! Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 12.05.06, 15:47 niech sie trzymaja stolków!!! badz doberj mysli, moze podsuna ci cos nowego! milego weekendu ide sie weselic Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Monjan zycze Udanej Zabawy :) 12.05.06, 16:39 I ja się podpsiuję pod tym ))) Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 12.05.06, 18:43 No nareszcie w domku Egzamin był łatwy Także napewno będzie do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Dziewczyny gdzie wy jesteście :( 12.05.06, 19:05 Każda poszła do swoich obowiązków i ja jedna sama zostałam buu To karygodne : ( Zakupiłam sobie nowe opakowanie foliku, bo tamto się skończyło Misia nie przejmuj się tymi babami z Urzędu pracy one są powalone, zawsze coś wymyślą- ja ostatnio miałam to samo Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Dziewczyny gdzie wy jesteście :( 12.05.06, 19:27 Ja wlasnie wrocilam z kosciola -nauki odwolali hmm szkoda szlismy na darmo a moj facet specjalnie sie zwalnial z pracy ;/ jakis dzis dziwny dzien! nadya - no te baby sa okropne wtych urzedach patrza tylko na to ze one maja prace i im dobrze. krokodylku moj Drogi ja od dzis działam Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 oo jednak ktoś jest :) 12.05.06, 19:37 Misia to wy dopiero nauki przedmałżeńskie czy poradnie rodzinną?? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Jestem :) 12.05.06, 19:45 My mamy 2 spotkania z proboszczem miec i 3 z lekarzem, a lekarz przyjezdza do kosciola ale dzis nie przyjechał! Te z Proboszczem juz mamy zaliczone i 1 z lekarzem tez dzis mialo byc 2 ale nie bylo. Buziok dla Ciebie, cos czuje ze przez weekend bedzie tu pusciutko Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Jestem :) 12.05.06, 19:49 No nam jeszcze zostały dwa spotkania w poradni rodzinnej Idzie zwariować Tak sobie pomyślałam, że jak się uda mi w tym miesiącu to ja strasznie gruba do ślubu będę szła w połowie października Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Jestem :) 12.05.06, 19:56 e tam gruba A ktorego pazdziernika masz? 14? ja mam 19 sierpnia, od dzis zaczynamy starania jak sie od razu uda to bede w 3 miesiacu, pewno tez juz by cos bylo widac Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Jestem :) 12.05.06, 20:00 W 3 miesiącu to jeszcze nie taki duży brzuszek Ale pomyśl w 5?? ale co tam, grunt to dobre nastawienie!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Folikówki - majówki 12.05.06, 20:05 Tak 14 października Już nie mogę się doczekać Mam już nawet zaplanowane jak mieszkanko zrobimy i gdzie łóżeczko będzie stać dla naszego bejbusia Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 MaRzEnIe 12.05.06, 20:16 Kurcze jak ja bym chciala, zeby w tym miesiacu Boćki Nas Folikowe Kobietki nie załowały tylko duzo bobaskow na Nas zesłały. Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: MaRzEnIe 12.05.06, 20:22 Cudownie by było A jakby tak wszyskie naraz??Ale to się raczej nie uda Wtedy moglibyśmy zrobić takie spotkanie brzuchatek Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: MaRzEnIe 12.05.06, 20:29 Tu sa tak cudowne dziewczyny, że naprawde nawet teraz bym sie chciala z nimi spotkac ale to nie realne i to jest najgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Aj..... 12.05.06, 20:31 Witam Was. Cos dzis mam zjechany humor Sama nie wiem dlaczego... Jest mi jakoś smutno Nic sie złego nie stało... Może to wpływ księżyca??? Dziś pierwszy dzien pełni Jutro się odezwę... Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Aj..... 12.05.06, 20:40 No ja też mam podły humorek, wogóle oczy mnie pieką Może faktycznie to ta pełnia Najchętniej to zaszyłabym się pod kołderką z książką Mój dziś w pracy więc się z nim nie widze Jutro za to jest koncert Rynkowskiego, więc mam nadzieję, że się wybierzemy Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Aj..... 13.05.06, 09:24 A wiec widze, ze wczoraj nie byłam sama z takim podłych humorem. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: aagniesiaa :) 12.05.06, 16:12 Witaj. Jeżeli masz dobre wyniki to nie musisz się o nic martwic. Moja koleżanka, która urodziła 1,5 miesiaca temu, nosi rozmiar 34. Jest jak patyczek. W ciąży mało przytyła, a urodziła córkę, która ważyła 3600. Az dziw nas brał, gdzi to dzidzie tam sie zmieściło. Teraz po ciązy jeszcze jej waga spadła. Jest jeszcze chudsza niż chudsza była. Tak ja bym sie nie martwiła. A oni do tego jeszcze mialei problem serologiczny. Dziecko - 10 punktów. Całuski Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Do Misia :) 13.05.06, 09:49 Witaj Jak tam przytulanko ??? My zaczęlismy Ale uśmaiałm sie z mojego chłopa, bo po prztulanku, wpalił : "No to będą bliźniaki..." Mi wcale do smiechu nie było Dzis zdecydowanie lepszy humor, po 11 jedziemy do babaci na imieniny. Całą noc lało, a teraz świeci piękne słońce i juz jest bardzo ciepło. Folik łykniety do sniadanka. Całuski Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do Kasi 13.05.06, 12:40 No po przytulanku fajno Moj zas twierdzi ze celowal w chlopaka...no i sexik był od tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 13.05.06, 09:51 Dziewczyny, melodwać jak tam humorki dziś lepsze??? Mój tak. Rano jak wyszłam z psaem, to nie mogłam się nadziwić, bo księżyc był nisko nad ziemią i miał klor taki lekko pomarańczowy.... Normalnie mnie zahipnotyzował Udanego weekendu... Ja na pewno tu zajrzę Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 13.05.06, 10:19 Hej Dziewczynki Cieszę się, że u Kasi lepszy humor i myślę, że u Misi i Nadyi też. Takie piękne słoneczko na dworze, że nie można się nie uśmiechnąćA tym bardziej,że jest weekend i macie różne fajne plany - oczywiście króluje Monjan z weselichem (baw się dobrze Monia i zdawaj relację), ale spotkania rodzinne i ze znajomymi też są sympatyczne. Ja zaraz wybieram sie do miasta, może jakiś żakiecik sobie kupię na tę jutrzejszą komunię? Normalnie mam styl "wygodno - sportowy", nie lubię szpilek, żakiecików itp, ale do kościoła na komunię nie wypada iść w dżinsowej katanie. A msza będzie wcześnie rano...Mój mąż dziś od rana cały dzień w pracy. Ale dzień zaczął się miło, bo gdy się obudziłam, zobaczyłam przy łóżku nakryty taborecik ze śniadankiem. Chyeba wychodzimy na prostą po tych nerwowych dniach... Wczoraj jak wstałam też czekała mnie niespodzianka. U nas na stole stoi wazonik z kwiatkami i na tych kwietkach wczoraj ujrzałam motylka z papieru z wierszem dla mnieMuszę mu się jakoś zrewanżować ;;)) Dziewczyny, dziękuję Wam,że podjęłyście temt inseminacji i za Wasze opinie na ten temat. Greta ma rację, kościół jest przeciwny także badaniom nasienia. A mój mąż robił je 2X. Wiedzieliśmy jakie jest stanowisko kościoła w tej sprawie, ale zrobiliśmy je. I nie żałuję, bo wiemy w czym problem. Mąż uznał, że robi to badanie w celach medycznych. Przyje,mność to dla niego była wątpliwa. Nadal wierzę, że uda mi się zaciążyć bez inseminacji i nie będę miała dylematu. Ale jeśli nie - to chyba się zdecydujemy. Przy in-vitro miałabym więcej wątpliwości. Za 2 tyg mąż idzie do androloga i wtedy dowie się konkretnie (taką mam nadzieję, jak długo potrwałaby jego kuracja). Misia, szkoda, że nie wysło z tą pracą...Tylko Wam narobili nadziei no i szkda Waszego czasu i zachodu. Ale nie martw się Misia, znajdziesz coś lepszego. A Twoje marzenie, którym się z nami podzieliłaś - jest piękne! To jest też moje marzenie... Agniesia, szczuplutkie dziewczynki zachodzą w ciążę i rodzą bez problemu dzieci. Utrudnieniem przy zajściu w ciążę są nagłe zmiany wagi i wahania, ktoś tyje i chudnie naprzemian. A Ty masz stałą wagę, po prostu jesteś szczupła i ciesz się z tego - to Twój atut! Trzymajcie się kochane Pa Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) Do Mycha 13.05.06, 11:07 Myszko.... Tak mi się ciepło na serduchu zrobiło, jak przeczytałam o miłych niespodziankach ze strony Twojego mąża. Kwiatki na mnie działają jak zaczarowane, a szczególnie te takie nie wyszukane, kwiatki, są kwintesencją czaru w nich zawartego A śniadanko... suepr. Myślę, że tamte dni zostana już za Wami, teraz przed Wami, tylko to co najlepsze, czego z całego serca życzę. Jestem przekonanna, że po wizycie u androloga... wszytsko wróci do normy, albo (czego zyczę), nawet może się to stac dużo wcześniej. Ja w każdym bądź razie, cały czas mocno trzymam kciuki za Was i dość często myślę, że musi Wam sie udać. A takie "nas folkiówek spotknie".... ach, to by było cudowne Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) Do Mycha 13.05.06, 11:29 Oj, Kasiu, jak mi miło)))))Dzięuję za wsparcie, za wiarę w nas, za optymizm...Aż się chce żyć, gdy się ma świadomość, że otaczają nas tak cudowni ludzie Mam na myśli m.in. Was Folikówki. I ostatnio pomyślałam sobie tak:w całej tej naszej trudnej sytuacji,są też dobre strony m.in. forum. Gdybym zafasolkowała tak od razu w 1 podejściu, chyba nigdy by mi nie przyszło do głowy, że istnieje takie forum, taki wątek itd. A tak - poznałam Was)) A dzieciątko - będzie, będzie...A teraz mocno, mocno trzymam kciuki za Was wszystkie w tym miesiącu, a szczególnie za Kasię i Misię, bo wiem, że próbujecie i staracie się w ten weekend Jestem z Wami z mocno zaciśniętymi kciukami! I naprawdę nie będę zazdrościć, tylko bardzo się cieszyć)) A teraz już lecę na te zakupy, bo nigdy tam nie dotrę Odpowiedz Link Zgłoś
wiolasb Re: od dziś "folikowe" przygotowania 13.05.06, 12:03 Witam Was! Dawno się odzywałam, dlatego też piszę. Dziś się bardzo ucieszyłam, bo dostałam drugiej po poronieniu @... Cykle wyszły regulkarne, tak jak przed tymi trudnymi chwilami, więc mam nadzieję, że starania, które chcemy rozpocząć w tym miesiącu będą owocne! Trzymam kciuki za Wszystkie zafasolkowane kobietki, ślę moc optymizmu w kierunku tych starających się! Ten miesiąc nalży do nas! Zobaczycie, będzie ok! Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: od dziś "folikowe" przygotowania 13.05.06, 12:58 Wiola no to super ze cykle sa regularne, czyli wpisujemy na liste ze Jestes w tarakcie staran ? Tak jak mowisz ten miesiac "nalezy do Nas" U mnie dopiero 5dc, cos mi sie wydaje, ze teraz te dni beda sie ciagły. Folik łyknięty, zycze udanego pełnego wrazen weekendu. Monika daj znac co sobie tak ładnego kupiłaś A teraz do Kasi Kasiu nie wie ciemu, ale zawsze jak czytam Twoje wypowiedzi to moj dziubek sam sie do siebie usmiecha Taka fajniutka Jesteś )))) Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: od dziś "folikowe" przygotowania 13.05.06, 14:25 Dziś humorek mi nawet dopisuje choć muszę powiedzieć, że mógłby być lepszy W planie jednak mamy wyjazd do Polańczyka(tak na 2 godzinki) a potem koncert Rynkowskiego Troszke jednak rano się zdenerwowałam Dzwoniła dziś do mnie przed 8 rano koleżanka(ta co ślub bierze bo w ciąży jest,a ogólnie to niby go nie kocha) i mówi ze okropnie krwawi i nie wie co się dzieje, nawet podpaska tego nie utrzymuje Rany ja jej, że roni i na pogotowie niech jedzie.Niech przyjedzie po nia chlop i to jak najszybciej.A ona co ty mowisz? W szoku i tak dalej.Za jakies 20 minut dzwonie do niej jeszcze raz i ona mowi,że ona nie chce stracić tego dziecka.Czeka na swojego i jadą. Jest w szpitalu chyba teraz jak ma takie krwawienie to nie podtrzymaja ciazy,moze zarodek byl za slaby albo uszkodzony przez te tabletki Mam troche wyrzuty sumienia To tak jakbym ja jej wykrakała, bo jej mówiłam nie bierz głupolu ślubu, dziecko możesz wychować sama, a życia drugiego nie będziesz mieć(bo niby go nie kocha), zresztą to młoda ciąża(2 miesiąc)więc wszystko się może zdażyć i może się okazać, że weźmiesz ślub na darmo!! Smutno mi Wierzyłam, że dziewczyna przygotuje się przez te 9 miesięcy do macieżyństwa i troszke zmądrzeje A tu ślub za 2 tygodnie a nie wiadomo co z dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do Anetki :) 13.05.06, 15:33 Wy dzis idziecie na koncert Rynkowskiego, a my na koncert Myslowitz (w parku jest) ale to dopiero wieczorem bo moj Ukochany dzis do 18 w szkole (studia). Co do kolezanki to Ty sie nie obwiniaj. Z tego co czytam to ona jest jakas niedojrzała,... bo ja np.nigdy bym sie nie zdecydowala wyjsc za maz za faceta ktorego nie kocham (bezsens!) Twierdze ze jest niedojrzala, ale żal mi tego ze krwawi, ze cos sie moze dziac z dzidziusiem Serce mi sie kraja na sama mysl! Daj znac jak bedziesz cos wiedziala. Buźka. Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Do Anetki :) 13.05.06, 16:17 Jeszcze nic nie wiem No jakbym Wam powiedziała cosik więcej na jej temat to za głowe byście się złapały Wystarczy może tyle, że byłam zła, że ona zaszła a ja nie(mój chłop jej nie lubi, mówi na nią ku..dołek) Ale dzidzi bardzo szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 do misi :) 13.05.06, 16:25 Słońce to obie będziemy dziś bawić Uwielbiam weekendy Jeszcze bardziej bym je kochała jakby mój miły miał każdy wolny Ale niestety tylko 1 w miesiącu możemy poszaleć No cóż mam nadzieję, że od września będzie chodził na 3 zmiany i skończy się ta pieprzona 4-brygadówka W poniedziałek ja ide za pracą Bo siedzenie w domu mnie wykończy już niedługo szczeli 6miesięcy jak gnije w chałupie No i kasy nie mam co jest najbardziej chyba irytujące eh szkoda słów Misia a Ty nie myślałaś, żeby startować gdzieś do biura rachunkowego, albo przynajmniej gdzieś do firmy na pracownika administracyjno- biurowego?? Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) Do Mycha 13.05.06, 14:15 Słodkiego masz mężusia Biedaczek pewnie chce odkupić swoje winy Trzyamj go mocno i wierz w niego To działa!! Dziś mój powiedział, że udało mu się naprawić autko bo w niego wierzyłam i mówiłam, że jak pojął komputery to takiego autka nie zrobi??A naprawde było ciężko Ale dzięki mnie nie poddał się i się udało Ty też musisz okazywać mężusiowi, że jest super-bo jest Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Już jesteśmy blisko 2000 postu a wiec... 13.05.06, 13:23 zgadzacie sie na tytuł "My Folikówki " dodajemy do tego "cz.2" ???? piszcie bo musze wiedziec Choc mi sie jeszcze bardzo podoba "Folik łykamy - na fasolki czekamy" to proponowala jak dobrze pamietam Monika. Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Już jesteśmy blisko 2000 postu a wiec... 13.05.06, 14:09 Podoba mi się "Folik łykamy - na fasolki czekamy" no chyba, że może złapcie kontakt do mamusimartusi to może ona coś podpowie!Ale najważniejszy głos należy do misi- przecież teraz Ty jesteś tu najważniejszym opiekunem Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Już jesteśmy blisko 2000 postu a wiec... 13.05.06, 16:13 Kurcze, Misiu, poważnie, nie wysmyślajmy nowego tematu, bo nasze "stare: folikówki, które dawno nas nie odwiedzały - po prostu moga mieć problemu ze znalezieniem nas. Poza tym skoro ma być to ten sam watek, to nie powinno mu sie zminiać nazwy. Oczywiscie sie dostosuję do reszty, ale wcale nie podoba mi sie, że na siłe chcemy zmieniac coś, co jest i ma tradycje! Buziaki, G. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Już jesteśmy blisko 2000 postu a wiec... 13.05.06, 18:42 Wrócilismy od babaci.... Ufff jacy obżarci Mi się podoba "Folik łykamy - na...." To takie urocze !!!! Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Już jesteśmy blisko 2000 postu a wiec... 13.05.06, 19:33 Ja też wróciłam z miasta przed chwilą - jak Julia Roberts z tyloma siatkami A jakie ładne ciuszki widziłałam, mierzyłam...A kupiłam na komunię - brązowe buciki na małym obcasiku (i tak miałam szczęście, że był rozmiar 35, więc nawet się nie wahałam). Żakiecik też kupiłam, a pod niego pani pomogła mi wybrać bluzeczkę. I tak się rozochociłam, że....jeszcze koraliki sobie kupiłam do tego zestawu na szyję Oj, dawno już tak nie szalałam na zakupach! Zaraz idę się maierzyć i prasować. No, Kasiu, widzę, że Twoja babcia też dobrze gotuje Nie ma jak u babci... Nadya, przykro mi z powodu fasolki Twej koleżanki...NIedojrzała, bo niedojrzała, ale dzieciątka szkoda...I dziękuję za takie miłe słowa odnośnie mojego męża. Tak , kochany i wrażliwy z niego człowiek, poeta i romantyk...Tym mnie urzekł ( no i urodą też, ale Twój narzeczony to też świetny facet. A jaki zaradny! Mój wiersze dla mnie pisze, kwiatami obsypuje, ale powiem Ci, że autek nie naprawia. Ale - zastosuję Twoją technikę Anetko I bawcie się dobrze na koncertach Misia i Nadya. B.lubię Myslowitz, Rynkowskiego też Wiola - dobrze, że się odezwałaś To i za Ciebie trzymam kciuki na maj i Tobie kibicuję A co do nazwy - ja osobiście jestem za propozycją Kasi "My, Folikówki". I Greta, nie martw się, jestem pewna, że stare folikówki będą wiedziały o co chodz i znajdą nas. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Padnięta :) 13.05.06, 23:24 Aneta, myslalam zeby isc do pracy w takim kiedrunku jakim sie wykształcilam, ale łatwo nie ma, wszedzie mowia ze maja stanowiska obsadzone. Jak tam koncert ?? Wybrawiłas sie?? Wrocilsmy z tego koncertu jestesmy padnieci, nogi to myslalam ze mi odleca ale było super !!!! Ok ide spać. Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Padnięta :) 14.05.06, 07:41 Ja zaszalałam na całego Nawet dwa piwka wypiłam, co niezbyt dobrze pewnie wpłynie na moją owulacje Normalnie chandra mnie tłukła Mój ukochany nie wziął mnie ze sobą do Polańczyka (był zawieść rower, jako komunijny prezent), teść się uparł, że jedzie i dla mnie już nie było miejsca, bo niestety fotele trzeba było złożyć Także najpierw ogarnęła mnie złość, a potem to już mi tylko żal i przykro było Na koncert umówiłam się ze znajomymi Później przyjechał P. i do nas dołączył - miałam strzelić focha, ale jakoś nie potrafie długo się złościć Za to cała rodzinka zdecydowała, że powinnam przyjechać na komunie dziś, bo przecież już prawie rodzina jestem!!!Ale ja jak to ja teraz to się dumą uniosłam - wczoraj nie byłam narzeczoną, a dziś nagle jestem?? A co do mojej koleżanki i jej fasolki, to tak mi żal, najgorsze jest to, że wogóle nic mi nie daje znaków co się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Niedziela 14.05.06, 13:25 Foliczek wzięty :0 Ogolnie dzis odpoczywam. Pozdrawiam buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Niedziela 14.05.06, 13:36 U nas słonecznie, ale bardzo wietrznie Folik był do śniadanka Jutro idę do dentysty... pod starą blombą chyba cos niedobrego się dzieje, bo boli przy jedzeniu .... Buuuuu, jeszcze tego mi brakowało Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Niedziela 14.05.06, 14:39 Oj nie nawidze dentystów także bardzo Ci współczuje Foliczek wzięty A jeśli chodzi o pogode to właśnie coś się chmurzy a miało być tak pięknie Za namową koleżanki spróbuje iść do innego gina - mam nawet już nazwisko bo ten to chyba troszke nie poważnie traktuje moje wątpliwości O kurcze właśnie zaczęło padać Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 krokodylek1313 14.05.06, 16:16 O nie ! cos sie dzieje Kasi oj, no idz jutro do dentysty i napewno Ci pomoze. Calusek Trzymaj sie ! Zblirzamy sie do 2000 Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 >>>>>>>>>>Tyle Nas Jest <& 14.05.06, 13:29 Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian 08.06.2002 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - w trakcie starań (maj) krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – początek starań od maja adrasteaa - Ania – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta - Sanok – w trakcie starań (maj) mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - Poznań - w trakcie starań elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) qulinek – Magda – Wrocław - w trakcie starań teresa96 – Teresa - w trakcie starań (maj) arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – w trakcie staran (kwiecien/maj) mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - w trakcie starań niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań mariankaa - Maria - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) jaania77 - Ania - Dolny Śląsk - w trakcie starań wiolasb - Wiola - Wałbrzych - za chwilke zaczną się starania op.wawa – Paulina – Warszawa - breili - Daria - Niemcy - starania od czerwca magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Dziękuje Wam za to, że Jesteście ! Misia Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_z-d Re: >>>>>>>>> 14.05.06, 14:00 To ja sie dopisuję: agnieszka_z-d - Agnieszka - Warszawa - za miesiąc, max 2 miesiące zaczynamy starania)) A mam pytanko (jestem tu nowa, więc dużo pytam) - robicie jeszcze coś w kierunku "zafasolkowania" oprócz łykania foliku?? Bo u nas to jest tak: Mój T. rzucił palenie i się odchudza oraz zdrowiej odżywia, ja łykam witaminki (muszę jeszcze dokupić sam folik) i też przerzuciłam się na troszkę zdrowszą żywność Poza tym staram się wiecęj ruszać (ale z tym ciężko, bo sesja, więc raczej sporo czasu siedzę w książkach) no i staram się lepiej planować swój czas, bo jak się urodzi maleństwo, to pewnie już na wszystko będę miała za mało czasu, a już teraz mam wrażenie, że doba jest o jakieś 2 godziny za krótka A jak z tym u Was?? Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: >>>>>>>>> 14.05.06, 14:34 Witamy Jak misia zaskoczy to dopisze Cię do listy ha No skoro już poczytałaś sobie o foliku to pewnie już wszystko jasne A jeśli o tabletki to mówi się, że trzeba czekać 3 miechy i ja też tak zrobiłam tyle, że teraz cykl mi się całkiem rozregulował(tak bywa po odstawieniu)no i chyba jajeczkowania nie ma Także ciężko Ci cokolwiek doradzić Jak masz być spokojniejsza to poczekaj przynajmniej 2 miesiące i zacznij działać niczym jeszcze wszystko Ci się rozreguluje(oczywiście nie musi tak być) No to ciumasek i często do nas zaglądaj Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Witam Agnieszke :) 14.05.06, 16:12 agnieszka_z-d - no widze ze spojrzalas na nasza liste i od razu sie ładnie przedstawiłas Pytasz co jeszcze robimy w kierunku zafasolkowania...Ja dopiero co zaczelam 1 cykl staran i postanowlilam ze "po" bede dawac nogi do gory . Zobaczymy jakie beda tego efekty. Pozdrawiam!!! Angelika P.S. Jutro prawdopodobnie dobijemy do 2000 wpisow i założe nowy watek. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Lista :) 14.05.06, 16:23 Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian 08.06.2002 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - w trakcie starań (maj) krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – początek starań od maja adrasteaa - Ania – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta - Sanok – w trakcie starań (maj) mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - Poznań - w trakcie starań elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) qulinek – Magda – Wrocław - w trakcie starań teresa96 – Teresa - w trakcie starań (maj) arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań sierpień bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – w trakcie staran (kwiecien/maj) mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - w trakcie starań niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań mariankaa - Maria - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) jaania77 - Ania - Dolny Śląsk - w trakcie starań wiolasb - Wiola - Wałbrzych - za chwilke zaczną się starania op.wawa – Paulina – Warszawa - breili - Daria - Niemcy - starania od czerwca agnieszka_z-d - Agnieszka - Warszawa - starania od lipca magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Dziękuje Wam za to, że Jesteście ! Misia Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Nowy Wątek :) - Do Misia 14.05.06, 16:56 Coś czuję, że jak jutro wrócę z pracy, to tylko pozostanie mi.... poczytac sobie do końca stary wątek Misiu.... proponuję na koniec w tytule napisać takie coś "Wątek Zamknięty..." i potem w treści zaprosić odwiedzających do nowego>... Hmmmmm.... no zobaczymy, czy jutro się to uda Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Nowy Wątek :) 14.05.06, 17:12 No tak tez chce zrobic. Wiesz Kasiu latwo nie jest bo trudno mi jest pogodzic tyle dziewczyn jezeli chodzi o tytul nowego watku. Jutro bede siedziec na komputerze i pilnowac zeby w odpowiednim momencie zakonczyc i zaczac nowy watek. Wiem ze nie kazda z Nas bedzie zadowolona, ale prosze o wyrozumialosc. Wateczek nowy bedzie nosil nazwe "My, Folikówki " poniewaz ten tytuł większości z nas sie podoba. Ale sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
aninka79 Wracam do Was 14.05.06, 17:26 Dziewczyny moje kochane, dawno się nie odzywałam. Jednak cały czas czytałam to co pisałyście. Mój M zmieniał prace i było z tym troszkę nerwów. Ale udało się pracuje w firmie, w której chciał pracować. Co do naszych starań przyśpieszamy i zaczynmy w lipcu. Chcieliśmy zacząć w sierpniu, ale po obliczeniach wyszło, że w moje dni płodne wyjeżdza za granice, więc zaczynamy w lipcu. Nadal łykam tabletki i zaczęłam pilnować się z folikiem. W czwartek ide do gina, po skierowanie na wszystkie potrzebne badania, w czerwcu odstawiam tabletki i do dzieła. Dziewczyny rozmawiałam z zaprzyjażnionym ginem (moja mama była położną) i powiedział mi, że jeżeli przez dłuższy czas bierze się tabletki to najlepiej odstawić i zabrać się do roboty od razu w pierwszym cyklu, bo wtedy cykl jest regularny. Tak więc ruszamy. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z powrotem do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do aninka79 :) 14.05.06, 19:08 Witamy. Aniu nie musimy Cię przyjmowac z powrotem, bo Ty ciągle u Nas Jestes i bardzo sie ciesze ze sie do Nas odezwalas. Tylko zmienie na liscie, że szybciej zaczynacie starania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Nowy Wątek :) 14.05.06, 17:31 Misiu... Ja wierzę, że nie ważne, jaki tytuł będzie nosił nasz nowy wątek... My wszystkie o tym wiemy i na pewno się spotkamy w nowym Rozmowy będą kontynuowane jak dotychczas... i poza nową nazwą NIC SIĘ NIE ZMIENI !!!! No,.... chyba, że zmienią się pozycje na liście Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_z-d Re: od dziś "folikowe" przygotowania :) 14.05.06, 18:48 ok - folik już kupiony i oczywiście już łyknięty)) Jutro muszę zadzwonić i umówić się gina i jeśli wszystko okaże się ok, to chyba zaczniemy starania w czerwcu... Ale się cieszę)) A jak sobie pomyślę, że jak w lutym odstawiałam tabletki to była przerażona swoją decyzją. No - chyba to we mnie dojrzało. Teraz zamiast siedzieć i kuć do sesji, to przesiaduję na forum, już prawie znam na pamięć ofertę Ikei dla dzieci i ciąge przeglądam jakieś strony o przedciąży-ciąży w necie. Chyba powoli się wkręcam w "fasolkowanie" A mojego T. też namówiłam to łykania foliku. Jak zobaczył jak to wygląda, to stwierdził, że to słodzik dla spermy hihi)) A najlepsze było jak mu powiedziałam, że musimy jechać do apteki po folik. Bo to było tak: Siedzieliśmy na obiadku-grilliku u jego Rodziców i mu mówię - musimy pojechać do apteki po kwas foliowy. Traf chciał, że akurat skończyły nam się gumki, więc On pomyślał - folia - guma - gumki, że ja mu tak o kupnie gumek w zaowalowany sposób przypomiam. On jest naprawdę czasem rozczulający Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do agnieszka_z-d 14.05.06, 19:03 Agnieszka- to Ty daj jeszcze znac jak juz bedziesz wiedziala kiedy dokladnie zaczynacie starania i wtedy sie zmieni na liscie. No folik łykaj on nie zaszkodzi. Krokodylku masz racje, tak naprawde wazne jest to, że my Folikowki trzymamy sie Razem. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Lista rośnie 14.05.06, 19:10 Folikówki , które oczekują swoich pociech kordula3 – Dorota – w ciąży - syn Kamilek 02.04.2004 mjodzik78 – Dominika – Poznań - w ciąży demika - Dominika - Warszawa - w ciąży - syn Igor 3.08.2004 mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży córeczka Martusia 11.10.2004 sagula - Iga - Warszawa - w ciąży rena78 - w ciąży ememik – Magda – Warszawa - w ciąży Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia monako77 – Monika – Poznań – starania trwają (połowa lutego) córka Majka 2.06.2002 matizka – Agnieszka – Warszawa – poczatek starań październik/listopad 2006 córka Emilka 19 miesięcy pecia3 – Agnieszka - początek starań maj - córka Gabrysia 11.09.2003 baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004 asiak21 - Asia - Gdańsk - początek starań maj/czerwiec - córka 1.04.2003 szarlotti - Anna - starania od maja - syn Sebastian 08.06.2002 mili17021979 - Emilka - Poznań - syn Mateusz 29.10.2004 bedada - Beata - Szczecin - w trakcie starań - syn Marcel 13.02.2002 dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek monjan – Monika - Lublin - starania trwają (listopad 2005) misia9944 – Angelika – Siemianowice Śląskie - w trakcie starań (maj) krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj) agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – początek starań od maja adrasteaa - Ania – Legnica – w trakcie starań (kwiecień) greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń) nadya22 – Aneta - Sanok – w trakcie starań (maj) mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja aagniesiaa - Agnieszka - Łódź - w trakcie starań (marzec) martajotka - Marta - Poznań - w trakcie starań elka_78 – Eleonora czyli Lena - Trzebnica, dolnośląskie – pocz. starań sierpień fuzzyonggbridge – w trakcie starań (styczen) qulinek – Magda – Wrocław - w trakcie starań teresa96 – Teresa - w trakcie starań (maj) arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań tututka – Asia - początek starań sierpień ew. już czerwiec aninka79 – Ania – Warszawa – początek starań lipiec bozus78 – Bożena – Kraków - starania trwają (październik 2005) kokami – Agnieszka – Warszawa – początek starań czerwiec ceribella – Agnieszka – Warszawa – starania trwają (styczeń) sylka5 – Sylwia – Otwock – początek starań pod koniec 2006 mariola314 – Mariola – mkarusi – Marta – początek starań sierpień carla25 – Kasia – Warszawa – folik już od czerwca 2005 krysia.25 – Krysia –Wrocław - początek starań czerwiec emma_sz – Magda - Warszawa – początek starań sierpień? spoti – w trakcie staran (kwiecien/maj) mimi.bo – Magdalena - w trakcie starań (marzec) ememik – Magda – Warszawa - starania trwają (styczen) dzagaaa – Aga – starania trwają (styczeń) myszka2312 - w trakcie starań niuta_s - Ania - Warszawa - w trakcie starań anais_de_loin - Warszawa - w trakcie starań renne2 – Świdwin - w trakcie starań ilon29 - Ilona - Gliwice - w trakcie starań mariankaa - Maria - Kraków - w trakcie starań (kwiecień) eszymala - starania od lipca kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień) fika2 - Magda - Wrocław - w trakcie starań (kwiecień) jaania77 - Ania - Dolny Śląsk - w trakcie starań wiolasb - Wiola - Wałbrzych - za chwilke zaczną się starania op.wawa – Paulina – Warszawa - breili - Daria - Niemcy - starania od czerwca agnieszka_z-d - Agnieszka - Warszawa - starania od czerwca ? magdaomar - axela - nimeska – look29 – bellka – agulag26 – kiedy-mama – oliwka29 – pacynka27 - joanna796 – wiola1234 - mamaaga283 - Dziękuje Wam za to, że Jesteście ! Misia Odpowiedz Link Zgłoś
mycha.76 Re: Lista rośnie 14.05.06, 19:43 Hej Dziewczynki kochane Wróciłam właśnie z komunii, ależ to był wspaniały dzień! Jestem taka szczęśliwa, mężuś też Ceremonia była wzruszająca i piękna, a jedzonko-pyszotka. Cieszę się, że piszecie cały czas i zawsze chętnie i z zaintersowaniem Was czytam. Witam nową Folikówkę Agnieszkę Pozdrowiaki - buziaki dla wszystkich. Monia Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz mam pytanko 14.05.06, 23:33 Dziewczyny, chyba schizuje.Moj maz byl ostatnio na badaniach okresowych i robili mu przeswietlenie klatki piersiowej.Czy ma to wplyw na plemniki?Czy teraz nie powinnismy?Nigdy o tym nie slyszalam, ale promienie Roentgena sa szkodliwe.Chyba mi odbija, przyznaje Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 :) odwalililśmy dziś dobrą robote ... 14.05.06, 23:59 Hej oczywiście chodzi o staranka Mój dziubek ma nadzieję, że udało mu się wystarać o synka hehe a tak a propo to myślicie, że wystarczy kochać się co 3 dni??Czy lepiej co drugi dzień?? Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 znowu poniedziałek 15.05.06, 07:36 Dzieńdobereke dziewczynki Nie wiem co mi się stało, że tak szybko wstałam Chyba dlatego, że ide dziś zanieść podanie o prace Zaraz zrobie sobie kawusie No właśnie jaką kawe pijecie??Czarną, gorzką, słodką, rozpuszczalną???I czy zamierzacie nadal pić kawke jak będą fasolki?? Ja pije rozpuszczalną ze śmietanką, dość słodką Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Re: znowu poniedziałek 15.05.06, 07:46 Cześć ja jeszcze przed kawą ale woda sie już zagotowała i zaczniemy codzienny rytuał picia kawy przed zabraniem sie do pracy w pracy . Ja pije kawę gorzką z mleczkiem. W ciązy można pic spokojnie jedna mała kawke ale koniecznie z mlekiem poniewaz kofeina wyplukuje wapn z organizmu, a mleko jakby temu zapobiega czyli bilans na zero podobnie jest z mocna herbta tez trzebaby pic z mlekiem - tzw bawarke. Wczoraj o tym mowili w tv na stacji TVN style i tam jest taki program tytulu nie pamietam ale cos mamo juz jestem czy cos takiego papapa Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: znowu poniedziałek 15.05.06, 08:20 Czesc agnieszkamonikaz- niestety nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, nie mam pojecia czy roentgen ma jakis wpływa na plemniki. nadya22- ja dopiero zaczelam 1 cykl i powiem Ci, ze nie pilnuje tego zeby sie kochac co 3 dni poprostu bedziemy sie kochac kiedy na to bedziemy mieli ochote. A co do kawy to kawy nigdy nie piłam i chyba nigdy nie bede Fujjj No moj facet tez mowi po skonczeniu "bedzie syn"...no coz moze im to w czyms pomaga hahahhahah. Buzka. Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: znowu poniedziałek 15.05.06, 08:55 Dobra dziewczynki podanie napisane, więc ruszam w droge Możliwe, że nie będę się odzywać przez pare dni, bo dzieciaczki koleżanki są chore i mam z nimi posiedzieć - ona chodzi do pracy Także ciumek papa Odpowiedz Link Zgłoś
monjan jestem:)) 15.05.06, 09:09 ojeje jeszcze mnie troche glowa boli po tym weselichu,ale bylo super!!! para mloda sliczna, sami znajomi wiec sie pobawilam!!! i tak wytanczylam, ze jeszcze mnie nogi bola-ach nawet sa ofiary...mialam odkryte sandalki i ktos mi tak na palec nastapil, ze zdarl mi żywcem pol pznokcia duzego na nodze... boli...ale nic-wiec chodze w japonkachgorzej, ze w srode musze zalozyc szpilki... ale było fajursko!! dzieki za pamiec) weselicho dwudniowe,jedzonko super!!!aaa i gardło mam zadarte od spiewaniaheh ja to sie sieje, ze nas moga wynajmowac na wesela do rozkrecania towarzystwa buzka!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: jestem:)) 15.05.06, 09:24 No to widze ze impreza była super (szkoda tylko paznokcia) Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Re: jestem:)) 15.05.06, 09:42 Witam po weekendzie.Też bym się na jakimś weselu pobawiła. Folik wzięty,wczoraj dostałam okres więc zaczynam następny miesiąc starań,mam nadzieję ,ze i tym razem maj okaże się dla mnie szczęśliwy( 5 lat temu właśnie w maju po długich oczekiwaniach udało mi się zajść w ciążę) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś