althea35 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 21:46 To ja sie melduje, w supes swietnym watku, super wiosennym i uciekam zaraz spac. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 21:47 Althea, jakie spać, wiosna przyszła! a ja jako zodiakalny baranek od razu poczułam energetycznego kopa Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 21:48 NO wącio suuuper) Melbus Ty chyba tez niedługo zmykasz się trochę postarać co ? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 21:49 o nie, WSTRZEMIĘŹLIWOŚĆ!!!!aż do pozytywnego testu owulacyjnego tego jeszcze nie ćwiczyliśmy))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 21:49 Jestem i zbliża się wiosna!!!! Widziałam dzisiaj coś zielonego wychodzącego z gleby... Balbinko, moje szpony na Ciebie już przygotowane!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 21:50 Fantaisie, ja to chyba nawet gleby predko nie zobacze... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 21:52 ooo, widzisz Balbinko) nie tylko moje szpony już wystawione Ty się Kobito pakuj w pociąg i przyjeżdżaj!!! brata Franciszka odwiedzisz, nas uściskasz) i w ogóle czad-komando!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 21:54 ooooooooo, i jeszcze Antus Cię zaprasza)) i JAGUAREM przewiezie)) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 21:57 No a jakze )))i na kruszonke pojdziemy ))I zobaczysz jaki u mnie jest wieczny bałagan DDD Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 21:50 i ja jestem) energetycznego kopa powiadasz melba)) mi to by chyba trzy kopy nie pomogły( ciągle śpię) tzn. spac bym chciala) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 21:54 A no własnie spac bys chciała ale nie spizs i pewnie dlatego taka zmeczona jestes, moze odtransportuj Mała do babci na dzien dwa i pospij sobie co ? Melba WSTRZEIEZLIWOSC mowisz, moj M ma to teraz opanowane do perfekcji, bo jak sam mowi boi się jak diabel swieconej wody bo wie z jakimi zamiarami na niego czycham i nie ma ze boli ze nie chce DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 21:55 Łojejku musze juz niestety wracac do nauki, Mam juz wyznaczony termin egzaminów 8 LIPCA GODZ 11.00)) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 21:56 nie mogę do babci( babcia ma najgorszy okres w pracy teraz (zebrania wspólnot) i za cholerę czasu nie ma( Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 21:59 Melduje sie w nowym watku! Balbinko - ściskam i tulę mocno... nie wiem co powiedzsiec zeby było Ci troszeczkę lepiej, lżej... Moze rzeczywiście zrób sobie podróż do Warszawy, trzeba spróbować wszystkiego a skoro to bodajże Kocurek na sobie przetestowała pozytywnie, to... i byś na ta kruszonkę poszła... przemyśl słonko! Ant - o rany! pierwszy raz słyszę (czytam ) ze facet nie chce i sie boi... hihi... Melba - i co twardzi jestescie z ta wstrzemięźliwością? ile jeszcze ndi pozostało? Wątek super Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 21:56 próbujęsobie przypomnieć,jakie miałam objawy w ciązy z Kubą; dawno, dawno temu mdłosci miałam-miseczka musiała stać pod łózkiem, bo nie było rano szans na dojście do łazienki Senność-chyba nie, nie pamiętam Biust mi urósł hehe niemal od razu...nie było tak źle I jeszcze przez cały pierwszy trymestr latałam na zajęcia w pełnym wymiarze godzin, a potem miałam sesję i egzaminy)) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 21:58 Ant, hehe, ciekawe jak długo wytrzyma))) My jeszcze dzień-dwa...mam 12 dc, test owulacyjny ujemny, pozostałe objawy rozkręcają się... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 21:59 Zatem-postanowione, Balbinka przyjeżdza do Warszawy))) Powiedz tylko, kiedy))) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:01 melba, wstrzemięźliwośc...hmmm... i ty mówisz, że Fantaisie jest masochistką) jeśli chodzi o inne objawy, a konkretnie o ten biust) to u mnie powiększyła się prawa pierś) lewa bez zmian) może się jeszcze wyrówna) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:00 O Melba i mnie się poprzypominało, ja miałam takie straszliwie bolace sutki takie ze jak byłam w wodzie ( bo to wakacje byly) to nic tylko bol czułam, potem się jazdy zaczeły z nietoperkami )) O i kawy nie tknełam i ja z tych podpalajacych ( nie palących) a od papierosów odrzucało mnie na kilometr Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:02 No, małżon obiecał,że w tym cyklu będzie skuteczny zobaczymy, czy dotrzymuje słowa jak dotąd , nie miał z tym problemów Z dotrzymywaniem słowa, oczywiście I z innymi rzeczami też Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:03 Balbinka zamilkła...moze już się pakuje? A tak na serio-to bardzo dobry pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:04 Bebelku taaa jak on za alkoholem nie przepada no chyba ze za super winkiem z serkiem arystokrata psia mac Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:06 no, to tym winkiem go) raz się żyje) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:07 A Ok tylko co ma ko spijac tak kila wieczorów po rzad ? bo przeciez raz to za mało )))To ja zbankrutuje, na te winka )) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:08 raz striptiz, raz winkotaniej wyjdzie) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:09 Wiem, dodam mu ajkiegos bobu do jedzenia Melba Ty lekarz moze pomozesz dla dobra wyzszego to bedzie jeszcze taniej)))) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:06 Ant, dziecię do babci, a ty zrób striptiz)))i zwiej do drugiego pokojuDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:08 Taaa a sasiad zza sciany predzej przyleci )))) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:09 > Taaa a sasiad zza sciany predzej przyleci )))) i dobrze, niech małż widzi,że masz branie, to im zazwyczaj bardzo dobrze robi na potencję))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:11 DDDDDDDDMlebus ja ma popackany kodeks napiłam się kawy i przeczytałam post i parsknełam prosto w przepisy DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:15 Ant, no dobrze że w kodeks, a nie w monitor)))kodeks łatwiej odkupić Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:16 O! i mam dobrą nowinę moja koleżanka z pracy 16 urodziła drugiego synka-pierwszy ma niecałe 18 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:17 Antus, pluj na kodeks pluj) polskie prawo jest badziewne) nic nie szkodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:18 M poszedł usypiac Mała i sam chrapie na siedzaco ))ale dobrze mu poszło a ja się miałam uczyc taaa Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:20 a mała oczywiscie fika dalej??? Dawaj mu kawę wieczorami,żeby nie przespał...wiesz, czego...striptizu)) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:23 Nieee dobzre mu poszło bo spia obydwoje a on kawy tez nie lubi on wogole taki ekologiczny jest DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:25 taaak DD ale trwalszy, i przyjemnieszy w dotyku ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:32 DDDDDDDDDDDDDDDjuz dzisiaj brzuszków nei musze robic bo i tak mnie bolize smiechu Oj nie Bebelku, nie mieciutki))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 23:02 Antuś - ty na rurce zatańcz!!! hihihi to już za tydzień zmiana czasu??? ale fajowo!! ale jestem zmęczona - piszę pracę i oczka od monitora już szczypią.. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:36 No to mnie rozszyfrowałaś...juz jestem spakowana...tylko czy na pewno trzy torby wystarczą???? Dzieki za zaproszenia))))))))Jeszcze bedziecie żalowały tej chwili, gdy balbinka w Warszawce sie pojawi!!!!!!Zagadam was na smierć!!! I nie omieszkam skorzystac z wszystkich zaproszeń!!! A tak na powaznie, to bylam juz u bioenergo...i mamy zamiar z męzem isc znowu, gdyz oboje czulismy sie rewelacyjnie, tak nam pan podregulował akumulatorki! Do Warszawki będę mogła dopiero przybyc latem...zatem do tego czasu ant spokojnie przygotuje sie do egzaminu...a megi w koncu bedzie mogła z domku wychodzic z domku...Magdusia podrosnie...alez sie rozmarzyłam Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:03 Jak długo ...))) juz nie wytrzymuje DDD się cwaniaczek odpowiedzialnosci boi ....i nie przespanych nocy tak jakby to on wstawał, no ale ja mu juz powiedziałam ze ja nie bede czekac i jak nie to nie ja drugie i tak miec bede a on ze ja go szantazuje, a jasne ze tak jak po dobroci nie chciał ))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:10 No to dobry wieczór, Pełna sił zasiadam do komputerka, na forum wchodzę a tam takie cuda... Ale po kolei, Pitulac – gratuluję z całego serca. Też zazdroszczę (no bo w końcu baba pełna hormonów jestem), ale przede wszystkim gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy. A w pracy spokojnie poczekaj na umowę. Dziewczyno, ty wcale nie musisz kłamać, ty po prostu nie masz obowiązku informować swojego pracodawcy, że ostatnie dni cała w stresie wpatrywałaś się w dwie kreski na teście ciążowym. Teraz masz po prostu się cieszyć a nie sprawdzać, czy twój pracodawca jest człowiekiem. Powiesz mu w swoim czasie. No i podobno na Zwycięstwa mieszkasz, nie wykluczone, że Twój dom widzę z okna kuchni... Erga, one są cudowne )))) wszystkie! Aż chyba sobie jakąś rybkę zakupię, żeby instykt opiekuńczy na czymś wyładować. Stokrotko, biedaku, Balbinka ma rację, pisemnych instrukcji żądaj. Ja na szczęście na skierowaniu na zastrzyki mam wszytsko rozpisane, tylko co chwile zaglądam, żeby się upewnić, ze na pewno jutro będą mnie kłuć Anialm, znam ten ból związany z zaopatrzeniem sklepów, człowiek czasami czuje, jakby z innej epoki pochodził. Moje złe samopoczucie skończy się pewnie za pod koniec tygodnia, jak do największej dawki się przyzwyczaję. Już to przechodziłam, tylko teraz jest gorzej, ale wiem, że potem wszytsko minie. Mam cichą nadzieję, że na tym opakowaniu się skończy...W końcu zbijanie prolaktyny to blokowanie czegoś tam w przysadce mózgowej. Tylko chłopaki w pracy pewnie niedługo pomyślą, że już zaciążyłam Ale jest jeden plus tych tableteczek – gładka cera na wiosnę)) Marudka, a to przpadkiem nie jest dieta kopenchadzka? Przeciez to jakieś tortury okropne, po co? A i odrobina tłuszczyku jest potrzebna, on ma jakiś związek z estrogenami (chyba...) Ant, ty to masz pomysłowe dziecko. Podobno mój najstarszy brat zostawiony na chwilę w piaskownicy postanowił najeść się piasku, jak rodzice to zobaczyli, to go wpychał w siebie garściami, ziarenka między zębami długo chrzęściły Melba, jak słysze takie historię o fachowcach, to mnie przerażenie ogarnia, bo my musimy wyremontować łazienkę i kto nam to uczciwie zrobi? Taki ze mnie prawnik, wiem jak rozprawic się z firma budująca fabryki,a z takim np. panem Heniem to sobie nigdy nie radzę ) ) Bebelku, ja się podpisuję – przeslij jakieś zdjęcia, ja tak lubie mieszkanka pooglądać... Fantaisie, ty tutej nie pisz o żadnych wylewach, bo ja jutro na pierwszy z serii idę... Maruda, Potwors, ja tak tylko kiedyś się w herosów tak się wciągnęłam. Teraz już nie ruszam gier, bo pamiętam, jak kiedyś z M całą niedzielę jedną rozgrywkę przeciwko sobie i komputeroi rozgrywaliśmy. W przewrach biegliśmy obiad gotować na zmiany, jedlismy z talerzami pomiędyz klawiaturą, pupy bolały od twardego krzeszła i noc nas zastała i trzeba było skończyć... No i właśnie odswieżyłam .... Balbinko, nie wiem co powiedzieć, mogę Ciebie tylko wirtualnie przytulić. Ty i tak jesteś dzielna. Idzie wiosna, musi być dobrze I tyle pamiętam i na tym kończę, bo nigdy nie wyślę...No i nowy wątek się pojawił.. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Kosmici 20.03.06, 22:13 I co ja mam zrobic z tym gosciem w tym lochu z robalami? No bo ile mozna robale zrzucac? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Kosmici 20.03.06, 22:24 Eee... to ide sac. M. juz czeka. Leb mi peka i znowu mnie boli gardlo. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:14 Ant, a jaki egzemin wyznaczyli na 8 lipca? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:14 Na aplikacje Widze ze pokrewna dusza Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:17 Kochane robię ewakuację do łóżeczka jutro rano jadę na badanie progesteronu, mam nadzieję, że te zastrzyki coś pomogły.... Buziaki i kolorowych snów Pomysł z winkiem i striptizem bardzo mi się podoba..... papapa Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:19 to już wyznaczyli, szybko. Ja pokrewna dusza, a jak. Prawnik a chce dzieci Wśród moich znajomych prawników to nie za dużo takich Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:21 my mamy dużo znajomych prawników) ale to głónie faceci są) i prawie wszyscy już dzieciaci! po dwoje i po troje dzieciaków mają, a wszyscy maksymalnie 3 lata po trzydziestce... Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:25 Z jednym takim prawnikiem co tez chce dzieci a jest przed trzydziestką to ja nawet sypiamMój ślubny jest jednym z nich... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:22 Są sa tylko się nie przyznają, ja za wzór mam pewna dziewczyne z forum dla prawniczek, mama dwójki dzieci skonczyła sedziowska dostala się na adwokacka i jeszcze pracowala, Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:23 nasz bliski przyjaciel niedawno przydział sędziowski dostał) sądził w sprawie o kradzież kubełka z KFC (pełnego))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:24 DDDD Bebell przeciez nie moge tak rżec w pustym pokoju )))) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:25 też rżałam, jak piotr mi o tym opowiedział) a on sie obruszył i powiedział:"co chcesz, to kradzież z rozbojem była!" DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:28 Rozbrojem to napewno DDD Rozbroił mnie na tysiac kawałków)))) Oj ja tez bym mogła posypiac nie dosc jeszcze ze z prawnikiem to jeszcze takim ktory chce miec dzieci i jeszcze przed 30 tka ale nie ma tak dobrze nawet jedno się nie pokrywa ))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:31 Ant mój taki chętny, bo mu w domu żadne maleństwo nie biega. Chłopak młody i nieświadomy, to łatwiej pokierować Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:28 No dobra, idę do łózka ćwiczyć silną wolę Dobranoc, drogie panie Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:30 śpij dobrze Melba) i niech Ci się przysni to, co Hortice) albo może lepiej nie)) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:30 ja nie miewam koszmarów mam baaardzo realistyczne sny) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:33 Dobra tez lecę spac. Jutro przed 8.00 mam randkę z panem od kuchni) dziś odkryłam, że facet ma na imię Mariusz, a ja do niego: Panie Marku i Panie Marku) nie protestował) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:35 może go Bebellku nauczyli,coby się z inwestorem nie spierał)) A o czym Wy z Ant mówicie, jeśli mogę spytać??? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:48 No i zmilkly ....juz sie boja nalotu gaski balbinki.., by im ptasiej grypki nie przywlekla.... I wiecie co, humorek mi troche wrócił, jak sobie tu poczytałam.....Poważna prawniczka i stiptis.... Zuza, w Poznaniu mam troszke rodziny prawników...wujek sedzia, kuzyn prokurator (chyba jeszcze)a kuzynka na aplikacji sedziowskiej... Dzięki babeczki!!!Jesteście bardzo kochane!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:49 O balbinko rodzinę masz wprost dla mnie )) Moze się do Poznania przeniose)) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 23:07 hehe he - kradzież z rozbojem?? kubek z KFC ?? no ładne klocki!! Zuza - jestem pod wrażeniem twojego postu kochana!! no no - dłuższe to chyba tylko gviazdeczka pisze ) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:51 A propos jaka ze mnie powazna, w zadnym razie, mam zamiar puscic w pył mit ze prawniczki to tylko kariera, sława blaski oklaski ach oklaski)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:55 Balbinka, Ty to masz rodzinkę, no no. Może kiedyś spotkam twojego wujka na sali... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:40 Melbus o moim M bo on ani alkoholu nie lubi ani kawy nie pije nie pali to on taki wiesz ekologiczny jest jak skóra tylko nie mieciutki )) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:42 A Abie wraca 22.03... tak mi sie przypomniało)) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:44 To juz tuz tuz, Spadam bo przeczytałam tylko 2 art, Balbinko Ty się moimi egzaminami nie przejmuj moze jenak wiosenka Cie skusi do wycieczki ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:43 Ant, a na którą aplikacje się wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:43 hehe, załapałam...ekologiczny, mówisz...kup mu herbatkę z guarany)) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:46 Mowisz ze zadziała ale mam nadzieje ze w dobra strone Zuza zawsze myslałam o radcowskej ale ostatnio szale przewaza marzenie o todze z zieloną lamówkąWiec adwokacka A Ty przed , po czy w trakcie a moze w innym kierunku ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:50 na szczęście egzaminy już mam za sobą, jestem trakcie radcowskiej. Zdawaj do niebieskich, my jesteśmy fajni, nie mamy urzedówek, i telewizji jak źle mowią o prawnikach, to o radcach zawsze zapominają Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:53 Niebiescy, mówisz, pomysle )Argumenty masz faktycznie dobre Na którym roku jestes ? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:58 no wyście chyba oszalały!!! tyle postów, nowy wątek i znów prawie setka!!! Melbuś - straszbnioe mi się dziwnie zrobiło jak przeczytałam o tych laskach z forum... gdzie to czytałaś?? Balbinko-nie smuć się proszę!!! ja też często tak myślę i mówię do mężusia- czasami aż mi głupio że mu tak mówię bo on wychodzi z założenia że nieważne czy się uda czy nie to i tak chce być ze mną i już. I że są inne fantastyczne rzeczy w życiu, i że bez dzieci można też żyć i takie tam.. i choć mi ciężo to dobrze jest mieć przy sobie taką kochaną osobę - będzie co ma być. TEN w górze ponoć wie co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 22:59 Jestem na drugim, więc już mogę w sądzie stawać, co jest o tyle fajne, co strasznie stresujące. I moja prolaktynka z każdą rozprawą rośnie) Ja ci mówię Ant, niebieski jest ładniejszy.. A Balbinki wujka pewnie spotkam na praktykach i da mi do domu masę uzasadnień Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 23:01 Baby lece chociaz godzinke pouczyc się bo inaczej zileony czy niebieski nigdzie nie zaznacze sowjej obeności a tego bym nie chciała oj nie Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 23:05 Ja też mówię dobranoc, bo jeszcze masa roboty przede mną, a tylko pół strony udało mi się napisać. Śpijcie słodko... Ps. Ant, dopiero marzec, jeszcze zdążyć te wszystkie kodeksy wkuć Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 23:06 No to i ja sie melduje Od razu sie przyznaje nie mialam kiedy pisac i nie bede miala poki co... no chyba, ze z domku poznym wieczorem (jak maz nie widzi). Nawet w piatek zaczelam w pracy pisac ale nie skonczylam juz niestety Za to weekend mialam naprawde super - calkowicie oderwalam sie od rzeczywistosci (czyt. dom-praca-dom i zero spacerow). Prawie cala sobote spedzilismy na Starowce. Wybralismy sie na 17 do Dominikanow na msze - Bebell i Ant (o ile sie nie myle) byly w niedziele rano Apropos Ant - jakiego koloru jest Wasze autko? Stalo na swiatlach w Al. Solidarnosci i tak sie przygladalam i przygladalam... Pewnie niedlugo wyrwe Stokrotke na spacerek - oczywiscie jak sie zgodzi Mniej wiecej przeczytalam co slychac u Was kochaniutkie Pitulac - gratulacje!!! Erga - powtarzam sie, ale co tam... psiaczki sliczne! Balbinko - nie martw sie bedzie dobrze Jak tylko bedziesz chciala sluze namiarami na brata Franciszka - dziwny facet ale najwazniejsze, ze skuteczny Lalisia ostatnio tez cos nie pisze - pewnie zajeta Amelka... No i nasze Gwiazdeczki - mam nadzieje, ze niedlugo opuszcza szpital! Pozrawiam Was bardzo mocno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 23:16 ja z wami zwariuje!!! nowy wartek, a one tyle postow natrzaskaly!!! boshe!! Melbus - tytul boski!! no i podaziwiam za wstrzemiezliwosc!! Ergus - psiaki cudne. tedz bym chciala, ale ... Balbinko - ja tez zapraszam do w-wy, i obiecuje rundke honorowa yarisiem... a tak wogle to mocno utulam tylko przyjedz. i nie czekaj lata... ja sie chyba tez do tego Kocurkowego mnicha udam ... KOcurku - witamy i przypominamy o koniecznosci meldowania sie przynajmniej raz dziennie na forum DD Antus - winko i striptiz - bomba plan - co do rury (do tanczenia) to sluze moja w kuchni D Ja tez prosze o insytrukcjie do tej planszy kosmitow z robalami, bo sie mi rura urwala ( i dalej nie wiem co robic. lunatk jednak fajniejszy no i masz babo placek - wiecej nie pamietam. No i news: pisze do was po pierwsze primo z wyrka, a po drugie primo z laptoka. MAM net wlaptoku)) HURRRA!!! Branoc laski... jutro dopiero wtorek Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Topimy pociannę:) 20.03.06, 23:18 Juz 2 raz mi sie w poscie "news" na czerwono zrobil, ki diabel??? to niechcacy. jeszcze raz branoc Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Kosmici 21.03.06, 00:01 taki stwor po lewej stronie musi zjesc jednego robala. i wydalic. a mucha potem na to siada, i jak znowu kazecie jej latac, to wpada w pajeczyne. i chyba potem po nitce mozecie przeskoczyc do dziury na prawo od rury. a przynajmniej tak jakos ja zrobilam i zadzialalo. Lunatyk fajniejszy i szybszy, ale tu niesamowity ten swiatek i grafika... Nasi goscie z kolacji wlasnie wyszli... Dobranocka. Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 07:15 oj widze ze jajestem bardzo ale to bardzo do tylu nawet nie widzialam nowego watku witam sie wiec z wami co u mnie napisalam w starym watku Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 07:23 aha ide dzisiaj z amelka na pierwsza wizyte do lekarza wazylam ja tak mniej wiecejna starej wadze w domu i wedlyg niej ma 3150 czyli ladnie przybiera na wadze co zreszta widac juz ma 2 brode. Jest nadal grzeczna wczoraj jak zasnela o 11 to budzila sie tylko na jedzenie i spala dalej wkoncu o 17 musialam ja wybudzic zeby w nocy spala no i po kompieli spala dalej a nawet jeszcze spi))) Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 07:39 img111.imageshack.us/img111/7711/p31602939vr.jpg img229.imageshack.us/img229/5186/p31702961ru.jpg img229.imageshack.us/img229/1589/p31302929vn.jpg img229.imageshack.us/img229/7761/10002484zl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 08:25 Witam wiosennie, Lalisiu mała Amelka prześliczna Balbinko ściskam Cię mocno, nie smutkuj się tak bardzo, napewno będziesz miala swoje maleństwo już wkrótce. Wycieczka do W-wy to świetny pomysł, napewno poprawi ci humor. Erga pieski są super, ach gdybym tylko mogła wziełabym jednego. U mnie wszystko dobrze, czuję się nawet nieźle. Zaczeliśmy remont łazienki i pokoiku dla córeczki. Postanowiłam spróbowac sama narysowac postacie z Kubusia Puchatka nad łóżeczkiem. Jak mi sie uda to będę bardzo zadowolona, a jak nie to wymyslę jakieś inne dekoracje. Narazie probuje na starych ścianach. Dużo słonka Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 08:51 cześć we wtorek!!! Ależ Amelka piękna-co ja mówię, przepiękna!!! Melba, czy ja kiedyś mówiłam, że ja miewam koszmary? )) ANtuś, nie masz pojęcia jak Cię podziwiam-kiedy Ty dajesz radę się uczyć??? Zresztą po co pytam- dalej zarywasz noce.., a serducho badałaś? czy czekasz na klapsy??? Odpowiedz Link Zgłoś
pitulac Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 08:52 Witajcie!!! Ale żeście nabombały już tych postów?! SZOOOOOOK!!!! zuza1978- fajnie, że miszkamy blisko siebie; może kiedyś się spotkamy? pod koniec roku wyprowadzamy sie ze Zwyciestwa do Dąbrówki za Skórzewem. Troche szkoda, ale juz buduje się dla nas piękny domek erga- psiaki są do zjedzenia!!! Boskie!!! Podobnie, jak Ty piszę pracę, tyle, że licencjacka z socjologii. Oczywiście- wogóle mi nie idzie ma_ruda- rposzę cie nie stosuj tej koszmarnej diety kopenhaskiej- to zabójstwo dla organizmu- tylko go zakwaszisz i zadnych rezulatatów dłuższych nie osiagniesz. niedawno przeszłam diete odchudzającą i zrzuciłam 5 kg. Piłam rewelacyjne krople b-01. Powoduja znaczne zmniejszenie łaknienia i przyspieszają przemiane materii. Polecam, bo działają nawet na mnie- straszliwego zarłoka Melba- jestes barankiem? to tak jak ja! kiedy masz urodziny?? ja musze czekac do kwietnia. To nasz czas!!! Balbinko- ściskam Cie mocno, cóż więcej powiedzieć Lalisia- amelka jest przecudowna!!!! więcej nie pamiętam, ale serdecznie pozdrawiam. Normalnie, w Poznaniu, słońce świeci- jakie licho?? Wiosna czy co?? duza buzka Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 09:12 Witam i ja wtorkowo. Bebel usciski dla ciebie i twoich coreczek Lalisia - Amelka cuda, obie sa cudne!!! Pitulac - mowisz ze to taka zla dieta? mam zamiar ja tylko tydzien stosowac, wiec moze sobie bardzo nie zaszkodzea te krople to skad sie bierze, z apteki? chyba naprawde wiosna przyszla, bo od rana kicham i z nosa mi cieknie DD Odpowiedz Link Zgłoś
pitulac dieta 21.03.06, 09:34 ma_ruda- no podobno ta dieta to koszmar dla organizmu. Porzuć ją dla tych kropli. Kupujesz je w aptece i kosztuja ok 80 pln, ale wystarczaja na okolo 6 tygodni. Pijesz od 2 do 5 kropli na 1 litr wody i wypijasz ten litr codziennie, miedzy posilkami. Po tych kroplach odczuwalam głód, ale jak zaczynalam jesc to roslo mi wszystko w buzi, do kibelka latalam co chwila. Po jakims tygodniu nie odczuwalam do jedzenia takiego pociągu jak wczesniej. Oj, a ja bardzo lubie jesc, bardzo, bardzo. No i tym sposobem poszlo w ciagu miesiaca 5 kg.polecam. A oprocz tego bardzo ograniczylam weglowodany, chleb tylko rano i czarny, no i zero makaranow, ktore uwielbiam. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 09:40 Ot to to Pitulac dobrze mowi ja te diete uz mialam i faktycznie efekt jest super bo gubi sie duzo w krtkim czasie ale dla zdrowia to nie jest wcale dobra, i wcale trwalego super efektu nie daje, Ale krople brzmia ciekawie oj ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 09:24 Dopadłam Was))) Lalisia, zdjęcia SUPER! Ergusi też))) Ergus, dzięki za info odnośnie badań... idę jutro. mam nadzieję, ze pozbędziemy się tych wstrętnych paskudztw....A kysz! na razie tylko Was podglądam, bo pracy dużo jutro zamierzam wziąść wolne. musi się udać... Ant, co z planami? bo cosik mi umyka... albo pomieszałam(( czy Ty się zastanawiałaś nad wyjazdem? a teraz cosik o egzaminach? oświećcie mnie?(( zmykam pozdrowionka)) gdzie widziałyście wiosnę???? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 09:54 Amelia przecudna!!!!! ja też chcę!!!!!!!! Pitulac-ja piszę pracę magisterską koledze ))) swoją obroniłam prawie 3 lata temu Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 10:01 Enterku nic nie pokreciłas tak chce zdawac egzamin na aplikacje, a wyjechac chcial moj M ale na razie odłozylismy te sprawy do listopada z roznych wzgledow. Pitulac Socjologia a wiesz ze Bebelek kosi swoich studentow wlasnie z tego kier ? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 10:51 Łomatko-następna się bedzie odchudzać??? oszalały kobity!!! A właśnie-coś ostatnio zaniedbałyśmy się ze zdjęciami... ja np nie wiem jak wyglądają nasze nowe koleżanki... oj nieładnie tak. zawsze wysyłałyśmy sobie fotki - ale po tym co Melba napisała to aż dreszcze mam... Melbuś - gdzie o tym czytałaś??? Odpowiedz Link Zgłoś
pitulac Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 11:01 Jezu, erga, tez bym chciala, zeby ktos napisal za mnie te prace. kolega powinien po stopach Cie calowac.... Bebell kosi z socjologi? ciekawe z jakiej?? ja pisze prace n atemat opieki palitywnej- temat troche ciezki, ale za to bardzo ciekawy. Erga, mam przyslac na forum swoje zdjecie? serio, serio?? Krople kupuje sie w aptece i na prawde je polecam. Nie maja zadnej chemii- tylko mieta pieprzowa, melisa i koper wloski www.b-01.pl Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 11:08 Hej laski! No pieknie nastukalyscie! Lalisiu, Amelka przesliczna i przeslodka! No nie, wlasnei dostalam maila ze szkoly... ze egzamin jutro jest nie tylko ze slownictwa i wyrazen, ale z tresci tez... no pieknie. W takim razie spadam do nauki! A, moj M. tez taki ekologiczny, niepijacy, niepalacy, kawy nie pije. Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 11:23 Pitulac- my na maila sobie rozsyłamy zdjęcia - bo po co ktoś z zewnątrz ma oglądać Koledze też nie chce się pisać i mnie prosił. szukał kogoś komu mógłby zlecić napisanie i nieźle płaci-to ja zaproponowałam mu że mu chętnie pomogę. Nie wiem czy mi się uda całą napisać ale 1 rozdział już skleciłam Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 11:24 Althea - mój też ekologiczny!! no może tylko czasem lubi się napić Ale ani kawy ani palenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 11:28 No Ergus, jak nabedziesz juz wprawy to moze z tego wlasny biznesik powstanie)) A ja sie dzisiaj spiełam z szefem najwyzszym, ale tak delikatnie, zobaczymy co z tego wyjdzie, Rozmawiałam dzisiaj z jedną dziewczyna ktora prowadzi niedaleko mojej pracy sklepik z uzywanymi ciuszkami dla dzieci ciuszki ma bardzo fajne, i ma w drodze trzeciego dzidziusia, a jest mniej wiecej w moim wieku, i zadowolona, maja z M ten sklepik i nie narzekaja a tu czlowiek musi siedziec po te 8 godz i jeszcze uczyc się wieczorami to wszystko jakies nie takie, Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 11:46 Yo! Erga- piszesz pracę za pieniądze??!!?? o matko)) Antuś- zrobimy własną knajpkę i będzie ok)) luz-blues)) a jeśli chodzi kolor na todze to nasz najlepszy przyjaciel tez zdecydowanie uważa, że niebieski jest najbardziej okej)) Ma_rudka- świetnie, że laptok działa!!! teraz możesz do nas pisac przyjmujac dziwne pozycje) Pitulac- i owszem koszę z socjologii) właściwie każdej, bo prowadzę coś w rodzaju wstępu do socjologii. a specjalizuję się w socjologii polityki, kultury i edukacji oraz problemach społecznych (matko, ale mi sie kiedys chciało???). ta opieka paliatywna to pod problemy spoleczne u nas w Instytucie by podpadala, ale jak jest w Poznaniu to nie wiem??? Kocurek- fajnie, że zajrzałaś choc na chwilkę) wysyłaj chociaż posty z tekstem "u mnie ok")) Althea- to Ty masz niezły ten poczatek kwietia! 03.04 egzamin a dzień później ten ząb( będziemy Cię wspierac!!! Anialm- ja rozumiem, że ślub blisko, ale Ty się jednak nie forsuj za bardzo! I jak po powrocie Nuli do przedszkola?? pomogło na długie spanie?)) Balbinko- Ty się nie wykręcaj! i do lata nie czekaj! pakuj się w pociąg i przyjeżdżaj! tu trzeba działac szybko! po co czas tracic????? Cytruś- czys Ty juz wyzdrowiala?? czy zaniemogłas już całkiem biedaczko??? daj jakiś cynk! kissy Laski ps. Melba- ten sen Hortiki) zaraz koszmar) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 12:01 Bebelku i na tym jeszcze nie koniec. Mam po prostu urwanie glowy... do tego jeszcze ustnie i pisemnie ksiazka, egzamin ustny i dwie czesci pisemnego (jedna 80 min, druga 5 godzin). Dopiero pod koniec kwietnia bede mogla odetchnac. Marudka, nie mam jak laptopik! A czemu to tyle czasu zajelo? Bez kabla juz nadajesz, tak? To Abi jutro wraca, tak? Pewnie wypoczeci obydwoje z kamyczkiem. Mam nadziej,ze zaraz zda relacje! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 12:12 Ano za kasę piszę... muszę oddać pożyczone pieniązki na autko ) Swojej własnej nie pisałam hihi ale mam już na swoim koncie 1 magisterską, licencjacką i jakąś pracę zaliczeniową (coś w stylu licencjata) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 12:17 Erga to odrabiasz Bebelku to ja Cie prosze zrobmy cos szybciej bo mnie tu dzisiaj z rownowagi wyprowadzili totalnie, az mi się chce trzasnac drzwiami i powiedziec a teraz ide prowadzic kafeje i mam was gdzies) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 12:19 ja tez che kafejke!!!!! wezmiecie mnie do spolki???? co??? pliz... tez ma dosc : ( Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 12:23 O no to mi się podoba, to kiedy zaczynamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 12:24 Moge juz trzasnąc drzwiami ?I zostawic ich tu z ich humorami ? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 12:26 No to wy otwierajcie knajpkę a ja przyjadę do was na kawę i ciastka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 12:53 Czesc Laseczki! Bebelku - melduje wszystko ok Robie sobie chwilke przerwy na lunchyk i sprawdzam co tam u Was Lalisia - Amelka przesliczna!!! Widze, ze temat diety dominuje Moja ginka - rok temu po poronieniu powiedziala - jezeli chce Pani starac sie o dziecko szybko, prosze nie stosowaz ZADNYCH DIET!!! Tak wiec, mimo tego, ze przybylo mi tu i owdzie (delikatnie - ale zawsze) oraz mimo nadchodzacej wiosny nie odchudzalam sie... Z dieta pewnie zaczekam az sfinalizujemy nasze plany rodzinne (chcemy zachowac krotki odstep) Antus, Marudka - ja tez mam dosc tej pracy - najchetniej nic bym teraz nie robila... ale musze pozamykac sprawy. Jak juz bedzie ta kafejka to chetnie bede sprzatac!!! Ciekawe co tam u Gwiazdeczek? wiecie cos? Milego dzionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 13:31 Witam wtorkowo! O, widze, ze sie kafejka klubowa szykuje - miejsce na spotkania bedzie jak znalazl!! ALthea - rzeczywiscie ciezki okres Cie czeka! 5 godzin pisemny!!! Bosshe, ja na maturze ledwo tyle wysiedzialam, myslalam, ze zwariuje! Erga - podziwiam szczerze, dla mnie pisanie pracy bylo koszmarnym koszmarem! Marudko - nie ma to jak laptok z netem, co? nie moge sie doczekac, kiedy bedzie cieplej i bede zasiadala sobie z nim na balkonie... Lalisiu, Twoje dziewczynki cudne! MIlego popoludnia! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: W warszawie snieg sypie :( 21.03.06, 13:58 patrze przez okno, a tu snieg, kurcze, przeciez od wczoraj wiosna, nie??? a moze wiosna o tym nie wie, ze od wczoraj ona formalnie urzeduje??? moze trzeba jej jakos to powiedziec???? .... wiecie, co? chyba rzuce te diete, mam w nosie. tak wlasnie sobie wczoraj myslalam czy starajc sie o mlode moge sie odchudzac i to tak drastycznie. i chyba dam sobie spokoj. szczegolnie ze na @ czekam i nie chce zeby za pozno przyszla Antus - to co wychodzimyz roboty, teraz??? Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa jestem, jestem 21.03.06, 13:59 tylko za Wami nie nadążam także poki co najważniejsze to gratuluje nowej zaciązonej, Potwors!!!!!! samych dobrych chwil przez najblizsze 9mcy. a ja teoretycznie wyzdrowialam, ale kaszel z charchaniem wciaz mam, nie jest zle. wiecie, doznalam olsnienia - jestem zazdrosna. ale naprawde zazdrosna - o ciaze koleżanki i o to, ze od kiedy zaciazyla, nie jestem już partnerem do rozmow, ona teraz w kontakcie z mamami, mają wspolne tematy. a ze mną wspolny temat to tylko jezyk, bo chodzimy razem do szkoly ale na inne kursy. i ogolnie, jak jej wspomnialam wczoraj,z e jutro mamy termin w spr. invitro, zero reakcji - caly czas byla skupiona na tym, ze dzis szla do lekarza po raz 1 i jak to bedzie. bylo mi przykro bo ja taka głupia jestem, ze zawsze sie interesuje tyym, co u innych, jak sie czują, co czują itp. a ją, od kiedy zaciazyla, nie interesuje nasz problem. pie.. to. przestaje sie interesowac jej ciazą. tym bardziej, ze ona i jej facet to typy chorujące na ciaze, nic nei wolno robic, najlepiej lezec, hehe. kuwa, kuwa, kuwa.... musialam se ulzyc! Konsul szaleje, rosie jak na drożdzach ale strasnzie sie drapie i ma lekki lupierz - zmienia siersc z dzidziusiowej na doroslą i zęby tz. doszlo do tego, ze ma troche mleczakow, troche stalych - ma tez w jednym miejscu dwa: mleczaka i prawdziwego, hihihih. co ja wam chcialam jeszcze napisac.... nie wime! ze was caluje!!!!nowe foremki tez - na powitanie dodatkowo Czy z Gviazdką już wszystko w porządku - nadal lezy w szpitalu, prawda? usciskajcie ją ode mnie chocby w smsach. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: jestem, jestem 21.03.06, 14:09 czesc cytrusku-coś ostatnio mało się pokazujesz.. To pitulac zaciążyła )) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa sorry za pomyłke!!!!! 21.03.06, 14:12 Pitulac - gratulacje sory Potwors - ty nie zaciaylas, tak? jesli nie - zycze jak najszybszej ciazy same gafy popelniam....do dupy jestem Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: sorry za pomyłke!!!!! 21.03.06, 14:16 > same gafy popelniam....do dupy jestem Cytrusia - nie przesadzaj dobrze!!!!!!!!!!! ???? cieszymy sie ze jestes i juz ci lepiej. sciskam mocno Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: sorry za pomyłke!!!!! 21.03.06, 14:17 Cytrusku-no co ty!!! Buziak dla ciebie na poprawienie humorku!!! jesteś kochana i już!!! proszę tu bez takich haseł!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: sorry za pomyłke!!!!! 21.03.06, 14:21 no to zdnaie to byl moment mojej slabosci, nie jest zle. fajnie, ze są takie kochane babki, jak na tym forum. ciesze sie, ze jestescie o! Erga, a co z tymi Twoimi torbielami 0 czy bezie znow zabieg? bo chyba dobrze przeczytalam ze cos ci wykryli, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 SMS od gviazdki 21.03.06, 14:19 zapomniałam wcześniej go napisać: "Witam wtorkowo! co u ciebie i na forum? moje leniuchowanietrwa,jutro mam USG i badanie i jeśli będzie OK-wychodzę! Pozdrowionkadla ciebie i dziewczyn!" napisałam jej w skrócie co u nas Odpowiedz Link Zgłoś
pitulac Re: jestem, jestem 21.03.06, 14:16 tak, tak, cytrusku, to ja!!! Ale i na Potworsa przyjdzie czas cytrusek, nie przejmuj sie za bardzo ludzmi; tak naprawde wszystcy jestesmy egostami i myslimy o sobie. Rzadko kiedy spotyka sie takie grono fajnych i cieplych kobiet, jak tutaj. Uszy do gory, mysl pozytywnie, a zludzmi - to milo, uprzejmie i troche na dystans, bo to bardzo pomaga uniknac rozczarowan. Erga, podziwiam bardzo CIĘ za to, ze piszesz te prace. Fiu, fiuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: jestem, jestem 21.03.06, 14:23 ja tylko piszę prace do których nie trzeba żadnych zdolności )) typu marketingu i tym podobne, a teraz turystyka czyli pisanie o niczym. takie tam lanie wody i sciąganie informacji z netu. To nie to co moja praca badawczo - analityczna.. Odpowiedz Link Zgłoś
pitulac Re: jestem, jestem 21.03.06, 14:26 erga, ale powiem Ci, ze strasznie mnie zmotywowalas do roboty nad moja praca. Normalnie przychodze dzis do domu i trzaskam rozdzial. Lenistwu- mowie dosc. Mam przeciez ciekawy temat i nie jestem głąb. Dziękuję Ci, Kobieto Zdolna!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: jestem, jestem 21.03.06, 14:27 mnie też nie zawsze się chce.. ale po troszkę piszę. czasem więcej czasem mniej i powoli do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: jestem, jestem 21.03.06, 14:36 ze nie powiem, ze mnie zmotywowalas! musze sie obronic do wakacji - nie ma juz zmiluj sie! a praca nietknieta.... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: jestem, jestem 21.03.06, 14:39 I ja jestem Amelcia cudna, a to zdjecie ze starszą siostrzyczką boskie. jestem wpieniona maksymalnie. Nie pytajcie mnie, kiedy otworzę, pliiiiz! Był magik od scian, termin-minimum 2 tygodnie.Gdybym wcześniej wiedziała,że tamten buc pójdzie w tango, ścianki już by stały!!!! GRRRRRR!!! Dla poprawy humoru ogłaszam koniec wstrzemięźliwosci.Czuję ,ze test owu będzie dodatni jutro, ale zaczniemy dziś...ma być dziewczynka)) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: jestem, jestem 21.03.06, 14:42 Erga, na gg mi ktoś opowiedział. Bądźmy bardziej ostrożne. Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: jestem, jestem 21.03.06, 14:55 No tak, ja nie zaciazylam - niestety! ale mam nadzieje, ze wczesniej czy pozniej mi sie uda - moze Twoja pomylka to prorocza?? Ale jakos w tymm cyklu nie czuje, zeby mialo sie udac. Aha, i ja tez mam podobne odczucia: czasami czuje, ze dla dziewczyn, ktore sa w ciazy nagle przestaje byc partnerka do rozmow, bo NIE WIEM, tak jakbym byla niewtajemniczona, a niektore czasami tak sie jakos obnosza z ciazowymi sprawami,jakby reszta swiata kompletnie przestawala sie liczyc. No i podobnie bywa, jak juz urodza. No bo i fakt, na ciazach i dzieciach sie nie znam, i tylko moge wysluchac - tylko ze ja bardzo chetnie porozmawiam i wyslucham itp, ale nie znaczy to, ze jakies tam moje sprawy przestaja byc wazne. calusy Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: jestem, jestem 21.03.06, 15:09 patwors, a co zrobic w tym levelu z 4 zaworami i dwoma drabinami? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: jestem, jestem 21.03.06, 15:27 wlasnie co tam trzeba???? tez tu utknelam Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: jestem, jestem 21.03.06, 15:27 no, skłoniłyście mnie do głębszych refleksji nad sobą tym co piszecie) mam nadzieję, że udaje mi się nie dominować moja ciążą w tematach rozmów ze znajomymi, ale przyznam się, że pewności nie mam, bo wszyscy o to pytają i tak się rozmowa kręci wokół jednego tematu, ale ja często wcale tego nie chcę... Cytrusiu, a czy Konsul się już porządku nauczył??? czy nadal po nocach z nim wychodzisz?? Melba-wspólczucia w użeraniu się z fachmanami, Ty sobie może od razu wrzuć na luz, bo to na pewno zmarnowane zdrowie- mówię Ci to jako pracownik firmy budowlanej od 6 lat brrrrrrr. tego aspektu swojej pracy nie lubię... Czy to już jest ta wiosna, którą miały do nas wrócić Atka i Pszczoła??? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: jestem, jestem 21.03.06, 15:30 A ooo własnie Pszczoła i Atka powinny wrócic przeciez to wiosna jak by nie było kalendarzowa wiosna Moze jakis zbiorowy mail czy jakies wołania)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: jestem, jestem 21.03.06, 15:34 OOOOOOO !!! ja jestem za zbiorowym mailem i za wolaniami za Atka i Pscola Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: jestem, jestem 21.03.06, 16:04 Hortika, to nie chodzi o rozmowy ciazowe. problem pojawia sie wtedy, kiedy przestaje sie przez to dostrzegac innych. Wiec mysle, ze to nie Twoj przypadek... Kosmitki, trzeba male zaworki ustawic tak, zeby czerwone koncowki w pionie byly, a potem przekrecic duze kolo.. Aha, i dlaczego uwazacie, ze dieta Marudki jest niedobra dla organizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: jestem, jestem 21.03.06, 16:22 Ja przedewszystkim jestem zdania ze jak się Marudka stara o Marudkowego Maluszka to nie powinna się odchudzac i juz czy ta czy inna dieta, ma jesc zdrowo i tyla Marudzia moj szef miał nie wątpliwie dzisiaj okres tak meski Normalnie szał, to compomyslimy o tej kafejce ? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: jestem, jestem 21.03.06, 16:27 no i ja jak grzeczna dziewczynka, slucham sie kolezanek z forum i powiedzialam diecie NIE!!! wole byc gruba i z marudkowym maluszkiem (podoba mi sie) niz chuda. mojej szefowej nie bylo w pt i pn, dzis ju zo 15 wyszla wiec jeszcze mnie w tym tyg nie wkurzyla, ale o kafejce pomyslmy, pomyslmy!!! koniecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: jestem, jestem 21.03.06, 17:01 Jeżeli choddzi o Pszczołę to kiedyś pisała że do kwietnia ma przymusową przerwę... więc jeszcze 2 tygodnie i powinna się pojawić!!!! mój tato olewa juz energoterapeutkę i powiedział że z nami nie jedzie! a wszystko przez moją torbiel... sama nie wiem co o tym myśleć. A ja pewnie jeszcze raz pojadę i obaczym co będzie Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 148 post mój ;)) 21.03.06, 17:13 na wiosennym wątku )) Wrociłam z pracy, obiadek lecę robić, a wieczorkiem idziemy świetować i się integrować )) Odpowiedz Link Zgłoś
anhes Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 17:33 i ja witam na nowym wątku... wiosennie witam Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 17:52 a ja tak poczulam wiosne ze wlasnie umylam lodowke, tzn polki i szuflady ... a niech poczuje i ona ze sie cieplo na dworzu robi)) ale mi odbija ...DD Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 19:13 Czesc Dziewczynki Gdzie wszystkie jestescie? Jakos przycichlo... ale przynajmniej na biezaco jestem Bebellku, jak masz jakies zdjecia z mieszkanka to chetnie obejrze. Moge podeslac Ci wstepna panorame naszego lokum - wstepna bo maz robil probe panoramy Jeszcze mam pytanko o ta msze dla maluchow u Dominikanow - o ktorej jest godzinie? 10.30? Moze kiedys sie wybierzemy Ergus, jezeli czujesz ze energo Ci pomaga - to mysle, ze jak najbardziej powinnas isc! ale nic na sile! Zaraz zabieram sie za pracke niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 19:17 Hej dziewczyny ja też melduje sie na nowym watku, niestety mam mało czasu i najczęściej kończy sie tylko na meldowaniu, ale cały czas Was podczytuję zaciążonym gratuluję : Pitulac Gviazdce szybkiego powrotu do domku /u mnie 25dc, ale nie wiem nawet czy ovu dobrze jest zaznaczona przez ff www.fertilityfriend.com/home/10cb8f pozdr, będę sie starała częściej do Was zaglądać Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Sam romantyzm;wiosna przyszła na moje osiedle 21.03.06, 19:38 jechalismy windą z młodym.Wskazał paluszkiem haczyk pod sufitem windy i powiedział: -O, ktoś balonik powiesił Obejrzałam ów 'balonik' i dodałam: -I nawet napluł do środka A mój mąż prawie umarł ze smiechu.Zgadnijcie, co to było? P.S Boże...gdzie mi przyszło mieszkać... Odpowiedz Link Zgłoś
pitulac Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 19:49 witajcie wieczorkiem. wlaśnie wróciłam z oglądania domku- normalnie rośnie w oczach. A propos diety- dieta kopenhaska bardzo zakwasza organizm z powodu dużej ilości białka i braku innych składników. Ponadto diety bardzo niskokaloryczne nie są również wskazane, ponieważ organizm przyzwyczaja się małej ilości kalorii i obniża swoje zużycie kaloryczne. Lepiej zrezygnować z "białej śmierci" czyli soli i cukrów. Przeżywam mały kryzys- to moj 30 dzien od ostatniej @ i zaczynam się bać, że ona zaraz przyjdzie. Co prawda nic na to nie wskazuje, bo bola mnie piersi (bardzo)... Ginekolog powiedział, że mam przyjść dopiero za dwa tygodnie, bo teraz nie będzie nic widać. No chyba się cieszę, ale i dołuje sorry, ze tak marudze... Odpowiedz Link Zgłoś
pitulac Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 20:45 no tak, Laski ogladają M jak miłość.... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 20:46 a ja się dziwię, że forum zamarło;P Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 20:46 Ja nie. Wlasnie wrocilam z zajec. No i mam jeszcze troche do napisania. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 20:56 a ja właśnie wrócilam z kolejnego USG. Bąbel ma 5,2mm!!! Przez tydzień urósł o 3,2mm)) serce robi puk-puk-puk!! Niestety kosmówka się odkleja( krwiak ma ponad 1cm( mam lezec i się oszczędzac... przy Tośce mało realne... ale jestem dobrej myśli, bo zadnych krwawień ani plamień nie mam... mam nadzieję, że się wchłonie... ściski wieczorne Kasia ps. kocurku- msza rodzinna na Freta jest o 10.30)) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 21:00 Bebelku, jak sie ciesze, ze Tadzio tak pieknie rosnie! No i serducho puka slicznie! Mam nadzieje, ze krwiak sie szybko wchlonie. Wiem ze przy Tosi ciezko odpoczac, no i jeszcze mieszkanie i fachowcy, ale moze troche rodzinka ci pomoze? Buzka! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 21.03.06, 21:03 Beblku ciesze się na to puk puk i ze zdrowo rosnie, i niestety Tosia musi odpuscic nie ma mocnych lez w ciagu dnia ile się da jak na spacer nie wyjdzie to tez się nic nie stanie, bedzie musiala się troszke nauczyc zajmowac sama sobą, Trzymaj się cieplutko, jezeli tylko bede mogła w jakikolwiek sposób pomoc to dzwon, pisz, Odpowiedz Link Zgłoś
pitulac dół 21.03.06, 21:13 troche sie martwie i ciesze zarazem dzis jest 30 dzien od ostatniej @ i mam nadzieje, ze nie przyjdzie. A przynajmniej nic nie wskazuje na to. Cycuchy mnie bolą, nawet bardziej niz przed @, no i bolą mnie już dobry tydzien albo dwa. Ginekolog powiedzial, ze mam przyjsc do niego dopiero za dwa tygodnie, bo teraz nic nie bedzie widac. No i boje sie,czy wszystko bedzie dobrze, a z drugiej strony jestem dziwnie spokojna, ze bedzie dobrze. przepraszam, ze tak marudze... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Pitulac.. 21.03.06, 21:15 jeśli chcesz się uspokoic powtórz badnie beta hcg i zobacz czy prawidłowo przyrasta) lekarz ma rację: teraz jeszcze nic nie widac)) ściskam kasia Odpowiedz Link Zgłoś
pitulac Re: Pitulac.. 21.03.06, 21:19 bebell, dzikuje i gratuluje oczywiscie serduszka pukajacego Sciskam mocno Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pitulac.. 21.03.06, 21:23 Bebelku, Pitulac,zobaczycie-wszystko będzie dobrze... rozsypał mi się worek z fachowcami, a termin 1 kwietnia znowu robi się realny... Orzeł wylądował i oznajmił,że jest gotowy do pracy i postawi mi ścianki w 4 dni)) Odpowiedz Link Zgłoś
pitulac Re: Pitulac.. 21.03.06, 21:27 no musi byc dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! a scianki tez beda gotowe w 4 dni- muszą być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdraiwam i dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Pitulac.. 21.03.06, 21:32 Grzecznie się melduje! Marudko super ze laptop już w sieci. Co za luksus pisanie z łóżeczka Lalisiu – ciesze się że maleńka taka grzeczna – ładnie śpi i przybiera na wadze. Alicja ślicznie pozuje z siostrzyczką do zdjęć. No i Ja grzecznie pytam, gdzie ta druga broda???? hę??? Nika – fajnie ze się odezwałaś widze że remonty przed pojawieniem się maleńkiej idą pełna parą. I koniecznie prześli fotki swoich malowideł pucharkowych na ścianie. Nie wiem czy mówiłaś – ale jakie imię macie wybrane dla córeczki? macie już coś an myśli? Pitulac i Zuza – ja mieszkam na Sołaczu to całkiem blisko Winograd jakby co czy mogę się podłączyc do spotkanka… Pitulac – a wiesz o mały, maleńki włos byśmy mieszkali w Dąbrówce…. Koniecznie poproszę też zdjęcie – zrewanżuje się No i nie martw się że cię troszkę ciągnie jak na @, czasem tak jest. Mnie bolało na początku (czasem jeszcze trochę pobolewa), Fantaisie też … a przecież macica się rozciąga żeby maleństwo miało gdzie mieszkać. Główka do góry! Nie wolno teraz się martwić, trza o siebie dbać! Cytrus – jutro będę myślałm z tobą jak będziecie na tej wizycie. A jak się czujesz przed wizytą? No i bez takich mysli że do d… ktoś tu jest!!! Wszystkie są kochane i wyjątkowe i w ogóle… Enterku – koniecznie weź wolne Ty nam się zapracujesz kochana!!!! Jak tam przygotowania do ślubu, sukienka jakaś nowa na oku… a może biedactwo czasu nie masz? Super że być może Gwiazdka już nie długo wróci do domu… tyko teraz chyba będzie musiała się oszczędzać. Melba – Ja podobnie jak Erga jestem wstrząśnięta tym forum… gdzie o tym czytałaś? A skoro koniec wstrzemięźliwości to może Kubę gdzieś wyślecie do babciu czy cóś… bo po takim czasie to różne rzeczy mogą się dziać Historia z "balonikiem" boska... Bebell – to twój skarbek rośnie jak na drożdżach przez tydzień 3,2 mm … wow! Mam nadzieję, że krwiak szybko sam się wchłonie… i oszczędzaj się ile to możliwe! Koniecznie. Rany.. gazeta dzisiaj chodzi jak krew z nosa…. koszmar. jeden post otwiera się 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Pitulac.. 21.03.06, 21:33 Bebelku, gratuluje serduszka!!! odpoczywaj ile sie da! dzieki za godzinke mszy - postaramy sie kiedys wybrac, bo wiele juz slyszelismy o tej mszy Pitulac, bedzie dobrze - czas szbyko leci. Ja sama ciagle marudze i zawsze wynajduje problem... najpierw sprawdzilam bete (pierwszy wynik b.wysoki a drugi jeszcze wyzszy)no i po drugim wyniku martwilam sie, ze za wysoki i to pewnie jakies zabuzenia. Na wizyte wybralam sie w 7tc i widzilam serduszko - a gdbym zobaczyla sama 'nereczke' - zamartwialabym sie czy bedzie bilo... potem kolejna wizyta i strach przed nia itd, itd... wiec jak widac dolki beda ciagle - taka juz nasza natura Melba, taki fachowiec to prawdziwy orzel... mam nadzieje, ze dotrzyma slowa! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: dół 21.03.06, 21:29 pitulak, a marudź, marudź , tutaj wolno!!!!Tylko proszę o więcej optymizmu!!! oszczędzaj się, nie forsuj....i musi byc dobrze!!! Bebelku!!!Kochanie, no to do łózka i zero biegania i dźwigania!!Wypij sobie dzis meliskę na uspokojenie, bo stres teraz najgorszy!Popatrz na Anialm, poleżało dziewczę kilka tygodni i już moze spacerować!!!Megi krwiak tez zniknął! Proszę włączyć pozytywne myslenie ale mi to już!!!!Najważniejsze,że serducho wali jak oszalałe! Melbus a czego dotycza te ostrzeżenia??A balonik....superowy... Marudko, po dziecięciu będziesz sie odchudzać!!! Cytrusiku, jam tez pociągająca...juz mi chusteczek zabrakło.... feromonko, no to teraz czas oczekiwania... Zuzko, jeszcze mam kilku w zanadrzu, ale w innych miastach...plaga ci u nas tych prawników.... Erguś,a ja bym sie jednak na twoim miejscu wybrała... Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: dół 21.03.06, 21:48 Dzisiaj rodzice zabrali mnie do wielkiego sklepu z sukienkami... no i tylko wpadłam w kompleksy i dół... Cokolwiek bym na siebie nie założyła wyglądałm fatalnie... mam jakies czerwone kropki na dekoldzie, jestem strasznie blada (od tego przebywania tylko w łóżku), i mam całkiem spory brzuszek jak na początek 4 miesiąca... Gwiazdko jakbys mnie zobaczyła to bys pozbyła się kompleksów. Teraz mam juz w pasie 81 cm, a było 64... więc poszłam szerko. W bioderkach 92 cm, w biuście 94.. więc nic nie leży. A kobieta w tym sklepie to wcale mnie nie słuchała - mówiłam jej ze skromne proste sukienki, bez cekinów, różyczek, w całości (nie gorsety), i żeby plecy miały zasłonięte na tyle żebym mogła staniczek założyć no i żeby nie były beżowe bo blada jestem. To ona chyba na złość przyniosła mi wszystkie beżowe, szaro-bure, z cekinami, różami itp. ... No i brzucho widać już bardzo... Koncepcja mi się posypała... doszłam do wiosku ze nie mogę ubrac sukienki (a tym bardziej zamówić w internecie), mam w związku z tym doła-giganta. Nie wiem w co się ubrać - garsonka...??? ... nie noszę. CZARNA ROZPACZ, a do ślubu zostało tylko tzry tygodnie A na dodatek moja oszukańcza firma oskubała mnie na pieniądzach za luty pracowałam w lutym 2,3 miesiąca a oni zapłacili mi ze zlecenia tylko 1,3... : ( jak zobaczyłam dzisiaj wpływ na konto to się poryczałam, i tak ryczałm cały ranek... wiedziałam że mi nei zapłaca w marcu,a le w luty prawie cały przepracowałam... B doszedł jak mi to policzyli - wyobraźcie sobie, że skoro nie mogli zabrać z etatu (bo muszą wypłącić 100%), to ze zlecenia zabrali mi tyle zebym dostała 2,3 całej pensji (etat + zlecenie).... a Ja jak ostatnia idiotka poświęcałam się dla tej firmy... siedziałam po godzinach, brudy wyciągałam na prostą... och! az sie wszystkeigo odechciewa, tylko płakac sie chce... Smęce i marudzę... I z góry uprzedzam, że do piątku nie będę mogła zajrzeć na forum bo B jedzie na targi do Łodzi i bierze laptopa ze sobą, a Vaio jeszcze nie podłączone do internetu. Teraz pooglądam sobie o takich którym w życiu niczego nie brakuje i nie mają takich problemów z kasą jak Ja - Magdę M. .... Odpowiedz Link Zgłoś
pitulac Re: dół 21.03.06, 22:04 Anialn, tak mi przykro..... Nie wiem co powiedzieć. Czy myslalas moze o tunice ze spodniami?? spodnie i do tego dłuższa tunika z dużym dekoltem, który odciagnie uwagę od brzuszka. no a pracodawca- koszmar.Takie wlasnie przyklady coraz bardziej przekonuja mnie, ze nie warto pracowac na 100%, bo nikt, na prawde nikt tego nie doceni. Bardzo mi przykro sciskam Cie mocno i pitulam Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: dół 21.03.06, 22:06 ja bylam na aerobiku, dlatego mnie nie nie bylo ) Bebelek - ale mala Bablica rosnie, jak na drozdzach!!! i serducha posluchalas - zazdroszcze i wez sobie prikaz gina do serca: lezec, lezec, odpoczywac i sie nie denerwowac. wiem ze przy Tosicy trudno ale musiscie sprobowac sciskam was wszystkie Anialm - kotek ty sie nie martw i nie denerwuj. kiecke znajdziesz, pewnie w ostatniej chwili, ale za to jaka szalowa... zobaczysz, zawsze tak jest. a z firmami to juz tak bywa... nie mam sensu sie poswiecac dla pracy. dlatego ja NIGDY nie siedze po godzinach, a o 16.35 patrzac na zegarek mowie: ale sie zasiedzialam D (pracuje do 16.30). Sciaskm cie kochana!!! zobaczysz wszytko bedzie OK! Pitulac - co to za glupie mysli ci o glowie lataja? moze faktycznie zrob bete jeszcze raz?? wtedy sie uspokoisz!! Melbus - ales magika od tych scian dorwala!! brawo!! to kiedy BIG OPEN??? no i balonik rewelacja!!! lece do wanny zmyc z siebie trudy cwiczen. zajze jak sie ogarne Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: dół 21.03.06, 23:42 No a ja si dzisiaj nawet wczesniej wyrobiłam z planem nauki ) Bebelku, co to za DDDD ja wiem ze to nie takie łatwe, ale cóz Tosia trud posiadania rodzenstwa musi zaczac juz ponosic, a Ty masz odpoczywac ile sie tylko da zrozumiano!!!!? Anialm, przykra sprawa z ta Twoja firma, ja juz dzisaj obgadałam z M trud kilku miesiecy bez mojej pracy, i bedzie baardzo ciezko, ale trudno wszak to okres przejsciowy i trwac wiecznie nie bedzie Marudka z tym laptokiem to masz superowo Melba M się usmiał z tego balonika )) Erga pewnie pisze intensywnie Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: dół 21.03.06, 23:43 Balbinko M tez serdecznie zaprasza, nie ma na co czekac przyjezdzaj jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: dół 22.03.06, 08:28 dzień dobry...w srodę Miałam baaardzo ciężką noc Etap wstrzemięźliwosci właśnie się zakończył;już 'po' stwierdziłam,że nie zaszkodzi zrobić świecęno i zrobiłam...a nad łóżkiem mam półki, które leżą na wspornikach, nie są niczym przymocowane, ale zazwyczaj leży na nich sporo różnych rzeczy, więc są stabline. Jak machnęłam nóżkami...jak walnęłam w półkę....spadły na mnie książki.Dobrze,że nie trzymałam tam encyklopedii, bo chyba bym nie uszła z życiem.A mój wredny chłop odkopywał mnie i umierał ze śmiechu. Na szczęście nie mam podbitego lima Odpowiedz Link Zgłoś
pitulac melba 22.03.06, 08:35 Melbus, alez mialas seksualne przygody )) Witam kobietki slonecznie!! W poznaniu swieci sloneczko i chyba pachnie wiosna Rano zrobilam bete i dzis po 14:00 bede miec wynik; pozwole sobie go zameldowac Milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Pitulac;) 22.03.06, 08:45 chyba wolę inne techniki niż ' z książkami na głowie')) A o becie zamelduj jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pitulac;) 22.03.06, 08:57 witam i ja srodowo w stolicy tez sloneczko swieci i chyba pachnie wiosna!!! Pitulac czekamy na meldunek Melbus - ja sobie pomyslam ze jak wam sie uda w tym cyklu (czego zycze z calego serca) - to kazda z nas bedzie po przytulanku robic swiece i zrzucac na siebie ksiazki DDDD a jakie to byly ksiazki Odpowiedz Link Zgłoś
pitulac Re: Pitulac;) 22.03.06, 09:02 A propos technik... Pochodze z Łodzi i od 3 lat mieszkamw Poznaniu. Zaraz po przeprowadzeniu sie do Poznania okazało się, ze niektóre słowa są mi nieznane. Jednym z nich było " kulać się"- w wolnym tłumeczaniu oznaczajace przesunac się, poturlac. Po upojnych zapasach z moim małżem, małż mówi do mnie- A teraz kochana to się kulaj. Najpierw udalam , ze nie slyszlam, a potem zaczelam zastanawiac sie nad nowa technika seksową. Gdy zapytalam małża o co mu chodzi, myślałam, że biedak skona ze śmiechu. Ubaw był okrutny ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pitulac;) 22.03.06, 09:08 Melbuś....normalnie czad..)))) Marudka ma racje teraz wsyztskie bedziemy sobie zrzucac ksiazki na głowę)) TYlko ze ja nie ma ksiazek nad głowa ...trudno przejde się do szafy))) No chyba doszlismy wczoraj z M do porozumienia mentalengo w kwestii najwazniejszej zobaczymy czy nie stchorzy Nie wiem jak sie pisze stchorzy On w ogole ma ciezko z okazywaniem słownym swoich uczuc ale wczoraj az mi się lezka zakreciła w oku, wieszam pranie w łazience i słysze, jak siedza sobie te moje dwa skarby i tatus mowi do coreczki na ucho "wiesz tak bardzo mocno Cie kocham" z taka niesamowita czułoscia w głosie)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pitulac;) 22.03.06, 09:30 Antus - o twoim M to chyba wszystko mozna powiedzec ale nie to ze tchorz, nie??? DDD Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pitulac;) 22.03.06, 09:36 Maruda, tylko szklane antyramy wchodzą w grę Zleciał ma mnie między innymi słownik imion Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pitulac;) 22.03.06, 09:41 a jak szklane antyramy to dobrze, mam nad sofa, moge sie z M przytulac na sofie )) ulzylo mi) kurde slownika imion nie mam, Melbus jak ci nie bedzie juz potrzebny to moze mi pozyczysz??? Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Pitulac;) 22.03.06, 09:20 Witam środowo, na szczęście nie napisałyście tak dużo. Zdążyłam rano nadrobić zaległosci. Melbuś to mialaś dodatkowe atrakcje wczoraj wieczorkiem. Pitulac czekamy na wyniki bety! Marudko podoba mi sie Twoje podejście do pracy. Ja też staram się wychodzić o 16.00. Zwłaszcza teraz nie zamierzam się przepracowywać. Aniulm napewno znajdziesz ładną sukienkę. Ja swoja znalazłam na miesiąc przed ślubem (no ale my wszystko załatwialiśmy w tempie expresowym w niecale 2 m-ce) i jak pojechalam na 3 dni przed ślubem po odbior to wymagala drobnych poprawek, bo w miedzyczasie biust mi sporo urósł i trzeba było dorabiać pasek przez szyje bo gorset to by go chyba nie utrzymał Bebelku cieszę się z maluszek rośnie tak ładnie i ze serduszko bije. Odpoczywaj dużo jak lekarz przykazał. Dziś sniła mi sę Gviazdeczka, ze już dobrze się czuła i wrocila do domku. Oby to jak najszybciej się spełniło. Wczoraj zaczełam proby moich obrazków na scianie, nawet nie wyszło tak źle. Prześle wam probny szkic. Ten byl robiony na starej scianie i bede go musiala zniszczyc, bo bedziemy sciany wygładzać i dopiero pozniej namaluje wlasciwy obrazek. Pozdrawiam i milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Bebelek!!! 22.03.06, 09:29 Usciski srodowe dla ciebie i Bablicy )) Antus - ja tez nie mam ksiazek nad glowa, tylko terarium i zdjecia. bede musiala isc pod polki z ksiazkami ( Melba, a zdjecia spadajace na glowe tez sie licza?? w twardych ramkach sa.... jak myslisz??D Nikus - a jakies zdjecia tej tworczej pracy beda???? Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Bebelek!!! 22.03.06, 09:51 zdjęcia wysłałam jakies 5 min temu , mam nadzieję ze dojda. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Bebelek!!! 22.03.06, 09:54 melbuś - ale się uśmiałam z tej świecy - mam bujną wyobraźnie )) antuś - fajnie tak usłyszeć takie słowa u własnego faceta... pitulac hehehe - no w życiu bym nie zgadła co to znaczy kulać )) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Bebelek!!! 22.03.06, 09:56 nika - prosiaczek super!!! ty tak sama go namalowałaś??? czy z czegoś odrysowujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Bebelek!!! 22.03.06, 09:56 Kochane jestescie) ale wiem to juz od dawna) generalnie nie jest źle: W ma przestoje w pracy (co za tym idzie z kasą robi się trochę krucho) ale za to jest w domu) nic nie dzieje się bez przyczyny) i nie ma tego złego) odciąża mnie przede wszystkim w opiece nad Tosicą, więc Łasica nie skacze już po mnie) na szczęście pani doktor nie kazała leżec cały dzień! mam przeleżec w ciągu dnia jakieś 4-5 godzin, więc da sie to przezyc. Aniulm- strasznie mi przykro z powodu tej pracy( chamówa maksymalna to jest!! nie wiem, skoro i tak raczej tam już nie wrócisz, to może zasatnów sie nad jakims pozwem?? nie wiem na ile to realne jest... Melba- dodatkowe atrakcje po) zawsze coś) i gratuluję fachmana-orła) Nika- tez zapisuję sie na zdjęcia Twojego malarstwa ściennego)) Fantaisie- wszystko ok??? nie odzywałaś się wczoraj wieczorem... Ma_rudka- ściskam Cię mocno!! Ty juz wiesz, za co)) kissy Laski k. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Bebelek!!! 22.03.06, 09:57 aaa no i zapomniałam uściskać bąbla Tadzia i jego mamusię- dzielny chłopak rośnie jak na drożdżach!!! i serducho puka puk puk puk. pogłaskaj brzusio ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Bebelek!!! 22.03.06, 10:01 co wy zescie sie tak na tego Tadzia uparly??? przeciez to dziewczynka bedzie!!!! NO! Bebelek - dobrze ze W w domku ja prosiaczkow nie mam Ergus przeslesz mi?? Wlasnie gdzie Fantaisie!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Bebelek!!! 22.03.06, 10:03 Właśnie! Tadek i Tadek) ale ma_rudka dobrze, że chociaż Ty mnie wspierasz) to dziołcha musi byc! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Bebelek!!! 22.03.06, 10:06 bebell, dziołcha to u mnie ma byćja już mam chłopaka Idę na pocztę.. Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Bebelek!!! 22.03.06, 10:05 O widzę ze do Ciebie Erguś zdjęcia dotarły, jakbyś mogła dalej porozsyłac, co prawda wysłałam je do wszystkich ale nie wiem czy dojdą. Mialam rysunek prosiaczka na kartce i przerysowalam sobie w powiekszeniu na ściane patrzac na niego. Pomogla mi w tym ta namalowana siatka na scianie. taka sama zrobilam na kartce i pozniej patrzac przerysowalam. ta siatka pomogla w zachowaniu wlasciwych proporcji. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Bebelek!!! 22.03.06, 10:06 Bebelku to dobrze ze W w domku przynajmniej na razie jest Kasa rzecz nabyta a i tak zwykle miejsca długo nie zagrzewa, choc i ja mysle jak to bedzie jak nie wróce do pracy po maierzynskim tak od razu, oj bedzie kruchutko ale pojedziemy na wies zgarniemy kope jaj,worek ziemniakow, upolujemy jakas bezbronna istote na polu i damy rade )))Ale najpierw to do dzieła a nie tak daleko w przyszłosc wybiegac... Ja tez poprosze o zdjatka Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Nika... 22.03.06, 10:01 ja nie dostałam zdjęc( poproszę! intensywnie proszę) Erguś- głaskanie w Twoim imieniu się odbyło) Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Nika... 22.03.06, 10:17 Bebell, Ant poszly jeszcze raz, sprawdzcie poczte Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Nika... 22.03.06, 10:26 puscilam ci Marudko z poczty firmowej, sprawdz prosze z a chwile jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Nika... 22.03.06, 10:35 no jeżeli chodzi o Tadzika to jakos takie przeczucie mam - ale mogę się mylić ) chociaz u gviazdki od pierwszego dnia czyłam że będzie kobita! zaraz wam prześlę prosiaczka jeśli jeszcze nie dostałyście Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Nika... 22.03.06, 10:38 Dzięki wielkie Erga za pomoc, moja poczta coś działa tak sobie Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Nika... 22.03.06, 10:40 No ja tez mysle o Tadzu u Bebelka))A wiecie co faktyzcnie cos jednak w tych oczach ciezarnych jest bo Bebelek jak ja ostatnio widziuałam tez to miała Nikus fajowy pomysł miałas, wiesz moze i ja się wezme i cosik namaluje u Małej w pokoiku tylko nie wiem czy mi to tak fajnioe wyjdzie jak tobie, Mała uwielbia Hefalumpy Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Nika... 22.03.06, 10:47 Dostalam, dostalam i to dwa razy, od Niki i Ergi - dziekuje dziewczynki!! Nikus - ale ty masz talent!!! chyle glowe!!! cudny prosiaczek!! jak kiedys bede chciala cos namalowac na scianie to sie zatrudnie, dobrze??? A co do Bebelka, to ja obstawiam dziewuszke coby jednak tej wojny nie bylo ... Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Nika... 22.03.06, 10:47 Narazie to tylko szkice, wyśle Wam pożniej zdjęcia jak już bedzie gotowe, ale to dopiero za ok. 3 tygodnie, bo teraz trzeba najpierw ściany przygotować pod malowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Nika... 22.03.06, 10:55 Witajcie Na wstępie proszę bardzo o przesłanie mi fresków autorstwa niki Mikołąj niestety nie może liczyć na zdolności plastyczne rodziców, sam będzie musiał sobie ściany pomalować Bardzo się cieszę, że u bebelka wszytsko dobrze no i że serduszko Bąbelka bije miarowo Mam nadzieję, że krwiak się szybko wchłonie!!! Ant, powodzenia przy hefalumpach U nas z nowości: mamy w sypialni lampę w misie chcieliśmy zmienić, żeby nie było odsłoniętej żarówki bo to niezdrowe dla oczu dziecka i mój kochany M. kupił coś co przypomina kształtem bębenek i jest "w misie" muszę przyznać, że od zamontowania tej lampy dużo lepiej śpi się w naszej sypialni Przyłączam się do warszawskich zaproszeń dla Balbinki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Nika... 22.03.06, 10:59 Pitulac beta napewno rośnie w zawrotnym tempie, ale czasmi dla uspokojenia warto zrobić jeszcze jedno badanie Czekamy na wyniki!!! Tańce przy rurze, świece w łóżku - widać, że na forum wiosna zawitała w pełnej krasie Przepraszam za brak meldunku wczoraj, ale chciałam coś napisać wieczorkiem i niestety coś moje spojenie łonowe zaczęło boleć i nie ruszałam się już z łóżka, więc wybaczcie i nie krzyczcie Gdzie Fantaisie? Miała robić badania progesteronu, prawda? Uściski środowe Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Megi 22.03.06, 11:04 Zostajesz usprawiedliwiona ) Pomysł z lampką super Napewno Mikołajowi tez bedzie się dobrze spało przy takiej lampce Pitulac ja wiem ze bedzie dobrze i dawaj szybko znaki jak beta Sciskam Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Dzień Doberek!!!!!!! 22.03.06, 11:08 Kochane, jestem, wyniki odbieram dzisiaj po 13-tej. Bardzo przepraszam, że wczoraj się nie pojawiłam, ale dopadło mnie coś takiego pierwszy raz w zyciu-ból głowy!!! Nigdy mnie tak nie bolała, zaczęło ok.14 jak skończyłam lekcje przed 21, to już była tragedia. Mdłości, nietoperek, dreszcze, Paweł obsesyjnie mierzył mi ciśnienie, ale na szczęscie było ok, bo 125/79 to jak na mnie prawie brak ciśnienia przeszło dopiero nad ranem, ale i tak czuję się jakby przeszedł po mnie czołg! Sorki, że tak się wyżaliłam, ale normalnie głowa mnie tak nie nasuwa. Idę czytać... Buziulki Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Dzień Doberek!!!!!!! 22.03.06, 11:10 Ojej biedaku, moze jak masz takiego fajowego lekarza to skontaktuj się z nim moze cos mozesz jednak brac na te dolegliwości, bol głowy potrafi byc straaszny Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Dzień Doberek!!!!!!! 22.03.06, 11:35 No poczytałam sobie! Po pierwsze prosiaczka u mnie niet(( więc też proszę!!! Bebelku, jak się cieszę że Bąbelek rośnie)) i niech tak dalej działa! Ja idę za tydzień... Co do przeczuć to chyba już się nie będę wypowiadać, bo jeszcze podpadnę Pitulac, będzie dobrze, nie szalej kobieto, tylko się ciesz!!!! Gviazdka w domciu, czy jeszcze w szpitalu? Widzę, że wczoraj zrobiło się mocno erotycznie) Melbuś, rozumiem że wstrzemięźliwość dobiegła nareszcie ku końcowi trzymam kciuki za dziewuszkę! Ant, wzruszyłam się Twoim opisem rozmowy M. z Amelką, jakie to słodkie też chcę takich rozmów słuchać. Czyli termin egzaminu już jest, teraz tylko się przygotować Ja muszę zebarać się do egzaminu na dyplomowanego.... Anialm, nie martw się strojem, na pewno coś znajdziesz. Proponuję nabyć sobie delkiatny samoopalacz-jeden problem z głowy, a strój może faktycznie jakaś tunika i spodenki, ja miałam kiedyś strój koncertowy jak dla nas ale oddałam koleżance w potrzebie. Była to sukienka z odciętym karczkiem z aksamitu, bardzo piękna Nie przejmuj się że się powiększasz, wszystko idzie zgodnie z planem więc luzik, ja siebie już nie poznaję, nie mam siły wciągać brzucha, chodzę jak spowolniała krowa, a wieczorem ciasno mi w spodniach i muszę odpinać guziczekD A co do bab w sklepach to były, są i będą zawsze genialne, Ty do nich potrzebuję coś niebieskiego dostajesz różowe, pamiętam jak tłumaczyłam że nie chcę ecru tylko białe i wymierzyłam wszystkie odcienie ecru)) Erga, to Ty pracowita mróweczka jesteś podziwiam!!!! Mi by sie nie chciało, chociaż cel uświęca środki Ja kiedyś pisałam prace mojemu M. i było super, dopóki nie napisłam z psychologii, dostał 3! i pan profesor powiedział, że praca genialna, rewelacyjna, ale na pewno nie napisana przez mężczyznęD i że nie złapał za rękę, więc nie może postawić pały!!!! więc odpuściłam.... Nika, jak się nie biorę za malowanie na ścianie, bo nawet na papierze moje obrazki nie przypominają nawet minimalnie rzeczywistości, uważaj Kochana bo jeszcze będziesz jeździć po naszych domkach i malować Kubusia Puchatka) Megi, pomysł z lampką świetny, taka żarówa dla nikogo nie jest dobra, a co dopiero dla maluszka Ja w niedzielę wypatrzyłam coś obłędnego i już zaczynam na to pracować, chociaż na jedną rzecz www.gluck.pl po prostu szał ciał, wytrój pokoiku w nutki!!!!!!!!!! Marudko, ja też się przyłączę do dziewczyn, odpuść sobie to odchudzanie, masz się dobrze odżywiać i koniec kropka, czyli kiedy kruszonka??????????? Cytruś, nie gadaj głupot i zaglądaj do nas częściej i wreszcie puść zdjęcia Konsula, proszę!!! Koniec, idę sobie, mam lekcje od 12 w szkole, a jeszcze tam muszę dojechać, będę później. Jak mi Paweł da znać o wynikach puszczę do jakiejś Laski sms-a z informacją. Buzi i miłego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
pitulac fanataise 22.03.06, 11:42 Hej, jesli bardzo boli Cie glowa to mozesz wziac aspiryne i powinno przejsc. Niestety cierpie na migreny i jedynym sposobem na usmierzenie poteznego bolu glowy w ciazy jest tylko i wylacznie aspiryna. tyle sie dowiedzialam od ginka, bo to pierwsze przyszlo mi do glowy. Gdy dopadnie mnie migrena to przez dwa dni jestem wylaczona z zycia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Dzień Doberek!!!!!!! 22.03.06, 11:48 Fantaisie pokoik w nutki obłedny pomysł nigdy bym na to nie wpadła, normalnie super Fantaisie to co moze i ja powinnam Małej pokoik w paragrafy przyozdobić )))he he juz to widze o i paremie łacinskie tak jak na budynku sądu ))DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Dzień Doberek!!!!!!! 22.03.06, 11:54 o prosze, jedna robi nutki, druga paragrafy, to ja musze namalowac, albo krowy i mleko, albo podwodny swiat DD Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Dzień Doberek!!!!!!! 22.03.06, 12:00 A moga tez być krowy w podwodnym świecie )) Dziewczynki mam niepochamwanąochote na czekolade i cos tam pod kruszonką, czy ktos jeszcze też ? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Dzień Doberek!!!!!!! 22.03.06, 12:05 na kruszonke i czekolade to JA, JA!!! ale maja sie stawic wszystkie, bo inaczej ja nie przychodze, tj: - Bebelek, - Fantaisie, - Hortika, - Melba, - Stokrotka, - Ant - ja - kogos pominelam??? Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Re: Dzień Doberek!!!!!!! 22.03.06, 13:22 Ja bym chciała być na czekoladzie i kruszonce (( ale z Łodzi trochę daleko, buu !! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Dzień Doberek!!!!!!! 22.03.06, 12:06 Ant rozbawiły mnie te paragrafy)) Jak zacznę malować na ścianach pokoju całki to mąż odda mnie do zakładu zamkniętego Firma krórą Fantaisie znalazła całkiem całkiem jest. Do tej pory na nią nie trafiłam a okazuje się, że mieści się w miejscowości z której pochodzi mój ojciec Fantaisie dobrze, że się zameldowałaś, a co do sytuacji bólowych to chyba warto dopytać ginekologa co możesz brać. Wiem tyle, że panadol i jego pochodne sa ok. I zapomniałabym: lalisiu, twój mąż jest szcześciarzem mając trzy tak piękne niewiasty w domku Ant dzięki za wyrozumiałe przyjęcie mojego usprawiedliwienia Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Dzień Doberek!!!!!!! 22.03.06, 12:42 Witam srodowo! Egzamin byl tragiczny... mialo nie byc zadnych szczegolow z tekstow... no ale nic to. U mieram z glodu, a mojego M jak zwykle gdzies wcielo. Fantaisie, dobrze ze sie pojawilas, a na bole wszelkie przeciwbolowe zawierajace paracetamol. Marudka, a ty nie mow do Tadzia Bablica!!! Melba, mistrzostwo swiata z tymi ksiazkami! Mysle, ze slownik imion dobrze wrozy! A na jakim imieniu sie otorzyl?? Ja tez chce na kruszonke! Lec na poczte! Moze kubusie do mnie dotarly! Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Dzień Doberek!!!!!!! 22.03.06, 12:42 witam w srodku tygodnia! Pomysl z nutkami rewelacyjny!sama bym taki pokoj chciala!tylko jakos z calej tej oferty firmowej, co na stronie widzialam chyba najsmutniejsza to wersja, nie? kolorystycznie. Wspolczuje bolu glowy, dobrze, ze juz minal! Nika, gratuluje zdolnosci plastycznych (chociaz prosiaczka nie widzialam), ja chyba co najwyzej nutki bym mogla xwymalowac Anialm, a nie myslalas, zeby Ci jakas krawcowa uszyla? to bys miala tak, jak chcesz i pewnie jeszcze taniej? Bebell, czy Tadzio w Komplecie z Tosia to na pamiatke Ani z Zielonego Wzgorza? A nie, to chyba Tola byla?hmmm\ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Re: Dzień Doberek!!!!!!! 22.03.06, 13:18 Potwors, co zrobić na planszy z kosmitą, jak już dociera do pokoju gdzie jest tłuścioch i pies? Od góry mnie coś wsysnęło i nie wiem co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Dzień Doberek!!!!!!! 22.03.06, 13:41 O, to dobrze, ze Gviazdki wracaja! kateb, tylko podpowiedziec? zauwaz, ze tluscioch guzikiem na fotelu uruchamia to wsysajace cos. trzeba wiec odwrocic jego uwage i nacisnac na ten guzik... dlugo sie nad tym meczylam, nawet chcialam sie poddac... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Re: Dzień Doberek!!!!!!! 22.03.06, 13:47 Dzięki Nie zauważyłam tego przycisku pod jego łapą. Udało się i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Dzień Doberek!!!!!!! 22.03.06, 12:43 Kubuskow czy tez prosiaczkow nie mam! Moze ktos przeslac?? Gdzie ten moj chlop... zaraz z glodu umre... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Dzień Doberek!!!!!!! 22.03.06, 12:55 Althea jak Ty tego swojego chłopa tak szukasz bos taka głodna to o jaki Ci głód chodzi?) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 SMS od Gwiazdeczek :))) 22.03.06, 13:14 Witam środowo! Wychodzę do domu! Jeśli mąz pozwoli mi wstać z nłóżka wkrótce się odezwe ! Buziaki!!! Wiec nasze Gwiadeczki mam nadzijeje ze juz niedługo beda z nami Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: SMS od Gwiazdeczek :))) 22.03.06, 13:29 Jak dobrze, ze Gviazdeczka wychodzi ze szpitala! Oby wrocila tam dopiero w terminie porodu. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Dzień Doberek!!!!!!! 22.03.06, 13:28 Malzon sie znalazl! Glod zaspokojony, salatka z tunczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell potwors.. 22.03.06, 13:49 w "Ani..." była Tola (od Teodory), ale na Tośkę tez można mówic Tola (Antonina, Antolka, Tola)) ). A Tadzio (o ile to chłopiec...) to po moim dziadku) na drugie Józef (po dziadku Wojtka). A jeśli szukac po bohotarach literackich to blizszy mi jest Tadzio Kent z "Emilki ze Srebrnego Nowiu". No, i Pan Tadeusz oczywiście) Super, ze Gviazdki idą do domku) Althea- no, i co ja mam z toba zrobic???!! najpierw mnie zarazilas tymi nalesnikami z serem, a teraz mam ochotę na sałatkę z tuńczyka! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: potwors.. 22.03.06, 13:51 Podeslala bym ci bebelku, ale cala wsunelismy Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: potwors.. 22.03.06, 13:51 No jak to co zrobic?? Po glowce poglaskac)) Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: potwors.. 22.03.06, 14:18 Jasne: jak napisalam Tadzio i Tosia to jednak mi sie cos nie zgadzalo....skleroza. a Tadzio Kent tez byl moim idolem Chetnie bym sobie odswiezyla Emilke, ile to juz lat do niej nie wracalam! chyba nawet bardziej niz Anie lubilam! Ide wykombinowac jakis obiadek... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: potwors.. 22.03.06, 14:19 Napisz co wykombinowalas, moze kogos zainspirujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: potwors.. 22.03.06, 14:23 Jakos minimalistycznie: kasza gryczana z czyms, jeszcze nie wiem, czym Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: potwors.. 22.03.06, 14:26 O kaszy to ja mamm duzo Mama mnie obdarowala Ale chyba czegos nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: potwors.. 22.03.06, 14:27 Ja tez sobie kilka paczek przywiozlam Rzeczywiscie, gorzej z czyms! A ten exam to z czego mialas? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: potwors.. 22.03.06, 14:31 Z tego co zawsze. Czyli z barbarzynskiego jezyka. Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: potwors.. 22.03.06, 14:51 cześć, wygląda na to, że do moich targów, czyli do końca marca to ja będę raczej rzadkim gościem na forum-urobiona jestem, że aż strach!! Ale fajnie, że Gviazdka już w domku!!! Bebelku, ja też jestem za opcją córeczki u Ciebie!! Zresztą tak pięknie rośnie- toż to musi być kobietka!! Ja też miałam krwiaka i też nie leżałam za dużo (ale fakt-oszczędzałam się) i się wchłonął pięknie, myślę, że i u Was tak będzie!! Swoją drogą, to ciekawe czemu te krwiaki takie częste... Moja hipoteza o pospiesznej degradacji rodzaju ludzkiego się potwierdza? No, ale my przecież w żadnym razie zdegradowane nie jesteśmy!! Dziewczyny, jestem pewna, że aspiryny nie wolno w ciąży brać!!! A już na pewno nie na początku!!! W ogóle teraz niestety najlepiej się przemęczyć, ból głowy na maxa upierdliwy jest, ale na szczęście mija bez leków!! Odpowiedz Link Zgłoś
hortika kruszonka... 22.03.06, 14:52 Marudka, na kruszonkę się nie piszę jednak, ale już na czekoladkę i spotkanie z Wami zawsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: potwors.. 22.03.06, 15:05 wpadłam na chwilę do domku, poczytałam... Althea, może nie było tak źle na tym egzaminie? A kiedy Gviazdki wracają do domu? Fantaisie, pomysł z nutkami boski...ja chyba powinnam zrobić pokoik w skalpelki albo w strzykawki..chociaż może lepiej nie, bo mi jakiś Kuba Rozpruwacz albo lekoman wyrośnie... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: potwors.. 22.03.06, 14:51 U mnie wszystkie znaki na niebie i ziemi, wskazuja na to ze dedzie dzisiaj pizza... pieczarki sa, drozdze sa, salami jest, papryki malo, ale jaos to przezyje. Z gory przepraszam ewentualne poszkodowane Odpowiedz Link Zgłoś
pitulac beta 22.03.06, 15:06 Przepraszam, ze wcinam sie w dyskusje mam wynik bety, dla mnie jeste piekny 615 to chyba dobrze, prawda?! dziekuje za slowa otuchy, duza buzka dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: beta 22.03.06, 15:24 pięknyzatem wszystko dobrze!!!!!gratulacje A który to tydzień? Odpowiedz Link Zgłoś
pitulac Re: beta 22.03.06, 15:30 dzieki melba!!! wynik wskazuje na 3 albo 4 tydzien. do ginka ide w pioerwszych dniach kwietnia lub pod koniec marca papa, duza buzka Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa jestem 22.03.06, 15:45 wiec tak: przede wsyzstkim to mnie opuszczacie w liscie adresatow - nie dostaje zadnej korespondecji mailowej. ja sie pytam: czemu??? wiescie z wizyty: podjelismy juz decyzje, machina ruszyla - bedzie w maju invitro. dostalam pigulki, zaczynam brac od 1 dc. maz dostal antybiotyk, bo jakies sladowe ilosci bakterii mial w nasieniu. będą mi podane dwa zarodki, jak duzo jajek sie wystymuluje, to zamrozimy. juz sie boje, wiecie??? ale przeciez bedzie dobrze. tylko mi nie piszcie, ze sie uda - nie chce sie nastawiac, dobra? no..... sciskam was wszystkie, smialam sie czytaljąc o przygodach sexualnych z połką w tle, o potyczkach językowych równiez ciesze sie ze Gviazdki ida do domu, niehc odpoczywają. wam zycze milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: jestem 22.03.06, 15:48 Cytrusia tak się ciesze ze podjeliscie decyzje Sciskam mooocno i udzielaj się troszkę wiecej co ? Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: jestem 22.03.06, 15:50 sie postaram, ale ja na modemie widsze, wiec rzadko zagladam - wy przez ten czas tylke produkujecie postow, ze sie gubie, wrrrrrr no Odpowiedz Link Zgłoś
pitulac Re: jestem 22.03.06, 15:55 Gratuluje decyzji i trzymam kciuki za powodzenie!!! bedzie dobrze, no musi być!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: jestem 22.03.06, 15:59 Cytrusia ja tez gratuluje decyzji!!! i nie mowie, ze bedzie dobrze, ale wiem.... kurcze potem ni ebede mogla powiedzic 'a nie mowilam' (( sciskam nudze sie strasznie w pracy a na gazecie znalazlam mnostwo o chorwacji!!! i siedze czytam, i juz chce jechac ) a hotel zarezerwowany dopiero od 2.09. ( jeszcze tyle czasu (( Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: jestem 22.03.06, 16:21 Cytruś, gratuluję decyzji-to prawie połowa całego dziełabędzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: jestem 22.03.06, 15:57 Cytrusiu, trzymam kciuki! U nas podaja jedno jajo, kobietom ponizej 38 roku zycia. Maja jakas polityke unikania ciazy mnogich. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: jestem 22.03.06, 16:28 cytruś- sciski) Althea- tiaaaa, teraz pizza... poczekaj Kochana, poczekaj) ja się zemszczę)) Ma_rudka- Ty juz masz zarezerwowany hotel na wrzesień???? olaboga!!! Pitulac- piękna beta) i pięknie rosnie) Potwors- ja tez wolałam Emilke) Ma_rudka niedawno znów czytała) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: jestem 22.03.06, 16:33 Witaj Cytrusiu ), ja może marudna jestem ale ja bym naprawdę chciała fotkę Konsula zobaczyć)) nie dałoby się jednej wysłać przez modem? Plisssss Pitulac, beta sobie rośnie aż miło. Niech te 8 miesięcy które przed Tobą, upłyną spokojnie i bez problemowo!!! Althea, domowa pizza mmmmmmm)) ostatnio też mnie kusiło żeby zrobić ale to chyba poza moim zasięgiem teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Hotiko... 22.03.06, 16:34 Ty nie chcesz kruszonki??? niedobra ona była??? na spotkanie ja tez się chętnie piszę) Ma_rudka- ty nie syawiaj takich warunków, plizzz!!) przeciez wiesz, że spotaknie wszystkich Warszawianek w jednym terminie jest niemożliwe( poza tym Megi jest ciągle uziemniona( Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: jestem 22.03.06, 16:56 Bebelku, a dlaczego ty sie chcesz na mnie zemscic, co???? Ja ci tu dobre pomysly podrzycam, a ty sie chcesz mscic?? No piknieDDD Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Gratulacje 22.03.06, 17:44 Pitulac, za wyniki bety!oby tak dalej! Cytrusowa, za podjecie decyzji!Trzymam kciuki!! Ma_rudka, juz tak wczesnie hotel?fajnie miec takie sprecyzowane plany! Bebell - cos w tym jest, zreszta z calego cyklu Ani najbardziej lubilam Rille Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Gratulacje 22.03.06, 19:03 Tez najbardziej lubiłam Rille) choc to smutna częsc bardzo... ale ten moment, kiedy Rilla mówi:"Tak, Ksysiu..") jest boski poprostu) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: jestem 22.03.06, 17:45 No nie, Dziewczyny, ja streszczenie poproszę! Ale natrzaskałyście . Człowieka jakiś czas nie ma i już się nie łapie . Cytrusiu, super, że się zdecydowaliście . Gviazdka wyszła już ze szpitala? Ja miałam mamę w szpitalu, ale juz od dziś jest na szczęście w domku. Bolały ją ręcę i robili jej badania przez tydzień. Jeszcze nie ma wszystkich wyników... A ja dostałam dzis ostatni zastrzyk progesteronu - przedwczoraj i wczoraj 2 ampułki, dziś jedna - tylko nie dopytałam kiedy @ ma przyjść, ale to chyba z tej radości, że nic mi nie jest - chyba gdzies za 2 dni najpóźniej powinna? Coś ostatnio rozkojarzona jestem... Ale w pierwszym tygodniu kwietnia idę na tydzień na urlop więc odpocznę. Wtedy też prawdopodobnie czas staranek po clo i monitoringu wypadnie . Buziaki Laseczki! Spróbuję jeszcze poczytać... Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Witam sie .... 22.03.06, 17:53 i juz po pracy i spac zmykam ) Tak jest jak sie po nocy szaleje ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
bebell sms od fantaisie... 22.03.06, 19:02 "Niestety za niski, właśnie wracam z kolejnego pobrania krwi, głupi progesteron! jest niższy niż ostatnim razem. buzi Monia" Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: sms od fantaisie... 22.03.06, 19:07 Kurcze, dlaczego ten gupi progesteron nie chce rosnac? Rosnij!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: sms od fantaisie... 22.03.06, 19:09 Biedna Fantaisie, pewnie znowu dostanie zastrzyk. Nie jestem pewna, czy aspiryna jest dozwolona w ciąży. Ja słyszałam,że bezpieczny jest paracetamol. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: sms od fantaisie... 22.03.06, 19:11 Nelba, ja slyszlam dokladnie tak samo o przeciwbolowych. Pytalismy w aptece kiedys, mialam zapalenie ucha i bralam maksymalna dawke przeciwbolowych dziennie. Sprzedali mi wlasnie paracetamol. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 22.03.06, 19:22 też mi się wydaje, że aspiryna to nie jest dobry pomysł! ja po aspirynie mam krwotoki z nosa... więc to chyba rozrzedza krew... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Topimy pociannę:) 22.03.06, 19:35 Tak , aspiryna rozrzedza krew. Dlatego jest zalecana czasami w profilaktyce chorob serca. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Topimy pociannę:) 22.03.06, 19:38 piszę się na warszawskie spotkanie...ale kiedy????? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 22.03.06, 19:41 Pozno przeczytałam smsa od Fantaisie, normalnie tez mnie ten progesteron zezłoscicl, a moze za krotki okres czasu jest od tych zastrzykól i jeszcze nie zaskoczył ze ma rosnać? Spotkanko, a moze w piąteczek? tak na 19.00 ? co Wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Topimy pociannę:) 22.03.06, 19:45 tylko nie piątek...do 19 pracuję, na 20 mam wizytę u nowego gina , zobaczymy, co mi powie.Oby to samo, co poprzedniże dr czas potrzebny, i nic innego. Ale mnie jajniki bolą!Dwa))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Topimy pociannę:) 22.03.06, 20:03 Jestem! Po prostu głupek z tego progesteronu, docencik kazał powtórzyć badanko, bo podobno ten hormonik potrafi skakać z minuty minutę i czasami podwaja się w ciągu godziny! więc ew.czeka mnie badanie co 30min. Padam na kolana przed Niką za prosiaczka!!!!!!! Jestem za kruszonką!!!! nie wiem tylko czy w piątek dam radę, ponieważ mam ten zastrzyk, a jadę prosto z lekcji... właściwie to ja bardziej chcę ten sok pomarańczowy z miętą, czy coś takiego! Marudko, zleci szybciej do września niż myślisz, ale nie przejmuj się ja uważam dzień za stracony jak nie zobaczę lastów na Kretę Bardzo mnie rozbawiłyście wizjami pokoików w paragrafy, strzykawki i wodne zwierzątka, już sama nie wiem co gorszeDD ale ja na nutki zaczynam pracować Super, że Gviazdka wraca do domu, i niech w nim pozostanie aż do rozwiązania Córeczki Lalisi są obłędne, jedno zdjęcie jest tak piękne że aż ściska!!! Pitulac świetnie, że beta rośnie!!! A już niedługo zobaczysz jak rośnie maleństwo i usłyszysz puk, puk... Cytruś, nie mówię że będzie dobrze, tylko bardzo się cieszę, że ruszyło do przodu, i to jest teraz najważniejsze!!!!! Stokrotko, Ty bardzo dzielna jesteś z tymi zastrzykami, naprawdę! Co do środków na ból głowy, to decencik aspirynkę wykluczył! Jest podobno zabroniona w ciąży, jedynie paracetamol i jego pochodne z wyjątkiem czegoś tam, ale oczywiście zapomniałam, pozwolił brać apap. Dzisiaj też zaczynała mnie boleć, ale na całe szczęście przestała i ja tak sobie myślę, że wczoraj to mnie rozbolała z głodu, bo dzisiaj była podobna sytuacja, ale zdążyłam zjeść zanim się rozbujało, więc muszę zawsze mieć coś przy sobie do jedzenia, jak zaczyna mnie mdlić z głodu, to wiadomo że zaraz ruszy łeb! Coś jeszcze miałam napisać, ale skleroza nie boli.... Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Topimy pociannę:) 22.03.06, 20:04 Jestem! Po prostu głupek z tego progesteronu, docencik kazał powtórzyć badanko, bo podobno ten hormonik potrafi skakać z minuty na minutę i czasami podwaja się w ciągu godziny! więc ew.czeka mnie badanie co 30min. Padam na kolana przed Niką za prosiaczka!!!!!!! Jestem za kruszonką!!!! nie wiem tylko czy w piątek dam radę, ponieważ mam ten zastrzyk, a jadę prosto z lekcji... właściwie to ja bardziej chcę ten sok pomarańczowy z miętą, czy coś takiego! Marudko, zleci szybciej do września niż myślisz, ale nie przejmuj się ja uważam dzień za stracony jak nie zobaczę lastów na Kretę Bardzo mnie rozbawiłyście wizjami pokoików w paragrafy, strzykawki i wodne zwierzątka, już sama nie wiem co gorszeDD ale ja na nutki zaczynam pracować Super, że Gviazdka wraca do domu, i niech w nim pozostanie aż do rozwiązania Córeczki Lalisi są obłędne, jedno zdjęcie jest tak piękne że aż ściska!!! Pitulac świetnie, że beta rośnie!!! A już niedługo zobaczysz jak rośnie maleństwo i usłyszysz puk, puk... Cytruś, nie mówię że będzie dobrze, tylko bardzo się cieszę, że ruszyło do przodu, i to jest teraz najważniejsze!!!!! Stokrotko, Ty bardzo dzielna jesteś z tymi zastrzykami, naprawdę! Co do środków na ból głowy, to decencik aspirynkę wykluczył! Jest podobno zabroniona w ciąży, jedynie paracetamol i jego pochodne z wyjątkiem czegoś tam, ale oczywiście zapomniałam, pozwolił brać apap. Dzisiaj też zaczynała mnie boleć, ale na całe szczęście przestała i ja tak sobie myślę, że wczoraj to mnie rozbolała z głodu, bo dzisiaj była podobna sytuacja, ale zdążyłam zjeść zanim się rozbujało, więc muszę zawsze mieć coś przy sobie do jedzenia, jak zaczyna mnie mdlić z głodu, to wiadomo że zaraz ruszy łeb! Coś jeszcze miałam napisać, ale skleroza nie boli.... Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Topimy pociannę:) 22.03.06, 20:06 Ciekawe co ja zrobiłam, że poszło dwa razy???? Najpierw mnie wylogowało, a potem nie chciało wyjść.... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 22.03.06, 20:08 No, to piątek odpada) aha, i może lepiej wcześniej?? bo tam jest czynne tylko do 22.00, więc żebyśmy sie nagadałY) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Topimy pociannę:) 22.03.06, 20:16 Pomimo urwania głowy z remontem, obiecuję wygrzebać czas na spotkanie...kiedy zatem???? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Topimy pociannę:) 22.03.06, 20:30 Sobota??? i popieram Bebelka, żeby wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Topimy pociannę:) 22.03.06, 20:47 i ja witam wieczorkiem. Cytrusia - gratuluję decyzji i już trzymam kciuki za was!! Fantaisie - oby podskoczył!!! A ja coś zmęczona jestem i usypiam na stojąco.. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 22.03.06, 21:25 Ok to sobota 18.00 ja się za Wami tak strasznie steskniłam ze chciałam juz w piatek ale sobota tez jest OK,a jak reszta, pasuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Topimy pociannę:) 22.03.06, 21:26 Pozdrawiam wieczornie i wpadam na chwilkę Za wszystkie zaciążone hurtem trzymam kciuki, żeby progesteron w końcu rósł i beta dalej tak ładnie i żeby wszytsko inne było w w wysokościach książkowych i bladość zniknęła na wiosnę i główki nie bolały( jakoś to mało logiczne wyszło, ale chyba jestem zmęczona już...) Erga, ja obiecuję, że w piątek znajdę jakieś nie kompromitujące zdjęcie w moim zbiorze płytowym i podeślę, żeby nie byż tak mocno wirtualna, tylko trochę czasu na to potrzebuję. No i mam nadzieję, że i Wy przeslecie mi jakieś fotki Anialm mieszka na Sołaczu...Ile ja w parku sołackim czasu spędziłam z moim obecnym M, ile ja tam kaczek wykarmiłam...Ja Anialm popieram co do spotkania. Ponieważ jest już grupa wielkopolska - poznańska, to może na wiosnę, wzorem warszawianek udałoby się jakieś spotkanko zorganizować??? Zaraz chyba pójdę spać, tylko zamelduję, że pierwszy zastrzyk mam za sobą, Pani w przychodni była taka kochana, że najcieńszą igłę znalazła i nawet nie poczułam jak ją we mnie wbiła. Dziś znowu podwyższam sobie dawkę norprolaku, więc pewnie zaraz padnę, zatem całuje i dobranoc. ps. Ant, ja swojemu dziecku paragrafów na ścianach nie zafunduję, ono i tak będzie miało ciężkie życie, jak przyjdzie mu uczyć się czytac z komentarza do kpc)) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 22.03.06, 21:42 sobota 18.00 mi pasuje) anialm- to Ty w fajnej okolicy mieszkasz)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Topimy pociannę:) 22.03.06, 21:46 Kochane pomóżcie!!! Może któraś ma jakieś fajne miejsce nad morkiem, gdzie można spokojnie dojechać pociągiem z bandą dzieci???? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Topimy pociannę:) 22.03.06, 21:48 Rany, znowu mnie kruszonka ominie... no i jeszcze sok z mieta... no jak mi sie chce do Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 22.03.06, 21:48 Zuza masz racje nasze dzieci beda i tak genetycznie obciążone) Moja buszuje w kodeksach od urodzenia))Urodzona na trzecim roku ) Marudka mam małą prosbe do Twojego M, ale reszte dopisze na maila Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Topimy pociannę:) 22.03.06, 22:14 Bebelku, dzięki, jutro tam dzwonię, teraz już za późno, ale wygląda świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Topimy pociannę:) 22.03.06, 22:29 witam wieczorkiem!!! Fantaisie - ja tez rozkazuje twojemu progesteronowi co by rosl!!!! i to szybko!!!! Dobrze ze Gviazdeczki wracaja, albo juz wrocily do domku Pitulac sliczna beta ) Sobota, 18.00 mi psuje, ale juz mowilam kto ma byc, nie????? Antus - odp poszla Dzis mamuska zadzwonila i spytala czy na henne nie przyjade, no i pojechalam, ale jesesm sliczna) przy okazji moj M mial lekkie czyszczenie jakims nowym cudem i mowi ze wyglada jak mlody bog. nawet nie wiedzialam ze on taki prozny DD lece czytac ostatni kontynent. branoc Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Topimy pociannę:) 22.03.06, 22:33 Zbieram się spać, kolorowych snów)) Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Topimy pociannę:) 22.03.06, 23:01 Bulki spia w lodowce a ja ide spac do lozka. Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Topimy pociannę:) 22.03.06, 23:43 No to ja sie melduje jeszcze w srode! Dopiero skonczylam prace niestety i od razu przyszlam sie przywitac. Musze sie wyzalic na ta robote... bo mam juz dosc - Marudka/Ant kiedy otwieracie ta kafeje? Ludzie w tym biurze mnie caly czas dobijaja i tylko dorzucaja roboty - a ja juz sily nie mam Szczerze mowiac zmienilabym chetnie prace - ale chce najpierw dokonczyc realizacje 'Planu rodzinnego'. Tak bardzo bym chciala, zeby wszystko sie dobrze ulozylo... No to tyle marudzenia. Pitulac - gratulacje bety! Malusze rosnie jak na drozdzach Fantaisie - mam nadzieje, ze wyniki progesteronu beda prawidlowe w nastepnym badaniu! Chetnie bym sie wybrala na ta kruszonke, ale niestety weekend mam juz rozplanowany moze nastepnym razem pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Wróciłam!!! :-))))))))))))))))))))))))))))))) ) 23.03.06, 08:30 Matko, jak się cieszę, że znów jestem z Wami!!! Cześć laski!!! )) Z tego co pamiętam: Ergusia - miała dzwonić do gina Melba - ma już chyba nowy kibelek w lokalu i się woskowała Matalka i Balbinka - dostały @... Ściskam Was bardzo mocno! Anialm - zaręczona, poszukuje sukni Stokrotka - dostała zastrzyk Mikołajek Megi rośnie, a razem z nim mamusia! ;o) Fantaisie i Bebellek mają mdłości (a Kasia jeszcze nierówne piersi! ;o) ) Ant - robi striptiz mężusiowi Pitulac - zafasolkowana!!! Gratuluję!!! (czy ja panią znam?!?! :o)) Marudka - ma necik w laptoku! Nika - maluje Kubusia Puchatka w pokoju córeczki! (Bombamonika też namalowała!) I jakaś nowa gra jest... I więcej nie pamiętam! Dziewczyny!!! Bardzo, bardzo Wam dziękuję za modlitwy, kciuki, relacje SMSowe! Jesteście naprawdę kochane!!! Przepraszam też, że nie do wszystkich się odezwałam ze szpitala, po prostu nie wszystkie Wasze numery wpisałam sobie na kom., przyznaję się... Nie jestem też w stanie nadrobić wszystkich zaległości forumowych, tym bardziej jestem wdzięczna za skrótowe relacje!!! Wyszłam ze szpitala trochę "warunkowo", mam się b.oszczędzać, a jeśli problem ze skurczami powróci mam natychmiast przyjechać do szpitala... (Nienawidzę kroplówek!!!) I tu muszę Wam coś napisać! Niby czytam sporo nt.ciąży, udzielam się na różnych forach, a tymczasem dopiero w szpitalu uśmiadomiono mi czym tak naprawdę jest skurcz i że wcale nie musi boleć! Aniulm - proszę, uważaj na siebie!!! I jeśli brzuszek stawia Ci się więcej niż 10 razy dziennie, dzwoń do gina, nawet jeśli nic nie boli! Fantaisie - myślałam o tym progesteronie... Ile dni po zastrzyku miałaś robione badanie??? Mój gin. mi kiedyś tłumaczył, że poziom tego hormonu podczas stosowania kaprogestu nie jest stały, tzn. w dniu zastrzyku ma się najwyższy poziom, ale kilka dni po jest już bardzo niski! Dlatego często zastrzyki te robi się co 2 dni, tak by nie obniżać progesteronu! Moża też stosować dopochwowo lub doustnie luteinę lub douphaston (2 razy dziennie), wówczas progesteron utrzymuje się na stałym (w miarę) poziomie! BUZIACZKI dla WAS WSZYSTKICH!!! M.i Gviazdeczka (wczorajsze USG potwierdziło płeć!!! DD) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 08:31 Wstawać , śpioszki,słońce swiecichyba naprawdę przyszła wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 08:51 No wlasnie chyba naprawde przyszla wiosna )))) ale fajnie DDD Gviazdeczi - witamy obie panie!!! nareszcie z nami!!! ale sie ciesze DDD Bebelek - usciski dla ciebie i Bablicy!!! czy ty kochanie masz juz jakies imie dla malej, bo dziewczyny Tadzio, Tadzio (ja tez kocham Emilke) a ja Bablica i Bablica, moze jakos po imieniu bym zaczela, co? Antus - i jak wczoraj?? upijanie M poskutkowalo??? Fantaisie jak sie czujesz slonko??? Kocurek szkoda ze masz zaplanowany weekend, ale nastepnym razem musisz sie z nami spotkac D A co do pracy - nie mozesz im powiedziec ze ci za duzo roboty daja??? przeciez tobie nei wolno sie przemeczac, nie??? pogon ich troche!! i tyle .... A- my juz drugi rok bookujemy hotel na wrzesien w marcu, coby miec pewnosc ze pojedziemy do naszej ukochanej chorwacji!!! poza tym wczoraj wynalazlam kolejna wyspe na urlop 2007 D ja juz zyje tym wyjazdem ... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 09:10 Gviazdki duuuże uściski, dobrze że już jesteście w domku no i z nami)) a dla małej Gviazdeczki proszę przekazać głaskanie po brzuszku co do skurczy to on są bardzo zdradliwe i naprawdę trzeba bardzo uważać!!! ja już niestety to wiem i teraz bywam przewrażliwona, ale ginekolog jeszcze ze mną wytrzymuje Mam nadzieję, że przyjmiecie moje usprawiedliwienie i zwolnienie lekarskie w kwestii kruszonki. Ja sobie jeszcze odbiję te spotkania z Wami, objecuję!!! Fantaisie, co ten progesteron wyprawia!!?? Ja też bardzo nalegam, żeby on się podniósł! Kiedy będziesz miałą wyniki tego kolejnego badanka? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 09:15 Gviazdeczki wróciły!!!!! Ale fajowo!!!!! dobreze że już jesteś z nami.. Zuza - ok czekam na fotki i oczywiście odwdzięczę się moimi ) i myślę że inne kobietki też! A ja właśnie lecę robić kawę... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 09:15 Gviazdeczko, jak sie ciesze, ze juz jestescie w domu! I nie glaskaj brzuszka! Mojej bratowej przy przedwczesnych skurczach stanowczo rabronili glaskac brzuszek. Marudko, ja ci juz mowilam co bys sie do Tadzia per Bąblica nie zwracala, bo chlopakowi w glowie pomieszasz Melba, jaka wiosna, u mnie ni widac. Chyba w koncu sie dzisiaj zaszczepie na zoltaczke. No i niestety bedziemy sie musieli wstrzymac ze staraniami w tym miesiacu. Bo za miesiac trzeba podac kolejna dawke szczepionki. Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 09:25 Witam czwartkowo, ciesze się, że Gwiazdeczki do nas wrócily Megi pomysł z lamka super, sama zastanawiam sie jakie oświetlenie zrobic w pokoiku. Fantaisie mam nadzieje że ten progresteron szybko sie unormuje. Cytruś trzymam kciuki za Ciebie. Erguś a jak tam małe labladorki, szybko rosną? Wiecej nie pamiętam, strasznie zaspana dzisiaj jestem. Nie chcialo mi się jechać do pracy. Wogóle jakaś "połamana" się dzis czuje, plecy mnie bolą. Coraz gorzej się jeździ, przez to podskakiwanie na dziurach czuje jakbym miała poobijane mam wszystkie wnętrznosci. chyba muszę pomysleć o wcześniejszym zakończeniu pracy. Moze do świąt jakoś wytrzmam. Jedyne pocieszenie to ze dziś piękne słoneczko swieci. Dziekuję za komplementy, mam nadzieje, że caly obrazek mi ładnie wyjdzie. Jak się uda to chętnie was odwiedzę i wam coś namaluję Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 09:34 czuję jajniki, bolą...i lewy i prawy...Wczoraj wieczorem bolało najbardziej, więc jajka już chyba zniesione...dziś jeszcze dopracujemydzieciątko. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 09:38 Dwa jednoczesnie, oj to dopracujcie solidnie to beda dwa maluchy Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 09:19 Hej, Wiosna wiosna )))) Gwiazdeczko tak sięciesze ze jestes z nami, baaardzo teskniłysmy i lez ile się da, uwazaj na siebie Fantaisie posłuchaj Gwiazdki i nie stresuj siętym progesteronem Bebelku własnie jakie imie zostało przewidziane? Marudko upijanie się poskutkowało w 1000%DDDAle wiecie na razie to za wszesnie bo to był dopiero 6 dc, ale co tam tak dla treningu, co by się przyzwyczajał ))) Po M mowi co ja robie, a ja na to jak to co dziecko )))) Potem dłuuuugo gadalismy,bedzie dobrze)) Ok teraz w grafiku kolej na striptiz))) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 09:24 Ant, nie zarzekaj się,że za wczesniemój Kuba jest z 8 dc))) Zatem jesteśmy umówione???pod Zygą? Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 09:23 Marudka, jaka wiosna, na Starówce rano było minus jeden brrr.. Ale słońce optymistycznie nastraja.. Nie obiecuję tym razem, że będę na spotkaniu-mam praktyki-zależy do której potrwają! Gviazdko, bardzo się cieszę, że to dziewczynka! I oczywiście, że jesteś już w domku. I bardzo mnie wystraszyło to co napisałaś o skurczach-myślałam, że jak nic nie boli to jest ok. Mi się niestety też czasem brzuszek napina, nie wiem,czy to z powodu harców malucha czy to coś niebezpiecznego... do lekarza idę dopiero za dwa tygodnie. Boję się... Gdzie Tycja??? Nic się nie odzywa ostatnio.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 10:02 no to Melbuć używaj!! skoro jaja zniesione to pracuj nad bliźnaiakami!! i znikaj stąd!! do łóżka i świeca! tylko uważaj na półkę ) A ja niestety poszczę z M. boje się żeby nie podrażnić torbielki.. Mężuś bardzo wyrozumiały.. biedaczek.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 10:03 Nika - małe labradorskie pijawy rosną w oczach - sama zobacz-wysyłam ci maila. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 10:02 Dziękuję za powitanka!!! Leżę od czasu do czasu zaglądając na forum! :o) Hortiko, nie chcę Cię absolutnie straszyć, a jedynie podzielić skromnym doświadczeniem... Przed szpitalem myślałam podobnie, tzn., że jak brzusio jest napięty to pewnie dzidzia się wypięła, albo spowodowała skurcz swoim brykaniem! Ale wyjaśniono mi, że ruchy Maluszka nie mają wpływu na skurcze i jeśli brzuszek jest naprawdę twardy (jak kamień) i mocno napięty to nie ma co tłumaczyć sobie, że to dziecko! Jednak, nie powinnaś się od razu martwić, 10 skurczy dziennie na tym etapie to normalka (macica szykuje się do porodu), problem jeśli takich skurczy jest dużo więcej (np. 3-4 na godzinę)Więc główka do góry, na pewno wszystko jest w porządku! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 10:06 Moja przyjaciółka właśnie urodziła córeczkę)) Po zmaganiach sie z policystycznymi jajnikami, z rozwierającą się szyjką w końcu ma swój cud w ramionach. I jak tu sobie nie popłakać? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 10:09 Megi, nie mozna sie nie poplakac, ja sie poplakalam ))) Antus - ciesze sie ze wyszlo az w 1000 %!!! DD a striptiz kiedy??? dzis? Melbus - blizniaki ci sie szykuja?? to do roboty!! i pamietaj o polce DD a ja czekam na @, mogla by juz przyjsc ... Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 10:10 Megi, rozumiem Twoje wzruszenie... Podczas mojego pobytu w szpitalu, jedna z moich bardzo dobrych koleżanek też urodziła córeczkę - Natalkę, przez chwilkę nawet leżałyśmy razem! Widziałam jej dzidzię kilka godzin po urodzeniu i ogromnie się wzruszyłam, siedziałam sobie przy nich i tak płakałam i płakałam... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 10:12 megi- ja też się wzruszyłam... może i moje jajniki wreszcie coś wyprodukują... Marudka-a może teścik, co??? bo to już chyba po terminie, tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 10:13 Megi Gwiazdko ja tez się wzruszyłam,oczy mi się swieca a zaraz mam rozmowe z szefem... Jak przy cudzie narodzin mało istotne stają się sprawy w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 wiesz, że żyjesz w 2006 roku... 23.03.06, 10:19 kiedy: 1.niechcący wprowadzasz hasło do mikrofalówki 2.od lat nie układałeś/aś pasjansa prawdziwymi kartami 3. masz 15 numerów telefonów do twojej cczteroosobowej rodziny 4.wysyłasz e-maila do osoby przy sąsiednim biurku 5.po długim dniu pracy odbierasz telefon, mówiąc nazwę firmy 6.kiedy dzwonisz do domu najpierw wciskasz 9 lub 0 7.od czterech lat siedzisz przy tym samym biurku, a pracujesz dla trzeciej z kolei firmy 8.dowiadujesz się z e-maila ze zostałeś zwolniony/na 10.zatrzymujesz samochód przed blokiem i dzownisz do domu z komórki, aby ktoś zszedł i pomógł Ci wypakować zakupy 11. wstajesz rano i wchodizsz na internet zanim wypijesz kawę 12.Czytasz to i się zaśmiewasz 13.Nawet gorzej: wiesz już do kogo to prześlesz 14. Jesteś zbyt zajęty/ta, by zauważyć, że nie było punktu 9. Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 10:21 Megi-gratulację dla koleżanki!! I wiesz co, niedługo tak się będziemy cieszyć z narodzin Twojego Mikołajka!! Gviazdko, wiem przecież , że nie chciałaś mnie wystraszyć, dobrze, że napisałaś o tych skurczach, lepiej być ostrożnym. Myślę, że mam ich właśnie nie więcej niż 10 na dzień, ale i tak się boję... rozumiecie, prawda? i jeszcze znów mi się dzisiaj plamienie śniło, może dlatego, że odstawiłam kilka dni temu progesteron. Tfu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 10:22 Jedziemy sie dzisiaj zaszczepic. Ja na zoltaczke A i B, maz tylko na B. Pogadam sobie z doktorkiem, bo sie okazalo, ze on po polsku mowi) Ale z tego co powiedzial mojemu mezowi przez telefon, to nie jest zywa szczepionke, wiec nie trzeba po niej czekac ze staraniami. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 10:50 I słonkiem dzionek nas powitał)) ale zimno i tak jest ale podobno, od niedzieli ma być coraz cieplejDDDDD Gviazdeczko jak ja się cieszę, że już jesteś w domku, to teraz odpoczywaj i jedynym wysiłkiem niech będę rozmowy z małą Gviazdeczką)))) Niestety wiem, że progesteron lubi sobie poskakać i to tak na maksa, wyniki mam dzisiaj późnym wieczorem, docencik za bardzo się nie zestresił, więc ja też staram się być na luzie, hi hi hi..... Powiedział, że dopóki nie ma plamien i nie boli za bardzo, to spokojnie. A ja nadal czuję się świetnie i tym się bardziej martwię, czy ja w ogóle jestem w ciąży. Wiem, że gadam głupoty, ale muszę z kimś pogadać, bo Paweł już ucieka jak zaczynam ten temat i mówi, że z wariatami gadać nie będzie(( Brak nietoperka, może kilka razy mnie zmuliło, nie jestem ciągle śpiąca, brzuch nie boli, ew. poczuję czasami prawy jajnik, mam full powera w pewnej części ciała, eh truję..... Marudko, a dlaczego Ty jeszcze z @ się nie witasz, nie myślałaś o teście??? No i pochwal się jaką wyspę wyczaiłaś????? No mów!!!!!!!! Ant, jestem z Ciebie dumna, byle tak dalej) Melba to może faktycznie powtóreczka i będzie total radość)) Althea, to się teraz szczep i koniecznie przeprowadź wywiad co ze starankami po żółtaczce... Czyli rozumiem, że nasze spotkanko w sobotę dojdzie do skutku, SUPEROWSKO!!!!!! Erguś, to Ty teraz co masz robić, czekać, badać się, bo ja chyba zgłupiałam.... Buzi czwartkowo Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 11:05 Dziewczynki a na co mi test, jak mi gin w zeszlym tyg powiedzial po usg ze w ciazy nie jestem ...( to se spokojnie czekam .... Fantaisie - ta nowa chorwacka wyspa to Mljet, kolejna za nasza ukochana Korcula, malutka, ponad polowe stanowi park narodowy i ma tylko 1 (slownie jeden) hotel (!!!!) i centrum nurkowe.... jak dla nas raj DD Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 11:06 Althea, mi tez mowily babki, ze to martwa szczepionka i w niczym nie przeszkadza, ale czytalam rozne rozbiezne opinie. W kazdym razie trzymam sie tego, co mi powiedzialy WITAM wiosennie i czwartkowo! zazdroszcze Wam spotkanka. i kruszonki... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 11:29 Hej w czwartek) Gviazdko- witaj w domu) Althea- tez słyszałam, ze nie trzeba czekac po tej szczepionce... Ma_rudko- pomimo silnej checi posiadania drugiej córeczki mamy problem z imionami żeńskimi( jest bardzo mało takich, które podobały by się i mi i Wojtkowi, no, i żeby jeszcze paoswały do nazwiska. aktualnie sa dwie propozycje: Misia i Łucja... co bedzie zobaczymy... Megi- już nie długo sobie odbijesz te spotkania) przyjedziecie razem z Mikołajem) bedzie to jedyny facet w naszym gronie) Kocurku- szkoda, że nie dotrzesz( może następnym razem nam się uda) Fantaisie- a kiedy Ty masz kolejne USG? Zuza- ja tez chce Twoje zdjecia!!! Balbinko- a Ty gdzie?? k. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Tycja zaraz bedzie .....!! 23.03.06, 11:45 rozmawialam z nia przed chwilka ... powiedziala ze zaraz dorwie sie do kompa. sama wam napisze co i jak ... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Tycja zaraz bedzie .....!! 23.03.06, 11:52 bebell - po co ty szukasz imiona jak to przecież Tadzik będzie )) Marudko-przecież na USG 2-tygodniowej ciązy nie ma szans zobaczyć!!! Fantaisie-ja jestem na etapie usilnego dzwonienia do profesorka. Ten miejscowy kazał mi się zgłosić po @ więc do profka tez chcę się umówić po @. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Tycja zaraz bedzie .....!! 23.03.06, 11:53 łomatko- imiona ) miało być imion )) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Althea i Erga!!! 23.03.06, 11:58 Odczepcie sie od tego Tadzia bo sie obrazimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tzn ja i Bablica DDD ale z was uparte babki )) Bebelek - oba imiona mi sie podobaja, Lucja chyba nawet bardziej. Ergus - ty mi takich newsow o usg nie srzedawaj bo sie zaczne nakrecac )) poza tym czuje sie juz @ ... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Althea i Erga!!! 23.03.06, 12:00 małpowo mówisz... ja tak się czuję już od tygodnia hihi Nie to żebym cię nakręcała ale przecież byłaś na USG przed terminem małpy!! jaki lekarz wtedy jest w stanie stwierdzić ciążę, co?? chyba McGyver Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Althea i Erga!!! 23.03.06, 12:01 a co do imion to Łucja mi się też podoba )) No dobra-już nie będę się upierała na Tadzika - ale swoje wiem ) Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Althea i Erga!!! 23.03.06, 12:05 moja Amelka ma na 2 imie Łucja) gwiazdeczko bardzo sie ciesz ze jestes juz w domu dbaj o siebie i duzo odpoczywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Althea i Erga!!! 23.03.06, 12:07 no prosze kolejna pytja nam sie na forum objawila... no zobaczymy kto bedzie mial racje ... WIesz Ergus - ty masz racje, tylko McGiver mogl tydzien temu stwierdzic ciaze, ale numer .... a ponakrecam sie a co!!! tyle ze ja nawet nie wiem czy jestem juz po terminie @, bo u mnie cykle i do 50 kilku dni dochodza .... a malpowato sie czuje chyba juz od weekendu, tez zaraz tydzien bedzie D Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Althea i Erga!!! 23.03.06, 12:11 marudka-to może tempkę mierz rano.. ja po tym poznaje kiedy ma być małpa w dniu kiedy zweykle przychodzi rano tempka nagle spada... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Althea i Erga!!! 23.03.06, 12:14 coś wam puściłam na maila ) zobaczcie jak cudie rosną!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Althea i Erga!!! 23.03.06, 12:18 OOO Marudka no Erga ma racje, ten gin musiałby byc sokołem i orłem, no cierpliwie czekam na newsy Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Althea i Erga!!! 23.03.06, 12:21 a ja sobie temperature zaczne mierzyc.... poczekamy, zobaczymy ... Ergus, ja nie dostalam zalaczika, tylko pusty mial ( Antus zaraz ci odpisze ... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Althea i Erga!!! 23.03.06, 12:27 to poczekaj bo coś poczta gazetowa szwankuje-zaraz wyślę jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Erga!!! 23.03.06, 12:27 Dostalam od ciebie maila, ale pustego, zero tresci, zero zalacznika. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Erga!!! 23.03.06, 12:36 Czesc Dziewczynki Gwiazdeczko super, ze juz w domku - uwazaj na siebie bardzo! Melbus, czy te jajniki to tak owulacyjnie bola? bo ja czulam raz jeden raz drugi jak zaciazylam (w tej sprzed roku dokladnie to samo). Marudka, ja tez takie dlugie cykle mialam. Ale w koncu sie udalo, mam nadzieje, ze i Ty niebawem zobaczy dwie krechy! moze tym razem??? Mam nadzieje, ze nastepnym razem uda mi sie z Wami zobaczyc! Marudko, w pracy nikogo nie obchodzi moj stan i ilosc spraw do zrobienia... Mam to nawet na pismie - teraz szefem firmy w Polsce zostal Polak - niestety burak... A mialo byc lepiej Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i slonecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Althea i Erga!!! 23.03.06, 12:31 albo zamiast maila ) img88.imageshack.us/img88/8542/obraz0312io.jpg img87.imageshack.us/img87/8205/obraz0406bo.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Jakie one sa slodkie! 23.03.06, 12:34 A ten najciemniejszy to chlopczyk czy dziewczynka? To jest moj ulubieniec/nica! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Althea i Erga!!! 23.03.06, 12:34 CUDNE!!!!!!!!!!!!! poprostu slow brakuje, same sie tak ulozyly do zdjec??? szkoda ze nie mam warunkow na psa, zabralabym ci jednego mimo iz to nie boksery to sa cudne D Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Althea i Erga!!! 23.03.06, 12:36 najciemniejszy to chłopczyk - nerwus i rozrabiaka straszny ) A co do zdjęcia przyznaję się że to ja je tak ułożyłam (na tym co leżą rządkiem) a na tym drugim to ich własna standardowa pozycja-jedno na drugim Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Althea i Erga!!! 23.03.06, 12:53 Erga, Słów brak, przecudne, takie słodkie, i rosną jak na jakims wspomaganiu)) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Althea i Erga!!! 23.03.06, 12:56 Kocurku, Nie dawaj się, Ty i malenstwo jestescie teraz na pierwszym miejscu, a moze to tak jest ze im wiecej bierzesz do pracy tym wiecej Ci jej dają Przystopuj troche,nie daj się, beda musieli to zrozumiec Melba, oj normalnie jakos cały czas jestes w moich myslach, mam nadzieje ze to z powodu tej rozkloszowanej bluzeczki jaka masz kupic przed wakacjami)) Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Althea i Erga!!! 23.03.06, 13:29 Jestem na chwilkę...Gviazdko, dobrze,że już w domku Erga, szczeniolki cudne, a najpiękniejsze mają łapki i noski Anttrzymam za słowo....zaraz zrobię jeszcze jeden test owu,żeby srawdzić, czy LH już spada Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Althea i Erga!!! 23.03.06, 13:30 Melba a ktory to dc u Ciebie i gdzie kupujesz te testy ? Moze i ja skorzystam ? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Althea i Erga!!! 23.03.06, 13:31 Hortiko- Misia od Michaliny) Ma_rudka- no, właśnie Ty juz tydzień o tej @ wspominasz... a który mnasz dc??? Erga- nieźle sa wypasione te szczeniaki) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Apel do Ma_rudki!!!! Proszę testować!!! 23.03.06, 13:34 oj wypasione są -= wczoraj jednemu dałam polizać z palca danon fantazję - ale się oblizywał - jeszcze z 10 minut po spróbowaniu ) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Apel do Ma_rudki!!!! Proszę testować!!! 23.03.06, 13:36 OJ cos widze Ergus ze ciezko bedzie Ci się z nimi rozstac Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Apel do Ma_rudki!!!! Proszę testować!!! 23.03.06, 13:36 stokrotko - a jaką masz tempkę???mierzyłaś? bo nie wiem czy od samego duphastonu podskakuje czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Apel do Ma_rudki!!!! Proszę testować!!! 23.03.06, 13:38 testy tym razem z apteki, bobo plan się toto nazywa, jest 5 w opakowaniu, i jako gratis bobo test ciązowy.Pokazują owulację bardzo ładnie (a raczej przedowulacyjny pik LH), od jutra mierzę temperaturę, ciekawe, czy skok będzie już jutro czy dopiero pojutrze Mam dziś 15 dc Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Apel do Ma_rudki!!!! Proszę testować!!! 23.03.06, 13:39 no no Melbuś - to na pewno jajo już zniosłaś!! oby się udało!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Apel do Ma_rudki!!!! Proszę testować!!! 23.03.06, 13:40 I już po piku LH...A długi był, 2 dnito podobno dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Apel do Ma_rudki!!!! Proszę testować!!! 23.03.06, 13:43 Antus, napewno pokazalam im ile potrafie - a teraz to wykorzystuja... Trzymam sie na razie, ale mam juz tej sytuacji po dziurki w nosie. Maluch jest najwazniejszy teraz - dlatego tez przestaje pracowac wieczorami. Najgorsze jest to, ze nikt nie docenia moich wysilkow Ale coz takie jest zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Apel do Ma_rudki!!!! Proszę testować!!! 23.03.06, 13:44 dziewczyny - u mnie dopiero 41 dc (specjalnie dla Bebelka sprawdzilam) zadnego testowania nie bedzie!! przynajmniej jeszcze z 15 dni, bo chyba najdluzszy cylk mialam 55 dniowy!! Kocuerk - NIE DAJ SIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Apel do Ma_rudki!!!! Proszę testować!!! 23.03.06, 13:54 marudka, a najkrótszy?????jaki miałaś najkrótszy??? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Apel do Ma_rudki!!!! Proszę testować!!! 23.03.06, 14:02 Melbus, najkrotszy to byl ostatni, czyli 40 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Erga, 23.03.06, 18:09 znalazłam zdjęcia na forum, boziu - nie mogę się napatrzeć, jak bym wycałowała.... Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Erga, 23.03.06, 18:16 Dziewczyny, a ja bym sie z Wami chetnie fotkowo zapoznala.Komu mam moja fote przeslac, i was tez bym zobaczyla... to jak? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Pamiętacie jedną_chwilkę??? 23.03.06, 13:41 Właśnie ja wytropiłem) na forum Listopad 2006. Też będzie miec listopadowe Maleństwo) strasznie sie cieszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Pamiętacie jedną_chwilkę??? 23.03.06, 14:03 ja jej nie pamiętam niestety, ale fajnie, że jej się udało!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pamiętacie jedną_chwilkę??? 23.03.06, 14:12 Słońca, te gnomy znowu wyłączyły prąd, poczytam Was wieczorkiem, a teraz spływam bo i tak jeastem spóźniona buzi Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pamiętacie jedną_chwilkę??? 23.03.06, 14:13 Hortiko, a kiedy będziesz wiedziała, KOGO nosisz w pod sercem??? Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Pamiętacie jedną_chwilkę??? 23.03.06, 15:05 mam nadzieję, że przed świętami się dowiem, że dziewczynkę) wtedy usg zaplanowane Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pamiętacie jedną_chwilkę??? 23.03.06, 15:07 Hortika a mnie się cos wydaje ze ostatnio mowiłąm ze chłopiec ale moze mi się przy tym hurtowym przepowiadaniu cos pomyliło Jak fajnie ze swieci słoneczko jakos tak mam wiecej energii w sobiemimo ogromnego niedospania, a i szefowi minał juz ten meski okres dobrze ze zadko go miewa) Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Pamiętacie jedną_chwilkę??? 23.03.06, 15:40 ant, jeżeli wspominasz tą przepowiednię grupową w wannie, to owszem-dobrze pamiętasz!!! ale nie poddaję się sugestiom))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pamiętacie jedną_chwilkę??? 23.03.06, 15:44 No to zobaczymy )))Ja strasznie lubię mówic A NIE MÓWIŁAM)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pamiętacie jedną_chwilkę??? 23.03.06, 15:52 Ant, po co chodzić na usg skoro mamy Ciebie))?!! Tylko trzeba by się zrzucić na jakiś fajny płyn do kąpieli, żeby Ci się dobrze przepowiadało) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pamiętacie jedną_chwilkę??? 23.03.06, 15:56 DDDDDD O widzisz Megi na razie z listy Gwiazdka się tylko ujawniła i potwierdziła Ale wiesz ja wolę kąpiel bez płynu a z solą)) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Pamiętacie jedną_chwilkę??? 23.03.06, 16:12 Hehe Ant, pamiętam doskonale tą przepowiednię, która nie bardzo spodobała się Hortice, w przeciwieństwie do mnie!!! Moja Gviazdka choć nie mogę jej od Was pogłaskać (zakaz!!!), macha do Was z całych sił, tylko nie wiem czy nóżką czy rączką! :o) Wg ostatnich dwóch USG odwróciła się już główką w dół, ale to jeszcze może ulec zmianie! Troszkę się gubię na forum, ale jak zwykle mocno trzymam kciuki za obecnie starające się (m.in. Melbę), przygotowujące się intensywnie do staranek (patrz->Ant, hihi i Althea?), walczące z @ (tu: Balbinka i Matalka), czekające na efekty przytulanek i/lub testujące (Marudka) oraz wszystkie przyszłe mamusie!!! Popołudniowe buziaki już do Was lecą! m. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Pamiętacie jedną_chwilkę??? 23.03.06, 16:13 A jedną chwilkę pamiętam!!! :o) I bardzo się cieszę, że dołączyła do grona zafasolkowanych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pamiętacie jedną_chwilkę??? 23.03.06, 16:28 Jestesmy zaszczepieni! Zapomnialam spytac co jesli zaciaze przed druga dawka (druga dawka za miesiac a trzecia za pol roku). Moim zdaniem powinnismy w tym miesiacu odpuscic... moj M nie chce o tym slyszec. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Althea 23.03.06, 17:44 Moja koleżanka zaszczepiła się pierwszą dawką, zaraz potem okazało się, że jest w ciąży. Dziś ma ślicznego i zdrowego 1,5 rocznego synka . Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Bebelku 23.03.06, 16:24 > Właśnie ja wytropiłem) ??? Wytropilem? To ty jestes facetem? DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Gviazdki, 23.03.06, 17:45 cieszymy się z Patrykiem, że jesteście już w domku i to w jednym kawałku Jeszcze mamy 3 miesiące i niech tak zostanie . Erga, u mnie na skrzynce zuuuupełnie puuusto!! Żadnych biszkoptowych pociech do oglądania i podziwiania Dziewczyny, ponieważ nastała wiosna ja Was bardzo proszę o fasolki. Niech się zaczną sypać tak jak śnieg tej zimy. Czekam niecierpliwie Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 :) 23.03.06, 17:42 Cześć Kobietki! Wpadłam na chwilkę i szykuję się na "wyjście działowe", tzn na kolację z ludźmi z mojego działu. Napewno będzie bardzo fajnie, bo mam super kolegów i koleżanki z pracy . Kurka, ciągle nie mam @... Mam nadzieję, że jutro najpóźniej przyjdzie. Końska dawka progesteronu powinna zadziałać szybko, co? Super, że Gviazdka już w domciu Całuski! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell sms od fantaisie... 23.03.06, 19:00 "Jest niski! mam dzwonic do docenta wieczorem, zobaczymy co powie, martwię się. Buzi" Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: sms od fantaisie... 23.03.06, 19:09 Fantaisie, docent od czegos ma ten tytuł i napewno pomoze, nie martw się zobaczysz ze cos poradza Sciski Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: sms od fantaisie... 23.03.06, 19:19 Laska, będzie git)) kciuki trzymam) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 heja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.06, 19:32 Witajcie po dłuzszej nieobecności! Niestety, serwer siadł na naszym blokowym i co chwila nie było internetu wiec jak chciałam do was napisać to nie mogłam sie zalogowac. Usterka naprawiona, Ja sie poprawię i bede sie meldowac Czytałam ogólnie co u was sie dzieje, ale nie zrobiłam notatek i nie wiem czy wszystko pamietam Bebell mnie sie podoba Michalina, sama rozważałam to imię, w sobote sie upewnię co do płci, bo juadę do Kielc na usg 3d Moze jakąś fotkę dostanę mojego maleństwa? Brzuch mi zaczyna porządnie rosnąć, ludzie poznają nawet jak w płaszczu jestem Niedługo wyślę nowe fotki. Gwiazdko x2 cudownie ze juz jesteście w domu. Martwiłam się o was, ale juz nie musze, prawda? Fantaisie... nie smutaskuj sie, niedługo bedzie lepiej! Hortika, a jak tam u ciebie? Ja narazie nie odczuwam zadnych niedogodności latam do pracy nie mam skurczy wydaje się ze jest ok. Za to moja kolezanka musi lezeć.... rozwarcie, skórcze, skrócona szyjka.- biedactwo. Marudka, dzieki za smsa!!!!!!!!! No i ze sobie chwilkę pogadałyśmy. Masz fajowy głos Pozdrawiam was wiosennie Odpowiedz Link Zgłoś
anhes czy jest tu MELBA??? 23.03.06, 19:25 Wpadam znowu na chwilkę Może mnie jakaś ( tu oczko do melby) specjalistka od testów owulacyjnych oświeci bo mam problem a mianowicie : w pon 15 dc zaczełam robić testy owu i kreska testowa jaśniejsza ( tak o połowę ) od kontrolnej, 16 to samo, 17 dc( wczoraj) już testowej tylko cień a dzisiaj skok temperatury... i kużwa co jest??? kiedy była owulacja???? test owulacyjny dziś też ma tylko kreskę kontrolną... śluz wydaje mi się że wczoraj zaczął być trochę ciągnący ale jest cały czas nieprzejrzysty tylko mocno mleczny i kleisty... zgłupiałam kompletnie bo zwykle mam owulację 20-22 dc... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Ant 23.03.06, 19:38 dostałas mojego maila jakiś czas temu ???? dwa tygodnie moze???? Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 19:58 Hej! przez dwa dni nie zaglądałam do Was w ogóle((( znalazłam (chyba) sukienkę. ale.... nie podoba się E((( tzn. widziała ją na zdjęciu i niezbyt mu się poodba. I co teraz? d.... blada.... podczytam za chwilkę co tam u Was? Erguś, Ty kiedyś wysyłałaś normy tych paskudztw:LH, itd. mogłabyś przesłać jeszcze raz albo powiedzieć mi jak znaleźć? odebrałąm dzisiaj wyniki i chyba są do d.... tak bez sensu kończy sie mój tydzień... a jutro do pracy... zajrzę jeszcze później... Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 20:09 Wiesz co Enterku, pamietam, ze jak kilka miesiecy przed slubem ogladalam z M. sukienki w necie, i ta, ktora mi sie podobala wcale go nie zachwycila. Ostatecznie potem sie na nia zdecydowalam i byl zachwycony! i co innego na modelce i fotkach, a co innego na Tobie. glowa do gory!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 20:36 Enterek a jakie masz wyniki?? czemu mówisz że do d..?? ważny jest stosunek lh do fsh - ma być bliski 1. (zwykle są ok 6-10 - nie pamiętam jednostek) ale zaraz coś znajdę. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Topimy pociannę:) 23.03.06, 20:43 No i wróciłam.... Poczytałam sobie, obejrzałam cuda biszkoptowe, i trochę zrobiło mi się lepiej. Nie będę czarować, ale trochę spadła mi moja energia czekam teraz do 21 i będę dzwonić, wszystkie czarne wizje już mnie opętały, swoje popłakałam... Pogubiłam się jakie zdjęcia dzisiaj grasowały na poczcie, ale ja na pewno nie dostałam żadnych. Pieski obejrzałam z linków, bo mail nie miał załączników Łucja i Misia bardzo mi się podobają))) Bebelku, ja mam mieć usg w przyszłą środę, no chyba że zaraz sie dowiem czegoś innego. Melbuś, to ja trzymam naprawdę bardzo mocno kciuki)))!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Kateb 23.03.06, 20:47 coś załączniki się nie wysyłały i dlatego wrzuciłam fotki na forum - zerknij kilka postów wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 NORMY 23.03.06, 20:53 www.dzieckoinfo.com/forum/showthreaded.php?Cat=&Board=DLA&Number=1075176&page=0&view=collapsed&sb=5&part= Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: NORMY 23.03.06, 21:23 Dzwoniłam, docent trochę się zmartwił, mam koniecznie zapisać się do guru od usg dopochwowego we wtorek i on tam przyjedzie, żeby być przy badaniu. Powiedział, że to może być taka moja uroda, ale.... Powiedzcie mi jak ja mam dożyć do tego wtorku?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: NORMY 23.03.06, 21:37 Fantaisie! MUSISZ dotrwać! a my dotrwamy razem z Tobą!)))) Będzie dobrze, zobaczysz! Potwors, dzięki! podniosło mnie na duchu siostrze sie podobałam. Zobaczymy co powie mama (koniecznie chce zobaczyć). Erguś, dzięki za normy. z tego wychodzi, że mam niewydolność przysadki (za niskie fsh, lh też), prolaktyna dalej wysoka.... niby niedużo, ale zawsze. lekarka w środę, zobaczymy co powie... myślaąłm, ze to wskaże na PCO, ale z tego co wyczytałam na tej stronce, to powinnam mieć wysokie wskaźniki a ja mam mizerniutkie. wiec o co chodzi? hm... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: NORMY 23.03.06, 21:50 Fantaisie - wytrzymasz, wytrzymasz... bedzie dobrzea w sobote cie wszystkie wysciskamy DD trzymajcie sie Tycja -dobrze, ze net juz OK. nie zapominaj o obowiazku wszystkich ciezarowek meldowania sie conajmniej raz dziennie na forum) mi tez sie fajnie rozmawialo z toba ) Enterek - moja suknia slubna podobala sie mi, mojemu M tez, za to wogole mojej mamie!!! za skromna podobno ale najwazniejsze ze TOBIE sie podoba!!! a twoj E jak cie w niej zobaczy napewno bedzie zachwycony!!! sciskam was mocno wszystkie I ne denerwuj sie za wczasu normami, lekarz cin wszystko powie lepiej /// Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: NORMY 23.03.06, 21:56 wiecie co? przy was wszystkie smutki idą sobie precz!)) i za to Was lubię))) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: NORMY 23.03.06, 22:17 Fantaisie, trzymaj się dzielnie!!! widocznie każda z nas musi mieć jakieś przejścia w ciąży, ale nie wolno Ci pozwolić sobie na zwątpienie!!! Pod serduszkiem masz małą kruszynkę, która właśnie w takich chwilach najbardziej potrzebuje siły i miłości swojej mamusi. W sobotę dziewczyny napewno podniosą Cię na duchu! A ja dziś przytulam z całej siły! Enterek sukienka zawsze inaczej wygląda na Tobie niż na zdjęciu, no i Ty lepiej wiesz, w czym Ci do twarzy Mężczyźni nie mają aż takiej wyobraźni, oni są prości! Byłam u ginekologa, wszytsko ok) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: NORMY 23.03.06, 22:26 Megi tylko myśl o kruszynce powoduje, że płaczę sobie delikatnie, i staram się myśleć, że serduszko jeszcze bije i moja Natalka czuje że ją bardzo mocno kocham Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: NORMY 23.03.06, 23:00 Fantaisie, nie płacz...zobaczysz, wszystko będzie dobrzedohtór Ci to mówi Anhes...a może cykl będzie krótszy?kto wie?masz możliwość podejrzeć na USG??? Jessu, padam...idę spać...a jutro od rana biegi przełajowo-remontowo-ginowe... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: NORMY 23.03.06, 23:30 Idę spać. Melbuś, nie dziękuję ale obyś miała rację! Trzymaj się jutro, faktycznie masz dzionek pełen atrakcji.... Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: NORMY 24.03.06, 07:43 ha, i znowu wsatałam pierwsza dziś już piątek! czy jestesmy na jutro umówione? Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: NORMY 24.03.06, 08:20 Cześć w piątek!!! Ale fajnie, że weekend, chociaż u mnie nauka się kroi.. Tycja, ja też czuję się w porządku, dopóki nie doszukuję się u siebie kłopotów (a tak było wczoraj, baardzo się zaniepokoiłam i przeleżałam caały wieczór). Fantasie, będzie dobrze, będzie-mówię Ci!!! przecież nie masz żadnych niepokojących objawów, jakbyś nie badała tego progesteronu to byś nawet nie wiedziała, że jest niski! Chodzisz dalej na zastrzyki? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NORMY 24.03.06, 08:58 Fantaisie Hortika ma racje!!!Faktycznie gdyby nie bedanie to sama mowisz ze czujesz się OK i na pewno wsyztsko jest dobrze a Natalka to super silna dziewczynka zobaczysz bedzie dobrze A własnie Fantaisie wiesz ze u Ciebie bedzie dziewczynka ? Jacie jak się te wzystkie przepowiednie posprawdzaja to otwieram czare wrozb Baby Jagi))) Jest piątekl weekendu poczatek )) Kolezanka z pracy M jest w ciazy )No to jak się M dobrze postara beda mieli wspolne tematy do rozmów w pracy ))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: NORMY 24.03.06, 09:03 enterek-czyli na bank to nie jest PCO - a inne rzeczy to da się wyregulować - tylko teraz dorwij dobrego dochtorka!! Fantaisie- modlę się za ciebie i Natalkę - bedzie dobrze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pitulac Re: NORMY 24.03.06, 09:13 Fantaisie, trzymam za Ciebie kciuki; będzie dobrze, kobietko!!! Nie martw się na zapas, bo tylko się stresujesz, a to niedobrze dla baby. Wszystkie Was pozdrawiam i znikam do roboty, papa Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: NORMY 24.03.06, 09:26 i ja witam w piatek. ja juz zaczelam weekend bo mam dzis wolne, czeka mnie wizyta w US, potem u dziadka i u kolezaki w pracy (stesknilam sie za nia ) Fantaisie - dziewczyny maja racje, skoro ty sie dobrze czujesz to jest OK i bedzie OK. docencik wymysli cos na ten twoj upart progesteron!!tylko sie nie denerwuj bo to nie pomoze. mysl o czym przyjemnym: o urlopie w cieplych krajach, o sobotnim spotkaniui kruszonce.... buziczek. Sciskam tradycyjnie Bebelka i mala Bablice D Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Piąteczek! 24.03.06, 09:32 Co ja bym bez Was zrobiła??????? Jesteście naprawdę kochane!!!!!!! Udało mi się zapisać na to usg, bez żadnych problemów, więc chociaż to... zaraz muszę dać znać doktorkowi, na którą godzinę. A i ten spec od usg, to ten facet od majteczek Docent kazał brać zastrzyki w tej dawce co wcześniej, więc dzisiaj planowo idę do kliniki. Nie wiem, co jest, ale wszyscy dziewczynka, dziewczynka no to Natalka, ale najważniejsze żeby było zdrowe i tylko tego tak naprawdę chcę. Czyli jutro 18? Mam nadzieję, że ze mną wytrzymacie... Ant, czyli trzeba ostro się brać do roboty)))) motywacja jest już z każdej strony! Enterku, grzej do lekrza, tak jak napisała Erga. I na koniec coś miłego, całą noc mój kiciuś, leżał na mnie i mruczał i mruczał, nie wiem co robił jak zasypiałam, ale jak tylko otwierałam oczy to siedział na mnie dalej, patrzył się tymi swoim mądrymi ślepkami i na nowo odpalał mruczando))a teraz grzeje laptopika i nadaje Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Piąteczek! 24.03.06, 09:49 Fantaisie zobaczysz ze bedzie dobrze Wiesz jak ja byłam w pierwszych miesiacach ciazy moja kicia tez lezała na mnie cały czas, miałam spore zagrozenie tez dostawałam zastrzyki bo moja macica za pierona nie chciała się rozciagac ( niestety moje kobiece hormony zawodziły) i kotek tak sobie lezał i lezał na brzusiu i było dobrze, koty cos w sobie mają Teraz lezy codziennie na klacie mojego M mnie juz specjalnie nie lubi od momentu urodzenia Amelki Jak przyszlysmy ze szpitala byał strasznie zazdrosna sikała na wsyztskie rzeczy moje i Amelki tak złosliwie i podstepnie, nie chciała abym ja głąskała była okropna i przerzuciał się ze swymi uczuciami na M i teraz nawet sypia z nim i miłosc pomiedzy nimi kwitnie) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Piąteczek! 24.03.06, 09:55 O rany, Ant mam nadzieję, że mój kocurek odpuści sobie tego typu akcje))) Pocieszam się, że on już musi dzielić się miłością bo są dwie sunie! Ale koty są niesamowite, chociaż nie będę umniejszać mojej młodszej psicy, która noc, w noc śpi wtulona w moje prawe ucho a nie jest maleńka, bo waży tak z 30kg Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Piąteczek! 24.03.06, 10:05 No to musicie miec niezłe wyro skoro mozecie pomiescic tyle zwierzynca ,wesoło macie )) Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Piąteczek! 24.03.06, 10:05 Witam piatkowo! fantastyczne opowiesci o kotach! ja tez chcialabym miec jakies mruczace cieple futerko, ale M.nie lubi i nie chce (zwala na male mieszkanie i co zrobic, jak bedziemy wyjezdzac. Ant, nie spodziewalam sie az takich scen i demonstracji zazdrosci - niesamowite!! u mnie leje od switu i tak jakos jesiennie sie zrobilo. spac mi sie chce. pozdrawiam wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Piąteczek! 24.03.06, 10:09 przy okazji opowiesci o kotach to moja szwagierka musiala juz pod koniec ciazy oddac swoja ukochana kotke, gdyz tak zucala sie na nia, gryzla, drapala itp. oddala ja do tesciow i to chyba juz z 13 lat temu, a kotka nadal jak ona przychodzi w odwiedziny wychodzi z domu ... to dopiero zazdrosc, nie? spadam do tego US do pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Piąteczek! 24.03.06, 10:13 Potwors a myslisz ze moj M chciał ? On wogóle taki len i się obowiązków troszke obawia A z moim kotem było tak, ze siedziała sobie w pracy a wtedy pracowałam w firmie która miesciłą się w domku jednorodzinnym, było lato i włąsnie szalała letnia burza z błyskawicami, grzmotami i czym tak jeszcze sobie tylko człowiek moze pomyslec, i nagle przez otwarte drzwi wpadł mały kociak wystraszony na maxa i wbiegł pob moje biurko, i to było własnie moje kocie zezowate szczescie co miałam robic przyszedł do mnie to i tak juz zostało, przyjechałam z nia w pudełku do domu wygladała fatalnie oczy zaropiałe wystraszona przerazona gryzła nas bo bała się ze jej cos zrobimy , M jak zobaczył nie miał serca takiej "bidy" nie przyjac do domku poszlismy do lekarza odrobaczylismy zaszczepilismy i została a za 2 miesiace byłam juz w ciazy, Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 10:14 Witam się i ja) Ma_rudka- nosz normalnie szaleństwo) dzień wolny) tez cie sciskamy, wszytskie tsy) Antus- moi rodzice tez mieli taką wredna kocice) była zazdrosna o mojego ojca i szczała na ciuchy mamy) aha, i na jej miejsce na łóżku) Fantaisie- bedzie git) jeszcze raz Ci to mówię) Potwors- a gdzie Ty mieszkasz? u nas śliczne słoneczko) ale zimno nadal... Malują nam dzisiaj pokój Tosicy-łasicy) bedzie dwukolorowy: słodki fiołek i pastelowy żonkil)) ściski kasia Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 10:26 Ale horrory mi opowiadacie o kotach moj to hrabia, nie sika, nie gryzie, nie drapie, nie syczy, nie fuka! Jedynie strasznie dużo gada, albo grucha w taki specyficzny sposób, albo robi miau na 1000 sposobów, najlepsze jest miau pt.rusz tyłek i chodź na spacer każdy debil wie o co mu chodzi! Wyreczko mamy sporawe jeszcze jeden pies się duży zmieści, ale problem jest taki, że to ze mną śpią, a P. zaklepał sobie lewy bok więc nic z tego, prawy dla psicy, klata dla kota i brak miejsc)) No właśnie Potwors skąd jesteś? U nas słoneczko maksymalne od samego rana, ale zimno.... nadal podtrzymuję wiosna idzie, w przyszłym tygodniu ma być do +17 Bebelku, piękny zestaw kolorystyczny)) po prostu cudo, w moim stylu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 10:33 Prawda, że ładny) do tego białe mebelki) no, i same widzicie, ze druga musi byc też dziewczynka) bo przeciez chłopca do takiego pokoju nie wsadzę, a niestety dla dzieci mamy tylko jeden pokój( Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 10:38 )) no cóż argument jest bardzo silny! ale co zrobić z przeczuciami bandy dziewczyn??? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 10:39 No nic Tadzi sobie z ta bielą mebelków poradzi Kredi albo w farby w dłon 30 min roboty i po sprawie biały to taki ładny kolor podkładowy ))) Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 10:43 No jak to skad: myslalam, ze z mojego porannego posta jasno wynika, ze mieszkam w SLONECZNEJ Italii ))))))))))) Ant, no wiec ja mam wlasnie taka cicha nadzieje, ze mnie kiedys jakis kotek znajdzie i sobie przywlaszczy i nie bedzie nic do gadania... Bebell, pokoik bedzie przesliczny, tak mi sie to widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 10:51 Witam piątkowo, jeszcze pare godzin i zacznie się długo wyczekiwany weekend. )) Fantaisie będzie dobrze! Trzymam za to kciuki. Widzę, że nie tylko u mnie jest zwierzyniec. My mamy trzy psy i rybki. Kot by u nas nie przezył niestety. Moja ukochana boksica by go zjadła. Ona też spi z nami w sypialni i na szczescie do łóżka przychodzi nad ranem jak jej dupsko zmarznie. A tak ma swoj kojec kolo naszego łózka i tam spedza wiekszosc nocy. Ciekawe jak to będzie jak się mała urodzi. Psica to moje oczko w glowie, jest strasznie rozpieszczona i mam nadzieje że sie polubia z nowym domownikiem. Bebellku ciekawe kolory wybralas do pokoiku, a moge zapytac z jakiej firmy farbę wybrałaś. Ja jestem zdecydowana prawie w 100% na zestawienie zółto-zielone do pokoiku, ale szukam nadal odpowiednich odcieni. Mam jeszcze pare dni, bo sciany wymagają gruntownego remontu. Dziś moje samopoczucie dużo lepsze niż wczoraj, to chyba przez to słoneczko które tak pięknie świeci Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 11:10 Nika- klory sa z próbnika DULUXA, ale nie kupilismy duluxa) tylko levisa) pokazalismy panu próbnik duluxa i on nam dobrał z mieszalnika levisa. wszyscy nam odradzają dulux, a tym levisem pomalowalismy juz resztę mieszkania i swietnie to wyszło i fajna farba to jest (bardzo wydajna, nie za gęsta, i dobrze się nią maluje). Aha, W podjął samodzielną decyzję i zakupił kolory troszkę jaśniejsze. Potwors- to i Ty emigrantką jesteś) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 11:21 Niestety popieram, Dulux to tragedia(( nam i znajomym wyszły wszystkie nitki i cienie po roku.... Teraz malowaliśmy Beckersem, chyba Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 11:26 Beckers jest fajny do malowania) niestety przy kolejnym malowaniu bardzo trudno jest go pokryc( malujesz i malujesz, a on skubaniec ciągle wyłazi( Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 11:26 Bebellku a gdzie mozna kupic taka farbe? powiem szczerze ze nie slyszalam o tej farbie, czy w duzych marketach typu castorama, leroy m.. ja znajde? Za tydzien bede znowu we Wroclawiu i chce juz kupic farbe, bo bedziemy tez odbierac meble, wiec chcemy juz pomalowac pokoj na gotowo. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 11:29 Nie wiem czy jest w castoramie( my kupujemy od pana zza rogu) levis jest farbą belgijską, ale produkuje ją (na licencji) Nobiles. w Warszawie jest bardzo dużo takich małych i srdenich sklepików z Nobilesem. Pewnie we Wrocławiu też) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 11:32 Już się poprawiam, Benjamin Moor a nie Beckers Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 11:40 warto wiedziec ze dullux kiepski do malowania, chociaz kolory ma dosc fajne, porozgladam sie za inna farba, Dzieki za rady ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 11:47 HMM troche się zdziwiłam tymiopiniami o duluxie bo ja mam go juz dłuzszy czas w pokoju przedpokoju pokój Małej malowalismy ostatnio niedawno i nie moge złego słowa powiedzieć, sama nie wiem moze ja nie jestem dosc wymagająca ? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 11:49 to się ciesz, że nic sie złego z nim nie dzieje) nasz pan zza rogu mówi, że co chwila ktos przychodzi do niego z reklamacją Duluxa( Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 11:47 oooo! a o takim cudzie to nawet nie słyszałam) Nika- to prawda, że kolory maja fajne, ale zawsze można dobrac z mieszalnika innej firmy) a poza tym Dulux często wycofuje jakiś kolor z palety i potem masz klops( już nie dobierzesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 12:05 melduję że umówiłam się na wizytę do profesorka!!! za półtora tygodnia! oby małpa do tego czasu się skończyła - żeby wogóle przyszła ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 12:05 bo torbiel chyba mi cos przyhamowała... Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 12:07 Czesc Dziewczynki Fantaisie, trzymaj sie - we wtorek zobaczysz swoja Natalke!!! Bebellku, my tak jak Fantaisie malowalalismy sciany Benjaminem Moorem - farba naprawde super!!! A co do plci - to sie naraze Antusi ale zycze dziewczynki!!! Ja dzis nie poszlam do pracy - strasznie spac mi sie chce wyslalam wiadomosc, ze pracuje z domku dzis szczerze powiedziawszy zaczynam miec gdzies ta prace - musze przeciez zdecydowac co dla mnie wazniejsze! Zaraz wybieram sie z mama na spacer - szkoda sloneczka pozdrawiam Was bardzo cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 12:09 Kocurek- tak trzymaj!!! postawa wzorowa) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Potwors.. 24.03.06, 12:07 Nosz elegancka Kobitka z Ciebie) i piekną miałaś sukienkę ślubną!! strasznie mi się podoba!! rewanż juz poszedł) k. ps. czy Twój M jest Włochem??? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Potwors.. 24.03.06, 12:18 Ejże, a ja zdjątek nie dostanę????????? Erga, świetnie, że się umówiłaś, ciekawe co spowodowało to przystopowanie torbielki? Kocurku, brawo i tak dalej trzymaj! Z tym Moorem to jeszcze jest ciekawe, ze cena jest dość wysoka, ale wydajność jakaś szalona Ant, my akurat nie, ale znajomi(dwie pary) wzywali specjalistów od Duluxa i badali problem i badali, a efekt ten sam... więc sie ciesz, że nie masz kłopotów i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Potwors.. 24.03.06, 12:20 A co się dzieje z Balbinką???? znowu jej posty wcina czy moze odpoczywa od nas??? Kochana odezwij się!! jak to jest z tymi torbielami - wie ktoś?? może zahamować małpę mimo duphastonu??? Bo juz głupieję.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Potwors.. 24.03.06, 12:22 buuu moja skrzynka też pusta - potwors - plissss prześlij mi.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Potwors.. 24.03.06, 12:23 bebell-podeślij fotki potwors - może się nie obrazi... Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Potwors.. 24.03.06, 12:25 Bebell, podeslij erdze i fantaisie, bo mi jakos poczta nie chce dzialac: mowi, ze sie z serwerem nie moze polaczyc i nic mi nie otwiera, buu. Wiec i na razie nic nowego nie dostalam, moze sie odblokuje, mam nadzieje! I tak, moj M.jest Wlochem, inaczej pewnie nic by mnie z Polski nie ruszylo! Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Re: Potwors.. 24.03.06, 12:27 Ja też już odesłałam swoje, sprawdź na skrzynce Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Potwors.. 24.03.06, 12:29 Ciekawe, czy kiedys zobacze interesujace, ze mam inne konto na gazecie i ono dziala, a potwors nie. Hmmmm zlosliwiec jakis z niego... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Potwors.. 24.03.06, 12:30 Tez się zqastanawiam gdzie Balbinka?? i gdzie Abie?? bo z sycylii juz przeca wróciła.. a o torbielach nic nie wiem( Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Potwors.. 24.03.06, 12:42 O ja te nie ma zdjatek potwors buuu poprosze tak ładnie proszę Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Potwors.. 24.03.06, 12:46 O, juz dziala!! to juz wyslalam ant. No i juz wiem,jak wyglada Kate i Bebell i Łasica Ale fajnie, czekam na wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Potwors.. 24.03.06, 12:53 O Dziękuję bardzo wspaniale wyglądacie, ja niestety moge swoje zdjatka przesłac dopiero z domku wieczorkiem dobra ? Jak Ci się żyje na obczyźnie, masz cieplutko, słonecznie, zazdroszcze Ci) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 zdjęcia 24.03.06, 12:55 Erga, zgodnie z obietnicą wysłałam swoje fotki, czekam na rewanż.... Komu jeszcze i co dostanę w zamian ? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: zdjęcia 24.03.06, 12:57 Zuza no mnie oczywiście ))Ale ja mam w domku swoje wiec moge przesłac wieczorowa porą Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: zdjęcia 24.03.06, 12:58 Zuza a znasz się troszke na prawie bankowym i dewizowym ?Bo mam pewien problem interpretacyjny i kazda sugestia jest na wage złota Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: zdjęcia 24.03.06, 13:01 Zu, mi tez wyslij, please! Ant, widze,ze nie doczytalas mojego dzisiejszego pierwszego posta o istopadowej ulewie? Ale jest cieplej - to fakt niezaprzeczalny. i to jest jeden z plusow. tutaj w zimie "czasami nawet temperatura schodzi ponizej zera" i wtedy jest wielkie biadolenie) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: zdjęcia 24.03.06, 13:04 Ant, zdjęcia własnie staram się wysłać i pewnie zaraz mi się uda. Co do bankowego, to dzis siedzę w domu (urlop) i ma dostęp tylko do lexa sprzed dwóch lat, ale spróbuj, może coś wymyślę, chociaz to nie moja działka (ja to bardziej kontrakty budowlane) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: zdjęcia 24.03.06, 13:11 Czy do kogoś dotarły, bo poczta wariuje i mówi że nie wysyła Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: zdjęcia 24.03.06, 13:21 No ja nie mam Zuza to tak w Prawie Dewizowym jest "....Art. 3. 1. Dokonywanie obrotu dewizowego jest dozwolone, z zastrzeżeniem ograniczeń: takim ograniczeniem jest m.in z art 10 ust. 15) dokonywanie w kraju, między rezydentami, rozliczeń w walutach obcych, z wyjątkiem rozliczeń między osobami fizycznymi, o ile nie mają one związku z prowadzeniem działalności gospodarczej I teraz mamy dwóch rezydentów ( działalnosc gosp nie os. fiz) gdzie jeden płaci drugiemu za wykonanie usługi wynagrodzenie w walucie obcej ale pieniadze w walucie ida z konta zlokalizowanego zagranica na konto w polsce i według mnie nie mamy tu doczynienia z rozliczeniem w kraju bo konto rezydenta który dokonuje przelewu jest za granica ale sa zdania rózne jak cos Ci przyjdzie do głowy to daj znac Bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: zdjęcia 24.03.06, 14:10 Ant, wydaje mi sie, że masz rację, w każdym razie nie udało mi się w necie znaleźć nic na ten temat, jeżeli Ciebie to urządza, to w poniedziałek w robocie poszukam, może naszej bibliotece coś się znajdzie, no i przepytam resztę ludzi z pracy, którzy mają więcej do czynienia z rozliczeniami tego typu. Wypróbuj mój stary sposób na problemy - telefon do odpowiedniej instytucji, w której NIGDY nie mówisz, ze jesteś prawnikiem Zawsze działa Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: zdjęcia 24.03.06, 14:21 Kochana juz mam to za sobą to tez jest mój sposób ))I oni potwierdzaja moja opinie ale niestety nie daja podkładki w postaci przepisu w którym zdefioniowane było by "rozliczenie w kraju" a ktos twierdzi oczywiscie inaczej Ale dzieki za pomoc ) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: zdjęcia 24.03.06, 14:29 no właśnie problematyczny dla mnie jest zwrot - rozliczenie w kraju, nie mogliby tego zdefiniowac w sposób jednoznaczny?! Niby oczywisty, a jednak.. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Potwors.. 24.03.06, 12:59 Mama jeszcze nie gotowa na spacer wiec wykorzystuje okazje zeby byc z Wami Moja skrzynka pusciutka - moge prosic o zdjecia nowych kolezanek? Fantaisie, zgadza sie ta farba droga ale b.b.b wydajna - dobrze pokrywa, i nie trzeba sie z nia meczyc - jak w przypadku innych farb niestety. Potwors, moja siostra o maly 'wloch' tez nie wyszlaby za Wlocha Ale wyszla za Polaka, ktory kocha Wlochy i wszystko co z nimi zwiazane (tak jak ona) - z tym, ze mieszkaja w Stanach - tak sie jakos dziwnie losy mojej siostrze pokrecily A jezeli chodzi o moja postawe - to taka byla od poczatku, tylko ja nazbyt obowiazkowa jestem - ale juz z tym koncze!!! decyzja podjeta Caluski! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Potwors.. 24.03.06, 13:04 Potwors, wysłałam Poproszę zdjęcia Zuzy! Erga, ja to głupia jestem jeżeli chodzi o torbiele No właśnie, gdzie Balbinka i Abie??? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 13:10 Zuza i Potwors wysłałam Wam zdjęcia Czy u Gviazdki wszystko ok, nie pokazuje się dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Potwors.. 24.03.06, 13:26 Fantaisie, śliczne są te Twoje flecistki, a sama Flecistka Główna, no no Dostałam też Potwors (szalenie elegancką laskę) i na tym koniec... Ja grzecznie proszę o więcej Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Potwors.. 24.03.06, 13:28 Zuza, Potwors - ale z was laseczki!!! dzięki za fotki - zaraz prześlę swoje. Ech jak ja uwielbiam zdjęcia ślubne )) Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Potwors.. 24.03.06, 13:28 Melduje, ze dostalam Zu i Fantaisie - kobiete o wielu obliczach! ) No to sie naogladalam!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Potwors.. 24.03.06, 13:33 Jak macie więcej to wysyłajcie miło jest popatrzeć na ładne buźki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Potwors.. 24.03.06, 13:35 Zuza do mnie jednak tez dotarły, pięknie wygladasz, imasz takłą ładną sukienkę, super ) Przesle swoje wieczorową porą)) Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Potwors.. 24.03.06, 13:41 Dziewczyny - piekne jestescie, brak mi slow!! Tyle tych fotek dostalam... oj, zeby mi sie wszystko nie pokrecilo!! zupelnie inaczej teraz sie pisze! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Potwors.. 24.03.06, 13:44 Hej piatkowo! Ale nastukalyscie! Ale juz sie z tym uporalam. Tylko nic nie pamiatam... O zwierzetach sporo bylo... ja jestem przyzwyczajona, ze zwierzat zawsze byklo sporo... a teraz nie mam nic. Z moim M. nie ma szans na zwierze w domu. I o farbach cos bylo. Tu zupelnie nic nie moge powiedziec, mamy tapety. Fantaisie, bedzie dobrze! I kolejna osoba z daleko stuka Ale sobie wczoraj pogadalam po polsku, az milo. Mielismy male spotkanko z kolegami mojego M ze szkoly i ich dziewczynami. Telefony wymienione, wiec mam nadzieje, ze jeszcze sie spotkamy. Aaaaaaa! Ja tez prosze o zdjecia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Potwors.. 24.03.06, 13:51 Potwors - oj dużo lepiej się ze soba pisze jak w głowie masz wyobrażenie jak dana osoba wygląda :0) Pamiętam jak mi zdjęcia bardzo pomogły w rozróżnaianiu dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Zuza... 24.03.06, 14:24 Dzien dobry wszytskim w ten słoneczny piątek Bardzo proszę o zdjęcia naszych nowych forumek, ja też lubię mieć w wyobraźni twarze osób z którymi rozmawiam na forum i zazdroszczę trochę mieszkania w słonecznej italii Fantaisie, to dobrze, że dziś wiecej w Tobie optymizmu, tak trzymać!!! Dlaczego nasza Gviazdka się nie odzywa? Pisała do kogoś? Uściski dla wszystkich zapracowanych!!! i dla leniuchujących!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Zuza... 24.03.06, 14:26 Bebell, Już poszły Ja Twoich też nie mam, chciałam przypomnieć Erga, ja nie wiem dlaczego, ale własnie tak sobie siebie wyobrażałam niezła laska z Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Zuza... 24.03.06, 14:35 musze się wyłaczyć, bo miałam doprowadzić mieszkanie do porzadku, a jest 14:30 i nic nie zrobione. Jeżli komuś nie wysłałam zdjęcia to niniejszym upowazniam posiadaczki mojego wizerunku do rozpowszechniania w zakresie niezbędnym do korzystania z przedmiotowego forum (a więc wyłacznie innym foremkom i wyłacznie za pśrednictwem poczty) pod warunkiem wzajemności)) Ant, mam nadzieję, że Ty zrozumiesz... dawno nie miałam dnia wolnego i teraz mi się włącza mały prawnik w głowie... Całuję i do wieczora. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Zuza... 24.03.06, 14:55 DDDDD Wspaniałe )) Wiesz jeszcze na naszym forum była na razie jest na dalekiej wycieczce Jutka tez Pani Prawiczka Jak mawia moj M mam nadzieje ze szybko wróci )) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Zuza... 24.03.06, 15:08 Dzieki Potwors za zdjecia - sliecznie wygladaliscie! Za chwilke przesle swoje do Ciebie i Zuzki - i prosba do Zuzki o rewanz Sluchajcie spacer byl cudowny!!! Wiosna tuz, tuz Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Zuza... 24.03.06, 15:11 ufff! warunek wzajemnosci spełniony)zuza mnie nie zaskarży)) a tak swoja droga to rzeczywiście piękny tekst) mamy strasznie dużo przyjaciół prawników i ten slang mnie powala)) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Zuza... 24.03.06, 15:13 Bebelku, czy moge prosic o zdjecia Zuzki? Ona sobie poszla - ale upowaznila Was do dalszego rozsylania Moje zdjecia juz poszly do Zuzki i Potworsa Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Zuza... 24.03.06, 15:15 i ja wrocilam. w US bylo spoko, tylko 10 minut, potem pojechalam do dziadka i wyszlam z nim na spacer, fajnie bylo ... a potem odwiedzilam psiapsiole w jej pracy, dawno jej nie widzialam... i sie stesknilam i kupilam sobie 2 bluzki!!!jedna chyba jutro warszawianki zobacza, a pozostale dziewczynki troszke pozniej na zdjeciach D Widze, ze jak bede malowac sciany to Bebelek mi da namiar na pana z rogu D Bebelek ja tez sciskam obie twoje cory!!! a kolorki pokoju - BOMBA!!!! mam nadzieje ze jak sie urzadzicie zrobisz jakas wycieczka krajoznawcza po tych waszych pokojach, co w stylu rundek honorowych??DD Zaraz sprawdze cz dostalam zdjecia ... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: nie mam zadnych zdjec!!! :((( 24.03.06, 15:17 Moze mi ktoras podeslac i zuske i potworsa?? o o mnie zapomialy ( Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: nie mam zadnych zdjec!!! :((( 24.03.06, 15:19 no juz, no juz, nie awanturuj sie....nadrobilam! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: nie mam zadnych zdjec!!! :((( 24.03.06, 15:22 widze, juz dolaczam swoje i wysylam DDD dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Melduję się! 24.03.06, 15:36 Cześć laski! Wpadam jak zwykle na chwilunię przywitać się z Wami, byście nie pomyślały, że o Was zapominam! Dużo leżę, rankiem byłam odebrać wyniki z testu obciążenia glukozą (są OK) i dopiero teraz odpaliłam kompa! Niestety mam dla Was dość smutną wiadomość... Magdzia Bombymoniki jest szpitalu, ma zapalenia kanału ślinowego (śliniankę), podają jej dwa antybiotyki i spędzi tam 14 dni, tak napisała mi Monia! :o( Pomódlmy się za szybki powrót do zdrowia Magdusi. Trzymam też kciuki za progesteronik Fantaisie! Kochana, bądź dobrej myśli, na pewno wszystko będzie OK, zobaczysz! Ściskam! :o) Enterku, powodzenia w wyborze sukni, pamiętaj, że to Tobie przede wszystkim ma się ona podobać! Zauważyłam, że ostro wymieniacie się fotkami! Mogę liczyć na jakieś zdjątka "nieznajomych wizerunkowo" kobietek?! Odwdzięczę się oczywiście! Pozdrawiam słonecznie i życzę wszystkim wspaniałego weekendu!!! m. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Zuza... 24.03.06, 15:31 Ma_rudka- pan z rogu baaardzo fajnY) no, i parapetówkę sobie oczywiście zrobimy) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 15:49 Dzieki Bebelku - fotki dostalam No, no Zuzka Fajna babeczka z Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 15:53 Bebelek - dzieki za Zuzke!! No to mamy kolejne laski na forum ) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 20:05 Dziecko wkąpieli ja zagladam na minutke a tu patrze i nie widze naszego tytułu jest gdzies daleko na dole no jak tak mozna co ? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 20:16 Cześć Laseczki! Siedzę sobie sama w domku i na Mężula czekam... @ jeszcze nie dostałam, w środę był ostatni zastrzyk, cholercia... Jutro jadę do rodziców, będą też moje siostrzeniczki. Mama moja biedna, ze szpitala niedawno wyszła i wyniki badań ma nie najlepsze . Chcę trochę pobyć z nimi, więc raczej nie dotrę jutro na spotkanko... Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 20:44 Melduję się kazdego dnia, ale cosik mnie ta interia nie lubi buuuu!Tylepostów juz mi zjadło,strach liczyc! a wysyłałam po kilka razy dziennie, moze dzis ten malutki poscik dojdzie.... Nie odpoczywam od forum, bo nie wierze w te odpoczynki, zreszta zbyt bardzo sie zżylam z wami, by uciekac)) A tak szczerze, to przeżyłam małe załamanko...z wiadomego powodu, juz po prostu nie widze swiatełka nadziei,że cos sie w moim życiu zmieni na lepsze...zawsze dostaje kopa w d...życie chyba mnie nie lubi... Własnie wróciłam z podyplomówy, jutro znowu mordęga...i egzaminek na deser... Biedna Magdusia! To nasze słoneczko ciagle cos dopada.Już sie za tę kruszynke pomodliłam... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 20:54 Balbineczko nasza kochana, przyjezdzaj do Wawy Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 21:18 Nie, depresja, to nie...juz sie zbieram... tylko tak jakos mi sie twardo na duszy robi...skorupa sie zamyka, niczym u orzeszka...i coraz cięzej znosze to wszystko Sprawdziłam terminarz i raczej nie ma szans na wczesniejsze spotkanie... Babeczki ściskam was wszyściutkie bardzo mocno!!! Muszę się jeszcze pouczyc , bo dosłownie nie miałam kiedy...Buziaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Topimy pociannę:) 24.03.06, 21:02 Jestem! Balbinko, czyżby dopadła Cię depresja? Kochana, nie mów tak, widocznie musisz swoje odczekać, na pewno Twoje maleństwo gdzieś na Ciebie spogląda i martwi się, że masz takie myśli... Trzymam też kciuki za jutrzejszy egazamin. Biedna Magdusia, tak się nacierpi(( Będę się o nią modlić. Stokrotko znowu nas wystawiasz... ale rozumiem, że chcesz spędzić trochę czasu z mamą, na pewno i jej tego potrzeba! Nie przejmuj się, będę następne spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Basenowo ... 24.03.06, 21:12 za chwile idziemy ) Na skrzynke wyslalam Wam Wiosne i Maestra Balbinko masz zapchana krzynke Nowych komitk jeszcze nie mam chyba wpisanych ;/ Kto nie dostanie to prosze o info )) Jest Cudnie!!! Trzymam za Wszystkie kciuki Dobrze ze Gviazka jest z nami!!! Fantaisie nie martw sie. Mam nadzieje, ze moje maile poprawia Wam klapniete humorki ) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Basenowo ... 24.03.06, 21:13 Matalko są czaderskie, wiosna napawa optymizmem, a maestro poprawia humorek! Miłego pływanka Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Basenowo ... 24.03.06, 21:17 Poplywa sobie Byczka z Rybkiem )) I udanego pierwszego wiosennego weekendziku )))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Basenowo ... 24.03.06, 21:21 Oj to się będzie działo na tym basenie) Balbinko, koniecznie przyjeżdżaj do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Basenowo ... 24.03.06, 21:20 Wiatm Was moje drogie wieczorowa porą! Nika – też ładnie się uśmiecham o prosiaczkowe malunki na ścianie Cytruś – gratuluje decyzji! Będę trzymać kciuki… Pitulac – cieszy mnie ogromnie że beta tak pieknie rośnie. Teraz chyba jestes już spokojniejsza, co? Fantaisie – głupi progesteron – i pewnie znów zastrzyki… dasz radę do wtorku A Ty skarbie chyba nie z tych głodujących w ciąży, co??? Ty jedz ładnie i regularnie… skoro Cię z głodu aż głowa boli… oj, jo!!! Zuza – obiema rękoma się podpisuję pod spotkaniem „poznańskim” na wiosnę – Ja coraz bardziej mogę się rozkręcać z chodzeniem to się gdzieś wybierzemy. I cieszy mnie że pielęgniarka tak humanitarnie podeszła do sprawy i znalazła cieniutką igiełkę… Dobra kobieta Ł= Bebell – okolica w której mieszkam rzeczywiście piękna – niby centrum ale ogrom zieleni dookoła.. A do parku mam 2 minutki wolniutkim spacerkiem – może dlatego też nam tak ciężko nam stad się wyprowadzić. A zestaw kolorw piekny... Gviazdko – Jak się cieszę że jesteś już w domku możesz do nas zaglądać. No i oszczędzaj się kochanie, bardzo!!!! Leż, odpoczywaj… relaks. No i super dziewczynka… nie powiem „a nie mówiłam” ... normalnie czułam… Szkoda że co do mojej osoby przeczucia mnie opuściły :0 A Ant kurcze w wizjach wannowych się nie objawiła płec mojej dzidzi :0 pozostaje mi czekać cierpliwie na USG. Althea – świetny ten tekst o roku 2006… niektóre rzeczy takie oczywiste… nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Potwors i Zuza – Ja tez chcę zdjęcia. och jak ślicznie się uśmiecham – i obiecuje że się zrewanżuje… Enterku – a co z porzekadłem ludowym że przyszły Pan Młody nie powinien oglądać sukienki przed ślubem… ? Ja nic nie mówię ale eksiowi pokazałam i jest… eks… Teraz B nie chce nawet słuchać o moich pomysłach o kreacjach nie mówiąc o oglądaniu. No i co z tymi wynikami ze mówisz że są do d… I głowa do góry wszystko będzie dobrze. A co do mężczyzn i ich ocenie odnośnie kobiecych kreacji, to potem w 99,9 % zmieniają zdanie i są oczarowani. Megi ciesze się że po wizycie u lekarza wszystko ok… Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Basenowo ... 24.03.06, 21:25 Balbinko - ale na "poznańsko-wielkopolskie" spotkanie wczesna wiosną się piszesz, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Basenowo ... 24.03.06, 21:47 Słonka, a może nowy watek, mam myśl, ale boję się, czy mnie nie zabijecie za to..... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Basenowo ... 24.03.06, 21:30 Anialm jak fajnie, że jesteś! Kochana, nie głodzę się, ale czasami przeliczę się w obliczeniach czasowych i zaczynam być głodna, a jak mnie dopada to tak na maksa, teraz już wiem, że zawsze muszę mieć coś w torebce i zaczęłam nosić kanapki do szkoły. Zawsze tak miałam, że jak mnie łapał głód i nic nie zjadłam, to mnie bolała głowa, ale teraz jakoś gwałtowniej a już mi w spodniach ciasno!!!!!!! I nie chcę stękać, ale moje cycki mnie przerażają!!!!!!!!!! Dzisiaj znowu dostałam zastrzyk, położna mnie pocieszała, że mogę mieć taki organizm, że jak poczuł więcej progesteronu to więcej ciągnie i pewnie czekają mnie kłucia dwa razy w tygodniu. Oby miała rację, bo do wtorku tak daleko... Ja też jestem przesądna i sukienki mój M. nie widział!!! Nigdy w życiu!!! Nawet nie wiedział w jakim stylu, nic a nic!!! Mam problem z tymi skrzypcami dla Ciebie, bo jakby to delikatnie powiedzieć, to Poznać rywalizuje z Warszawą i wszyscy są na siebie cięci, ale może coś się uda, w niedzielę, będzie u Was mój kolega i może kogoś załatwi. A jak Ty się czujesz??? Co z tym strojem na ślub??? Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Basenowo ... 24.03.06, 21:50 Fantaisie -dziękuje Ci za czas i checi poszukiwania skrzypiec. Ale postanowiliśmy sobie odpuścic - poza tym USC prawdopodonie by chciało dodatkową opłate. A co do tego że Poznań i Warszawa ze soba rywalizuja - to tak jest od lat nawet moja babcia czasem jak opowiada o czasach swojej młodości to miłościa nie pałała do warszawiaków Ale co tam Ja uprzedzona nie jestem. Co do kreacji ślubnej to zrezygnowałam z sukienki (w żadnej nei wygladałam dobrze - a strach mi jednak nie pozwolił zamówic w ciemno z alegro). Kupiałam dzisiaj - po trzygodzinnych poszukiwaniach z moja mamą u boku - spodnium w kolorze ecru ... jest boskie nie widać za bardzo brzuszka i tuszuje mój już całkiem spory biust... bo niestety (albo stety dla B.) pozostałam drobna w pupie, w ramionkach a piersiki poszły do przodu... Z zakupu jestem zadowolona - i jest u mojej mamy w domu Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Basenowo ... 24.03.06, 21:53 Mam, mam, mam zdjecia Potwors! Dziękować... odszukam cos ładnego w archiwach i ci poślę na poczte. A Zuzke mi ktoś podrzuci hihi... moze z tych jej spacerów z M. do parku to Ja ją z widzenia znam... Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Basenowo ... 24.03.06, 22:07 Już jestem choć mieszkanko wcale nie wygląda lpiej, bo postnowiłam pomalować drzwi i stołekTeście będa późnym popołudniem, więc jeszcze zdąże Anialm, wysłałam już swoją fotkę, sprawdź, czy doszło. To jak z tym spotkaniem, wyrobimy się jeszcze przed świętami? I czy ja już mówiłam, że odkąd M na pierwszym roku zabrał mnie na Sołacz, to jestem fanką tego miejsca? Kiedyś, po jednej z nielegalnych wspólnych nocy na mojej stancji (pod nieobecność właścicielki rzecz jasna) zamiast na zajęcia poszliśmy na Sołacz na śniadanko o 9 rano - drożdzówki i mleko z kartonika Do dzisiaj uważam, że to jeden z naszych najlepszych wspólnych posiłków Co do ślubnej sukni – mój też nie widział jej przed ślubem Z moich opowieści nic nie zrozumiał, a jak mu się pokazałam to był zachwycony. Ant, ty mi coś obiecałaś wieczorem przesłać... Już mam fotki fantaisie, potwors, ergi, kocurka, bebell i marudki – niezłe z was laski dziewczynki : )) Nie obraźcie się, ale największe wrażenie zrobiło na mnie bebelowe dziecię... Ona jest taka słodka, ja też taką chcę.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Basenowo ... 24.03.06, 22:12 Ja wybaczam))) bo to świetnie rozumiem!!! Anialm, całe szczęście że nie masz uprzedzeń to odpuszczam music Opis ślubnej kreacji zabrzmiał bardzo interesująco)) na pewno wyglądasz w tym ślicznie, a pewnie jest to na tyle uniwersalne, że gdzieś jeszcze założysz... I powtarzam, nic nie mów o biuście.......... Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Basenowo ... 24.03.06, 22:13 Zuza - dziękuje za zdjęcia - bardzo ładne Rewanżuje sie - i podsyłam parę fotek (tylko trochę archiwalne bo z lata). ale jakbys chciała i miała czas to możeswz nas zobaczyć live - 8 kwietnia na Starym Rynku - jak bedziemy składac sobie przysięgę w USC no i oczywiście każda forumowiczka, która będzie akurat przypadkiem w Poznaniu na Starym Rynku Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Basenowo ... 24.03.06, 22:27 Opis kreacji ślubnej jest tak kuszący, że muszę wyciągnąć M na spacerek po Rynku i zobaczymy "przypadkiem" jak takie cudo wkracza do ratusza ślubować Zaraz wejdę na skrzynke pooglądać fotki. Chyba muszę się odmeldować do łóżka, bo oczy same mi się zamykają, a ja postanowiłam w tym cyklu słuchać natury i spać, kiedy każe, bo a nuż? I czy ja się poskarżyłam, że musze spać sama, bo M wyjechał (? Ostatni raz zostawił mnie samą na noc chyba z dwa lata temu... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 hehe 24.03.06, 22:37 Kolejny lekarz kazał mi przyjść do siebie, kiedy już będę w ciąży. Ale mam brać duphaston od 16 do 25 d c.Tak na wszelki wypadek... Co najdziwniejsze, nadal mam płodny śluz, a pierwszy pozytywny test owu był we wtorek.Temperatura dziś jeszcze była przedskokowa.Hmmm...idę czytać Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: hehe 24.03.06, 22:58 Melbuś, ciekawe, ciekawe)) może trzeba ponowić próbę) Idę spać, spokojnej nocki Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: hehe 24.03.06, 23:22 Dobranoc dziewczatka, teraz juz wiem, do kogo pisze, jeszcze tylko niektorych mi brakuje - czekam na Wasze fotki, zebym mogla do Was lepiej pisac! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Basenowo ... 24.03.06, 22:15 Dobranoc kochane Jutro postaram się odwdzięczyć zdjęciami i ładnie proszę resztę nowych koleżanek o przesłanie swoich zdjęć Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Topimy pociannę:) 25.03.06, 08:18 Laseczki, możeby tak nowy wątek, co? Miłej sobotki życzę kawkę popijając . Wysłałam swoje podobizny do Potwors i Zuzy i czekam na ich zdjęcia . Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 25.03.06, 09:08 Hej! Ma_rudka- babeczki!!! poproszę o babeczki!! przypomniało mi się wczoraj o 23.17) nawet chciałam Ci puscic esa, ale stwierdziłam, że pora jednak barbarzyńska. zuza, Anialm- ja jestem fanką Jeżycjady) i Wasze okolice są bliskie memu sercu) ha! i jak się umówicie w Parku Sołackim, to może nawet wybiorę się do Poznania) a co) jadę do Krakowa to i do Poznania moge)) lubie pociagi... strasznie lubię pociagi) kissy kasia Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Topimy pociannę:) 25.03.06, 09:10 aaaaaaaaa, Ma_rudka- biore dla Ciebie ten szczaw) lece postawic 48 pał) do potem kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 25.03.06, 09:36 Bebel Ty okropna jesteś, zrób dzis dzien dobroci przeciez to pierwszy weekend wiosny Zarezerwuje stolik na gorze Zdjecia poszły do Zuzy i Potwors Marudka jedziemy razem na jeden samochód ? Mozemy moim mozemy Twoim jak bedziesz chciała, Lece pobrykac na basenie z Małą Pa Pa zajrze po obiadku który juz się ugotował takie piekne słonce wiec chciałam miec cały dzien dla siebie a nie przy garach , nawet nie wiem czy nie pojedziemy do Łazienek przywitac wiosenkę Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Topimy pociannę:) 25.03.06, 09:37 A i w sumie tez mogłąbym chyba pojechac do Poznania wstyd przyznac nie byłam tam jeszcze ... Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: Topimy pociannę:) 25.03.06, 10:10 witam sobotnio i slonecznie!!! nie ma jak nadrobic waszej tworczosci kochaniutkie hihihi u nas koniec 21 tc we wtorek mam usg wiec postaram sie wkleic fotki maluch kopie ze hoho ja sie zaziebilam bleee katar bol glowy jak do poniedzialku nie minie wyladuje u lekarza dobrze ze nie mam goraczki ale obawiam sie o kruszynke a dzis mam imimeniny mamy i 19 urodzinki siostry wiec czeka mnie wyprawa po prezenty wiec i sobie moze zakupie jakas bluzeczke ciazowa bo wygladac zaczynam jak zaneta z na wspolnej przegiecie oczywiscie ale buziaki ps matala piekna prezentacja gviazdko ciesze sie ze wrocilas trzymajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Topimy pociannę:) 25.03.06, 10:10 jak rozumiem , jestesmy umówione? A może nowy wątek??? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Topimy pociannę:) 25.03.06, 10:18 A co powiecie na Świecująco-wiosenny pocian)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Topimy pociannę:) 25.03.06, 10:15 Zaglądam w przerwie między lekcjami, coś się bachorek spóźnia... Ależ wiosennie się zrobiło!!!!!! Już się nie mogę doczekać spotkanka!!! A co to za babeczki??????????? Do jedzenia????????? Jeśli tak, to ja chcę też)) Poznań-powiadacie??? A kiedy ten Kraków??? Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Topimy pociannę:) 25.03.06, 11:06 No to założyłam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=39163640 Odpowiedz Link Zgłoś
eda1282 Re: Topimy pociannę:) 27.03.06, 08:41 Witam poniedziałakowo dziewczynki wpadam do Was po pomoc no więc udało się zaciążyłam zrobiłam test i dwie kreseczki odczekałam kilka dni i dla pewności powtórzyła nadal dwie kreski ale teraz to już organizm sygnalizuje zmiany strasznie bolą piersi no i sporo się już powiększyły a i co najgorsze chyba zaczynaja sie mdłości i tu prosze o pomoc kobietki które już to przerabiały może sa jakieś sposoby aby to zminimalizować pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś