Dodaj do ulubionych

Pies Mołotowa;)gania pociany

04.04.06, 22:14
no to hopsasasmilewarszawianki wiedzą, o co chodziwinkZwłaszcza
Fantaisiesmilewytłumacz koleżankom, o co biegawink))
Obserwuj wątek
    • anhes Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 22:16
      jak otwarcie????
    • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 22:16
      O rany jaki tytul!
      Witam sie w nowym watkusmile
      • melba7 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 22:17
        uroczyste otwarcie planuję za 2-3 tygodnie, po dopieszczeniu wszelkich prac
        remontowych.Ale pacjenci już bylismile
        • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 22:19
          i ja sie melduje na nowym watku!!! Melba super tytul!!!!!!!! tak myslalam ze
          pies Molotowa bedzie big_grinDDDDDD BOMBA!!!
          • erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 22:21
            A ja nie warszawianka i nie wiem o co chodzi buuusad((
          • erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 22:22
            Jakie piękne brzusie mam na poczcie!!!! Gviazdko, Tysiu - cudnie wyglądacie!!!
            Ja tez chcę taki brzuszek!!
            • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 22:31
              Melbuś! uprzedziłaś mniesmile)) ja miałam, że polujesmile)))
              • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 22:33
                Tycjuś, naprawdę Twój brzuszek jest śliczny i taki malutki i zgrabniutkismile)))
          • erga4 Melba!! 04.04.06, 22:23
            Mam do ciebie pytanko:
            Weterynarz oglądał psiaczki i nagle zapytał - "a kto suce pomagał przy
            porodzie? bo sama nie rodziła"
            Po czym on to mógł poznać???
            • tycja78 Re: Melba!! 04.04.06, 22:33

No to sie melduję na nowym wątku, zeby Marudka mnie nie ganiałasmile)))))
              No brzusio mam malutki jak na ten czas, ale jak juz pisałam jest mi lekko przynajmniej, a małe ma swoje 600 g, wiec rozwija się prawidłowo.
              Posłałam wam nowe fotki. Mam nadzieje ,ze dojda bo mi coś szwankowało.
              Bardzo długo wgrywaja mi sie załączniki.

Jak to zrobić, by wklejać fotki od razu ? Megi, napiszesz mi instrukcję?

Gwiazdko, ale masz juz duzo cudeniek!!!!! Ale to musi być fajowe uczucie !!!
              To cos obok niebieskiego, chyba becik, lub spiworek..... ale ładniusie!!!!
            • melba7 Re: Melba!! 04.04.06, 22:52
              Erga, nie mam pomysłuwinkmoże po oczach?winkmoże suka jest drobna?może ktos im
              pępowinki podwiązał nitką i jakaś się ostała?(mało prawdopodobne, bo to raczej
              szybko odpada, a suka tego raczej nie zrobiwink)))
              • melba7 Re: Melba!! 04.04.06, 22:54
                Tycja, jaki masz zgrabny brzuszek, wyglądasz supersmilesmile
                • zuza1978 Re: Melba!! 04.04.06, 22:56
                  Po pierwsze, w końcu wycieczka się do Poznania szykuję smile))))) Strasznie, się
                  cieszę, teraz tylko trzeba ustalić termin. Coś mi się widzi, że ze względu na
                  Balbinki egzamin to dopiero w maju, bo najpierw ślub Anialm, potem
                  święta...Osobiście polecam pociąg, dużo połączeń , jedzie się ok. 3 godz, no i
                  w przedziale dużo się zmieścismile No i w razie czego moje mieszkanko za duże nie
                  jest ale rozkładana kanapa na gości zawsze czeka i wielki dmuchany (2x2 m)
                  materac w szafie leżysmile)). Poznań i Jeżyce czekająsmile

Stokrotko, ja Ciebie doskonale rozumiem, i wszystko będzie dobrze zobaczysz. Od
                  tygodnia w głowie mi siedzi jedna myśl – działa czy nie działa, no i chyba
                  zaczęło: )Ja Ci się muszę przyznać, że ja taka odwrotna czarownica w stosunku
                  do siebie jestem – im bardziej mi się wydaję, że wszystko idzie źle i świat
                  widzę w coraz czarniejszych barwach, tym lepiej wszystko się kończy. Więc u
                  Ciebie też musi być OK., mimo tych czarnych myśli. Śpij dobrze smile Trzymam mocno
                  kciuki za Ciebie i za Ergę.

Althea, biedactwo, czy ja dobrze kojarzę, to od dentysty ty taka biedna do domu
                  wróciłaś? Współczuję z całego serca....

Melba, coś czuję, że już zawsze czworonożni pacjenci będą tak oblegać Twój
                  gabinet, w końcu Doktor Doolitle w spódnicy podwoje swe otworzyłsmile)

Anialm, Ty będziesz i tak wyglądać po prostu pięknie, zobaczysz i wtedy
                  uwierzysz

Gviazdeczko, brzuszek śliczny

I wszystkie ciuszki śliczne...

Tylko ja nie mam żadnych fotek Tycji...

Fantaisie, musisz mieć niesamowity talent pedagogiczny, skoro twoje dzieciaczki
                  takie cudowne i takie kochane...No i sama taka jesteś, bo dzieci są szczere do
                  bólu...

Marudka, czekam na jutrzejszy meldunek o teściesmile

Anuś, trzymam kciuki za ubiegłonocne staranka,

Balbinko, jak się cieszę, że jestem, ludzi od netu to Ty pozwij o gigantyczne
                  zadośćuczynienie – takie cierpienia moralne związane z odłączeniem od sieci i
                  forum, toż to im nie może ujść na sucho!!

I więcej nie spamietałam...

Mój prawy jajniczek przesądnie nie dziękuje za fluidki, ale wy i tak swoje
                  wiecie...

Dzisiaj była pierwsza moja wizyta u nowego doktorka, męża mojej dotychczasowej,
                  która od maja znika na kilka miesięcy, rodzić swoje drugie dziecię. Wbrew moim
                  obawom doktorek okazał się całkiem miły a przede wszystkim wszystko cierpliwie
                  nam tłumaczył. Mimo mojej sympatii do niego wolę nie widywać go już tak często,
                  raz w miesiącu wystarczy.

A dzisiaj u nas smutek, bo sunia mojego M, która mieszkała z jego rodzicami
                  odeszła dziś do psiego raju, długo chorowała i dostała dziś zastrzyk....
                  • erga4 Re: Melba!! 04.04.06, 22:58
                    zuza - trzymam kciuki za twój jajnik!!!
                • erga4 Re: Melba!! 04.04.06, 22:58
                  no własnie chodzimy i sie zastanawiamy. lekarz widział same szczenięta dziś
                  (suka została w domu) one mają 4 tygodnie więc pępuszki są całkowicie wygojone.
                  Nie były podwiązywane. A mimo to lekarz po oglądnięciu każdego pieska zadał
                  takie pytanie...
                  Nosz zgłupieliśmy po czym można takie cos poznać...
                  No chyba że zdążył wcześniej poznac charakter suki smile) ale nawet nie wiem czy
                  brat był wcześniej u tego weterynarza.
    • stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 22:58
      No i co, miałyście tytuł wytłumaczyć?
      • erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 22:59
        ja też czekam na jakieś wytłumaczenie - o co chodzi z psem mołotowa goniącym
        nasze winrujące pociany????
        • erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 23:00
          Może kobitki jak się spotkały zamówiły wściekłego psa i koktail mołotowa smile))
          szkoda że nie wprowadzili jeszcze nazwy POCIAN na jakiś drink smile)
          • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 23:07
            psa molotowa wytlumaczyc moze tylko Fantaisie - autorka powyzszego big_grinDD
            spadam spac ..... zlapalam dola z tym testem - spadlo na mnie olsnienie , ze
            niby skad ciaza... do kitu to wszystko.
            gasze kompy i przytulam sie do M.

dobranoc laski smile
            • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 23:11
              Marudzia dołom mówimy stop!!!! Tul się do M. to zawsze dobrze robismile A ja Cię
              tulę wirtualniesmile ale jak już wyjdziesz z łóżka...
        • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 23:07
          Już Laskismile))
          Otóż ja opowiadając coś w wielkich emocjach, przejęzyczyłam się i zamiast pies
          Pawłowa powiedziałam Mołotowasmile) i już wtedy było wiadomo jaki będzie następny
          tytułsmile)
          • erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 23:08
            hehehe - no tak!!
        • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 23:10
          A teraz grzecznie-szkoda, że nie grzesznie idę spaćsmile Jutro mam przedstawieniesmile
          Zuza, wcale Ci się nie dziwię, że pomimo sympatii nie pałasz chęcią na częste
          spotkaniabig_grin
          A, moje dzieci są naprawdę kochane, za każdym razem o tym się przekonuję! I
          zawsze przeżywam gigant szok, jak powie coś ta moja najmłodszasmile ma 7 latsmile) ale
          jest słonkiemsmile i tak chętnie wskakuje na kolankasmile
          Dobranoc!!! do juterka....
          • erga4 DoBrAnOc !!! 04.04.06, 23:11

• ant25 Re: DoBrAnOc !!! 04.04.06, 23:58
              O wszyscy ida spac a ja dopiero wpadamsad

Melbus gratuluje pierwszego dnia, a czy ja tez moge przyjsc z kotem ?

Wyjazd do Poznania pociagiem barzdo mi się podoba, i w pociagu mozemy sobie
              swobodnie pogadaćsmile

Gwiazdko ciuszki pieknie wygladają, a najbardziej podoba mi się ta miseczka ze
              skarpetkamismile

Erga nie mam pojecia w jaki sposób weterynarz wpadł na ten pomysł moze
              pomyslał ze przy takiej ilosci psiaków sunia pewnie nie dałaby rady?

Marudka oj czekam na wiesci jutrzejsze, mam nadzieje ze zobaczysz dwie krechy

A ja widziałam działkę, i tak w pierwszym odruchu myslałam ze juz ja kupie, ale
              potem okazało się ze prad doprowadzony jest troche słaby ale to w sumie nie
              jest wielkie zmartwienie, ale przeszylismy się w koło w okolicy i okazuje się
              ze to tereny gdzie dosyc wysoko są wody gruntowe i np wykopanie dołu pod szambo
              ( bo nie ma tam kanalizacji) moze okazac się problemem, wiec nie wiem cena jest
              naprawde kuszaca, i połozenie w miare OK no nie jest to nawet w jednej
              dziesiatej taka ładna jak Ergismile ale ten problem z wykopaniem dołu mnie
              nurtuje bo chyba tego nie da się obejsc a bez szamba zyc tez sie nie da wiec
              chyba klops,

Mowie wszystkim piekne dobranoc a tytuł watku pieknysmile))
              • ant25 Re: DoBrAnOc !!! 05.04.06, 00:06
                Tycja Gwiazdko wygladacie przepieknie
                smile))))Cudne z Was mamusie
                • melba7 Re: DoBrAnOc !!! 05.04.06, 06:58
                  dzień dobry w środęsmile
                  Test negatywny, niestety, dziś 28 dc, nawet zmierzyłam temp i jest 36,7.
                  Chyba niepotrzebnie mierzę, bo po takim wysiłku i niedospaniu wyniki nie są
                  miarodajne...
    • lalisia78 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 07:59
      Miesieczna Amelka w swojej sukieneczce

img51.imageshack.us/my.php?image=p40400491hs.jpg
      • melba7 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 08:04
        Lalisiu, ona jest prześlicznasmilei chyba sporo urosła , prawda?
        • lalisia78 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 08:15
          tak bardzo roznie juz czesc zeczy jest za malychsmilepewnie z kg ma juz wiecej co
          chwile chce cyca i zaczyna sie juz usmiechac
        • hortika Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 08:26
          Piękna Amelka!!! Jak będę mieć córcię (wbrew przepowiedniom naszych forumowych
          czarownic) też jej zafunduję taką suknię!!!
          Ant, jak bardzo wysoki jest ten poziom wód gruntowych? Znasz konkrety? Bo można
          zrobić drenaż np. I w jakiej okolicy ta działeczka?
          Marudka, wracając do hsg - wiem, że np. ok. 800 zł płaci się w Damianie, ale
          wtedy robi się to pod narkozą. Mam namiary na jedno miejsce w Wawie, gdzie robi
          się to badanie drozności bez rentgena (za pomocą usg)-dla mnie to było b.
          ważne, bo z promieniami X się nie przyjaźnięsmile
          • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 08:43
            witam i ja w sorde!!
            laski powiem wam to co Antusiow dzis przez telefon - ja chyab zle ten test
            zrobilam bo sa dwie krechy!!!!!!! przeciez to nie mozliwe... moze urojona, moze
            zle nasikalam, nie wierze!!!!!!!!!!!! juz oddalam krew po 16.30 jade po wyniki,
            wtedy zobaczymy. rece mi sie trzesa i plakac caly czas sie chce .....

Amelcia sliczna i jaka duza!! piekan laska z niej bedzie juz za kilka lat.

Melbus - sciskam, ale poki malpy nie ma to nadzieja jest nie ...??

Antus - pogadaj moze z jakims specjalista od szamb?? moze cos sie da zrobic???
            • stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 08:48
              Aaaaaaaaaaa, Maruda!!!! Nie można źle nasikać!!!!! Gratuluję!!!!!
              • melba7 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 08:49
                MARUDA!!!!!!Jezu!!!!!!kobieto jak ja się cieszęsmilesmileGRATULACJE!!!!
            • lalisia78 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 08:49
              maruda super!!!!!!!!!!!!!!!
              a tak do tego co napisalas ze bedzie ladna przypomnialy mi sie slowa tesciowej
              zacytuje wam ja . Wyslalam jej zdjecie alixcji i amelki i uslyszalam
              "alicja sliczna data duza i tak bardzo podobna do adama piekna. A Amalka
              podobna domnie no jako dziecko to narazie ladna" no i jak tu lubic tka babe ze
              jakdomnie podobna bedzie to bedzie brzydka ? nie lubie tej baby
              • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 08:57
                dziewczynki, ja nie wiem czy sa powody do gratulacji i radosci ... ja naprawde
                w to nie wierze, cos zle zrobilam z tym testem .... nie wytrzymam nerwowo do
                16.30, co chwila latam do wc i sprawdzam czy @ nie przyszla .... zwariuje
                dzisiaj, napewno zwariuje!!!!!!!!!!!!!!! juz zwariowalam sad((((

Lalisia - ty sie ta wstretna baba nie przejmuj, sliczna laska jestes i Amelka
                bedzie sliczna- juz jest wlasciwie, obie cory masz PRZEPIEKNE!!!!
                • stokrotka76 Marudka! 05.04.06, 09:01
                  No co Ty, nie można zrobić źle testu, tak żeby wyszły dwie kreski! JESTEŚ W
                  CIĄŻY KOBIETO!
                  • ma_ruda2 Re: Marudka! 05.04.06, 09:03
                    wiesz stokrotko, ze pielegniarki w przychodni to samo mi powiedzialy!!!!
                    zobaczymy smile

Antus - ja nieslyszalam zebys sie smiala, ja chyba nie wiele slyszalam z naszej
                    rozmowy big_grinD ledwie moglam komorke w reku utrzymac big_grin
                    • melba7 Re: Marudka! 05.04.06, 09:06
                      idę do pracysmilez usmiechem na ustach, i jeszcze łezka mi się w oku
                      kręcismilesmilewzruszyłam się.
                      Maruda, chyba musisz się pogodzić z myślą,że jesteś mamąsmilesmilesmileczas w to uwierzyć.
                      Idę, bo się rozklejam.Papasmile
                      • megi.1 Re: Marudka! 05.04.06, 09:10
                        Aaaa Marudka gartulujęsmile)))))))))
                        strasznie gratulujęsmile)))))))
                        jak ciągle nie wierzysz to radzę sobie zrobić drugi test, które Cię upewni, bo
                        szkoda całego dnia na latanie do wcsmile)))
                        I ja Cię proszę, żeby w ciąży nie przeszła Ci ochota na grycana bo ja się
                        napaliłam na to spotkanie w arkadii!!!smile

Uściski
                        m.

ps. Możesz mi powiedzieć jak można źle nasikać???wink bo moja wyobraźnia siadasmile
                        • ant25 Re: Marudka! 05.04.06, 09:23
                          A ja tez moge na Grycana ?
                          • megi.1 Re: Marudka! 05.04.06, 09:26
                            Ant, no jak najbardziejsmile), tylko ja bardzo proszę poczekajcie na mnie jeszcze
                            z 2 tygodnie!!!!
                          • ma_ruda2 Re: Marudka! 05.04.06, 09:26
                            Antus mozesz, mozesz, dlaczego nie!! kazdy chetny moze!!! smile
                            Megi obiecuje nie stracic apetytu na lody!!!! i napewno sie spotkamy!!!! juz
                            sie nie moge doczekac bananowych sorbetow smile)
                            na poznan pociagiem to ja bym sie zdecydowala, co? moge jechac??
                            • ant25 Re: Marudka! 05.04.06, 09:32
                              Megi poczekamy pocekamy to akurat bedzie po świetach, i nie martw się
                              przyjedziemy po Ciebie pod sam domek smile)))
                              • ma_ruda2 Re: Marudka! 05.04.06, 09:34
                                o wlasnie przyjedziemy Megi po was. a jak ci nie pozwola (odpukac) ruszyc sie z
                                domu to kupimy lody u grycana i sie do ciebie wprosimy!!! smile))))
                                • megi.1 Re: Marudka! 05.04.06, 09:44
                                  smile)))))))))))))))))))))))))))))))
                                  Myślę, że Miki pozowli mi w końcu troszkę się zsocjalizowac z ludzmi bo czuję
                                  się jak księżniczka w wiezywink

Oglądam sobie aukcje na allegro i stwierdzam, że chłopcy są dyskryminowani!!!smile
                                  • potwors Re: Marudka! 05.04.06, 10:02
                                    Marudko!!! Gratulacje!!!! No popatrz, a tak sie wzbranialas, i nie i nie i jedna
                                    krecha skad... no i prosze!!! strasznie sie ciesze, az mi lezki poplynely!

Melba - gratuluje otwarcia i pierwszych pacjentow!A gdzie masz ten gabinet?
                                    (zebym reklame mogla robic)

Gviazdko - dzieki za sliczne fotki!
                                    a fotek Tycji za to nie mam sad

Lalisiu, Amelka cudna w tej sukienusi, jaka juz duza!!
                                    a tesciowa.... no coz: to tylko tesciowa!!!Zreszta sama jeszcze zobaczy!!

Bebellku: przykro mi, ze sie tak meczysz - to minie i oby jak najszybciej!
                                    I co z tym pieskiem?bo nie wiem?

Stokrotko, nie denerwuj sie, my trzymamy kciuki, wiec na pewno jest wszystko ok!

Althea, jak zabek? dzis lepiej?

Anialm- slub, ale fajnie! ja bym jeszcze raz swoj chciala przezyc, bo super sie
                                    tego dnia czulam!!!
                                    No i potem fotki przysylaj!

Fantaisie - no rzeczywiscie te dziewczynki Twoje fantastyczne sa, ot co!to chyba
                                    sama przyjemnosc miec takie uczennice (i taka prof!)

Zuza - trzymam kciuki za prace prawego!

A na grycana tez bym sie chetnie zalapala... i co?
                                    Wiecie, jakos mnie od paru dni smutek trzyma, za ja tak daleko od wszystkiego i
                                    w ogole... chyba mi teskno.
                                    No i ze to kolejny cykl bedzie nieudany, wiec w 2006 juz dziecka nie bedzie, i
                                    ze to w ogole pewnie sie nie uda.No i chodze i smece.a za oknem niskie chmury
                                    grozace deszczem...

• potwors Re: Marudka! 05.04.06, 10:05
                                      Ach, czyli z pieskiem juz wiem smile
                                      Moze jednak sie zlamie i sie zgodzi... trzymam kciuki!
                    • stokrotka76 Re: Marudka! 05.04.06, 09:07
                      No widzisz, jak nawet panie z przychodni tak powiedziały, to coś w tym musi
                      być wink. Muszę to powiedzieć, ale Ci zazdroszczę! Ale tak pozywtnie
                      oczywiście smile)).
                    • ant25 Re: Marudka! 05.04.06, 09:07
                      I wcale się nie dziwiesmile))))Ale moj tata potem zwrócił mi uwage dlaczego ja się
                      tak smiałąm a ja mu mówie kolezanka zrobiłą test ciazowy z wynikiem 2 kresek i
                      mówi ze źle nasikała ...smile)))Sam się zanosił ze śmiechusmile))))))))))))))
                    • ant25 Re: Marudka! 05.04.06, 09:08
                      AA własnie powiedz Marudka jak zareagował P na te super wiadomość, to tez jest
                      niezłesmile))))))
                      • ant25 Re: Marudka! 05.04.06, 09:10
                        No a teraz się wzruszyłam Marudzia moja kochana nawet nie wiesz jak bardzo się
                        ciesze, jak
                        bardzo smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                        ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                        • ma_ruda2 Re: Marudka! 05.04.06, 09:12
                          dzieki dziewczynki!!! nawet Bebelek do mnie zadzwonila!! podglada nas czy
                          ktoras jej esa poslala??

do mojego meza zadzwonilam od razu jak zobaczylam krechy z placzemi mowie ze
                          mam dwie!! on ze sie cieszy a potem: " wiedzialem ze wymyslisz wszystko zeby
                          nie isc dzis na ten basen" big_grinDD taka byla rekacja mojego meza smile
                          • ant25 Re: Marudka! 05.04.06, 09:34
                            BOszzz Marudka to Ty pewnie gdzies juz nawet w 4, 5 tyg jestes, bo przeciez tak
                            długo czekałas z testem smile)))
                            • ma_ruda2 Re: Marudka! 05.04.06, 09:36
                              jaki 4,5 tydzien skoro przed naszym niedzielnym spotkaniem robilam test!! i
                              byla doopa blada sad((
                              • ant25 Re: Marudka! 05.04.06, 09:41
                                No ok ale mogło byc za wczesnie a od tego czasu to mineło jakies hmmm.....2
                                tyg ? wiec od ostatniej @ a tak się czesto liczy to kochana jestes nawet
                                dalej smile))
            • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 08:57
              No właśnie Marudka nie można źle nasikaćsmile)))DDDD OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!
              Tak się ciesze

I przepraszanm ze jak zadzwoniłąs to ja tak cały czas się smiałąm ale właśnie
              to jak powiedziałaś ze źle nasikałaś tak mnie rozbawiłosmile)))

Bedzie dobrze niedowiarku, smile))))Ciocia Maruda bedzie mamusią!!!!!! smile)))Całą
              droge do pracy jechałam z pełnym uśmiechem na ustach az się ludzie dziwnie
              patrzyli a ja sobie mysle co wy tam wiecie, Ciocia Maruda bedzie miałą
              dzidziusia i to jest najważniesze,
              Swiadkiem rozmowy był moj tata i M tata z tej radosci ucałował mnie i kazał
              ten całus przekazac nowej mamusismile)))))
              Wiec przekaze w realusmile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • gviazdka3 MARUDA!!!! 05.04.06, 09:17
              Weszłam właśnie i od razu poszukałam Twojego pierwszego dziś postu!!!
              Ło matko, ale się cieszę, mama Maruda, bosko!!!
              Zamiast na półki przy łóżku, zbieraj kochana na łóżeczko!!!
              GRATULUJĘ I ŚCISKAM MARUDKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I mam jeszcze jedną miłą wiadomość, no chyba, że ktoś już ją Wam przekazał...
              Monia i Magdzia już cieszą się wolnością, czekają tylko na wypis!

Chyba się pobeczę zaraz z tej podwójnej radości...
              m.
              • megi.1 Re: MARUDA!!!! 05.04.06, 09:19
                Gviazdko, ze szcześcia to możesz sobie płakać do wolismile))
          • nika112 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 08:56
            Witam na nowym wątku,

bardzo ciekawy tytuł smile)))

Althea mam nadzieje, ze ząbek juz mniej dokucza.
            Erga udanej wizyty u profesorka, oby miał dla ciebie same dobre wieści!
            Aniulm to ślub już w tą sobotę? Napewno ślicznie będziesz wyglądała.
            Zuza trzymam kciuki za jajeczko.
            Lalisiu Amelka jest prześliczna i tak szybko rośnie. Wogóle nie moge uwierzć ze
            to już miesiąc zleciał. Strasznie szybko.
            Melbuś Gratulacje!!! Gabinecik już otwarty i najważniejsze że pierwsi pacjenci
            już byli.
            Gviazdeczko super ciuszki, rzeczywiście po tych wogóle nie widać że to będzie
            dziewczynka. Masz ich juz całkiem sporo.
            I dziękuję za zdjęcia brzuszka. Ślicznie wyglądasz, poprostu kwitnąco.

Widzę że szykuje się spotkanie w Poznaniu. Szkoda że nie mogę się z Wami
            spotkać, ale na obecny stan to dla mnie trochę za daleko.

U nas wczoraj padał śnieg i rano jeszcze trochę go było. Z tego wszystkiego
            zasnełam juz o 19.30., tak smętnie było na dworze ze położyłam się na chwilkę i
            zaraz przysnełam.

Miłego dnia smile)))
    • lalisia78 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 08:45
      tycjo i gwiazdko bardzo ladne brzuszki
      • erga4 Łomatko!!! MARUDA!!! 05.04.06, 08:56
        jak można źle nasikać smile)))))))))))) hehehe jeszcze się z tego śmieję!!!
        Gratuluję!!!!
        Taaaaak się cieszę!!!!!!
        • nika112 Re: Łomatko!!! MARUDA!!! 05.04.06, 08:59
          Marudko teraz doczytałam

GRATULACJE!!!!!!!!!!!
          Bardzo się cieszę.
          • hortika Re: Łomatko!!! MARUDA!!! 05.04.06, 09:07
            Marudko Kochana -tak mi przykro, że nie możesz dzisiaj ponurkować... Żartuję
            oczywiście, Kochana Wariatko - gratuluję!!!!! To najcudowniejsza wiadomość od
            kilku tygodni-tak się cieszę!!! I potwierdzam, nie ma szans na pomyłkę w tą
            stronę więc nie świruj!! No to robimy imprezę!!!
    • stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 09:05
      Lalisiu, Amelka jest prześliczna i Ty tez jesteś piekną kobietką smile. A wredną
      teściową się nie przejmuj, pewnie jest zazdrosna o synka wink.

Dziewczyny, szykuję się do gina. Boję się, że jajeczka znowu zatrzymają się na
      8mm... Znów dziś nad ranem obudziły mnie koszmary. Chyba za dużo filmów
      oglądam - bo jacyś psychopaci mi się śnili sad
      • hortika Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 09:08
        Stokrotka, wiem, że się boisz, ale pomyśl, że dzisiaj jest nasz forumowy dobry
        dzień i u Ciebie na pewno będzie dobrze!!! Przesyłam Ci dobrą energię!!!
        • megi.1 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 09:13
          Stokrotko nie martw się, wierzę że u ginekologa czekają Cię dizś same dobre
          wiadomości!!!! Na urlopie to napewno ślicznie rośnie Ci jajeczkosmile
          • megi.1 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 09:14
            Lalisiu śliczna ta mała królewnasmile)))

A teściowa niech się buja (to najłagodniejsza wersja tego co myślę o
            tej "pani").
            • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 09:24
              Stokrotko - bedzie dobrze!!! zobaczysz masz piekne jajeczko, zreszta przed
              wielkanoca to u nas same piekne jajeczka beda!!! sciskam cie mocno i czekamy na
              newsy po wizycie!!

Jak sie ciesze ze Magdusia i Monika juz w drodze do domku! zeby to malenstwo
              ostatni raz bylo w szpitalu!!! no!
            • gviazdka3 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 09:41
              Z wrażenia nawet się wcześniej nie przywitałam, co czynię teraz po
              przeczytaniu sporej już ilości postów na nowym, superowym wątku!!!
              Dzieńdoberek!!!

Stokrotko, proszę natychmiast odpędzić te koszmarne myśli, będzie dobrze,
              przecież wszystkie trzymamy kciuki!!!big_grin

Melbuś, czyli na zdjęcia z Twej przychodni czekamy do oficjalnego otwarcia?!

Lalisiu, córcia śliczna!!! I muszę się przyznać, że choć początkowo nie
              chciałam różowych ciuszków dla mojej Małej, teraz nie mogę się im oprzeć,
              hihi, są takie słodkie! Amelkowa sukienusia z Puchatkiem - boska!!! A teściowa
              głupia i nie warto się nią przejmować!!!

Megi, dziękuję za wszystkie instrukcje, może następnym razem uda mi się
              coś tak ładnie wkleić jak Ty! smile

Dziękuję za komplementy, choć naprawdę kwitnąco to ja się już nie czuję...
              Nogi mam jakieś klockowate, zwłaszcza wieczorem, zaczynam puchnąć! (wczoraj
              mój męzuś się śmiał, bo opuchła mi tylko jedna łydka i wyglądało to dosyć
              dziwnie!big_grin) Jeśli chodzi o ciuszki, mam ich sporo, w większości po Bartoszku
              (stąd niebieskie spodenki itp.), sama dokupiłam tylką "dziewczęcą" część
              oraz bieliznę (bodziaki, koszuleczki, kaftaniki), zaś to coś niebieskie
              obok prania to ochraniacz do łóżeczka, który czeka na prasowanie! big_grin

Pozdrowionka w tym cudownym dniu!!!
              m.
    • bebell Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 09:27
      Melduję się na nowym watkusmile
      wiadomośc od Marudki mnie odblokowała...

Ma_rudka- ja Cię ściskam strasznie mocno, wszystko jest i bedzie dobrzesmile))
      fajowosmile))

Laski- moje mdłości galopuja niczym te suchotysad(( zbyt długi kontakt z
      monitorem kończy się bliskim kontaktem z kiblemsad(( czytam was w sesjach
      pięciominutowych, ale na pisanie to mi juz energii brakuje...

Stokrotko-trzymam kciuki za jajkasmile)

Lalisiu-olej głupia babęsmile)

Melba- ściskamsmile) niestety my nie predko bedziemy goscmi Twego gabinetusad(
      pomimo tego, ze mój pies urodził sie wczorajsad((

lecę... wiecie gdzie...
      • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 09:35
        bebelek -biedaku, sciskam!!!!!!!!!!!
        jak to ci sie pies urodzil wczoraj??? W zgodzil sie na psiaka?? naprawde?? jaki
        pies??
        • megi.1 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 09:41
          Bebelku przykro mi, że masz takie "sensacje".
          Dawaj nam jednak znak co jakiś czas, że u Ciebie ok, bo się martwimysmile
          • gviazdka3 Bebell, Tycja 05.04.06, 09:53
            Oj Bebellku, współczuję naprawdę tych dolegliwości!!! Jeśli są tak
            mocno uciążliwe i częste, powiedz o tym kochana swojemu ginowu,
            żebyś nam się nie odwodniła!

Tycjo, jeju, jaką Ty zgrabną ciężarówką jesteś! Mały brzusio, mała pupka
            i szczuplutkie nóżki, taka ciąża to marzenie!!! W życiu nie powiedziałabym,
            że to już Twój 25tc!!! big_grin

Buziaczki dla Was!!!
          • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 09:56
            A ja dopiero przyszłam.....
            Marudko GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!! Rany jak ja się cieszęsmile))) wzruszyłam się
            nieprawdopodobnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To najlepsza wiadomość od tak
            długiego czasu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Kocie, ściskam Cię i strasznie mocno(oj, chyba już delikatnie) całujęsmile))))))
            • erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:00
              łomatko-jeszcze się śmieje ze złego sikania marudki :0)))

Fajnie że madzia i monika juz jadą do domku.

bebell-twój pies się wczoraj urodził??? czyli za 6 tygodni będziesz go miała w
              domu, tak??

ale się dziewczyny ożywiły po niusie Marudkowym smile)
        • bebell Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:01
          no, więc W się nie zgodziłsad(( ale to jest mój pies! nawet jak go ktos inny
          weźmiesad( wczoraj urodziły się labradory u naszych dalszych znajomych, matka
          była blondynka, ojciec czarny... i powiedziałam W, że ostatnia z miotu bedzie
          czarna suczka i to jest mój pies... i on się zgodził na poczatku... ale teraz
          już się nie zgadza, bo rzeczywiście jako ostatnia z miotu urodziła się czarna
          suczka!!! (miałam 25% szans, że trafię, a jak pomnożyc jeszcze przez
          prawdopodobieństwo, że ostatnia wyżyje to tylko 12,5%)...

nie odzywam się do niego!!

a ten pies jest mój! tylko nie wiem jak go sprowadzic do domusad( bo ja tych
          ludzi to właściewie nie znamsad( to sa wspópracownicy Wsad((
          • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:08
            Bebel, moze wez W na litosc, obiecal kobiecie w ciazy, czy nie?? musi dotrzymac
            slowa bo go myszy zjedza (czy jakos tak). wiec poszantazuj go troszke!!!!!!!!
            chociaz z drugiej strony mu sie nie dziwie miec w domu 4 baby !!! on sie
            poprostu boi tylu kobiet!!!! smile))
            • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:12
              Lalisiu, Twoja córeczka jest obłędnie ślicznasmile) a głupią babą się nie przejmuj.

Bebelku, ale jak się mówi tak, to trzeba dotrzymać obietnicy!
              A tak w ogóle to bardzo się cieszę, że jesteś, już się o Ciebie martwiłam,
              miałam nawet dzwonić w poniedziałek, ale stwierdziłam, że skoro siedzisz cicho
              to może tego potrzebujesz i odpuściłam.

Poznań coraz bardziej mi się podoba!!!!!

Marudzia, ale złe sikananie to się chyba u nas przyjmie na dłużejbig_grinDD
          • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:09
            No jak to jak Bebelek, przynosisz psiaka do domu i W staje przed faktem
            dokonanym przeciez Cie z nim nie wyrzuci, czasami z facetami tak trzeba smile
            • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:11
              Ale jakis kontakt z nimi masz to powiedz im ze to niespodzianka dla W i zeby
              nic mu nie mowili i juz jak chcesz to pojade z Toba po tego psiakasmile))
          • nika112 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:10
            Bebellku przykro mi ze masz takie straszne mdłości, oby jak najszybciej Cię
            opuscily.
            A z pieskiem moze jeszcze przekonasz swojego W.

Cieszę się za Magdusia z mamą idą do domku smile)))
            • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:13
              A tak wracając do Grycana, to proszę jeszcze o mnie nie zapominaćsmile
              • megi.1 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:21
                Fantaisie, no jak mogłybyśmy zapomniećsmile?
                • gviazdka3 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:24
                  Ale Wam dobrze, ja też chcę z Wami na lody!!!! Tylko helikoptera mi
                  brakuje... ;o)))
                  • megi.1 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:31
                    Nie wytrzymałam i wklejam jeszcze dwa zdjęcia. Wybaczciesmile

lampa

łóżeczko

łóżeczko stoi w naszej sypialni i z M. ciągle nie możemy uwieżyć, że to prawie
                    34 tydzień, że wszytsko jest dobrze. A ja zasypiając patrzę na łóżeczko i
                    sobie marzę, że Miki jest już po drugiej stronie brzuszkasmile
                    • erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:34
                      megi - jakie wybaczcie???? wklejaj kochana, wklejaj!!! dziel sie z nami twoją
                      radością!!! my też chcemy się z tobą cieszyć!!!!
                    • gviazdka3 Megi, 05.04.06, 10:44
                      no właśnie, jakie "wybaczcie"??? Toż, ja przecież od kilku dni domagam
                      się zdjecia łóżeczka! Lampa śliczna, taka dziecięca!!!
                      Wklejaj wszystko co masz!!! Buziaki!!!
                  • erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:33
                    Lalisiu-nie przejmuj się gadaniem głupiej baby - to ona ma problem a nie ty!
                    masz cudowne córeczki!!

Bebell-czarna labradorka - cudo!!! musisz przekonać W.!!!
                    A co do rodzenia martwych to u nas to przedostatnie było martwe. Po nim była
                    jeszcze jedna suczka smile)

A co do mieszania czarnego z biszkoptem to brat tez się nad tym zastanawiał,
                    ale bał się że z takiej krzyżówki mogą wyjść łaciate smile)))
                    Choć to chyba niemożliwe-wtedy sa albo biszkopty albo czarne - tak ? (Melbuś
                    jak to jest?)
                    • tycja78 Marudka!!!! 05.04.06, 10:34

hihihi! Czyzby moje przeczucie sie nie myliły????
                      Cos mi nosek podpowiadał cudowne wiadomości dnia dzisiejszegosmile)))
                      • tycja78 Re: Marudka!!!! 05.04.06, 10:43
                        Własnie mnie dziecina kopie z radosci ze bedzie miec kolegę!!!!

Przeslijcie please do Potwors moje fotki, bo moje załaczniki chodzą jak kupa!
                        • gviazdka3 Re: Marudka!!!! 05.04.06, 10:46
                          OK, Tycjo, wysłałam Twoje fotki do Potwors! Mam nadzieję, że doszły!
                          m.
    • althea35 Marudko! 05.04.06, 10:45
      Gratuluje!!!!! Chyba jeszcze sie zalapiesz na 2006 roksmile Ogromna buzka!

Megi, wasz pokoj wydaje sie mies idealne wymiare! Lozeczko idealnie pasuje w
      kaciksmile

Lalisia, nie przeyjmu sie glupia baba. I ty i obydwie twoje cory jestescie
      sliczne!

Bebelku, bardzo mi przykro, ze tak cie mecza mdlosci. Mam nadzieje, ze niedlugo
      sie to skonczy bezpowrotnie. A jak postepy w mieszkaniu? Moze wyslemy do W.
      jakas petycje w sprawie psa?! Ten najciemniejszy od Ergusi, tez jest "moj" -
      chociaz pewnie niegdy go na oczy nie zobacze...buuuu

A ja dzisiaj spuchlam jeszcze bardziej... moja twarz wyglada tragicznie. Zaraz
      ide po lod. Ale cale szczescei nie boli.
      Althea
      Nasza rocznica ślubu juz za...
      • erga4 Re: Marudko! 05.04.06, 10:47
        melduję że wysłałam Potworsi fotki Tysiowe!!!

bebelku - szkoda że cie tak męczy... może są jakieś sposoby na te mdłości??
        • erga4 Re: Marudko! 05.04.06, 10:49
          oo widzę że i Gviazdka w tym samym czasie wysłała fotki do potwors - dostanie
          dwa razy smile)

Megi cudna lampa i łożeczko!!!
          nie dziwię się że patrzysz cały czas na nie..
          • fantaisie Re: Marudko! 05.04.06, 10:52
            Nie, Erguś dostanie 3 razysmile
            • megi.1 Re: Marudko! 05.04.06, 10:53
              to może ja też poprosze o zdjęcia Tycji, obojętnie ile razy byle raz
              przynajmniejsmile
              • potwors Re: Marudko! 05.04.06, 10:54
                Oooo, juz mam, ale obrodzilo!! smile)
                Dzieki - sliczne zdjatka!
                • ma_ruda2 Re: Marudko! 05.04.06, 10:57
                  Megi - sliczn elozeczki, a taka lampe to i bym sobie nad wyrkiem powiesila ....
                  piekna ..... chcemy jeszcze zdjec!!!
                  smile
                  • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 11:27
                    Megi, lampa słodziak, a łóżeczko....
      • tycja78 Biedna Althea:) 05.04.06, 10:58

ale najwazniejsze ze nie boli! !!

Lalisia, Boziu, ale sliczniutka ta Ameliana!!!!!!!!!!!!!11

No i Bebell sie odezwałasmile)))
        czyli nie widziałas sie z Abie, kochana?
        Pamietajsmile Mdłosci mijają po 3 miechach smile)))
        Szybko minie!
        A tak na powaznie, to moze jakoś szybciej wrócisz do równowagi
        jak mąz na psiątko sie zgodzi?
        Powiedz mu ze ono ci polepszy samopoczucie i moze zmięknie!
        • tycja78 i Bebelek... 05.04.06, 11:02

pomagaja migdały, herbata cynamonowa, suchy chleb, woda z miodem i cytryną
          suszone figi, i nie wiem co jeszcze, jak sobie przypomnę to dopisze.

Dzieki za wysłanie fotek, to megi tez nie masz? jakos wybiórczo( ??? jak to sie pisze?) ida te zdjęcia do was.
          • nika112 Re: i Bebelek... 05.04.06, 11:04
            Megi śliczne łózeczko i lampka.

Czy mogę nieśmiało prosić o zdjęcia Tycji?
            • ma_ruda2 Re: Althea!! 05.04.06, 11:09
              Biedaku co oni ci porobili z tym zabkiem??? dlugo bedziesz tak cierpiec?? dali
              ci cos na bol??? glaskanie i tulenie przez osobistego meza pomaga???
              • althea35 Re: Althea!! 05.04.06, 11:28
                Marudko, najpierw mnie pocieli, potem powiercili a na konic zszyli.
                Opuchlizna powinna zejsc po 3-4 dniach. Przeciwbolowe mam, ale nie biore bo nie
                boli. Wczoraj troche bolalo jak znieczulenie przestalo dzialac.
                Tylko wygladam jakby mi ktos przywalil...
                • ma_ruda2 Re: Althea!! 05.04.06, 11:32
                  Sciskam cie kotus delikatnie!!!! mam nadzieje ze opuchlizna zejdzie bardzo
                  szybciutko i zab juz do konca zycia nie zaboli cie ani razu.
                  toz ty mialas normalnie operacje na tym zebie!!! ale jestes odwazna smile
              • althea35 Re: Althea!! 05.04.06, 11:33
                Przytulanie i glaskanie jak najbardziej pomagasmile Ale moj osobisty M. jest w
                pracy, a wieczorem ma spotkanie, wiec pewnie pozno wrocisad
            • hortika Re: i Bebelek... 05.04.06, 11:10
              Tysia i Gviazdka-super wyglądacie!!! No i wpadłam w kompleksy...
              • megi.1 Re: i Bebelek... 05.04.06, 11:17
                Tycja Ty napewno jesteś w 24 tygodniu???wink
                Śliczny zgrabny brzuszeksmile)) też wpadam w kompleksysmile
                • erga4 Re: i Bebelek... 05.04.06, 11:31
                  Althea - zawsze najgorszy jest drugi dzień po zabiegu.. Jutro będzie lepiej!
                • fantaisie Re: i Bebelek... 05.04.06, 11:32
                  Althea, trzymaj się bidulo, tak niestety zęby są okropne!!!! Ale najważniejsze,
                  że nie boli!
                  Skoro poruszyłyśmy mniej radosne tematy, to dzisiaj z samego rana nam dowaliło,
                  Pawła pracownik miał zawał sercasad(( a ma 40 lat i troje dość małych dzieci!
                  Ciężko do mnie dociera, że tak młody człowiek może mieć zawał, a wczoraj jeszcze
                  latał i miał tyle energii....
    • keri5 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 11:31
      Gviazdko dziekuje za zdjęcia, masz bardzo zgrabniutki brzuszek!!!
      Ja nadal 2 w 1 chociaz juz mogłabym rodzic bo dzisiaj zaczynam 38tydzien.
      Lekarka powiedziala ze do niedzieli powinnam sie rozdwoic bo mam
      juz rozwarcie, juz bym chciala !!!
      Moje ostatnie fotki:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=28219346&a=39355910
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=28219346&a=39356005
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=28219346&a=39356092
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=28219346&a=39758493
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=28219346&a=39758556
      całuski wink))
      • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 11:35
        Keri, brzuszek cudny, ale buciki, wózek, łóżeczkosmile))) aż się rozmarzyłam....
        • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 11:39
          Keri - wygladasz cudnie!!!!!! wozek boski, butki przesliczne ... to mowisz ze w
          weekend juz powinnas rodzic!! czekamy w takim raize na zdjecia malego
          czlowieczka smile
          • tycja78 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 11:43

Keri, ale masz super brzucho!!!!
            tak niesamowicie odstajesmile)))))
            • tycja78 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 11:44
              no dokładnie to mam 24,4 dnismile
              ale zaokrągliłam bo 25-ty tydzień własnie trwasmile
              • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 11:49
                Keri wspaniale wygladasz i piekny masz brzusio, oj to juz niedługo kochana
                odpoczywaj i nabieraj sił, czekamy na relacje i zdjecia i po rozdwojeniusmile

Rozmawiałam ze specami od ze tak powiem g...nej roboty czyt szamba, i mowia ze
                się da wykopac jakos tak specjalnie taki dół wiec moze nie bedzie tak zlesmile
              • gviazdka3 KERI!!! 05.04.06, 11:49
                Ale masz superowy brzuszek!!! A te buciki, wózek i łóżeczko, eh...
                Kochana, trzymam kciuki za szczęśliwy poród, daj nam jakoś znać
                jak Kubuś już przyjdzie na świat!!! Powodzenia!

PS - będę mieć takie samo łóżeczko, hihi!!! big_grinDD
                • gviazdka3 Próba (pewnie znów mi nie wyjdzie...) 05.04.06, 11:55
                  <a
                  href="http://img413.imageshack.us/img413/2806/28tygodni0076gh.jpg">Wielkie pranie</a>
                  • megi.1 Re: Próba (pewnie znów mi nie wyjdzie...) 05.04.06, 11:56
                    Wielkie pranie
                    • megi.1 Re: Próba (pewnie znów mi nie wyjdzie...) 05.04.06, 11:57
                      Gviazdko miałaś "enterka" pomiędzy "a" i "href"smile
                      Jak go usuniesz to wszytko pójdziesmile
                      • megi.1 Keri 05.04.06, 11:59
                        Ślicznie wyglądaszsmile
                        Życzę Ci szybkiego porodu no i czekam na zdjęcia młodego obywatelasmile
                      • gviazdka3 Re:Ostatnia próba... 05.04.06, 12:04
                        Pościel z misiem

Megi, a między tym "a" i "href" ma być spacja, tak?! Jak mi teraz nie wyjdzie poddaję się!!! :o(((
                        • megi.1 Re:Ostatnia próba... 05.04.06, 12:06
                          smile śliczna pościelsmile
    • stokrotka76 Wieści po wizycie :) 05.04.06, 12:06
      Laseczki, mam dobre wieści! Pęcherzyk piękny urósł w prawym jajniku 18x15 mm i
      endometrium 8 mm!!!! Hurrraaa! Jutro rano pregnyl, żeby ładnie pękł. Jutro w
      nocy przytulanko, w piątek o 12.00 test PCT na wrogość śluzu smile))). Ale się
      cieszę! Nie wierzyłam, że zadziała i to jak szybko, dziś dopiero 11dc smile))
      • hortika Re: Wieści po wizycie :) 05.04.06, 12:09
        Widzisz, wiedziałam, że będzie dobrze!!! Gviazdko-udało Ci sięsmile piękna
        pościel!! wczoraj oglądałam podobną.. czy ten ochraniacz jest sztywny??
        Keri-pięknie wyglądasz, ale szybko zleciało..
      • gviazdka3 Re: Wieści po wizycie :) 05.04.06, 12:10
        Cieszę się Twoim szczęściem Stokrotko!!! Nie mogło być inaczej w tak
        miłym dniu!! Owocnych przytulanek!!!big_grinDD
        • tycja78 Re: Wieści po wizycie :) 05.04.06, 12:12

jaki dzis fajny dzień!!!!!
          duzo dobrych nowin!
          • megi.1 Re: Wieści po wizycie :) 05.04.06, 12:13
            No to teraz stokrotko wszytko zależy od mężasmile)))
            owocnych staranek do białego ranasmile))
          • ma_ruda2 Re: Wieści po wizycie :) 05.04.06, 12:13
            Stokrotko - widzisz wszystko jest OK!!!! ale sie ciesze, piekne jajko!!! smile)))
            powodzenia smile

Gviazdko mala Gviazdeczka bedzie miec cudna posciel, przesliczna smile))
            • stokrotka76 Re: Wieści po wizycie :) 05.04.06, 12:24
              Dzięki Dziewczyny smile)). Przytulanko dopiero jutro w nocy po północy wink.

Wiecie co, koty to naprawdę mądre zwierzaki! Ten nasz nigdy nie wchodził na
              kolana, a przedwczoraj mi się dwa razy władował i leżał, a dziś w nocy podobno
              spał mi na brzuchu! Tak jakby wiedział i chciał mi pomóc! Bardzo to ciekawe...
              Ale ja ię cieszę!

Keri, śliczny brzusio! Trzymam mocno kciuki za szczęśliwy i szybki poród smile)).

Gviazdeczko, pościel przesłodka!!! Naprawdę cudna smile.

Althea bidulko, ale Cię wymęczyli. Niech szybko się goi!
              • althea35 Re: Wieści po wizycie :) 05.04.06, 12:27
                Stokrotki! Super wiesci! Oby tak dalejsmile
      • fantaisie Re: Wieści po wizycie :) 05.04.06, 12:12
        Stokrotko jak dobrze, widzisz dzisiaj jest wspaniały dzień i wszystko się musi
        udaćsmile)) to teraz trzymam kciuki za przytulankobig_grinDD

Gviazdko pościel w misie cudosmile

Antuś, czyli nie jest źle, to świetnie, spróbuj się tylko jakoś dowiedzieć, czy
        nie będzie podchodziła zbyt wysoko woda, nie to że straszę, ale nasi znajomi
        kupili właśnie działkę na byłym terenie bagienka i ich domek już się opuścił o
        0,5msad(( ja się na tym kompletnie nie znam, ale warto przeprowadzić wcześniej
        wywiadsmile
    • gviazdka3 Ubranka małej Gviazdeczki 05.04.06, 12:19
      Skoro w końcu wyszło mi z pościelą, pochwalę się ciuszkami mojej Kruszynki,a co! ;o)))

Hortiko, ten ochraniacz jest dość miękki (ledwo stał jak go tak postawiłam),
      w środku ma gąbeczkę chyba, ale można go prać normalnie w pralce,w 40 st. Do
      łóżeczka przywiązuje się go (ma takie wstążeczki), by nie "latał"! Cały zestaw
      jest dość popularny (Drewex AT), więc na pewno go już widziałaś, chociażby na
      allegro! big_grin

A to mini-sukieneczka na noworodka:

Najmniejsza sukienusia
      • tycja78 Re: Ubranka małej Gviazdeczki 05.04.06, 12:29

zmykam na jakiś czas, zarabiac pieniązki, ale jakos sennie mi sie zrobiło.
        Moj Tomcio ma robic dzis litwy w parapetach,
        niedługo robimy przemeblowanie! Juz sie nie moge doczekac!
      • gviazdka3 Re: Ubranka małej Gviazdeczki, c.d. 05.04.06, 12:29
        Dżinsowa sukienusia

czerwony dresik

Z żyrafką i różyczkami

Sukieneczka z kurczaczkami

Na różowo z Puchatkiem

Dresik z serduszkiem

Letni komplecik

Czapeczka, kapelusik, skarpetunie i buciki
        • ant25 Re: Ubranka małej Gviazdeczki, c.d. 05.04.06, 12:31
          Jakie cudenka Gwiazdeczko przesliczne smile))
      • nika112 Re: Ubranka małej Gviazdeczki 05.04.06, 12:35
        Dziękuję za zdjęcia
        Tycja wyglądasz slicznie i jaki masz zgrabny malutki brzuszek.

Keri tez wyglądasz przeslicznie i wszystko już przygotowane na narodziny
        synusia. Piękne łózeczko i te buciki takie słodkie.
        Czekamy na wieści kiedy maluszek pojawi się na swiecie smile

Gviazdeczko jaka cudna pościel, mozesz zdradzić gdzie można takie kompleciki
        nabyć. Ja dopiero bede pościele wybierać, a ta wygląda bardzo ładnie. Są jakieś
        inne kolorki i wzorki? I sukieneczka śliczna, ostatnio chcialam jakąs kupic ale
        nie wpadła mi zadna w oko.

Az sie rozmarzyłam oglądając te wszystkie zdjecia, chcialabym miec juz wolne i
        szykowac wszystko dla maleńkiej.

Althea biedactwo, oby ta opuchlizna jak najpredzej zeszla i przestała Cię
        meczyc.

• ma_ruda2 Re: Ubranka małej Gviazdeczki 05.04.06, 12:38
          Gviazdeczko - juz sie nie moge doczekac zdjec malej Gvizadki w tych wszystkich
          uroczych ubrankach!!!!! To beda zdjecia prawdziwej GVIAZDY smile))))))) jejku ....
        • erga4 Re: Ubranka małej Gviazdeczki 05.04.06, 12:38
          keri - ale ty ślicznie wyglądasz!!!!

Gviazdeczko - ciuszki przecudne!!

Stokrotko i cieszę się że pęcherzyk taki piękny!!

A ja martwię sie czy moja torbiel jeszcze jest czy nie...
          • megi.1 Re: Ubranka małej Gviazdeczki 05.04.06, 12:41
            Erga Ty masz dziś wizyte u profesorka?
          • althea35 Re: Ubranka małej Gviazdeczki 05.04.06, 12:41
            Ergunia, a jak ty sie czujesz? boli cie?
            • erga4 Re: Ubranka małej Gviazdeczki 05.04.06, 12:43
              właściwie to przestało mnie boleć kilka dni przed okresem. I teraz też nic nie
              odczuwam. Ale mimo to się boję...
              Boże, gdybym poszła w 12 dniu cyklu to pewnie by mi coś dał na pęknięcie i nie
              byłoby torbieli... mądry Polak...
              Ech - żeby się wchłonęła...
              • gviazdka3 Erguś, 05.04.06, 12:46
                Nie martw się, proszę... Dziś jest dzień cudownych wieści, więc i Twoje
                takie będą po wizycie u gina!!! Jesteśmy z Tobą!!!
        • gviazdka3 Niko, 05.04.06, 12:44
          Jeśli nie masz zbyt wiele czasu na jeżdżenie po sklepach, polecam
          zakupy przez internet! Pościel z misiem po raz pierwszy widziałam
          w katalogu Drewex'u (w sklepach niemowlęcych powinni dać Ci sporo
          różnych ulotek i mini-katalogów), część zakupiałam jeszcze przed
          szpitalem w sklepie (3 części: poszewkę na kołderkę, podusię +
          baldachim), resztę dokupiłam na allegro (ochraniacz,prześcieradło
          z falbanką i przybornik). Pościel z misiem jest w dwóch kolorach:
          niebieskim i beżowym! Drugi komplecik dla mojej Małej (dużo tańszy)
          również zakupiłam na allegro i jest równie śliczny, w żyrafki!
          (pościel + prześcieradło z falbanką kosztowała mnie 60 zł, podczas gdy
          ta z Drewexu o wiele więcej!)
          • nika112 Re: Niko, 05.04.06, 13:09
            Dzięki Gviazdeczko za podpowiedź.

Poszukam w internecie, bo po sklepach z dziecięcymi ciuszkami to nie mam za
            bardzo kiedy biegać.
            Widzę, że mamy upatrzoną podobną posciel, mnie też bardzo podobała sie w
            żyrafki.
            A ciuszki dla Gviazdeczki śliczne.Bedzie prawdziwa mała Gviazdeczka.
    • anhes Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 12:50
      A ja mam dziś drugi dzień nowego cyklu... wczoraj @ przyszła... więc już się w
      tym roku nie załapię na dzieciątko... a jakbym miała się załapać to wolę żeby
      juz nie w tym roku. ot co!

MARUDKO wielkie gratulacje... nick nie bez przesady sobie wybrałaś. Prawdziwa
      marudka... żle nasikać na test też coś smile))) wspaniale! takie wiadomości
      bardzo podnoszą na duchu !
      • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 12:53
        Ahnes, sciskam...

Ergus - no co ty?? bedzie dobrze. zobaczysz. dzis u gina same dobre wiesci. nie
        moze byc inaczejsmile czekam z niecierpliowscia na relacje, o ktorej ta wizyta???
        • kateb007 M a r u d k o !! 05.04.06, 12:56
          Kurcze, normalnie wiedziałam. Miałam takie przeczucie. Gratuluję Ci serdecznie
          i żeby wszystko już było dobrze. Cieszę się niesamowicie.
        • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 12:57
          Dzisiaj musi być wszystko dobrze! Więc Erguś spokojnie, zobaczysz wieczorkiem
          napiszesz nam same radosne informacjesmile)

Gviazdko, śliczne ciuszki, Twoja córeńka będzie najpiękniejsza Gviazdeczka na
          świeciesmile))
          A pościel rewelacjasmile
      • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 12:54
        Anhes, głowa do góry! Przed nami dzieci z rocznika 2007smile))
        • erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 12:58
          Wizytę mam o 18-tej ale pewnie wrócę po 20-tej najwcześniej. mogę wysłać
          wcześniej smska - no chyba że całkiem złapię doła...
        • erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 12:59
          szczerze mówiąc ładniej wygląda rok 2007 niż 2006 smile)))
          • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 13:03
            no to czekamy na esa lub szybkie sprawozdanie ...smile
          • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 13:05
            Marudka widzisz jakie piekne słoneczko wyszło po Twoich super dobrych
            wiadomościach ?smile)))

Dziewczyny czy Was tez dzisiaj tak zgina cisnienie, ja leze na stole nie mam
            juz siły pic jeszcze jednej kawy bo to i tak nic nie da, padam na pysk

• fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 13:12
              Erguś będę słać fluidki, bo o tej porze już będę w teatrze, ale zobaczysz będzie
              super!!! A rok 2007 brzmi mistyczniesmile))

Antuś ja ledwo cietamsad nie mam na nic siły i energii...
          • kateb007 Szkoła rodzenia, 05.04.06, 13:08
            W poniedziałek byliśmy z mężem pierwszy raz w szkole rodzenia. Jak na razie
            bardzo nam się podobało, najpierw położna opisała nam cały przebieg porodu, a
            potem były ćwiczenia fizyczne i oddychanie. Uśmiałam się strasznie z mojego M
            bo on wykonywał wszystkie ćwiczenia z zapałem i ćwiczył oddech jak to on miałby
            rodzić.
            • feromonka Marudko, Gviazdeczko! 05.04.06, 13:11
              Marudko jak sie cieszę - nareszcie jakaś dobra wiadomośćsmile dawno nie czytałam
              takich wspaniałych nowineksmile - z całego serduszka gratuluję!

Gviazko te ubranką sa prześliczne! już wiem że uwielbiam kupować takie maleńkie
              ciuszki. Prosimy o jeszcze!smile

Dzisiaj mam urlopik i troszkę więcej czasu - melduję się więc na nowym wątkusmile
              Pozdr
              M.
            • fantaisie Re: Szkoła rodzenia, 05.04.06, 13:15
              Świetniesmile rozbawiłaś mnie zaangażowaniem mężuśka, ale z drugiej strony mój jak
              się dowiedział, że jestem w ciąży to zaczął jeść za dwojesmile)) i cały czas jęczał
              że tyje... a teraz już znormalniałsad
              • kateb007 Re: Szkoła rodzenia, 05.04.06, 13:18
                Mojemu też jakby brzuszek urósł trochę i nawet porównywaliśmy do pewnego
                momentu kto ma większy ale niestety teraz odpada w przedbiegach smile
                • kateb007 Fantasie, 05.04.06, 13:20
                  a Ty jak się czujesz? Kiedy można wznowić próby?
                  • fantaisie Re: Fantasie, 05.04.06, 13:31
                    Kochana, nie chcę zapeszać ale czuję się świetniesmile mój organizm w jakiś obłędny
                    sposób z tym sobie radzi, nic mnie w ogóle nie boli, krwawienie to zbyt mocne
                    słowo, delikatne plamienia, a od wczoraj jakby niteczki...
                    Pisałam do docenta, więc teraz kazał odpoczywać, gorąco poparł wyjazd do
                    ciepełka, cytuję: gdyż za chwilę trzeba będzie myśleć o ciąży!
                    Z tego wnioskuję, że już niedługo dostanę zielone światełkosmile)) musi się tylko
                    pojawić rasowa@ a to nie wiadomo ile czasu jeszcze potrwa, on zakłada że mój
                    organizm to strasznie dużo czasu nie potrzebujesmile
                    Nie ukrywam, że czekam z nadzieją na ten czas starań....
              • gviazdka3 Re: Szkoła rodzenia, 05.04.06, 13:21
                Hehe, nieźli Ci Wasi mężowie: Kateb i Fantaisie!!! big_grinDD

A ja zmykam do wanny, muszę się pomału szykować na wizytę u gina!
                (tylko jak ja te nogi wydepiluję?!?! wink)) )

Papatki!!!
                m.
                • tycja78 Re: Szkoła rodzenia, 05.04.06, 13:43
                  Sliczny dresik z serduszkiem Gwiadko!!!!
                  i reszta tez, ale ten najbardziej!

I ja od rana nie mam siły na nic...
                  spac, spac, spac!!!!
                  • erga4 dziś szczęśliwy dzień 05.04.06, 13:53
                    nie dość że rano szef obiecał mi podwyżkę od następnego miesiąca to dostałam
                    dziś premię smile))) Łomatko-wreszcie oddam kasę za autko smile)))
                    • ant25 Re: dziś szczęśliwy dzień 05.04.06, 14:03
                      No to faktycznie tyle szcześcia jednego dnia smile)))Marudka rozpoczełas dobra
                      passę oby trwała jak najdłuzej
                      Marudzia daj znac esem co i jak po badaniach bo nie bede mogła wejsc na neta do
                      poznego wieczora robimy Małej juz dzis urodzinki z dziadkamismile))
                      • fantaisie Re: dziś szczęśliwy dzień 05.04.06, 14:12
                        Erguś bomba!!!!!!!!!!!
                        Ja mam taką samą prośbę co Antuś, nie będę już przy kompie, a też czekam na
                        wieścismile))
                      • hortika Re: dziś szczęśliwy dzień 05.04.06, 14:33
                        Marudka, mi też prześlij esa, co? bo do jutra nie wytrzymam! Nika, widziałam
                        wczoraj taką pościel na allegro trochę taniej niż w sklepach -sprzedaje
                        bettina27. Dużo zresztą rzeczy miała taniej. Gviazdko pytałam o te ochraniacze,
                        bo wiem, że te cieńkie się zsuwają, a prawie wszędzie są miękkie.. Ale Ty masz
                        cudowne te ciuszki!! I jak dużo! chyba byłam w błędzie sądząc, że kilka par
                        body i spiochów wystarczy..
                        • gviazdka3 Re: dziś szczęśliwy dzień 05.04.06, 14:51
                          Wpadam jeszcze przed wyjazdem z prośbą o wsparcie... To moja pierwsza wizyta
                          po szpitalu, więc nie wiem czy wszystko "tam" jest w porządku, choć liczę,
                          że tak, bo czuję się świetnie, tylko nogi strasznie puchną...

A ja będę trzymać kciuki za betę Marudki, wizytę Ergi i Wasze dobrze nastroje!

Hortinko, dokładnie u tego sprzedawcy (Bettiny27) zakupiałam kilka rzeczy
                          do zestawu Drewexu! big_grin Przyszło wszystko na czas, ładnie zapakowane, mogę
                          śmiało polecić zakupy u niej!!!

Buziaczki popołudniowe!!
                          m.
    • anhes Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 14:53
      może jeszcze niedługo melbuś nas zaskoczy dobrymi wiadomościami...
      • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 14:55
        O no fajowo by było a przeciez u nas dobre wiadomosci chodza parami i stadami,
        czekamy na wiesci Melbowesmile)))
        • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 14:58
          No i Ty Antuś też smile)))
          Życzę dzisiaj wspaniałej zabawy urodzinowej, i pysznego tortusmile))

A ja miałam mieć na obiad sałatkę: pomidory, pomidory suszone, mozzarella,
          ruccola i sosik i mam tylko pomidorysad ruccola miała robaki?! mozzarella
          śmierdziała tak, że jeszcze mi coś podchodzi do gardła, dopiero w domu
          doczytałam się jaką miała datę: 21.03.!!!!!! skandal...
          • nika112 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 15:42
            Gviazdeczko, Erguś czekamy na relacje po wizytach.
            Kciuki za dobre wieści zaciśnięte !!!

• fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 16:13
              Wybywam do teatru, do wieczorkasmile i proszę o jakieś wieści sms-owe! Nie
              zapomnijcie o mnie, dobrze???
              Papappapa
              • matala6 Jestem ;)) 05.04.06, 17:03
                i ja na nowym watku wink)

I pedze obiadek robic smile)
                W wolnych chwilkach bede begac do kompa
                i czytac wink)
                • ma_ruda2 Re: Wyniki bety .... 05.04.06, 17:13
                  3050,92 mIU/mL - Ant i Fantiaie mowia ze to ciaza .....
                  BOSHE!!!!!!!!!!!!! nadal nie wierze big_grinDDDDDDDDDD
                  • megi.1 Re: Wyniki bety .... 05.04.06, 17:17
                    Już nawet paniom z laboratorium nie wierzyszsmile? Beta śliczna smile)))))) widać że
                    małe Marudziątko jest na tym świecie już od jakiegoś czasusmile))))
                  • stokrotka76 Re: Wyniki bety .... 05.04.06, 17:22
                    O rany, Marudka!!! Ależ piękna beta!!!! Pewnie potrzeba trochę czasu, zanim
                    dotrze do Ciebie smile))
                  • althea35 Re: Wyniki bety .... 05.04.06, 17:23
                    Marudko toz to 4 tydzien!!! Kotek jak ja sie ciesze!!!!!! Buzka! GRATULUJE!!!
                    • althea35 Re: Wyniki bety .... 05.04.06, 17:25
                      Marudko, na usg niedlugo malenstwo do ciebie pomachasmile
                      • ma_ruda2 Re: Wyniki bety .... 05.04.06, 17:27
                        Boshe dziewczyny, naprawde nie wierze, za to wszyscy do okola ....
                        moj M wlasnie obdzwania cala rodzine, chociaz go prosilam zeby nic nikomu
                        jeszcze nie mowil smile) wariat big_grin
                        • megi.1 Re: Wyniki bety .... 05.04.06, 17:28
                          Nie wariat a dumny ojciecsmile!!!
                • matala6 Marudka ;))) 05.04.06, 17:13
                  Niesamowita wiadomosc!!!!
                  I jak to jest,
                  ze ja sie dopiero o tej godiznie dowiaduje ;/
                  Jak bym wczesniej wiedziala
                  to by mi sie humorek poprawil predzej wink))

Zycie jst piekne!!!!
                  Od razu widac ze wiosna przyszla
                  i pociany wink))
                  • gviazdka3 Re: Marudka ;))) 05.04.06, 17:18
                    Uwierz, uwierz Marudka, jesteś w ciąży i tyle!!!
                    Superrrrrrrrrr!!! big_grinDD I jaki piękny wynik bety!

Zaraz napiszę Wam swoją relację, mniej wesołą...
                    • megi.1 Re: Marudka ;))) 05.04.06, 17:19
                      Gviazdko, czemu mniej wesołą?????
                      • ma_ruda2 Re: Marudka ;))) 05.04.06, 17:26
                        Gvaizdeczko - wlasnie dlaczego nie wesola??????????????
                        • potwors Re: Marudka ;))) 05.04.06, 17:28
                          Marudko! - pieknie!!! Ale Ci sie udalo!!

Gviazdeczko - pisz nam zaraz, o co chodzi?!?!
    • gviazdka3 Po wizycie, liczyłam na lepsze wieści... 05.04.06, 17:29
      a tymczasem nie jest za dobrze niestety... :o(((

Macica wciąż niepezbiecznie się kurczy, szyjka wiotka i coraz krótsza,
      lekarz dotykał główki mojej Gviazdeczki... Więcej leków za bardzo
      brać nie mogę (już mam 4 tabletki Fenoterolu na dobę), więc w piątek
      będę mieć zakładany pessar na szyjkę! Ginek nie widzi innego wyjścia,
      gdyż z tak skracającą się szyjką do miesiąca mogę urodzić, czemu
      właśnie ma zapobiec pessar (czyli coś takiego jak szew, tylko z silikonu)
      Powiedział, że ściągnie mi go w 36 tc, wtedy będę mogła już śmiało rodzić!
      A nawet jeśli zdarzy się wcześniejszy poród, mam się nie martwić...
      Tylko jak tu się nie przejmować?! Pociesza mnie fakt, że nasza Megi chodzi
      ze szwem i jest OK, więc może u mnie pessar też spełni swoją rolę!
      I znów proszę Was o kciuki na najbliższe tygodnie...
      M.
      • matala6 Re: Po wizycie, liczyłam na lepsze wieści... 05.04.06, 17:31
        Gviazdeczko wszystko bedzie dobrze
        i sie skarbie tak nie przejmuj
        Srodki zapobiegawcze musza dzialac!!
        • matala6 Re: Po wizycie, liczyłam na lepsze wieści... 05.04.06, 17:32
          wiecej mnie tutaj niz w kuchni hihi
        • ma_ruda2 Re: Po wizycie, liczyłam na lepsze wieści... 05.04.06, 17:34
          Gviazdeczko bedzie dobrze, zobaczysz.... musi byc dobrze!!!!!!!! zaloza ci to
          cos i bedzie super!!!!!!!!!!!!!! tylko sie kotus nie denerwuj i nie zamartwiaj
          (wiem ze latwo powiedziec ale sprobuj). sciskam kochana i poglaszcz sie ode
          mnie po brzuszku ....
      • bebell Re: Po wizycie, liczyłam na lepsze wieści... 05.04.06, 17:33
        Gviazdko- pessar zadziała!!! napewno zadziała!! każdy kolejny tydzień, który
        wytrzymacie to naprawdę kolosalny skok! bedzie dobrze!!! i nie denerwuj się!!
        absolutnie Ci zabraniam!
        • bebell Ma_rudka!! 05.04.06, 17:37
          absolutnie mega wypasiona beta!!big_grinDD pięknasmile) w/g norm z mojego wyniku to 5-6tc!!!
          i wiesz, ja juz o tym wiem, od ubiegłego tygodniasmile) od momentu, kiedy
          napisałas, że idziesz spac i że z każdym dniem wczesniej padasz ze zmęczeniasmile))
          tak mnie wtedy cos tknęłosmile) i byłam poprostu pewna na stówęsmile) zaraziłyśmy Cię
          z Hortiką wtedysmile)

ale się cieszę!!

idę sobie zwymiotowac...
      • megi.1 Re: Po wizycie, liczyłam na lepsze wieści... 05.04.06, 17:34
        Gviazdeczko, ważne że lekarze wiedzą co robić. Pessar pozwoli Ci w miarę
        normalnie egzystować do końca ciąży i nie będziesz musiała cały czas leżeć.
        Wiem, że każdy zabieg to stres ale pamiętaj, że pessary i szwy na szyjkę
        zakłada się już tak wielu kobietom, że dla lekarzy jest to dość rutynowy
        zabieg. Mała Gviazdeczka jest dzielna i wszytsko będzie dobrze!!! Jesteśmy z
        Tobą!!!!
      • potwors Re: Po wizycie, liczyłam na lepsze wieści... 05.04.06, 17:34
        Gviazdeczko - najwazniejsze, ze jest wyjscie i mozna temu zaradzic! Bedzie
        dobrze, zobaczysz, nie boj sie!!
        Sciskam mocno!
        • stokrotka76 Re: Po wizycie, liczyłam na lepsze wieści... 05.04.06, 17:38
          Gviazdeckzo, kochana, lekarz Ci pomoże, wie co robić w takiej sytuacji! Także
          napewno będzie wszystko dobrze i pessar zadziała!
        • gviazdka3 Dziękuję Wam bardzo!!! 05.04.06, 17:41
          Wiecie, ja z jednej strony strasznie się martwię, ale z drugiej wierzę,
          że będzie dobrze, musi być!!!
          A z Wami na pewno będzie mi raźnej chodzić (a właściwie siedzieć) z tym
          pessarem! ;o)

Tylko mężuś smutny i bardzo zaniepokojony... Biedaczek, bardzo się martwi
          o swoją córcię, na którą tyle się naczekaliśmy!
          • althea35 Re: Dziękuję Wam bardzo!!! 05.04.06, 18:00
            Gviazdeczko! Bedzie dobrze! Odpoczywaj i staraj sie nie przejmowac!
    • bebell Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 17:57
      Gviazdko, Tycjo- dziękuję za foty nieprawdopodobnych lasek z brzuszkamismile))
      śliczne jestescie dziewczynysmile)

tycjo- na moje mdłości nie działa nicsad( wypróbowałam i suchy chleb i migdały i
      herbatkę imbirowa... i bóg wie jeszcze co... nic nie pomaga! wiem, ze to
      przechodzismile) aha, jak zwymiotuję to wtedy jest lepiejsmile)) przez jakiś czassmile)

gviazdko- ciuszki superowesmile) śliczne poprostusmile) az wyciągnęłam Tosine malutkie
      ubranka z pudła i sobie pooglądałamsmile) a dziś wybrałam się z Tośką na zakupy i
      też poszalałyśmysmile) co prawda te jej ciuszki już nie sa tak wdzięczne, jak te
      najmniejsze, ale i tak uwielbiam je kupowacsmile) a za 15 lat bedziemy szły kupowac
      suknię na pierwszy Tosiny bal... matko moja! to juz całkiem niedługo!!

Antuś- urodzinowy buziak dla Amelcismile)
      • matala6 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 18:03
        Gviazko - mowia ze sie slicznie wyglada jak sie ma mam miec chlopca
        A moze to Gviazdek bedzie wink)

A Tycji nie dostalam fotek buuuuuu
      • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 18:03
        Bebelku, dzisiaj byla rybka z piekarnika (swieza ryba albo odmrozona, 125
        stopni, 10-15 minut), z wyciskanymi ziemniakami (bo nie moge goracego i
        twardego) i gotowane brokuly.
        • bebell Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 18:08
          Althea- rybka w piateksmile) jutro jadę zakupic ją do makrosmile) a wczoraj zrobilam w
          końcu tę sałatkę z tuńczykasmile)
          • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 18:12
            U nas tez rybka zazwyczaj w piateksmile W piatek tez moze bedzie, ale dzisiaj
            potrzebowalam cos miekkiego.
      • kateb007 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 18:08
        Gviazdko, będzie dobrze. Najważniesza dzidzia, żeby sobie w brzuszku
        posiedziała jak najdłużej. A ciuszki cudne, chyba bedę mojego Patryka w różowe
        śpioszki ubierać bo są takie słodkie - żartuję oczywiście! Mąż by nie
        pozwolił smile

Fantaisie, super że się dobrze czujesz, to jest najważniejsze. Życzę Ci wiesz
        czego smile

Marudko, kochana naprawdę jesteś w ciąży - kto by pomyślał nasza Marudka bedzie
        mamusią smile cieszę się ogromnie.
    • matala6 A jesli o rocznice chodzi .... 05.04.06, 18:08
      to niedlugo bo w kwietniu nasza piata sie zbliza....
      i sobie mysle,
      ze moze jaki pocian zawita
      Hmmmmmmmm
      • matala6 Re: A jesli o rocznice chodzi .... 05.04.06, 18:11
        biorac pod uwage,
        ze urlopik byl bardzo luzacki i pracowity wink)))
        • gviazdka3 Re: A jesli o rocznice chodzi .... 05.04.06, 18:14
          O tak Matalko, byłoby super, fasoleczka na rocznicę!!!
          I znowu mamy za co kciuki trzymać!!! big_grin
        • kateb007 Re: A jesli o rocznice chodzi .... 05.04.06, 18:15
          no to pocian byłby świnia gdyby Was ominął ...smile
          • gviazdka3 I jeszcze dwie fotki: 05.04.06, 18:34

Mój balonik

Patrzcie co mam za oknem
            • stokrotka76 Re: I jeszcze dwie fotki: 05.04.06, 19:07
              Ale piękny brzusio, rzeczywiście balonik, ale śliczny wink
    • gviazdka3 Ciekawe co u Ergi?!?! 05.04.06, 18:41
      Jak któraś dostanie esa, piszcie, proszę co i jak, niepokoję się,
      ale mam nadzieję na bardzo optymistyczne wieści!!!
      • ma_ruda2 Re: a u Ergi..... 05.04.06, 18:48
        cytuje esa: "Nie ma torbieli!! I jest piekny pecherzyk. Mam sie brac do roboty!
        Boze jak se ciesze!"

ja tez sie ciesze ze u Ergusi wszystk OKIsmile

Bebelku - jeszcze raz sciski! mam nadzieje ze te mdlosci szybko przejda!! I
        dzieki Tobie i Hortice za to zarazenie big_grinDDD

Gviazdeczko - skad ty masz ten snieg!!!!!!! Boshe a ja chcialam opony na letnie
        zmieniac!!!

Matalko - wasz pocian tez juz leci ... zobaczysz smile) w najmniej niespodziewanym
        momencie ...wiem cos o tymsmile))

Gadalam z moim ginem, pytalam o progesteron, powiedzial ze przy tak piekniej
        becie to on musial urosnac, ale mam zbadac jutro i jakby byl za niski dzwonic.
        a wizyta we wtorek smile)
        • matala6 Re: a u Ergi..... 05.04.06, 18:52
          Same piekne pecherzyki wink)))

Nie nalezy proznowac - pociany nadlatuja
          i sie przez lelkkie sniegi Gviazdki przedzieraja wink
          • matala6 Re: a u Ergi..... 05.04.06, 18:54
            I mam nadzieje ze te pociany nie beda swiniami
            i trasy nie zmienia ...
        • althea35 Re: a u Ergi..... 05.04.06, 18:54
          Jak to dobrze, ze od Ergusi tez dobre wiesci!
        • gviazdka3 Re: a u Ergi..... 05.04.06, 18:55
          Ale się cieszę, że Torbiel Ergii zniknęła!!!

Erguś - zatem do roboty kochana!!! big_grinDD
        • stokrotka76 Re: a u Ergi..... 05.04.06, 19:02
          Erguś, super wiadomość smile))! To może do nas obu pocianki przylecą jeszcze w
          kwietniu! Ale by było!
          • megi.1 Re: a u Ergi..... 05.04.06, 19:27
            No to jak tak wszytskie zaczniecie pracować nad tymi pocianami, to nie będzie
            komu pisać na forum, bo wszytskie będą świece robiływink))

Erga strasznie się cieszę, że torbiel sobie poszła i w dodatku taki piękny
            pęcherzyk jestsmile
            • bebell Re: a u Ergi..... 05.04.06, 19:28
              Nosz, normalnie dzień dobrych wiadomoścismile)

erguś-ściskamsmile))
              • zuza1978 Re: a u Ergi..... 05.04.06, 20:09
                Obiad w garnku, M gdzieś, ale jeszcze nie w domu, ja jutro gdzieś w Warszawie,
                a tutaj same niusy.

Marudko - GRATULUJĘ, wygląda na to im bardziej zaprzeczałaś, tym bardziej byłaś
                w ciążysmile)) widać ta metoda skuteczna, super wiadomość, strasznie się cieszęsmile)

Kto następny testuje?

Stokrotko i Erga, pęcehrzyki rosną, święto jajek się zbliża i najpierw
                sypialniane, potem ogólnoświatowe, więc do roboty obydwiesmile)) No i super, że
                nie był się czym martwićsmile

Zobaczymy w czwartek, czy i kiedy was dogonię....
                • nika112 Re: a u Ergi..... 05.04.06, 20:35
                  Witam, wieczorowa porą,

zajrzałam jeszcze na chwile sprawdzic wiesci z wizyt zanim pojde spac.

Marudko śliczna beta, takze uwierz ze jesteś w ciązy.

Gviazdeczko, wszystko bedzie dobrze, nie zamartwiaj się proszę.
                  U mnie snieg był wczoraj, ale już na szczęscie znikł.

Erga super ze torbiel zniknela. Teraz to juz tylko do dzieła smile

Chociaz jeszcze dość wczesnie to życze Wam miłej nocki

• bebell Re: a u Ergi..... 05.04.06, 20:37
                    matko, ja chcę sledzia!!!
                    Fantaisie- rzuc jakiegoś choc wirtualnie...
                    • althea35 Re: a u Ergi..... 05.04.06, 20:45
                      Mam tylko takie w occie... moga byc? Jedne z cebula a drugie w musztardzie. To
                      juz leca wirtualnie do ciebie!!
                • stokrotka76 Re: a u Ergi..... 05.04.06, 20:48
                  Zuza, w czwartek, czyli jutro? Po tych wszystkich specyfikach stymulujących,
                  które dostałaś, też do nas dołączysz napewno ze swoim pęcherzykiem smile!
    • gviazdka3 Do jutra! 05.04.06, 20:49
      I ja mówię Wam już "dobranoc" po tym pełnym wrażeń dniu!!!
      A zanim zasnę, potulę się do mojego M., potrzebuję tego jak nigdy...

Do jutra kobietki!
      M.
      • melba7 Re: Do jutra! 05.04.06, 21:12
        Marudko, beta piękna...smileale Ci fajniesmilesmile
        Gviazdko, nie bój nic-forumowe ciotki już czarują,żeby wszystko było ok, i
        będzie!!!zobczysz.
        A ja znowu padam na twarz...zamówiłam dziś reklamy, trzeba tą moją dziuplę jakoś
        oznakować...po prostu padam.Dziś zasnęłam w moim doktorsko-dyrektorskim fotelu w
        trakcie dyżuru, dobrze,że akurat nikt nie przyszedłwink
        I jeszcze muszę odgruzować zabiegowy, bo na razie jest tam składzik na narzędziawink
        • melba7 Re: Do jutra! 05.04.06, 21:13
          a tak w ogóle to fajny dzisiaj dzioneksmileMarudziątko w drodze, laskom rosną
          pęcherzyki jak malowanie...wiosna idziewink
          • matala6 Re: Do jutra! 05.04.06, 21:41
            Milo bylo, ale juz ide spac.
            Jutro delegacja ;/

Dobranoc kochane wink)
            • stokrotka76 Re: Do jutra! 05.04.06, 21:55
              Oj jak ja liczę na tę wiosnę! W końcu cała przyroda się rozmnaża, to my też
              możemy - oczywiście te, które jeszcze się nie rozmnożyły wink.

Dobranoc Kobietki, jutro rano wstaję na zastrzyk pregnylowy więc pomimo
              urlopiku też idę do łóżeczka spać smile
            • erga4 Re: Do jutra! 05.04.06, 21:56
              Marudko - to na pewno będzie mała maruda - bo któz jak nie dzieczynka może być
              takla wstydliwa że nawet na teście niedzielnym się nie pokazała!!! Ale się
              cieszę - piękna beta!!

Gviazdko-twój balonik jest cudowny!!! I proszę mi się tu nie martwić!! będzie
              dobrze i już! dziś szczęśliwy dzień!!!!

A ja nadal szaleję z radości. Profesorek oglądnął wszystko i po torbieli ani
              śladu - na tym samym jajniku (tak!!) pęcherzyk 17 mm i dwa malutkie - ale ten
              dominujący jest piękny jak na 10 dzień cyklu. Profesorek stwierdził że czasem
              tak jest że dopiero po odstawieniu clo jajniki dobrze pracują.
              OK - uciekam do łóżka w słusznej sprawie smile)) i pochwalił mnie że się nie
              zgodziłam na laparo!
              • erga4 Re: Do jutra! 05.04.06, 21:57
                Stokrotko - czyli idziemuy łeb w łeb - uciekaj do mężusia smile)

Czyli marudzia dobrze nasikała smile)))))
                • melba7 Re: Do jutra! 05.04.06, 22:03
                  Zatem do dzieławink
                  Bebelku...współczuję koniecznosci częstych spotkan z klo, ale też trochę
                  zazdroszczęsmile
                  Antuś, już dziś-wszystkiego najlepszego dla Amelkismile
                  • ant25 Re: Do jutra! 05.04.06, 22:34
                    No i jestem, Ufff juz posmile

Dziecko wyszalało się, impreza udana nawet baardzo, jedzonko zjedzone, winko
                    wypite świeczki zdmuchnietesmile
                    My juz dzis zaczelismy obchodzic urodzinkio Amelki ale faktycznie urodziłą się
                    06.04 o godz 20.30 wazyła 3720 i miała 56 cm, hmm....ale się rozmazyłam
                    wspaniały momentsmile))))
                    Jutro Mała jedzie do dziadków a my dojezdzamy w piatek i znowu robimy tam
                    imprezke kolejny raz i tak dom konca weekendusmile))))
                    Wiecei ze podniosła wszystkich od stołu i wszyscy bez wyjatków tanczyli
                    spiewali, prawdziwy z niej wodzirejsmile))

Marudka juz mowiłam ale powtorze, wspaniała becia, i wogole super smile)))I
                    niepostrzezenie przeszłas kawał ciazysmile)))

Gwiazdko, bedzie dobrze załoza Ci pessar i bedzie dobrze donosisz zdrowa
                    corenie i bedzie wszystko dobrze zobaczysz, tylko lez ile sie da i wypoczywaj,
                    sciskam słonkosmile

Melba no fotel dyrektorski jest to juz z górki a o klientów i tak nie musisz
                    się martwic smile))A jak tam rozumiem ze @ nie ma...smile

Erga wspaniałe wiesci faktycznie co za wspaniały dzien oby trwał jak najdłuzej,
                    i teraz popracujecie a pozytywny wynik bedzie juz niedługosmile))

Dziewczynki dziekuje za zyczonka dla Amelki,

A ja jestem padnieta i ide spac ledwo zipiesmile A przedemna jeszcze taki maraton
                    imprezowysmile))))
                    • megi.1 Re: Do jutra! 05.04.06, 22:37
                      No to i ja przesyłam życzenia i uściski dla Amelki. Niech szybciutko doczeka
                      się siostrzyczki albo braciszkasmile

Dobranocsmile
                      • fantaisie Re: Do jutra! 05.04.06, 23:18
                        Kochane, ile dzisiaj było dobrych wieścismile))

Gviazdko, spokojnie pessar tylko da Ci spokój i pewność, że nic się nie zacznie
                        wcześniej dziać, więc nie bój się!!!!

Marudko, niezła z Ciebie agentka tyle czasu przechodzić w ciąży i nie wiedziećsmile))
                        Całuski dla Ciebie!!!!

Erguś, wieść więcej niż dobra, teraz do dzieła i niech te pociany przylatują
                        prawdziwymi stadamismile))

Mój musi trochę pokrążyć, ale mam nadzieję, że już niedługo przyleci znowu do mniesmile

Bebelku, strasznie mi Ciebie szkoda z tym nietoperkiem, obawiam się, że musisz
                        po prostu przez to przejśćsad

Stokrotko-pracujsmile))

Matalko, pocian musi do Ciebie przylecieć na rocznicę, takich rzeczy się nie robi!!!

Antuś, dużo buziaków dla Amelkismile)) i bawcie się cudownie, urodziny dziecka to
                        taka cudowna rzeczsmile
                        I przylączam się do życzeń Megi w kwestii rodzeństwabig_grin
                        • ma_ruda2 Re: Do jutra! 05.04.06, 23:31
                          tak pozno a ja jeszcze nie spie, to chyba emocje ....smile))
                          Antus - prosze jutro usciskac od cioci Maruday moja ukochana Amelke!!!!!!!!!!!
                          w przyszlym tyg sie do was wpraszam na lody big_grinDDD

Melbus - fotel dyrektorski, no, no ... na przyszlo-tygodniowe otwarcie e-
                          kolezanki sa proszone????

branoc laski smile)
                          • melba7 A buuu 06.04.06, 06:58
                            tempka spadła do 36, 4, więc sprawa jasna,@ na razie nie ma, test
                            negatywny.Ech...gdyby nie ta temperatura, juz bym się nakręcała...
                            • althea35 Re: A buuu 06.04.06, 08:33
                              Melbusia, ty sie ta tempa tak nie sugeruj. Co mabyc to bedzie. @ nie ma, wiec
                              jest nadzieja!

Ant, duzu buziak dla Amelki i zyczenia od e-cioci na urodzinki!

U mnie nie jest dobrze. Puchne coraz bardziej. Dzisiaj spuchlo mi nawet oko.
                              Juz dzwonilismy do lekarza. Mam przyjsc pozniej.
                              • erga4 Re: A buuu 06.04.06, 08:42
                                melbuś - ściskam! Może jeszcze podskoczy...

A powiem wam jeszcze coś - jak jechaliśmy wczoraj z męzusiem do lekarza to
                                nagle z przeciwka zobaczyłam wielkiego ptaka lecącego wprost na nas - to znaczy
                                nad nami. I to był POCIAN !!! pierwszy tej wiosny!!! nosz leciał z przeciwka
                                nad naszym autkiem smile)
                                A doktorek kazał mi przyjść jak już będę w ciąży smile)
                                • ant25 Re: A buuu 06.04.06, 08:53
                                  No Erga teraz juz masz cały komplet, i Pocian i wszystko u Ciebie dobrze,
                                  maluch musi byc smile)))
                                • ma_ruda2 Re: A buuu 06.04.06, 08:56
                                  Melbus - sciskam, ale skoro @ nie ma ... moze tempka szwankuje przez te twoje
                                  emocje zwiazane z wielkim otwarciem??????!!!!!!

Althea - biedactwo... biegiem do lekarza, to chyba niebezpieczne takie
                                  opuchniecie na oku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sciskam delikatnie!!!

No, no Ergus - skoro pocian cie juz "oblecial" ..... nad moja dzialka tak latem
                                  latal jak wariat, 3 razy, strasznie nisko!!!!!! smile)) trzymam kciuki smile))

Bebelek - wiekie usciski dla ciebie, Bablicy i Tosicy!! smile

No i jeszcze raz zyczonka dla najcudniejszej blondynki pod slonce, ktora dzis
                                  konczy 3 latka smile)))
                                • hortika Re: A buuu 06.04.06, 09:01
                                  cześć,
                                  Jeszcze raz gratulacje dla Ciebie Marudko!!! Jeżeli wtedy Cię
                                  zaraziłam,wspólnie z Bebell tom bardzo rada!!!
                                  Erguś-super wypasiony ten pęcherzyk, cudowna będzie z niego fasolka!! No i ten
                                  bocian, to już nie ma odwrotu... Przecież ptaszysko nie będzie na darmo lataćsmile)
                                  Gviazdko- na pewno będzie dobrze, już Ci tak niedługo zostało!!! Tylko
                                  odpoczywaj Kochana, a nie brykaj tyle! Wyprawka już przygotowana, więc teraz
                                  czas na relaks!! Usciski!!
                                  Althea-biedactwo, mam nadzieję, że opuchlizna precz pójdzie. Mam nadzieję, że
                                  nadal nie boli?
                                  Szef nadal szaleje, brak mi słów. Mobbing to mało.
                              • ant25 Re: A buuu 06.04.06, 08:51
                                Witam porannie,

Althea, biedaku ale się nacierpisz, doktorek pomozesmile

Marudka i wcale się nie dziwie ze rak długo nie mogłas zasnac, takie emocje,
                                pozytywne emocje na jeden dzien smile))I wcale nie musicie się wpraszac zawsze moj
                                domek jest otwarty i mozeie przychodzic kiedy chcecie a przyszły tydzien mozemy
                                się widziec na lodach chocby codzienniesmile)))Wiesz miałam straszna ochote
                                podejsc wieczorekim do Ciebie i wyciągnąc na dworek aby dac Ci tego buziaka w
                                realu, ale po tej małej imprezce byłam tak skonana ze od razu padłam, ale
                                jeszcze Cie dorwę i wysciskam smile))No tyle byc w ciazy i nic nie powiedzieć smile)

Melba ja i tak mam nadzieje ze @ do Ciebie nie zawita, trzymaj się

Fantaisie wiesz moze jak dzisija M wróci o normalnie porze z pracy to jednak
                                wybierzemy się Ciebei poogladac w teatrze i mam nadzieje ze kupimy tak bilety
                                tuz przed wejsciem

Powiem wam ze ja tez juz pomału sie nakrecałam bo od 2 dni miałam super
                                wrazliwe piersi ale niestety dzisiaj się budze i nic wszystko opadło, wiem ze
                                to wczesnie jeszcze, @ za 8 dni i w sumie nie przypominam sobie takiego czegos
                                wczesniej ale teraz nie mam juz złudzien, ale moze to i dobrze.

A i Marduka ten Pocian to po prostu musiał do swojej pomysłodawczyni przyleciec
                                jako pierwszej i wiem teraz dlaczego miałam taki proroczy sen mnie się chyba
                                ten Twoj test sniłsmile))Moj M Baaardzo Cie sciskaDDDD

No kurza stopka dobrze ze jestes w ciazy bo byłabym zazdrosnasmile))))
                                • ma_ruda2 Re: A buuu 06.04.06, 08:58
                                  oj Antus szkoda ze padlas wczoraj, strasznie dlugo siedzialam sama bo M byl na
                                  tym basenie do 23 smile)
                                  No i z niecierpliwoscia czekam na te lody!!!!!!!! przyjde napewno smile

Usciskaj swojego M ode mnie smile))
                                  • erga4 Re: A buuu 06.04.06, 09:05
                                    A własnie - ile musi mieć pęcherzyk żeby pękł?? Bo ja stwierdziłam że 10 dc to
                                    jeszcze za wcześnie i przechowujemy materiał genetyczny na dziś lub jutro. Jak
                                    to jest - kiedy najlepiej?? skoro wczoraj miał 17 mm to kiedy mniej więcej
                                    pęknie?
                                    • anhes Re: A buuu 06.04.06, 09:43
                                      pęcherzyk żeby pękł musi mieć ok 18-20 mm jego wielkośc jest też uzalezniona
                                      czy jest wychodowany naturalnie cz sztucznie smile ale generalnie taka wielkośc
                                      powinna być przyrasta ok 2mm na dobę smile
    • megi.1 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 09:34
      Dzień dobrysmile

Za oknem zimno ale przynajmniej jest słońcesmile

Althea biedaku, mam nadzieję, że opuchlizna szybko zejdzie!

Gviazdko jak się czujesz? Jeżeli będziesz chciałą porozmawiać to daj znać,
      zadzwonię.

Ja dziś mam wieczorem wizytę u ginekologa, a do tego czasu mam zaplanowane
      prasowanie pieluszek i poszukiwania nowych ubranek na neciesmile uzależniłam się,
      no i jak patrze na wyprawkę Gviazdki to myślę, że Miki ma strasznie mało tych
      rzeczysmile

Uściski dla wszystkich!
      • gviazdka3 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 09:58
        Dzień dobry kochane dziewczynki!!!

Wy to umiecie człowieka pocieszyć, już jestem spokojniejsza, przecież
        jak mi założą ten pessar i będę grzeczna to spokojnie przetrzymam te
        7-8 tygodni, no nie?! Będzie dobrze! Cały czas mówię do mojej Gviazdki,
        że ją bardzo kocham, ale, żeby za bardzo się nie spieszyła z przyjściem
        na świat... :o)

Megi, dziękuję! A o ubranka się nie martw, ja wcale nie mam ich tak dużo,
        wkleiłam Wam również te z rozmiaru 68 czyli dla mniej więcej półrocznej
        dzidzi!!!

Hortiko, jeśli mogę coś poradzić, idź kochana już na to L-4, nie ma sensu
        się denerwować!!!

Altheo, witam w klubie "opuchniętych", u Ciebie chodzi o twarz, a u mnie
        ktoś "napompował" łydki, kostki i stopy! (nie wchodzę do butów!:/)

Kochane, życzę wszystkim pogodnego, bezstresowego dnia!
        m.
        • gviazdka3 Antusiowa AMELKO!!! 06.04.06, 10:00
          Przesyłamy ogromnego, słodkiego buziaka i najlepsze życzonka
          z okazji Twoich dzisiejszych urodzinek!!! big_grinDD

Cicia M. i Dzidziuś
        • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 10:02
          Tak Hortiko idz na zwolnienie ja wiem ze TY jestes bardzo aktywna i ze nie
          chcesz siedziec w domku i ze zalezy Ci na pracy ale prosze Cie odpocznij pomysl
          o sobie i maluszku i jak nie zwonlnienei do konca ciazy to chociaz 2 tyg, moze
          to wtedy ostudzi zapał Twojego szefa on nie moze Cie tak traktowac a stres nie
          jest dobry dla malenstwa, a w razie czego poradzisz sobie i napewno znajdzies
          jeszcze lepsza prace smile Trzymaj się
        • lalisia78 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 12:01
          maruda GRATULUJE!!!!!!!!!
          bebeku wspulczuje mdloscisad
          gwiazdeczko nie martw sie pamietasz moja amalka tez spieszyla sie na swiat a
          wkoncu urodzila sie prawie w terminie. ja chodzilam prawie 2 tyg z 5 cm
          rozwarciem. Wiec nie zamartwiaj sie. Sliczny masz brzuszek
          erga super ze nie ma torbiela czas dzialac.
    • anhes Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 10:01
      GVIAZDKO

jak byłam w ciąży z Maćkiem ( a zaszłam tuż po zabiegu wypalania nadżerki) to
      też miałam problemy z szyjką, niebezpiecznie się skracała i była miękka. Lekaż
      od szóstego miesiąca straszył przedwczesnym porodem...od siódmego miesiąca
      miałam rozwarcie już a dziewiąty przełaziłam z czterocentymetrowym rozwarciem>
      chłop się urodził 10 dni po terminie. Więc ja też jestem przekonana o tym że
      wszystko będzie ok czego ci z całego serca życzę. Będzie dobrze tym bardziej że
      ci to całe ustrojstwo założą które dodatkowo pomoże.

A moja lekarka w ddrugiej ciąży jak mi się szyjka zaczęła skracać kazała dużo
      leżeć z biodrami na poduszce żeby dziecko nie napierało na szyjkę.

Zalecam się oszczędzać smile
      • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 10:03
        Bardzo Dziekuje w imieniu Amelki za zyczonka !!!smile))
        • gviazdka3 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 10:28
          Nie ma za co mamo Ant!!! A tak w ogóle, to nieźle się podpisałam
          "cicia M.", hihi!!! big_grinDD

Anhes, dzięki za wspierającą wiadomość, wierzę, że będzie OKi!
          • erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 10:44
            dzięki Anhes - czyli dziś pewnie najlepszy dzień - skoro wczoraj było 17 mm to
            dziś może być święto jajka!!

I ja dołączam się do życzeń dla Amelki - duży buziak od cioci ergi smile
            • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 10:50
              Ergunia, z jajami to nigdy nic nie wiadomo. Dzialajcie i juz!
              • erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 10:59
                wiem, wioem. Tylko tak wczoraj pomyślałam że może jeszcze za wcześnie -
                zwłaszcza że pracujemy nad chłopaczkiem smile)
                • ma_ruda2 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:13
                  www.bociany.kalinski.pl
                  • ma_ruda2 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:13
                    o doopa. moze teraz:
                    www.bociany.kalinski.pl
                    • ma_ruda2 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:14
                      ups ....... nie wiem co robie zle, ale wejdzcie na ta strone. M
                      Melbus, Erga i Stokrotka - te Pociany to ze specjalna dedykacja dla was big_grin
                      • ant25 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:19
                        Fajowesmile)))

I Klops M ma zator w pracy i nigdzie ze mna dzis nie pojdziesad(((

• ma_ruda2 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:21
                          Dziewczynki - te Pociany to dla was wszystkich ze specjalna dedykacja od
                          tworczyni ..... smile))
                          dodalam sobie do ulubionych bede je codziennie podgladac smile

Antus jeszcze bedzie okazja - nawet ja moge zostac z Amelka zebyscie poszli,
                          jak bedziesz chciala smile
                          • ant25 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:24
                            OO Amela bedzie wniebowziętasmile)))

A moze Ciebie wyciagnę, miałam ochote pojsc poogladac Fantaisie w akcjismile
                            • ma_ruda2 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:43
                              no niestety dzisiaj nie mogesad umowialm sie z moja swiadkowa juz wczoraj. ale
                              w inny dzien bardzo chetnie smile
                              • ant25 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:52
                                Szkoda, ale następnym razem Cie wyciągnęsmile)))

• ma_ruda2 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:53
                                  obiecuje ze wolami mnie ciagnac nie bedziesz smile))
                    • althea35 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:15
                      Hahahhahaha... Niezle!!!
                      • althea35 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:20
                        Moze teraz pojdzie:
                        Pocki!!!
                        /
                        • ma_ruda2 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:22
                          Althea - chyle czolo - nie wiem jak to robicie big_grinDD
                          • hortika Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:32
                            Ale fajne te pocianki!!! Szef na szczęście wyleciał do centrali i do późnego
                            popołudnia w poniedziałek spokój ufff.. a potem święta! Mnie się osobiście nie
                            czepia, ale juz moich najblizszych współpracowników bardzo i niezasłużenie, a
                            ja nie potrafię się niestety zdystansować. O L4 pomyślę po świętach- jak mu nie
                            przejdzie.
                          • megi.1 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:42
                            Marudko wklejając link strony musisz dodać h t t p : // (oczywiście bez spacji)
                            na początku adresu żeby ten link był "aktywny"smile
                            • ma_ruda2 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:45
                              OOOOOO dzieku megi! proba:
                              www.bociany.kalinski.pl
                              pojdzie ...??
                              • ma_ruda2 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:45
                                juhu!!!!!!!!! smile))
                                • fantaisie Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 12:21
                                  Dzień Doberek!
                                  Miotam się dzisiaj jak znerwicowany padalecsmile)
                                  Tu lekcje, tu ćwiczenie, a obok leży boska książka "Cień wiatru" i odpadamsmile))

Amelko, Kochanie wszystkiego naj, naj, najlepszego!!!!

Antuś, biletami się nie przejmuj, bo spróbuję Was wciągnąć od tyłusmile

Szalejcie jajka u dziewczyn, szalejcie, bo ja chcę częściej słuchać takich
                                  wieści jak wczorajsmile))

Althea, martwisz mnie tą opuchliznąsad oby nic tam Ci się nie zrobiło.... daj
                                  koniecznie szybko znać po wizycie!

Pociany-rewealcja!!!!!!!!!!
                                  • fantaisie Nie pociany, ale co tam:))) 06.04.06, 12:26
                                    s146072992.onlinehome.us/100lat/swf/224.swf
                                    • erga4 Re: Nie pociany, ale co tam:))) 06.04.06, 12:34
                                      Fantaisie - super!!! hehehe

marudko-dzięki za pocianki!! są cudne!! łomatko-nosz ten wczorajszy pocian nie
                                      daje mi spokoju smile) leciał prosto na nas, nad naszym autkiem..
                                      • ma_ruda2 Re: Nie pociany, ale co tam:))) 06.04.06, 12:38
                                        Ergus - skoro lecial to wiedzial co robi, nie??? ty z Pocianami nie dyskutuj
                                        tylko do roboty!!!!!!!!!!!!!!!!

Fantaisie - tez te zyczenia dzis dostalam, poprostu BOMBA!!! cien wiatru
                                        czytalam - jejku wspaniala ksiazka smile))
                                  • ant25 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 12:33
                                    Fantaisie mam w nosie nie bedze siedziała sama w domu wole popatrzec i
                                    posłuchac Ciebie, smile))))
                                    • ant25 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 12:36
                                      miało byc nie bedę, smile)))) Napaliłam się strasznie ze Cie zobacze w akcjismile))
                              • stokrotka76 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 12:43
                                Ale superanckie te bocianki, dzięki Marudka smile))
                                • althea35 Po wizycie 06.04.06, 12:59
                                  Dostalam końską dawke antybiotyku, 2 tabletki od razu na fotelu, dwie nastepne
                                  w domu i mam go brac po dwie tabletki rano i wieczoram przez 10 dni. Przemyli
                                  mi tez czyms to miesce. Na szwach niestety wszystko sie zbiera... a jesc
                                  trzeba. Mam tez w domu taki antybakteryjny plyn do plukania, ale jak widac, nie
                                  za bardzo zadzialal. Jak spuchne bardziej, to beda nakluwac i spuszczac plyn...
                                  mam nadzieje, ze do tego nie dojdzie.
                                  • ant25 Re: Po wizycie 06.04.06, 13:01
                                    Althea biedaku mam nadzieje Ze Ci ten antybioty pomoże skutecznie, ale się
                                    nacierpisz z tym zebem...trzymaj się bezboleśnie.
                                    • ma_ruda2 Re: Po wizycie 06.04.06, 13:08
                                      Althea - mam nadzieje ze pomoga te konc=skie dawki!!!!
                                      biedactwo ... jak o tobie mysle to zaczynam sie zastanwiac - dzwonic jutro do
                                      dentysty czy nie??? ale kurcze dawno nie bylam sad
                                      • fantaisie Re: Po wizycie 06.04.06, 13:11
                                        Althea, bidulo, tez Cię trafiło z tym zębemsad( może jedz bardziej płynne rzeczy...
                                        Mam nadzieję, że ten antybiotyk rozgoni opuchliznę! Ściskam Cię bardzo mocno!!!
                                      • althea35 Re: Po wizycie 06.04.06, 13:16
                                        Marudko, dzwon koniecznie jesli dawno nie bylas. To wazne, zeby zeby byly w
                                        dobrym stanie w ciazy. A u mnie to nie byl taki zwykly dentysta i zwykla
                                        wizyta... tylko chirurg i operacja.
                                        Fantaisie, caly czas jem miekkie rzeczy, zupki itp., unikam slodyczy... niezla
                                        dietke odchudzajaca mi zafundowali, nie ma co...
                                        • ma_ruda2 Re: Po wizycie 06.04.06, 13:21
                                          wiem, ALthea, wiem i zapisze sie w piatek. w przyszlym tyg akurat bedzie
                                          wizyta. panicznie boje sie dentystow. a ciebei podziwiam .... trzymaj sie
                                          biedaku.
    • stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 12:37
      Hej Lasencje!
      Wstałam dziś rano na pregnylek, po powrocie walnęłam się jeszcze spać. W końcu
      dziś późną nocą mamy uskutecznić staranka, hihi! Mają być dopiero dziś w nocy,
      bo przy okazji zrobimy jutro test na wrogość śluzu - przed nim musi być
      abstynencja, także zprzytulankami czekamy do nocy wink

Erga, może Ty kup sobie test owu i zrób?

Ja robiłam przedwczoraj, wczoraj i były negatywne (wczoraj zrobiłam dwa - jeden
      u ginki i jeden po południu na wszelki wypadek. Gdyby był wczoraj pozytywny,
      pregnyl bym dostała wczoraj - a że nie był, ginka kazała dziś rano wziąć
      zastrzyk. Powtórzę jeszcze dziś test owu - ciekawe co wyjdzie po pregnylu?
      Teraz około 36 godzin po ma pęknąć, może też wcześniej.

Widzę, że Marudka w końcu wierzy, że Marudziątko będzie wink.

100 lat, 100 lat dla naszej małej Amelci 3-latki smile)). Ale to fajny wiek te 3
      latka smile
      • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 13:09
        Antuś, supersmile)) bardzo się cieszę!!! Tylko, że nie nastawiaj się na akcję, bo
        ja tylko jestem dodatkiem, ale za to 19.04 na koncercie będzie można mnie trochę
        więcej posłuchaćsmile
        Jak przyjedziesz do teatru, to puść mi sygnał i przyjdę po Ciebiesmile
        Jak stoisz przodem do budynku, to idź w lewo, i jak się skończy budynek w prawo,
        tam będę takie białe drzwi i ja na Ciebie będę czekać. Te drzwi są od tej strony
        gdzie się buduje nowa scena.

Stokrotko, czyli coraz mocniej zaciskamy kciukismile zresztą tak samo za Ergę i
        pozostałe laseczkismile)
        • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 13:17
          OK Bede ale się juz ciesze dawno nie byłam w teatrze a kiedys przynajmniej raz
          w miesiącu ...smile))))
          • anhes stokrotko 06.04.06, 13:25
            po pregnylu na 100 % wyjdzie pozytywny. no bo masz we krwi hormon podany w
            zastrzyku. Ciążowego też nie ma co robić przed upływem 14 dni bo pregnyl daje
            pozytywny wynik testu.

powodzenia smile
            • stokrotka76 Re: stokrotko 06.04.06, 13:41
              No właśnie zrobiłam test owu i po raz pierwszy mam dwie tłuściutkie krechy!
              Miły widok smile)). Mam nadzieję, ze za 14 dni też po raz pierwszy w życiu zobaczę
              dwie piękne krechy, tylko że na innym teście smile
          • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 13:27
            A ja mam pytanie do Marudki, jak dzisiaj się czuje przyszła mamusia ?
            Ochłonełaś juz troszeczkę ?Jak samopoczucie ?
            Wiesz zwykle szcześliwie zaciazone opisywały nam troszke swoje objawy a Ty moze
            tez nam opiszesz ?
            • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 13:42
              Antus - przyszla mamusia nie spala pol nocy - muslenie mi sie wlaczylo i w
              brzuch bulgotalo smile))
              Teraz sie tez przelewa. mam wrazenie ze spodnie sa ciasne, ale to chyba
              psychika smile)
              z niecierpliwoscia czekam wtorku, jak zobacze cos na usg to moze wkoncu uwierze
              w ten cud!! ale znajac mnie to wierze jak urodze big_grinDDD
              i nie moge wyjsc z podziwu dla matki natury - w cyklu ktory przeznaczylam na
              straty - udalo sie!!! smile
              • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 13:54
                Maridko, natura bierze z zaskoczeniabig_grinDDDD
            • stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 13:44
              No właśnie, Marudka, objawy nas baaardzo interesują, podziel się z koleżankami
              nie-ciężarnymi jeszcze (ale już niedługo, hihi)!
              • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 13:45
                Marudzia, powiem jak stara weteranka, właśnie zawsze tak jest, jak coś spisujemy
                na straty to sie wtedy udaje-patrz jasmile))
                I dziel się z nami objawami, dzielsmile))
                • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 13:47
                  wlasnie Fantaisie , wlasnie ... kurcze ale przewrotnosc.
                  Powiem wam ze jestem zawiedziona ze nie mam zadnych zachcianek, chociaz wczoraj
                  mialam smaka na takie frytkowe kuleczeki ... i lody, ale nie jakos strasznie i
                  M do sklepu nie lecial big_grinD
                  • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 13:48
                    No dobra ale moze cos jeszcze, oprócz bolgotania bo wiesz to moze jednak z
                    głodu ze nie zjadłas tych kuleczek i lodów smile))
                    • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 13:52
                      oprocz bulgotania, to bylo mi troszki niedobrze po jedzeniu i chyba bardziej
                      sie poce ... - to moze byc obiaw? a tak poza tym to wszystko OK!!! narazie ...
                      • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 14:02
                        Kochana zachwciewajki jeszcze przed Tobąsmile) i M. będzie w obłędzie grzał do
                        nocnego...
                        • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 14:05
                          hehehehhe Wy sie cieszcie, ze macie nocnesmile Bo moj, to nie wiem gdzie bedzie
                          grzal w razie czego...
                          • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 14:14
                            A co nie macie nocnego w poblizu ?No cóz bedzie musiał robic zapasy i co
                            najwyzej leciec do lodówki smile))))))
                            • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 14:19
                              Tu nawet nie ma apteki calodobowej a co dopiero o sklepie mowic. Chyba w ogole
                              nie ma sklepow calodobowych. Jedyna szansa to sklepiki na stacjach benzynowych.
                              Ale z aptekami to moim zdaniem przegiecie. Zamykaja o 18, w calym miescie jest
                              jedna czynna do 21 i w weekendy i swieta.
                              • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 14:21
                                No to faktycznie, ja bym juz miała w takim razie tysiac razy prblemy bo nie raz
                                tatus leciał do apteki jak małej skakała goraczka i panadol nie skutkował,
                                troche masz utrudnien,
                                • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 14:43
                                  U nas trzeba byc przygotowanym na wszystkosmile

A i jeszcze kazaki mi sie nie meczyc przez 2 dni. Wiec moj maz mi nie pozwala
                                  sprzatac... a takie mialam plany.
        • gviazdka3 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 13:24
          No to dzisiaj będą wieczorkiem pustki na forum, hihi, tyle "działaczek"
          w wiadomej sprawie! ;o)))

Stokrtotko i Erguś - powodzenia, trzymam kciuki za Wasze jajka! I Zuzy też!
          Wiadomo co u niej?!

Fantaisie i Ant, miłego spotkanka w teatrze, oczywiście Wam zazdroszczę,
          jak zwykle z resztą, że też ta Warszawa nie jest bliżej! big_grin

Altheo, gęsia skórka mi się zrobiła na Twe wieści o ząbku, współczuję bardzo,
          oby te antybiotyki szybko zadziałały!

Marudka i jej Marudziątko też ma dziś spotkanko ze świadkową, więc bawcie się
          dobrze! Tylko nie pij! ;o)

Balbinka chyba bardzo intensywnie się stara, albo znów jej necik szwankuje...

Laski, idę zaraz coś przekąsić, w brzuszku mi burczy (a może to Mała na mnie
          warczy, hihi!)
          Nara
          m.
          • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 13:41
            Antuś, no to jesteśmy namówionesmile))
            Gviazdko-smacznego!
            • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 14:45
              Althea leniuchuj!!!! Mnie już mocno nosi, i w przyszłym tygodniu mam gdzieś i
              sprzątam-cała środa i czwartek dla mniesmile))))))))
              • balbinka74 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 15:29
                Hej babeczki!!!
                Wczoraj nie mogłam nawet troszke poczytac waszych wieści....wrrr

Dzięki Ant i Fantaise dowiedziałam się o marudkowym dzidziulku i wysokiej
                becie!!!!
                Ja tez cos czułam w kościach,ze ma maleństwosmile))
                Marudko, jeszcze raz gratuluję!!!

Gwiazdeczko, bedzie dobrze,zobaczysz....moze juz teraz wiecej nie
                prasuj...nóżki mogły troszke od tego opuchnacsad(((
                A ginek chyba wie , co robić, by gwiazdeczka jeszcze troszkę pomieszkała w
                brzuszku mamuni!

Hortiko, zatem proponuje od wtorku na zwolnionkosmile)))

Ant, sto lat dla córuni!!!

Erguś, stokrociu, wspaniałe wiadomości!!!!Do roboty kobiety!!!

Stokrociu, bede miała później prosbe o relacje z przebiegu tego testu!!!
                Bebelku...przykro mi bardzo...oj, biedulko!Popros gina o czopki przeciw
                wymiotom !
                Lalisiu, jestes dzielna!!!

Keri niedługo bedzie rozdwojona...ale beda mieli wesołe święta!!!!

A mnie znowu dopadła chandra...w pracy nieciekawie, rasowy mobing ze strony
                dyrekcji a do tego pseudo koleżanka ciagle węszaca i intrygujaca...koszmar!
                No powiedzcie, ile mozna znieść upokorzeń i przytyków ,udowadniania,że nie
                jestem pełnowartosciowa???? Kuźwa, człowiek dosłownie orze za friko, wcześniej
                bylo ok, dyr zadowolony, wychwalał wnieboglosy...a teraz, to wszystko ma być
                dnem???Normalnie mozna oszaleć.A widoków na zmiane pracy albo dyr nie ma......

Mężul od trzech dni tyłem sie odwraca zamiast "obowiazki "wykonać.Na dodatek
                nic sobie z tego nie robi, nawet, gdy mu wczesniej aluzje robiłam....wszystko
                bez sensu...
                Nie daje juz rady.Mam nadzieje,ze po dosłownym wyryczeniu się troche mi
                przejdzie.
                Ide robic obiad , cos trzeba zjeść.A dla bebelka...
    • erga4 marudko 06.04.06, 15:10
      A może ty w nocy nie spałaś bo się zastanawiałaś czy dobrze krew oddałaś - bo
      to że źle nasikałaś jest pewne smile))
      • ma_ruda2 Re: marudko 06.04.06, 15:14
        a wiesz Ergus, ze mi to przez glowe nie przeszlo??? no ale teraz to wlasnie sie
        zaczynam zastanawiac czy faktycznie dobrze oddalam krew big_grinDD
        • erga4 Re: marudko 06.04.06, 15:27
          :o)))))))
        • althea35 Re: marudko 06.04.06, 15:41
          Ja was prosze, wy mi tu takich rzeczy nie wypisujcie... bo ja sis smiac nie
          moge...
          • enterek77 Re: marudko 06.04.06, 15:48
            MARUDKO!!!! GRATULACJE!
            dzisiaj dopiero podczytałam.... ale jesteście małpy(smile), że mi nic nie
            powiedziałyściesad
            głupiego smsa ciężko wysłać, hę! okropne kobietkismile))
            mam dość pracysad(( zmiany się szykują, niestety dla mnie nieciekawe. musze tu na
            razie siedzieć, bo ślub i w ogóle. Eh...
            byłam u lekarki. na razie mma ostro brać bromergon, żeby obnizyć prolaktynę i na
            razie na miesiąc dac sobie spokój z ostrym planowaniem. Ale może nieplanoeane
            wyjdziesmile)))
            zmykam na razie....
            papatki!
            a ... jeszcze nie mamy zaproszen i... zmieniłam koncepcję sukienkismile)))
            pa!!!!
    • bebell Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 15:34
      Yo!

ściski czwartkowesmile))

Ma_rudka-ja tez obstawiam, że Ci bulgotało z głodusmile) Ty sobie kulek
      ziemniaczanych i lodów nie żałujsmile) i się nie dziwię, że Ci ciasno w spodniach:
      Ty takie obciślaki nosisz Lasko-niebieskasmile)

Erga- Ty sie nie zastanawiaj kiedy tylko sie bierz do robotysmile) u nas kiedy
      próbowaliśmy trafic w najlepszy moment to sie nie udawało w ogóle, a kiedy się
      sumiennie braliśmy do dzieła to się udało juz trzy razy. Polecam ten sposóbsmile) i
      nie poluj na chłopczyka! bierz co dajasmile)

Althea- mam nadzieje, ze opuchlizna zejdzie szybko!

Fantaisie- byłam dziś w makro, po ten towar z tego samolotusmile) krewetek świezych
      nie byłosad( była ośmiornica, ale jakoś się nie zdecydowałamsmile))

Gviazdko- mam nadzieję, ze samopoczucie juz lepszesmile) sciskismile)

no, dobra, lecę... wiecie gdzie...

k.
      • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 15:43
        No jak to nie było?????????? Wieczorem P. miał jechać na zakupysad(((
        Trzymaj się Kochanasmile))

Balbinko, głowa do góry, koleżanki oplujsmile może tylko w przenośni... a M. się
        nie martw, wiesz czasami ich też boli głowasmile))
        c.d nastąpi.........
        • bebell Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 15:46
          no, w alejach Jerozolimskich nie byłosad( może u Was bedasmile) albo może za
          wczesnie bylam??? bo bylam przed południem...
        • erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 15:46
          Bebell - wiem wiem- wezmę co dadzą - byleby chcieli dawać smile))

dziś jak dorwę mężulka to wióry poleca smile))
          • bebell Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 15:47
            o matko!!!big_grinDDD
          • stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:14
            Ja tam też biorę wszystko co dadzą, hihi! Mam jeszcze drugi mniejszy pęcherzyk
            w prawym jajniczku(chyba 12mmm), tak się zastanawiam teraz, czy jest jakaś
            szansa, żeby on też wyrósł, hmmm?

Ale mi narobiłyście smaka tymi krewetkami! Najpyszniejsze jadłam na Teneryfie i
            na Kubie. Właśnie na Teneryfie koleżanka (wtedy ciężarna) pokazała mi jak jeść
            krewetki i sama się nimi opychała ile wlezie i nic jej nie było.... A sery to
            podobno tylko te z niebieską pleśnią zabronione, o zwykłym camambercie jedna
            ginka mi kiedyś mówiła, że można... To jak to jest?
        • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 15:48
          Chyba wam nie powinnam tego mowic... ale ciezarowki nie powinny jesc
          krewetek... przynajmniej u nas sa takie zalecenia.

A mrozeone tez sa dobresmile Tylko takie w skorupkach, na taka odoeirana drobnice
          to szkoda kasy wydawac.
          • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:01
            Generalnie to chodzi chyba o to, ze to sa produkty bardzo delikatne i latwo w
            nich o bakterie, ktore moga byc niebezpieczne w ciazy (chodzi o jakies
            specjalne bakterie, co nie wiem jak sie nazywaja).
            Ja sie dowiedzialam tego od kolezanki,jak byla w ciazy.
      • matala6 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 15:48
        Wrocilam z delegacji
        i mi sie spac chce wink))

Dla Amelci Ant - zeby mialo dziewcze slodkie zycie
        i duzo radosci wink))

Balbinko co za chandra cie dopadla wink)
        Patrz Wiosna idzie wszystko rosnie
        bedzie zielono i pocianowo wink)

Ergus i Stokrocia -
        luzik
        pracowanko
        i rozpieszczanko wink)

Fantaisie - osmiorniczki grilowane sa rewelacyjne
        Jadlam takie na Krecie.
        Tutaj w Polsce to jeszcze nie jadlam.

I juz nic wiecej nie pamietam
        co kto pisal.
        Zakupy zrobilam i kiszonymi ogoreczkami zalecialo,
        ze musialam sobie kupic wink)
        Ide sobie odpoczac wink)

Milego dzionka i duze buzki dla wszystkich wink)))
        • matala6 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 15:52
          Althea dobrze mowi - owoce morza ciezaroweczkom sa zabronione.
          Kiedys cos czytalam - podobnie jak sery plesniowe.
          Z powodow grzybow i roznych takich mikrozyjatek.
          • bebell Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 15:53
            szkodasad(( mi tych kreweteksad( kurka, to i w Portugalii sobie nie pojemsad((
            • matala6 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 15:55
              zaraz poszukam czemu nie wolno jesc tych owocow morza.
              • matala6 Czego nie jesc 06.04.06, 16:04
                dla ciezaroweczek

1. surowego lub niedogotowanego miesa (tatar, krwisty befsztyk)- zrodlo
                toksoplazmozy,

2. serow plesniowych i mieekich serow typu camembert czy feta - bakterie z
                rodzaju listeria

3.surowych owocow morza i ryb (sushi, ostrygi)- bywaja zakazone groznymi
                bakteriami lub pasozytami.

4. kawy, mocnej herbaty, coca-coli - zawieraja kofeine - nadmiernie pobudza
                organizm matki i dziecka i moze prowadzic do zaburzen rytmu serca
                Chyba, ze lekarz zaleci filizaneczke malej czarnej dla tych co maja niskie
                cisnienie

5. surowych jaj, niepasteryzowanego mleka - bywaja zakazone salmonella

6. duzych ilosci watroby - zawiera wit. A, a jej nadmiar moze byc szkodliwy dla
                dziecka

6. surowego zoltka - zatrucie salmonella nie zagrozi dziecku ale bardzo
                nieprzyjemne dla mamy
            • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 15:57
              OO Bebelek wybiera się nam gdzieś daleko? Czy dobrze zrozumiałam ?
              • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:05
                toscie mnie dobily tymi krewetkami - Fantaisie mnie zapraszala przeciez i co???
                kurna sad((((

Bebelek - wlasnie kiedy Portugalia??? nic sie nie chwalisz??
                • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:06
                  Ale one chyba smazone maja byc u fantaisie, nie? To smazone chyba mozna, tylko
                  nie surowe. A ja takie lubie, takie prosto ze skorupkismile
                  • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:08
                    Smażone, smażonesmile) na oliwie z oliwek z czosneczkiemsmile podlane białym winkiem...
                • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:07
                  Marudko, myślę że mrożone można, Matalka już nam listę wypisałasad(( ale nie
                  martw się, co do serów jestem na 100% pewna, a bakterie w zamrożeniu na pewno
                  się uczciwie wymroziły....
                  • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:17
                    ulzylo mi.... ale mam smaka na te krewetki z czosneczkiem, buuuuuuuuuu sad((

Matalka - dzieki za liste smile
                    • stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:18
                      A jak to jest z truskawkami? też kiedyś słyszałam, ze nie można... Ale jak będę
                      w ciąży to w lecie nie dam rady nie jeść truskawek chyba, uwielbiam truskawki!
                      • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:20
                        Z truskawkami to chyba chodzi o czas karmienia, bo moga uczulić, tylko to mi
                        przychodzi na myśl, mojej przyjciółki siostra jak nie dostanie pojemniczka
                        truskawek to zabijasmile) a jest właśnie w ciążysmile
                        • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:21
                          no ja mam nadzieje ze jednak truskawki moge!!!!!!!! wkoncu Antus mi obiecala
                          lody truskawkowe sad((
                          • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:24
                            Truskawki sa silnie uczujalajce. Nie mozna jak sie karmi |(slyszalam nawet o
                            wszystkich czerwonych owoacach), przynajmniej na poczatku a pozniej mozna
                            wprowadzac powoli w malych ilosciach. W ciazy nie wolno tylko w jakichs
                            drastycznych przypadkach, ostrych alergii i rodzinie, ostrej alergii u
                            poprzedniego dziecka i takich tam.
                            • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:28
                              uff, czyli moge??
                              • matala6 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:29
                                Pewnie wink)
                                Truskawki uwielbiamsmile)
                              • stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:29
                                A ja właśnie smażę schaboszczaki, tak mnie wczoraj naszło! I nawet wczoraj
                                kupiłam młode ziemniczki smile. Mniam mniam!
                              • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:30
                                Marudka, jedz i niech wam na zdrowie idzie! U fantaisie mozesz, sprawdzone
                                zrodlosmile)) Tylko nie kupuj od jakiegos chinca na ulicysmile
                                • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:31
                                  ja bardzo zadko jej u chinczykow na ulicy!!!! boje sie zebym jakiegos golebia
                                  nie skonsumowala big_grinDD
                                  ale jestem glodna!!!!!!sad((
                                  • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:33
                                    No to zjedz cos natychmiast!

ja tez jestem glodna! Tylko co ja mam zjesc... moze utarte jablko, jak dla
                                    niemowlaczka...
                                    • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:39
                                      ale nie mam juz co. kurcze musze osbie robic wiecej kanapek do pracy sad
                                      • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:42
                                        marudko, bierze ze soba jakies drobne rzeczy do przegryzienia. Owoce, orzeszki,
                                        drobne cisteczka.
                                        • ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:44
                                          dobry pomysl, Althea - dziekuje!!
                                          Spadam na spotkanie ze swiadkowa a potem do dziadka - moze mi da cos jesc big_grin
                                          do wieczorkasmile
                      • matala6 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:23
                        Stokrociu - truskawki mozna jesc, jeszcze nasze polskie
                        takie pachnace!!!
                        Choc wiem, ze u niektorych wywoluja alergie.

A z owockow to moje kolezanki w ciazy
                        mialy zakaz jesc surowego ananasa i awokado crying
                        • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:25
                          A dlaczego awokado nie mozna??
                          • matala6 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:27
                            Lekarz jej nie kazal jesc, a czemu to nie wypytywalam.
                        • stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:25
                          No to dobrze smile. Kiedyś chyba w jakimś programie telewizyjnym jakaś pani doktor
                          się wypowiadała o tych truskawkach - że można się zatruś czy coś - tyle
                          zapamiętałam...
                        • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:27
                          No włąsnie a czy nasze mamy bedac w ciazy czy karmiac nas przejmowały się co
                          jedza ? Jadły truskawki kauste i było OK
                          Ale niestety u mnie tez to nie przeszło i nie jadłam prawie nic co mogło
                          wywoływac wdecia i alergie...
                          • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:28
                            Ale kiedys nie bylo tylu alergii. Wiec jesli sa takie wskazania, to lepeij sie
                            pomeczyc troche niz pozniej dziecko mialby sie meczyc cale zycie z alergia.
              • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:05
                Niestety ja też słyszałam, że ciężarówki nie mogą jeść owoców morzasad(( ale
                podobno chodzi o świeżość...więc, może jednak jest nadziejasmile
                Mniam, ośmiorniczki z grilla ostatnio jadłam na Kosie, i do tego ser feta z
                papryczką, pomidorkiem, czerwoną cebulką i ziołami też z grilla, chcę
                jeść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                Nic to wysyłam dzisiaj Pawła, niech szuka, może będą zamrożone królewskie....
                A serki tylko z pasteryzowanego mleka, czyli u nas w Polsce wszystkie, to we
                Francji są niepasteryzowanego! A najlepiej czytać na metce, jedynie oscypki nietsad(

Erga, Ty mi nie pisz o wiórach, bo ja też chcę, słuchajcie, nie pamiętam kiedy
                miałam taką chcicęsmile ale chyba tydzień to za mało....
                • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:08
                  O Matko jak przeczytałam ta liste to teraz widze jaka ze mnie nieodpowiedzialna
                  mama była ....
                  Jadłam nie przymiezając prawie wszystko w ciazy a serek plesniowy uwelbiam
                  owszem owoce morza niekoniecznie tylko połykałam bo jak juz pisałam boje się
                  tego ugryzcsmile)))
                  Ale teraz przynajmniej jestem bardziej świadoma
                  • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:11
                    Ant, wyluzujsmile dobre rzeczy nie mogą szkodzić!!! A akcja z serkami to mnie
                    dobijatongue_out bo naprawdę chodzi tu tylko o pasteryzacjęsmile więc pożeramy dalej, mój
                    ukochany to tolko ananas-mniam, mniam i taki co smierdzi i ma zielone w
                    środku(ale celowo nie ze staroścismile
                  • matala6 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:15
                    Moja kolezanka co jest lekarzem w czasie ciazy pila litrami cole,
                    bo jej sie tak strasznie chcialo.
                    I maly byl zdrowiutenki wink))
                    • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:16
                      No więc właśniesmile) a cola może wciągnąć, oj może.........
                    • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:21
                      Dziewczyny wiadomo, ze nie jest tak, ze ktos zje ser albo krewetki i zaraz mu
                      sie cos staniesmile
                      Ale jak raz zje jakies trefne to moze mu sie stac i o to w tym wszystkim
                      chodzi. A kazdy robi jak uwaza. Jesli ma sie pewnosc, ze sa swieze albo, ze np.
                      nie zostaly rozmrozone i zamrozoneponownie, to mozna i tonami jesc i nic sie
                      nie stanie. Grunt to nie panikowac i myslecsmile
                • matala6 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:08
                  A najlepiej o te owoce morza zapytac lekarza
                  Surowe to szkodzi a takie wygrilowane
                  i chrupiace ;?
                  • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:12
                    Matalko, mój docencik mi nie bronił, tylko prosił żeby były ze sprawdzonego
                    źródła, a najlepiej to na wakacjach w ciepłych miejscach, bo tam jest świeże, o
                    mrożone się nie pytałam... ale surowych krewetek nie jadambig_grin
                • ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:12
                  Słuchajcie kupiłam sobie te kropelki B-01 na odchudzanie i własnie staram się
                  zmeczyc sok jabłkowy z niki tylko 5 kropli ale nie moge to jest niesamowicie
                  mietowe, ale czego się nie robi.....
                  Chciałam bym baardzo troche zjechac to wakacji, a te kropelki maja ponoc
                  poskutkowac ze nie chce się jesc, oby.
                  • fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:14
                    Antuś, to ja się do czegoś przyznam, dobrze???!!! Kupiłam sobie dzisiaj herbatkę
                    odchudzającą herbapolu, w tej 3 stepowej wersji... wypiłam już jedną i żyję...
                    • matala6 Na lekka drzemke .... 06.04.06, 16:33
                      zmierzam.
                      Luby z pracy wroci to mnie obudzi wink)

Jeszcze dzis zajrze do Was wink)
                      • fantaisie Hej, ho, hej, ho do pracy by się szło... 06.04.06, 16:40
                        Kochane muszę Was zostawić w tym miłym teamcie jedzeniowym, gdyż mam jeszcze w
                        teatrze przed przedstawieniem lekcję z Julą, buzi i do wieczorka!!!

Althea, smacznego przy tym tfu startym jabłuszku.......
                        • althea35 Re: Hej, ho, hej, ho do pracy by się szło... 06.04.06, 16:43
                          Milego popoludnia, fantaisie!
                          Dziekujesmile Jabluszko dobre, z cynamonemsmile
    • stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 18:59
      Normalnie, nie wytrzymam do tej północy!!! Tyle godzin jeszcze!!! Trzeba być
      twardym wink.

A gdzie Wy wszystkie?
      • zuza1978 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 19:19
        Zdążyłam pojechać do Warszawy, wrócić, a jeszce wieczorem wizyta i dotkorka. A
        ja tak bardzo chcę spać...A jutro znów wyjazd...I znów się denerwuję, że
        niewiele na USG zobaczę...

Może w weekend zdążę spokojnie poczytać.

Tylko złożę życzenia urodzinowe malutkiej córci ANT - wszytskiego najlepszego
        Żabko!!!

Ale podrzemać chyba już nie zdążę...
        • althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 19:40
          Chyba wszystkie sie usilnie staraja... pustki takie.

A ciezarowki gdzie?

Ja wypisalam prawie wszsytkie kartki swiateczne, zjadlam obiad i znowu jestem
          przed kompem. Jak zwykle ogladam Wiadomosci.
        • gviazdka3 Dobry wieczór 06.04.06, 19:46
          Zostawiłam Was na całe popołudnie, a tu takie ciekawe dyskusje na
          tematy żywieniowe! Serów ani owoców morza nie lubię, więc nie
          muszę się zastanawiać: wolno mi czy nie? ;o) Za to przyznaję się,
          że w styczniu skusiłam się na odrobinkę tatara, a i truskaweczki
          podjadałam kilka dni temu! Jeśli chodzi o wszelkie owoce, wychodzę
          z założenia, że teraz muszę się nimi nacieszyć ile sią da, bo
          przy karmieniu to wiadomo - lista zakazanych potraw jest dłuuuga!

Ant już chyba w teatrze z Fantaisie, ale im dobrze!!!

Zuza, trzymam kciuki za pomyślne wieści u gina, nie może być inaczej!!!

Stokrotko, bądź dzielna, hihi! ;o)))

I nie wiem co jeszcze chciałam napisać...
          Idę szukać łóżeczka na allegro! big_grin

Miłego wieczoru, a później nocki, zwłaszcza Ergusi i Stokrotce i Balbince!!!
          m.
          • stokrotka76 Re: Dobry wieczór 06.04.06, 19:56
            Zuza, czekamy na relację jak wrócisz od ginka. Myślę, że musi byc dobrze smile!

Gviazdko, życze udaych łowów na łóżeczko smile.

Althea, jak Twoje dziąsełko? Już troszkę lepiej po antybiotyku?

A ja jako znoszę - mam nadzieję, że dosłownie, hihi smile))
            • stokrotka76 Re: Dobry wieczór 06.04.06, 19:59
              Miało być jajko smile
            • althea35 Re: Dobry wieczór 06.04.06, 20:00
              Troche zeszlo przy oku, ale za to wychodzi siniak. Lekarz powiedzial, ze
              bedzie limo. Nie ma co, pieknie bede wygladala na swieta. Policzek dalej jak
              bania. Nie moge sie smiac, bo boli...
              Althea
              Nasza rocznica ślubu juz za...
              • matala6 Re: Dobry wieczór 06.04.06, 20:29
                Althea bidulko moze puder zakamufluje tego siniaka.

Zuza- czekamy na relacje po ginku.

Bebellek - a kiedy wyjazd do Portugalii
                Tez mi sie marzy tam kiedys byc
                Ale wczesniej bedzie Hiszpania,
                i chyba hiszpanskiego zaczne sie uczyc
                po napisaniu pracy podyplomowej -
                a juz w polowie lipca obrona ...

Gviazdko - na allegro naprawde ciekawe rzeczy mozna znalezc wink)

A gdzie Balbinka? Mam nadzieje ze nie ma dolka ;?

Balbinka,Stokrocia i Erga znoscie znoscie wink))

A gdzie Abie - i wrazenia z Sycylii ???

Gdzie inne urocze osobki??????

No tak Ant i Fantaisie w teatrze usprawiedliwione wink
                • bebell Re: Dobry wieczór 06.04.06, 22:06
                  Matalko- Portugalia pewnie w lipcusmile) chociaż przy trybie pracy W nic nigdy nie
                  wiadomo napewnosmile) na razie więc plan jest mglisty... portugalską północ
                  bedziemy głównie eksplorowac plus Lizbona plus delfiny w setubal (poprzednim
                  razem się nie udało do delfinów dotrzec). no i koniecznie chcę Tosicę do
                  oceanarium zabrac! ono obłędne jestsmile)

Zuza- kciuki za pozytywne wiadomości mam zacisniętesmile) niech jajko sobie pięknie
                  rosniesmile)

erga, stokrotko- miłego buszowania nocnegosmile)

Balbinko- tak sobie myślę o tym Twoim M... może on się poczuł instrumentalnie
                  traktowany?? i dlatego odwraca się do ściany... myślę, że zdecydowanie powinnas
                  przestac liczyc dni (wiem, że to bardzo trudne)... ściskam Cie mooocno!!

k.

ps, Matalka- ja dzis tez ogórki kiszone pochłanialamsmile)
                  • melba7 Re: Dobry wieczór 06.04.06, 22:30
                    ...bry wieczór...na dobry nie mam siły.
                    Dziś przyszli prawdziwi nowi pacjenci!smileale się cieszęsmile
                    Czuję się zagubiona-brzuch pobolewa małpowo, czuję jakies rozpieranie,a @niet.
                    Pewnie duphaston zrobił swoje-zanim zaczęłam wieki temu brać pigułki
                    antykoncepcyjne, miałam własnie 30-31 dniowe cykle.Po hormonach mi się skróciły
                    do 28, 27, czasem 26 dni.
                    Idę spać, bo padam, jutro doczytam...papa
                  • zuza1978 pociany poleciały gdzie indziej:((( 06.04.06, 22:37
                    No i wróciłam, i jest do d...
                    Pan Lekarz miał minę bardzo zaskoczoną jak zobaczył USG, jestem widac kolejną
                    zagadką w jego praktyce, pęcherzyka nie ma, niedojrzały zniknął, prawdopodobnie
                    przeskztałcił się już w ciałko żółte, owulacji ostatecznie nie było...
                    K...,on sie musi na tym znać, jest zastępcą ordynatora naszej kliniki
                    rozrodczości czy coś tam...
                    Zmiana leków..., zabawa zaczyna się od nowa....
                    Przynajmniej na @ nie muszę nerowowo czekać....
                    Czułam, że nie ma po co tam dzisiaj jechać...
                    Przecież to wszystko miało być tak prostesad((

• erga4 Re: pociany poleciały gdzie indziej:((( 07.04.06, 09:47
                      Zuza - kurcze co mogło się stać z pęcherzykiem?? co ci dochtorek przepisał?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka