melba7 04.04.06, 22:14 no to hopsasawarszawianki wiedzą, o co chodziZwłaszcza Fantaisiewytłumacz koleżankom, o co biega)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 22:16 O rany jaki tytul! Witam sie w nowym watku Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 22:17 uroczyste otwarcie planuję za 2-3 tygodnie, po dopieszczeniu wszelkich prac remontowych.Ale pacjenci już byli Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 22:19 i ja sie melduje na nowym watku!!! Melba super tytul!!!!!!!! tak myslalam ze pies Molotowa bedzie DDDDDD BOMBA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 22:21 A ja nie warszawianka i nie wiem o co chodzi buuu(( Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 22:22 Jakie piękne brzusie mam na poczcie!!!! Gviazdko, Tysiu - cudnie wyglądacie!!! Ja tez chcę taki brzuszek!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 22:31 Melbuś! uprzedziłaś mnie)) ja miałam, że poluje))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 22:33 Tycjuś, naprawdę Twój brzuszek jest śliczny i taki malutki i zgrabniutki))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Melba!! 04.04.06, 22:23 Mam do ciebie pytanko: Weterynarz oglądał psiaczki i nagle zapytał - "a kto suce pomagał przy porodzie? bo sama nie rodziła" Po czym on to mógł poznać??? Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Melba!! 04.04.06, 22:33 No to sie melduję na nowym wątku, zeby Marudka mnie nie ganiała))))) No brzusio mam malutki jak na ten czas, ale jak juz pisałam jest mi lekko przynajmniej, a małe ma swoje 600 g, wiec rozwija się prawidłowo. Posłałam wam nowe fotki. Mam nadzieje ,ze dojda bo mi coś szwankowało. Bardzo długo wgrywaja mi sie załączniki. Jak to zrobić, by wklejać fotki od razu ? Megi, napiszesz mi instrukcję? Gwiazdko, ale masz juz duzo cudeniek!!!!! Ale to musi być fajowe uczucie !!! To cos obok niebieskiego, chyba becik, lub spiworek..... ale ładniusie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Melba!! 04.04.06, 22:52 Erga, nie mam pomysłumoże po oczach?może suka jest drobna?może ktos im pępowinki podwiązał nitką i jakaś się ostała?(mało prawdopodobne, bo to raczej szybko odpada, a suka tego raczej nie zrobi))) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Melba!! 04.04.06, 22:54 Tycja, jaki masz zgrabny brzuszek, wyglądasz super Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Melba!! 04.04.06, 22:56 Po pierwsze, w końcu wycieczka się do Poznania szykuję ))))) Strasznie, się cieszę, teraz tylko trzeba ustalić termin. Coś mi się widzi, że ze względu na Balbinki egzamin to dopiero w maju, bo najpierw ślub Anialm, potem święta...Osobiście polecam pociąg, dużo połączeń , jedzie się ok. 3 godz, no i w przedziale dużo się zmieści No i w razie czego moje mieszkanko za duże nie jest ale rozkładana kanapa na gości zawsze czeka i wielki dmuchany (2x2 m) materac w szafie leży)). Poznań i Jeżyce czekają Stokrotko, ja Ciebie doskonale rozumiem, i wszystko będzie dobrze zobaczysz. Od tygodnia w głowie mi siedzi jedna myśl – działa czy nie działa, no i chyba zaczęło: )Ja Ci się muszę przyznać, że ja taka odwrotna czarownica w stosunku do siebie jestem – im bardziej mi się wydaję, że wszystko idzie źle i świat widzę w coraz czarniejszych barwach, tym lepiej wszystko się kończy. Więc u Ciebie też musi być OK., mimo tych czarnych myśli. Śpij dobrze Trzymam mocno kciuki za Ciebie i za Ergę. Althea, biedactwo, czy ja dobrze kojarzę, to od dentysty ty taka biedna do domu wróciłaś? Współczuję z całego serca.... Melba, coś czuję, że już zawsze czworonożni pacjenci będą tak oblegać Twój gabinet, w końcu Doktor Doolitle w spódnicy podwoje swe otworzył) Anialm, Ty będziesz i tak wyglądać po prostu pięknie, zobaczysz i wtedy uwierzysz Gviazdeczko, brzuszek śliczny I wszystkie ciuszki śliczne... Tylko ja nie mam żadnych fotek Tycji... Fantaisie, musisz mieć niesamowity talent pedagogiczny, skoro twoje dzieciaczki takie cudowne i takie kochane...No i sama taka jesteś, bo dzieci są szczere do bólu... Marudka, czekam na jutrzejszy meldunek o teście Anuś, trzymam kciuki za ubiegłonocne staranka, Balbinko, jak się cieszę, że jestem, ludzi od netu to Ty pozwij o gigantyczne zadośćuczynienie – takie cierpienia moralne związane z odłączeniem od sieci i forum, toż to im nie może ujść na sucho!! I więcej nie spamietałam... Mój prawy jajniczek przesądnie nie dziękuje za fluidki, ale wy i tak swoje wiecie... Dzisiaj była pierwsza moja wizyta u nowego doktorka, męża mojej dotychczasowej, która od maja znika na kilka miesięcy, rodzić swoje drugie dziecię. Wbrew moim obawom doktorek okazał się całkiem miły a przede wszystkim wszystko cierpliwie nam tłumaczył. Mimo mojej sympatii do niego wolę nie widywać go już tak często, raz w miesiącu wystarczy. A dzisiaj u nas smutek, bo sunia mojego M, która mieszkała z jego rodzicami odeszła dziś do psiego raju, długo chorowała i dostała dziś zastrzyk.... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Melba!! 04.04.06, 22:58 no własnie chodzimy i sie zastanawiamy. lekarz widział same szczenięta dziś (suka została w domu) one mają 4 tygodnie więc pępuszki są całkowicie wygojone. Nie były podwiązywane. A mimo to lekarz po oglądnięciu każdego pieska zadał takie pytanie... Nosz zgłupieliśmy po czym można takie cos poznać... No chyba że zdążył wcześniej poznac charakter suki ) ale nawet nie wiem czy brat był wcześniej u tego weterynarza. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 22:58 No i co, miałyście tytuł wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 22:59 ja też czekam na jakieś wytłumaczenie - o co chodzi z psem mołotowa goniącym nasze winrujące pociany???? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 23:00 Może kobitki jak się spotkały zamówiły wściekłego psa i koktail mołotowa )) szkoda że nie wprowadzili jeszcze nazwy POCIAN na jakiś drink ) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 23:07 psa molotowa wytlumaczyc moze tylko Fantaisie - autorka powyzszego DD spadam spac ..... zlapalam dola z tym testem - spadlo na mnie olsnienie , ze niby skad ciaza... do kitu to wszystko. gasze kompy i przytulam sie do M. dobranoc laski Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 23:11 Marudzia dołom mówimy stop!!!! Tul się do M. to zawsze dobrze robi A ja Cię tulę wirtualnie ale jak już wyjdziesz z łóżka... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 23:07 Już Laski)) Otóż ja opowiadając coś w wielkich emocjach, przejęzyczyłam się i zamiast pies Pawłowa powiedziałam Mołotowa) i już wtedy było wiadomo jaki będzie następny tytuł) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 04.04.06, 23:10 A teraz grzecznie-szkoda, że nie grzesznie idę spać Jutro mam przedstawienie Zuza, wcale Ci się nie dziwię, że pomimo sympatii nie pałasz chęcią na częste spotkania A, moje dzieci są naprawdę kochane, za każdym razem o tym się przekonuję! I zawsze przeżywam gigant szok, jak powie coś ta moja najmłodsza ma 7 lat) ale jest słonkiem i tak chętnie wskakuje na kolanka Dobranoc!!! do juterka.... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: DoBrAnOc !!! 04.04.06, 23:58 O wszyscy ida spac a ja dopiero wpadam Melbus gratuluje pierwszego dnia, a czy ja tez moge przyjsc z kotem ? Wyjazd do Poznania pociagiem barzdo mi się podoba, i w pociagu mozemy sobie swobodnie pogadać Gwiazdko ciuszki pieknie wygladają, a najbardziej podoba mi się ta miseczka ze skarpetkami Erga nie mam pojecia w jaki sposób weterynarz wpadł na ten pomysł moze pomyslał ze przy takiej ilosci psiaków sunia pewnie nie dałaby rady? Marudka oj czekam na wiesci jutrzejsze, mam nadzieje ze zobaczysz dwie krechy A ja widziałam działkę, i tak w pierwszym odruchu myslałam ze juz ja kupie, ale potem okazało się ze prad doprowadzony jest troche słaby ale to w sumie nie jest wielkie zmartwienie, ale przeszylismy się w koło w okolicy i okazuje się ze to tereny gdzie dosyc wysoko są wody gruntowe i np wykopanie dołu pod szambo ( bo nie ma tam kanalizacji) moze okazac się problemem, wiec nie wiem cena jest naprawde kuszaca, i połozenie w miare OK no nie jest to nawet w jednej dziesiatej taka ładna jak Ergi ale ten problem z wykopaniem dołu mnie nurtuje bo chyba tego nie da się obejsc a bez szamba zyc tez sie nie da wiec chyba klops, Mowie wszystkim piekne dobranoc a tytuł watku piekny)) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: DoBrAnOc !!! 05.04.06, 00:06 Tycja Gwiazdko wygladacie przepieknie ))))Cudne z Was mamusie Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: DoBrAnOc !!! 05.04.06, 06:58 dzień dobry w środę Test negatywny, niestety, dziś 28 dc, nawet zmierzyłam temp i jest 36,7. Chyba niepotrzebnie mierzę, bo po takim wysiłku i niedospaniu wyniki nie są miarodajne... Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 07:59 Miesieczna Amelka w swojej sukieneczce img51.imageshack.us/my.php?image=p40400491hs.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 08:04 Lalisiu, ona jest prześlicznai chyba sporo urosła , prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 08:15 tak bardzo roznie juz czesc zeczy jest za malychpewnie z kg ma juz wiecej co chwile chce cyca i zaczyna sie juz usmiechac Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 08:26 Piękna Amelka!!! Jak będę mieć córcię (wbrew przepowiedniom naszych forumowych czarownic) też jej zafunduję taką suknię!!! Ant, jak bardzo wysoki jest ten poziom wód gruntowych? Znasz konkrety? Bo można zrobić drenaż np. I w jakiej okolicy ta działeczka? Marudka, wracając do hsg - wiem, że np. ok. 800 zł płaci się w Damianie, ale wtedy robi się to pod narkozą. Mam namiary na jedno miejsce w Wawie, gdzie robi się to badanie drozności bez rentgena (za pomocą usg)-dla mnie to było b. ważne, bo z promieniami X się nie przyjaźnię Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 08:43 witam i ja w sorde!! laski powiem wam to co Antusiow dzis przez telefon - ja chyab zle ten test zrobilam bo sa dwie krechy!!!!!!! przeciez to nie mozliwe... moze urojona, moze zle nasikalam, nie wierze!!!!!!!!!!!! juz oddalam krew po 16.30 jade po wyniki, wtedy zobaczymy. rece mi sie trzesa i plakac caly czas sie chce ..... Amelcia sliczna i jaka duza!! piekan laska z niej bedzie juz za kilka lat. Melbus - sciskam, ale poki malpy nie ma to nadzieja jest nie ...?? Antus - pogadaj moze z jakims specjalista od szamb?? moze cos sie da zrobic??? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 08:48 Aaaaaaaaaaa, Maruda!!!! Nie można źle nasikać!!!!! Gratuluję!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 08:49 MARUDA!!!!!!Jezu!!!!!!kobieto jak ja się cieszęGRATULACJE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 08:49 maruda super!!!!!!!!!!!!!!! a tak do tego co napisalas ze bedzie ladna przypomnialy mi sie slowa tesciowej zacytuje wam ja . Wyslalam jej zdjecie alixcji i amelki i uslyszalam "alicja sliczna data duza i tak bardzo podobna do adama piekna. A Amalka podobna domnie no jako dziecko to narazie ladna" no i jak tu lubic tka babe ze jakdomnie podobna bedzie to bedzie brzydka ? nie lubie tej baby Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 08:57 dziewczynki, ja nie wiem czy sa powody do gratulacji i radosci ... ja naprawde w to nie wierze, cos zle zrobilam z tym testem .... nie wytrzymam nerwowo do 16.30, co chwila latam do wc i sprawdzam czy @ nie przyszla .... zwariuje dzisiaj, napewno zwariuje!!!!!!!!!!!!!!! juz zwariowalam (((( Lalisia - ty sie ta wstretna baba nie przejmuj, sliczna laska jestes i Amelka bedzie sliczna- juz jest wlasciwie, obie cory masz PRZEPIEKNE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Marudka! 05.04.06, 09:01 No co Ty, nie można zrobić źle testu, tak żeby wyszły dwie kreski! JESTEŚ W CIĄŻY KOBIETO! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Marudka! 05.04.06, 09:03 wiesz stokrotko, ze pielegniarki w przychodni to samo mi powiedzialy!!!! zobaczymy Antus - ja nieslyszalam zebys sie smiala, ja chyba nie wiele slyszalam z naszej rozmowy D ledwie moglam komorke w reku utrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Marudka! 05.04.06, 09:06 idę do pracyz usmiechem na ustach, i jeszcze łezka mi się w oku kręciwzruszyłam się. Maruda, chyba musisz się pogodzić z myślą,że jesteś mamączas w to uwierzyć. Idę, bo się rozklejam.Papa Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Marudka! 05.04.06, 09:10 Aaaa Marudka gartuluję))))))))) strasznie gratuluję))))))) jak ciągle nie wierzysz to radzę sobie zrobić drugi test, które Cię upewni, bo szkoda całego dnia na latanie do wc))) I ja Cię proszę, żeby w ciąży nie przeszła Ci ochota na grycana bo ja się napaliłam na to spotkanie w arkadii!!! Uściski m. ps. Możesz mi powiedzieć jak można źle nasikać??? bo moja wyobraźnia siada Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Marudka! 05.04.06, 09:26 Ant, no jak najbardziej), tylko ja bardzo proszę poczekajcie na mnie jeszcze z 2 tygodnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Marudka! 05.04.06, 09:26 Antus mozesz, mozesz, dlaczego nie!! kazdy chetny moze!!! Megi obiecuje nie stracic apetytu na lody!!!! i napewno sie spotkamy!!!! juz sie nie moge doczekac bananowych sorbetow ) na poznan pociagiem to ja bym sie zdecydowala, co? moge jechac?? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Marudka! 05.04.06, 09:32 Megi poczekamy pocekamy to akurat bedzie po świetach, i nie martw się przyjedziemy po Ciebie pod sam domek ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Marudka! 05.04.06, 09:34 o wlasnie przyjedziemy Megi po was. a jak ci nie pozwola (odpukac) ruszyc sie z domu to kupimy lody u grycana i sie do ciebie wprosimy!!! )))) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Marudka! 05.04.06, 09:44 ))))))))))))))))))))))))))))))) Myślę, że Miki pozowli mi w końcu troszkę się zsocjalizowac z ludzmi bo czuję się jak księżniczka w wiezy Oglądam sobie aukcje na allegro i stwierdzam, że chłopcy są dyskryminowani!!! Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Marudka! 05.04.06, 10:02 Marudko!!! Gratulacje!!!! No popatrz, a tak sie wzbranialas, i nie i nie i jedna krecha skad... no i prosze!!! strasznie sie ciesze, az mi lezki poplynely! Melba - gratuluje otwarcia i pierwszych pacjentow!A gdzie masz ten gabinet? (zebym reklame mogla robic) Gviazdko - dzieki za sliczne fotki! a fotek Tycji za to nie mam Lalisiu, Amelka cudna w tej sukienusi, jaka juz duza!! a tesciowa.... no coz: to tylko tesciowa!!!Zreszta sama jeszcze zobaczy!! Bebellku: przykro mi, ze sie tak meczysz - to minie i oby jak najszybciej! I co z tym pieskiem?bo nie wiem? Stokrotko, nie denerwuj sie, my trzymamy kciuki, wiec na pewno jest wszystko ok! Althea, jak zabek? dzis lepiej? Anialm- slub, ale fajnie! ja bym jeszcze raz swoj chciala przezyc, bo super sie tego dnia czulam!!! No i potem fotki przysylaj! Fantaisie - no rzeczywiscie te dziewczynki Twoje fantastyczne sa, ot co!to chyba sama przyjemnosc miec takie uczennice (i taka prof!) Zuza - trzymam kciuki za prace prawego! A na grycana tez bym sie chetnie zalapala... i co? Wiecie, jakos mnie od paru dni smutek trzyma, za ja tak daleko od wszystkiego i w ogole... chyba mi teskno. No i ze to kolejny cykl bedzie nieudany, wiec w 2006 juz dziecka nie bedzie, i ze to w ogole pewnie sie nie uda.No i chodze i smece.a za oknem niskie chmury grozace deszczem... Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Marudka! 05.04.06, 10:05 Ach, czyli z pieskiem juz wiem Moze jednak sie zlamie i sie zgodzi... trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Marudka! 05.04.06, 09:07 No widzisz, jak nawet panie z przychodni tak powiedziały, to coś w tym musi być . Muszę to powiedzieć, ale Ci zazdroszczę! Ale tak pozywtnie oczywiście )). Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Marudka! 05.04.06, 09:07 I wcale się nie dziwie))))Ale moj tata potem zwrócił mi uwage dlaczego ja się tak smiałąm a ja mu mówie kolezanka zrobiłą test ciazowy z wynikiem 2 kresek i mówi ze źle nasikała ...)))Sam się zanosił ze śmiechu)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Marudka! 05.04.06, 09:08 AA własnie powiedz Marudka jak zareagował P na te super wiadomość, to tez jest niezłe)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Marudka! 05.04.06, 09:10 No a teraz się wzruszyłam Marudzia moja kochana nawet nie wiesz jak bardzo się ciesze, jak bardzo ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Marudka! 05.04.06, 09:12 dzieki dziewczynki!!! nawet Bebelek do mnie zadzwonila!! podglada nas czy ktoras jej esa poslala?? do mojego meza zadzwonilam od razu jak zobaczylam krechy z placzemi mowie ze mam dwie!! on ze sie cieszy a potem: " wiedzialem ze wymyslisz wszystko zeby nie isc dzis na ten basen" DD taka byla rekacja mojego meza Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Marudka! 05.04.06, 09:34 BOszzz Marudka to Ty pewnie gdzies juz nawet w 4, 5 tyg jestes, bo przeciez tak długo czekałas z testem ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Marudka! 05.04.06, 09:36 jaki 4,5 tydzien skoro przed naszym niedzielnym spotkaniem robilam test!! i byla doopa blada (( Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Marudka! 05.04.06, 09:41 No ok ale mogło byc za wczesnie a od tego czasu to mineło jakies hmmm.....2 tyg ? wiec od ostatniej @ a tak się czesto liczy to kochana jestes nawet dalej )) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 08:57 No właśnie Marudka nie można źle nasikać)))DDDD OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!! Tak się ciesze I przepraszanm ze jak zadzwoniłąs to ja tak cały czas się smiałąm ale właśnie to jak powiedziałaś ze źle nasikałaś tak mnie rozbawiło))) Bedzie dobrze niedowiarku, ))))Ciocia Maruda bedzie mamusią!!!!!! )))Całą droge do pracy jechałam z pełnym uśmiechem na ustach az się ludzie dziwnie patrzyli a ja sobie mysle co wy tam wiecie, Ciocia Maruda bedzie miałą dzidziusia i to jest najważniesze, Swiadkiem rozmowy był moj tata i M tata z tej radosci ucałował mnie i kazał ten całus przekazac nowej mamusi))))) Wiec przekaze w realu)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 MARUDA!!!! 05.04.06, 09:17 Weszłam właśnie i od razu poszukałam Twojego pierwszego dziś postu!!! Ło matko, ale się cieszę, mama Maruda, bosko!!! Zamiast na półki przy łóżku, zbieraj kochana na łóżeczko!!! GRATULUJĘ I ŚCISKAM MARUDKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I mam jeszcze jedną miłą wiadomość, no chyba, że ktoś już ją Wam przekazał... Monia i Magdzia już cieszą się wolnością, czekają tylko na wypis! Chyba się pobeczę zaraz z tej podwójnej radości... m. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: MARUDA!!!! 05.04.06, 09:19 Gviazdko, ze szcześcia to możesz sobie płakać do woli)) Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 08:56 Witam na nowym wątku, bardzo ciekawy tytuł ))) Althea mam nadzieje, ze ząbek juz mniej dokucza. Erga udanej wizyty u profesorka, oby miał dla ciebie same dobre wieści! Aniulm to ślub już w tą sobotę? Napewno ślicznie będziesz wyglądała. Zuza trzymam kciuki za jajeczko. Lalisiu Amelka jest prześliczna i tak szybko rośnie. Wogóle nie moge uwierzć ze to już miesiąc zleciał. Strasznie szybko. Melbuś Gratulacje!!! Gabinecik już otwarty i najważniejsze że pierwsi pacjenci już byli. Gviazdeczko super ciuszki, rzeczywiście po tych wogóle nie widać że to będzie dziewczynka. Masz ich juz całkiem sporo. I dziękuję za zdjęcia brzuszka. Ślicznie wyglądasz, poprostu kwitnąco. Widzę że szykuje się spotkanie w Poznaniu. Szkoda że nie mogę się z Wami spotkać, ale na obecny stan to dla mnie trochę za daleko. U nas wczoraj padał śnieg i rano jeszcze trochę go było. Z tego wszystkiego zasnełam juz o 19.30., tak smętnie było na dworze ze położyłam się na chwilkę i zaraz przysnełam. Miłego dnia ))) Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 08:45 tycjo i gwiazdko bardzo ladne brzuszki Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Łomatko!!! MARUDA!!! 05.04.06, 08:56 jak można źle nasikać )))))))))))) hehehe jeszcze się z tego śmieję!!! Gratuluję!!!! Taaaaak się cieszę!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Łomatko!!! MARUDA!!! 05.04.06, 08:59 Marudko teraz doczytałam GRATULACJE!!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Łomatko!!! MARUDA!!! 05.04.06, 09:07 Marudko Kochana -tak mi przykro, że nie możesz dzisiaj ponurkować... Żartuję oczywiście, Kochana Wariatko - gratuluję!!!!! To najcudowniejsza wiadomość od kilku tygodni-tak się cieszę!!! I potwierdzam, nie ma szans na pomyłkę w tą stronę więc nie świruj!! No to robimy imprezę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 09:05 Lalisiu, Amelka jest prześliczna i Ty tez jesteś piekną kobietką . A wredną teściową się nie przejmuj, pewnie jest zazdrosna o synka . Dziewczyny, szykuję się do gina. Boję się, że jajeczka znowu zatrzymają się na 8mm... Znów dziś nad ranem obudziły mnie koszmary. Chyba za dużo filmów oglądam - bo jacyś psychopaci mi się śnili Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 09:08 Stokrotka, wiem, że się boisz, ale pomyśl, że dzisiaj jest nasz forumowy dobry dzień i u Ciebie na pewno będzie dobrze!!! Przesyłam Ci dobrą energię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 09:13 Stokrotko nie martw się, wierzę że u ginekologa czekają Cię dizś same dobre wiadomości!!!! Na urlopie to napewno ślicznie rośnie Ci jajeczko Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 09:14 Lalisiu śliczna ta mała królewna))) A teściowa niech się buja (to najłagodniejsza wersja tego co myślę o tej "pani"). Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 09:24 Stokrotko - bedzie dobrze!!! zobaczysz masz piekne jajeczko, zreszta przed wielkanoca to u nas same piekne jajeczka beda!!! sciskam cie mocno i czekamy na newsy po wizycie!! Jak sie ciesze ze Magdusia i Monika juz w drodze do domku! zeby to malenstwo ostatni raz bylo w szpitalu!!! no! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 09:41 Z wrażenia nawet się wcześniej nie przywitałam, co czynię teraz po przeczytaniu sporej już ilości postów na nowym, superowym wątku!!! Dzieńdoberek!!! Stokrotko, proszę natychmiast odpędzić te koszmarne myśli, będzie dobrze, przecież wszystkie trzymamy kciuki!!! Melbuś, czyli na zdjęcia z Twej przychodni czekamy do oficjalnego otwarcia?! Lalisiu, córcia śliczna!!! I muszę się przyznać, że choć początkowo nie chciałam różowych ciuszków dla mojej Małej, teraz nie mogę się im oprzeć, hihi, są takie słodkie! Amelkowa sukienusia z Puchatkiem - boska!!! A teściowa głupia i nie warto się nią przejmować!!! Megi, dziękuję za wszystkie instrukcje, może następnym razem uda mi się coś tak ładnie wkleić jak Ty! Dziękuję za komplementy, choć naprawdę kwitnąco to ja się już nie czuję... Nogi mam jakieś klockowate, zwłaszcza wieczorem, zaczynam puchnąć! (wczoraj mój męzuś się śmiał, bo opuchła mi tylko jedna łydka i wyglądało to dosyć dziwnie!) Jeśli chodzi o ciuszki, mam ich sporo, w większości po Bartoszku (stąd niebieskie spodenki itp.), sama dokupiłam tylką "dziewczęcą" część oraz bieliznę (bodziaki, koszuleczki, kaftaniki), zaś to coś niebieskie obok prania to ochraniacz do łóżeczka, który czeka na prasowanie! Pozdrowionka w tym cudownym dniu!!! m. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 09:27 Melduję się na nowym watku wiadomośc od Marudki mnie odblokowała... Ma_rudka- ja Cię ściskam strasznie mocno, wszystko jest i bedzie dobrze)) fajowo)) Laski- moje mdłości galopuja niczym te suchoty(( zbyt długi kontakt z monitorem kończy się bliskim kontaktem z kiblem(( czytam was w sesjach pięciominutowych, ale na pisanie to mi juz energii brakuje... Stokrotko-trzymam kciuki za jajka) Lalisiu-olej głupia babę) Melba- ściskam) niestety my nie predko bedziemy goscmi Twego gabinetu( pomimo tego, ze mój pies urodził sie wczoraj(( lecę... wiecie gdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 09:35 bebelek -biedaku, sciskam!!!!!!!!!!! jak to ci sie pies urodzil wczoraj??? W zgodzil sie na psiaka?? naprawde?? jaki pies?? Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 09:41 Bebelku przykro mi, że masz takie "sensacje". Dawaj nam jednak znak co jakiś czas, że u Ciebie ok, bo się martwimy Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Bebell, Tycja 05.04.06, 09:53 Oj Bebellku, współczuję naprawdę tych dolegliwości!!! Jeśli są tak mocno uciążliwe i częste, powiedz o tym kochana swojemu ginowu, żebyś nam się nie odwodniła! Tycjo, jeju, jaką Ty zgrabną ciężarówką jesteś! Mały brzusio, mała pupka i szczuplutkie nóżki, taka ciąża to marzenie!!! W życiu nie powiedziałabym, że to już Twój 25tc!!! Buziaczki dla Was!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 09:56 A ja dopiero przyszłam..... Marudko GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!! Rany jak ja się cieszę))) wzruszyłam się nieprawdopodobnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To najlepsza wiadomość od tak długiego czasu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocie, ściskam Cię i strasznie mocno(oj, chyba już delikatnie) całuję)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:00 łomatko-jeszcze się śmieje ze złego sikania marudki :0))) Fajnie że madzia i monika juz jadą do domku. bebell-twój pies się wczoraj urodził??? czyli za 6 tygodni będziesz go miała w domu, tak?? ale się dziewczyny ożywiły po niusie Marudkowym ) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:01 no, więc W się nie zgodził(( ale to jest mój pies! nawet jak go ktos inny weźmie( wczoraj urodziły się labradory u naszych dalszych znajomych, matka była blondynka, ojciec czarny... i powiedziałam W, że ostatnia z miotu bedzie czarna suczka i to jest mój pies... i on się zgodził na poczatku... ale teraz już się nie zgadza, bo rzeczywiście jako ostatnia z miotu urodziła się czarna suczka!!! (miałam 25% szans, że trafię, a jak pomnożyc jeszcze przez prawdopodobieństwo, że ostatnia wyżyje to tylko 12,5%)... nie odzywam się do niego!! a ten pies jest mój! tylko nie wiem jak go sprowadzic do domu( bo ja tych ludzi to właściewie nie znam( to sa wspópracownicy W(( Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:08 Bebel, moze wez W na litosc, obiecal kobiecie w ciazy, czy nie?? musi dotrzymac slowa bo go myszy zjedza (czy jakos tak). wiec poszantazuj go troszke!!!!!!!! chociaz z drugiej strony mu sie nie dziwie miec w domu 4 baby !!! on sie poprostu boi tylu kobiet!!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:12 Lalisiu, Twoja córeczka jest obłędnie śliczna) a głupią babą się nie przejmuj. Bebelku, ale jak się mówi tak, to trzeba dotrzymać obietnicy! A tak w ogóle to bardzo się cieszę, że jesteś, już się o Ciebie martwiłam, miałam nawet dzwonić w poniedziałek, ale stwierdziłam, że skoro siedzisz cicho to może tego potrzebujesz i odpuściłam. Poznań coraz bardziej mi się podoba!!!!! Marudzia, ale złe sikananie to się chyba u nas przyjmie na dłużejDD Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:09 No jak to jak Bebelek, przynosisz psiaka do domu i W staje przed faktem dokonanym przeciez Cie z nim nie wyrzuci, czasami z facetami tak trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:11 Ale jakis kontakt z nimi masz to powiedz im ze to niespodzianka dla W i zeby nic mu nie mowili i juz jak chcesz to pojade z Toba po tego psiaka)) Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:10 Bebellku przykro mi ze masz takie straszne mdłości, oby jak najszybciej Cię opuscily. A z pieskiem moze jeszcze przekonasz swojego W. Cieszę się za Magdusia z mamą idą do domku ))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:13 A tak wracając do Grycana, to proszę jeszcze o mnie nie zapominać Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:21 Fantaisie, no jak mogłybyśmy zapomnieć? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:24 Ale Wam dobrze, ja też chcę z Wami na lody!!!! Tylko helikoptera mi brakuje... ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:31 Nie wytrzymałam i wklejam jeszcze dwa zdjęcia. Wybaczcie lampa łóżeczko łóżeczko stoi w naszej sypialni i z M. ciągle nie możemy uwieżyć, że to prawie 34 tydzień, że wszytsko jest dobrze. A ja zasypiając patrzę na łóżeczko i sobie marzę, że Miki jest już po drugiej stronie brzuszka Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:34 megi - jakie wybaczcie???? wklejaj kochana, wklejaj!!! dziel sie z nami twoją radością!!! my też chcemy się z tobą cieszyć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Megi, 05.04.06, 10:44 no właśnie, jakie "wybaczcie"??? Toż, ja przecież od kilku dni domagam się zdjecia łóżeczka! Lampa śliczna, taka dziecięca!!! Wklejaj wszystko co masz!!! Buziaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 10:33 Lalisiu-nie przejmuj się gadaniem głupiej baby - to ona ma problem a nie ty! masz cudowne córeczki!! Bebell-czarna labradorka - cudo!!! musisz przekonać W.!!! A co do rodzenia martwych to u nas to przedostatnie było martwe. Po nim była jeszcze jedna suczka ) A co do mieszania czarnego z biszkoptem to brat tez się nad tym zastanawiał, ale bał się że z takiej krzyżówki mogą wyjść łaciate ))) Choć to chyba niemożliwe-wtedy sa albo biszkopty albo czarne - tak ? (Melbuś jak to jest?) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Marudka!!!! 05.04.06, 10:34 hihihi! Czyzby moje przeczucie sie nie myliły???? Cos mi nosek podpowiadał cudowne wiadomości dnia dzisiejszego))) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Marudka!!!! 05.04.06, 10:43 Własnie mnie dziecina kopie z radosci ze bedzie miec kolegę!!!! Przeslijcie please do Potwors moje fotki, bo moje załaczniki chodzą jak kupa! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Marudka!!!! 05.04.06, 10:46 OK, Tycjo, wysłałam Twoje fotki do Potwors! Mam nadzieję, że doszły! m. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Marudko! 05.04.06, 10:45 Gratuluje!!!!! Chyba jeszcze sie zalapiesz na 2006 rok Ogromna buzka! Megi, wasz pokoj wydaje sie mies idealne wymiare! Lozeczko idealnie pasuje w kacik Lalisia, nie przeyjmu sie glupia baba. I ty i obydwie twoje cory jestescie sliczne! Bebelku, bardzo mi przykro, ze tak cie mecza mdlosci. Mam nadzieje, ze niedlugo sie to skonczy bezpowrotnie. A jak postepy w mieszkaniu? Moze wyslemy do W. jakas petycje w sprawie psa?! Ten najciemniejszy od Ergusi, tez jest "moj" - chociaz pewnie niegdy go na oczy nie zobacze...buuuu A ja dzisiaj spuchlam jeszcze bardziej... moja twarz wyglada tragicznie. Zaraz ide po lod. Ale cale szczescei nie boli. Althea Nasza rocznica ślubu juz za... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Marudko! 05.04.06, 10:47 melduję że wysłałam Potworsi fotki Tysiowe!!! bebelku - szkoda że cie tak męczy... może są jakieś sposoby na te mdłości?? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Marudko! 05.04.06, 10:49 oo widzę że i Gviazdka w tym samym czasie wysłała fotki do potwors - dostanie dwa razy ) Megi cudna lampa i łożeczko!!! nie dziwię się że patrzysz cały czas na nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Marudko! 05.04.06, 10:53 to może ja też poprosze o zdjęcia Tycji, obojętnie ile razy byle raz przynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Marudko! 05.04.06, 10:54 Oooo, juz mam, ale obrodzilo!! ) Dzieki - sliczne zdjatka! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Marudko! 05.04.06, 10:57 Megi - sliczn elozeczki, a taka lampe to i bym sobie nad wyrkiem powiesila .... piekna ..... chcemy jeszcze zdjec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 11:27 Megi, lampa słodziak, a łóżeczko.... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Biedna Althea:) 05.04.06, 10:58 ale najwazniejsze ze nie boli! !! Lalisia, Boziu, ale sliczniutka ta Ameliana!!!!!!!!!!!!!11 No i Bebell sie odezwała))) czyli nie widziałas sie z Abie, kochana? Pamietaj Mdłosci mijają po 3 miechach ))) Szybko minie! A tak na powaznie, to moze jakoś szybciej wrócisz do równowagi jak mąz na psiątko sie zgodzi? Powiedz mu ze ono ci polepszy samopoczucie i moze zmięknie! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 i Bebelek... 05.04.06, 11:02 pomagaja migdały, herbata cynamonowa, suchy chleb, woda z miodem i cytryną suszone figi, i nie wiem co jeszcze, jak sobie przypomnę to dopisze. Dzieki za wysłanie fotek, to megi tez nie masz? jakos wybiórczo( ??? jak to sie pisze?) ida te zdjęcia do was. Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: i Bebelek... 05.04.06, 11:04 Megi śliczne łózeczko i lampka. Czy mogę nieśmiało prosić o zdjęcia Tycji? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Althea!! 05.04.06, 11:09 Biedaku co oni ci porobili z tym zabkiem??? dlugo bedziesz tak cierpiec?? dali ci cos na bol??? glaskanie i tulenie przez osobistego meza pomaga??? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Althea!! 05.04.06, 11:28 Marudko, najpierw mnie pocieli, potem powiercili a na konic zszyli. Opuchlizna powinna zejsc po 3-4 dniach. Przeciwbolowe mam, ale nie biore bo nie boli. Wczoraj troche bolalo jak znieczulenie przestalo dzialac. Tylko wygladam jakby mi ktos przywalil... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Althea!! 05.04.06, 11:32 Sciskam cie kotus delikatnie!!!! mam nadzieje ze opuchlizna zejdzie bardzo szybciutko i zab juz do konca zycia nie zaboli cie ani razu. toz ty mialas normalnie operacje na tym zebie!!! ale jestes odwazna Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Althea!! 05.04.06, 11:33 Przytulanie i glaskanie jak najbardziej pomaga Ale moj osobisty M. jest w pracy, a wieczorem ma spotkanie, wiec pewnie pozno wroci Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: i Bebelek... 05.04.06, 11:10 Tysia i Gviazdka-super wyglądacie!!! No i wpadłam w kompleksy... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: i Bebelek... 05.04.06, 11:17 Tycja Ty napewno jesteś w 24 tygodniu??? Śliczny zgrabny brzuszek)) też wpadam w kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: i Bebelek... 05.04.06, 11:31 Althea - zawsze najgorszy jest drugi dzień po zabiegu.. Jutro będzie lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: i Bebelek... 05.04.06, 11:32 Althea, trzymaj się bidulo, tak niestety zęby są okropne!!!! Ale najważniejsze, że nie boli! Skoro poruszyłyśmy mniej radosne tematy, to dzisiaj z samego rana nam dowaliło, Pawła pracownik miał zawał serca(( a ma 40 lat i troje dość małych dzieci! Ciężko do mnie dociera, że tak młody człowiek może mieć zawał, a wczoraj jeszcze latał i miał tyle energii.... Odpowiedz Link Zgłoś
keri5 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 11:31 Gviazdko dziekuje za zdjęcia, masz bardzo zgrabniutki brzuszek!!! Ja nadal 2 w 1 chociaz juz mogłabym rodzic bo dzisiaj zaczynam 38tydzien. Lekarka powiedziala ze do niedzieli powinnam sie rozdwoic bo mam juz rozwarcie, juz bym chciala !!! Moje ostatnie fotki: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=28219346&a=39355910 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=28219346&a=39356005 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=28219346&a=39356092 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=28219346&a=39758493 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=28219346&a=39758556 całuski )) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 11:35 Keri, brzuszek cudny, ale buciki, wózek, łóżeczko))) aż się rozmarzyłam.... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 11:39 Keri - wygladasz cudnie!!!!!! wozek boski, butki przesliczne ... to mowisz ze w weekend juz powinnas rodzic!! czekamy w takim raize na zdjecia malego czlowieczka Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 11:43 Keri, ale masz super brzucho!!!! tak niesamowicie odstaje))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 11:44 no dokładnie to mam 24,4 dni ale zaokrągliłam bo 25-ty tydzień własnie trwa Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 11:49 Keri wspaniale wygladasz i piekny masz brzusio, oj to juz niedługo kochana odpoczywaj i nabieraj sił, czekamy na relacje i zdjecia i po rozdwojeniu Rozmawiałam ze specami od ze tak powiem g...nej roboty czyt szamba, i mowia ze się da wykopac jakos tak specjalnie taki dół wiec moze nie bedzie tak zle Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 KERI!!! 05.04.06, 11:49 Ale masz superowy brzuszek!!! A te buciki, wózek i łóżeczko, eh... Kochana, trzymam kciuki za szczęśliwy poród, daj nam jakoś znać jak Kubuś już przyjdzie na świat!!! Powodzenia! PS - będę mieć takie samo łóżeczko, hihi!!! DD Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Próba (pewnie znów mi nie wyjdzie...) 05.04.06, 11:55 <a href="http://img413.imageshack.us/img413/2806/28tygodni0076gh.jpg">Wielkie pranie</a> Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Próba (pewnie znów mi nie wyjdzie...) 05.04.06, 11:57 Gviazdko miałaś "enterka" pomiędzy "a" i "href" Jak go usuniesz to wszytko pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Keri 05.04.06, 11:59 Ślicznie wyglądasz Życzę Ci szybkiego porodu no i czekam na zdjęcia młodego obywatela Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re:Ostatnia próba... 05.04.06, 12:04 Pościel z misiem Megi, a między tym "a" i "href" ma być spacja, tak?! Jak mi teraz nie wyjdzie poddaję się!!! :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Wieści po wizycie :) 05.04.06, 12:06 Laseczki, mam dobre wieści! Pęcherzyk piękny urósł w prawym jajniku 18x15 mm i endometrium 8 mm!!!! Hurrraaa! Jutro rano pregnyl, żeby ładnie pękł. Jutro w nocy przytulanko, w piątek o 12.00 test PCT na wrogość śluzu ))). Ale się cieszę! Nie wierzyłam, że zadziała i to jak szybko, dziś dopiero 11dc )) Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Wieści po wizycie :) 05.04.06, 12:09 Widzisz, wiedziałam, że będzie dobrze!!! Gviazdko-udało Ci się piękna pościel!! wczoraj oglądałam podobną.. czy ten ochraniacz jest sztywny?? Keri-pięknie wyglądasz, ale szybko zleciało.. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Wieści po wizycie :) 05.04.06, 12:10 Cieszę się Twoim szczęściem Stokrotko!!! Nie mogło być inaczej w tak miłym dniu!! Owocnych przytulanek!!!DD Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Wieści po wizycie :) 05.04.06, 12:12 jaki dzis fajny dzień!!!!! duzo dobrych nowin! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Wieści po wizycie :) 05.04.06, 12:13 No to teraz stokrotko wszytko zależy od męża))) owocnych staranek do białego rana)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Wieści po wizycie :) 05.04.06, 12:13 Stokrotko - widzisz wszystko jest OK!!!! ale sie ciesze, piekne jajko!!! ))) powodzenia Gviazdko mala Gviazdeczka bedzie miec cudna posciel, przesliczna )) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Wieści po wizycie :) 05.04.06, 12:24 Dzięki Dziewczyny )). Przytulanko dopiero jutro w nocy po północy . Wiecie co, koty to naprawdę mądre zwierzaki! Ten nasz nigdy nie wchodził na kolana, a przedwczoraj mi się dwa razy władował i leżał, a dziś w nocy podobno spał mi na brzuchu! Tak jakby wiedział i chciał mi pomóc! Bardzo to ciekawe... Ale ja ię cieszę! Keri, śliczny brzusio! Trzymam mocno kciuki za szczęśliwy i szybki poród )). Gviazdeczko, pościel przesłodka!!! Naprawdę cudna . Althea bidulko, ale Cię wymęczyli. Niech szybko się goi! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Wieści po wizycie :) 05.04.06, 12:27 Stokrotki! Super wiesci! Oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Wieści po wizycie :) 05.04.06, 12:12 Stokrotko jak dobrze, widzisz dzisiaj jest wspaniały dzień i wszystko się musi udać)) to teraz trzymam kciuki za przytulankoDD Gviazdko pościel w misie cudo Antuś, czyli nie jest źle, to świetnie, spróbuj się tylko jakoś dowiedzieć, czy nie będzie podchodziła zbyt wysoko woda, nie to że straszę, ale nasi znajomi kupili właśnie działkę na byłym terenie bagienka i ich domek już się opuścił o 0,5m(( ja się na tym kompletnie nie znam, ale warto przeprowadzić wcześniej wywiad Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Ubranka małej Gviazdeczki 05.04.06, 12:19 Skoro w końcu wyszło mi z pościelą, pochwalę się ciuszkami mojej Kruszynki,a co! ;o))) Hortiko, ten ochraniacz jest dość miękki (ledwo stał jak go tak postawiłam), w środku ma gąbeczkę chyba, ale można go prać normalnie w pralce,w 40 st. Do łóżeczka przywiązuje się go (ma takie wstążeczki), by nie "latał"! Cały zestaw jest dość popularny (Drewex AT), więc na pewno go już widziałaś, chociażby na allegro! A to mini-sukieneczka na noworodka: Najmniejsza sukienusia Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Ubranka małej Gviazdeczki 05.04.06, 12:29 zmykam na jakiś czas, zarabiac pieniązki, ale jakos sennie mi sie zrobiło. Moj Tomcio ma robic dzis litwy w parapetach, niedługo robimy przemeblowanie! Juz sie nie moge doczekac! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Ubranka małej Gviazdeczki, c.d. 05.04.06, 12:29 Dżinsowa sukienusia czerwony dresik Z żyrafką i różyczkami Sukieneczka z kurczaczkami Na różowo z Puchatkiem Dresik z serduszkiem Letni komplecik Czapeczka, kapelusik, skarpetunie i buciki Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ubranka małej Gviazdeczki, c.d. 05.04.06, 12:31 Jakie cudenka Gwiazdeczko przesliczne )) Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Ubranka małej Gviazdeczki 05.04.06, 12:35 Dziękuję za zdjęcia Tycja wyglądasz slicznie i jaki masz zgrabny malutki brzuszek. Keri tez wyglądasz przeslicznie i wszystko już przygotowane na narodziny synusia. Piękne łózeczko i te buciki takie słodkie. Czekamy na wieści kiedy maluszek pojawi się na swiecie Gviazdeczko jaka cudna pościel, mozesz zdradzić gdzie można takie kompleciki nabyć. Ja dopiero bede pościele wybierać, a ta wygląda bardzo ładnie. Są jakieś inne kolorki i wzorki? I sukieneczka śliczna, ostatnio chcialam jakąs kupic ale nie wpadła mi zadna w oko. Az sie rozmarzyłam oglądając te wszystkie zdjecia, chcialabym miec juz wolne i szykowac wszystko dla maleńkiej. Althea biedactwo, oby ta opuchlizna jak najpredzej zeszla i przestała Cię meczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ubranka małej Gviazdeczki 05.04.06, 12:38 Gviazdeczko - juz sie nie moge doczekac zdjec malej Gvizadki w tych wszystkich uroczych ubrankach!!!!! To beda zdjecia prawdziwej GVIAZDY ))))))) jejku .... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ubranka małej Gviazdeczki 05.04.06, 12:38 keri - ale ty ślicznie wyglądasz!!!! Gviazdeczko - ciuszki przecudne!! Stokrotko i cieszę się że pęcherzyk taki piękny!! A ja martwię sie czy moja torbiel jeszcze jest czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Ubranka małej Gviazdeczki 05.04.06, 12:41 Erga Ty masz dziś wizyte u profesorka? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ubranka małej Gviazdeczki 05.04.06, 12:41 Ergunia, a jak ty sie czujesz? boli cie? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ubranka małej Gviazdeczki 05.04.06, 12:43 właściwie to przestało mnie boleć kilka dni przed okresem. I teraz też nic nie odczuwam. Ale mimo to się boję... Boże, gdybym poszła w 12 dniu cyklu to pewnie by mi coś dał na pęknięcie i nie byłoby torbieli... mądry Polak... Ech - żeby się wchłonęła... Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Erguś, 05.04.06, 12:46 Nie martw się, proszę... Dziś jest dzień cudownych wieści, więc i Twoje takie będą po wizycie u gina!!! Jesteśmy z Tobą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Niko, 05.04.06, 12:44 Jeśli nie masz zbyt wiele czasu na jeżdżenie po sklepach, polecam zakupy przez internet! Pościel z misiem po raz pierwszy widziałam w katalogu Drewex'u (w sklepach niemowlęcych powinni dać Ci sporo różnych ulotek i mini-katalogów), część zakupiałam jeszcze przed szpitalem w sklepie (3 części: poszewkę na kołderkę, podusię + baldachim), resztę dokupiłam na allegro (ochraniacz,prześcieradło z falbanką i przybornik). Pościel z misiem jest w dwóch kolorach: niebieskim i beżowym! Drugi komplecik dla mojej Małej (dużo tańszy) również zakupiłam na allegro i jest równie śliczny, w żyrafki! (pościel + prześcieradło z falbanką kosztowała mnie 60 zł, podczas gdy ta z Drewexu o wiele więcej!) Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Niko, 05.04.06, 13:09 Dzięki Gviazdeczko za podpowiedź. Poszukam w internecie, bo po sklepach z dziecięcymi ciuszkami to nie mam za bardzo kiedy biegać. Widzę, że mamy upatrzoną podobną posciel, mnie też bardzo podobała sie w żyrafki. A ciuszki dla Gviazdeczki śliczne.Bedzie prawdziwa mała Gviazdeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
anhes Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 12:50 A ja mam dziś drugi dzień nowego cyklu... wczoraj @ przyszła... więc już się w tym roku nie załapię na dzieciątko... a jakbym miała się załapać to wolę żeby juz nie w tym roku. ot co! MARUDKO wielkie gratulacje... nick nie bez przesady sobie wybrałaś. Prawdziwa marudka... żle nasikać na test też coś ))) wspaniale! takie wiadomości bardzo podnoszą na duchu ! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 12:53 Ahnes, sciskam... Ergus - no co ty?? bedzie dobrze. zobaczysz. dzis u gina same dobre wiesci. nie moze byc inaczej czekam z niecierpliowscia na relacje, o ktorej ta wizyta??? Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 M a r u d k o !! 05.04.06, 12:56 Kurcze, normalnie wiedziałam. Miałam takie przeczucie. Gratuluję Ci serdecznie i żeby wszystko już było dobrze. Cieszę się niesamowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 12:57 Dzisiaj musi być wszystko dobrze! Więc Erguś spokojnie, zobaczysz wieczorkiem napiszesz nam same radosne informacje) Gviazdko, śliczne ciuszki, Twoja córeńka będzie najpiękniejsza Gviazdeczka na świecie)) A pościel rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 12:54 Anhes, głowa do góry! Przed nami dzieci z rocznika 2007)) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 12:58 Wizytę mam o 18-tej ale pewnie wrócę po 20-tej najwcześniej. mogę wysłać wcześniej smska - no chyba że całkiem złapię doła... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 12:59 szczerze mówiąc ładniej wygląda rok 2007 niż 2006 ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 13:03 no to czekamy na esa lub szybkie sprawozdanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 13:05 Marudka widzisz jakie piekne słoneczko wyszło po Twoich super dobrych wiadomościach ?))) Dziewczyny czy Was tez dzisiaj tak zgina cisnienie, ja leze na stole nie mam juz siły pic jeszcze jednej kawy bo to i tak nic nie da, padam na pysk Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 13:12 Erguś będę słać fluidki, bo o tej porze już będę w teatrze, ale zobaczysz będzie super!!! A rok 2007 brzmi mistycznie)) Antuś ja ledwo cietam nie mam na nic siły i energii... Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Szkoła rodzenia, 05.04.06, 13:08 W poniedziałek byliśmy z mężem pierwszy raz w szkole rodzenia. Jak na razie bardzo nam się podobało, najpierw położna opisała nam cały przebieg porodu, a potem były ćwiczenia fizyczne i oddychanie. Uśmiałam się strasznie z mojego M bo on wykonywał wszystkie ćwiczenia z zapałem i ćwiczył oddech jak to on miałby rodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Marudko, Gviazdeczko! 05.04.06, 13:11 Marudko jak sie cieszę - nareszcie jakaś dobra wiadomość dawno nie czytałam takich wspaniałych nowinek - z całego serduszka gratuluję! Gviazko te ubranką sa prześliczne! już wiem że uwielbiam kupować takie maleńkie ciuszki. Prosimy o jeszcze! Dzisiaj mam urlopik i troszkę więcej czasu - melduję się więc na nowym wątku Pozdr M. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Szkoła rodzenia, 05.04.06, 13:15 Świetnie rozbawiłaś mnie zaangażowaniem mężuśka, ale z drugiej strony mój jak się dowiedział, że jestem w ciąży to zaczął jeść za dwoje)) i cały czas jęczał że tyje... a teraz już znormalniał Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Re: Szkoła rodzenia, 05.04.06, 13:18 Mojemu też jakby brzuszek urósł trochę i nawet porównywaliśmy do pewnego momentu kto ma większy ale niestety teraz odpada w przedbiegach Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Fantasie, 05.04.06, 13:20 a Ty jak się czujesz? Kiedy można wznowić próby? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Fantasie, 05.04.06, 13:31 Kochana, nie chcę zapeszać ale czuję się świetnie mój organizm w jakiś obłędny sposób z tym sobie radzi, nic mnie w ogóle nie boli, krwawienie to zbyt mocne słowo, delikatne plamienia, a od wczoraj jakby niteczki... Pisałam do docenta, więc teraz kazał odpoczywać, gorąco poparł wyjazd do ciepełka, cytuję: gdyż za chwilę trzeba będzie myśleć o ciąży! Z tego wnioskuję, że już niedługo dostanę zielone światełko)) musi się tylko pojawić rasowa@ a to nie wiadomo ile czasu jeszcze potrwa, on zakłada że mój organizm to strasznie dużo czasu nie potrzebuje Nie ukrywam, że czekam z nadzieją na ten czas starań.... Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Szkoła rodzenia, 05.04.06, 13:21 Hehe, nieźli Ci Wasi mężowie: Kateb i Fantaisie!!! DD A ja zmykam do wanny, muszę się pomału szykować na wizytę u gina! (tylko jak ja te nogi wydepiluję?!?! )) ) Papatki!!! m. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Szkoła rodzenia, 05.04.06, 13:43 Sliczny dresik z serduszkiem Gwiadko!!!! i reszta tez, ale ten najbardziej! I ja od rana nie mam siły na nic... spac, spac, spac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 dziś szczęśliwy dzień 05.04.06, 13:53 nie dość że rano szef obiecał mi podwyżkę od następnego miesiąca to dostałam dziś premię ))) Łomatko-wreszcie oddam kasę za autko ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: dziś szczęśliwy dzień 05.04.06, 14:03 No to faktycznie tyle szcześcia jednego dnia )))Marudka rozpoczełas dobra passę oby trwała jak najdłuzej Marudzia daj znac esem co i jak po badaniach bo nie bede mogła wejsc na neta do poznego wieczora robimy Małej juz dzis urodzinki z dziadkami)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: dziś szczęśliwy dzień 05.04.06, 14:12 Erguś bomba!!!!!!!!!!! Ja mam taką samą prośbę co Antuś, nie będę już przy kompie, a też czekam na wieści)) Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: dziś szczęśliwy dzień 05.04.06, 14:33 Marudka, mi też prześlij esa, co? bo do jutra nie wytrzymam! Nika, widziałam wczoraj taką pościel na allegro trochę taniej niż w sklepach -sprzedaje bettina27. Dużo zresztą rzeczy miała taniej. Gviazdko pytałam o te ochraniacze, bo wiem, że te cieńkie się zsuwają, a prawie wszędzie są miękkie.. Ale Ty masz cudowne te ciuszki!! I jak dużo! chyba byłam w błędzie sądząc, że kilka par body i spiochów wystarczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: dziś szczęśliwy dzień 05.04.06, 14:51 Wpadam jeszcze przed wyjazdem z prośbą o wsparcie... To moja pierwsza wizyta po szpitalu, więc nie wiem czy wszystko "tam" jest w porządku, choć liczę, że tak, bo czuję się świetnie, tylko nogi strasznie puchną... A ja będę trzymać kciuki za betę Marudki, wizytę Ergi i Wasze dobrze nastroje! Hortinko, dokładnie u tego sprzedawcy (Bettiny27) zakupiałam kilka rzeczy do zestawu Drewexu! Przyszło wszystko na czas, ładnie zapakowane, mogę śmiało polecić zakupy u niej!!! Buziaczki popołudniowe!! m. Odpowiedz Link Zgłoś
anhes Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 14:53 może jeszcze niedługo melbuś nas zaskoczy dobrymi wiadomościami... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 14:55 O no fajowo by było a przeciez u nas dobre wiadomosci chodza parami i stadami, czekamy na wiesci Melbowe))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 14:58 No i Ty Antuś też ))) Życzę dzisiaj wspaniałej zabawy urodzinowej, i pysznego tortu)) A ja miałam mieć na obiad sałatkę: pomidory, pomidory suszone, mozzarella, ruccola i sosik i mam tylko pomidory ruccola miała robaki?! mozzarella śmierdziała tak, że jeszcze mi coś podchodzi do gardła, dopiero w domu doczytałam się jaką miała datę: 21.03.!!!!!! skandal... Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 15:42 Gviazdeczko, Erguś czekamy na relacje po wizytach. Kciuki za dobre wieści zaciśnięte !!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 16:13 Wybywam do teatru, do wieczorka i proszę o jakieś wieści sms-owe! Nie zapomnijcie o mnie, dobrze??? Papappapa Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Jestem ;)) 05.04.06, 17:03 i ja na nowym watku ) I pedze obiadek robic ) W wolnych chwilkach bede begac do kompa i czytac ) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Wyniki bety .... 05.04.06, 17:13 3050,92 mIU/mL - Ant i Fantiaie mowia ze to ciaza ..... BOSHE!!!!!!!!!!!!! nadal nie wierze DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Wyniki bety .... 05.04.06, 17:17 Już nawet paniom z laboratorium nie wierzysz? Beta śliczna )))))) widać że małe Marudziątko jest na tym świecie już od jakiegoś czasu)))) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Wyniki bety .... 05.04.06, 17:22 O rany, Marudka!!! Ależ piękna beta!!!! Pewnie potrzeba trochę czasu, zanim dotrze do Ciebie )) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Wyniki bety .... 05.04.06, 17:23 Marudko toz to 4 tydzien!!! Kotek jak ja sie ciesze!!!!!! Buzka! GRATULUJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Wyniki bety .... 05.04.06, 17:25 Marudko, na usg niedlugo malenstwo do ciebie pomacha Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Wyniki bety .... 05.04.06, 17:27 Boshe dziewczyny, naprawde nie wierze, za to wszyscy do okola .... moj M wlasnie obdzwania cala rodzine, chociaz go prosilam zeby nic nikomu jeszcze nie mowil ) wariat Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Marudka ;))) 05.04.06, 17:13 Niesamowita wiadomosc!!!! I jak to jest, ze ja sie dopiero o tej godiznie dowiaduje ;/ Jak bym wczesniej wiedziala to by mi sie humorek poprawil predzej )) Zycie jst piekne!!!! Od razu widac ze wiosna przyszla i pociany )) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Marudka ;))) 05.04.06, 17:18 Uwierz, uwierz Marudka, jesteś w ciąży i tyle!!! Superrrrrrrrrr!!! DD I jaki piękny wynik bety! Zaraz napiszę Wam swoją relację, mniej wesołą... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Marudka ;))) 05.04.06, 17:26 Gvaizdeczko - wlasnie dlaczego nie wesola?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Marudka ;))) 05.04.06, 17:28 Marudko! - pieknie!!! Ale Ci sie udalo!! Gviazdeczko - pisz nam zaraz, o co chodzi?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Po wizycie, liczyłam na lepsze wieści... 05.04.06, 17:29 a tymczasem nie jest za dobrze niestety... :o((( Macica wciąż niepezbiecznie się kurczy, szyjka wiotka i coraz krótsza, lekarz dotykał główki mojej Gviazdeczki... Więcej leków za bardzo brać nie mogę (już mam 4 tabletki Fenoterolu na dobę), więc w piątek będę mieć zakładany pessar na szyjkę! Ginek nie widzi innego wyjścia, gdyż z tak skracającą się szyjką do miesiąca mogę urodzić, czemu właśnie ma zapobiec pessar (czyli coś takiego jak szew, tylko z silikonu) Powiedział, że ściągnie mi go w 36 tc, wtedy będę mogła już śmiało rodzić! A nawet jeśli zdarzy się wcześniejszy poród, mam się nie martwić... Tylko jak tu się nie przejmować?! Pociesza mnie fakt, że nasza Megi chodzi ze szwem i jest OK, więc może u mnie pessar też spełni swoją rolę! I znów proszę Was o kciuki na najbliższe tygodnie... M. Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Po wizycie, liczyłam na lepsze wieści... 05.04.06, 17:31 Gviazdeczko wszystko bedzie dobrze i sie skarbie tak nie przejmuj Srodki zapobiegawcze musza dzialac!! Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Po wizycie, liczyłam na lepsze wieści... 05.04.06, 17:32 wiecej mnie tutaj niz w kuchni hihi Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Po wizycie, liczyłam na lepsze wieści... 05.04.06, 17:34 Gviazdeczko bedzie dobrze, zobaczysz.... musi byc dobrze!!!!!!!! zaloza ci to cos i bedzie super!!!!!!!!!!!!!! tylko sie kotus nie denerwuj i nie zamartwiaj (wiem ze latwo powiedziec ale sprobuj). sciskam kochana i poglaszcz sie ode mnie po brzuszku .... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Po wizycie, liczyłam na lepsze wieści... 05.04.06, 17:33 Gviazdko- pessar zadziała!!! napewno zadziała!! każdy kolejny tydzień, który wytrzymacie to naprawdę kolosalny skok! bedzie dobrze!!! i nie denerwuj się!! absolutnie Ci zabraniam! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Ma_rudka!! 05.04.06, 17:37 absolutnie mega wypasiona beta!!DD piękna) w/g norm z mojego wyniku to 5-6tc!!! i wiesz, ja juz o tym wiem, od ubiegłego tygodnia) od momentu, kiedy napisałas, że idziesz spac i że z każdym dniem wczesniej padasz ze zmęczenia)) tak mnie wtedy cos tknęło) i byłam poprostu pewna na stówę) zaraziłyśmy Cię z Hortiką wtedy) ale się cieszę!! idę sobie zwymiotowac... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Po wizycie, liczyłam na lepsze wieści... 05.04.06, 17:34 Gviazdeczko, ważne że lekarze wiedzą co robić. Pessar pozwoli Ci w miarę normalnie egzystować do końca ciąży i nie będziesz musiała cały czas leżeć. Wiem, że każdy zabieg to stres ale pamiętaj, że pessary i szwy na szyjkę zakłada się już tak wielu kobietom, że dla lekarzy jest to dość rutynowy zabieg. Mała Gviazdeczka jest dzielna i wszytsko będzie dobrze!!! Jesteśmy z Tobą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Po wizycie, liczyłam na lepsze wieści... 05.04.06, 17:34 Gviazdeczko - najwazniejsze, ze jest wyjscie i mozna temu zaradzic! Bedzie dobrze, zobaczysz, nie boj sie!! Sciskam mocno! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Po wizycie, liczyłam na lepsze wieści... 05.04.06, 17:38 Gviazdeckzo, kochana, lekarz Ci pomoże, wie co robić w takiej sytuacji! Także napewno będzie wszystko dobrze i pessar zadziała! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Dziękuję Wam bardzo!!! 05.04.06, 17:41 Wiecie, ja z jednej strony strasznie się martwię, ale z drugiej wierzę, że będzie dobrze, musi być!!! A z Wami na pewno będzie mi raźnej chodzić (a właściwie siedzieć) z tym pessarem! ;o) Tylko mężuś smutny i bardzo zaniepokojony... Biedaczek, bardzo się martwi o swoją córcię, na którą tyle się naczekaliśmy! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Dziękuję Wam bardzo!!! 05.04.06, 18:00 Gviazdeczko! Bedzie dobrze! Odpoczywaj i staraj sie nie przejmowac! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 17:57 Gviazdko, Tycjo- dziękuję za foty nieprawdopodobnych lasek z brzuszkami)) śliczne jestescie dziewczyny) tycjo- na moje mdłości nie działa nic( wypróbowałam i suchy chleb i migdały i herbatkę imbirowa... i bóg wie jeszcze co... nic nie pomaga! wiem, ze to przechodzi) aha, jak zwymiotuję to wtedy jest lepiej)) przez jakiś czas) gviazdko- ciuszki superowe) śliczne poprostu) az wyciągnęłam Tosine malutkie ubranka z pudła i sobie pooglądałam) a dziś wybrałam się z Tośką na zakupy i też poszalałyśmy) co prawda te jej ciuszki już nie sa tak wdzięczne, jak te najmniejsze, ale i tak uwielbiam je kupowac) a za 15 lat bedziemy szły kupowac suknię na pierwszy Tosiny bal... matko moja! to juz całkiem niedługo!! Antuś- urodzinowy buziak dla Amelci) Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 18:03 Gviazko - mowia ze sie slicznie wyglada jak sie ma mam miec chlopca A moze to Gviazdek bedzie ) A Tycji nie dostalam fotek buuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 18:03 Bebelku, dzisiaj byla rybka z piekarnika (swieza ryba albo odmrozona, 125 stopni, 10-15 minut), z wyciskanymi ziemniakami (bo nie moge goracego i twardego) i gotowane brokuly. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 18:08 Althea- rybka w piatek) jutro jadę zakupic ją do makro) a wczoraj zrobilam w końcu tę sałatkę z tuńczyka) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 18:12 U nas tez rybka zazwyczaj w piatek W piatek tez moze bedzie, ale dzisiaj potrzebowalam cos miekkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 05.04.06, 18:08 Gviazdko, będzie dobrze. Najważniesza dzidzia, żeby sobie w brzuszku posiedziała jak najdłużej. A ciuszki cudne, chyba bedę mojego Patryka w różowe śpioszki ubierać bo są takie słodkie - żartuję oczywiście! Mąż by nie pozwolił Fantaisie, super że się dobrze czujesz, to jest najważniejsze. Życzę Ci wiesz czego Marudko, kochana naprawdę jesteś w ciąży - kto by pomyślał nasza Marudka bedzie mamusią cieszę się ogromnie. Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 A jesli o rocznice chodzi .... 05.04.06, 18:08 to niedlugo bo w kwietniu nasza piata sie zbliza.... i sobie mysle, ze moze jaki pocian zawita Hmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: A jesli o rocznice chodzi .... 05.04.06, 18:11 biorac pod uwage, ze urlopik byl bardzo luzacki i pracowity ))) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: A jesli o rocznice chodzi .... 05.04.06, 18:14 O tak Matalko, byłoby super, fasoleczka na rocznicę!!! I znowu mamy za co kciuki trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Re: A jesli o rocznice chodzi .... 05.04.06, 18:15 no to pocian byłby świnia gdyby Was ominął ... Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 I jeszcze dwie fotki: 05.04.06, 18:34 Mój balonik Patrzcie co mam za oknem Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: I jeszcze dwie fotki: 05.04.06, 19:07 Ale piękny brzusio, rzeczywiście balonik, ale śliczny Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Ciekawe co u Ergi?!?! 05.04.06, 18:41 Jak któraś dostanie esa, piszcie, proszę co i jak, niepokoję się, ale mam nadzieję na bardzo optymistyczne wieści!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: a u Ergi..... 05.04.06, 18:48 cytuje esa: "Nie ma torbieli!! I jest piekny pecherzyk. Mam sie brac do roboty! Boze jak se ciesze!" ja tez sie ciesze ze u Ergusi wszystk OKI Bebelku - jeszcze raz sciski! mam nadzieje ze te mdlosci szybko przejda!! I dzieki Tobie i Hortice za to zarazenie DDD Gviazdeczko - skad ty masz ten snieg!!!!!!! Boshe a ja chcialam opony na letnie zmieniac!!! Matalko - wasz pocian tez juz leci ... zobaczysz ) w najmniej niespodziewanym momencie ...wiem cos o tym)) Gadalam z moim ginem, pytalam o progesteron, powiedzial ze przy tak piekniej becie to on musial urosnac, ale mam zbadac jutro i jakby byl za niski dzwonic. a wizyta we wtorek ) Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: a u Ergi..... 05.04.06, 18:52 Same piekne pecherzyki ))) Nie nalezy proznowac - pociany nadlatuja i sie przez lelkkie sniegi Gviazdki przedzieraja Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: a u Ergi..... 05.04.06, 18:54 I mam nadzieje ze te pociany nie beda swiniami i trasy nie zmienia ... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: a u Ergi..... 05.04.06, 18:54 Jak to dobrze, ze od Ergusi tez dobre wiesci! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: a u Ergi..... 05.04.06, 18:55 Ale się cieszę, że Torbiel Ergii zniknęła!!! Erguś - zatem do roboty kochana!!! DD Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: a u Ergi..... 05.04.06, 19:02 Erguś, super wiadomość ))! To może do nas obu pocianki przylecą jeszcze w kwietniu! Ale by było! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: a u Ergi..... 05.04.06, 19:27 No to jak tak wszytskie zaczniecie pracować nad tymi pocianami, to nie będzie komu pisać na forum, bo wszytskie będą świece robiły)) Erga strasznie się cieszę, że torbiel sobie poszła i w dodatku taki piękny pęcherzyk jest Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: a u Ergi..... 05.04.06, 19:28 Nosz, normalnie dzień dobrych wiadomości) erguś-ściskam)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: a u Ergi..... 05.04.06, 20:09 Obiad w garnku, M gdzieś, ale jeszcze nie w domu, ja jutro gdzieś w Warszawie, a tutaj same niusy. Marudko - GRATULUJĘ, wygląda na to im bardziej zaprzeczałaś, tym bardziej byłaś w ciąży)) widać ta metoda skuteczna, super wiadomość, strasznie się cieszę) Kto następny testuje? Stokrotko i Erga, pęcehrzyki rosną, święto jajek się zbliża i najpierw sypialniane, potem ogólnoświatowe, więc do roboty obydwie)) No i super, że nie był się czym martwić Zobaczymy w czwartek, czy i kiedy was dogonię.... Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: a u Ergi..... 05.04.06, 20:35 Witam, wieczorowa porą, zajrzałam jeszcze na chwile sprawdzic wiesci z wizyt zanim pojde spac. Marudko śliczna beta, takze uwierz ze jesteś w ciązy. Gviazdeczko, wszystko bedzie dobrze, nie zamartwiaj się proszę. U mnie snieg był wczoraj, ale już na szczęscie znikł. Erga super ze torbiel zniknela. Teraz to juz tylko do dzieła Chociaz jeszcze dość wczesnie to życze Wam miłej nocki Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: a u Ergi..... 05.04.06, 20:37 matko, ja chcę sledzia!!! Fantaisie- rzuc jakiegoś choc wirtualnie... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: a u Ergi..... 05.04.06, 20:45 Mam tylko takie w occie... moga byc? Jedne z cebula a drugie w musztardzie. To juz leca wirtualnie do ciebie!! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: a u Ergi..... 05.04.06, 20:48 Zuza, w czwartek, czyli jutro? Po tych wszystkich specyfikach stymulujących, które dostałaś, też do nas dołączysz napewno ze swoim pęcherzykiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Do jutra! 05.04.06, 20:49 I ja mówię Wam już "dobranoc" po tym pełnym wrażeń dniu!!! A zanim zasnę, potulę się do mojego M., potrzebuję tego jak nigdy... Do jutra kobietki! M. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Do jutra! 05.04.06, 21:12 Marudko, beta piękna...ale Ci fajnie Gviazdko, nie bój nic-forumowe ciotki już czarują,żeby wszystko było ok, i będzie!!!zobczysz. A ja znowu padam na twarz...zamówiłam dziś reklamy, trzeba tą moją dziuplę jakoś oznakować...po prostu padam.Dziś zasnęłam w moim doktorsko-dyrektorskim fotelu w trakcie dyżuru, dobrze,że akurat nikt nie przyszedł I jeszcze muszę odgruzować zabiegowy, bo na razie jest tam składzik na narzędzia Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Do jutra! 05.04.06, 21:13 a tak w ogóle to fajny dzisiaj dzionekMarudziątko w drodze, laskom rosną pęcherzyki jak malowanie...wiosna idzie Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Do jutra! 05.04.06, 21:41 Milo bylo, ale juz ide spac. Jutro delegacja ;/ Dobranoc kochane ) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Do jutra! 05.04.06, 21:55 Oj jak ja liczę na tę wiosnę! W końcu cała przyroda się rozmnaża, to my też możemy - oczywiście te, które jeszcze się nie rozmnożyły . Dobranoc Kobietki, jutro rano wstaję na zastrzyk pregnylowy więc pomimo urlopiku też idę do łóżeczka spać Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Do jutra! 05.04.06, 21:56 Marudko - to na pewno będzie mała maruda - bo któz jak nie dzieczynka może być takla wstydliwa że nawet na teście niedzielnym się nie pokazała!!! Ale się cieszę - piękna beta!! Gviazdko-twój balonik jest cudowny!!! I proszę mi się tu nie martwić!! będzie dobrze i już! dziś szczęśliwy dzień!!!! A ja nadal szaleję z radości. Profesorek oglądnął wszystko i po torbieli ani śladu - na tym samym jajniku (tak!!) pęcherzyk 17 mm i dwa malutkie - ale ten dominujący jest piękny jak na 10 dzień cyklu. Profesorek stwierdził że czasem tak jest że dopiero po odstawieniu clo jajniki dobrze pracują. OK - uciekam do łóżka w słusznej sprawie )) i pochwalił mnie że się nie zgodziłam na laparo! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Do jutra! 05.04.06, 21:57 Stokrotko - czyli idziemuy łeb w łeb - uciekaj do mężusia ) Czyli marudzia dobrze nasikała ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Do jutra! 05.04.06, 22:03 Zatem do dzieła Bebelku...współczuję koniecznosci częstych spotkan z klo, ale też trochę zazdroszczę Antuś, już dziś-wszystkiego najlepszego dla Amelki Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Do jutra! 05.04.06, 22:34 No i jestem, Ufff juz po Dziecko wyszalało się, impreza udana nawet baardzo, jedzonko zjedzone, winko wypite świeczki zdmuchniete My juz dzis zaczelismy obchodzic urodzinkio Amelki ale faktycznie urodziłą się 06.04 o godz 20.30 wazyła 3720 i miała 56 cm, hmm....ale się rozmazyłam wspaniały moment)))) Jutro Mała jedzie do dziadków a my dojezdzamy w piatek i znowu robimy tam imprezke kolejny raz i tak dom konca weekendu)))) Wiecei ze podniosła wszystkich od stołu i wszyscy bez wyjatków tanczyli spiewali, prawdziwy z niej wodzirej)) Marudka juz mowiłam ale powtorze, wspaniała becia, i wogole super )))I niepostrzezenie przeszłas kawał ciazy))) Gwiazdko, bedzie dobrze załoza Ci pessar i bedzie dobrze donosisz zdrowa corenie i bedzie wszystko dobrze zobaczysz, tylko lez ile sie da i wypoczywaj, sciskam słonko Melba no fotel dyrektorski jest to juz z górki a o klientów i tak nie musisz się martwic ))A jak tam rozumiem ze @ nie ma... Erga wspaniałe wiesci faktycznie co za wspaniały dzien oby trwał jak najdłuzej, i teraz popracujecie a pozytywny wynik bedzie juz niedługo)) Dziewczynki dziekuje za zyczonka dla Amelki, A ja jestem padnieta i ide spac ledwo zipie A przedemna jeszcze taki maraton imprezowy)))) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Do jutra! 05.04.06, 22:37 No to i ja przesyłam życzenia i uściski dla Amelki. Niech szybciutko doczeka się siostrzyczki albo braciszka Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Do jutra! 05.04.06, 23:18 Kochane, ile dzisiaj było dobrych wieści)) Gviazdko, spokojnie pessar tylko da Ci spokój i pewność, że nic się nie zacznie wcześniej dziać, więc nie bój się!!!! Marudko, niezła z Ciebie agentka tyle czasu przechodzić w ciąży i nie wiedzieć)) Całuski dla Ciebie!!!! Erguś, wieść więcej niż dobra, teraz do dzieła i niech te pociany przylatują prawdziwymi stadami)) Mój musi trochę pokrążyć, ale mam nadzieję, że już niedługo przyleci znowu do mnie Bebelku, strasznie mi Ciebie szkoda z tym nietoperkiem, obawiam się, że musisz po prostu przez to przejść Stokrotko-pracuj)) Matalko, pocian musi do Ciebie przylecieć na rocznicę, takich rzeczy się nie robi!!! Antuś, dużo buziaków dla Amelki)) i bawcie się cudownie, urodziny dziecka to taka cudowna rzecz I przylączam się do życzeń Megi w kwestii rodzeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Do jutra! 05.04.06, 23:31 tak pozno a ja jeszcze nie spie, to chyba emocje ....)) Antus - prosze jutro usciskac od cioci Maruday moja ukochana Amelke!!!!!!!!!!! w przyszlym tyg sie do was wpraszam na lody DDD Melbus - fotel dyrektorski, no, no ... na przyszlo-tygodniowe otwarcie e- kolezanki sa proszone???? branoc laski ) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 A buuu 06.04.06, 06:58 tempka spadła do 36, 4, więc sprawa jasna,@ na razie nie ma, test negatywny.Ech...gdyby nie ta temperatura, juz bym się nakręcała... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: A buuu 06.04.06, 08:33 Melbusia, ty sie ta tempa tak nie sugeruj. Co mabyc to bedzie. @ nie ma, wiec jest nadzieja! Ant, duzu buziak dla Amelki i zyczenia od e-cioci na urodzinki! U mnie nie jest dobrze. Puchne coraz bardziej. Dzisiaj spuchlo mi nawet oko. Juz dzwonilismy do lekarza. Mam przyjsc pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: A buuu 06.04.06, 08:42 melbuś - ściskam! Może jeszcze podskoczy... A powiem wam jeszcze coś - jak jechaliśmy wczoraj z męzusiem do lekarza to nagle z przeciwka zobaczyłam wielkiego ptaka lecącego wprost na nas - to znaczy nad nami. I to był POCIAN !!! pierwszy tej wiosny!!! nosz leciał z przeciwka nad naszym autkiem ) A doktorek kazał mi przyjść jak już będę w ciąży ) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: A buuu 06.04.06, 08:53 No Erga teraz juz masz cały komplet, i Pocian i wszystko u Ciebie dobrze, maluch musi byc ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: A buuu 06.04.06, 08:56 Melbus - sciskam, ale skoro @ nie ma ... moze tempka szwankuje przez te twoje emocje zwiazane z wielkim otwarciem??????!!!!!! Althea - biedactwo... biegiem do lekarza, to chyba niebezpieczne takie opuchniecie na oku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sciskam delikatnie!!! No, no Ergus - skoro pocian cie juz "oblecial" ..... nad moja dzialka tak latem latal jak wariat, 3 razy, strasznie nisko!!!!!! )) trzymam kciuki )) Bebelek - wiekie usciski dla ciebie, Bablicy i Tosicy!! No i jeszcze raz zyczonka dla najcudniejszej blondynki pod slonce, ktora dzis konczy 3 latka ))) Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: A buuu 06.04.06, 09:01 cześć, Jeszcze raz gratulacje dla Ciebie Marudko!!! Jeżeli wtedy Cię zaraziłam,wspólnie z Bebell tom bardzo rada!!! Erguś-super wypasiony ten pęcherzyk, cudowna będzie z niego fasolka!! No i ten bocian, to już nie ma odwrotu... Przecież ptaszysko nie będzie na darmo latać) Gviazdko- na pewno będzie dobrze, już Ci tak niedługo zostało!!! Tylko odpoczywaj Kochana, a nie brykaj tyle! Wyprawka już przygotowana, więc teraz czas na relaks!! Usciski!! Althea-biedactwo, mam nadzieję, że opuchlizna precz pójdzie. Mam nadzieję, że nadal nie boli? Szef nadal szaleje, brak mi słów. Mobbing to mało. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: A buuu 06.04.06, 08:51 Witam porannie, Althea, biedaku ale się nacierpisz, doktorek pomoze Marudka i wcale się nie dziwie ze rak długo nie mogłas zasnac, takie emocje, pozytywne emocje na jeden dzien ))I wcale nie musicie się wpraszac zawsze moj domek jest otwarty i mozeie przychodzic kiedy chcecie a przyszły tydzien mozemy się widziec na lodach chocby codziennie)))Wiesz miałam straszna ochote podejsc wieczorekim do Ciebie i wyciągnąc na dworek aby dac Ci tego buziaka w realu, ale po tej małej imprezce byłam tak skonana ze od razu padłam, ale jeszcze Cie dorwę i wysciskam ))No tyle byc w ciazy i nic nie powiedzieć ) Melba ja i tak mam nadzieje ze @ do Ciebie nie zawita, trzymaj się Fantaisie wiesz moze jak dzisija M wróci o normalnie porze z pracy to jednak wybierzemy się Ciebei poogladac w teatrze i mam nadzieje ze kupimy tak bilety tuz przed wejsciem Powiem wam ze ja tez juz pomału sie nakrecałam bo od 2 dni miałam super wrazliwe piersi ale niestety dzisiaj się budze i nic wszystko opadło, wiem ze to wczesnie jeszcze, @ za 8 dni i w sumie nie przypominam sobie takiego czegos wczesniej ale teraz nie mam juz złudzien, ale moze to i dobrze. A i Marduka ten Pocian to po prostu musiał do swojej pomysłodawczyni przyleciec jako pierwszej i wiem teraz dlaczego miałam taki proroczy sen mnie się chyba ten Twoj test snił))Moj M Baaardzo Cie sciskaDDDD No kurza stopka dobrze ze jestes w ciazy bo byłabym zazdrosna)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: A buuu 06.04.06, 08:58 oj Antus szkoda ze padlas wczoraj, strasznie dlugo siedzialam sama bo M byl na tym basenie do 23 ) No i z niecierpliwoscia czekam na te lody!!!!!!!! przyjde napewno Usciskaj swojego M ode mnie )) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: A buuu 06.04.06, 09:05 A własnie - ile musi mieć pęcherzyk żeby pękł?? Bo ja stwierdziłam że 10 dc to jeszcze za wcześnie i przechowujemy materiał genetyczny na dziś lub jutro. Jak to jest - kiedy najlepiej?? skoro wczoraj miał 17 mm to kiedy mniej więcej pęknie? Odpowiedz Link Zgłoś
anhes Re: A buuu 06.04.06, 09:43 pęcherzyk żeby pękł musi mieć ok 18-20 mm jego wielkośc jest też uzalezniona czy jest wychodowany naturalnie cz sztucznie ale generalnie taka wielkośc powinna być przyrasta ok 2mm na dobę Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 09:34 Dzień dobry Za oknem zimno ale przynajmniej jest słońce Althea biedaku, mam nadzieję, że opuchlizna szybko zejdzie! Gviazdko jak się czujesz? Jeżeli będziesz chciałą porozmawiać to daj znać, zadzwonię. Ja dziś mam wieczorem wizytę u ginekologa, a do tego czasu mam zaplanowane prasowanie pieluszek i poszukiwania nowych ubranek na necie uzależniłam się, no i jak patrze na wyprawkę Gviazdki to myślę, że Miki ma strasznie mało tych rzeczy Uściski dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 09:58 Dzień dobry kochane dziewczynki!!! Wy to umiecie człowieka pocieszyć, już jestem spokojniejsza, przecież jak mi założą ten pessar i będę grzeczna to spokojnie przetrzymam te 7-8 tygodni, no nie?! Będzie dobrze! Cały czas mówię do mojej Gviazdki, że ją bardzo kocham, ale, żeby za bardzo się nie spieszyła z przyjściem na świat... :o) Megi, dziękuję! A o ubranka się nie martw, ja wcale nie mam ich tak dużo, wkleiłam Wam również te z rozmiaru 68 czyli dla mniej więcej półrocznej dzidzi!!! Hortiko, jeśli mogę coś poradzić, idź kochana już na to L-4, nie ma sensu się denerwować!!! Altheo, witam w klubie "opuchniętych", u Ciebie chodzi o twarz, a u mnie ktoś "napompował" łydki, kostki i stopy! (nie wchodzę do butów!:/) Kochane, życzę wszystkim pogodnego, bezstresowego dnia! m. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Antusiowa AMELKO!!! 06.04.06, 10:00 Przesyłamy ogromnego, słodkiego buziaka i najlepsze życzonka z okazji Twoich dzisiejszych urodzinek!!! DD Cicia M. i Dzidziuś Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 10:02 Tak Hortiko idz na zwolnienie ja wiem ze TY jestes bardzo aktywna i ze nie chcesz siedziec w domku i ze zalezy Ci na pracy ale prosze Cie odpocznij pomysl o sobie i maluszku i jak nie zwonlnienei do konca ciazy to chociaz 2 tyg, moze to wtedy ostudzi zapał Twojego szefa on nie moze Cie tak traktowac a stres nie jest dobry dla malenstwa, a w razie czego poradzisz sobie i napewno znajdzies jeszcze lepsza prace Trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 12:01 maruda GRATULUJE!!!!!!!!! bebeku wspulczuje mdlosci gwiazdeczko nie martw sie pamietasz moja amalka tez spieszyla sie na swiat a wkoncu urodzila sie prawie w terminie. ja chodzilam prawie 2 tyg z 5 cm rozwarciem. Wiec nie zamartwiaj sie. Sliczny masz brzuszek erga super ze nie ma torbiela czas dzialac. Odpowiedz Link Zgłoś
anhes Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 10:01 GVIAZDKO jak byłam w ciąży z Maćkiem ( a zaszłam tuż po zabiegu wypalania nadżerki) to też miałam problemy z szyjką, niebezpiecznie się skracała i była miękka. Lekaż od szóstego miesiąca straszył przedwczesnym porodem...od siódmego miesiąca miałam rozwarcie już a dziewiąty przełaziłam z czterocentymetrowym rozwarciem> chłop się urodził 10 dni po terminie. Więc ja też jestem przekonana o tym że wszystko będzie ok czego ci z całego serca życzę. Będzie dobrze tym bardziej że ci to całe ustrojstwo założą które dodatkowo pomoże. A moja lekarka w ddrugiej ciąży jak mi się szyjka zaczęła skracać kazała dużo leżeć z biodrami na poduszce żeby dziecko nie napierało na szyjkę. Zalecam się oszczędzać Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 10:03 Bardzo Dziekuje w imieniu Amelki za zyczonka !!!)) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 10:28 Nie ma za co mamo Ant!!! A tak w ogóle, to nieźle się podpisałam "cicia M.", hihi!!! DD Anhes, dzięki za wspierającą wiadomość, wierzę, że będzie OKi! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 10:44 dzięki Anhes - czyli dziś pewnie najlepszy dzień - skoro wczoraj było 17 mm to dziś może być święto jajka!! I ja dołączam się do życzeń dla Amelki - duży buziak od cioci ergi Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 10:50 Ergunia, z jajami to nigdy nic nie wiadomo. Dzialajcie i juz! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 10:59 wiem, wioem. Tylko tak wczoraj pomyślałam że może jeszcze za wcześnie - zwłaszcza że pracujemy nad chłopaczkiem ) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:13 www.bociany.kalinski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:13 o doopa. moze teraz: www.bociany.kalinski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:14 ups ....... nie wiem co robie zle, ale wejdzcie na ta strone. M Melbus, Erga i Stokrotka - te Pociany to ze specjalna dedykacja dla was Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:19 Fajowe))) I Klops M ma zator w pracy i nigdzie ze mna dzis nie pojdzie((( Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:21 Dziewczynki - te Pociany to dla was wszystkich ze specjalna dedykacja od tworczyni ..... )) dodalam sobie do ulubionych bede je codziennie podgladac Antus jeszcze bedzie okazja - nawet ja moge zostac z Amelka zebyscie poszli, jak bedziesz chciala Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:24 OO Amela bedzie wniebowzięta))) A moze Ciebie wyciagnę, miałam ochote pojsc poogladac Fantaisie w akcji Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:43 no niestety dzisiaj nie moge umowialm sie z moja swiadkowa juz wczoraj. ale w inny dzien bardzo chetnie Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:52 Szkoda, ale następnym razem Cie wyciągnę))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:53 obiecuje ze wolami mnie ciagnac nie bedziesz )) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:15 Hahahhahaha... Niezle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:20 Moze teraz pojdzie: Pocki!!! / Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:22 Althea - chyle czolo - nie wiem jak to robicie DD Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:32 Ale fajne te pocianki!!! Szef na szczęście wyleciał do centrali i do późnego popołudnia w poniedziałek spokój ufff.. a potem święta! Mnie się osobiście nie czepia, ale juz moich najblizszych współpracowników bardzo i niezasłużenie, a ja nie potrafię się niestety zdystansować. O L4 pomyślę po świętach- jak mu nie przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:42 Marudko wklejając link strony musisz dodać h t t p : // (oczywiście bez spacji) na początku adresu żeby ten link był "aktywny" Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 11:45 OOOOOO dzieku megi! proba: www.bociany.kalinski.pl pojdzie ...?? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 12:21 Dzień Doberek! Miotam się dzisiaj jak znerwicowany padalec) Tu lekcje, tu ćwiczenie, a obok leży boska książka "Cień wiatru" i odpadam)) Amelko, Kochanie wszystkiego naj, naj, najlepszego!!!! Antuś, biletami się nie przejmuj, bo spróbuję Was wciągnąć od tyłu Szalejcie jajka u dziewczyn, szalejcie, bo ja chcę częściej słuchać takich wieści jak wczoraj)) Althea, martwisz mnie tą opuchlizną oby nic tam Ci się nie zrobiło.... daj koniecznie szybko znać po wizycie! Pociany-rewealcja!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Nie pociany, ale co tam:))) 06.04.06, 12:26 s146072992.onlinehome.us/100lat/swf/224.swf Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Nie pociany, ale co tam:))) 06.04.06, 12:34 Fantaisie - super!!! hehehe marudko-dzięki za pocianki!! są cudne!! łomatko-nosz ten wczorajszy pocian nie daje mi spokoju ) leciał prosto na nas, nad naszym autkiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Nie pociany, ale co tam:))) 06.04.06, 12:38 Ergus - skoro lecial to wiedzial co robi, nie??? ty z Pocianami nie dyskutuj tylko do roboty!!!!!!!!!!!!!!!! Fantaisie - tez te zyczenia dzis dostalam, poprostu BOMBA!!! cien wiatru czytalam - jejku wspaniala ksiazka )) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 12:33 Fantaisie mam w nosie nie bedze siedziała sama w domu wole popatrzec i posłuchac Ciebie, )))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 12:36 miało byc nie bedę, )))) Napaliłam się strasznie ze Cie zobacze w akcji)) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Znalazlam Pociany!!!!!! :)) 06.04.06, 12:43 Ale superanckie te bocianki, dzięki Marudka )) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Po wizycie 06.04.06, 12:59 Dostalam końską dawke antybiotyku, 2 tabletki od razu na fotelu, dwie nastepne w domu i mam go brac po dwie tabletki rano i wieczoram przez 10 dni. Przemyli mi tez czyms to miesce. Na szwach niestety wszystko sie zbiera... a jesc trzeba. Mam tez w domu taki antybakteryjny plyn do plukania, ale jak widac, nie za bardzo zadzialal. Jak spuchne bardziej, to beda nakluwac i spuszczac plyn... mam nadzieje, ze do tego nie dojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Po wizycie 06.04.06, 13:01 Althea biedaku mam nadzieje Ze Ci ten antybioty pomoże skutecznie, ale się nacierpisz z tym zebem...trzymaj się bezboleśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Po wizycie 06.04.06, 13:08 Althea - mam nadzieje ze pomoga te konc=skie dawki!!!! biedactwo ... jak o tobie mysle to zaczynam sie zastanwiac - dzwonic jutro do dentysty czy nie??? ale kurcze dawno nie bylam Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Po wizycie 06.04.06, 13:11 Althea, bidulo, tez Cię trafiło z tym zębem( może jedz bardziej płynne rzeczy... Mam nadzieję, że ten antybiotyk rozgoni opuchliznę! Ściskam Cię bardzo mocno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Po wizycie 06.04.06, 13:16 Marudko, dzwon koniecznie jesli dawno nie bylas. To wazne, zeby zeby byly w dobrym stanie w ciazy. A u mnie to nie byl taki zwykly dentysta i zwykla wizyta... tylko chirurg i operacja. Fantaisie, caly czas jem miekkie rzeczy, zupki itp., unikam slodyczy... niezla dietke odchudzajaca mi zafundowali, nie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Po wizycie 06.04.06, 13:21 wiem, ALthea, wiem i zapisze sie w piatek. w przyszlym tyg akurat bedzie wizyta. panicznie boje sie dentystow. a ciebei podziwiam .... trzymaj sie biedaku. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 12:37 Hej Lasencje! Wstałam dziś rano na pregnylek, po powrocie walnęłam się jeszcze spać. W końcu dziś późną nocą mamy uskutecznić staranka, hihi! Mają być dopiero dziś w nocy, bo przy okazji zrobimy jutro test na wrogość śluzu - przed nim musi być abstynencja, także zprzytulankami czekamy do nocy Erga, może Ty kup sobie test owu i zrób? Ja robiłam przedwczoraj, wczoraj i były negatywne (wczoraj zrobiłam dwa - jeden u ginki i jeden po południu na wszelki wypadek. Gdyby był wczoraj pozytywny, pregnyl bym dostała wczoraj - a że nie był, ginka kazała dziś rano wziąć zastrzyk. Powtórzę jeszcze dziś test owu - ciekawe co wyjdzie po pregnylu? Teraz około 36 godzin po ma pęknąć, może też wcześniej. Widzę, że Marudka w końcu wierzy, że Marudziątko będzie . 100 lat, 100 lat dla naszej małej Amelci 3-latki )). Ale to fajny wiek te 3 latka Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 13:09 Antuś, super)) bardzo się cieszę!!! Tylko, że nie nastawiaj się na akcję, bo ja tylko jestem dodatkiem, ale za to 19.04 na koncercie będzie można mnie trochę więcej posłuchać Jak przyjedziesz do teatru, to puść mi sygnał i przyjdę po Ciebie Jak stoisz przodem do budynku, to idź w lewo, i jak się skończy budynek w prawo, tam będę takie białe drzwi i ja na Ciebie będę czekać. Te drzwi są od tej strony gdzie się buduje nowa scena. Stokrotko, czyli coraz mocniej zaciskamy kciuki zresztą tak samo za Ergę i pozostałe laseczki) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 13:17 OK Bede ale się juz ciesze dawno nie byłam w teatrze a kiedys przynajmniej raz w miesiącu ...)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anhes stokrotko 06.04.06, 13:25 po pregnylu na 100 % wyjdzie pozytywny. no bo masz we krwi hormon podany w zastrzyku. Ciążowego też nie ma co robić przed upływem 14 dni bo pregnyl daje pozytywny wynik testu. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: stokrotko 06.04.06, 13:41 No właśnie zrobiłam test owu i po raz pierwszy mam dwie tłuściutkie krechy! Miły widok )). Mam nadzieję, ze za 14 dni też po raz pierwszy w życiu zobaczę dwie piękne krechy, tylko że na innym teście Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 13:27 A ja mam pytanie do Marudki, jak dzisiaj się czuje przyszła mamusia ? Ochłonełaś juz troszeczkę ?Jak samopoczucie ? Wiesz zwykle szcześliwie zaciazone opisywały nam troszke swoje objawy a Ty moze tez nam opiszesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 13:42 Antus - przyszla mamusia nie spala pol nocy - muslenie mi sie wlaczylo i w brzuch bulgotalo )) Teraz sie tez przelewa. mam wrazenie ze spodnie sa ciasne, ale to chyba psychika ) z niecierpliwoscia czekam wtorku, jak zobacze cos na usg to moze wkoncu uwierze w ten cud!! ale znajac mnie to wierze jak urodze DDD i nie moge wyjsc z podziwu dla matki natury - w cyklu ktory przeznaczylam na straty - udalo sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 13:54 Maridko, natura bierze z zaskoczeniaDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 13:44 No właśnie, Marudka, objawy nas baaardzo interesują, podziel się z koleżankami nie-ciężarnymi jeszcze (ale już niedługo, hihi)! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 13:45 Marudzia, powiem jak stara weteranka, właśnie zawsze tak jest, jak coś spisujemy na straty to sie wtedy udaje-patrz ja)) I dziel się z nami objawami, dziel)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 13:47 wlasnie Fantaisie , wlasnie ... kurcze ale przewrotnosc. Powiem wam ze jestem zawiedziona ze nie mam zadnych zachcianek, chociaz wczoraj mialam smaka na takie frytkowe kuleczeki ... i lody, ale nie jakos strasznie i M do sklepu nie lecial D Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 13:48 No dobra ale moze cos jeszcze, oprócz bolgotania bo wiesz to moze jednak z głodu ze nie zjadłas tych kuleczek i lodów )) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 13:52 oprocz bulgotania, to bylo mi troszki niedobrze po jedzeniu i chyba bardziej sie poce ... - to moze byc obiaw? a tak poza tym to wszystko OK!!! narazie ... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 14:02 Kochana zachwciewajki jeszcze przed Tobą) i M. będzie w obłędzie grzał do nocnego... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 14:05 hehehehhe Wy sie cieszcie, ze macie nocne Bo moj, to nie wiem gdzie bedzie grzal w razie czego... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 14:14 A co nie macie nocnego w poblizu ?No cóz bedzie musiał robic zapasy i co najwyzej leciec do lodówki )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 14:19 Tu nawet nie ma apteki calodobowej a co dopiero o sklepie mowic. Chyba w ogole nie ma sklepow calodobowych. Jedyna szansa to sklepiki na stacjach benzynowych. Ale z aptekami to moim zdaniem przegiecie. Zamykaja o 18, w calym miescie jest jedna czynna do 21 i w weekendy i swieta. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 14:21 No to faktycznie, ja bym juz miała w takim razie tysiac razy prblemy bo nie raz tatus leciał do apteki jak małej skakała goraczka i panadol nie skutkował, troche masz utrudnien, Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 14:43 U nas trzeba byc przygotowanym na wszystko A i jeszcze kazaki mi sie nie meczyc przez 2 dni. Wiec moj maz mi nie pozwala sprzatac... a takie mialam plany. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 13:24 No to dzisiaj będą wieczorkiem pustki na forum, hihi, tyle "działaczek" w wiadomej sprawie! ;o))) Stokrtotko i Erguś - powodzenia, trzymam kciuki za Wasze jajka! I Zuzy też! Wiadomo co u niej?! Fantaisie i Ant, miłego spotkanka w teatrze, oczywiście Wam zazdroszczę, jak zwykle z resztą, że też ta Warszawa nie jest bliżej! Altheo, gęsia skórka mi się zrobiła na Twe wieści o ząbku, współczuję bardzo, oby te antybiotyki szybko zadziałały! Marudka i jej Marudziątko też ma dziś spotkanko ze świadkową, więc bawcie się dobrze! Tylko nie pij! ;o) Balbinka chyba bardzo intensywnie się stara, albo znów jej necik szwankuje... Laski, idę zaraz coś przekąsić, w brzuszku mi burczy (a może to Mała na mnie warczy, hihi!) Nara m. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 13:41 Antuś, no to jesteśmy namówione)) Gviazdko-smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 14:45 Althea leniuchuj!!!! Mnie już mocno nosi, i w przyszłym tygodniu mam gdzieś i sprzątam-cała środa i czwartek dla mnie)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 15:29 Hej babeczki!!! Wczoraj nie mogłam nawet troszke poczytac waszych wieści....wrrr Dzięki Ant i Fantaise dowiedziałam się o marudkowym dzidziulku i wysokiej becie!!!! Ja tez cos czułam w kościach,ze ma maleństwo)) Marudko, jeszcze raz gratuluję!!! Gwiazdeczko, bedzie dobrze,zobaczysz....moze juz teraz wiecej nie prasuj...nóżki mogły troszke od tego opuchnac((( A ginek chyba wie , co robić, by gwiazdeczka jeszcze troszkę pomieszkała w brzuszku mamuni! Hortiko, zatem proponuje od wtorku na zwolnionko))) Ant, sto lat dla córuni!!! Erguś, stokrociu, wspaniałe wiadomości!!!!Do roboty kobiety!!! Stokrociu, bede miała później prosbe o relacje z przebiegu tego testu!!! Bebelku...przykro mi bardzo...oj, biedulko!Popros gina o czopki przeciw wymiotom ! Lalisiu, jestes dzielna!!! Keri niedługo bedzie rozdwojona...ale beda mieli wesołe święta!!!! A mnie znowu dopadła chandra...w pracy nieciekawie, rasowy mobing ze strony dyrekcji a do tego pseudo koleżanka ciagle węszaca i intrygujaca...koszmar! No powiedzcie, ile mozna znieść upokorzeń i przytyków ,udowadniania,że nie jestem pełnowartosciowa???? Kuźwa, człowiek dosłownie orze za friko, wcześniej bylo ok, dyr zadowolony, wychwalał wnieboglosy...a teraz, to wszystko ma być dnem???Normalnie mozna oszaleć.A widoków na zmiane pracy albo dyr nie ma...... Mężul od trzech dni tyłem sie odwraca zamiast "obowiazki "wykonać.Na dodatek nic sobie z tego nie robi, nawet, gdy mu wczesniej aluzje robiłam....wszystko bez sensu... Nie daje juz rady.Mam nadzieje,ze po dosłownym wyryczeniu się troche mi przejdzie. Ide robic obiad , cos trzeba zjeść.A dla bebelka... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 marudko 06.04.06, 15:10 A może ty w nocy nie spałaś bo się zastanawiałaś czy dobrze krew oddałaś - bo to że źle nasikałaś jest pewne )) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: marudko 06.04.06, 15:14 a wiesz Ergus, ze mi to przez glowe nie przeszlo??? no ale teraz to wlasnie sie zaczynam zastanawiac czy faktycznie dobrze oddalam krew DD Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: marudko 06.04.06, 15:41 Ja was prosze, wy mi tu takich rzeczy nie wypisujcie... bo ja sis smiac nie moge... Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: marudko 06.04.06, 15:48 MARUDKO!!!! GRATULACJE! dzisiaj dopiero podczytałam.... ale jesteście małpy(), że mi nic nie powiedziałyście głupiego smsa ciężko wysłać, hę! okropne kobietki)) mam dość pracy(( zmiany się szykują, niestety dla mnie nieciekawe. musze tu na razie siedzieć, bo ślub i w ogóle. Eh... byłam u lekarki. na razie mma ostro brać bromergon, żeby obnizyć prolaktynę i na razie na miesiąc dac sobie spokój z ostrym planowaniem. Ale może nieplanoeane wyjdzie))) zmykam na razie.... papatki! a ... jeszcze nie mamy zaproszen i... zmieniłam koncepcję sukienki))) pa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 15:34 Yo! ściski czwartkowe)) Ma_rudka-ja tez obstawiam, że Ci bulgotało z głodu) Ty sobie kulek ziemniaczanych i lodów nie żałuj) i się nie dziwię, że Ci ciasno w spodniach: Ty takie obciślaki nosisz Lasko-niebieska) Erga- Ty sie nie zastanawiaj kiedy tylko sie bierz do roboty) u nas kiedy próbowaliśmy trafic w najlepszy moment to sie nie udawało w ogóle, a kiedy się sumiennie braliśmy do dzieła to się udało juz trzy razy. Polecam ten sposób) i nie poluj na chłopczyka! bierz co daja) Althea- mam nadzieje, ze opuchlizna zejdzie szybko! Fantaisie- byłam dziś w makro, po ten towar z tego samolotu) krewetek świezych nie było( była ośmiornica, ale jakoś się nie zdecydowałam)) Gviazdko- mam nadzieję, ze samopoczucie juz lepsze) sciski) no, dobra, lecę... wiecie gdzie... k. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 15:43 No jak to nie było?????????? Wieczorem P. miał jechać na zakupy((( Trzymaj się Kochana)) Balbinko, głowa do góry, koleżanki opluj może tylko w przenośni... a M. się nie martw, wiesz czasami ich też boli głowa)) c.d nastąpi......... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 15:46 no, w alejach Jerozolimskich nie było( może u Was beda) albo może za wczesnie bylam??? bo bylam przed południem... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 15:46 Bebell - wiem wiem- wezmę co dadzą - byleby chcieli dawać )) dziś jak dorwę mężulka to wióry poleca )) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:14 Ja tam też biorę wszystko co dadzą, hihi! Mam jeszcze drugi mniejszy pęcherzyk w prawym jajniczku(chyba 12mmm), tak się zastanawiam teraz, czy jest jakaś szansa, żeby on też wyrósł, hmmm? Ale mi narobiłyście smaka tymi krewetkami! Najpyszniejsze jadłam na Teneryfie i na Kubie. Właśnie na Teneryfie koleżanka (wtedy ciężarna) pokazała mi jak jeść krewetki i sama się nimi opychała ile wlezie i nic jej nie było.... A sery to podobno tylko te z niebieską pleśnią zabronione, o zwykłym camambercie jedna ginka mi kiedyś mówiła, że można... To jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 15:48 Chyba wam nie powinnam tego mowic... ale ciezarowki nie powinny jesc krewetek... przynajmniej u nas sa takie zalecenia. A mrozeone tez sa dobre Tylko takie w skorupkach, na taka odoeirana drobnice to szkoda kasy wydawac. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:01 Generalnie to chodzi chyba o to, ze to sa produkty bardzo delikatne i latwo w nich o bakterie, ktore moga byc niebezpieczne w ciazy (chodzi o jakies specjalne bakterie, co nie wiem jak sie nazywaja). Ja sie dowiedzialam tego od kolezanki,jak byla w ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 15:48 Wrocilam z delegacji i mi sie spac chce )) Dla Amelci Ant - zeby mialo dziewcze slodkie zycie i duzo radosci )) Balbinko co za chandra cie dopadla ) Patrz Wiosna idzie wszystko rosnie bedzie zielono i pocianowo ) Ergus i Stokrocia - luzik pracowanko i rozpieszczanko ) Fantaisie - osmiorniczki grilowane sa rewelacyjne Jadlam takie na Krecie. Tutaj w Polsce to jeszcze nie jadlam. I juz nic wiecej nie pamietam co kto pisal. Zakupy zrobilam i kiszonymi ogoreczkami zalecialo, ze musialam sobie kupic ) Ide sobie odpoczac ) Milego dzionka i duze buzki dla wszystkich ))) Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 15:52 Althea dobrze mowi - owoce morza ciezaroweczkom sa zabronione. Kiedys cos czytalam - podobnie jak sery plesniowe. Z powodow grzybow i roznych takich mikrozyjatek. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 15:53 szkoda(( mi tych krewetek( kurka, to i w Portugalii sobie nie pojem(( Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 15:55 zaraz poszukam czemu nie wolno jesc tych owocow morza. Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Czego nie jesc 06.04.06, 16:04 dla ciezaroweczek 1. surowego lub niedogotowanego miesa (tatar, krwisty befsztyk)- zrodlo toksoplazmozy, 2. serow plesniowych i mieekich serow typu camembert czy feta - bakterie z rodzaju listeria 3.surowych owocow morza i ryb (sushi, ostrygi)- bywaja zakazone groznymi bakteriami lub pasozytami. 4. kawy, mocnej herbaty, coca-coli - zawieraja kofeine - nadmiernie pobudza organizm matki i dziecka i moze prowadzic do zaburzen rytmu serca Chyba, ze lekarz zaleci filizaneczke malej czarnej dla tych co maja niskie cisnienie 5. surowych jaj, niepasteryzowanego mleka - bywaja zakazone salmonella 6. duzych ilosci watroby - zawiera wit. A, a jej nadmiar moze byc szkodliwy dla dziecka 6. surowego zoltka - zatrucie salmonella nie zagrozi dziecku ale bardzo nieprzyjemne dla mamy Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 15:57 OO Bebelek wybiera się nam gdzieś daleko? Czy dobrze zrozumiałam ? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:05 toscie mnie dobily tymi krewetkami - Fantaisie mnie zapraszala przeciez i co??? kurna (((( Bebelek - wlasnie kiedy Portugalia??? nic sie nie chwalisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:06 Ale one chyba smazone maja byc u fantaisie, nie? To smazone chyba mozna, tylko nie surowe. A ja takie lubie, takie prosto ze skorupki Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:08 Smażone, smażone) na oliwie z oliwek z czosneczkiem podlane białym winkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:07 Marudko, myślę że mrożone można, Matalka już nam listę wypisała(( ale nie martw się, co do serów jestem na 100% pewna, a bakterie w zamrożeniu na pewno się uczciwie wymroziły.... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:17 ulzylo mi.... ale mam smaka na te krewetki z czosneczkiem, buuuuuuuuuu (( Matalka - dzieki za liste Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:18 A jak to jest z truskawkami? też kiedyś słyszałam, ze nie można... Ale jak będę w ciąży to w lecie nie dam rady nie jeść truskawek chyba, uwielbiam truskawki! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:20 Z truskawkami to chyba chodzi o czas karmienia, bo moga uczulić, tylko to mi przychodzi na myśl, mojej przyjciółki siostra jak nie dostanie pojemniczka truskawek to zabija) a jest właśnie w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:21 no ja mam nadzieje ze jednak truskawki moge!!!!!!!! wkoncu Antus mi obiecala lody truskawkowe (( Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:24 Truskawki sa silnie uczujalajce. Nie mozna jak sie karmi |(slyszalam nawet o wszystkich czerwonych owoacach), przynajmniej na poczatku a pozniej mozna wprowadzac powoli w malych ilosciach. W ciazy nie wolno tylko w jakichs drastycznych przypadkach, ostrych alergii i rodzinie, ostrej alergii u poprzedniego dziecka i takich tam. Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:29 Pewnie ) Truskawki uwielbiam) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:29 A ja właśnie smażę schaboszczaki, tak mnie wczoraj naszło! I nawet wczoraj kupiłam młode ziemniczki . Mniam mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:30 Marudka, jedz i niech wam na zdrowie idzie! U fantaisie mozesz, sprawdzone zrodlo)) Tylko nie kupuj od jakiegos chinca na ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:31 ja bardzo zadko jej u chinczykow na ulicy!!!! boje sie zebym jakiegos golebia nie skonsumowala DD ale jestem glodna!!!!!!(( Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:33 No to zjedz cos natychmiast! ja tez jestem glodna! Tylko co ja mam zjesc... moze utarte jablko, jak dla niemowlaczka... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:39 ale nie mam juz co. kurcze musze osbie robic wiecej kanapek do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:42 marudko, bierze ze soba jakies drobne rzeczy do przegryzienia. Owoce, orzeszki, drobne cisteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:44 dobry pomysl, Althea - dziekuje!! Spadam na spotkanie ze swiadkowa a potem do dziadka - moze mi da cos jesc do wieczorka Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:23 Stokrociu - truskawki mozna jesc, jeszcze nasze polskie takie pachnace!!! Choc wiem, ze u niektorych wywoluja alergie. A z owockow to moje kolezanki w ciazy mialy zakaz jesc surowego ananasa i awokado Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:25 A dlaczego awokado nie mozna?? Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:27 Lekarz jej nie kazal jesc, a czemu to nie wypytywalam. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:25 No to dobrze . Kiedyś chyba w jakimś programie telewizyjnym jakaś pani doktor się wypowiadała o tych truskawkach - że można się zatruś czy coś - tyle zapamiętałam... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:27 No włąsnie a czy nasze mamy bedac w ciazy czy karmiac nas przejmowały się co jedza ? Jadły truskawki kauste i było OK Ale niestety u mnie tez to nie przeszło i nie jadłam prawie nic co mogło wywoływac wdecia i alergie... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:28 Ale kiedys nie bylo tylu alergii. Wiec jesli sa takie wskazania, to lepeij sie pomeczyc troche niz pozniej dziecko mialby sie meczyc cale zycie z alergia. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:05 Niestety ja też słyszałam, że ciężarówki nie mogą jeść owoców morza(( ale podobno chodzi o świeżość...więc, może jednak jest nadzieja Mniam, ośmiorniczki z grilla ostatnio jadłam na Kosie, i do tego ser feta z papryczką, pomidorkiem, czerwoną cebulką i ziołami też z grilla, chcę jeść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nic to wysyłam dzisiaj Pawła, niech szuka, może będą zamrożone królewskie.... A serki tylko z pasteryzowanego mleka, czyli u nas w Polsce wszystkie, to we Francji są niepasteryzowanego! A najlepiej czytać na metce, jedynie oscypki niet( Erga, Ty mi nie pisz o wiórach, bo ja też chcę, słuchajcie, nie pamiętam kiedy miałam taką chcicę ale chyba tydzień to za mało.... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:08 O Matko jak przeczytałam ta liste to teraz widze jaka ze mnie nieodpowiedzialna mama była .... Jadłam nie przymiezając prawie wszystko w ciazy a serek plesniowy uwelbiam owszem owoce morza niekoniecznie tylko połykałam bo jak juz pisałam boje się tego ugryzc))) Ale teraz przynajmniej jestem bardziej świadoma Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:11 Ant, wyluzuj dobre rzeczy nie mogą szkodzić!!! A akcja z serkami to mnie dobija bo naprawdę chodzi tu tylko o pasteryzację więc pożeramy dalej, mój ukochany to tolko ananas-mniam, mniam i taki co smierdzi i ma zielone w środku(ale celowo nie ze starości Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:15 Moja kolezanka co jest lekarzem w czasie ciazy pila litrami cole, bo jej sie tak strasznie chcialo. I maly byl zdrowiutenki )) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:16 No więc właśnie) a cola może wciągnąć, oj może......... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:21 Dziewczyny wiadomo, ze nie jest tak, ze ktos zje ser albo krewetki i zaraz mu sie cos stanie Ale jak raz zje jakies trefne to moze mu sie stac i o to w tym wszystkim chodzi. A kazdy robi jak uwaza. Jesli ma sie pewnosc, ze sa swieze albo, ze np. nie zostaly rozmrozone i zamrozoneponownie, to mozna i tonami jesc i nic sie nie stanie. Grunt to nie panikowac i myslec Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:08 A najlepiej o te owoce morza zapytac lekarza Surowe to szkodzi a takie wygrilowane i chrupiace ;? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:12 Matalko, mój docencik mi nie bronił, tylko prosił żeby były ze sprawdzonego źródła, a najlepiej to na wakacjach w ciepłych miejscach, bo tam jest świeże, o mrożone się nie pytałam... ale surowych krewetek nie jadam Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:12 Słuchajcie kupiłam sobie te kropelki B-01 na odchudzanie i własnie staram się zmeczyc sok jabłkowy z niki tylko 5 kropli ale nie moge to jest niesamowicie mietowe, ale czego się nie robi..... Chciałam bym baardzo troche zjechac to wakacji, a te kropelki maja ponoc poskutkowac ze nie chce się jesc, oby. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 16:14 Antuś, to ja się do czegoś przyznam, dobrze???!!! Kupiłam sobie dzisiaj herbatkę odchudzającą herbapolu, w tej 3 stepowej wersji... wypiłam już jedną i żyję... Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Na lekka drzemke .... 06.04.06, 16:33 zmierzam. Luby z pracy wroci to mnie obudzi ) Jeszcze dzis zajrze do Was ) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Hej, ho, hej, ho do pracy by się szło... 06.04.06, 16:40 Kochane muszę Was zostawić w tym miłym teamcie jedzeniowym, gdyż mam jeszcze w teatrze przed przedstawieniem lekcję z Julą, buzi i do wieczorka!!! Althea, smacznego przy tym tfu startym jabłuszku....... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Hej, ho, hej, ho do pracy by się szło... 06.04.06, 16:43 Milego popoludnia, fantaisie! Dziekuje Jabluszko dobre, z cynamonem Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 18:59 Normalnie, nie wytrzymam do tej północy!!! Tyle godzin jeszcze!!! Trzeba być twardym . A gdzie Wy wszystkie? Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 19:19 Zdążyłam pojechać do Warszawy, wrócić, a jeszce wieczorem wizyta i dotkorka. A ja tak bardzo chcę spać...A jutro znów wyjazd...I znów się denerwuję, że niewiele na USG zobaczę... Może w weekend zdążę spokojnie poczytać. Tylko złożę życzenia urodzinowe malutkiej córci ANT - wszytskiego najlepszego Żabko!!! Ale podrzemać chyba już nie zdążę... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pies Mołotowa;)gania pociany 06.04.06, 19:40 Chyba wszystkie sie usilnie staraja... pustki takie. A ciezarowki gdzie? Ja wypisalam prawie wszsytkie kartki swiateczne, zjadlam obiad i znowu jestem przed kompem. Jak zwykle ogladam Wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Dobry wieczór 06.04.06, 19:46 Zostawiłam Was na całe popołudnie, a tu takie ciekawe dyskusje na tematy żywieniowe! Serów ani owoców morza nie lubię, więc nie muszę się zastanawiać: wolno mi czy nie? ;o) Za to przyznaję się, że w styczniu skusiłam się na odrobinkę tatara, a i truskaweczki podjadałam kilka dni temu! Jeśli chodzi o wszelkie owoce, wychodzę z założenia, że teraz muszę się nimi nacieszyć ile sią da, bo przy karmieniu to wiadomo - lista zakazanych potraw jest dłuuuga! Ant już chyba w teatrze z Fantaisie, ale im dobrze!!! Zuza, trzymam kciuki za pomyślne wieści u gina, nie może być inaczej!!! Stokrotko, bądź dzielna, hihi! ;o))) I nie wiem co jeszcze chciałam napisać... Idę szukać łóżeczka na allegro! Miłego wieczoru, a później nocki, zwłaszcza Ergusi i Stokrotce i Balbince!!! m. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Dobry wieczór 06.04.06, 19:56 Zuza, czekamy na relację jak wrócisz od ginka. Myślę, że musi byc dobrze ! Gviazdko, życze udaych łowów na łóżeczko . Althea, jak Twoje dziąsełko? Już troszkę lepiej po antybiotyku? A ja jako znoszę - mam nadzieję, że dosłownie, hihi )) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Dobry wieczór 06.04.06, 20:00 Troche zeszlo przy oku, ale za to wychodzi siniak. Lekarz powiedzial, ze bedzie limo. Nie ma co, pieknie bede wygladala na swieta. Policzek dalej jak bania. Nie moge sie smiac, bo boli... Althea Nasza rocznica ślubu juz za... Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Dobry wieczór 06.04.06, 20:29 Althea bidulko moze puder zakamufluje tego siniaka. Zuza- czekamy na relacje po ginku. Bebellek - a kiedy wyjazd do Portugalii Tez mi sie marzy tam kiedys byc Ale wczesniej bedzie Hiszpania, i chyba hiszpanskiego zaczne sie uczyc po napisaniu pracy podyplomowej - a juz w polowie lipca obrona ... Gviazdko - na allegro naprawde ciekawe rzeczy mozna znalezc ) A gdzie Balbinka? Mam nadzieje ze nie ma dolka ;? Balbinka,Stokrocia i Erga znoscie znoscie )) A gdzie Abie - i wrazenia z Sycylii ??? Gdzie inne urocze osobki?????? No tak Ant i Fantaisie w teatrze usprawiedliwione Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Dobry wieczór 06.04.06, 22:06 Matalko- Portugalia pewnie w lipcu) chociaż przy trybie pracy W nic nigdy nie wiadomo napewno) na razie więc plan jest mglisty... portugalską północ bedziemy głównie eksplorowac plus Lizbona plus delfiny w setubal (poprzednim razem się nie udało do delfinów dotrzec). no i koniecznie chcę Tosicę do oceanarium zabrac! ono obłędne jest) Zuza- kciuki za pozytywne wiadomości mam zacisnięte) niech jajko sobie pięknie rosnie) erga, stokrotko- miłego buszowania nocnego) Balbinko- tak sobie myślę o tym Twoim M... może on się poczuł instrumentalnie traktowany?? i dlatego odwraca się do ściany... myślę, że zdecydowanie powinnas przestac liczyc dni (wiem, że to bardzo trudne)... ściskam Cie mooocno!! k. ps, Matalka- ja dzis tez ogórki kiszone pochłanialam) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Dobry wieczór 06.04.06, 22:30 ...bry wieczór...na dobry nie mam siły. Dziś przyszli prawdziwi nowi pacjenci!ale się cieszę Czuję się zagubiona-brzuch pobolewa małpowo, czuję jakies rozpieranie,a @niet. Pewnie duphaston zrobił swoje-zanim zaczęłam wieki temu brać pigułki antykoncepcyjne, miałam własnie 30-31 dniowe cykle.Po hormonach mi się skróciły do 28, 27, czasem 26 dni. Idę spać, bo padam, jutro doczytam...papa Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 pociany poleciały gdzie indziej:((( 06.04.06, 22:37 No i wróciłam, i jest do d... Pan Lekarz miał minę bardzo zaskoczoną jak zobaczył USG, jestem widac kolejną zagadką w jego praktyce, pęcherzyka nie ma, niedojrzały zniknął, prawdopodobnie przeskztałcił się już w ciałko żółte, owulacji ostatecznie nie było... K...,on sie musi na tym znać, jest zastępcą ordynatora naszej kliniki rozrodczości czy coś tam... Zmiana leków..., zabawa zaczyna się od nowa.... Przynajmniej na @ nie muszę nerowowo czekać.... Czułam, że nie ma po co tam dzisiaj jechać... Przecież to wszystko miało być tak proste(( Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: pociany poleciały gdzie indziej:((( 07.04.06, 09:47 Zuza - kurcze co mogło się stać z pęcherzykiem?? co ci dochtorek przepisał? Odpowiedz Link Zgłoś