rena78 19.04.06, 13:54 witam mam 28 latek i zaczynam staranka o pierwszą fasolkę czy jest ktoś z tego rocznika?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agineczka Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 19.04.06, 14:04 hej, tez jestem z 78.Nasze starania trwaja juz 3 cykl.Jesli ten cykl bedzie owocny to jest szansa, ze dostane dzidzie w prezencie na 29 urodziny zycze powodzenia aga Odpowiedz Link Zgłoś
pikus26 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 19.04.06, 14:32 Witam! Ja rowniez rocznik 78 staranka zaczelismy w zeszlym roku,ale takie przerywane bo moj M pracuje za granica i nie zawsze jest w tych dniach.Takze nie wiem kiedy sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 19.04.06, 15:05 trzymam kciuki za dzidzię ja w maju też będę próbować ......może bocian i nam coś podrzuci ??było by bosko czego wam też życzę z całego serducha.... Odpowiedz Link Zgłoś
aro281 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 22.05.06, 12:07 witaj, zycze powodzenia!!! ale jedna rada: nie trzymajcie sie tak scisle konkretnych dni wedlug kalendarza ,potraktujcie to na luzie, tak bylo w naszym przypadku (udalo nam sie juz w drugim cyklu)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwa8 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 19.04.06, 15:15 hello.ja tez caly czas staram sie(staramy).okresu nie mam juz 8 dni a testy wychodza negatywne.jutro ide do lekarza.mam 28 latek.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
panda78 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 19.04.06, 15:24 cześć, ja też jestem z 78r. Staramy się z mężem od czerwca ub.r., jak na razie nic z tego . A dziś własnie 1 dc, niestety. Za kilka dni robię badania hormonów i szukam nowego lekarza. Nowy cykl, nowa nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
erbarmanka Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 19.04.06, 16:12 Witaj, mam do Ciebie pytanie -iwa8- ja mam niestety już 32 latka, ale też staram sie pierwszy raz. Mam kilka objawów, tylka sama już nie wiem, czy czasem nie urojonych. Robię testy co kila dni, nawet badanie krwi robiłam 6 dni temu i nic . Natomiast miesiaczka spóźnia mi się juz drugi dzień. Napisz, czego dowiedziałaś sie po wizycie u gina. I czy na pewno jesteś w ciąży? moze mnie też zwodzi to maleństwo w sodku? Tylko skad ono wie, ze uwielbiam się zdroczyć z moimi pzryjaciółmi,??? hihi Odpowiedz Link Zgłoś
iwa8 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 20.04.06, 09:22 do gina nie poszlam,podobno to za wczesnie,najpierw zrobie test krwi beta,podobno to daje pewnosc.odezwe sie. Odpowiedz Link Zgłoś
erbarmanka Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 20.04.06, 17:44 dzięki, będę czekać!!!! I tzrymam za Ciebie kciuki U mnie dziś rano test znowu pokazał negatywny wynik pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwa8 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 21.04.06, 09:13 dzis robilam test z krwi wynik po poludniu.dwa testy ciazowe negatywne okresu brak.chcialam isc rano do gina ale byla kolejka w przychodni.jak beta wyjdzie pozytywnie to pojde prywatnie.odezwe sie.pa Odpowiedz Link Zgłoś
erbarmanka Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 21.04.06, 14:12 Oj czekam z niecierpliwością, bo masz moje objawy, a właściwie to ich brak!? hihih czekam i trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
efcik1 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 19.04.06, 15:59 Witam melduje się w wieku 28 latBędziemy działaćod czerwcaŻycze wsztstkim ,,złotego strzału"za pierwszym razemPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agineczka Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 19.04.06, 16:03 widze, ze troche nas jest ja jestem wlasnie w 7 dniu cyklu i starania ruszyly pelna para.Czuje, ze to bedzie "ten" cykl trzymam kciuki za Nas wszystkie! aga Odpowiedz Link Zgłoś
aintha Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 19.04.06, 16:23 Ten sam rocznik trafiony w tym roku w lutym ))) teraz czekamy na naszą Małą Fasolkę ---------------------------------- Tak daleko, a tak blisko zarazem bd.lilypie.com/wuXTp1.png aintha.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pikus26 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 19.04.06, 17:18 No a kiedy dziewczyny testujecie,bo ja po 26,no chyba ze @ przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
arabelka78 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 19.04.06, 21:07 I ja też z 1978 jestem, z 1 października dokładnie)) I też zabieramy się za starania o pierwszą fasoleczkę Razem z Wami na forum tak raźniej. Fajnie, że jesteście Odpowiedz Link Zgłoś
betimek Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 20.04.06, 08:34 Hej. Ja też rocznik 78 i niebawem zaczynamy starania Mam nadzieję, że wkrótce wszystkie razem spotkamy się jako przyszłe mamy Odpowiedz Link Zgłoś
agatta-a1 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 20.04.06, 09:01 ja ma co prawda 27 lat i rocznik 79 ale tez bardzo chętnie się przyłączę jeśli pozwolicie. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenia_w Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 20.04.06, 11:17 Też jestem z 78 rocznika (styczeń) i za dwa m-ce będę mamą Marysi. Wszystko poszło bardzo szybko, więc znak że to bardzo dobry rocznik. Dziewczyny do roboty (i chłopaki oczywiście też) Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 20.04.06, 16:52 marzenia gratuluje fasolki a ile się staraliście jeśli można zapytać??bo my w maju drugi cykl....pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 20.04.06, 17:25 co tak mało z 78ego rocznika nikt się nie dłącza czyzby jeszcze za wcześnie na dzidzię????????????no no do robotki dziewczyny...buziaki dla wszystkich 28latek tych zafasolkowanych i tych czekających na cud poczęcia pa Odpowiedz Link Zgłoś
marta_karolina78 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 20.04.06, 18:33 Hej Cześć! Mam już jedno dziecko, niestety w niebie... Obecnie staram się o kolejne. Będzie to baaaaardzo trudna droga.. Odpowiedz Link Zgłoś
katy222 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 20.04.06, 19:16 Hej, chciałam sie przywitać, tez rocznik 78 pierwszy cykl starań, testuje po 26.04 i zobaczymy, fajnie że jest taki wątek, przyłączam sie do waz, życzę wszystkim oczekującym szybkiego zafasolkowania a zaciążonym radosnych i spokojnych 9 miesięcy! Witajcie Odpowiedz Link Zgłoś
ilon29 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 22.04.06, 21:38 Wiatm. Pozdrawiam i pozwole się dołączyć do Was choc ja jestem rocznik 77.W maju to bedzie moj 4 cykl starań choć tak prawde od grudnia miały byc starańka lecz niestety trzeba było wyleczyc infekcje.Czas tak leci a my z mężem tylko zagladamy na "ciężarówki" i myślimy kiedy ja tak bede wyglądać.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 23.04.06, 08:59 ilon 29 może coś więcej napiszesz o tej infekcji....czy to było zapalenie pochwy?? będę wdzięczna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ilon29 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 23.04.06, 12:50 Tak, w listopadzie miałam infekcje pochwy i leczyłam ją 2 miesiące (lekarz wpierw przepisał mi globulki na 2 tygodnie ktore mi wogóle nie pomogły)poszłam do swojego prowadzoncego gina i jak on podjął sie leczenia przeszło ale przez to 2 cykle przeleciały.Jest bardzo ważne zeby infekcje wpierw przeleczyc a potem sie starać.A lekarz powiedział ze w czasie leczenia nie ma mowy o próbie zaciążenia.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 23.04.06, 16:16 ja sama już nie wiem co mqam myśleć byłam u ginki na badaniu a ona stwierdziła że powinnam zrobic wymaz z pochwy bo podejrzewa zapalenie.Zrobiłam, dała mi polseptol(globulki) i kazała za tydz. zadzwonić po wynik.Oczywiście zero przytulanka...zadzwoniłam i wynik okazał się mylny tzn. wszystko w porządku same bacillusy (naturalna flora bakteryjna, obronna organizmu) powiedziała że nie ma przeciwskazań co do starania się o dzidzię P.S jeśli możesz napisz jakie miałaś dolegliwości przy zapaleniu.....dzięki ja poza upławami jasnożóltymi nie mam nic zupełnie żaden ból, swędzenie,,... dzięki za odpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś
ilon29 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 23.04.06, 22:55 Miałam obfite wodniste upławy a zaraz po okresie lekko serkowate i lekkie swedzenie takie miałam objawy nic przyjemnego.Wiesz ja po pierwszym miesiącu leczenia też miałam cytologie wporządku ale zaraz po okresie to wróciło jak bumerang i wydawało mi się że było jeszcze gorzej.Ale póżniej po zastosowaniu innych globulek (leczenie 2 tygodniowe dla mnie i męża)zaraz wszystko wróciło do normy i jest wszystko OK. Odpowiedz Link Zgłoś
fiszak Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 24.04.06, 09:56 Cześć! Ja też jestem z 78 roku dokładnie z lipca. Dzisiaj mam 12 dc więc niedługo zaczynamy (mam długie cykle 33-36 dni). Mam nadzieję, że uda się za pierwszym razem. Już nie mogę się doczekać na naszą pierwszą fasolkę, chociaż z drugiej strony trochę się denerwuję jak to będzie i jak zareaguje rodzinka i w ogóle. Pozdrawiam wszystkie starające się i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mureczek1 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 24.04.06, 10:21 Hej, ja mam też 28 latek, jestem z lipca 78. Starania trwały od grudnia 2005...no i w sobotę 22.04 zrobiłam test..wyszedł pozytywnie Dziś umawiam się do lekarza. Trzymam kciuiki za wszystkich starających się Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 24.04.06, 16:27 dajesz nadzieje na nasz rocznik SUUPeR!!!!a WAM żYCZę cudownych 9miesięcy!powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 25.04.06, 08:18 no i jak 78 są jakieś nowe fasoleczki dajcie znać!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pikus26 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 25.04.06, 09:03 No ja czekam jeszcze jutro,jak @ nie przyjdzie testuje 27-go Odpowiedz Link Zgłoś
iwa8 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 25.04.06, 09:42 test z krwi wyszedl negatywnie,a okresu nie ma.jutro ide do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 25.04.06, 10:31 Witam, rocznik 78, staramy sie od roku. Odpowiedz Link Zgłoś
katy222 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 25.04.06, 16:44 Hej dziewczyny, byłam na badaniu beta, ale zanim odebrałam wyniki przyszła @. Wiem może się pospieszyłam z tym badaniem, ale miałam dziwne plamienia i typowe objawy ciążowe i wolałam sprawdzić. Pierwszy cykl starań, pierwszy cykl z luteiną po dłuższej przerwie i moje ciało zwariowało.... tak to tłumaczę, ale po @ wybieram się do lekarza. Musze sprawdzić czy wszystko ze mną ok. Pozdrawiam Was i życzę nam wszystkim zaciążenia w najbliższym cyklu! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
lola25 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 25.04.06, 18:07 to i ja jestem z wami. Niestety mam za soba juz poronienie i teraz 2 miesiac prob po przymusowej przerwie. Pierwsza ciaza to klasyczna wpadka - złoty strzał. Jestem dobrej mysli. Mysle ze ten rok nalezy do nas !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chmurek78 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 25.04.06, 19:06 I ja się dołącze.Też mam za sobą dwa poronienia w ubiegłym roku,a teraz od dwoch dni brak okresu,i nieplanowalismy teraz miec dzieci.Boje się. Odpowiedz Link Zgłoś
lola25 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 25.04.06, 21:15 Nie martw sie wszystko bedzie ok skoro samo do ciebie przyszlo to musi byc dobrze. Nie wiem jaki byl powod poronien ale musisz wierzyc ze ciebie juz nic zlego nie moze spotkac. Ja staram sie w ten sposob myslec Daj znac jak bedzie efekt Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 26.04.06, 09:16 zrobiłam test dziś rano DWIE KRECHY przesyłam pozytywne fluidki i życzę owocnych przytulanek!!!!!!!!!!!POZDRAWIM WSZYSTKIE 28latki Odpowiedz Link Zgłoś
pikus26 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 26.04.06, 09:36 Ale ci fajnie...ja dopiero jutro testuje,termin @ na dzisiaj,nawet mnie brzuch nie boli.,zobaczymy. Gratulacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 26.04.06, 09:39 pikus26 tak jak u mnie jutro termin@ ale też brzusio nie bolał(co mnie zdziwił) i dziś zatestowałam nie z porannego moczu i pozytywny .....POWODZENIA I myślę że jutro ty też napiszesz pozytywny życzę ci tego z całego serducha Odpowiedz Link Zgłoś
pikus26 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 26.04.06, 11:21 Dzieki rena78,mam ndzieje ze bedzie tak jak u ciebie.Jutro dam znac Odpowiedz Link Zgłoś
erbarmanka Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 26.04.06, 14:40 Rena, gratuluję, gratuluję, gratuluję! Wyobrazam sobie, jak szalejesz ze szczęścia: ja miałam takie pzreczucie,że mi się udało, że pzred wynikami testu z krwi kupiłam malutkie skarpetki i body w rozmiarze 56, zeby zakomunikować mężusiowi. No, niestety, nie tym razem Trzymaj za mnie kciuki w tym cyklu, pozdrawiam,papa Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 26.04.06, 15:02 będę trzymać kciuki za ciebie oby 2gi cykl był taki szczęsliwy jak dla mnie!!!!!a skarpetki napewno wykorzystasz ja mojemu powiedziałam dzwoniąc do pracy....są dwie kreski planowałam pięknie romantycznie oświadczyć a jak przyszło co do czego zadzwoniłam bo nie mogłam czekać Odpowiedz Link Zgłoś
pikus26 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 26.04.06, 23:26 U mnie zero objawow @ i zero objawow ciazy,nie kupilam testu to pewnie jutro nie zatestuje no chyba ze przyjdzie @ wcale nie zatestuje (( Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 27.04.06, 09:03 ja musze poczekac jeszcze min 6 dni,ale juz nie wytrzymuje. Ciesze sie ze beda święta to nie będę mogła iść na bete. Już byłam 2 razy i zawsze się rozczarowałam. Chcę teraz poczekać, może wyjazd mnie odstresuje. Trzymam za was kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
asiar78 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 27.04.06, 10:04 Witam! Cieszę się, że troche nas tu jest. Ja staram się już od 3 lat, ale mam nadzieję na wasze fluidki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pikus26 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 27.04.06, 14:23 Ja juz stracilam nadzieje,chyba @ sie rozkreca bo mam male plamienia takie bardzo jasne,ale dziwi mnie to ze brzusio wcale,ale to wcale nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 28.04.06, 13:16 no diewczynki z78 co nowego słychać u WAS??ja wpadłam życzyć wszystkim milutkiego długiego weekendu!!!!!!!!Owocnego przytulanka dla staraczek i przyjemnych chwil dla zafasolkowanych gorące buziaki dla wszystkich))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lamia1978 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 28.04.06, 15:59 cześć dziewczynki, ja podobnie jak wy staram się o dzidzie, pierwszą zresztą) zaczeliśmy w kwietniu i teraz czekamy na testowanie koło 10 maja. Odpowiedz Link Zgłoś
pikus26 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 29.04.06, 16:29 Ja niestety przechodze na maj,wczoraj przyszla @.Juz chyba nie bede sie nastawiac ale latwo nie jest moze kiedys sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
lamia1978 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 02.05.06, 10:57 ja raczej też, dziś niewytrzymałam i testowałam - jedna paskudna krecha Odpowiedz Link Zgłoś
pikus26 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 03.05.06, 10:36 Przeciez dzisiaj dopiero 3maj.Moze za wczesnie zatestowalas,przeciez pisalas ze kolo 10 to kiedy powinna przyjssc @? Odpowiedz Link Zgłoś
lamia1978 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 03.05.06, 11:11 no też mam taką nadzieję ale już przynajmniej nie fiksuje że jestem w ciąży bo już widziałam u siebie wszystkie objawy)ale czekam narazie na @... Odpowiedz Link Zgłoś
e.czapla Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 04.05.06, 10:19 Hej!Ja też jestem rocznik 78 wrzesień. Za 3 miesiące będę mieć synusia. Lamia1978 nigdy nic nie wiadomo, gdy robiłam za pierwszym razem test to nic nie było więc czekałam na @, która się nie pojawiała. Za kilka dni zrobiłam drugi raz test i wtedy były już 2 kreseczki. Życzę Wszystkim starającym się małej fasolki a oczekującym szczęsliwego rozwiązania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tappo Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 04.05.06, 09:53 Witam! Starania rozpoczęte, mam nadzieję, że wkrótce będę mogła się pochwalić dwoma kreseczkami na teście. Mam tylko jeden problem, nie mogę się wyluzować i cały czas myślę o tym czy się udało czy nie, jestem niesmowicie podekscytowana. Pozdrawiam wszystkie starające się Odpowiedz Link Zgłoś
pikus26 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 04.05.06, 12:48 Ja zaczynam nastepny cykl staran,dzis 7dc,moze sie tym razem uda a jak nie to chyba czas na jakies badania. Odpowiedz Link Zgłoś
lamia1978 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 06.05.06, 10:50 ja ciągle czekam na @, piersi mam obrzmiałe i bolące, i dziś plamienie ale to może oznaczać zarówno ciążę jak i @...więc na razie czekam a jak to poniedziałku nie dostanę to powtórzę test Odpowiedz Link Zgłoś
pikus26 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 06.05.06, 14:23 lamia zycze dwoch kresek i wiecej cierpliwosci ja we wtorek ide go mojej ginki,moze cos poradzi,da skierowania na jakies badania.Daj znac jak zatestujesz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
levti Re: rocznik78 06.05.06, 19:12 Ja tez jestem z rocznika 78.Nam udalo sie za pierwszym razem i za miesiac lub wczesniej przytule malutka.Zycze wszystkim starajacym sie powodzenia i cierpliwosci! Odpowiedz Link Zgłoś
jarzabka Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 07.05.06, 08:00 Witam Wlasnie w czerwcu wejde w magiczna liczbe 28) i w tym samym miesiacu przyjdzie na swiat nasz synek, Kacperek)) Pozdrawiam goraco Odpowiedz Link Zgłoś
necia27 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 07.05.06, 13:18 Witam ja tez z 78r.Wlasnie odstawilam tabletki,papierosy i zaczelam brac kwas foliowy.Jeszcze przede mna wszelkie badania i zaczynamy starania.Wszystkim powodzonka zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
rytr Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 08.05.06, 21:33 Czesc ja tez '78 i juz drugie dziecko w drodze)) Pozdrawiam wszystkie debiutujace mamy Odpowiedz Link Zgłoś
lamia1978 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 19.05.06, 18:43 Myślicie,że 28 lat to optymalny wiek na dzidzię?mam nadzieję że się uda w tym roku albo chociaż przed 30-tką Odpowiedz Link Zgłoś
mamakasienki1 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 19.05.06, 19:47 Hej Ja też jestem z 1978 r. z lipca, mam już prześliczną córeczkę ur. 19 stycznia 2005 r. Wtedy udało nam się za pierwszym razem, a teraz zaczynamy się starać, ale jakoś trudno mi zrezygnować z karmienia piersią. W każdym razie trzymam kciuki za wasze maleńkie fasoleczki a my zaczynamy od czerwca. Bardzo chcę żeby pomiędzy moimi dziećmi była mała różnica wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
necia27 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 19.05.06, 22:19 Witam,jak wasze starania?U nas juz rozpoczete,teraz tylko czekam na testowanie na poczatku czerwca.Jak nie sfiksuje do tego czasu,wydaje mi sie ze mam juz wszystkie objawy ciazy.Ale jestem dobrej mysli i za nas wszystkie trzymam kciuki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiajedrusia Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 19.05.06, 22:29 My staramy sie o druga fasolke. Synka pierwszego urodzilam w grudniu 2004r, a mam potrzebe bycia double mama. Dzis pierwszy dzien cyklu,tak wiec bedziemy sie starac juz nie dlugo. Trzymam za wszystkie przyszle Mamy kciuki... Odpowiedz Link Zgłoś
aro281 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 22.05.06, 12:02 hej ja tez mam 28 lat i jestem juz troche dalej bo w 5 miesiacu ciazy, wiem ze fasolka bedzie jedna, ale plec powinnam poznac w najblizszym czasie(za 2 tygodnie mam kolejne USG)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m_aja Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 22.05.06, 15:57 my już tez wystartowaliśmy i kończymy obecnie 4 miesiąc. fajnie wiedzieć, że tyle osób w tym wieku stara sie o dziecko...może nie będę jedyna na sali porodowej. Pozdrawiam i życze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
magi91 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 22.05.06, 20:08 ja też z 78r. w zeszłym tygodniu dowiedziałam się niespodziwanie o tym, że jestem w ciąży. To będzie moja druga dzidzia (trzecia ciąża, w zeszłym roku w maju poroniłam) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 23.05.06, 17:37 sporo nas tu jest))))))))) u mnie 7,5 tc.już bym chciała dzidzie mieć przy sobiea tu dopiero styczeń pozdrawiam 28 latki Odpowiedz Link Zgłoś
agata781 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 23.05.06, 22:55 Witam,następna z 78 i majowa(za kilka dni urodziny)Mój@spóźna się 8 dni,zobaczymy co z tego wyniknie bo to norma u mnie a staramy się juz 4 rok.Mój facet choruje na łuszczycę i przez jakiś czas brał leki sterydowe i za "chińskiego diabła"nie chce zrobić badań bo się boi.Ja tyle razy już myślałam że się nam wreszcie udało,że w tej chwili mam jakieś dziwne podejście do tego czy jesem w ciąży czy nie.Co ma być to będzie.Moje cykle osiągają monstrualne długości do 60 dni a czasem jest skok 26 dniowy.Zwariować można,a lekarz powiedział że takie coś się zdaża dopóki kobieta nie urodzi pierwszego dziecka!!Dowcipny jak diabli,chyba zmienię lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 01.06.06, 17:52 i co jakieś nowinki z 78 są fasolki w brzuszkach?????pozdrawiam wszystkie rówieśniczki Odpowiedz Link Zgłoś
kami_sia Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 01.06.06, 19:29 Witam.Ja oczywiście również rocznik 78 mam juz 5 letniego synka i jutro się okaże czy drugie w brzuszku (czekam na wynik z beta hcg).. Pozdrawiam ) Odpowiedz Link Zgłoś
kralikowa Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 03.06.06, 15:34 Ja też 78 ale już 20tc. Trzymam kciuki za wszystkie rówieśnice!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 03.06.06, 18:31 JA! JA! JA! TEŻ SIĘ STARAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lola25 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 03.06.06, 19:11 wyzej znalazlam swoj post o drugim miesiacy staran a dzis .... to juz początek 9 tygodnia. Pozdrawiam wszystkie rówiesniczki. Trzymam za was i za siebie caly czas kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
ambrozja Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 04.06.06, 10:00 Witam, ja też jestem sierpniowy 78 rocznik W dzien dziecka okazało sie ze jestem w ciązy i czekam teraz na powtórke bety w ponidziałek czy dobrze przyrasta a w czwartek do lekarza staraliśmy się przez 8 miesięcy wiec bardzo się cieszę ze się w końcu udało, to nasza piewsza ciąża i mam nadzieję zę wszytsko bedzie ok pozdrawiam wszytskie dziewczyny z tego rocznika Odpowiedz Link Zgłoś
marcjanna78 Re: rocznik78 starające się o fasolkę!!! 04.06.06, 13:13 urodziłam sie w sierpniu 78 i mam termin na koniec sierpnia) jak dzidzia się dobrze postara to być może powiększy się rodzina o kolejne lwiątko ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś