malami1980 22.04.06, 12:30 ------------------------------------------------------------------------------ -- czy na poczatku ciazy mialyscie duzo bialego gestego sluzu???bo ja juz sie strasznie martwie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zmonika1982 Re: blagam odpiszcie!! 22.04.06, 22:20 Ja tez tak mialam nawet do konca ciazy. Czasem byl czasem znikał.Tak to juz jest z ta ciaza. Czyste szalenstwo.Jeszcze wiele cie zdziwi, aleto normalne. Ja pamietam ze na poczatku tak sie balam ze cos jest nie tak bo ten sluz plynie ze jak tylko bylam w toalecie to sprawdzalam czy czasem nie krwawie ale nigdy tak nie bylo. Boisz sie o maluszka to normalne.Urodzisz zdrowego bobasa i ze smiechem bedziesz wspominac swoje leki z ciazy !!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malynils Re: blagam odpiszcie!! 23.04.06, 11:15 Nie martw się, to jak najbardziej normalne. O ile śluz, badz upławy nie są podbarwione krwią, wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona brązowy śluz? 24.04.06, 16:36 dziś pokazał mi się jakiś ciemny, jakby brązowy śluz - 25 dzień cyklu, czekam na dzidzie ale chyba szybciej doczekam się na miesiączkę A może to typowe dla ciąży? Poradźcie dziewczyny, proszę!!! Gosia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: brązowy śluz? 24.04.06, 16:44 zycze szczescia ale brazowe uplawy nie wroza dobrzeja na samym poczatku ciazy mialam geste biale,teraz 11 tc i troche ich mniej.mimo wszystko zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona no i lipa ;((((((((( 24.04.06, 17:13 to chyba @ jest coraz więcej tego śluzu, załamka (( Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: no i lipa ;((((((((( 24.04.06, 17:14 nie zalamuj sie,w nastepnym cyklu zycze dwoch kreseczek na tescie Odpowiedz Link Zgłoś