Dodaj do ulubionych

Test owu negatywny

06.06.06, 19:55
w 13 dniu cyklu przy cyklach 27 dniowych,kiedy zrobc nastepny?A ja myslalam
ze w tych dniach mam owu.Dziewczynki pomozcie
Obserwuj wątek
    • emma_sz Re: Test owu negatywny 06.06.06, 22:13
      Trudno powiedzieć, pierwszy raz powinnaś była robić codziennie powiedzmy od 10
      dc. Możliwe, że przegapiłaś moment, w którym był pik LH ale równie dobrze może
      jeszcze wyjść pozytywny jutro. Ja mam cykle 28-29 dniowe i w 12 albo 13 dniu
      zawsze miałam pozytyw.
      • pikus26 Re: Test owu negatywny 06.06.06, 23:03
        Zapomnialam dodac ze ta druga kreseczka jest bardzo slabo widoczna.Planowalam
        zrobic nastepny test za dwa dni,jak nie wyjdzie robie dopiero od nastepnego
        cyklu tylko wczesniej
        • kasia.w4 Re: Test owu negatywny 06.06.06, 23:13
          może to Ci coś pomoże:
          "Brak linii skoku (przy widocznej linii odniesienia) lub obecność linii skoku
          jaśniejszej, mniej wysyconej od linii odniesienia oznacza, że nadal należy
          wykonywać codzienne testy.

Jeżeli linia skoku jest podobna lub ciemniejsza od linii odniesienia oznacza to
          wzrost LH. Jajeczkowanie powinno nastąpić w ciągu najbliższych 24 do 36
          godzin." to ze strony testyowulacyjne.pl/odczytywaniewyniku.html

czyli w Twoim przypadku warto powtórzyć test jutro, i potem ew. pojutrze, gdy
          znów byłaby jaśniejsza druga kreska. Może Twoja druga faza cyklu jest krótsza
          niż 14 dni i owu masz 15 lub 16 dniu?

powodzenia
          • pikus26 Re: Test owu negatywny 06.06.06, 23:25
            To w takim razie robie jutro test zobaczymy co bedzie.A jezeli druga faza jest
            krotrza niz 14?? to chyba nie dobrze???
            • kasia.w4 Re: Test owu negatywny 06.06.06, 23:40
              problem może być dopiero wtedy jak trwa krócej niż 10 dni, bo zapłodnione jajo
              może nie zdążyć się zagnieździć.
              • pikus26 Re: Test owu negatywny 06.06.06, 23:51
                No wlasnie to sie okaze jutro to bedzie 14 dc.Jak nie bedzie 2 kresek to nie
                dobrze,wlasnie tego sie obawiam
    • pikus26 Re: Test owu negatywny 07.06.06, 09:19
      o i dalej druga kreska bardzo slabiuska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka