pikus26 06.06.06, 19:55 w 13 dniu cyklu przy cyklach 27 dniowych,kiedy zrobc nastepny?A ja myslalam ze w tych dniach mam owu.Dziewczynki pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emma_sz Re: Test owu negatywny 06.06.06, 22:13 Trudno powiedzieć, pierwszy raz powinnaś była robić codziennie powiedzmy od 10 dc. Możliwe, że przegapiłaś moment, w którym był pik LH ale równie dobrze może jeszcze wyjść pozytywny jutro. Ja mam cykle 28-29 dniowe i w 12 albo 13 dniu zawsze miałam pozytyw. Odpowiedz Link Zgłoś
pikus26 Re: Test owu negatywny 06.06.06, 23:03 Zapomnialam dodac ze ta druga kreseczka jest bardzo slabo widoczna.Planowalam zrobic nastepny test za dwa dni,jak nie wyjdzie robie dopiero od nastepnego cyklu tylko wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.w4 Re: Test owu negatywny 06.06.06, 23:13 może to Ci coś pomoże: "Brak linii skoku (przy widocznej linii odniesienia) lub obecność linii skoku jaśniejszej, mniej wysyconej od linii odniesienia oznacza, że nadal należy wykonywać codzienne testy. Jeżeli linia skoku jest podobna lub ciemniejsza od linii odniesienia oznacza to wzrost LH. Jajeczkowanie powinno nastąpić w ciągu najbliższych 24 do 36 godzin." to ze strony testyowulacyjne.pl/odczytywaniewyniku.html czyli w Twoim przypadku warto powtórzyć test jutro, i potem ew. pojutrze, gdy znów byłaby jaśniejsza druga kreska. Może Twoja druga faza cyklu jest krótsza niż 14 dni i owu masz 15 lub 16 dniu? powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
pikus26 Re: Test owu negatywny 06.06.06, 23:25 To w takim razie robie jutro test zobaczymy co bedzie.A jezeli druga faza jest krotrza niz 14?? to chyba nie dobrze??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.w4 Re: Test owu negatywny 06.06.06, 23:40 problem może być dopiero wtedy jak trwa krócej niż 10 dni, bo zapłodnione jajo może nie zdążyć się zagnieździć. Odpowiedz Link Zgłoś
pikus26 Re: Test owu negatywny 06.06.06, 23:51 No wlasnie to sie okaze jutro to bedzie 14 dc.Jak nie bedzie 2 kresek to nie dobrze,wlasnie tego sie obawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pikus26 Re: Test owu negatywny 07.06.06, 09:19 o i dalej druga kreska bardzo slabiuska Odpowiedz Link Zgłoś