anonimowaania 12.06.06, 22:08 Hej,moja przyjaciółka jest w ciąży!Nastrajam się optymistycznie i spróbuję ją"dogonić",miałabym z kim chodzić na spacerki. To będzie 7 cykl starań. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pitu_finka Re: ciąża przyjaciółki 12.06.06, 22:14 goń, goń ja zaciazylam wlasnie w 7. Odpowiedz Link Zgłoś
megisa1 Re: ciąża przyjaciółki 13.06.06, 19:48 my ze zanjomymi też planujemy w jednym czasie zobaczymy co z tego wyjdzie... ale jakby wyszło to w 6 babeczek wózki będziemy pchać ))) pewnie że raźniej )) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-1978 Re: ciąża przyjaciółki 14.06.06, 14:12 ja z moja kolazanka zawsze mowilysmy jak by to bylo fajnie jednoczesnie itd ... niestety o jej ciazy [z tym samym terminem] dowiedzialam sie idac na oczekiwany juz wtedy zabieg[przeprowadzany byl nastepnego dnia] -poronienie zatrzymane [chyba nigdy sie z nia nie podziele tym co mi sie przytrafilo... chyba nie zniose jak bedzie mi mowic ze jej przykro itd z brzdacem na rekach lub w brzusiu] to byl cios w samo serce... teraz zawsze bede na nia + jej ktosia [ponoc chlopiec] patrzyla ze smutkiem Odpowiedz Link Zgłoś
syla27 Re: ciąża przyjaciółki 14.06.06, 15:36 rozumiem, ze przykro, ale przecież nie mozesz winić za zaistniałą sytuację swojej koleżanki Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi do kasi 14.06.06, 15:44 bardzo mi przykro z twojego powodu! pomyśl jednak o tym, by jej powiedzieć - zapytasz dlAczego? jezeli chcialyscie zachodzic jednoczesnie - to nie jest to najwyrazniej jakas byle kolezanka Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: do kasi 14.06.06, 15:50 a i jeszcze jedno! z moją przyjaciołką też miałysmy taką ochotę! ona zaszła, urodziła, synek skonczyl poltora roczku prawie a ja dopiero zaciązyłam - a o dziecku marzylam od lat , przyjaciola wiedziala o tym!!! ale to, ze jej pierwszej sie udalo nie rozwalilo naszej znajomosci!, choć było mi żal, oczywiście barzdo bardzo!!, ze ona ma dzidzie a ja nie bywalam u niej barzdo często i ściskałam małego jak swoje - chlopaczek szaleje za mną do dzis , potem jak ja rodziłam - prawie dosłownie wtedy - oni zmajstrowali sobie córkę , a teraz znow moja kolej Odpowiedz Link Zgłoś