kobietka301 13.07.06, 11:23 Chciałam zapytac taka rzecz,a mianowice!dzisiaj 35 dc,przy cyklach 30- 31dc.Wszedzie piszecie o temperaturze,wiec zmierzyłam o tak sobie w południe wczoraj i 36,8 czyli z ciązy nici ,nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajka271 Re: prosze o rade! 13.07.06, 13:08 nie, przeciez to nie jest tak, że kobiety przez całą ciażę mają gorączkę, albo przez połowe cyklu... tu chodzi o temperaturę wewnętrzną, która mierzy sie rano, po conajmniej trzech godzinach snu, w ustach, odbycie lub pochwie. Poczytaj sobie na stronach o NPR. Ta temperatura zmienia się lekko w czasie cyklu... Odpowiedz Link Zgłoś
ewika31 Re: prosze o rade! 13.07.06, 13:16 w/g mnie nici nici ... poprostu sadze ze nie tym razem moze sie myle ale na bank jest za niska a jeszce ja mierzyłaś nie od śriodla to i tak powinna być wyższa.. nie wiem ale moze sie myle..w/g mnie nici Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: prosze o rade! 13.07.06, 13:18 Temperatura mierzona w południe nic ci nie powie. Tak samo jak jednorazowy pomiar poranny. Żeby móc cokolwiek wywnioskować z temperatur, trzeba je mierzyć przez cały cykl, a jeszcze lepiej przez kilka kolejnych. Odpowiedz Link Zgłoś