Dodaj do ulubionych

Lutowe mamy ?????

28.07.06, 16:45
U mnie to 10 tydzień. Czuję się fatalnie. Do lutego, oho ho. To moje drugie
dziecko, starsze ma rok i 2 mies. Łza mi się zakręciła jak zobaczyłam to
maleństwo ruszające rączkami i nóżkami na usg. Jak Wy się czujecie drogie
Mamy?
Obserwuj wątek
    • maga785 Re: Lutowe mamy ????? 28.07.06, 17:35
      Mysle że tutaj znajdziesz wiecej lutowych mamsmile
      Tych przyszłych forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=39984
      oraz tych które zostały mamami w tym roku
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29891Pozdrawiam
      • mayu_g Re: Lutowe mamy ????? 28.07.06, 20:30
        Ja też będę lutową mamąsmile
        Przez te upały to czuję się fatalnie.
        Ginekolog na mnie krzyczy, że nie tyję.
        Ale jak tu przytyć przy takiej pogodzie i nudnościach?
        A jak u Was z wagą?
        • zemfira_ Re: Lutowe mamy ????? 28.07.06, 21:40
          Tez nie tyje, wlasciwie schudlam 2 kg... ale brzuch juz troche wystaje.
    • agula999 Re: Lutowe mamy ????? 28.07.06, 22:23
      u mnie też teraz 10 tydzień mam nudności i ciągle chce mi się spać termin na
      26.02 a jak u was robicie może test papp-a pozdrawiam aga
      • mirabelka27 Re: Lutowe mamy ????? 29.07.06, 13:10
        u mnie to 13tydz.termin mam na 6 lutysmileTo będzie nasza druga dzidzia.Coreczka
        kilka dni temu skonczyła 2 latkasmilePrzez te upały nie czuje sie najlepiej, jestem
        osłabiona, często kreci mi się w głowie i leci krew z nosasadMam nadzieje, ze jak
        upały przejdą - bedzie troche lepiej.Testu papp-a nie robie, w pierwszej ciazy
        tez nie robilam.
        • misia9944 Re: Lutowe mamy ????? 30.07.06, 10:19
          U mnie 12 tydzien termin na 14 luty, raz czuje sie dobrze a raz fatalnie.
          Pozdrawiam.
          • mszocik Re: Lutowe mamy ????? 30.07.06, 23:41
            ja tez mam termin Walentynkowy. Nudnosci juz chyba przerobilam teraz juz bedzie
            z gorki. To moj drugi smyk - Kuba ma 17 miesiecy
    • madzia1231 Re: Lutowe mamy ????? 31.07.06, 09:54
      Witam!
      Ja też będę lutową mamą... po raz drugismile Termin mam na 23.02 ale jak dobrze
      pójdzie to druga dzidzia będzie z tego samego dnia.
      Mnie też wykańczają te upały. W pierwszej ciąży lepiej się czułam, a teraz
      ciągle nudności, zawroty głowy i spać, spać, spać. Też na razie chudnę, a nie
      tyję..;
    • kasiap1981 Re: Lutowe mamy ????? 31.07.06, 10:55
      u mnie chyba 12 tydzień i też drugi maluszek. Mój starszak ma 11 miesięcy, ale
      ja na szczeście czuję się w miarę ok, ale bym mogła spać i spać.
      • ninab24 Re: Lutowe mamy ????? 31.07.06, 14:48
        Czesc!tez jestem chyba w 12 tyg-dowiem sie dokladnie 3 sierpnia na usg!czuje
        sie tak sobie-na pocatku byla tragedia-ciagle nudnosci teraz troche lepiej ale
        i tak jedzenie to dla mnie katorga-jem bo musze!tez chyba nie przytylam
    • iza19851 Re: Lutowe mamy ????? 01.08.06, 09:42
      Umnie 13 tydzień, czuję sie dobrze żadnych nudności wymiotów a nic w tym stylu.
      To mo0ja pierwsza ciąża termin mam na 9 lutego. Przytyłam już 4 kg a brzuszek
      mam już spory. pozdrawiam lutowe mamy
    • ziena77 Re: Lutowe mamy ????? 02.08.06, 00:27
      Witam!
      Ja jestem w 12-tym tyg. Schudlam 3 kilo ale jakos dziwnie, mały brzuszek juz mi
      widac. Termin mam na 17 luty. Wspanialy prezent bede miala na 30-te urodziny,
      ktore obchodze 16-go lutego smile
      To moja pierwsza ciaza. Ja, musze jesc co 2 godz. bo inaczej mnie mdli. Gin.
      powiedzial, ze to przez spadek glukozy. Mam cos przekasic i bedzie dobrze.
      Trzymajcie sie lutowe mamy!
      • jagienka81 Re: Lutowe mamy ????? 03.08.06, 12:45
        witam dziewczyny. Ja jestem właśnie w 14 tygodniu. planowany poród jest na
        początek utego ale mam nadzije ze sie przedłuzy do 16 lutego bo wtedy mamy z
        mezem takie male swieto i to bylby najlepszy prezent. u mnie to też pierwsza
        ciąża i nie moge sie juz doczekac. jak na razie wychodzi ze nic nie przytylam,
        ale w sumie to zadnych nudnosci nie mialam. po prostu tak jak i wam dokuczal mi
        upal no i jeszcze wieczny glod. musze jesc prawie caly czas i dlatego dziwi
        mnie ze nie przytylam. ale moze zacznie sie to zmieniac juz niedlugo. ale
        brzuszek powoli taje sie widoczny
        • kasiap1981 Re: Lutowe mamy ????? 07.08.06, 11:40
          Idę dziś na usg z moim maluszkiem.. zobaczymy jak podrósł.
          • keete Re: Lutowe mamy ????? 07.08.06, 13:02
            cześc dziewczyny
            ja mam termin na 19 lutego , zaczęłam 13 tydz. współczuję wszystkim, które
            miały niemiłe pierwsze trzy miesiące. mi w zasadzie nic nie dolegało. może
            któraś z was jest z w-wy i wybiera się rodzic do szpit bródnowskiego? wybieram
            się na test pappa ale nie wiem czy ma to sens, mój lekarz wcale nie napierał na
            ten test i co on mi da? jeśli dziecko będzie chore pozwoli mi się tym pogodzić?
            no nie wiem sama, mój moż chce to chyba pójdę już się umówiełam koszt to 600
            pln, może wystarczy dobre usg u specjalisty? trzymajcie się i piszcie co u was
    • aania25 Re: Lutowe mamy ????? 07.08.06, 19:03
      Czesc dziewczyny, u mnie jutro 12 tydzien. Termin na 20.02. Narazie czuje sie
      niebyt dobrze, ciagle mi jest niedobrze i meczy mnie spanie. Ale mysle, ze juz
      niedlugo to minie. Pozdrawiam.
    • zuvcia Re: Lutowe mamy ????? 09.08.06, 11:50
      Witam, ja także lutowa mama, 21.02.2006. Drugie dziecko, córeczka ma teraz dwa
      lata i dwa miesiące. Dzidziuś zaplanowany, ale w porównaniu z pierwszym
      dzieckiem ta ciąża jest koszmarem. Źle się czuję, albo mdli albo słabo, spać
      się chce. 13 tydzień więc mam nadzieję, że już niedługo tego koszmaru. Dzisiaj
      idę do lekarza to obejrzę sobie dzidziusia. Trzymajmy się, pozdrawiam.
    • malgonia11 Re: Lutowe mamy ????? 09.08.06, 18:02
      CZeść - termin 15 luty. zaczął sie 14 tc a ja czuje się średnio na jeża. Przez
      ostatnie 3 tygodnie było ciezko - praktycznie nic nie jadłam, wstręt do
      jakiegokolwiek picia. Schudłam 10 kilo ale juz niedługo pewnie zaczne nadrabiac.
      Pozdrawiam, Małgosia
      • misia9944 Re: Lutowe mamy ????? 09.08.06, 18:47
        Ja mam dzien przed Toba termin smile
        Prawie wszystkie jedzenie zwracam latwo nie ma ale damy rade smile
        Pozdrawiam
        • malgonia11 Re: Lutowe mamy ????? 11.08.06, 17:30
          Jesteś z Warszawy? Może się spotkamy na porodówce wink)
    • olgaz2 Re: Lutowe mamy ????? 10.08.06, 02:28
      wprawdzie to bylo rok temu ale lutowe z tego roku .bylam jak w
      amoku ,rozwiesilam zdjecia z USG wszedzie gdzie mozna ,lodowka sciany,
      zwariowalam poprostu,a teraz moj synus ma prawie pol roczku i TO JEST MEZCZYZNA
      MOJEGO ZYCIA
    • mamapatryka Re: Lutowe mamy ????? 10.08.06, 20:00
      Ja też mam termin na luty. Wg lekarza to 11 tydzień. To mój drugi maluch. Mam
      juz trzylatka. W porównaniu z poprzednią ciazą ta jest trudna. Ciągle mam
      mdłości. No i z problemami - obok ciaży torbielr na jajniku - jak sie nie
      wchłona trzeba będzie operować. Uch, a w poprzedniej ciazy nie miałam żadnych
      ciazowych objawów i gdyby nie rosnący brzuch wogóle nie czułabym że jestem w
      ciąży. Te problemy teraz to chyba tak dla równowagi...

Agnieszka
      • jevick Re: Lutowe mamy ????? 13.08.06, 09:35
        termin 17 luty. to moja druga dzidzia -krzys ma 3latka.schudlam( z krzysiem
        tylam od poczatku), brzuch mi rosnie od pierwszych tygodni, mdli mnie calymi
        dniami( a wieczorem nie do wytrzymania...) ech..w koncu przeciez przestanie,
        nie?
        • anula_c Re: Lutowe mamy ????? 13.08.06, 23:12
          Witam!
          mam przeogromny sentyment do tego miesiaca smile
          tez jestem lutowa mamusia, tylko ze mamusia roku 2006. Jak czytam Wasze posty
          przyplywaja wspomnienia smile Moj synus urodzil sie 21 lutego tegoz roku. teraz
          juz niedlugo skonczy pol roczku. Ciaza to wspanialy okres smile Zazdroszcze Wam bo
          tesknie za brzuszkiem. teraz zastanawiamy sie kiedy powtorzyc ten cudowny okres
          oczekiwania smile
      • 1706k Re: Lutowe mamy ????? 15.08.06, 19:33
        czesc, ja tez mam termin na luty-12.02, to takze moja druga ciaza bo mam juz 3
        letniego synka, w poprzedniej ciazy czułam sie gorzej miałam wymioty do 4
        miesiaca a teraz jest tak dobrze ze gdyby nie rosnacy dosyc szybko brzuszek nie
        wiedziałabym ze jestem w ogole w ciazy
    • nnnikita Re: Lutowe mamy ????? 17.08.06, 07:19
      MAm do sprzedania sliczne ciuszki po moim synku w rozmiarach 56-74. Mozna
      obejrzec je tutaj
      www.allegro.pl/item121495609_zestaw_1_4_mcy_dla_maluszka_h_m_next_cocodrilo.html

oraz calkiem nowy welurkowy dresik w rozmiarze 68

www.allegro.pl/item121472791_welurkowy_dresik_z_cubusa_nowy_okazja_1.html

kontakt: gg 4590232 oraz telefon 512527109
      w Poznaniu, mozliwy odbior osobisty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka