Dodaj do ulubionych

progesteron 7,8

11.09.06, 16:25
Czy taki progesteron w 24 dniu cyklu jest ok? W 17 dniu cyklu byłam na
monitoringu i zapis: płyn w zatoce douglasa i ciałko żółte, czyli owulacja
była. Starania też były. Biorę od tego dnia duphaston 2x dziennie. Dziś
zrobiłam wynik i progesteron 7,8... To chyba za mało, żeby ciąża jednak
była...? Brzuch boli mnie jak na okres. Test sikany robiłam i negatywny.
Chyba znowu nici z tego.
Obserwuj wątek
    • piegoosek Re: progesteron 7,8 11.09.06, 21:04
      niski ten progesteron, ale to nie on potwierdza ciaze smile musialabys zrobic
      bete... znam dziewczyne, ktora z proegsteronem rownym wlasnie 7, byla w ciazy wink
      zrob bete!
      • fran29 Re: progesteron 7,8 12.09.06, 09:26
        Dziękuję za odpowiedź. Wczoraj zrobiłam też betę, ale wynik będzie dopiero dziś
        po 16-stej. Może to trochę za wcześnie, bo jakieś 7-9 dni po owulacji- jednak
        jutro wyjeżdżam i wolałabym wiedzieć wcześniej... Już się nawet nie nakręcam.
        Odkąd zaczęłam się leczyć wszystko mi się kompletnie rozregulowało. Kiedyś
        miesiączki jak w zegarku, żadnych plamień przed, a teraz cykl raz 25 dni a raz
        32 dni, w dodatku plamienia na kilka dni przed. To chyba jednak psychika tak
        działa. Teraz wg. owu miesiączka powinna być ok. soboty, a mnie już na tydzień
        przed boli brzuch jak na okres. Nigdy tak nie miałam. Na razie tylko plamień
        jeszcze nie mam. Ehhh...
        • mamusia100 Re: progesteron 7,8 12.09.06, 13:50
          Nic się nie martw! Ja robiłam progesteron będąc w ciąży (choć o tym nie
          wiedziałam) i wyszło tylko 11 ! Biorę teraz duphaston i luteinę, z jakim
          rezultatem okaże się w czwartek - idę zrobić kilka badań z krwi.
          Bądź dobrej myśli i nie trać nadziei. Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka