dorotadu 02.10.06, 18:12 w czasie owulacji współżyjecie co drugi dzień (żeby plemniki były silniejsze) czy codziennie? teraz może głupie czy orgazam (ja mam tylko francuski) przed może mieć wpływ na transport w/w ? temp. nie mierzę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netty2 Re: intymne pytanie 02.10.06, 18:14 Frnacuski orgazma to znaczy jaki...ze co,krzyczysz "Ohhhh!! oui,oui,ouiiii !!!",zamiast "ohhh!!,tak taaaak,taaaakkkkk" ) Odpowiedz Link Zgłoś
netty2 Re: dokładnie tak :) skąd wiesz :)? 02.10.06, 18:39 No wiesz,ja z malego miasta jestem to i nie znam takich zagramanicznych roznosci Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: dokładnie tak :) skąd wiesz :)? 02.10.06, 18:49 ja też nie ze stolycy Odpowiedz Link Zgłoś
netty2 Re: dokładnie tak :) skąd wiesz :)? 02.10.06, 19:03 Ale musze przyznac,ze dosc oryginalny masz problem Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: dokładnie tak :) skąd wiesz :)? 02.10.06, 20:49 to nie problem tylko ciekawość w końcu córke już mam Odpowiedz Link Zgłoś
netty2 Re: dokładnie tak :) skąd wiesz :)? 02.10.06, 20:56 Ja tak pisze dla jaj.Nie oburzaj sie. Poza tym,twa coreczka jest bardzo urocza Odpowiedz Link Zgłoś
raviador Re: A jak ktoś nie ma orgazmu............ 02.10.06, 21:39 to nie zajdzie w ciażę??? Na przykład Ja ......... czasami się tak zdarza że kobiety nie mają orgazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: dokładnie tak :) skąd wiesz :)? 03.10.06, 20:15 PRZECIEŻ JA SIĘ NIE OBURZAM Odpowiedz Link Zgłoś
aania25 Re: intymne pytanie 02.10.06, 19:07 Nie jestem ekspertem, ale zdaje sie ze wlasnie wspolzycie co drugi dzien jest lepsze. A poza tym to orgazm powoduje skorcze macicy wiec z tego co slyszalam to wspomaga zaplodnienie. Pozdrawiam i zycze sukcesow. Pa. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia8818 Re: intymne pytanie 02.10.06, 21:49 Co do rgazmu- ja mialam IVF i mialam wyraznie powiedziane ze od momentu transferu zarodka i przez nastepne 2-tyg niepowinnam osiagac orgazmu. Podobno te skurcze macicy moga wlasnie niekorzystnie wplynac na zagniezdzenie zarodka. Odpowiedz Link Zgłoś