Dodaj do ulubionych

Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007

03.01.07, 12:54
Czy jest ktos chetny zalozyc ze mna forum pod tym tytulem?
Ja mam termin na 7 wrzesnia
Obserwuj wątek
    • melissa79 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 03.01.07, 12:55
      ja jeszcze sie troszkę boję tu wpisywac jakby coś poszlo nie tak,
      czekam na drugi wynik bety i ew. wizytę u lekarza bo boję się czy aby to nie
      biochemiczna, ale jeśli wszytsko bedzie dobrze to się wpisuję z Tobą smile)))
      • ninusia4 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 03.01.07, 13:04
        Kochane jestem mamą córeczki urodzonej właśnie 7 września 2006smile Trzymajcie się
        wrześnióweczkiwink
        • marusia27 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 03.01.07, 16:57
          Ja mam synka, który urodził się we wrzesniu 2006 wink Trzymam za Was kciuki wink
          A dlaczego nie macie jeszcze swojego forum??? Już czas najwyższy, hihi
    • magdaszek Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 03.01.07, 14:26
      ja podobnie jak melissa, jutro robie drugi raz badanie hCG. Bardzo chetnie
      zapisze sie do waszego klubu
      pozdrawiam
      • zuemu Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 03.01.07, 14:29
        Ja też się dopisze, jeśli tylko moje odczucia ciążowe i nadzieje się spełniasmile
        Teścik za kilka dni...

A jakie macie objawy??
        u mnie kłucie w jajnikach, ból piersi i mdłości.
        • mamazo Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 03.01.07, 15:00
          Hmmm! Ja chyba też się dopiszę, ale na pewno będzie wiadomo za kilka dni!
        • shamaja1 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 03.01.07, 21:09
          zuemu napisała:

> Ja też się dopisze, jeśli tylko moje odczucia ciążowe i nadzieje się spełniasmile
          > Teścik za kilka dni...
          >
          > A jakie macie objawy??
          > u mnie kłucie w jajnikach, ból piersi i mdłości.

ja też czekam na potwierdzenie, robiłam już jeden test, ale zdecydowanie za
          wcześnie ( po 6 dniach), nie mogę się doczekac. Co do objawów- podobnie!
          Trzymam kciuki...
      • melissa79 Re: magdaszek 03.01.07, 19:44
        ojej to koniecznie daj znac jaki Ci wyszedł wynik!! oby i mój i Twój były
        rosnące!!
        a na pierwsza wizytę u gin juz się umówiłam na poniedziałek, wiem ze niewiele
        zobaczy ale już raczej dojrzy pecherzyk co wykluczy ciążę pozamaciczna (a mam
        jakiegoś schiza na tym punkcie)
    • ticky1 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 03.01.07, 15:11
      Ja też, ale dopiero za tydzień po kolejnej wizycie u ginia.
      Pozdrawiam
      • zuemu Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 03.01.07, 15:14
        Czy wybieracie się do gina po zrobionym teście i przekroczonej kilka dni
        oczekiwanej@??
        • mrowka15 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 03.01.07, 16:06
          ja narazie tylko zaklepuje miejsca a dopisze sie na serio po 15 stycznia bo
          wtedy ide do lekarza. narazie test wyszedł pozytywnie ale jestem dopiero 3 dni
          po miesiaczce wiec jeszcze za wczesnie by lekarz cos zobaczył. jutro chyba
          pojde na betę. pozdrawiam
          • zuzanka14 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 03.01.07, 19:55
            Witam przyszle mamusie, pamietam jak dzis jak wpisywalam sie na forum
            kwietniowek 2007 a Wy juz zakladacie wrzesien, boshe jak ten czas leci,
            powodzenia Wam zycze
    • gienia371 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 03.01.07, 20:57
      Ja też się wpiszę już niedługo (mam nadzieję). Bedę miała termin na 8 września
      2007
    • julka_2009 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 03.01.07, 21:13
      ja tez mam nadzieje ze bede mogla zapisac sie na wrzesniowe forum, na razie mam
      tylko takie odczucia ale boje sie myslec czy sa prawdziwe czy tylko umysl plata
      mi figle, na test jeszcze za wczesnie sad a tak bardzo mnie korci zeby go
      zrobic tongue_out
      • gienia371 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 03.01.07, 21:19
        nie rób, nie bo mnie wczoraj podkusiło po 3 dniach od planowanej @ i wyszedł
        negativ i jest mi bardzo smutno...........
    • wawemi Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 04.01.07, 09:56
      Witam,
      jeśli dobrze licze to będzie wrzesień 2007 wink. Ostatnia @ 04 grudnia. Mdłości
      od Wigilii. Jeszcze w Boże Narodzenie wyśmiewałam mamę za insynuacje, że to
      może ciąża... 28XII test wyszedł pozytywnie...
      Zupełnie inaczej niż w pierwszej ciąży jedynym objawem są mdłości i senność.
      • morita11 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 04.01.07, 13:29
        Wawemi ja tez ostatnia @@@ 4 grudnia wink
        U lekarza jeszcze nie bylam ale z mila checia sie do Was dopisze smile smile

ps. testy robilam dwa, mam dwie, piekne, tluste krechy ale poczekam co gin powie wink
    • kamilka.o Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 04.01.07, 10:07
      I ja sie chetnie dopisze po 12 stycznia. Bylam juz u lekarza, mam na zdjeciu
      pecherzyk ciazowy, czekam na wizyte by potwierdzic dalszy rozwoj. Mam nadzieje,
      ze dziecko rosnie, nie mam nudnosci, jedynie odbija mi sie troche. Bola mnie
      piersi, ale nie urosly znacznie... macie podobnie? Bardzo bym chciala, bardzo!!!
      Pozdrawiam
    • palomkaa Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 04.01.07, 11:22
      ja ide 11 sty na usg zobaczyc czy wszystko ok sie rozwija, tylko czy moglybyscie
      mi wyjasnic co to ta rosnaca beta jest? to jakies badanie krwi na jakis hormon
      podtrzymujacy ciaze?
      To moja druga ciaza w pierwszej o takim badaniu wogole nie slyszamam.
      • zuemu Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 04.01.07, 13:34
        a ja właśnie zauwazyłam, że mam mocno podkrążone oczy, głowa mnie boli, czuję
        się zmęczona i mam okropne nudności, zwłaszcza, gdy jestm głodna...
        Pobolewanie jajników jak by się zmniejszyło....
    • iskierka1975 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 04.01.07, 15:11
      ja nie chciałabym zapeszyć,ale @ spóźnia mi się dwa dni nie zrobię jeszcze
      testu bo póki co jestem szczęśliwa a boję się rozczarować. nie wiem czy mam
      jakieś dolegliwości, bolą mnie jajniki,piersi i pobolewa w kroczu. jak będzie
      wszystko po mojej myśli to mamusią zostanę 18 września. trzymam za nas mocno
      kciuki i pozdrawiam.
      • zuemu Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 04.01.07, 15:16
        no jak się spóżnie to biegnij po test
        może będzie miłą niespodziankasmile)
        życzę tego!
    • melissa79 mam drugi wynik bety 04.01.07, 16:16
      wynosi 150 a przedwczoraj 50 - rośnie jak ta lala smile))))
      po poniedziałkowej wizycie zapisuje sie do Was oficjalnie
      acha jakiś program internetowy wyliczył mi termin na 14 wrześniasmile
    • sylwia.kusm Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 04.01.07, 18:31
      witajcie smile ja też mam podobne objawy, ale narazie wolę nie nie zapeszać. myślę
      że wszystko będzie jasne po 15 stycznia. pozdrowionka.
      • silje78 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 04.01.07, 19:20
        witam,ostatnia @ 5 grudnia, testy (dwa, pierwszy po południu, drugi wieczorem)
        pokazały dwie kreski, @ nie ma do dzisiaj (a mam regularne cykle 28-29dni).
        bolą mnie piersi, brzuch bolał przez kilka dni. myślę więc ze jestem w ciąży i
        staram się nie brać innej ewentualności pod uwagę.
        termin, który wyliczył internetowy kalkulator to 11 września smile do lekarza idę
        w poniedziałek.
        w zwiazku z tym, że testy bardzo rzadko mylą się w "tą" stronę cieszę się tym,
        że we wtorek rozpoczął się właśnie "lekarski" piąty tydzień smile
        pozdrawiam
    • leonki Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 04.01.07, 20:09
      witajcie, mam nadzieję, że i ja do Was będe mogła dołączyć, robiłam dwa testy i oczywiście wyraźnie widać dwie kreseczki, beta robiona tydzień temu wyszła ponad 6000, objawy jak najbardziej wskazujace czyli poranne mdłości, pobolewające jajniki i normalnie cały czas mogłabym spać smilez racji, że jestem już po jednym poronieniu czekam z niecierpliwością do 19 stycznia na wizyte u ginka i mam nadzieję, że tym razem bedzie wszystko ok i zgodnie z wyliczeniami kalkulatora internetowego maleństwo pojawi się na świecie koło 6 września. trzymam kciuki za nas wszystkie i pozdrawiam
      • calineczka81 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 05.01.07, 12:55
        Również Was witam i chciałabym żebyśmy w takim gronie założyły nowe
        forum "wrześniówki 2007". Jestem już mamą kwietniową 2005, mam synka Maciusia i
        dwie kreseczki na teście ciążowym, do lekarza idę w poniedziałek i oby wszystko
        było dobrze. Prawdopodobny termin miałbym na 11 września. Pozdrawiam
    • melissa79 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 05.01.07, 14:17
      a to jesteściesmile pół dnia Was szukałam na ciężarówkachwink
      • zuemu Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 05.01.07, 14:25
        Pewnie, że jesteśmy i coraz nas więcej się robismile))
        Jak się macie??
        • calineczka81 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 05.01.07, 14:40
          Jak się mamy? Ja śpiąco nic mi sie nie chce czekam na 15 żeby iść do mojego
          synka prawie dwulatka do męza bo wcześniej kończy pracę i do kocura mojego (7
          kg Pers. Z tęsknotą wspominam czasy z okresu pierwszej ciąży i jak wtedy mogłam
          iść po pracy do domku i sobie pospać do 19 potem kolacja tradycyjnie wymioty
          potem kąpiel i znowu spanie do rana - teraz tak nie mogę bo mały mi nie da a
          przedtem całe trzy pierwsze miesiące przespałam.
        • morita11 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 06.01.07, 09:13
          Ja od dwoch dni przestalam byc senna, mam nadzieje,ze to zaden zly znak. Bole
          brzucha nadal sa, porannych mdlosci nie mam za tomam ten okropny, metaliczny
          posmak w buzi. Sama sobei termin wyliczylam na 11 wrzesnia a do gina pojde za
          jakies 2 tyg bo 5 tydzien to chyba zdecydowanie za wczesnie.

pozdrawiam smile
      • melissa79 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 05.01.07, 14:39
        mam nadziję ze nie zapeszę, ale już sobie zrobiłam suwaczek
        poza tym czuję się dobrze, termin @ minął, więc wierzę że będzie ok, a w
        poniedziałek do gina. myslicie że juz będzie widac pecherzyk? to bedzie dopiero
        32 dc. i 17 dzien od owulacji...., jak beta bedzie normalnie przyrastac to
        powinna wynosic wtedy ok 700 - 800...
        • zuemu Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 05.01.07, 15:00
          ojjjj a ja ciągle monotematycznie o tych nudnościach....wstretne sa i wcale nie
          chcą mnie opóścić!!!
          W pierwszej ciąży prawie ich nie miałam ( tylko jak byłam głodna)

Ja też nie pośpię sobie. Mam synalka ( 2,9 lat), który strasznie chce się ze
          mna bawić...smile)
          Pozdrowionka
        • palomkaa Do melissa79 05.01.07, 16:52
          serduszko widac od 42 dnia (ksiażkowo) (6 x 7 - szesc pelnych tygodnii) ale w
          pierwszej ciazy bylam w 37dniu i juz bilowink
          a z innych temamtow to od trzech tygodni jem ryby. kilogramy ryb w kazdej
          postaci, nawet pasty z ryb jem wink
          • melissa79 Re: Do melissa79 05.01.07, 21:34
            palomkaa napisała:

> serduszko widac od 42 dnia (ksiażkowo) (6 x 7 - szesc pelnych tygodnii) ale w
            > pierwszej ciazy bylam w 37dniu i juz bilowink
            > a z innych temamtow to od trzech tygodni jem ryby. kilogramy ryb w kazdej
            > postaci, nawet pasty z ryb jem wink

ale 42 dni od czego? od daty ostatniej @? ale to chyba zalezy kiedy była owu i
            zapłodnienie? ja gdzieś czytałam ze serce zaczyna bić w 24 dniu od
            zapłodnienia, ale kiedy widac pecherzyk na usg to nie wiem....
            • palomkaa Re: Do melissa79 06.01.07, 18:00
              42 dni od ostatniej @. zreszta.. niedlugo juz wszystko bedziemy wiedzialywink
              po wizycie u gina oczywiscie
    • malgoniak ja jeszcze nie wiem.............. 05.01.07, 15:22
      @ mi się spóznia juz 4/5 dzień,termin ostatniej @ 3 grudnia, testów jeszcze nie
      robiłam; zrobię moze jutro lub po niedzieli; jestem strasznie kołowata i śpiąca,
      ale to też taka pogoda, jeste mi dziwnie mdło, przed Wigilią miałam straszne
      torsje, ale to chyba za wcześnie na mdłości, biust zupełnie niebolesny, brzuch
      też nie boli, bolał jak na @ , ale na początku tygodnia jak miałam dostać @, nie
      robię sobie nadziei, bo podobnie miałam w zeszłym miesiącu
      • acandi Re: ja jeszcze nie wiem.............. 05.01.07, 15:50
        bardzo bym chciała sie do Was wpisać ale czekam... i mam nadzieję ,że się @ nie
        pojawi tym razemwink Jeśli się udało to wpisze się z terminem na 24 września
        oooooooooooooooobbbbbbbbbbbbbbbbyyyyyyyyyy
        pozdrawiam
    • magdaszek ja tez.mam drugi wynik hCG 05.01.07, 17:24
      Podaje obydwa , ot tak dla porównania
      1. 194
      2. 551 (po 48 h)- w dniu spodziewanej @
    • magdaszek melissa! 05.01.07, 17:36
      a mnie wyliczyło termin na 15 wrzesnia
      pozdrawiam
    • malgoniak Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 05.01.07, 19:51
      nadal nie mogę napisać nic pewnego, byłam w aptece po test, nie mieli, czyżby
      jakiś znaksmile) cały czas sikam i czuję jakby coś z pęcherzem bylo nie tak.....w
      pierwszej ciązy tez tak miałam, no i ciśnienie dziś miałam tragicznie niskie
      101/54, a kawy jakoś nie chce mi się pićsad( termin mi wychodzi na 8-10 września,
      ale ja nie chcę, bo nie lubię panien!!!!!!!!to juz wolę skorpionka lub wagę......
      • melissa79 magdaszek! 05.01.07, 21:32
        magdaszek! idziemy łeb w łebsmile)))
        fajnie ze i tobie beta rośnie, ale czy Ty robiłąs bete hcg czy hcg bo jak na
        betę to strasznie wysoka chyba!!!! skoro w dzień spodziewanej @ masz ponad 2tys!
        • magdaszek Re: magdaszek! 05.01.07, 21:40
          mam na wyniku, ze to beta hCG. Nie miałam 2 tys, ale pól tysiaca
          A jak sie czujesz? jakie dolegliwości masz? Mnie tylko troszke zoładek nudzi i
          tyle. W miare spokój.
          pozdrawiam
          • melissa79 Re: magdaszek! 05.01.07, 22:26
            ojej sorry coś się zakręciłam i chyba pomieszałam Twój post z jakimś innymsmile)))
            i tak masz o wiele wyższą betę od mojej bo ja w 26 dc. miałam 50 a w 28 dc.
            150...
            czuję się całkiem nieźle piersi mnie bolą i często pobolewają jajniki, a teraz
            wieczorem zaczał troche brzuch
            innych sensacji jeszcze nie mam
    • iskierka1975 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 06.01.07, 11:13
      ja się wypisuję.wczoraj dostałam @ chociaż bardzo dziwną bo bardzo skąpą więc
      dla pewności zrobiłam dzisiaj test i wyszła tylko jedna kreska. bardzo się
      dziwię bo mierzyłam dzisiaj temperaturę i miałam 36,9 a przecież tempka spada
      kiedy dostaje się okres??? czy któraś z was też tak kiedyś miała.
      • melissa79 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 06.01.07, 12:16
        w zeszłym mies miałm tak samo: temp spdał dopiero w 3 dniu miesiączkisad(
      • morita11 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 06.01.07, 12:44
        Ojjj iskierko szkoda sad
        Trzymaj sie i nie martw sie, bedziesz mama listopadowa wink
        • iskierka1975 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 06.01.07, 13:12
          ok jestem z powrotem. spojrzałam po kilku minutach drugi raz na test a tam
          druga delikatna ale jest upragniona kreseczka. @ bardzo mizerna nic nie leci
          tylko takie brązowo czerone ślady i tylko jak zrobię siusiu.
          • ainaw Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 06.01.07, 16:01
            Iskierko,może pójdź do gina na wszelki wypadek

Ja sie chyba dopisuję - ostatnia @ 5.12, a wczoraj DWIE GRUBE KRECHY!!!

Buziak

Ania
          • morita11 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 06.01.07, 18:09
            Iskierko za szybko Cie pozegnalam.... sorki...
            Witaj z powrotem smile
    • bebisek Tak niesmialo jeszcze... 06.01.07, 20:37
      Bo na testach dwie krechy (hihi zrobilam z 5 bo taki ze mnie niedowiarek),
      ostatnia @ 4 gru, ale wizytka u gina dopiero 16 stycznia.
      Czekam wiec sobie na obajwy, wydaje mi sie ze byly przed oczekiwanym terminem
      ale nie w ogole nie zajarzylam, jeszcze w Sylwka nieswiadomie balowalam sad
      A teraz nic a nic ze standardow ciazowych, no moze bola mnie troche plecy i sie
      mecze o ciupine szybciej...jak tam u Was? Mowi Wam cialko ze to To?
    • pocalina Ja tez z Wami:) 06.01.07, 21:03
      Ja mam termin na 3. wrzesniasmile Przyszlam do Was z forum nieplodnosc po 8
      miesiacach staransmile Trzymam za Was kciuki!
      • morita11 Re: Ja tez z Wami:) 07.01.07, 08:46
        Czesc Pocalina smile
    • gloria77 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 07.01.07, 13:57
      Witam kochane wrześnióweczki!
      Myślę, że mogę się dopisać smile) wczoraj i dzisiaj zrobiłam test i wyszły piękne
      grubaśne 2 krechy! Popłakałam się ze szczęścia, ale jeszcze niedowierzam i
      chyba trochę boje się jeszcze cieszyć. Jutro postaram się umówić do lekarza i
      zobaczymy co powie. mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
      Pozdrawiam serdecznie wink))
      • mamazo Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 07.01.07, 14:15
        Witam. I jak się okazało mogę się do Was dopisać! Niestety mam małego pietra, bo
        choć mam już jedno dziecko, to w poprzednim roku przeżyłam pusty pęcherzyk
        ciążowy i poronienie. Zatem jestem pełna obaw, czy tym razem będzie ok. Ale to
        się dopiero dowiemy po USG. Jeszcze nie wiem kiedy, muszę zadzwonić jutro do gina!
    • malgoniak @ brak ,ale test negatywny:(( 07.01.07, 17:05
      co to może byc ; okres tydzień mi się spóżnia, jestem senna, kołowata, mam
      biały, przeżroczysty śluz; boję się, że moze jestem chora.......jakie testy
      robicie? ja kupiłam jakis za 16 zł i badałam mocz popołudniowy, jak byłam w
      poprzedniej ciązy kupiła taki z dzieckiem na obrazku i też robiła 2 razy , bo
      coś mi niewyraźnie wychodziło, kupować 2 test czy dać sobie spokój?
      • morita11 Re: @ brak ,ale test negatywny:(( 07.01.07, 17:46
        Sprobuj z porannego, moze za duzo wody wypilas i mocz nie byl dobry?
        A jak nie to idz do gina, nigdy nic nie wiadomo.
        Troche mnie ten sluz dziwi bo u mnie susza...
        Powodzenia zycze smile
        • malgoniak a co powiecie o testach clearblue? 07.01.07, 18:03
          wiarygodne są?
          • morita11 Re: a co powiecie o testach clearblue? 07.01.07, 18:09
            Mnie clearblue pokazal II smile
            • malgoniak Re: a co powiecie o testach clearblue? 07.01.07, 18:17
              hihismile) mnie quick, ale prawie 5 lat temu..........a teraz przydałoby się rodzeństwo
    • lucky_1 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 08.01.07, 02:10
      Hej,
      Z wielka radoscia do Was dolaczam, wczoraj zobaczylam swoje II kreseczki, dzis
      powtorzylam dla pewnosci a w sobote pewnie na badanie krwi. Termin wychodzi
      gdzies na 14 wrzesnia. Ale sie ciesze!!!
      • niedzielki Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 08.01.07, 06:18
        witam
        niezmiernie sie ciesze ze moge sie tu dopisac, chociaz z mala nutka
        niepewnosci, czy powinnam, test pozytywny, objawy charakterystyczne, tylko
        wizyty jeszcze nie ustalilam!ale kolo 15!!!
    • niedzielki Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 08.01.07, 06:20
      a tak w zasadzie to na kiedy powinnam ustawic wizyne u gina?ostatnia miesiaczka
      9 grudnia. Czy koniec stycznia nie bedzie za wczsnie?
      • iskierka1975 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 08.01.07, 10:02
        witam wszystkie wrześniówki jak narazie jeszcze jestem z wami, pierwszy test
        zrobiłam w sobotę i miałam bardzo słabo widoczną kreseczkę ale była. plamiene
        ustało i napewno nie była to @, ostatnią miałam 9 grudnia i też się zastanawiam
        kiedy powinnam się udać do lekarza. pozdrawiam.
        • zuemu Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 08.01.07, 10:05
          a kiedy miałaś plamienia. Mi właśnie się zaczeło i też jest jakieś dziwne? Już
          sama nie wiem co o tym mysleć...
          • melissa79 Re:wizyta u lekarza 08.01.07, 11:28
            ja ostatnią @ miałam 8 grudnia i już dziś idę do lekarza (czyli w 32 dc), beta
            rośnie ale wazne też jest zeby sprawdzić czy pęcherzyk jest dobrze
            umiejscowiony po to żeby m.in wykluczyć ciąze pozamaciczną i nieprzyjemnosci z
            nią związane. Wiem ze nie będzie jeszcze widac bijącego serca ale to zawsze
            malutkie uspokojenie ze wszystko jest na dobrej drodze. Dam Wam znac wieczorem
            lub jutrosmile
        • morita11 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 08.01.07, 14:55
          iskierka ja bym na Twoim miejscu juz poszla do lekarza. Mnie by te plamienia nie
          daly spokoju.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka