Dodaj do ulubionych

Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007

• ma_len_ka Re: Dziewczyny z terminem na Wrzesien 2007 08.01.07, 14:50
      Ja na 15 - go wrześniasmile Widzę, że dużo nassmile Za 2 tyg, USG, będę wiedziec
      napewno. Ale typowe objawy mam - powiększone piersi, sennośc, częste
      siusianie... karolinka/Antoś rosniesmile
    • magduchak Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 08.01.07, 15:38
      Witam wszystkie przyszłe mamusie. Mam nadzieję, że też nią zostanę. Jestem tu
      nowa. Dziś zrobiłam test i są piękne II kreseczki, ostatnia @10 grudnia więc
      przewidywany termin porodu wypadnie około 17 września. Co do objawów to mam
      chyba wszystkie możliwe (ból jajników, piersi, głowy, ciągle mnie mdli i ten
      posmak w ustach taki metaliczny - okropność a i do tego jakiś dziwny katar mi
      sie pojawił), takie same objawy jak w pierszej ciąży. Mam już 13miesięczną
      córcię. Gratuluję i życzę wszystkim II kreseczek.
      • bluszcz7 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 09.01.07, 13:11
        Witam wszystkie szczesliwe dziewczyny. W lipcu poronilam w 40tc, wtedy objawy
        ciazy to bol piersi dopiero w 30dc + bole brzucha jak przy spedziewanej
        miesiaczce. Teraz tak sie martwie aby wszystko bylo dobrze, tym bardziej ze sie
        przeziebilam - dokladnie w dzien kiedy zobaczylam 2 kreseczki. Ostatni okres
        mialam 6.XII, od wigilii zaczely bolec mnie lekko piersi, a potem juz coraz
        bardziej i bardziej i tak jest do dzisjaj. W 27dc zrobilam test i zobaczylam 2
        upragnione kreseczki. Bol piersi to u mnie jedyny objaw ciazy, gdyby nie
        przeziebienie to mysle ze czulabym sie bradzo dobrze. Pozdrawiam smile
    • nulka1979 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 08.01.07, 16:03
      Hej dziewczyny!!! Dołączam do Was i ja!!!!!!Robiłam test w czwartek i 2 krechy
      jak nic!!smile)ostania @ 8.12....dziś ide na usg....i mam nadzieje ze tym razem
      bedzie wszystko oksmile)co do objawow....hm...to powiekszone piersi...i
      bolace....czasem lekkie mdlosci...no i przede wszystkim sennosc i
      zmeczenie...!!!!Sciskam Was!!!
      nulka
      • melissa79 Re: nulka:) 08.01.07, 16:12
        nulka to tak jak ja ostatnia @ 8.12 i dziś pierwsze usg! daj znac co i jaksmile)
        • iskierka1975 Re: nulka:) 08.01.07, 16:23
          umówiłam się do lekarza najwcześniej jak mogłam czyli na 15 stycznia, za kilka
          dni powtórzę test i chyba zrobię bete. napiszę co u mnie poźniej. trzymajcie
          się.
        • marta76 Re: nulka:) 08.01.07, 16:41
          dziewczyny a powiedzcie po co teraz usg jeżeli nic nie będzie widać.Czy nie
          czeka sie do około 8 tc,żeby było widac serce?
          • calineczka81 Re: dziewczyny z terminem WRZesień 2007 08.01.07, 16:52
            Witam. Jestem po wizycie u gina - potwierzdił ciązę, dostałam skierowanie na
            badania (krew, mocz) a na 23 stycznia jestem umówiona na USG.
            • ainaw Re: dziewczyny z terminem WRZesień 2007 08.01.07, 21:54
              Hej, Ja jutro ide do gina potwierdzić smile
              Ciekawe czy zrobi USG...
              Według moich wyliczeń zaczynam 6-ty tydzień, zobaczymy smile
    • paula343 mam wynik bety... 09.01.07, 10:51
      313.86
      i moge sie do was dopisać
      Termin według kalkulatora na wrześniówkach 2007 to 24 wrzesień 2007.
      Życze wszystkim spokojnego przebiegu ciązy i szczęśliwego rozwiązania. mam
      nadzieje że bedziemy w kontakcie
      • paula343 powtórzona beta... 12.01.07, 09:52
        nieźle rośnie 313,86 w poniedziałek a wczoraj 823,19 smile))
    • calineczka81 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 09.01.07, 13:08
      No to może przenieśmy się wszystkie na forum WRZEŚNIÓWKI 2007 Poniżej wklejam
      link
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45228
    • nadziejjja *** zapraszamy na forum dla wrześniówek *** 09.01.07, 13:24
      Już nas się tam kilka uzbierało. smile
    • malgoniak żegnam, przyszła @ 09.01.07, 19:56
      sporo spóźniona jednak przyszła, nie martwię się, bo było to nieoczekiwane
      spóźnienie, mam nadzieje, że pojawię się w pozniejszych watkach
    • ewusia8 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 10.01.07, 22:53
      ja dzisiaj zrobiłam test -pozytywny i to moje drugie dziecie
      • sabciasal Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 12.01.07, 09:19
        dopisuję się - 11 wrześniasmile
        • iskierka1975 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 12.01.07, 16:34
          ostatni okres miałam 9 grudnia, następny miałam dostać 3 stycznia i nic, 6
          stycznia zaczęłam delikatnie plamić co na pewno nie można nazwać okresem,
          zrobiłam test i była bardzo blada kreseczka, wczoraj poszłam do lekarza od
          razu powiedział że to za wcześnie aby wykryć ciąże ale zrobił mi usg i
          oczywiście nic nie widział zapisał luteinę. jak od niego wyszłam to poszłam
          do innego ginekologa a ten stwierdział że mam się udać do szpitala na oddział
          patologi ciąży bo to może być poronienie, a jeżeli to nie jest poronienie to
          mam brać duphaston, w szpitalu znowu stwierdzili że to za wcześnie aby
          stwierdzić ciąże ale jej nie wykluczają i że trzeba czekać wiec czekam. cały
          czas mierzę temperaturę od momentu owulacji nie spadła cały czas 36,9 37
          piersi bolą bardzo wiec mam jeszcze nadzieje że jednak coś będzie.

--------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------

• konstantynka Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 12.01.07, 17:41
      Witajcie, dopisuję się po dwóch pozytywnych testach smile W poniedziałek idę do
      lekarza - zobaczymy, na razie jestem w szoku i boję się cieszyć... To byłoby
      bożonarodzeniowe dziecko wink ( czyli termin w drugiej połowie września)i nasze
      drugie - mamy już pięcioletnią Konstancję... Pozdrawiam wszystkie Wrześniówki i
      mam nadzieję, że będę wśród Was!
      • gosiekbia Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 12.01.07, 22:45
        myślę że u nas to początek września. Lekarz potwierdził 2 kreski i teraz czekamy
        niecierpliwie. Pozdrawiam wszystkie wrześnióweczki wink))
        • agap26 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 17.01.07, 14:50
          Heh z nieskrywaną przyjemnością również dopisuję się do Waszego grona obiema
          rękami. Wczoraj wyszły dwie kreski (chociaż tydzień temu jedna) odrazu
          potwierdziałam tą nowinę wieczorną wizytą u ginekologa. Jakiś 4-5tc, ostatnie
          krwawienie 5.12. Bardzo się sieszymy. To będzie nasz druga pociecha, naszemu
          2,5letniemu synkowi Oskarkowi bardzo przyda się towarzystwo smilesmilesmile
          Trzymajcie się cieplutko!!! Aga
    • konstantynka Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 17.01.07, 21:25
      Jestem w ciążysmile))) Lekarz i wyniki badań potwierdziły! Teraz już mogę się
      naprawdę cieszyć razem z Wami Wrześniówkami!!!Pozdrowionka dla wszystkich!
    • 1111d3 Re: Dziewczyny z terminem na WRZesien 2007 17.01.07, 21:41
      palomkaa ja mam termin na 20 wrzesnia jak chcesz poklikac na gg to zapraszam
      981712.magda

• marta76 Zapraszamy na forum 17.01.07, 22:34
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka