kwiatek75x 11.03.07, 15:14 Ktora z Was jest w 5 tyg(liczac od pierwszego dnia ostatniej @), jak sie czujecie, kiedy idziecie do lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuemu Re: Ktora z Was??? 11.03.07, 16:42 Hej, ja jestem Ostatnią @ mialam 10.02. Czuje się dobrze, choć brzuszek troszkę czuję i straaaasznie mi niedobrze. Napisz koniecznie ja Ty si e czujesz. ( To maja 2 ciąża - mam synka 3 letniego) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krokus77 Re: Ktora z Was??? 11.03.07, 18:47 Cześć dziewczyny. Ja jutro zacznę 5 tydzień. Od tygodnia ciągnie mnie w dole brzucha, tyrochępiersi powiększone i nic poza tym Kiedy idziecie do lekarza? Ja chyba dopiero w przyszłym tygodniu. Na razie biorę 1 tabletkę kwasu foliowego - czy powinnam zwiększyć do dwóch dziennie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniafirak Puk puk....można? 11.03.07, 18:56 Hej dziewczyny!!! Ale macie fajnie! Będe was podglądała. Gdyby moja @ się nie pojawiła też zapisała bym się do wątku. A na razie tylko gościnnie. Pozdrawiam i życze dużo zdrówka! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
krokus77 Re: Puk puk....można? 11.03.07, 19:21 Aniu życzę Ci aby również u Ciebie nie pojawiła się @. Odpowiedz Link Zgłoś
zuemu Re: Ktora z Was??? 11.03.07, 19:00 Miłe towarzystwo dwóch kwiatuszków Ja chyba się też wybiorę do lekarza w przyszłym tygodniu. Nie chcę iść za wcześnie, bo w zeszłej ciąży poszłam i lekarka nawet nie była w stanie potwierdzić na 100%. Ja też biorę jedną tabletkę kwasu foliowego no i odkąd wiem staram się lepiej odżywiać... Tylko te wstrętne mdłości. Acha i jeszcze jedno...popsuła mi się cera. Wyskoczyły na czole i policzkach jakieś krostki, a niegdy wcześniej nie miałam takich kłopotów. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
krokus77 Re: Ktora z Was??? 11.03.07, 19:09 Ja problem z cerą mam od zawsze i mam nadzieję, że w ciąży mi się poprawi. Tak piszą. Mdłości nie mam na razie i mam nadzieję, ze tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek75x Re: Ktora z Was??? 11.03.07, 23:33 Czesc dziewczyny, ja czuje sie dobrze,pobolewaja mnie troche piersi. Do lekarza ide we wtorek. Ostatnia @ mialam 8.02, biore jedna tabletke kwasu foliowego i jedna tabletke feminatalu. To moja pierwsza ciaza. Pozdrawiam Was i zycze zdrowka. Odpowiedz Link Zgłoś
krokus77 Re: Ktora z Was??? 12.03.07, 08:06 kwiatuszku, a ten feminatal to lekarz Ci kazał brać czy tak sama? To też moja pierwsza ciąża. Czy wiesz jak wylicza się termin porodu? Ja miałam ostatnią @ 11.02. Wiem, ze taki termin lekarski (40 tygodni) liczy się od pierwszego dnia ostatniej @. Ale tak dokładnie to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek75x Re: Ktora z Was??? 12.03.07, 08:24 Ten feminatal kupilam sama, nie bylam jeszcze u lekarza. Wczesniej mialam problemy z anemia, mialam miesniaka i dlatego zelazo ktore jest w feminatalu przyda sie mojemu organizmowi. Skad jestes krokusiku? Odpowiedz Link Zgłoś
alzda Re: Ktora z Was??? 12.03.07, 08:54 No bo ta druga krecha to jeszcze może być nowotwór. Odpowiedz Link Zgłoś
alzda Re: Ktora z Was??? 12.03.07, 09:01 A czemu nie, rak kosmówki, rak jajnika. Nie mówie że u was, ale ja po pierwsze jestem stara, a po drugie nie powinnam być w ciąży... Odpowiedz Link Zgłoś
alzda Re: Ktora z Was??? 12.03.07, 09:11 krokus77 napisała: > Nie myśl tak. Będzie dobrze. Nie ma takiej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
alzda Re: Ktora z Was??? 12.03.07, 09:20 Kwiatku, czy to 75 to twój rok urodzenia, czy przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
alzda Re: Ktora z Was??? 12.03.07, 09:40 To się cieszę, nie jestem jedną ciężarną emerytką Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek75x Re: Ktora z Was??? 12.03.07, 09:44 Ty uwazasz sie za emerytke? Wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
krokus77 Re: Ktora z Was??? 12.03.07, 09:21 Fajnie masz. Niedługo będziesz mogła spacerować po plaży. Super! Uwielbiam może, plaże.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniafirak Chyba już mogę. 12.03.07, 14:56 Dziewczyny u mnie dopiero początek.Zrobiłam bete z krwi i wyszło 5,8. Czyli samiutki początek. Termin@ miałammieś na 13-15 marca. Mam nadzieje że nic sie nie wydaży i beta będzie ładnie rosła. Boje się jak cholera ale jestem dobrej myśli!Test zrobie dopiero w czwartek. Pozdrawiam Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
krokus77 Re: Chyba już mogę. 12.03.07, 15:18 Trzymam kciuki Aniu. Będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
hippa to ja też 12.03.07, 15:43 Ja też 5-6 tydzień Ostatnia @ miałam 1.02., w piątek 09.03 beta wynosiła 546,36 oflagowana wzrostem i też jestem z Trójmiasta Odpowiedz Link Zgłoś
betimek Re: Chyba już mogę. 12.03.07, 15:46 Dołączam i ja do Was. Aniu , gratulacje Będzie dobrze Dzisiaj zaczynam 5 tydzień ostatnią @ miałam 5.02. Jak na razie biorę tylko 1 tabletkę folika i nic więcej. Dzisiaj idę do lekarza, bo później moja lekarka ma urlop. Gdyby nie to chyba jeszcze bym się wstrzymała z wizytą. Jeśli chodzi o ciążę kompletnie jej nie czuję. Nie mam mdłości, jedynie piersi mnie pobolewają, ale tak też miałam zawsze przed @. No i urosły mi piersi trochę. Zmienił mi się troszkę smak - nie leży mi moja ulubiona herbata z cytryną I jestem wyczulona na zapach papierosów. oprócz tego zero objawów na razie. W ogóle nie moge uwierzyć, że jestem w ciąży Uwierzylam dopiero jak zrobiłam betę i wyszło 2177 Życzę nam wszystkim jak najmniej objawów i spokojnej ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
aniafirak Re: Chyba już mogę. 13.03.07, 19:20 Ja ostatnią @ miałam 14 lutego. Dziś miałam mieć następną ale jej nie ma!!!!!! Hurraa!!!Test zrobie pojutrze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ika78 Re: Chyba już mogę. 13.03.07, 19:27 Ja ostatnia @ mialam 15 lutego i teraz mam nadzieje ze jej nie dostane ale...musze jeszcze czekac! Moje cykle sa raczej dlugie miedzy 32-36 dni wiem chyba musze czekac az do 19-tego A TAK MI SIE DLUZY!a tak na marginesie myslicie ze jest szansa 24 DC???pozdrawiam ika Odpowiedz Link Zgłoś
aniafirak A ja dziś cała w strachu!!! 14.03.07, 17:42 Dziś 29 dc. Wczoraj powinna pojawić się @ ale jej nie ma. I całe szczęście. Problem w tym że pojawiło mi się delikatne ciemno zółte, a raczej beżowe plamienie. Strasznie się przestraszyłam. I nadal boje. I troche mnie brzuch na dole pobolewa. Oby to nie była@@@!!! Taką miałam nadzieje, że się udało. Nie chce @@@@@ !!! Chce dzidziusia!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniafirak Nadzieja matką głupich. 15.03.07, 16:47 Nie udało sie. I pewnie nigdy się nie uda, Moje ciało nie nadaje się do stworzenia dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
anialit Re: Nadzieja matką głupich. 18.03.07, 17:06 U mnie było tak samo. @ 2 dni się spóźniła, a mój mąż już imię wybierał. Zaczynamy starania kwietniowe. Odpowiedz Link Zgłoś