iwanni 19.04.07, 17:31 Witam!Mam termin na maja.Czy ktos tez z Was bedzie rodzil w maju.Prosze odezwijcie sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga9911 Re: 35 tydzien 19.04.07, 22:12 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43516 Jesteśmy tu....Zapraszam ) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx-x Re: 35 tydzien 20.04.07, 07:24 Ja mam termin na 30 maj, ale ja "obstawiam" pierwszą połowe maja, gdyż ciąża była planowana i wiem kiedy zaszłam więc zobaczymy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marza341 Re: 35 tydzien 20.04.07, 19:06 Ja mam termin na 20 maja, ale myślę że to będzie jego początek. Odpowiedz Link Zgłoś
ania81ania Re: 35 tydzien 20.04.07, 19:19 Cześć, mam termin na 17 maja, ale mam nadzieję, że to już na początku się wydarzy...bo ciężko mi już. Odpowiedz Link Zgłoś
mimarika Re: 35 tydzien 21.04.07, 11:29 w pon. zacznę 35 tydz. ciąży. termin porodu lek. wyliczył na 28 maja. Czekamy na Malutkiego z niecierpliwością) Odpowiedz Link Zgłoś
silwet Re: 35 tydzien 22.04.07, 20:55 Witam ja mam termin na 12.05.2007 to będzie synek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amelia.32 Re: 35 tydzien 23.04.07, 04:11 Witam ,ja mam termin na 13 maja,ale chyba bede miala cesarke bo moja Dzidzia sie nie przekrecila i juz chyba tego nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
iwanni Re: 35 tydzien 26.04.07, 08:31 DZiekuje Wam bardzo za odpowiedziJa mam termin na 25 maja,ale tez mi juz jest coraz ciezej.Czy Wy tez juz macie taki wielki brzuch?Budze sie w nocy i czesto jestem spocona.To bedzie moje drugie dziecko,ma byc dziewczynka.Pierwsze tez dziewczynka ma 11 lat- Nicole.Pozdrawiam Was serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka.aka Re: 35 tydzien 26.04.07, 13:31 i u nas 35 tc planowany termin 31 maja. Brzuszek podobno nieduży (w opinii innych)- mnie wydaje sie ze duży czasami ciężkawo. Tak jak np dzis. Trudno mi sie chodzi - pobolewa kość łonowa, ech myślałam, że ie dowlekę się do sklepu... aż żal bo pogoda spacerowa. Pewnie jutro będzie lepiej. W brzuchu lokator płci mocno skrywanej (w 22 tc była panna w 30 chyba facet a ostatnio bylo widać tylko pupę Trzymajmy się kobieti bo podobno ten ostatni okres jest najtrudniejszy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rrrenia Re: 35 tydzien 27.04.07, 09:13 ciotka.aka napisała: W brzuchu lokator płci mocno skrywanej (w 22 tc była panna > w 30 chyba facet a ostatnio bylo widać tylko pupę No i widzisz, jakiego czorta masz w brzuchu Najpierw sobie urządził zabawę w kotka i myszkę, uchylił rąbka płciowości swojej, narobił galimatiasu, a wreszcie wypiął się pupskiem do Was i już! I czekajcie sobie do porodu, wtedy dowiecie się, czy jestem kobietką, czy facecikiem. Mam identyczną sytuację; na badaniach usg raz był siusiak, raz siusiaka nie było. Mam termin porodu na 3 czerwca, ale wydaje mi się, że może on nastąpić około 20 maja, bo z pomiarów różnych części ciała dzidziuni (na usg) za każdym razem wychodziło, że jest to człowiek o dwa tygodnie starszy, niż wynikałoby to z wyliczonego terminu z miesiączki. Mam prawie 4-letnią córcię. Fakt, dzieli mnie już znaczny dystans czasowy od tamtej ciąży i być może pewne wrażenia mi się zatarły, ale wydaje mi się, że córcia tak nie szalała w brzuchu, jak to dziecko. Co prawda, mam teraz więcej problemów, to i dziecko jest bardziej nerwowe. Będzie to bardzo szalony osobnik. Odpowiedz Link Zgłoś